1
nov
Seneste opdatering: 2/11-08 kl. 2043
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 opnået “på falske grunde”. En temmelig uoverskuelig affære Thomas Gür foreslår her. Langt hovedparten af dem, der har gatechrashet Sverige, har ingen lovlig asylgrund overhovedet, hvorfor man også må spørge sig, hvem der i grunden mest har undergravet asylinstitutionen. Gür vil næppe repatriere mellem en og to millioner  mennesker? Allerede idag har de tilvandrede så stor politisk indflydelse, at svenske borgerlige kan kigge i vejviseren efter en ny regeringsperiode. Uanset hvor meget Mona Sahlin ytrer sig offentligt, kan det næppe forhindre at hun bliver statsminister, selvom det går galt hvergang hun åbner munden.  Gür går for at være meget “højre” i Sverige. Han hoppede dog noget i stolen under dette interview med  Lars Hedegaard: Video En tredje muslimsk offensiv mot Europa, min 28:00. Så svensk er Gür blevet. Hedegaard kalder sig forresten venstreorienteret. Det gør vi  også her ind imellem, vi vil bare meget nødigt slås i hartkorn med S , R og SF.

Frågan om villkoren för svenskt medborgarskap ­genom naturalisation återkommer allt oftare i samhällsdebatten. Och förslagen om språktest för medborgarskap och möjligheten att återkalla naturali­sation som erhållits på falska grunder, samt frågan om tiotusentals ”borttappade” svenska pass som ­används av människosmugglare, handlar inte bara om juridik. Man får rösta i svenska riksdagsval och kan dessutom ta arbete inom några få offentliga tjänsteområden som kräver att man är svensk medborgare. Men det finns viktiga utrikes fördelar med ett svenskt medborgarskap, vilka gör naturalisation intressant inte bara som en dekla­ration av solidaritet med det nya hemlandet.

Framför allt handlar det om rätten att erhålla det mycket gångbara och respekterade ­internationella resedokument som ett svenskt pass fortfarande utgör. Dessutom är det skydd i konsulära frågor som Sverige kan bistå sina medborgare med, vida överlägset majoriteten av vad andra länder kan åstadkomma. Och en gång förvärvat, kan ett svenskt medborgarskap aldrig återkallas.Själv har jag träffat åtskilliga personer som har skaffat sig svenskt medborgarskap enbart av dessa anledningar.Öppenhet fordrar skärpta krav

»After the Goldrush«

Jeg skylder Christian Braad Thomsen en del. Jeg bortser naturligvis fra de politiske skriverier.  Først og fremmest Rainer Werner Fassbinder og hans “Drømmefilm – 100 af verdens bedste film“. At tænke sig, hele Danmark i 1980 så den Joyce’ske Berlin Alexanderplatz i TV, og var bevægede og begejstrede. En rigtig levende  historie, filmet af en rigtig kunstner, ikke  af Lars von Slippenskid Reproduktions-Trier. Pøblen er langtfra så dum, som DR og TV 2 nu i fællesskab har gjort den. Skulle jeg vælge mellem TV og pøblen, ville valget være pære-let. Skrot TV, spar milliarderne og giv de  ansatte et ærligt arbejde. Danmark  er tydeligvis heller ikke stort nok til to public service kanaler. –  Men Thomsen hørte også med det samme for 35 år siden, at Dolly Parton er  ægte bag sminken, under parykken og bag….yveret. De fleste kunne ikke  høre  igennem det. Her er de tre store amerikanske kvindestemmer: Emmylou Harris, Dolly Parton og Linda Ronstadt. Også Canadas k.d  lang har sunget Neil Youngs hymne. Hør også de tre “To know him is to love him” – Oj, at være forelsket. I dem, altså. Og være  ganske almindelig og banal i en tid, hvor der som altid snobbes for det særlige, det mystiske, det unikke, som det hedder, udtalt “junik”. En ode til hverdagen, som Dan Turell besang i “Hyldest til Hverdagen“. Jeg mødte ham engang på Andy’s Bar, hvor han lige havde skrevet  denne. Jeg tilbød ham nøglen til min taxi, en MB 220 dieselhakker, der stod udenfor døren og duftede af Wunderbaum, cigaretter, parfume og øl. Heldigvis  takkede han nej, han havde næppe kørekort og  var mere interesseret i…..nja, det er en anden historie. Her ægte årgangs-Americana, det er weekend og politikken og det amerikanske valg må passe sig selv på 20. måned uden os:

‘Iran soon to be able to attack Europe’ 

Skulle Iran opnå dette vil det være være den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: Bærerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at træde i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige når det er den nøgne overlevelse for en selv og ens børn der står på spil? Vil sund os-eller-dem-tankegang få en renæssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?

