20
okt
Seneste opdatering: 21/10-08 kl. 2139
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kim M√łllers fotografier¬† taler for sig selv. Der er flere her. De¬†skal alligevel have et par ord med¬† p√• vejen.¬†Der er if√łlge Velf√¶rdsministeriet¬†nu¬†sm√• 100 ghettoer i Danmark, hvor staten giver nedsat husleje, til¬†at “velfungerende” flytter¬† ind til¬†de “utilpassede”, der keder sig og har for mange ubenyttede¬†t√¶ndstikker og pr√¶-moderne ideer. De er¬† spredt grundigt over hele landet. De er der, og de forsvinder ikke, selvom¬† man river de fysiske bygninger ned. Tv√¶rtimod vokser de.¬†¬†De er ¬†Jelveds, Holger K. Nielsens¬†og Nyrups¬†umistelige¬†arv til Danmark i uoverskuelig fremtid. Er der nogle der stadig vil stemme p√•¬† dem? Orke jo, masser. Ingen har for alvor stillet dem til rengskab for deres gerninger endnu. Vi har bare skiftet regering midlertidigt.¬†De er stadig valgbare. Anders Fogh, vores b√łrn og b√łrneb√łrn¬†sidder med deres abe, og nu vil de satans gerne regere Danmark igen, som¬†om intet var ¬†h√¶ndt, jvf.¬† Vestagers politiske yoga-√łvelser. (Hvem mon hun¬†“peger¬† p√•” idag, Dalai Lama, Gadaffi junior ? Hvor sk√łnt er det ikke, at det er ligegyldigt ?)¬†¬†Konsekvens er en by i Nord Korea.¬†Men der er sket en hel¬†del. Danskerne har erfaringer, grundet¬†p√• virkeligheden og de har stemt derefter. Endnu kan de godt huske hvem det var,¬†der √łdelagde deres boligkvarter¬†og forpestede deres arbejdsliv.

Jeg s√• Flammen og Citronen forleden. De ligger ude i Mindelunden begge to.¬†Der er sagt meget om den film, pro et contra,¬†men de k√¶mpede ikke mod V√¶rnemagten, s√• meget st√•r fast. De¬†krigede¬†imod og likviderede landsforr√¶ddere (det var et udtryk der fandtes dengang mine for√¶ldre var unge, under bes√¶ttelsen, enhver vidste hvad det bet√łd.) ¬†Lad mig sige det s√•dan: Jeg¬† skriver ikke imod indvandrerne eller islam,¬†selvom jeg¬† er “antifascist” og jeg mener at islam er en fascistoid pest.¬†Jeg er ikke “fremmedfjendtlig”. Tv√¶rtimod, jeg kender det fremmede – intimt.¬†¬†Jeg er opvokset som kosmopolit i over 40 lande og lider ikke af nogen fobier, t√łr jeg godt sige.¬†Jeg var to gange i¬† Beirut, f√łr og under borgerkrigen og jeg var p√•¬†p√• Balkan¬† l√¶nge inden 92, jeg var i USA i – 64.¬† Jeg ved godt hvad krig, vold¬†og had¬†er. Jeg¬†anklager¬†de skyldige,¬†for en fad√¶se der vil plage Danmark i generationer, jeg anklager¬†¬†S, SF, Enhl.¬†og R , fordi de har p√•f√łrt os krigens mulighed, fordi¬† de i deres amat√łrisme ikke har haft, som S√łrlander kalder det,¬† den tragiske bevidsthed. Man kan forst√• Sverige mangler den, men i Danmark er det ikke tilgiveligt. Slet ikke. Mens den danske venstrefl√łj sidder med store bl√• √łjne, kommer¬† vi til at sidde p√• f√łrste parket til et¬†England, et ¬†Holland og et¬†Sverige, der¬† synker ned i anarki, det samme de havde planlagt for os. Tidshorisont – 20-40 √•r. Har jeg ret, er venstrefl√łjen, Europas socialdemokratier,¬†historisk kompromitteret, hvis der alts√•¬†findes nogen hukommelse til den tid. Den er ikke voldsomt¬†p√•tr√¶ngende idag. Forbrydelse eller dumhed ? Dumhed, vil jeg mene.¬†Jeg mener den danske venstrefl√łj b√łr nedl√¶gge sig selv, og opst√• p√•ny, hvis den har nogen skam i livet. -det er selvf√łlgelig en √łnskedr√łm ,lig den frihedsk√¶mperne havde efter¬† befrielsen: ikke at se¬† samarbejdspartierne i Folketinget igen. De vil komme igen, som¬† renskurede, forvandlede baby-numser. “All the world’s a stage…..They are merely players ” Det er ikke alvor endnu, ikke endnu, det er heller ikke deres blod der flyder, ikke endnu, ikke endnu. Men det flyder, hvis de l√¶ser svenske og engelske aviser. Eller¬† er det kun os andre der l√¶ser dem ?

