20
okt
Seneste opdatering: 20/10-08 kl. 1511
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

st√łt initiativet. http://www.durban2.dk/ . Bem√¶rkelsesv√¶rdigt nok ser man ingen diskussion af dette i de andre nordiske lande, andet end p√• enkelte ledende blogs, is√¶r Norges Document.no. En svensk nyhedss√łgning viser √©n (!) artikel, et interview med Frederik Stjernfeldt. Danmark skylder ikke mindst Naser Khader, Michael Jalving, Bent Bl√ľdnikow, Kasper St√łvring, Asger Aamund, Lars Hedegaard og Kai S√łrlander, at emnet er blevet h√łjprofileret i debatten. S√¶t pres p√• politikerne med din underskrift, mens de forhandler opl√¶gget til konferencen.

Medieh√•ndtering eller – manipulation: Ingen r√łg uden brand

Endnu en b√łrnehave i Gellerup har v√¶ret udsat for brand. I g√•r hed det:

[…] ¬ĽDet ser da umiddelbart m√¶rkeligt ud, at der er brand i Mudderkliren en uge efter, at der blev sat ild i b√łrnehaven Viben, men med det arnested for branden, som vi har fundet, tyder intet p√•, at branden er p√•sat,¬ę siger vagtchefen p√• √Örhus Politig√•rd. […] Ny institutionsbrand i Gellerup [JP, ikke l√¶ngere online]

“Tyder intet p√•” er selvf√łlgelig ikke det samme som en afvisning af pyromani, men forbeholdet viser sig da ogs√• at have v√¶ret forhastet, og har utvivlsomt v√¶ret et eksempel p√• strategien med at pr√łve at tale konflikter ned:

√ėstjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i g√•r aftes h√¶rgede en b√łrneinstitution i Gellerupparken i √Örhus. […] Det er ikke meget mere end en uge siden, at b√łrnehaven Viben i Gellerup gik op i r√łg ved en p√•sat brand. Fire drenge anholdt for brand (dette er samme artikel der i omarbejdet form citeres fra nedenfor)

Men stadig fors√łges en v√¶gtning efter den velkendte strategi vi har set utallige eksempler p√• her p√• det seneste – der er ingen sammenh√¶ng:

Alligevel mener √ėstjyllands Politi ikke, at de to br√¶nde har nogen sammenh√¶ng.

“Ikke … nogen sammenh√¶ng” er tilpas uklart til at det kunne v√¶re sandt: M√•ske har der ikke v√¶ret aftalt spil mellem brandstifterne i de to tilf√¶lde. Men siger eller implicerer man derved fra politiets side at det n√łjagtig lige s√• godt kunne v√¶re beg√•et af tilf√¶ldigt forbipasserende, danskere, vietnamesere, gr√łnl√¶ndere …? Hvis man nu lavede en opg√łrelse over disse tilf√¶lde af brand og h√¶rv√¶rk, og der viste sig en tydelig korrelation mellem etnicitet/religion og gerningsm√¶ndene, ville man s√• stadig sige “ingen sammenh√¶ng” hvis brandstifterne ikke kendte hinanden eller havde aftalt ugerningen? Strategien er tydeligvis at tr√¶kke afvisninger s√• langt som de lader sig str√¶kke. Og bem√¶rk s√• lige, at denne problematisering foreg√•r i et netmedium, og ikke af de involverede journalister.

Update: S√• er den f√łrste apologi indl√łbet:

[…] Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er √¶rgerlig over branden. “Det er trist hver gang, der sker s√•dan noget. Det er forf√¶rdeligt, hvis de her drenge har startet branden. S√• h√•ber jeg, de f√•r den hj√¶lp, de har brug for senere,” siger han. […] Drenge erkender medskyld

Er det da ikke fantastisk? I den vestlige verden er spontan vrede nu bandlyst n√•r det drejer sig om de √¶dle vildes handlinger. I dens sted er opst√•et denne automatreaktion, s√• upassende f√łlelser kanaliseres over i offert√¶nkning. Se ogs√• Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere p√• Uriasposten. Det burde v√¶re s√• oplagt: En kultur der ingen skrupler har i forhold til at f√łle vrede og ud√łve aggression fortr√¶nger i l√¶ngden den kultur der i stedet undskylder og undskylder. Men neej … neej … s√•dan noget siger p√¶ne mennesker ikke (LFPC).

