1
nov
Seneste opdatering: 2/11-08 kl. 2043
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†opn√•et “p√• falske grunde”. En temmelig uoverskuelig aff√¶re Thomas G√ľr foresl√•r her.¬†Langt hovedparten af dem, der har gatechrashet Sverige, har ingen lovlig asylgrund overhovedet, hvorfor man ogs√• m√• sp√łrge sig, hvem der i grunden mest har undergravet asylinstitutionen. G√ľr vil n√¶ppe repatriere mellem en og to millioner¬† mennesker? Allerede idag har de tilvandrede s√• stor politisk indflydelse, at svenske borgerlige kan kigge i vejviseren efter en ny regeringsperiode. Uanset hvor meget Mona Sahlin¬†ytrer sig¬†offentligt, kan det n√¶ppe forhindre at hun bliver statsminister, selvom det g√•r galt hvergang hun √•bner munden.¬†¬†G√ľr g√•r for at v√¶re meget¬†“h√łjre” i Sverige. Han hoppede dog noget i stolen under dette interview med¬† Lars Hedegaard: Video En tredje muslimsk offensiv mot Europa, min 28:00. S√• svensk er G√ľr blevet.¬†Hedegaard kalder sig forresten venstreorienteret. Det g√łr vi¬† ogs√• her ind imellem, vi vil bare meget n√łdigt sl√•s i hartkorn med S , R og SF.

Fr√•gan om villkoren f√∂r svenskt medborgarskap ¬≠genom naturalisation √•terkommer allt oftare i samh√§llsdebatten. Och f√∂rslagen om spr√•ktest f√∂r medborgarskap och m√∂jligheten att √•terkalla naturali¬≠sation som erh√•llits p√• falska grunder, samt fr√•gan om tiotusentals ‚ÄĚborttappade‚ÄĚ svenska pass som ¬≠anv√§nds av m√§nniskosmugglare, handlar inte bara om juridik. Man f√•r r√∂sta i svenska riksdagsval och kan dessutom ta arbete inom n√•gra f√• offentliga tj√§nsteomr√•den som kr√§ver att man √§r svensk medborgare. Men det finns viktiga utrikes f√∂rdelar med ett svenskt medborgarskap, vilka g√∂r naturalisation intressant inte bara som en dekla¬≠ration av solidaritet med det nya hemlandet.

Framf√∂r allt handlar det om r√§tten att erh√•lla det mycket g√•ngbara och respekterade ¬≠internationella resedokument som ett svenskt pass fortfarande utg√∂r. Dessutom √§r det skydd i konsul√§ra fr√•gor som Sverige kan bist√• sina medborgare med, vida √∂verl√§gset majoriteten av vad andra l√§nder kan √•stadkomma. Och en g√•ng f√∂rv√§rvat, kan ett svenskt medborgarskap aldrig √•terkallas.Sj√§lv har jag tr√§ffat √•tskilliga personer som har skaffat sig svenskt medborgarskap enbart av dessa anledningar.√Ėppenhet fordrar sk√§rpta krav