¬† Jeg skriver imod en provinsialisme, der burde v√¶re intellektuelt¬†kriminaliseret. Desv√¶re synes den at v√¶re pensum p√• universiteterne.¬†De burde have diskvalificeret sig, hvis der skulle v√¶re op og ned p√• noget, og¬† befolkningen burde have indset det p√• dette tidspunkt, men de er stadig stuerene.¬†Disse¬†fire partier ville p√•f√łre os krig. Lad os tale rent ud af posen.¬†Og s√• kan de bortsnakke det¬†i stride str√łmme.¬†Akademikere lider af et ¬†mange-ords-syndrom. Jo v√¶rre samvittighed de har, desto flere ord v√¶lter der ud af dem. Rune¬† Lykkeberg er et af de¬† bedre eksempler.¬†Som de snakker. De er p√• en r√łvtur, der larmer. De har haft delvis succes, den daglige virkelighed vidner om det, og det er den der plager dem. Mit standpunkt er erfaringsbaseret, det er deres ikke. Derfor er de ankommet¬† med 15-20 ¬†√•rs forsinkelse. Da Lykkeberg fik sut, fik jeg s√łfartsbog. Erfaringer ? Alligevel mener jeg heller¬†ikke man skal dyrke, som Robert Spencer sagde i Brysssel sidste √•r¬†– The¬†Narcissism of small differences, video . Man skal hilse enhver realist velkommen og undlade at h√•ne dem, hvor meget det end kl√łr i fingrene.¬†De¬† beh√łver ikke g√• til Canossa, de beh√łver ikke snakke og skrive s√• vi f√•r ondt i √łrerne, ¬†men vi beh√łver heller ikke at stemme¬† p√• deres forhenv√¶rende partier. Disse b√łr g√• al¬† k√łdets gang, i al anst√¶ndighed. S, SF, R – ud p√• historiens m√łdding¬†med dem, ind med noget andet. En lur p√• 30 √•r, er¬†en ret¬†gedigen lur. Det er 20 √•r siden S-borgmestrene pr√łvede at v√¶kke¬† socialdemokraterne. Det er en tre-fire¬† √•r siden de v√•gnede. De f√•r 52.000 pr. snude¬†om m√•neden for at sidde i Folketinget og holde sig v√•gne.¬†¬†Venstrefl√łjen har gjort sin pligt, venstrefl√łjen kan g√•.

¬†Over 40% vil stadig stemme p√• S,SF, R og Enhl.¬† Hvad det drejer sig om nu er, for hver kriminel handling, at smide s√• mange ud af landet som overhovedet¬†muligt, som et diminutivt ¬†plaster p√• det s√•r, de n√¶vnte partier har tilf√łjet os. Helt kan deres h√¶rv√¶rk aldrig repareres, m√•ske f√•r de endda¬†den krig de af dumhed har s√•et, hvem ved. Margrethe Vestager, Marianne Jelved,¬†Lone Dybkj√¶r, Elsebeth Gerner Nielsen,¬†Elisabeth Arnold, Elisabeth Geday….¬† og¬† jeg kan ikke huske alle k√¶llingedrengene og madammernes navne, √•h jo, madam Nyrup, “tr√¶d ikke p√• vores¬† f√łlelser”¬† (¬† jublen i K√łbenhavn efter 9/11)¬†¬†– hvad siger I s√•? En statsmands sarte f√łlelser. De fik sandelig Mellem√łsten og N√łrebros folkemasser¬†til at sk√¶lve af √¶refrygt.¬† I vil s√• gerne ofre jeres b√łrn og b√łrneb√łrn p√• jeres¬† “visioners” alter? Godt ! ¬†L√¶r jer¬†ordet KRIG, I f√•r brug for det. Enhver historiker ved, at fred er¬†en undtagelsen, striden er det normale. Pax Romana blev opretholdt ved¬† vilje,¬†styrke, klogskab,¬†og¬† taktisk snilde, ikke ved pludder-dialog. Freden har altid en pris. Vil man ikke¬† betale den, f√•r man ufreden – ganske¬†kvit og frit.¬†