Nye toner i det amerikanske forsvar: OK at sætte de rigtige ord på problemet

Fort√¶l det til H. J. Bonnichsen … n√•h nej, han er jo afg√•et. Fort√¶l det til Anja Dalgaard-Nielsen hos PET. Men m√•ske g√•r kommandovejen via britiske MI5, f√łr man t√łr kaste sig ud i at kigge p√• hvordan jihadister legitimerer sig selv, og hvordan de mener at finde bel√¶g i f. eks. Koranvers som 9:111, 9:29 og 9:5, og i tall√łse vers og hadith der beskriver rollemodellen Muhammeds ord og gerninger:

A U.S. military “Red Team” charged with challenging conventional thinking says that words like “jihad” and “Islamist” are needed in discussing 21st-century terrorism and that federal agencies that avoid the words soft-pedaled the link between religious extremism and violent acts.

“We must reject the notion that Islam and Arabic stand apart as bodies of knowledge that cannot be critiqued or discussed as elements of understanding our enemies in this conflict,” said the internal report, a copy of which was obtained by The Washington Times. […]

“The fact is our enemies cite the source of Islam as the foundation for their global jihad,” the report said. “We are left with the responsibility of portraying our enemies in an honest and accurate fashion.” […]

A January 2008 memorandum from the Department of Homeland Security’s Office for Civil Rights and Civil Liberties stated that unidentified American Muslims recommended that the U.S. government avoid using the terms “jihadist,” “Islamic terrorist,” “Islamist” or “holy warrior,” asserting that would create a “negative climate” and spawn acts of harassment and discrimination. Military report says terms ‘jihad,’ ‘Islamist’ needed

¬ĽIslam h√łjagter kvinder¬ę

kan man ikke s√• underligt h√łre muslimske m√¶nd sige, der sjovt nok ogs√• synes at det er en fordel for kvinderne, at manden tillades at have fire koner. (Se den ubetalelige “Why can a man have 4 wives in Islam?”.Fyren optr√•dte med Seidenfaden, B√¶k Simonsen, Anders Gadegaard og Kamal Qureshi p√• Islamofobikonferencen i K√łbenhavn i 2006.) Men ogs√• nogle af islams nyttige, kvindelige idioter og ambulerende Stockholms-syndromer, f.eks. Enhedslistens Asmaa, reproducerer propagandaen. Hvordan ser det ud i praksis, n√•r m√¶nd opf√łrer sig som psykotiske 13- √•rige, med det islamiske samfunds fulde bifald ?

Sexuella trakasserier ökar i Egypten, enligt en ny undersökning. Enligt kvinnorättsorganisationen som gjort undersökningen har 98 procent av utländska kvinnliga besökare och 83 procent av egyptiska kvinnor blivit utsatta för någon form av sexuella trakasserier.

Det utbredda problemet med sexuella trakasserier i Egypten st√•r √•terigen i fokus efter en ny unders√∂kning av den Kairo-baserade kvinnor√§ttsorganisationen Egyptian center for womens rights (ECWR). Enligt enk√§ten √§r sexuella trakasserier p√• uppg√•ng och gruppen liknar problemet vid en ‚ÄĚsocial cancer‚ÄĚ.

Att man bär slöja eller är konservativt klädd har ingen motverkande effekt. Alla kvinnor ingår i målgruppen, menar organisationen som nu kräver en lagstiftning för att skydda . Men kanske det mest upprörande av allt är att mer än 50 procent av männen som deltog i enkäten tyckte att kvinnan bar skuld för trakasserierna och menade att det var hon som ’började det hela’. Största delen av de rapporterade trakasserierna ägde rum på gatan och på allmänna transportmedel. Ledaren för ECWR Nihad Abu El-Qoumsan beskrev i en artikel publicerad på BBC hur tom beslöjade kvinnor som blivit offer för trakasserier skyllde på sig själva.

