30
sep
Seneste opdatering: 1/10-08 kl. 1653
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi har oversat et uddrag fra tysk:

EU’s kommissær for kommunikation Margot Wallström, ønsker at offentligheden kun får de oplysninger, som “er relevante”. Med andre ord, om EU skal helst kun publiceres det, der passer EU. Kammerat socialdemokrat Margot Wallström har på sin hjemmeside oprettet en video formidling med den smukke titel “Formidling af Europa”, der skal vise os et appetitligt EU. Et uddrag fra en propaganda-film, ser du her: (Wallström dukker op efter min 1:30 – de første aktører er Europæere, der står foran omskoling i Margots “blå-gul stue”. )

Frankfurter Allgemeine finder dog, at denne indsats for at forbedre billedet af EU, kun er begrænset underholdende. Avisen skriver:

“EU´s metoder er ikke nye. Allerede for fire år siden fandtes et program til støtte for private og public service, lokale og regionale radio-og tv-stationer . 6.4 millioner euro blev givet til Europa, Tyskland tegnede sig for næsten en million euro til EU-betalte journalister, der skulle forbedre deres image. Tolv tyske projekter har modtaget denne “støtte” for journalistiske bidrag, der skal give et positivt billede af EU. “Borgerne skal fortstå EU´s opgaver, fortjenester og strukturer bedre”.Blandt modtagerne, som har forpligtet sig til hverken direkte eller indirekte at skade EU, hører private tv-stationer som “Unterberg Live”, “Oberpfalz TV” , Bayerische Rundfunk, Südwestrundfunk und der Mitteldeutsche Rundfunk. PI: EU køber medier til propaganda og FAZ: Die EU bezahlt Journalisten, um ihr Image zu pflegen

Foredrag på Århus Universitet

Morten Uhrskov Jensen: Et delt folk, historien om indvandrerdebatten
Tid: Torsdag d. 9. oktober kl. 16

          *******************************
Søren Krarup: Dansk åndsliv og konservatismen
tid: Mandag d. 10. november kl. 16.00
  Critique – nyt konservativt  tidsskrift   og hjemmeside

“Fy, fy, skamme, skamme” 

»Hvad er der galt med Østrig , spørger Europa« er overskriften på en artikel i Berlingske Tidende i går. Også i Berlingske skriver man ud fra den præmis, at der er »noget galt« med østrigerne.  Og det er der selvfølgelig, hvis man forudsætter, at alt hvad der ikke er socialdemokratisk, er umoralsk. Sådan er det også i visse kredse i Danmark.

Østrig har haft et ganske normalt demokratisk valg. De to store etablerede partier i regeringen havde udspillet deres rolle i dyb farveløshed. Jamen, så stemte vælgerne på noget andet. Vi – og østrigerne – har simpelthen lov at være bekymret over indvandringen af kulturfremmede, vi stemmer i simpelt selvforsvar.

“Østrig til højre”.  Lars Otto Kristensen, Aarhus C , læserbrev i  Berlingske. ( Man husker nok det år der gik, inden svenske politikere fik nok af at skælde ud på Danmark. Bedre at lade journa – (mora) alisterne gøre det. De  skal ikke  vælges  af nogen. Endelig er Poul Nyrup jo operativ  endnu,  han har nok mod på endnu en tur i folkeoplysningens  tjeneste.)

  »Who’s Sleeping More Deeply — Europe or America?«

September 30, 2008 – by Bruce Bawer

In my 2006 book [1] While Europe Slept, I expressed concern about the will of Europeans to defend their freedoms in the face of the continent’s Islamization. I contrasted them in this regard with Americans, for whom, I argued, freedom is a living reality for which they are willing to fight and to sacrifice. […]

Make no mistake: if Europeans are, on average, more aware than Americans of the realities of Islam, it’s no thanks to their media but rather because they can see with their own eyes what’s going on around them. Yet many of them feel cowed — not only by Muslims but by politically correct politicians and media — into keeping their opinions to themselves, and feel powerless to prevent what now seems to many of them, in any event, inevitable. In other words, fatalism has taken hold. Pajamas Media

OBS: Kedsomhed i sigte

I TV avisen 18.30 blev den tanke lanceret at lystpyromanien er “et råb om hjælp”. Den har jeg længe hørt til hudløshed fra svenske mediers konfliktsky lommepsykologer. Alligevel bliver brandene bare flere og flere. Hvor går grænsen mellem kedsomhed og terrorisme? Som man kan se her og her, er kedsomheden blevet et kronisk, dagligt problem i Sverige. 500 mio. koster det om året, men er brat stigende. Det er Danmark om ti år. Enhver læser her, ved hvilke sidste-dages-hellige politikere, de kan takke for det.