Blogging

Man skriver anderledes p√• en blog end i en avis. Den eneste bagstopper man har, er √©n selv. Man forsker ikke i en m√•ned f√łr hvert indl√¶g. Det er Tju og Bang og det er hver¬†dag. Og der er nogle uartigheder, man ikke kan f√• i en avis, en puls der f√łlger dagens kurver.¬†Under evighedens synsvinkel kan man altid finde noget¬† sludder at pille i p√• bloggen. ¬†Jeg fik denne blog udefra af vanvare, og viste ikke hvad¬† jeg skulle stille op¬†med den, men s√• tog det ene ord det andet og det¬† tredie.¬†Bloggen er en Torarulle, en logbog, en d√łgnrapport, en¬†upoleret r√¶ben. Vi er f√łrst ved at opdage hvad den egentlig¬†er. ¬†Den er det modsatte af et gennemtygget¬†ekspertudsagn eller en kronik. Den er¬†labil, flygtig og spontan.¬†Der er m√•ske ti ting p√• et √•r, som har principiel, blivende¬† v√¶rdi. ¬†Det vi ikke har forstand p√•,¬† eller det der er trivielt og kedsommeligt¬†– 20 m√•neders amerikansk valgkamp med to kandidater vi ikke er¬† begejstrede for – det g√•r vi udenom. Livet er ikke langt nok. Man skal fatte sig i korthed, P√• Sporet af den Tabte Tid h√łrer til et andet sted. Kontemplation er ikke online. ¬†Moderne mennesker har travlt, hvad jeg skal v√¶re den f√łrste til at beklage, jeg vil hellere¬† s√¶tte tiden i st√• i Tibirke Kirke (video juleaften 2007).¬†Du har din tur i manegen, og s√• er det yt. Bagefter er det kun dine ex-koner, der elsker¬† og husker¬† dig – i bedste¬† fald.

P√• den anden side, hvor meget v√¶lger man selv ? Det ved enhver der er gift. Hvem valgte i virkeligheden hvem? Som¬† regel var det kvinden, og kvinderne¬† valgte ogs√• mig, forst√•¬† det hvem der kan, men de er jo kr√¶sne, det er jeg ikke. Jeg er¬†¬†et skvat der spiser alt,¬†¬†som byder sig:¬†slanger, fr√łer, heste,¬†bl√¶ksprutter¬†og¬†kaniner. ¬†Jeg valgte for eksempel aldrig Sverige, intet l√• mig fjernere. Sverige var Sibirien, som Strindberg sagde.¬†Sverige¬† valgte mig. Det skulle Sverige m√•ske ikke¬†have¬† gjort.¬†Mit valgsl√¶gtsskab var Syd√łstasien og Japan, ganske langt fra Nordsk√•ne og¬†Sm√•land. Min mor var f√łdt i Japan, i Nagasaki i 1919, og jeg s√łgte derud s√• snart jeg kunne.¬†¬†Jeg skrev i avisen f√łrste gang da jeg var 16 og fortsatte i mange √•r med det. Stort set uden at m√łde afvisning eller korrektion, og¬†for det skal alle¬† store¬† aviser i Danmark have¬† tak.¬†Tak for at¬†ordet er frit i Danmark, dog ikke friere end at selvcensuren √¶der af det dagligt.¬†Jeg¬†ville aldrig skrive i avisen at “Sverige er et √•ndeligt matriarkat”, selvom det kan bel√¶gges med mangt og¬†meget, og jeg mener at det er, hvad det er.¬†Jeg skrev i et indl√¶g¬†til¬† Jyllands Posten at “der er censur i svenske aviser”. Det er s√•¬†triviel en sandhed¬†som noget.¬†¬†Jeg selv¬† og velskrivende indf√łdte har oplevet det til hudl√łshed,¬† men der gik alligevel¬†debatredakt√łrens gr√¶nse for hvad¬† han mente at¬†kunne f√• folk til at tro p√•. Fint nok. Less is more, man skal ikke¬† anstrenge danskeres forestillingsevne udover det rimelige.¬†Men jeg fastholder min p√•stand: Der r√•der ikke ytringsfrihed i Sverige, og det burde vel interessere √©n og anden.¬†Lige her p√• dette sted kan man skrive hvad man vil og¬†med¬† mere¬† punch, uden at det skal overdrives.