¬ĽAfter the Goldrush¬ę

Jeg skylder Christian Braad Thomsen en del. Jeg bortser naturligvis fra de politiske skriverier. ¬†F√łrst og fremmest Rainer Werner Fassbinder og hans “Dr√łmmefilm – 100 af verdens bedste film“. At t√¶nke sig, hele¬†Danmark i 1980¬†s√• den¬†Joyce’ske Berlin Alexanderplatz i TV, og var bev√¶gede og¬†begejstrede. En rigtig levende¬† historie, filmet af en rigtig kunstner, ikke¬† af Lars von Slippenskid Reproduktions-Trier.¬†P√łblen er¬†langtfra s√• dum, som DR og TV 2¬†nu i f√¶llesskab¬†har gjort den.¬†Skulle jeg v√¶lge mellem TV og p√łblen, ville valget v√¶re p√¶re-let. Skrot TV, spar milliarderne og giv de¬† ansatte et √¶rligt arbejde. Danmark¬† er tydeligvis heller ikke stort nok til to public service kanaler. – ¬†Men Thomsen h√łrte¬†ogs√• med det samme for 35 √•r siden, at Dolly Parton er¬† √¶gte bag sminken, under parykken og bag….yveret.¬†De fleste¬†kunne ikke¬† h√łre¬† igennem det.¬†Her er de tre store amerikanske kvindestemmer: Emmylou Harris, Dolly Parton og Linda Ronstadt. Ogs√• Canadas k.d¬† lang har sunget Neil Youngs hymne. H√łr¬†ogs√• de tre “To know him is to love him” – Oj, at v√¶re forelsket. I dem, alts√•. Og v√¶re¬† ganske almindelig og banal¬†i en tid, hvor¬†der som altid¬†snobbes for det¬†s√¶rlige, det mystiske, det unikke, som det hedder, udtalt “junik”.¬†En ode til hverdagen, som Dan Turell besang i “Hyldest til Hverdagen“.¬†Jeg m√łdte ham engang p√• Andy’s Bar, hvor han lige havde skrevet¬† denne. Jeg tilb√łd ham n√łglen til¬†min taxi, en MB¬†220 dieselhakker,¬†der¬†stod udenfor d√łren og duftede af Wunderbaum, cigaretter, parfume¬†og √łl. Heldigvis¬† takkede han nej, han havde n√¶ppe k√łrekort og¬† var mere interesseret i…..nja, det er en anden historie. Her √¶gte √•rgangs-Americana, det er weekend og politikken og det amerikanske valg m√• passe sig selv p√• 20. m√•ned uden os:

‘Iran soon to be able to attack Europe’¬†

Skulle Iran opn√• dette vil det v√¶re v√¶re den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: B√¶rerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at tr√¶de i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige n√•r det er den n√łgne overlevelse for en selv og ens b√łrn der st√•r p√• spil? Vil¬†sund os-eller-dem-tankegang f√• en ren√¶ssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?

S√• vidt jeg kan sk√łnne bliver perspektiverne disse: Hvis Iran f√•r lov til at kunne true Europa med atomv√•ben er vores demokrati og vores frihed endegyldigt afskaffet. M√•ske er dette allerede en realitet nu, hvor voldspotentialet i ghettoerne l√¶gger begr√¶nsninger p√• f. eks. udenrigspolitikkens frihedsgrader og p√• ytringsfriheden. Med en bombe h√¶ngende over hovedet vil processen sikkert blive accelereret, og vi kan godt glemme alt om at st√• fast over for f. eks. muslimske krav om shariastyre i bestemte bydele, og indgreb i disse omr√•der og nedk√¶mpelse af opr√łr helt umuliggjort.

Der kommer ikke en opv√•gnen som f√łlge af denne nyhed.¬†Tidligst n√•r truslen bliver overh√¶ngende eller m√•ske en europ√¶isk by er udslettet. Skal vi forlade vores frihed og sikkerhed p√• et amerikansk missilforsvar – aldrig testet under en virkelig krise – eller skal Europa, USA og Israel sl√• f√łrst, med risikoen for at dette er¬†– ulovligt? (LFPC)

The head of the Pentagon’s Missile Defense Agency said Friday that Iran was not far from attaining the means to use missiles against all of Europe and against the US in five to six years, Israel Radio reported.

Lt. Gen. Henry A. Obering III was speaking in Prague in an effort to convince the Czech Parliament to approve a US missile defense installation in the country’s territory. Obering warned against opposing the plan to build a radar base near Prague as part of a missile shield the US says would counter threats from Iran. But Obering said the US would still build its global missile shield – and has a plan B in hand. “There’s an urgency to getting the schedule on,” Obering said. […]. ‘Iran soon to be able to attack Europe’

Smæk!

