13
okt
Seneste opdatering: 15/12-09 kl. 2123
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HusvÊggen ud mod Antonigade. Her kunne man tidligere lÊse avisen i udhÊngsskab, som Manden pÄ Risten. Det ser ud som om Jehoves Vidner og/eller BedsteforÊldre for Hyl har vÊret forbi. I Norge var der i dag andre tekster pÄ murene. Delte folk.  (foto © Snaphanen)

Incest i medieverdenen: “Lisbeth Knudsen fĂ„r web-pris”

Plus- og popsmarte ord stÄr i kÞ. Ja, ja.

New Media Days Awards sĂŠrpris gik i Ă„r til Berlingske Medias adm. direktĂžr og chefredaktĂžr, Lisbeth Knudsen. Lisbeth Knudsen fik prisen for sit engagement og indsats for nye medier, der bl.a. kommer til udtryk i den sĂ„kaldte webfirst-strategi, som Berlingske Media har vĂŠret i fuld sving med at implementere de senere Ă„r. For Lisbeth Knudsen er de nye medier ikke bare forretningslogik, men er blevet en passion. […] Lisbeth Knudsen fĂ„r web-pris

Bare synd at Lars Hedegaard ikke kunne “implementeres” i dette tekniske “webfirst-strategi”-vidunder. Men der mĂ„ vel vĂŠre et lĂŠsersegment som abonnerer pĂ„ koncepter, og ikke pĂ„ indhold (LFPC).

Overleverne fra STASI

Spiegel- TV besĂžger StasiÂŽs tophemmelige fĂŠngsel, Hohenschönhausen, Berlin. I dag museum over politisatens forbrydelser. DDR politikerne lever videre i et “reformeret” parti. Skift navn og bliv stueren. Det vil vi selv gĂžre, hvis vi engang skulle blive for stue-snavsede:

“SkrĂŠmmende er udtalelsen fra lederen af mindestedet, Hubertus Knabe, i slutningen af videoen:

“For en historiker og ogsĂ„ for mange ofre er, er det mest slĂ„ende i udviklingen de sidste 20 Ă„r, at det parti, som var ansvarligt for det hele i den periode, ved ganske enkelt at omdĂžbe sig selv [SED blev til PED] , er trĂ„dt ind i den nye tider og det med en vis succes. SĂ„gar i det gamle Vesttyskland. For de forfulgte, er det ikke kun er uforstĂ„eligt, men det er ganske foruroligende og det lindrer ikke de gamle smerter.Folk har tendens til at glemme fortiden , se tilbage pĂ„ den med lyserĂžde briller, og der er ogsĂ„ stĂŠrke politiske krĂŠfter, der har som mĂ„l at rehabillitere DDR.” via PI blog

ForlĂŠgger Bjarke Larsen taler usandt om Aishas alder

Hvorfor gĂžr Bjarke Larsen det? Tja, man kan i hvert fald konstatere at den tidligere radikale folketingskandidat er meget optaget af sine rene motiver til at udgive Sherry Jones’ Medinas Juvel – i modsĂŠtning til de spedalske i Trykkefrihedsselskabet. Man mĂ„ bare hĂ„be at Larsens anstĂŠndighed vil afholde lettere pikerede muslimer fra at benytte samme ‘hotte’ overtalelsesmidler som de brugte mod den britiske forlĂŠgger (LFPC).

Hirsi Ali og flere andre kritiserer bogen for at forsvare overgreb mod bÞrn, fordi den retfÊrdiggÞr Muhammeds Êgteskab med den kun niÄrige Aisha?

“Nu er der jo ikke tale om et pĂŠdofilt forhold. Ægteskabet fuldbyrdes ikke, fĂžr Aisha er kommet i puberteten, og emnet bliver bestemt ikke idylliseret i bogen. Interview: Det handler om ytringsfrihed [Information 13.10.2008, ikke online]

Narrated Aisha:
The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). […]Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234)

Narrated Hisham’s father:
Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236)

Narrated ‘Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death). (Sahih Al-Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64; see also Numbers 65 and 88)