√Ügyptens sociale cancer, Egypt’s sexual harassment ‘cancer’ . Herfra g√•r der en lige linje til de importerede, farverige skikke: Svenske blondiner kaldes ludere – stakkels indvandrere, der selvf√łlgelig g√łr sig s√¶rligt pinagtigt bem√¶rket i det √•ndelige matriarkat, Sverige. I Oxford har nogle af religionens h√łjagtede kvindelige gidsler netop afholdt en demonstration:”We are practising Muslim women and we believe women should not lead the prayer.”

Muslimske piger får abort uden forældres viden

De fleste unge piger under 18 √•r, som s√łger om gr√łnt lys til abort uden for√¶ldrenes viden, er muslimer.Langt de fleste af abortsamr√•denes ans√łgninger er fra piger med muslimsk baggrund. De er bange for at blive udst√łdt af familien og sendt til deres hjemland p√• opdragelsesophold. De frygter for deres helbred og liv, siger Abort-anken√¶vnets formand, Torben Hviid. En mindre gruppe, der s√łger om tilladelsen, er katolske piger med udenlandsk baggrund, og s√• er der en gruppe danske piger, der frygter for√¶ldrenes reaktion ‚Äď de f√•r typisk afslag, p√•peger Torben Hviid. KrD

Give me your tired, your poor, your huddled … ballet dancers
Hvad sund fornuft, social friktion, massive udgifter, kriminalitet og en kronisk og √łgende terrortrussel ikke har kunnet afstedkomme, kan en recession m√•ske fremme i England. Vil vi se det samme i Sverige eller er l√¶ngslen efter national forsvinding i Riksdagen for st√¶rk ? Normalt er det p√• psykiatriske hospitaler, man m√łder den higen efter at v√¶re borte og f√• det hele overst√•et. Det fascinerende ved Sverige er, at det f√•r √©n til at genoverveje, hvad der overhovedet er normalitet blandt vores n√¶rmest besl√¶gtede. Jeg kimser ikke af at blive stemt til eftertanke. Denne blog skal n√łdigt v√¶re en propagandapamflet, som Politiken s√• gerne vil have det til. Britain Rethinks Its Immigration Policy

Bloggen Рdet virtuelle svar på en lokumsvæg

Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li¬īdagens v√¶gaviser.

At stemme eller ikke stemme

En udenlandssvensker illustrerer i en n√łddeskal svensk indvandringskritiks problem og hvorfor stemmeprocenten er stadigt dalende ( 96.4 % i 1976, 81 % i 2006). Det er fortiden og historien, der styrer det. Hun ser helt klart, at landet driver mod opl√łsning, men t√łver alligevel med at stemme for at forhindre det. Et folkestyre i fuld narkose p√• katastrofekurs. Selv intelligentsiaen, der indser det, og ikke har nogen karriere at miste ved at skrive det, er apatisk:

The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism…..Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.”

To vote or not to vote

As a Swedish citizen living abroad, I¬īm still in possession of my constitutional right to vote in the parliamentary election. In 2006, when I last had the chance to exercise this democratic right, I chose not to do so. The reasons? There were two. First, I did not feel that there was a single candidate worthy of my confidence. Second, it is no longer possible to cast a protest vote in the form of a blank vote, such ballots now ending up in one big pile with ballots that are invalid for formal reasons. That¬īs discontent disguised as incompetence, as far as I¬īm concerned, and with some regret, I decided that absention was the answer.

My unwillingness to pick a candidate was mainly a result of the more or less official consensus reached by all established Swedish parties not to seriously discuss or question the country¬īs financially and demographically irresponsible immigration policy. I will not vote for a politician who is either too daft to realise that s/he is allowing a nation to fall apart, which is likely to result in civil war, or too ambitious to care.

The only party advocating efficient restrictions on immigration were the Sweden democrats (SD), whose roots can be found in the movement BSS (“Bevara Sverige Svenskt” or “Preserve Sweden Swedish”). I still remember their graffiti from the time when I first learned to read; the letters B, S and S were written on top of one another, and behind each letter sometimes came the remaining part of the word. It was exciting to decipher, and no less so where someone had replaced the last S with a B for “Blandat” or “Mixed”. Imagine my pride when I figured it out! Those three letters were, however, mostly accompanied by a bewildering, fourth sign, whose meaning I had not yet learnt in school for the simple reason that it is not part of the alphabet. It was only later that I learnt what the swastika represents.