Det er godt at vide, hvis man skulle banke √©n eller anden fremtidig kvinde til sildesalat, at der b√•de er¬† behandling og absolution. Terapien er¬†en inkorporeret¬†del af “damesagen”, som Lars Otto Kristensen kalder den,¬†vistnok ikke¬†uden ironi. Alle vi voldsm√¶nd, hustrumishandlere, voldt√¶gtsm√¶nd, sadister¬†og mordere, vi¬†ved jo i vores l√łnkammer, at vi har det ret d√•rligt psykisk, og har behov for¬†udstrakt forst√•else. Hvis ikke vi ved det, er det fordi vi ikke nok¬†l√¶ser Politiken og svensk presse:¬† “Jeg¬†banker dig,¬†og det volder mig stor¬†smerte.”¬†¬†Papa Freud, T√łger¬†Sidefl√¶sk og Margrethe¬†Velgerning siger selv, det er synd for mig:

Nu kan Bor√•s √•terigen erbjuda behandling f√∂r m√§n som sl√•r sin partner. Behovet f√∂r behandling √§ven f√∂r de som inte √§r d√∂mda finns menar Mikael Persson, manssamordnare vid Utv√§g i Bor√•s. Sedan i somras finns det √•terigen en mansgrupp, som ger behandling f√∂r m√§n som sl√•r sin partner, vid Kvinnofridsprojeket Utv√§g S√∂dra √Ąlvsborg. Med hj√§lp av l√§nsstyrelsepengar, drygt 1 miljon kronor har man nu r√•d med en samordnare i Mikael Persson samt ett nytt behandlingsprogram, d√§r man v√§nt blicken mot Norge, d√§r grundaren till nordens f√∂rsta behandlingshem f√∂r m√§n med v√•ldsproblem. Behandling f√∂r v√•ldsamma m√§n,¬†Utv√§g Bor√•s,¬†SM√ÜK, Kast dine h√¶mninger v√¶k.

Tilståelsesskrifter en masse, men ingen tiltale

Man kunne med god ret sige, at med Koranen og de tall√łse hadith og sira har vi al den dokumentation som hjertet kan beg√¶re: Der er en verdensomsp√¶ndende konspiration mod vores frie samfund som, i mods√¶tning til velkendte falsknerier som Zions Vises Protokoller, bliver bevidnet af religionsstifteren selv. N√¶ste trin i vores dokumentationsarbejde m√• dog v√¶re dertil at vise at disse tekster 1) tages s√¶rdeles alvorligt den dag i dag, af 2) voldsparate, 3) solidt finansierede 4) verdensomsp√¶ndende netv√¶rk af jihadister, med 5) et bagland af sympatis√łrer og rekrutteringsemner, herunder indsatte i f√¶ngslerne. Dette vil v√¶re tilstr√¶kkeligt til at p√•vise en ‘clear and present danger’, og dermed aff√¶rdige de anst√¶ndige, de globale,¬†de dialogs√łgende og de militante. Det er disse punkter vi og andre dagligt bringer stykkevis dokumentation for.

Men vi ved jo alt for godt at der er¬†et immunforsvar af afv√¶rgereaktioner der tr√¶der i aktion og forhindrer denne viden i at blive omsat i erkendelse og f√łrt politik.¬†Et skrift som Methodology of Dawah il Allah in American Perspective (1989) af Shamim Siddiqi vil heller ikke blive det dokument der¬†g√łr op med forn√¶gtelsen. Det burde ellers medvirke til at prikke til den anst√¶ndige impuls der siger ‘man skal som¬†udgangspunkt have tillid til sine medmennesker’ og at ‘man ikke skal d√¶monisere hele gruppen’. Dette proselytiseringsskrift dokumenterer forstillelsen og fortielsen (taqiyya og kitman) i det billede der s√łges tegnet af islam blandt ikke-muslimer og konvertitemner. Hvad er argumenterne for at dette ikke kan g√łre sig g√¶ldende ogs√• blandt kendte, medievante muslimske talsm√¶nd og -kvinder herhjemme? (LFPC)

[…] Almost every community has its Imam. He is the virtual leader of the community and all its members are loyal, faithful and obedient to him. Many of these communities have Dawah programs that are strictly restricted to the Afro-American community of America. Normally the Afro-American population of prison is the center of Dawah work. In some localities it is also conducted in Black neighborhoods around the mosques.