Så vidt jeg kan skønne bliver perspektiverne disse: Hvis Iran får lov til at kunne true Europa med atomvåben er vores demokrati og vores frihed endegyldigt afskaffet. Måske er dette allerede en realitet nu, hvor voldspotentialet i ghettoerne lægger begrænsninger på f. eks. udenrigspolitikkens frihedsgrader og på ytringsfriheden. Med en bombe hængende over hovedet vil processen sikkert blive accelereret, og vi kan godt glemme alt om at stå fast over for f. eks. muslimske krav om shariastyre i bestemte bydele, og indgreb i disse områder og nedkæmpelse af oprør helt umuliggjort.

Der kommer ikke en opvågnen som følge af denne nyhed. Tidligst når truslen bliver overhængende eller måske en europæisk by er udslettet. Skal vi forlade vores frihed og sikkerhed på et amerikansk missilforsvar – aldrig testet under en virkelig krise – eller skal Europa, USA og Israel slå først, med risikoen for at dette er – ulovligt? (LFPC)

The head of the Pentagon’s Missile Defense Agency said Friday that Iran was not far from attaining the means to use missiles against all of Europe and against the US in five to six years, Israel Radio reported.

Lt. Gen. Henry A. Obering III was speaking in Prague in an effort to convince the Czech Parliament to approve a US missile defense installation in the country’s territory. Obering warned against opposing the plan to build a radar base near Prague as part of a missile shield the US says would counter threats from Iran. But Obering said the US would still build its global missile shield – and has a plan B in hand. “There’s an urgency to getting the schedule on,” Obering said. […]. ‘Iran soon to be able to attack Europe’

Smæk!

Det er godt at vide, hvis man skulle banke én eller anden fremtidig kvinde til sildesalat, at der både er  behandling og absolution. Terapien er en inkorporeret del af “damesagen”, som Lars Otto Kristensen kalder den, vistnok ikke uden ironi. Alle vi voldsmænd, hustrumishandlere, voldtægtsmænd, sadister og mordere, vi ved jo i vores lønkammer, at vi har det ret dårligt psykisk, og har behov for udstrakt forståelse. Hvis ikke vi ved det, er det fordi vi ikke nok læser Politiken og svensk presse:  “Jeg banker dig, og det volder mig stor smerte.”  Papa Freud, Tøger Sideflæsk og Margrethe Velgerning siger selv, det er synd for mig:

Nu kan Borås återigen erbjuda behandling för män som slår sin partner. Behovet för behandling även för de som inte är dömda finns menar Mikael Persson, manssamordnare vid Utväg i Borås. Sedan i somras finns det återigen en mansgrupp, som ger behandling för män som slår sin partner, vid Kvinnofridsprojeket Utväg Södra Älvsborg. Med hjälp av länsstyrelsepengar, drygt 1 miljon kronor har man nu råd med en samordnare i Mikael Persson samt ett nytt behandlingsprogram, där man vänt blicken mot Norge, där grundaren till nordens första behandlingshem för män med våldsproblem. Behandling för våldsamma mänUtväg BoråsSMÆK, Kast dine hæmninger væk.

Tilståelsesskrifter en masse, men ingen tiltale

Man kunne med god ret sige, at med Koranen og de talløse hadith og sira har vi al den dokumentation som hjertet kan begære: Der er en verdensomspændende konspiration mod vores frie samfund som, i modsætning til velkendte falsknerier som Zions Vises Protokoller, bliver bevidnet af religionsstifteren selv. Næste trin i vores dokumentationsarbejde må dog være dertil at vise at disse tekster 1) tages særdeles alvorligt den dag i dag, af 2) voldsparate, 3) solidt finansierede 4) verdensomspændende netværk af jihadister, med 5) et bagland af sympatisører og rekrutteringsemner, herunder indsatte i fængslerne. Dette vil være tilstrækkeligt til at påvise en ‘clear and present danger’, og dermed affærdige de anstændige, de globale, de dialogsøgende og de militante. Det er disse punkter vi og andre dagligt bringer stykkevis dokumentation for.