Under no circumstances will I vote for a candidate with that background, and it makes no difference that the Sweden democrats claim to have banned all Nazi elements and refer to themselves as national conservatives. In my eyes, they will always be tainted. The established parties, on the other hand, I consider to be even more acutely dangerous, paving the way for fascism.

This week, leftish elements went berserk in Malmö at a public SD meeting. The police failed to protect the democratic rights of the organizers. Once right wingers feel confident enough to retaliate, we will have Weimar-like conditions.

I had a dilemma in 2006, and the same moral predicament is likely to haunt me again in 2010. Not being able to choose is hardly an excuse for dodging your responsibilities, after all… Absention is fundamentally wrong in a democratic context, and I¬īm at a loss. To vote or not to vote

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
12 years ago

It’s called “slumming” …

trackback

[…] mente at de mange buskadser i Gellerup var en medvirkende √•rsag; politiet fors√łgte f√łrst at afvise at den seneste brand var p√•sat; √Örhusborgmester Nicolai Wammen bedyrer at nu g√•r det fremad, og […]

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘Bloggen – det virtuelle svar p√• en lokumsv√¶g Satanisten som hr. Suresen – han kan ikke li¬īdagens v√¶gaviser.’ ‘…Det er dette klientel, bloggeren t√•lmodigt underholder i det forf√¶ngelige h√•b, at et intelligent menneske en dag vil g√• ind p√• hans blog. Men intelligente mennesker spilder ikke deres tid p√• et forum uden nogen form for kvalitetskontrol, mere end de l√¶ser lokumsv√¶gge…’ (Erwin Neutzky-Wulf) Erwin er en skj√¶lm. F√łrst anbringer han os p√• t√łnden. S√• kravler han selv ned i den. Han skal v√¶re s√• hjerteligt velkommen hernede, hvor han mener, vi leger med vore egne og andres verbale f√¶kalier. Det… Read more »

P√łlsen
P√łlsen
12 years ago

@H√łjrebladet Komet

Der er selvf√łlgelig ingen, der tager Erwin Neutzsky-Wulff alvorligt l√¶ngere. Han er vel bogstaveligt talt k√łrt p√• historiens m√łdding. Men Wulffs mentor Rune Engelbreth Larsen skriver ofte klummer i Politiken, s√• ham har vi nok ikke set og h√łrt det sidste til.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg mener, det er p√• mindst 3 blogge hos Berlingske Tidende hr. Ellemanns, hr. Jalvings og hr. Mchangamas jeg har kommenteret Durban2. Jeg aner ikke hvor mange der l√¶ser kommentarer p√• bloggene, og fortsatte ufortr√łdent med at ytre, at jeg synes repr√¶sentanten for Danmark hvis vedkommende alligevel var i byen under konferencen skulle tale for ytringsfriheds indf√łrsel i hele verden og eventuel ytringsfriheds udvidelse liges√• overalt. Skulle dagsordenen p√• Durban2 v√¶re fastlagt s√•ledes, at det bliver umuligt at fremf√łre dette n√¶vnte vil en anden konference for ytringsfrihed kunne planl√¶gges og afholdes, hvor der da bliver mulighed for at fremf√łre ytringsfrihedens… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

N√¶√¶h, det eneste, der er bevist er en stigende magtesl√łshed.

item

http://jp.dk/indland/krimi/article1490552.ece

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
12 years ago

Quod erat demonstrandum …

Brandmand
Brandmand
12 years ago

B√łrnehavebranden kaldes ufors√¶tlig i Berlingske:

“Ufors√¶tlig leg med ild bag brand i Gellerup

Fire mindre√•rige drenge er tilbageholdt efter ny brand i b√łrneinstitution i Gellerup. De erkender at v√¶re involveret i branden, som politiet kalder ufors√¶tlig.”