Through their Dawah activities, these communities approach the Afro-American people, who are already depressed and deprived, and are in quest of their true ‘identity’. Islam is presented to them. The concept of Tawheed (Oneness of God) is explained to them in an academic fashion without telling what this Kalimah demands from a Muslim. Aqidah is explained without giving the details of the impact of Iman Billah and Iman Bil-Akhirah, and without telling what revolution it must bring in the life of an individual and the society in which he lives.

Some rituals of religion and traditions of the Muslim Community are explained. A short account of the Prophet’s (S) life is presented, without the revolutionary aspect. When Islam is acceptable to the new entrants in this concocted or abbreviated form, the ceremony of Shahadah is performed with great reverence. A non-Muslim thus becomes a Muslim, obedient to Allah (SWT) alone. The revolutionary aspect of Islam is rarely brought before the new converts, as in most of the cases the Da’ee himself is not conversant with it. […] (pp 70-71) Methodology of Dawah se ogs√• Havin’ fun killin’ apostates and missionaries

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Du kan l√¶se debatten HER […]

steen
Editor
12 years ago

@ Janne og Andersen: Jeg forst√•r godt i g√łr jer de tanker. Selvf√łlgelig. Jeg troede du mente Document, der du er blevet a/s, men han i al fald ikke ” en drukf√¶ldig og holdningsl√łs forfatter”, og han er den eneste nordmand jeg kender udover HSR og Honest Thinking. Det kunne godt v√¶re, Janne, at vi skulle have s√•dan et brevhoved. Det ville ligne Informations, det m√• vi leve med. Uden daglig diskretion, kunne dette ikke lade sig g√łre. Jeg husker kun en gang, jeg har jokket meget lidt i spinaten. “Trov√¶rdighed” er vigtig, den virker ogs√• begge veje. Hvis vi… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen “Det hypotetisk. Vi afh√¶nder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er √©n ting jeg har l√¶rt gennem de sidste fire √•r, er det at holde p√• de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optr√¶de p√• foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Ingl√©s – ingen af delene. Det hele er fuldst√¶ndigt sikkert bevaret her. Der er ingen grund til at frygte noget. Hverken vi eller vores viden er til salg for noget overhovedet. Og vi er ganske uafh√¶ngige af s√•vel penge, foreninger og partier. To… Read more »

Andersen
Andersen
12 years ago

LFPC Rigtigt. Det ville v√¶re helt forkert. Lad os holde fast i, at uden moral og mod til at sige fra mister vi alt inklusive os selv. Der er pokker til forskel p√• en s√•dan holdning og alle de fiksfakserier man st√łder ind i p√• nettet, hvor Bonnie & Clyde optr√¶der forkl√¶dte, misbruger d√•rligt beskyttede netv√¶rk, og hvad de ellers finder p√• og f√łler sig som verdensmestre i. En h√łj grad af gensidig tillid er b√•de en uvuderlig force og en svaghed i den danske befolkning. Man bliver h√•rdere i filten, n√•r man har boet der, hvor jeg har boet.… Read more »

Andersen
Andersen
12 years ago

Steen Hypotetisk i dit tilf√¶lde men ikke i andres. Siden jeg skrev i aftes, har jeg f√•et at vide, at den anden af de store norske blogge l√¶nge har v√¶ret til salg. Hvem der ejer den, vidste min kilde ikke. Den blev drevet under et navn, der skulle v√¶re velkendt fra litteraturen, hvor det betegner en drukf√¶ldig og holdningsl√łs forfatter, clearingmord og sex. Den oprindelige ejer har fralagt sig alt ansvar, og nu ligger det hele derude p√• nettet, herrel√łst men alligevel til fals, mange tusinde indl√¶g fra engagerede islamkritikere. Flere har budt ind men ikke nok. Bonnie & Clyde… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Skulle Iran opn√• dette vil det v√¶re v√¶re den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: B√¶rerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at tr√¶de i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige n√•r det er den n√łgne overlevelse for en selv og ens b√łrn der st√•r p√• spil? Vil sund os-eller-dem-tankegang f√• en ren√¶ssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?” Der er en skribent der ihvertfald ikke kan huske den kolde krig. Selvom om Sovjet-imperiet var udstyret med nok atom-v√•ben til at udslette hele… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
12 years ago