Men vi ved jo alt for godt at der er et immunforsvar af afværgereaktioner der træder i aktion og forhindrer denne viden i at blive omsat i erkendelse og ført politik. Et skrift som Methodology of Dawah il Allah in American Perspective (1989) af Shamim Siddiqi vil heller ikke blive det dokument der gør op med fornægtelsen. Det burde ellers medvirke til at prikke til den anstændige impuls der siger ‘man skal som udgangspunkt have tillid til sine medmennesker’ og at ‘man ikke skal dæmonisere hele gruppen’. Dette proselytiseringsskrift dokumenterer forstillelsen og fortielsen (taqiyya og kitman) i det billede der søges tegnet af islam blandt ikke-muslimer og konvertitemner. Hvad er argumenterne for at dette ikke kan gøre sig gældende også blandt kendte, medievante muslimske talsmænd og -kvinder herhjemme? (LFPC)

[…] Almost every community has its Imam. He is the virtual leader of the community and all its members are loyal, faithful and obedient to him. Many of these communities have Dawah programs that are strictly restricted to the Afro-American community of America. Normally the Afro-American population of prison is the center of Dawah work. In some localities it is also conducted in Black neighborhoods around the mosques.

Through their Dawah activities, these communities approach the Afro-American people, who are already depressed and deprived, and are in quest of their true ‘identity’. Islam is presented to them. The concept of Tawheed (Oneness of God) is explained to them in an academic fashion without telling what this Kalimah demands from a Muslim. Aqidah is explained without giving the details of the impact of Iman Billah and Iman Bil-Akhirah, and without telling what revolution it must bring in the life of an individual and the society in which he lives.

Some rituals of religion and traditions of the Muslim Community are explained. A short account of the Prophet’s (S) life is presented, without the revolutionary aspect. When Islam is acceptable to the new entrants in this concocted or abbreviated form, the ceremony of Shahadah is performed with great reverence. A non-Muslim thus becomes a Muslim, obedient to Allah (SWT) alone. The revolutionary aspect of Islam is rarely brought before the new converts, as in most of the cases the Da’ee himself is not conversant with it. […] (pp 70-71) Methodology of Dawah se også Havin’ fun killin’ apostates and missionaries

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Du kan læse debatten HER […]

steen
Editor
11 years ago

@ Janne og Andersen: Jeg forstår godt i gør jer de tanker. Selvfølgelig. Jeg troede du mente Document, der du er blevet a/s, men han i al fald ikke ” en drukfældig og holdningsløs forfatter”, og han er den eneste nordmand jeg kender udover HSR og Honest Thinking. Det kunne godt være, Janne, at vi skulle have sådan et brevhoved. Det ville ligne Informations, det må vi leve med. Uden daglig diskretion, kunne dette ikke lade sig gøre. Jeg husker kun en gang, jeg har jokket meget lidt i spinaten. “Troværdighed” er vigtig, den virker også begge veje. Hvis vi… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Steen “Det hypotetisk. Vi afhænder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er én ting jeg har lært gennem de sidste fire år, er det at holde på de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optræde på foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Inglés – ingen af delene. Det hele er fuldstændigt sikkert bevaret her. Der er ingen grund til at frygte noget. Hverken vi eller vores viden er til salg for noget overhovedet. Og vi er ganske uafhængige af såvel penge, foreninger og partier. To… Read more »

Andersen
Andersen
11 years ago

LFPC Rigtigt. Det ville være helt forkert. Lad os holde fast i, at uden moral og mod til at sige fra mister vi alt inklusive os selv. Der er pokker til forskel på en sådan holdning og alle de fiksfakserier man støder ind i på nettet, hvor Bonnie & Clyde optræder forklædte, misbruger dårligt beskyttede netværk, og hvad de ellers finder på og føler sig som verdensmestre i. En høj grad af gensidig tillid er både en uvuderlig force og en svaghed i den danske befolkning. Man bliver hårdere i filten, når man har boet der, hvor jeg har boet.… Read more »

