1
nov
Seneste opdatering: 16/12-11 kl. 2303
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er nu i forvejen ikke så frygtindgydende, så de ikke skulle kunne overleve dette. Forskellen på SVT og BBC er blandt andet, at BBC åbent  indrømmer at de særbehandler islam  (BBC boss says Islam should be treated more sensitively than Christianity). SVT stryger bare islams habituelle offerdyrkelse med  hårene pr. instinkt, udfra den naive antagelse, at socialdemokratismen og islam har noget som helst til fælles. Den illusion har sit tydeligste udtryk i Broderskapsrörelsen, Sveriges kristelige socialdemokrater.

Hela trovärdigheten för SVT är i gungning. Och SVTs okritiska och farliga gullande med islamismen avslöjas än en gång av Dilsa Demirbag-Sten i dagens SvD. Det är allvarligt att SVT ger islam en särställning där opartiskheten inte längre behöver råda i rutan: Muslimska Friskolan: Halal-tväventyrar SVTs trovärdighet Svenska Dagbladet og DALIA KASSEM Varför vill Dilsa Demirbag Sten beröva mig min frihet? 

“Vi måste kasta ut den orättvisa regeringen Reinfeldt”

Det er  underholdende at se retfærdighed brugt som politisk argument. Når man studerer svensk politik, kommer man af og til i tvivl om, om demokrati nu også er den mindst ringe  styreform. Ingen vänsterregering utan oss, Mona Sahlin

Social friktion – opklaringsprocent:  6

Runt sex procent av de allra vanligaste brotten klarades upp under förra året, enligt TV4:s Kalla fakta. En stor del av brotten förblir därmed olösta. Var sjunde person råkade ut för ett brott förra året, men hittills har polisen inte lyckats ta fast fler tjuvar. Bland de vanligaste brotten så som vålds-, sex- och inbrott samt rån förblir 94 procent olösta.

Så ofta får polisen tag på gärningsmannen
Fakta: Andel personuppklarade brott 2007.

Brottsområde 1 – våldsbrott, sexbrott, inbrott, rån
5,8 procent

Brottsområde 2 – trafik- och narkotikabrott 66 procent

Brottsområde 3 – Övriga brott dvs ekonomiska brott, bedrägeri, tillgrepp i butik 27 procent

94 procent av brotten ouppklarade. Der anmeldtes 1.306. 324 forbrydelser i Sverige i 2007. I Danmark  anmeldtes i 2007 488.000 overtrædelser af straffeloven. Vi arbejder på en opklaringsprocent til sammenligning .Norges samlede  opklaringsprocent lå sidste år på 37 (s.31). Som man ser, har Sverige  næsten tre  gange flere anmeldte overtrædelser  end Danmark. Tallet  burde  være  knap det dobbelte, hvis vi have samme kriminalitetsfrekvens. Man ser også, at det i høj grad  er den personfarlige kriminalitet, der ikke opklares. Mona Sahlin sagde i 2002, da svenske politikere stadig troede, det gav pote at harpe på dansk politik, at Sverige er  40-50 år forud for Danmark ( globaliserings-wise ). Vi siger: Som talt ud af vores mund. Man kan diskutere årsagen til dette massive sociale havari. Personligt  tror, jeg  det er ret enkelt – svensk politi og retsvæsen er kalibreret efter et samfund, der for altid er borte.

Allt fler illegala irakier i Sverige

Irakier som fått beslut om tvångsavvisning väljer att gå under jorden. Efter att Migrationsöverdomstolen fastslagit att det inte råder inbördeskrig i Irak ur den svenska utlänningslagens synvinkel har asylsökanden från Irak i allt högre grad valt att gömma sig. Enligt SR har antalet illegala irakier sjufaldigats. Enbart i Stockholm, Skåne och Västra Götaland är 1 000 irakier efterlysta av polisen.  SD-Kuriren. Moderaterne vil give dem opholdstilladelse, hvis de har arbejde.

