22
okt
Seneste opdatering: 23/10-08 kl. 1202
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Berlin har bydelene Kreuzberg og Friedrichshain snart muslimsk flertal. I Kreuzberg alene er der p√• √•rsbasis 5.700 grove voldssager, heraf beg√•s 80% af ‚Äúpersoner med ikke-tysk baggrund‚ÄĚ. Hitlisten toppes af libanesere, skarpt forfulgt af arabere og tyrkere. I denne film fremdrages som eksempel en ‚Äúutipasset ung‚ÄĚ, som med 100 km/t p√• Potsdamer Platz k√łrer over for r√łdt og dr√¶ber en pensionist i fodg√¶ngerfeltet ved Sony-Centret. Han stikker naturligvis af, men opspores fordi han k√łrte i en typisk, i√łjnefaldende ‚Äúperker-bil‚ÄĚ. Det viser sig, at han er ‚Äúen kending‚ÄĚ af politiet med 200 sager p√• sit CV. Og straffen? – Jo, sandelig: 2 √•r!¬† Hodja

Apologet: √Öben debat er farlig, ti hellere stille

Et s√¶rdeles velpr√łvet trick fra s√•vel muslimsk som apologetisk hold: Det frie ord anses for s√• farligt at det bedste disse gruppers modstandere kan g√łre er – at tie. Kirstine Sinclair maler sig dog derved op i et hj√łrne, for hvis vi virkelig er kommet dertil at vi skal indrette os efter hvordan Hizb ut-Tahrir vil reagere p√• vores frie ytringer, hvorfor lader vi s√• disse mennesker opholde sig i Danmark? Forvent ikke noget svar p√• dette sp√łrgsm√•l fra apologetisk hold, og forvent ikke at nogen journalister vil stille det (LFPC):

[…] Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen siger i en artikel her p√• siden, at “islam og de ekstreme muslimer har brug for synligheden (fra en stormoske, red.) for at kunne tryne deres muslimske medborgere til at f√łlge en hel bestemt islamisk strategi. Det afg√łrende er, at milj√łet omkring de her stormoskeer bliver radikaliseret.”

Men den holdning er der alts√• ikke videnskabelig bel√¶g for. Faktisk betyder negativ kritik mere for de ekstreme milj√łer end moskeerne, vurderer Kirstine Sinclair.

– Hizb ut-Tahrir og andre islamistiske organistationer lever i h√łj grad af de meget udtalte positioner i debatten. Derfor bruger de enhver anledning til at fremh√¶ve polerne i debatten. Hvis nogen siger noget negativt om muslimer og islam, s√• bruger de det til at fremh√¶ve, at muslimer er ofre i Danmark. Hvis nogen i debatten er imod en moske, vil de bruge det til at tale mod det danske samfund eller fremh√¶ve danskere som muslimsk-fjendske. […]¬†Ahrendtsen-kritik gavner islamister

Giordano: Åben modstand mod stormoskéer

Mange muslimske storbyggerier er¬† planlagt i Tyskland og vil forvandle landet¬†“til en plantage af stormosk√©er” siger Holocaust overlevere. Mod det kalder forfatteren Rapph Giordano til √•ben modstand. En ny stormoske √•bner i Duisburg s√łndag.

Beboerene i Duisburg blev allerede inddraget i byggefasen. De protesterede mod h√łjlydt b√łnnekald.¬† Mosk√©en skal have en 23 meter h√łj kuppel¬† og minarett√•rne p√• 34 meter. Den skal kunne rumme 1200 mennesker. Bygningen er blevet til med¬† stats –¬†og EU st√łtte. Ralph Giordano har gentagne¬† gange protesteret imod en moske i K√łln, med 55 meter¬† h√łje minarett√•rne. Bygningen er voldsomt omstridt blandt i K√∂ln’s befolkning . K√łlns¬† byr√•d vedtog projektet i slutningen af august, og byggeriet begynder¬† snart.

Giordano fordert Stopp von Gro√ümoscheen. Men dette foreg√•r bygges der i G√łteborg endnu en svensk¬†stormoske for saudiske wahhabist dollars. K√łlner stormoskeen,¬† V: ¬†Stormoske vil bidrage yderligere til det parallelsamfund, vi ikke √łnsker

Ville stena kvinnor ‚Äď nu tr√§ffar hon Sahlin

Mona Sahlin intervjuas av programledare som ville stena kvinnor till d√∂ds. 24-√•riga Cherin Awad blir till h√∂sten programledare i SVTs nya satsning Halal-tv. Ett str√•lande karri√§rdrag f√∂r Cherin. Men nu har Cherin hamnat i hetluften. F√∂r ett par √•r sedan ‚Äď n√§rmare best√§mt √•r 2003 ‚Äď uttalade Cherin sig i positiva ordalag om stening av kvinnor. Det var i debattprogrammet ‚ÄĚExistens‚ÄĚ som Cherin h√§vdade att otrogna kvinnor skulle stenas till d√∂ds.