http://www.berlingske.dk/article/20081020/danmark/810200357/

Brandmand
Brandmand
12 years ago

De konservative kræver handling:

“K kr√¶ver svar om indsatser i Gellerup

Af JONAS HVID | MARTIN JOHANSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 17:12

¬ĽDen fortsatte urolighed og terror i Gellerup er en katastrofe,¬ę lyder det fra de konservative.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490438.ece

H√łjrebladet Komet
H√łjrebladet Komet
12 years ago

P√łlsen: De er begge ubrugelige levn fra fortiden… Lad dem drukne i √•rtusindeskiftets velsignede glemsel. Deres √¶ra er forbi, og tiden er blevet vores. Det er pysse-nysseligt nok, at Wulff har f√•et internet-opkobling og et spritnyt Web 2.0 k√łrekort, men hvorfor skal hele nationen plages med hans n√łdskrig om opm√¶rksomhed?

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

.
Hvordan kan man se om ens egen medunderskrift er registreret,
og accepteret til stop Durban II ?
Jeg har sendt mit navn, mail-adresse, og profession til deres
mail-adresse, lige efter Kl. 9:40, efter Johansen.
Tak for dine tips med links.

P√łlsen
P√łlsen
12 years ago

Tillykke med den ny læser, Steen.

At Erwin Neutzsky-Wulff, Rune Engelbreth Larsens discipel, læser med hos Snaphanen er da fornemt.

Brandmand
Brandmand
12 years ago

Politimand ved, hvem, der st√•r bag p√•sat brand i Gellerup. Men folk vil ikke vidne: “H√•rdere gruppe Jens Esbensen (der er leder af politiet i Gellerup, red.) har flere gange i ugens l√łb understreget, at han ikke er i tvivl om, hvem der st√•r bag branden i b√łrnehaven Viben. Men han mangler de beviser og vidneudsagn, der kan berettige en anholdelse. Selvom han mener, at lokalsamfundets forskellige reaktioner i de to brandsager ikke skyldes frygt, vedkender han, at der er tale om to vidt forskellige grupper. “Ved branden i g√•r var der ikke tale om en gruppe som s√•dan. Den… Read more »

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
12 years ago

Som din egen kommentar til min kronik vist tydeligt demonstrerer, er blogs kun frustrationer og sk√¶ldsord …

falke√łje
falke√łje
12 years ago

Vedr. Durban 2
Vor statsminister har taget afstand fra den dagsorden.
Vor udenrigsminister er så naiv, at han mener, man kan tale fornuft med muslimer.
Der er kun at h√•be p√•, at han ikke er s√• indladen, at han giver dem indr√łmmelser.

falke√łje

Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff
12 years ago

Ytringsfrihed i Danmark? Nej, de trykte medier kræver, at man kan skrive. Satans også, ikke?

Brandmand
Brandmand
12 years ago

Nyt ord: “brandepisoder”

De p√•satte brande i Gellerups institutioner omtales nu som “brandepisoder”.

“Skarp afstandtagen til b√łrnehavebrand
Af JACOB HAISLUND RASMUSSEN

Offentliggjort 20.10.08 kl. 15:11

Magistraten i √Örhus Kommune tager skarp afstand fra den seneste tids brandepisoder i Gellerup.”

http://jp.dk/indland/aar/politik/article1490232.ece

Mette
Mette
12 years ago

Nye Våben

Stryg grubleriet fra din pande
og gå i striden ud
at volden overmande
din tankes strid er slut.
Hvor ånd alene fægter,
ej nogen sejr vindes,
mod den som blindt benægter,
at nogen ånd findes.
Barbaren vælger våben,
du vælge må som han.
Står rovdyrflaben åben,
ej tanken tale kan.
L√łft m√¶gtigt √•ndens sv√¶rd,
byd truslerne imod.
Knus giftslangernes hær
med menneskedyrets fod.
Kun tåber tror en god
er fri for sværdets spil,
når ondskab vil se blod
og s√łle verden til.‚ÄĚ

Pär Lagerkvist, 1939. Afskrevet fra den danske undertekst til en svensk film om agent Hamilton.