Hege Storhaug interviewer Helle Merete Brix

En frihetsforkjemper i Danmark:   Helle Merete Brix, skribent og forfatter, er en av Danmarks fremste frihetsforkjempere. Hennes siste bok, Mod mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa, har fått bred oppmerksomhet. Boken er et grundig dokument over hvilke mørkekrefter som siger innover et søvnig Europa. Brix viser hvordan politikere, journalister, prester, menneskerettighetsorganisasjoner, antirasistiske organisasjoner og meningsbærende intellektuelle ikke forstår språket og agendaen til det totalitære Brorskapet. HRS TV møtte Brix nylig i København. Samtalen mellom Brix og Hege Storhaug kan du se her. Fire You Tube afsnit

HRS

Jokerkortet Rusland – hvilken side er de egentlig på?

Men en joker bevæbnet med interkontinentale ballistiske missiler. Vi beskæftiger os kun sjældent med Rusland her på Snaphanen, og jeg ville også helst kunne glemme alt om dem. Jeg er selvfølgelig bekendt med at de har en storslået gammel kultur med mange kunstværker på bagen, men her og nu er det for mig mest et banditland fyldt med mennesker med usund ansigtskulør og kikset hår. Men at de hjælper Iran med at opstille missilforsvar kan ikke ignoreres, og nu ser de ud til at blive lidt for nærgående vedrørende vores interne forhold – De ved, afbildninger af Muhammed, den slags. Den iranske kunstner Sooreh Hera skulle måske i den kommende tid holde ekstra øje med mænd med paraplyer, og ikke modtage drinks fra fremmede. Via Gates of Vienna:

Moscow, November 1, Interfax – Moscow is alarmed by an exhibition in the Dutch city of Gouda displaying what is sees as provocative pictures of the Prophet Muhammad and his followers.

“Russia harshly condemns this action and calls on all parties to refrain from steps that could complicate inter-civilizational accord,” the Russian Foreign Ministry said in a statement posted on its official website.

“In fact, this is a further attempt at a cartoon scandal, which has already blackened relations between the West and the Islamic world,” it said. Moscow Alarmed by Exhibition of Prophet Muhammad Pictures in Netherlands

Denne artikel fra Frontpagemag om Ruslands fremtid anbefales i denne forbindelse: Will Russia Fall Apart? Rusland er et tyndt befolket land med en dårlig infrastruktur, og med et fødselstal der rasler ned bliver det formentlig umuligt at holde sammen på det i længden. Godt hvad angår deres stormagtsdrømme, men skidt hvad angår udsigterne for deres formidable atomarsenal. Jeg tror ikke vi lige sender The Marines ind for at ordne dette (LFPC).

Groft sagt: Lars Hedegaards 100 bedste

Illustreret af Kurt Westergaard

I løbet af sine ti år som bidragyder til Berlingske Tidendes spalte ”Groft sagt” lykkedes det Lars Hedegaard at fornærme alt, hvad Danmark har at byde på i retning af politisk korrekthed, multikulturel godhed, gudfrygtige kvinder og mænd samt høj moralføring.Til lettelse for de pågældende er denne undergravende aktivitet nu bragt til ophør.

Men enhver, der værdsætter effektiv satire, sarkasme og crazy komik, har nu mulighed for at anskaffe sig et udvalg af det bedste, Lars Hedegaard skrev. En oplagt jule- og mandelgave for alle, der frygter at komme til at kede sig i den tilstundende juletid og årene derefter.

Og mød Lars Hedegaard til et glas gløgg den 4. december og få signeret dit eksemplar. Det foregår i Dansk Forfatterforening fra kl. 20-23. Trykkefrihdsselskabets næstformand Katrine Winkel Holm indleder aftenen. Tilmelding starter omkring den 3. november, hold øje med nyhedsbrevet og sæt kryds i kalenderen allerede nu. (fotos © Snaphanen)

Uddrag af bogen:

Grauballeburger


Efter onsdagens samråd i fødevareudvalget, er familie- og forbrugerminister Lars Barfoed fortsat fortrøstningsfuld, når det gælder Fødevarestyrelsens fremtid. Fødevarekontrollen er generelt tilfredsstillende, mener han, selv om der mangler at blive foretaget en del kontrolbesøg. Der er da heller ingen t! vivl om, at kontrollanterne gør gode fangster i disse dage. S! åledes har Aalborg Politi netop fundet noget 10-år gammelt kød i Tranum, efter at Fødevareregion Nord havde fået et tip fra en borger.