Aisha said: The Apostle of Allah (may peace be upon him) married me when I was seven years old. The narrator Sulaiman said: Or six years. He had intercourse with me when I was nine years old. (Sunan Abu Dawud, Number 2116) (adskillige flere referencer fra autoritative kilder her: An Examination of Muhammad’s Marriage to a Prepubescent Girl And Its Moral Implications )

The Immigration Tsunami, Part 2: “This will not end well”

LĂŠs det hele pĂ„ Gates of Vienna. Europa eroderes dagligt fra den blĂžde sydflanke, med minimal bevĂ„genhed fra mainstreammedierne. Kun fantaster, sortklĂŠdte Antifa’er og terminale hattedamer kan hĂŠvde at Europas sociale systemer kan opsuge Afrikas millioner af fattige. Dette er noget der pĂ„gĂ„r dagligt, ogsĂ„ i dette Ăžjeblik (LFPC).

[…] It’s EuroMed, a.k.a. the Mediterranean Union, a.k.a. the Barcelona Agreement of 1995, a.k.a. Eurabia. And if you’re a European, it’s coming to your city, town, or village, no matter how far you are from Lampedusa, or Valletta, or Gibraltar.The impoverished indigenes of Africa have caught wind of what lies ahead, and they’re not waiting for an official invitation: they’re coming to Europe now:

51 illegal Moroccan immigrants arrived yesterday in Barcelona on an Italian passenger ship and tried to enter into Spanish territory with false documents and were arrested when they got off the ship by national police officers. […]

So many immigrants are flooding into Malta that their rate of arrival exceeds the local birth rate:

The impact of immigrant arrivals on the island-state of Malta is so high that for the first time it has surpassed the birth rate. The statistics which were supplied by the Immigration Commission show that in Malta there are 40 immigrants for every square kilometre, an average that surprisingly surpasses the population density per square kilometre in Finland.

And remember: this sort of thing is happening every day, day after day, all along the Mediterranean littoral of Southern Europe.

Nothing approaching this has ever happened in peacetime during all of recorded history. No civilization has peacefully allowed itself to be supplanted by migrants.

So there’s no way foretell exactly how all of this will shake out. Still, I feel confident in making a single prediction: This will not end well. Baron Bodissey: The Immigration Tsunami, Part 2

»En islamist er en islamist er en islamist«

Hvor PET, EU og FN ruster sprogligt ned, insisterer den danske regering velgĂžrende pĂ„ virkeligheden. Vores skattede ven i USA har sig en af sine bedre dage: “I’ll repeat once again what I have said so many times before: Denmark is the only sane country remaining in the West“.

Tre fremtrĂŠdende ministre afviser at fĂžlge PETs anbefalinger om at underspille sammenhĂŠngen mellem islamisme og terror. Forsvarsminister SĂžren Gade (V): “I England taler man politisk korrekt – og erfaringerne viser, at det ikke lĂžser noget som helst. Findes der et sted med rabiate og fanatiske muslimer, sĂ„ er det dĂ©r.”
“Jeg kalder en spade for spade. Den islamistiske ideologi har nogle meget negative effekter, og den sandhed kan folk godt tĂ„le at hĂžre,” siger forsvarsminister SĂžren Gade.

“I England taler man politisk korrekt – og erfaringerne viser, at det ikke lĂžser noget som helst. Findes der et sted med rabiate og fanatiske muslimer, sĂ„ er det i Storbritannien. Politisk korrekthed betyder bare, at du lĂŠgger dig fladt ned – og sĂ„ tramper de pĂ„ dig alligevel. Jeg agter ikke at vĂŠre dĂžrmĂ„tte,” tilfĂžjer SĂžren Gade. Altinget.dk:Ministre afviser sĂŠrlige sprogkrav fra PET

“Alla religioner har en konflikt med modernitet”

hed det i mellemtiden fra en offerdyrker fra Sveriges Muslimske RĂ„det i Landskrona, og det er i al fald en ammestuehistorie sĂ„ tyk, man skal til svensk presse for at finde nogen, der vil vĂŠre bekendt at trykke den. Der findes “En muslimsk vĂ€g till integration i det svenska samhĂ€llet”. Vi ved det. Den hedder flere penge og flere indrĂžmmelser. Dem har netop Sverige jo givet alt for fĂ„ af. Tilbage til dĂžrmĂ„tten, Svensson !