I de større danske byer er politiet ved at gør sig klar til eventuelle brande i efterårsferien, skriver 24Timer.Tilbage i vinterferien stod biler og skoler i flammer landet over, da unge gik amok.Den gang startede urolighederne, ved at unge i forstæderne til København af ren kedsomhed startede med at sætte ild til skoler, garager, affaldscontainere og biler, hvorefter unge landet over begyndte at kopiere ildspåsættelserne. Politiet forbereder sig på uroligheder i efterårsferien

4,000 immigrants flock to Britain each day

A total of 1,437,000 migrants arrived and stayed for less than a year in the 12 months to June 2006, the Office for National Statistics revealed. Daily Express

Fra raritetskabinettet: Præst, kristen teokrat og dansker

Nu er teokrati som bekendt noget der almindeligvis forbindes med kristne fundamentalister i USA, og det pæne menneske her vil nok frabede sig betegnelsen teokrat, men adskillelsen mellem Guds og kejserens er nu engang ophævet her – ikke overraskende i godhedens navn. Eller er det noget så profant som selvgodhed? Endnu engang promoveres egen godhed ved at stå fast på humanitære principper i et konkret tilfælde, mens det langt større spørgsmål om umuligheden af ubegrænset godhed og de deraf følgende ubehagelige valg der må træffes ignoreres, og tørres af på fremtidige generationer.

I MORGEN BLIVER en serbisk far fra Mariager efter al sandsynlighed sendt ud af landet og dermed skilt fra sin kone og sit lille barn. Ifølge deres advokat stik imod alle konventioner og under alle omstændigheder umenneskeligt og dybt krænkende over for mennesker, der kun ønsker ét: at være integrerede og gøre gavn i det danske samfund.

Det er blevet politisk korrekt at splitte familier, lade børn og voksne gå til grunde på asylcentre, fjerne motivationen og besværliggøre integrationen yderligere for mennesker, der helhjertet ønsker at være danskere. Mennesker, som bærer på et hav af kvaliteter og ressourcer, hvis nogen rækker ud efter dem.

Vi skiller dem, som er sammenføjet i gudsvelsignet kærlighed, og skænder det gudsbillede, de er skabt i – hver og én. […]

Hvad Gud har sammenføjet, må et menneske ikke adskille, læser jeg hver eneste gang, der er bryllup, med et citat fra Matthæusevangeliet, kapitel 18. Også selvom det går galt indimellem, fordi vi er mennesker. Men staten må åbenbart gerne. […] Sogne- og sygehuspræst Christian Højlund: Umenneskelig udvisning. Hvad Gud har sammenføjet, adskiller staten

“Men staten må åbenbart gerne”. Netop, Højlund. Fordi vi ikke lever i et teokrati. Almindelig luthersk børnelærdom, såmænd. (Hermed har jeg ikke taget stilling til den foreliggende sag, kun til argumentationen). (Hat tip: Janne) (LFPC).

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hej Henrik Ræder Clausen 😉 Jo, min Orbit Downloader hævder, at det blev downloadet via denne “adresse”: “http://v5.cache.googlevideo.com/get_video? video_id=ox2-Wun2dIg&origin=nyc-v207.nyc.youtube.com&signature=C8EECD56F2BAF94DDA8DD8E420261B45E65A2C26.CB2BC747904AF8032D316506A03A0A75C504F0F6&ip=84.238.113.244&ipbits=2&expire=1222810012&key=yt4&sver=2&OBT_fname=get_video.flv” Så mon ikke det oprindelige YouTube-link var: “http://uk.youtube.com/watch?v=ox2-Wun2dIg” ? 🙂 Jo, det passer sandelig *LOL*. Med venlig hilsen Bjovulf / NH PS. Rigtigt godt program – kan anbefales. De har nu fået løst problemerne fra tidligere på sommeren. ( YouTube & co. gør alt hvad de kan for at gøre det så svært som muligt for sådanne snedige programmer ). Peg på videoen + 2 klik med musen, og så er den på vej ned på din PC – kan det… Read more »

Regulation7
Regulation7
12 years ago

Der er efterhånden mange der følger en kampagne, hvor de genuploader filmklippet. Nu er der mindst 10 kopier online. Hele filen kan hentes her, og uploades direkte til Youtube:

http://rapidshare.com/files/150089804/Pat_Condell_-_Welcome_to_Saudi_Britain.flv.html

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Bjovulf, kan du sende det originale YouTube link – det, der er censureret? Vi vil gøre lidt mere ud af det her.

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen Jo, jeg er enig med dig. Han går lidt hårdt til kristendommen. Nuvel, det er bestemt til at leve med, når blot islam får en ordentlig en med krabasken. Religionskritik er super fint. Det forekommer mig stadig underligt, at man generelt stadig placerer islam blandt de monoteistiske religioner. For det er jo ikke en religion – det er en ideologi, som blot rummer en religiøs del. Jeg har “Troens fallit” af Sam Harris i min bogreol, men er desværre ikke nået til den endnu. Skal lige nå igennem alle de andre bøger, der bare tårner sig op 🙂 Denne… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Har just gennemset adskillige af Pat Condells videoer.
Manden er intet mindre end genial og godt skåret for tungebåndet. Hvorfor har vi ikke sådan en stærk leder af vort land? Det tror jeg, at jeg vil ønske mig i julegave i år 🙂

Europa trænger i den grad til stærke ledere, som kan og vil tage det nødvendige opgør med islam og ideologiens mørkemænd.