Nu er¬† man alts√• strandet med at v√¶re sin egen redakt√łr. Det er sjovt n√•r man har noget s√¶rligt at formidle, og mindre sjovt, n√•r man f√łler¬† man gentager sig selv, eller hvis det hele¬†ligner propaganda. Verden er s√• fuld af tekst og billeder, at man nok b√łr holde sin k√¶ft, hvis man ikke¬† har noget v√¶sentligt at tilf√łje. Men det¬†er ogs√•¬†lysten¬†der driver det. Hvis det var en daglig pligt, p√• grund¬† f. eks. af indt√¶gter, ville¬† det hurtigt¬† blive umorsomt. Det¬† er godt at kunne¬† give folk udefra en r√łst, for princippet¬† her er, at det er¬† ligegyldigt¬† hvem der skriver det, bare det er¬† interessant, men det er selvf√łlgelig¬†ogs√• godt at have plads til¬†egne str√łtanker og str√ł-fotos der kommer, mens man er i gang med¬† noget andet. At¬†komme¬† hjem og komme¬† af med det. Blogging er et mentalt laksativ. Er¬† nettet nede i fire dage hober tingene¬† sig op. Man “m√•r illa”. Jeg s√• jo Kim M√łller p√• off-line ferie i sommer, han var moden til Risskov, staklen.¬†Og det hober sig navnlig op, n√•r man g√•r eller cykler. Tak og lov har jeg ikke bil pt. Man kan ikke t√¶nke, n√•r man k√łrer bil. Det har biler¬† til f√¶lles¬† med tv.

Da vi nu er¬† g√•et hen og blevet meget l√¶st, mere end visse andre¬†(ingen n√¶vnt),¬†og da vi ydermere er s√• heldige¬† at mange skriver til os og tipper os, vil vi gerne opfordre endnu flere¬† til at skrive¬† indl√¶g til os. Eksponeringen er efterh√•nden s√• god som i en mindre avis. Vi kunne¬† sikkert tjene¬† penge p√• det, men s√• ville det blive¬† usjovt med det samme, og vi ville¬† holde op. V√•gner vi op en dag, uden at have noget p√• hjerte, s√• lukker butikken bare, ganz einfach. S√• sv√¶ver det hele bare¬† videre posthumt¬†i cyberspace, som Timothy Leary g√łr. Vi eksisterer dog¬†ikke kun for at tilfredsstille¬† vores egen skrivekl√łe. Overhovedet ikke. Vi formidler¬† hellere end gerne gode indl√¶g, fotos og videos. Vi gengiver s√¶rlig gerne¬†ting en omnibusavis ikke ville¬† acceptere, eller navnlig, ikke f√•r √łje p√•. Hvis det ikke¬† er subversivt er det jo ikke helt rigtigt sjovt, det m√• gadedrengen i mig medgive. Men vi er ikke s√• kloge, at vi ikke kan blive klogere. S√• langt fra.¬† Hold jer ikke¬† tilbage og p√•¬†forh√•nd tak. Ud med¬† kamera, diktafon, mobilvideo og alle de muligheder vi har idag, de fleste indbygget i mobiltelefonen og fantasien. Mailen er som altid snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Terror-pyromanerne er atter i gang med at brænde danske samfundsinstitutioner af. Det er en måde at vise afsky og vende det danske samfund ryggen.
Hvis disse pyromaner bliver taget på fersk gerning, og de ikke er danske statsborgere, burde vi som straf forære dem en enkeltbillet ud af Danmark.