Islamologen Othman Al-Tawalbeh förelĂ€ste i gĂ„r kvĂ€ll pĂ„ temat “En muslimsk vĂ€g till integration i det svenska samhĂ€llet”, inbjuden av Grupp 194 i Landskrona. Föreningen har namn efter FN-resolution nummer 194, som ger palestinier rĂ€tt att Ă„tervĂ€nda till sitt hemland.
— Muslimer lever under ett vĂ€ldigt psykiskt tryck pĂ„ grund av de hĂ€r Ă„sikterna, sa Mohamad Abdulkarim frĂ„n Grupp 194, varefter Said Hadrous sa samma sak pĂ„ arabiska. Islamolog förelĂ€ste om muslimers vĂ€g in i samhĂ€llet, Al Tawalbeh er med i ledelsen af Ibn Rushd og holder morgenandagter i svensk radio.

Kavalleriet til undsĂŠtning: “Vi har socialarbejdere parat til at rykke ud, hvis der er nogen, der rĂžrer pĂ„ sig”

Dagens glade nyhed om de utilpasse(de) unge. Man drager et lettelsens suk (LFPC).

Århus Kommune har mobiliseret socialarbejdere og frivillige beboere til at holde mere opsyn med utilpassede unge i Gellerup, efter at en bĂžrnehave brĂŠndte ned i nat. […]

– Vi har socialarbejdere parat til at rykke ud, hvis der er nogen, der rĂžrer pĂ„ sig, siger Gert Bjerregaard til Ritzau.[…] Øget opsyn i Gellerup efter ildspĂ„sĂŠttelse

MiljĂžpartiet – med begge ben i den grĂžnne luft:

“Alla mĂ€nniskor skall ha rĂ€tt att leva och bo var de vill. Vi vill dĂ€rför pĂ„ sikt införa en helt fri in – och utvandring ur Sverige och övriga Europa. MĂ€nniskors livsval och liv skall inte styras av grĂ€nser mellan stater och staters administration, utan av mĂ€nniskornas egen vilja och förmĂ„ga. MĂ„nga mĂ€nniskor flyr undan förtryck, förföljelse, fattigdom eller naturkatastrofer. Tidigare flydde personer frĂ„n Sverige, undan svĂ€lt och förtryck, nu flyr andra hit. Vi skall dĂ€rför vara solidariska och ha en generös flyktingpolitik, sĂ„ att de som flyr kan fĂ„ asyl hĂ€r hos oss. ” MPÂŽs indvandringspolitik eller rettere, fravĂŠr af samme.

Jeg fik et kig pĂ„ Mona Sahlins designerede partnere i en kommende svensk regering, Miljöpartiet og hvad de i ramme alvor mener. Jeg har et lille fĂžrstehĂ„ndskendskab til den enorme svindel, der fandt sted med asylretten i DK i 80 erne og 90 erne. Ingen, jeg gentager ingen, har skadet vĂŠrdigt trĂŠngende asylsĂžgere mere end de Gutmenschen, der dengang skamred konventionerne og skaffede i titusindvis ind i Danmark, som ingen asylgrund havde. Her tĂŠnkes ikke mindst pĂ„ de sĂ„kaldte “flygtningeadvokater” og deres juridiske krumspring, fup-ĂŠgteskaber o lign. I Danmark er den tids svindlere, naivister og nyttige idioter ikke lĂŠngere i hĂžj kurs. I Sverige skal de i regering, fordi ingen fĂ„r lov at udstille deres livsfarlige drĂžmmeri og dumhed i medierne. Emnet er ganske enkelt ikke pĂ„ dagsordenen jvf. helt aktuelt TillrĂ€ttelagd debatt av SVT. I den debat sagde Reinfeldt ogsĂ„ til Lars Ohly: “Vi vet bĂ„da tvĂ„ varför socialbidragen ökar, men ska vi prata flyktingmottagningen, fĂ„r det vara en egen frĂ„ga*” Ingen aviser har refereret den, og jeg har endnu ikke set om den er med i onlineversionen af Agenda.