Regulation7
Regulation7
12 years ago

Jeg har også re-uploadet Pat Condell ‘Welcome to Saudi Britain’.
http://uk.youtube.com/watch?v=Z_3ZLytAk1w

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hej Steen,

OT.

Pat Condells fremragende video “Welcome to Saudi Britain” om de netop godkendte shariadomstole i UK blev fjernet fra YouTube tidligere i dag – måske fordi den sårede visse hypersensitive
personers følelser ? 😉 – men jeg har lige uploadet den igen.
Den er simpelthen for vigtig til bare at få lov til at forsvinde
så let.

http://uk.youtube.com/watch?v=CB9xkbb83gM

Med venlig hilsen fra NH.

Mette
Mette
12 years ago

I JP i dag er der en artikel om, hvordan mange muslimer tager på i ramadanen, fordi det udarter til grovæderi. I Saudi Arabien forsøger man at dæmme op for de vaner, der har udviklet sig under ramadenen med først at stå op ud på eftermiddagen for et par timer senere at kaste sig ud i det helt store fråseri. Ellers ligger man mest på sofaerne og ser tv, som sender særlige ramadan-serier, der i opbygning minder om vores julekalendere, så det er vel så som så, hvor meget tankerne går til de stakkels sultne fattige trosfæller. Børnene har i… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen

Så siger Æ så mange tak. :o)

Og så vil jeg give jer et tip om en novelle af Martin A. Hansen der hedder Synden. En ældre sag.

Novellen er et virkelig godt lille studie i hvordan religiøst godhedstyranni kan resultere i vold og afstumpethed.

Skål
Skål
12 years ago

Kedsomhed.

Tja…

Der skal åbenbart opfindes undskyldninger.

Listen over undskyldninger byder blandt andet på: Ramadan, vrede over en ubehagelig ransagning, vrede over en ubehagelig anholdelse, vrede over manglende respekt, vrede over tegninger, stressede hashsælgere.

Måske skulle man kigge lidt dybere og forsøge at komme under overfladen på problematiken. Så er det måske en helt anden virkelighed, der afslører sig.

Janne
Janne
12 years ago

OT (I snaphaner må slette når jeg skriver noget OT, hvis I synes at indlæg kun skal handle om det I præsenterer for os) Men jeg vil gerne vise jer et klokkeklart eksempel på religiøs manipulerende argumentation. “Vi skiller dem, som er sammenføjet i gudsvelsignet kærlighed, og skænder det gudsbillede, de er skabt i – hver og én.” Det er en udvisning det handler om. http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/299326:Debat–Umenneskelig-udvisning–Hvad-Gud-har-sammenfoejet–adskiller-staten Sådan en Jeg-har-en-almægtig-og-alvidende-gud-på-min-side-og-derfor-har-jeg-ret-basta! argumentation bruges der ikke overraskende på Kristeligt Dagblad. Jeg håber inderligt at den form for religiøs manipulation ikke breder sig til saglige aviser. Når præster ævler bævler på den måde synes… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT

SF stormer frem i København. Det er vel forståeligt nok, for det er SF der har været med til at halal gøre Københavns skolemad og indføre parallelkultur i København. Det er også SF der anbefaler at man boykotter Israel.

http://jp.dk/indland/kbh/article1473145.ece

Janne
Janne
12 years ago

Vi er til grin og det er politiet også. Nu er vi nået der til hvor bander og hærgende ‘unge’ planlægger politiets arbejde fler uger forud. Politiet bekymres og halser bagefter. Få dog fundet ildspåsætterne, få dem dømt og få dem udvist af Danmark efter endt afsoning. Giv forældre der ikke kan styre egne børn og unge store bøder eller smid dem ud af deres bolig og hvis de ikke får større samfundssind og tager ansvar, så smid dem ud og giv dem en pose penge med tilbage hvor de kom fra. Hvordan kan det egentlig være at det altid… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Jeg prøvede at scrolle ned i artklen fra Daily Express om den store indvadring til Storbritannien, men desværre sluttede artiklen af med følgende ord: “Have your say” is unavailable for this story. Hvorfor mon. Har avisen ‘dårlige’ erfaringer med at lade de almindelige britiske læsere kommentere på den slags artikler om nye rekorder i indvandringen??

morlille
morlille
12 years ago

OBS: Kedsomhed i sigte. Gud Fader bevares, hvor vi kedede os i min barndom/ungdom. Jeg mindes dog ikke, hvor meget end jeg forsøger, at jeg eller alle de andre fra gårdene rundt omkring satte ild til noget som helst. Vi, også de næsten-voksne spillede bold med alle mulige boldstørrelser på alle mulige, næsten umulige måder. Vi sjippede i langreb og kortere reb, også de næsten-voksne, der lå knuste hønseringe på alle respektable fortove, vi hoppede i elastikker og legede gemme overalt og med hvem som helst. Men det er der nok ingen der længere kan eller vil huske. Der er… Read more »

asd
asd
12 years ago

Fiaskoen USA med Mexifornia og hvite i mindretall om noen tiår dras merkelig nok ofte frem som en motvekt til Vest-europa. USA reddes ikke av motstandsvilje, men Atlanterhavet.

Skål
Skål
12 years ago