Mette
Mette
12 years ago

LFPC Jeg h√¶ftede mig ogs√• ved det, som du nu citerer fra Erich og Gates of Vienna. Det er jo det, jeg fors√łger at g√łre opm√¶rksom p√• i dansk sammenh√¶ng. Og har fors√łgt p√• i laaaang tid efterh√•nden. Jeg l√¶ste et JP-interview forleden med en mand, der ved meget om Mellem√łsten og bor i USA, han var vist selv muslim eller havde v√¶ret det, husker ikke navnet. Denne mand udtalte, at Vesten ikke vil opn√• noget ved at sende fredsbevarende styrker til Libanon, der g√•r mod sin opl√łsning p√• traditionel islamisk vis. Vesten er for bl√łd og veg. Syrien vil… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

LPFC Det er smukt af dig, at du har s√• h√łje tanker om statens √łkonomiske dispositioner og deres relevans til virkeligheden. ūüôā For mange danskere og politikere er Naser Khader et symbol p√• noget vellykket og derfor mere investeringsv√¶rdig end de fleste af os andre, hvis sm√• fortr√¶deligheder som indbrud osv. politiet giver en god dag i. Man bilder sig ind, at Khader er blevet dansker med hud og h√•r, for det vil man s√• gerne tro p√•. Heller ikke jeg synes, at Khader er interessant som person, han er jo s√• tung og selvglad, at det blafrer om ham.… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Jo, jeg ser de f√łrste 4 kolonner sluttende med Leif Davidsen. Men n√•r jeg vil se yderligere underskrivere, bliver det volapyk:

MIME-Version: 1.0
X-Document-Type: Workbook
Content-Type: multipart/related; boundary=”—-=_NextPart_01C92AF5.41774760″

Dette dokument er en webside i √©n fil. Det kaldes ogs√• en webarkivfil. Hvis du ser denne meddelelse, skyldes det, at webbrowseren eller editoren ikke underst√łtter webarkivfiler. Hent en webbrowser, der underst√łtter webarkivfiler, f.eks. Windows¬ģ Internet Explorer¬ģ.

Nu har jeg vist fundet forklaringen.

LFPC
12 years ago

Bloggeren Erich, som jeg f√łrst lige er blevet gjort opm√¶rksom p√• gennem kommentarerne p√• Gates of Vienna, har nogle interessante overvejelser om dynamikken mellem terrorisme/den voldelige jihad, og s√• stealth/stille jihad, som ber√łrer hvad jeg skriver om omkring apologien for brandstifterne: 4) Then we must add to the mix the mainstream dominance of Politically Correct Multi-Culturalism (PC MC) throughout the West, by which the stubborn belief that Islam and the vast majority of Muslims are harmless and any attempts to link them to the violence perpetrated, and planned, by Muslims is not permitted in the light of public discourse and… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Janne Det er den anden b√łrneinstitution i Gellerup, der har v√¶ret udsat for ildsp√•s√¶ttelse og er blevet √łdelagt p√• mindre en uge. Det spiller ingen st√łrre rolle for de muslimske for√¶ldre, hvoraf de fleste kvinder alligevel tilbringer dagen foran tv og er p√• offentlig fors√łrgelse. Mere end halvdelen af m√¶ndene liges√•. De ramte er de danskere, der havde b√łrn i institutionerne, og som skal passe deres arbejde. Der er ingen hj√¶lp at hente noget sted, den socialdemokratiske borgmester er et skvat, og de skyldige og deres familier slipper nemt, medmindre man tager sig sammen og smider dem ud af boligforeningen.… Read more »

LFPC
12 years ago

“Men jeg skal undlade at skrive mere om Khader” Ingen grund til at tie bare fordi jeg ikke er helt enig ūüôā . Altid godt for debatten at f√• argumenterne for alle synspunkter med. Faktisk har jeg ikke rigtig l√¶ngere nogen afklaret mening mht. ham, men jeg tvivler bare p√• at man fra statens side ville bekoste √•rlige millionbel√łb p√• livvagter hvis truslen ikke var reel. Og uanset hvad han reelt st√•r for, har mange af hans udtalelser og indl√¶g v√¶ret gode for ‘vores’ side, fordi vi kan pege p√• ham der har ‘lov’ til at sige det som vi… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Angående endnu en omgang hærværk på en dansk offentlig institution i Århus. Sådan siger en pædagogisk leder:

“Thomas Rodin Jensen, der er leder af flere institutioner i Gellerup er √¶rgerlig over branden.