I veckan ven mediestormen ordentligt kring Cherin. Journalisten Dilsa Demirbag Sten skrädde inte orden när hon debatterade frågan i Göteborgs-Posten.

‚ÄĚN√§r ska vi f√• ett program ledda av nazister eller f√∂r all del sektiska Plymouthbr√∂derna som handlar om hur missf√∂rst√•dda de √§r av oss andra.Opartisk och oberoende television? Pyttsan!‚ÄĚ

Den 3:e november √§r det premi√§r f√∂r programmet “Halal-tv”. D√• intervjuas den socialdemokratiska ledaren Mona Sahlin av just Cherin Awad. Nyheter.24

Vil recessionen l√łse Englands indvandringsproblem ?

eller det svenske. Man har lov at tvivle.

Frank Field MP, Labour co-Chairman of the Cross Party Group said:

‚ÄúNow that a recession is looming on the horizon, some people are claiming that the immigration problem will sort itself out. The record clearly disproves this claim. Government action remains essential and urgent if large-scale immigration is to be brought under control.‚ÄĚ

Summary
1   No. The record shows that the effect is only temporary.

Introduction
2   It has recently been suggested that the problem of large scale immigration will resolve itself if, as expected, a recession occurs. This note examines the facts.

Recession
3   There have been three recessions in the past 38 years Р1975/6, 1981/2 and 1993.  These show up clearly on the bar chart below, which plots the annual growth in GDP from 1970 to 2007.

Immigration
4   Net immigration (in thousands) is shown as a graph over the same period.  It is clear that it has fluctuated about a strong upward trend for nearly three decades.

Conclusion
5   We conclude that the current downturn in the economy may also lead to a reduction in net international migration into the UK but, assuming the economy recovers, the reduction is likely to be short-lived unless action is taken to limit the number of migrants who are allowed to settle in the UK. A long term recession would be a very expensive way to control immigration. Migrationswatch.UK

New Poll Indicates Balanced Migration a Vote Winner
Labour and BME voters want much lower immigration
A new poll out today demonstrates there is massive backing for a substantial cut in immigration levels from supporters of all parties and shows that a programme of ‚ÄėBalanced Migration‚Äô into the UK could have a major effect on voting intentions in a future election.

The YouGov poll, which the Cross party Group on Balanced Migration asked Migrationwatch to commission, found that were the Conservatives to adopt such a policy – in which the number of people allowed to settle in the UK in any year was broadly similar to those who left – they would be likely to improve their support among a significant number of Labour and Liberal Democrat voters.

81 per cent of Labour voters want to see a substantial reduction in current immigration numbers.  Of those, 36 per cent think that Balanced Migration is about the right level, but the other 45 per cent think even that is too high.

83 per cent of Liberal Democrats want to see much lower immigration.  Of these, 43 per cent support Balanced Migration, while 40 per cent believe the limit should be even lower.

89 per cent of Conservatives want a sharp reduction in immigration.  Of these, 23 per cent support Balanced Migration, while 66 per cent want even tougher limits.

Among BME respondents, 75 per cent wanted much lower immigration, of whom 36 per cent supported Balanced Migration and 39 per cent wanted even tougher limits.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Altermedia Danmark
12 years ago

Hvis Emmanuel skulle v√¶re j√łdehader, hvad er s√• begrundelsen ?

Jeg har altid t√¶nkt over en ting: Hvordan kan man v√¶re pro-j√łdisk og vifte med israelske flag, hvis man er en f√¶drelandsk√¶rlig dansker ? Er det antisemitisme at bebrejde at mosaisk trossamfund er en st√łtteorganisation til Dansk Flygtningehj√¶lp. Er det antisemitisme at v√¶re imod Arne Melcior, som senest har v√¶ret inde i kirken for at sp√łrge de udvisningstruede irakkere om der ellers var noget de manglede?

En ting er sikkert – p√• Altermedia er vi ikke bange for at kalde en neger for en neger og en j√łde for j√łde.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Vil sp√łrge om Altermedia Deutschland er til h√łjre for Djengis Khan? Hvis dette er tilf√¶ldet med denne altermedie Blog, at den er komprommmiteret skal jeg ikke r√łre denne hjemmeside med en ildtang. Med relevans til indl√¶gget om Berlins tilvandrede kaos har Altermedia Deutschland ikke desto mindre en interessant kommentar: #35 Friese Hamborg //Sep.19, 2008 at 17:04 Fors√łgt oversat i uddrag: …Jeg kan naturligvis lige s√•vel som jer, selv udelukke sandheden og folkene her fort√¶lle at alt bliver godt. Noget skidt vil ske, overhovedet intet bliver godt, alt bliver bare endnu v√¶rre. Vil i ikke forst√• det eller er i simpelthen… Read more »

LFPC
12 years ago

“Er libanesere ikke ogs√• arabere? S√• vidt jeg ved taler de arabisk i alle de 4 lande, som omkranser Israel”. Jo, sprogligt er de arabiske, men mig bekendt er der stadig etniske grupper der som daterer sig tilbage til l√¶nge f√łr araberne invaderede omr√•det. Den arabiske identitet som vi udefra let identificerer med hele regionen er uadskillelig fra islam, og kendetegner ikke n√łdvendigvis folkene lokalt. Det kan virke ret forvirrende, fordi det ikke altid er klart om man taler om sproglig, etnisk eller historisk identitet. Jeg har vist flere gange sl√•et p√• tromme for denne artikel: Middlebury’s Arabic Morass men… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Er libanesere ikke også arabere?
Så vidt jeg ved taler de arabisk i alle de 4 lande, som omkranser Israel.