OT

Nu skal vi se, om den ene tuneser alligevel kan udvises til Tunesien. M√•ske strider konvensionerne mod dette, siger en s√•kaldt “ekspert” i nyhederne. Hvorn√•r kigger vi p√•, om konvensionerne er tidssvarende med alle de terrorister, som vi efterh√•nden br√¶nder inde med? Konvensionerne m√• tilrettes de nye Eurabia-tilstande!

Mette
Mette
12 years ago

S√• br√¶nder det igen i Gjellerup. En ny b√łrneinsitution.

ER der snart mere, de kan futte af derude, bortset fra kirken og sig selv og lejlighederne?

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1492702.ece

RettenTilSelvforsvar
12 years ago

TB sagde:
“‚ÄúGodt. L√¶r jer ordet KRIG‚ÄĚ
Det er s√•m√¶nd gjort. Jeg venter blot p√• den udl√łsende faktor. Og som i mange andre sammenh√¶nge er ventetiden formentlig den v√¶rste.”

Bedre kan det ikke siges.

Mette
Mette
12 years ago

Ovenstående var til HelgeD-H

Mette
Mette
12 years ago

Ang.loyalitetsproblemer. I mine debat√•r har jeg ofte t√¶nkt p√• et f√¶nomen, som man oplevede i de engelske kolonier i Amerika, da de i 1776 og gik fra at v√¶re loyale unders√•tter under den engelske krone til at v√¶re revolution√¶re i krig med moderlandet. Mange mennesker kunne ikke b√¶re denne konflikt, br√łd op fra deres tilv√¶relse og udvandrede, selv om deres forf√¶dre m√•ske havde boet i Amerika i generationer. Det var typisk den √¶ldre generation, der drog, mens b√łrnene valgte kampen for selvst√¶ndighed, et projekt der langt ind i 1800-tallet blev sp√•et ringe udsigter. For√¶ldre og b√łrn skiltes p√• den m√•de… Read more »

Anonym
Anonym
12 years ago

En lille historie fra det virkelige liv.

Pga. socialministeriets plan for bek√¶mpelse af ghettoerne f√•r nogle af de mest hardcore kriminelle indvandre fortrinsret til de gode lejligheder/penthouse. Jeg bor i en mellemstor jydsk by, hvor en andelsboligforening har nogle eksklusive lejligheder helt ned til vandet. Kommunen har derfor valgt at tage 3 af de v√¶rste kriminelle fra den lokale ghetto og s√¶tte dem foran k√łen til disse lejligheder.

Positive-dikrimination så det batter!

Også kan de hærge videre i det nye område.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Mette -Jeg synes ogs√• Fogh har forr√•dt. Det var en sorgens dag (for mig), at Lissabon-Traktaten, dss. Forfatnings-Traktaten, blev underskrevet p√• forh√•nd af statsministeren og udenrigsministeren, og derefter ratificeret med et Folketingsflertal d.24.april 2008. Jeg havde mailet et l√¶serbrev til jp.dk om dette, som ikke blev trykt. Enig med dig i, at vi i √łjeblikket ikke har nogen statsminister. Statsministeren virker n√¶rmest frav√¶rende. Han har et velbetalt toppost i EU i tankerne, og har n√¶rmest f√łrt statsministerpolitik med venstre h√•nd. -Det er i√łvrigt uretf√¶rdigt at n√¶vne venstreh√•ndsarbejde -for jeg skriver med venstre h√•nd. Jeg husker Jyllands-Posten bragte en tegning i… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Jeg er meget enig med Crass B√łrsting. Snaphanernes blog er guld v√¶rd.

Mette
Mette
12 years ago

Som jeg ser det, er Anders Fogh Rasmussen ogs√• en forr√¶der. Hvordan han kunne f√• sig selv til at underskrive Lissabon-traktaten ligger uden for min fatteevne, og jeg har ellers v√¶ret med til at stemme ham til magten og i det hele taget stemt p√• Venstre i det meste af mit liv. I √łjeblikket har vi ikke nogen statsminister, han er helt i lommen p√• dem, han √łnsker at t√¶kkes for at avancere udenfor landets gr√¶nser. Det m√łnster vil sandsynligvis forts√¶tte. Folketinget er blevet et sogner√•d med f√• bef√łjelser, og ambiti√łse m√¶nd vi stile mod internationale stillinger og blot bruge… Read more »