NĂ„r den svenske nationalstats fremtid nu er mere end uvis, er det pĂ„ grund af lige dele naivitet og fejghed. Jeg har oprigtigt ondt af dem, det kommer til at gĂ„ korporligt ud over, ikke mindst de gamle, der byggede landet. Morten Uhrskov beskĂŠftigede sig bla. med denne bundlĂžse naivitet i sit foredrag i Århus forleden. (Indfor valget 2006, sagde Reinfeldt sjovt nok om det spĂžrgsmĂ„l: “Fremmedpolitikken” er ikke som i Danmark, et selvstĂŠndigt omrĂ„de. Vi diskuterer det under skol, vĂ„rd och omsorg, kriminalpolitik osv.” Jeg tillod mig at sammenligne den taktik med en bogholder, der skjuler et underslĂŠb: under sĂ„ mange poster som muligt.)

I MalmÞ skydes der ogsÄ hver dag

de er dog bedre til at ramme. Seneste dĂždsoffer for en uge siden, men det er kun et tilfĂŠlde.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago
PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Mere om brandattentatet i Gellerup:

http://jp.dk/indland/aar/article1484569.ece

LFPC
12 years ago

Kun en radikal kan skrive sÄdan noget klÊg godtkÞbssnak som disse citater fra bjarkelarsen.dk.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ang. Bjarke Larsen og udgivelsen af “Medinas juvel”

Gad vide om sex mellem en midaldrende mand og en 9 Ă„rig pige er frivilligt fra pigens side?
Jeg tror det nĂŠppe.

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Hvis Bjarke Larsen skulle skifte mening, er det ikke fĂžrste gang:

“Bjarke Larsen melder sig ud

En af Ny Alliances profiler ved folketingsvalget smĂŠkker med dĂžren og forlader partiet. Den tidligere redaktĂžr af Det Radikale Venstres medlemsblad, Bjarke Larsen, meldte sig for nylig ind i Ny Alliance, men har nu rundsendt en mail til partiet, hvor han bekendtgĂžr, at han forlader Ny Alliance.”

http://www.information.dk/151381

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Bjarke Larsen om “ytringsfrihed, men”:

“Y – Ytringsfrihed
ForudsĂŠtningen for alle de Ăžvrige menneskerettigheder. Uden ytringsfrihed kan man f.eks. ikke have et frit og retfĂŠrdigt valg eller protestere mod urimelige love og vilkĂ„rlige fĂŠngslinger. Ytringsfriheden skal vĂŠre total og uindskrĂŠnket, men derfor er det en god idĂ© at bruge den med omtanke for, hvordan det man siger, virker pĂ„ andre.”

http://www.bjarkelarsen.dk/bjarke_fra_a_til_aa.htm

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Bjarke Larsen om sex:

“S – Sex
Guds gave til menneskene. Men hvorfor skal det vĂŠre omgivet af sĂ„ meget skam og skyld, forargelse og fordĂžmmelse? Nyd det i alle de aspekter, du har lyst til, sĂ„ meget og sĂ„ ofte, du kan, sĂ„ lĂŠnge begge (alle?) parter deltager frivilligt og med glĂŠde.”

http://www.bjarkelarsen.dk/bjarke_fra_a_til_aa.htm

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

ForlĂŠgger Bjarke Larsen vil ifĂžlge sin hjemmeside udgive “Medinas Juvel” pĂ„ sit forlag Pressto op til jul:

“Bogen om Aisha, profeten Muhammeds barnebrud, som det amerikanske forlag Random House ikke turde udgive, udkommer pĂ„ dansk

Forfatter og redaktĂžr Bjarke Larsen har kĂžbt de danske rettigheder til bogen ”The Jewel of Medina”, som han vil udgive pĂ„ sit eget forlag, Pressto. Han hĂ„ber at kunne have bogen ude i boghandlerne 1. december.”

http://www.bjarkelarsen.dk/

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Ja, Bjarke Larsen er ikke meget for at indrĂžmme, at Aisha kun var ni Ă„r, da hun med Sherry Jones’ ord mĂŠrkede “skorpionens stik”. At Bjarke Larsen Ăžjensynligt mener, at en ni-Ă„rig pige er kĂžnsmoden, finder jeg en smule mistĂŠnkeligt.