“Det er trist hver gang, der sker s√•dan noget. Det er forf√¶rdeligt, hvis de her drenge har startet branden. S√• h√•ber jeg, de f√•r den hj√¶lp, de har brug for senere,” siger han.”

Den udtalelse skal da nok få hærværksdrengene/mændene til at stoppe.

Hvad med b√łrnehaveb√łrnene, hvad med de ansatte og hvad med den bygning og h√¶rv√¶rket som skal betales af skattekroner?

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

N√•r jeg klikker p√• dit link, s√• ser det meget mystisk ud p√• min sk√¶rm. Det samme som n√•r jeg g√•r ind under √łvrige underskrivere p√• Boykot Durban 2.
M√¶rkeligt hvad det kan v√¶re. Det er ikke nemt at v√¶re en computerspasser ūüôā

Mette
Mette
12 years ago

“Dansk udl√¶ndingepolitik har f√•et strammet huden, men der er ikke meget k√łd p√• den aftale” S√•dan karakteriserer Liberal Alliances leder Naser Khader den aftale Dansk Folkeparti har indg√•et med regeringen for at im√łdekomme Dansk Folkepartis krav om at bremse EU-borgeres ret til at tage √¶gtef√¶ller med sig, n√•r de flytter til Danmark. “Retstilstanden er den samme i morgen som i dag. EU‚Äôs regler st√•r ved magt, og simpelthen p√• grund af det st√łrre kendskab til reglerne, som presseomtalen har skabt, vil vi i de kommende √•r opleve et stigende antal familiesammenf√łringer. Det vil komme helt af sig selv,” siger Naser… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Det er nok muligt, at der for √•r tilbage var nogle f√• tumper, der truede Khader, fordi han drak √łl og dengang ikke var gift med sin samlever. Da tog vi det alle for p√•lydende, n√•r muslimer skreg efter folk, at de ville myrde dem. I dag ved vi, at de kan finde p√• det, men at det for det meste blot er den normale m√•de at sk√¶lde ud p√• i de kredse. Vi har ogs√• f√•et beviser for, at imamer og klaner kan ud√łve kontrol helt ned til den enkelte person p√• gadeplan. Det er just det store problem,… Read more »

LFPC
12 years ago

“jeg f√łler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har v√¶ret i fare”

Dette er nok at str√¶kke det for meget. Uanset om han bliver betragtet som nyttig af Broderskabet eller ej, kan de ikke kontrollere de eksplosive temperamenter i den etageklippede jordh√łjde. Hvis disse tumper opfatter ham som frafalden eller ‘kokosn√łd’ vil han v√¶re i fare, og jeg synes ogs√• at kunne huske at der har v√¶ret flere episoder der kunne v√¶re g√•et galt.

Mette
Mette
12 years ago

P√łlsen Enig, der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader, og det kommer j√¶vnligt frem, men det er ofte s√•dan, at folk ikke t√łr tro deres egne √łjnen og √łrer,n√•r det oplevede st√•r i et mods√¶tningsforhold til det almindeligt antagede. Jeg vil g√• s√• langt som til at skrive, at Det Muslimske Broderskab m√• v√¶re jublende lykkelige over den danske begejstring for Naser Khader, og jeg f√łler mig overbevist om, at Naser Khaders liv aldrig har v√¶ret i fare. Men det har sikkert ikke v√¶ret sv√¶rt at overbevise Hans J√łrgen Bonnichsen om det modsatte. Akkaris ord om at futte Khader i… Read more »

Brandmand
Brandmand
12 years ago

Unge brandstiftere:

“Fire drenge anholdt for brand

Offentliggjort 20.10.08 kl. 10:02

√ėstjyllands Politi har anholdt fire drenge for den brand, der i g√•r aftes h√¶rgede en b√łrneinstitution i Gellerupparken i √Örhus.”

http://jp.dk/indland/aar/article1490056.ece

P√łlsen
P√łlsen
12 years ago

Med hensyn til islams h√łjagtelse af kvinder, og mandens ret til at have fire kvinder, st√łder man p√• endnu en af ideologien islams s√¶re selvmodsigelser.