@ Steen Ja, h√łjskolen er mange ting. Vallekilde har i selv forandret sig meget igennem tiden. Mit projekt har v√¶ret at give et h√łjskolebud p√• konflikten med islamismen. Det er s√• i diamentral mods√¶tning til Krogerups, hvilket som vi er enige i er helt langt ude. Jeg synes simpelthen at det er uanst√¶ndigt overfor Hal Koch det de har gang i p√• Krogerup, men det understreger vel bare den krise socialdemokraterne er i. Man kan v√¶re politisk uenige, men jeg synes det er lidt trist at se socialdemokraterne rode sig ud i hele det islamistiske projekt. Jeg h√•ber snart at… Read more »

steen
Editor
12 years ago

@Andersen: Hvis du afh√¶ndede bloggen, ville du s√• ikke f√łle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed? Det hypotetisk. Vi afh√¶nder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er √©n ting jeg har l√¶rt gennem de sidste fire √•r, er det at holde p√• de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optr√¶de p√• foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Ingl√©s – ingen af delene. Det hele er fuldst√¶ndigt sikkert… Read more »

Andersen
Andersen
12 years ago

Steen. ‚ÄĚVi har hidtil taget ‚Äúweblog‚ÄĚ bogstaveligt. Alts√•, som enhver s√łmand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og √•ben for pludselige indskydelser.‚ÄĚ Som s√łmand ved du, at du skal passe p√• logbogen. Hvis du afh√¶ndede bloggen, ville du s√• ikke f√łle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed? Det ville jeg g√łre. Det er jo ikke alle bloggere, man har lyst til at bes√łge og l√¶gge en masse dokumentation hos, og hvis I begynder at handle med jeres logb√łger,… Read more »

steen
Editor
12 years ago

@ Asger, Vallekilde – jeg har v√¶ret der en del, da jeg havde en ven der underviste der. Jeg holdt s√¶rligt af den fantastiske gymnastiksal og den lokale kirke, der er en af Danmarks √¶ldste. Det var da Lasse Ratnov var forstander. En flink fyr. H√łjskolebev√¶gelsen var ikke et valgsl√¶gtsskab for mig, det blev bare s√•dan: Jeg kender nu flere h√łjskoler ganske godt: Krogerup, Kunsth√łjskolen i Holb√¶k, R√łdding, Vallekilde og Askov. – Krogerups flirt med islamisterne, er nu s√¶rligt besk√¶mmende. Hal Koch ville ikke have brudt sig om det. Da jeg kom p√• Askov i starten af firserne sammen med… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@LFPC -Mette og Vivi har pr√łvet at skrive l√¶serbreve om Euro-Med. gang p√• gang, som der er at l√¶se p√• snaphanen.dk af 26. sep. 2008 i kommentarerne til indl√¶gget “Farmand er chokeret”. Vedholdenhed eller folkeligt overtryk i trykkogeren m√• f√• Eurogendfor for en dag. Det midterste link fra British National Party viser sig ikke at virke, men det findes fortsat p√• mellemsiden som resultat af Googles√łg: Eurogendfor. Igen er det meningen, at Eurogendfor f√łrst skal blive officielt m√•ske en gang i 2010, n√•r det er for sent at protestere mod, og som et fait accomplit. Selvf√łlgelig m√• jeg g√łre mit… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hvis jeg er tankeforbryder, kan jeg lige s√• godt forts√¶tte med at skrive til, eller p√•, denne blog. Alea Jacta est. -Jeg har krydset Rubycon, herfra er der ingen vej tilbage. F√łr jeg begyndte at skrive min f√łrste kommentar p√• snaphanen.dk frar√•dede mit horoskop i B.T. at skrive blog. Men skorpioner m√• have en trodsighed i sig. Jeg kan ikke holde tanken ud bare at tilh√łre “Det tavse flertal”, n√•r jeg kan se samfundsudviklingen g√•r den gale vej. Hertil er at sige, at LFPC’s kommentar af 2. nov. 2008 @3:20 am er rigtigt godt skrevet. -Bedre end jeg kunne formulere… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
12 years ago