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

Naboerne til gerningsstedet i Gellerup klagede til tv over, at politiet ikke tidligere havde grebet ind overfor den somaliske familie. Mens politiet undersĂžgte gerningsstedet blev patruljevogn udsat for hĂŠrvĂŠrk:

“Patruljevogn raseret efter knivdrab

Der ventede betjentene endnu et chok, da de lĂžrdag formiddag kom tilbage til deres patruljevogn efter knivdrabet i Gellerup, skriver ekstrabladet.dk.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081013/AAS/888330361/1002

Der forefindes ikke lÊngere respekt for danske autoriteter. OmrÄderne er pÄ vej mod autonomi.

LFPC
12 years ago

“Men sommetider undrer jeg mig meget over den danske psyke”. Vores stĂŠrkeste kort skal nu ikke glemmes, at vi er verdens lille tapre gallerlandsby. Den udvikling vi ser eskalere lige nu, med bandekrige, skyderier og pĂ„satte brande, er pĂ„ et mere fremskredet stade i mange andre europĂŠiske lande. Det som jeg er meget spĂŠndt pĂ„ at se er om den Ă„benhed vi har i debatten herhjemme vil pĂ„virke det videre forlĂžb. Man mĂ„ hĂ„be det, for at dĂžmme efter hvad vi lĂŠser om Sverige, Holland og Frankrig finder befolkningerne sig ydmygt i forvĂŠrringen. Ingen no-nonsense politiske partier eller ledere, stuerene… Read more »

LFPC
12 years ago

Jamen, er det ikke bare Systemet Politiken i en nĂžddeskal? Ren ĂŠstetik og decorum.

PĂžlsen
PĂžlsen
12 years ago

SÄ er det efterÄrsferie:

“BĂžrnehave brĂŠndt ned i Gellerup”

http://jp.dk/indland/aar/article1484283.ece

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Det er da min opfattelse at Danmark og danskere er agtet for synspunkter for eksempel om at flygtninge generelt bĂžr vende hjem og deres hjemlande bĂžr behandle dem godt. At vĂŠre for flygtninges ophold i nĂŠromrĂ„der i forhold til ophold i andre egne er Ăžkonomisk, kulturelt og af andre her ikke nĂŠvnte Ă„rsager ofte langt det bedste, og det har jeg ogsĂ„ noteret er frembragt andetsteds. Korrekt? Politisk korrekthed er at se pĂ„ begivenheder og opfattelser pĂ„ en sĂŠrlig mĂ„de. Er det korrekt? At vĂŠre politisk ukorrekt er vel ogsĂ„ at se pĂ„ begivenheder og opfattelser pĂ„ en bestemt mĂ„de.… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

HelgeD-H Ja, humor og ironi er stĂŠrke forsvarsmidler. Men sommetider undrer jeg mig meget over den danske psyke. Sidst forleden, da jeg lĂŠste om indspilningen af den 12. (TOLVTE) “Far til fire” film. Jeg undrer mig ogsĂ„ over, at folk gider at blive ved med at se Olsen-banden. Og hvad med kongehusets trofaste afhĂŠngighed af den prostituerede og prostituerende tabloidpresse? Det er sandelig pĂ„ hĂžje tid at begynde at bruge hovedet, og jeg har stor forstĂ„else for, at udlĂŠndinge ofte studser meget over vore nationale tilbĂžjeligheder. Der er gĂ„et for meget onkel Sofus og Lilleper i blodet pĂ„ personer som… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

SĂžren Gade (MF) er en hĂŠdersmand – taler imod Politisk Korrekthed. Forsvarsministeren har sammen med to andre ministre; Karen Jespersen, og Bertel Haarder afvist at fĂžlge PETs anbefalinger til at underspille sammenhĂŠngen mellem islamisme og terror. Gid andre ministre og Folketingsmedlemmer antog samme standpunkt som SĂžren Gade, Karen Jespersen, og Bertel Haarder. EU og FN Ăžnsker i den Politiske Korrektheds navn, ogsĂ„ at nedtone sommenhĂŠngen mellem islamisme og terror. Politisk Korrekthed er som den store moralist, som korrekser dem med en anden mening. Politisk Korrekthed er som at blive beskudt med spĂŠrreild. Politisk Korrekthed har ĂŠren for at have forvoldt… Read more »