I hadith(?) siges det, at kvindens seksualitet er ni gange st√¶rkere end mandens. Men kvinden m√• if√łlge islam ikke tage flere √¶gtem√¶nd. Flere partnere er en ret m√¶nd har. Men det giver et misforhold, da de fire koner – hver med en ni gange s√• st√¶rk seksualdrift som deres mand – til sammen har en seksualdrift, der er 36 gange s√• stor som den stakkels mands, hvis umulige mission det er at tilfredsstille dem.

P√łlsen
P√łlsen
12 years ago

Angående Naser Khader.

Han vil have tronf√łlgerloven √¶ndret, s√• en kommende regent eventuelt kan v√¶re muslim. Der er noget dobbeltbundet ved Naser Khader. Han k√¶mper reelt mod islamismen. Og tak for det. Men han √łnsker ogs√• at afmontere en masse danske grundstrukturer og √łge indvandringen. Naser Khaders tiltag kan, hvis de gennemf√łres, betyde, at islamismen faktisk f√•r (endnu) st√łrre indflydelse, selvom det (angiveligt) ikke har v√¶ret meningen fra Naser Khaders side.

Jeg ved ikke om, Naser Khader er en farlig mand, naiv eller en (farlig) utopist, men hans l√łsningsforslag er n√¶ppe reelt brugbare som politiske instrumenter i kampen mod islamiseringen.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Ja! is√¶r for Kopterne -Det Kristne mindretal i √Ügypten. Og det v√¶rste helvede har de Koptiske kvinder der. Jeg har l√¶st artikler i Jyllands-Posten, om at mange Koptere er henvist til lortearbejde, som f.eks. skraldindsamlere, og at de skal finde sig i at f√• lavere l√łn eller h√łjere skat. Jyllands-Postan havde ogs√• en kronik om Kopternes onde sk√¶bne siden √•r 640 A.D. Kopterne har levet med en kronisk Muhammed-krise i 1400 √•r. If√łlge “Danmarks fremtid-dit land-dit valg…”: √Ügypten: Befolkning: 68 Mio. i 2001 Total fertilitet – f√łdsler pr. kvinde: 3,15 barn. 10 procent af befolkningen er Kristne Koptere, som chikaneres.… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Min avis har haft masser af debat om Durban 2 og serverede igen et af sine Khader-pletskud i g√•r i artiklen ‚ÄúKhaders hemmelige loge‚Äú af Maz Plechinger og Anders Langballe. Men andre m√¶nd beundrer jo Naser Khader, forst√• det, hvem der kan. En hemmelig loge vil flytte sin base fra et fransk vinslot til Danmark og smigrer os ud over alle bredder med, at vi er vant til at v√¶re stormomsuste og er det perfekte v√¶rtsland. Det er nemt at forst√•, at slotsejeren √łnsker interessen fjernet fra ejendommen, og logebr√łdrene ser ogs√• gerne, at basen flyttes til et for dem… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg har skrevet under på Boykot Durban 2. I begyndelsen kunne man se de andre medunderskrivere, men det er ej muligt længere.
Gad vide hvad forklaringen er på dette?

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg m√• give de egyptiske kvinder ret. Af de 7 islamiske lande, som jeg har rejst i, tager Egypten helt klart f√łrstepladsen n√•r det kommer til tilr√•b p√• gaden, piften og i det hele taget “afkl√¶dning med √łjnene”. Og s√• konstante sp√łrgsm√•l om, om man nu er gift med den mand, som man er i f√łlgeskab med. Man v√¶nner sig til at sige, at man er gift, endsk√łnt det blot kan v√¶re en mand, som man har m√łdt i en kibbutz og draget til Egypten med. Hvis nogen tror, at det hj√¶lper specielt meget, at man er i f√łlgeskab med… Read more »