En frygtindgydende udvikling i Berlin ogs√•. Det er som regul√¶r kolonisering med en medf√łlgende voldskultur. Samfundets sammenh√¶ngskraft destrueres indefra.

Johansen
Johansen
12 years ago

Hurra for Farshad Kholghi for endnu en gang at tage bladet fra munden. Han har jo ret.

I integrationsr√•det i Odense sidder netop mennesker, som propaganderer for islam. For nyligt s√• vi det til den offentligt betalte ramadanfest. Holder integrationsr√•det fester i anledning af andre religi√łse minoriteters h√łjtider? Selvf√łlgelig ikke.
Det er kun ramadanfesten, som vi som foie gras partout skal have stoppet ned i halsen. Jeg væmmes og fyldes med afsky overfor denne rendyrkede propaganda for islamideologien!

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne

Jeg er helt enig med Ahrendtsen.
Han skal bare forts√¶tte sin l√łdige kritik af Islamisk Trossamfund, af borgmester Boyes ynkelige stunt og af planerne om en stormosk√© i Odense. Jeg kan s√• udm√¶rket forst√•, at er rystet over situationens alvor. Det er jeg ogs√•!

Mette

Tak. ūüôā
Dette er ikke m√łntet p√• snaphanerne. Det er lidt tr√¶ls, n√•r man f√•r besk√•ret nogle af sine pointer. Men det m√• vi leve med.

Mathilda
Mathilda
12 years ago

Gentagelse.

Det stigende antal voldt√¶gter beg√•et af de nye erobrere er ogs√• tabu bland “p√¶ne mennesker”.

http://jp.dk/kultur/film/article1493218.ece?showInfo=image&relatedField=picFrontpageArtTop

Janne
Janne
12 years ago

PS

Jeg er stor fan af Farshad Kholghi. :o) Jeg betragter ham som både morsom, dygtig og modig.

Janne
Janne
12 years ago

Har de politikere der st√łtter multikultur taget afstand fra de steder i religi√łse tekster der d√¶moniserer ikke-troende og anderledes troende?

Mange sura skriver f.eks. yderst fjendsk om netop ikke-troende og anderledes troende, som kaldes for vantro.

Jeg mangler at danske politikere tager afstand fra religi√łs intolerance.

Jeg mangler at integrationsr√•d tager afstand fra at ikke-troende og anderledes troende kaldes for vantro i hellige tekster. Jeg mangler at der tages afstand fra religi√łs intolerance.

Mathilda
Mathilda
12 years ago

Berlin 2008. I nogle kvarterer h√¶rger multikulti. I andre begynder dekadencen at minde om 1930’erne og suger turisterne til sig. Berlin er pt. et af must-stederne, hvor signalerne er kraftige. Men andre byer f√łrer sig ogs√• st√¶rkt frem med newstyle. Fx Rotterdam, der med valget af muslimsk borgmester med marokkansk statsborgerskab har spredt gys over hele Europa hos etniske europ√¶ere. Andre ser Rotterdam som en foregangsby og gl√¶der sig. Da det er tid at vise sig √•benlyst lige s√• r√łget, som andre i √•revis har v√¶ret spegede (omend under observation) skal jeg her tillade mig at g√łre opm√¶rksom p√• en… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Godt br√łlt Johansen, b√•de her og hisset. ūüėČ

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Jeg mener at Ahrendtsens kritik gavner vores sekulære samfund og vores frihedsrettigheder.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Det var slemt nok i Berlin i 2001, hvilket man kan/kunne l√¶se i bogen: Danmarks fremtid – dit land – dit valg…
Hvor journalist Ulla Dahlerup har skrevet om situationen i Tyskland
-historier fra Berlin.
Fra kapitel 16 side 89 til Kapitel 25 side 123.
Det er naturligvis blevet værre, eller mere ekstremt, i Berlin i 2008.

Johansen
Johansen
12 years ago

Undskyld OT:

N√•r vi kritiserer islamiseringen af Danmark og stormosk√©-Jan, fort√¶ller “eksperter” os, at vi gavner islamisternes sag:

http://www.fyens.dk/article/1100700:Odense–Ahrendtsen-kritik-gavner-islamister

Hvad ben skal vi snart stå på?

Superman
Superman
12 years ago

Det tyder da på at englænderne (altså den almindelige borger) stadigt er ved fornuft.

Monstro s√• ikke vi snart ogs√• skal l√¶se kronikker om hvordan briterne ikke har forst√•et globaliseringen, at briterne er √¶ngstelige, sm√•borgerlige osv…..