Har vi musik p√• Vallekilde? Joda ūüôā Vi har en lang tradition for jazz. Der er ikke s√• meget af traditionen tilbage, her p√• det sidste har vi vendt os imod kommunikation. Yderligere er vi p√• Vallekilde ved at vende tilbage til r√łdderne, specielt min tipoldefar Ernst Trier st√•r klart p√• nethinden. Du ved folkeoplysning, det hele menneske, gymnastik og det frie ord. Der er selvf√łlgelig lidt forskellige holdninger p√• skolen, men det er alts√• min holdning. Jeg synes i √łvrigt at det er skarp reflektion du har ang. politikere og kunstnere og de forskellige verdner de lever i. Men… Read more »

CS-453
CS-453
12 years ago

“S√• vi kan lige s√• godt forts√¶tte nu.”

VI FORTSÆTTER

CS-453
CS-453
12 years ago

@Andersen

Du kan da muligvis have ret. Men hvad er alternativet? At lukke helt ned og lade Politiken og det, der er v√¶rre, styre debatten og informationsstr√łmmen.

Det er faktisk bedre, at så mange som muligt lufte deres bekymring i forhold til den stigende islamisering af Europa. Og hvis sporene endelig skulle blive anvendt, som du beskriver, ved vi, hvor vi står. Så står vi med en stat, vi ikke længere kan have tillid til.

Brandmand
Brandmand
12 years ago

“Endnu en bilbrand i Gellerup

Af MARIE BERING

Offentliggjort 01.11.08 kl. 19:35

En bilbrand ved en institution i Gellerup blev ved 18-tiden slukket. Evt. sammenh√¶ng med tidligere brandepisoder skal unders√łges.”

http://jp.dk/indland/aar/article1501637.ece

steen
Editor
12 years ago

@ Andersen: Jeg ved du t√¶nker p√• Document.no. Hans Rustad er jo professionel journalist, hans blog er ogs√• mere et nyhedsmedie, end vi er. Vi har hidtil taget “weblog” bogstaveligt. Alts√•, som enhver s√łmand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og √•ben for pludselige indskydelser. De tanker du ellers lufter, er jeg n√łdt til at tygge lidt p√•. M√•ske LFPC har noget. @ Asger: Vi er kun mennesker, ikke monomane. Der skal noget luft til i ny og n√¶. Jeg elsker i det hele taget musik. Du vil m√•ske indvie mig i nogle af dine musiskalske… Read more »

Andersen
Andersen
12 years ago

Apropos den tidligere diskussion om h√łjreh√•ndede versus venstreh√•ndede har jeg lyst til at tage et emne op. Det sker ikke uden bet√¶nkeligheder, og jeg skynder mig med at understrege, at jeg n√¶rer fuld tiltro til dette websites ejer. Imidlertid forholder det sig s√•dan, at vi islamkritiske er ved at v√¶re n√•et dertil, at vi skal tage nogle valg, hvor vi g√łr op med os selv, hvad vi vil st√• inde for – kom regn kom sne. I et af vore broderlande har den mest l√¶ste af de seri√łse islamkritiske blogge netop gennemg√•et en paladsrevolution uden de store falbelader. Hovedskribenten har… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
12 years ago

Jeg vidste du havde god musiksmag! ūüôā Jeg synes at jeg fornemmer en positiv stemning. Jeg har lagt m√¶rke til at Snaphanen er blevet mere positiv, og der er mange af vores projekter der rent faktisk lykkes. Det har jeg det s√•dan lidt blandet med. selvom politiet er ved at komme p√• banen, og vi siger fra ved Durban II konferencen, s√• er de grundl√¶ggende forhold stadig utrolig d√•rlige, og politiets arbejde er kun damage control. Selvom det selvf√łlgelig er godt de er p√• vej p√• banen. Jeg tror den n√¶ste tid vil v√¶re stilhed f√łr stormen. Sverige er m√•ske… Read more »

coldfish
coldfish
12 years ago

Neil Youngs tekst blev desvaerre “politically correct” renset af Dolly Parton and the two other girls
Neil Young singer ” I felt like getting high ” mens pigerne singer ” I felt like I could cry ”
Men ellers rigtigt godt
Tak for det