Trods de positive nyheder er en del politikere stadig usikre på, om fødevarekontrollen ligger i de rette hænder, og Groft sagt forstår, at der i flere af partierne er stemning for at aflaste Lars Barfoeds overbebyrdede ministerium ved at overlade kødkontrollen til Kulturarvsstyrelsen, der i forvejen har ansvaret for Danmarks fortidsminder.

På Nationalmuseet skal der allerede være planer om at udstille Tranumkødet sammen med Egtvedpigen og Grauballemanden. (6. april 2006)

Begravelse i stilhed


Fem demonstranter var mødt op på Christiansborg Slotsplads for at protestere mod Folketingets ratifikation af Lissabon-traktaten, og det er symptomatisk for den ringe offentlige bevågenhed, der har omgærdet denne gravlæggelse af den danske selvbestemmelsesret. Folkesuverænitetens indførels! e i 1848 blev i det mindste indvarslet ved, at 10.000 borgere marcherede til Christiansborg. Nu foregår dens afvikling bag lukkede døre.

Hvordan er det dog gået til, spørger den presse, der slet ikke opdagede, hvilke snilde manøvrer, statsminister Anders Fogh Rasmussen fandt på for at liste Danmarks nye overforfatning igennem. Der skulle ikke snakkes om folkeafstemning, før juristerne havde afklaret, om traktaten indebar suverænitetsafgivelse. Det havde de selvfølgelig for længst fået at vide, at den ikke gjorde. Så kunne man i ro og mag holde folketingsvalg uden at blande EU ind i det. Da Foghs flertal var vel i hus, kunne juristerne så fortælle, at den nye EU-forfatning ikke medfører suverænitetsafgivelse.

Mens folketingsmedlemmerne i salen drøftede den traktat, der på ingen måde antaster den danske selvbestemmelsesret, meddelte Danmarks Radio, at den væsentligt indskrænker medlemsstaternes selvbestemmelsesret ¬– altså det so! m Foghs jurister få måneder forinden havde afvist. Og fra Fo! lketinge ts talerstol udbreder en begejstret Svend Auken sig om alt det storslåede, som den nye union skal udrette: standse Jordens opvarmning, skabe fred i Mellemøsten, skaffe mad til sultende overalt i verden, afskaffe atomvåben. For almindelige mennesker lyder det unægtelig som stormagtsdrømme – men de er jo heller ikke jurister og skal i øvrigt blande sig uden om i det nye Europa. (24. april 2008)

De nye åndsfyrster


Omsider synes julefreden at sænke sig over striden om Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten. Efter forskellige forsøg på at få bladets redaktion eller i det mindste statsministeren til at sige undskyld har bønneleder Abu Laban fundet ud af, at det vil være tilstrækkelig satisfaktion, hvis Jyllands-Posten og fem universiteter arrangerer en flerdages »temafest«, der skal fejre profetens gode egenskaber. Forslaget bliver nu overvejet, men flere universitetsrektorer har allerede udtalt, at det er en rigtig god idé.

Måske kan det blive en årlig begivenhed: de danske universiteters Muhammed-uge.

Tilbage står så de mange andre institutioner og medier, som også gerne vil markere sig, men som må ærgre sig over, at de andre er rendt med Muhammed. Men fortvivl ikke. Der er stadig ingen, der har fundet på at fejre Hitlers fødselsdag. Han var måske en kende hård ved jøderne, men det er ved at komme på mode igen. Desuden havde han – ligesom profeten – mange gode egenskaber: Han brød sig ikke om undermennesker, men elskede hunde. Han var svoren modstander af druk og rygning og talte pænt til sine kvindelige sekretærer. Han spiste mange grøntsager og holdt af at vandre i bjergene. Og han foragtede amerikanerne. Mon ikke det skulle kunne være basis for en temafest?