TB
TB
12 years ago

“Jeg s√• Flammen og Citronen forleden. Der er sagt meget om den, pro et contra, men de k√¶mpede ikke mod V√¶rnemagten, s√• meget st√•r fast, de krigede imod og likviderede landsforr√¶dderne (det var et udtryk der fandtes dengang).” Udtrykket (landsforr√¶ddere) b√łr bruges oftere. Det er relevant og tidssvarende. Og er de v√¶rste ikke netop dem som de to danske frihedshelte tog sig s√• “k√¶rligt” af? Jeg synes det! Derfor b√łr de to herrer huskes og √¶res hver eneste dag sammen med de utallige andre der gav livet for Danmark mod den totale overmagt. Mindelunden er √•ben for enhver der gider.… Read more »

Crass B√łrsting
12 years ago

AFVÆRGE katastrofen, ville jeg have sagt.

Crass B√łrsting
12 years ago

Meget fine tanker, og som altid fint udtrykt, om det at blogge. Du g√łr det med bravour, hr. snaphane. Hvis det hele (Sverige, Danmark, den vestlige verden) g√•r ad helvede til, er du en af de ikke s√¶rligt mange, der kan sige, at de dog gjorde et fors√łg p√• at katastrofen.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Links- der var andet i livet for Flammen og Citronen end likvideringerne, men de g√łr sig p√• film.
http://www.bt.dk/article/20080414/underholdning/704140004/
http://www.berlingske.dk/article/20080327/kultur/703270039/
http://www.natmus.dk/sw54415.asp
Der var dog ogs√• omr√•der lommer af st√łrre eller mindre omfang i Jugoslavien og Rusland der k√¶mpede i l√¶ngere perioder mod nazisterne, dette n√¶vnes sj√¶ldent for det er vist farligt at n√¶vne at mindre styrker kan stoppe store.

http://imittsverige.blogspot.com/2008/10/bananlandet-rekommenderar-ls-bloggarna.html
Jeg kender ikke alle n√¶vnte og garanterer ikke for noget andet end der nok pr√¶senteres andet end hvad de store svenske medier g√łr.

Janne
Janne
12 years ago

Visse omr√•der i Danmark b√łr egentlig m√¶rkes med advarsels m√¶rkater, s√• som: “Omr√•det er livsfarligt” eller “Man kan komme til skade (mindst) af at bo i omr√•det”. Samme princip som m√¶rkningen af cigaretpakker.

Gellerup er et sådan område.

Den √•rhusianske leder af b√łrnehaverne mener at ildsp√•s√¶tterne skal have al den hj√¶lp de har behov for.

Hvad med b√łrnene i b√łrnehaverne, hvad med b√łrnenes for√¶ldre, personalet og hvad med skattekronerne til genopbygning etc.? Hvem skal betale for alle √łdel√¶ggelserne?

Hvad koster Gellerup skatteborgerne i √Örhus?

Der er mindre at smile af i Århus efterhånden.

Adde
Adde
12 years ago

Själv så läser jag Snaphanen varenda dag (nästan), mestadels för att suga till mig allt som rör den svensk-danska hat-kärleks-relationen. Jag tycker så oerhört synd om svenskarna, mest pga. hur majoriteten har blivit så stenhårt och skoningslöst präglade genom den miljö som genomsyrar allt från dagis, utbildningssystem, sociala umgängen, föreningsliv, arbetsliv och inte minst medielandskapet. Men jag är också nyfiken på hur allting kommer att utveckla sig framöver.

….

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Der g√•r n√¶sten ikke en dag uden at jeg lige tjekker Snaphanen, tak for en rigtig god og oplysende blog. Det er f√łrste gang jeg skriver “a comment”, men jeg blev lidt overrasket over, at jeg skulle opgive navn og e-mail, bliver det s√• offentliggjort? Det har jeg nemlig ikke s√¶rlig lyst til. Jeg ser en vis fare ved disse blogs, jeg bliver bekr√¶ftet i mine opfattelser og mine tanker og m√•ske fordomme, og m√•ske ikke tilpas udfordret af andres meninger og gode argumenter. Ydermere har jeg det s√•dan, at jeg √łjeblikkelig lukker for radioen eller tv’et, n√•r der bliver… Read more »