Man skal selvfølgelig sikre sig, at de to arrangementer ikke kolliderer, især fordi de i høj grad vil appellere til det samme publikum. (19. december 2005)

(Hedegaard, Søren Søndergaard, Diana West, Christiansborg 2008 og Torben Hansen, Michael Ledeen og Lars Hedegaard, februar 2008)

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
barfbag
barfbag
11 years ago

Off topic. LO´s ugebreveta4: Danskerne siger nej til flere udlændinge. http://www.ugebreveta4.dk/2008/200837/Baggrundoganalyse/Danskerne_siger_nej_til_flere_udlaendinge.aspx Mehmet Necef, kultursociolog og lektor på Center for Mellemøststudier, slår (sidst i artiklen) fast, hvad alle, der har fulgt denne blog véd, nemlig at gruppen af muslimske (nævnes selvfølgelig ikke) indvandrere i Danmark, der ikke har arbejde, skal samfundet gøre alt for at få integreret (på arbejdsmarkedet), selvom gruppen er tung og dyr at integrere. Men alt er ikke økonomi, siger han. Det handler også om samfundets sammenhængskraft. Når nogen holdes udenfor, skaber det dårlig luft, også for deres børn, og så fortsætter problemerne. Videre siger han: Derfor bør… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

De tre hijab-kvinder viser de ikke vil Danmark/Sverige. Jo stærkere islam hævder sig desto mere reaktionære og ensrettede bliver denne (uniforme) muslimske folkemasse. -Desto mere dækker muslimkvinderne sig til. Hvorfor tænker jeg på http://muslima.com ,når jeg ser billedet af de tre hijab-kvinder fra indlægget ?11 Såfremt de tre hijab-kvinder er ugifte, er det meningen, at de hver især skal gifte sig med en mand fra forældrenes hjemland, således at manden kan blive familiesammenført hertil. Ligeledes samme praksis for det modsatte køn. Det er paradoksalt, at tilknytnigskravet tit ender med, at tilknyningen er størst til Danmark. Muslima.com er en dating site… Read more »

Henrik
Henrik
11 years ago

En uhyre interessant artikel om Rusland du linker til. Ganske vist taler vi i Vesten altid om folkenes selvbestemmelsesret, og som dansker støtter man næsten per automatik de små folkeslag i Ruslands randområder, når de kræver selvbestemmelse. Men spørgsmålet er, om vi med denne holdning ikke risikerer at isolere Rusland fra Vesten og kaste dem i armene på lande som Kina og Iran. Ud fra økonomiske betragtninger burde et øget samarbejde mellem Rusland og Vesten være oplagt. Rusland har mange naturressourcer (ikke kun olie) og Vesten kan bytte med forbrugsvarer, maskiner og know-how. Den vestlige verdens indflydelse på verdenssamfundet er… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Hvilket umådeligt trist syn det er at skue de tre tilslørede kvinder. Apartheidklæderne er som et slag i ansigtet.

Særbehandlingen af muslimer i BBC og SVT er ikke enestående. Vi kender det også fra den hjemlige scene med bl. a. tørklædeprogrammerne, promovering af en islamist på DR2 (Asmaa), miss tørklæde, og hvad alle de andre usmagelige programmer ellers hedder.

CS-453
CS-453
11 years ago

Document om Stjernfelt og Eriksens angreb på HMB:

http://www.document.no/2008/10/nederdrektig_angrep_pa_helle_m.html

Johansen
Johansen
11 years ago

Om jeg begriber hvorfor Stjernfelt og Eriksen er så hårde ved Helle Merete Brix i deres nye bog “Adskillelsens politik”. Jeg har bogen – med den fantastiske forside – liggende på skrivebordet, men skal tage tilløb til at få den læst.

Gad vide om de to herrer har læst Brix´ bog “Mod mørket”? Det kan jeg næsten ikke tro, at de har, for så ville de ikke tale så ondt om hende. Deres underlødige brændemærkning falder tilbage på Stjernfelt og Eriksen selv.