Andersen
Andersen
11 years ago

Steen Hypotetisk i dit tilfælde men ikke i andres. Siden jeg skrev i aftes, har jeg fået at vide, at den anden af de store norske blogge længe har været til salg. Hvem der ejer den, vidste min kilde ikke. Den blev drevet under et navn, der skulle være velkendt fra litteraturen, hvor det betegner en drukfældig og holdningsløs forfatter, clearingmord og sex. Den oprindelige ejer har fralagt sig alt ansvar, og nu ligger det hele derude på nettet, herreløst men alligevel til fals, mange tusinde indlæg fra engagerede islamkritikere. Flere har budt ind men ikke nok. Bonnie & Clyde… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“Skulle Iran opnå dette vil det være være den endelige skillevej for den ulidelige situation vi befinder os i nu: Bærerne af det kulturelle selvhad, den politiske korrekthed og apologien vil blive tvunget til at træde i karakter; var disse holdninger blot attituder som vil vige når det er den nøgne overlevelse for en selv og ens børn der står på spil? Vil sund os-eller-dem-tankegang få en renæssance? Vil begreber som lovlig/ulovlig krig blive inderligt irrelevante?” Der er en skribent der ihvertfald ikke kan huske den kolde krig. Selvom om Sovjet-imperiet var udstyret med nok atom-våben til at udslette hele… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago

@ Steen Ja, højskolen er mange ting. Vallekilde har i selv forandret sig meget igennem tiden. Mit projekt har været at give et højskolebud på konflikten med islamismen. Det er så i diamentral modsætning til Krogerups, hvilket som vi er enige i er helt langt ude. Jeg synes simpelthen at det er uanstændigt overfor Hal Koch det de har gang i på Krogerup, men det understreger vel bare den krise socialdemokraterne er i. Man kan være politisk uenige, men jeg synes det er lidt trist at se socialdemokraterne rode sig ud i hele det islamistiske projekt. Jeg håber snart at… Read more »

steen
Editor
11 years ago

@Andersen: Hvis du afhændede bloggen, ville du så ikke føle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed? Det hypotetisk. Vi afhænder ikke bloggen, og de mailadresser og IP numre, vi ser, er ganske vel forvarede. Og hvis der er én ting jeg har lært gennem de sidste fire år, er det at holde på de hemmeligheder, de forskellige vil. Nogle vil optræde på foto uden navn, nogle omvendt, og f.eks Fjordman og El Inglés – ingen af delene. Det hele er fuldstændigt sikkert… Read more »

Andersen
Andersen
11 years ago

Steen. ”Vi har hidtil taget “weblog” bogstaveligt. Altså, som enhver sømand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og åben for pludselige indskydelser.” Som sømand ved du, at du skal passe på logbogen. Hvis du afhændede bloggen, ville du så ikke føle et ansvar overfor dem, der har brugt den som kommentatorer og dermed vist dig tillid, og ville du ikke forsikre dem om din ansvarlighed? Det ville jeg gøre. Det er jo ikke alle bloggere, man har lyst til at besøge og lægge en masse dokumentation hos, og hvis I begynder at handle med jeres logbøger,… Read more »

steen
Editor
11 years ago

@ Asger, Vallekilde – jeg har været der en del, da jeg havde en ven der underviste der. Jeg holdt særligt af den fantastiske gymnastiksal og den lokale kirke, der er en af Danmarks ældste. Det var da Lasse Ratnov var forstander. En flink fyr. Højskolebevægelsen var ikke et valgslægtsskab for mig, det blev bare sådan: Jeg kender nu flere højskoler ganske godt: Krogerup, Kunsthøjskolen i Holbæk, Rødding, Vallekilde og Askov. – Krogerups flirt med islamisterne, er nu særligt beskæmmende. Hal Koch ville ikke have brudt sig om det. Da jeg kom på Askov i starten af firserne sammen med… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

@LFPC -Mette og Vivi har prøvet at skrive læserbreve om Euro-Med. gang på gang, som der er at læse på snaphanen.dk af 26. sep. 2008 i kommentarerne til indlægget “Farmand er chokeret”. Vedholdenhed eller folkeligt overtryk i trykkogeren må få Eurogendfor for en dag. Det midterste link fra British National Party viser sig ikke at virke, men det findes fortsat på mellemsiden som resultat af Googlesøg: Eurogendfor. Igen er det meningen, at Eurogendfor først skal blive officielt måske en gang i 2010, når det er for sent at protestere mod, og som et fait accomplit. Selvfølgelig må jeg gøre mit… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Hvis jeg er tankeforbryder, kan jeg lige så godt fortsætte med at skrive til, eller på, denne blog. Alea Jacta est. -Jeg har krydset Rubycon, herfra er der ingen vej tilbage. Før jeg begyndte at skrive min første kommentar på snaphanen.dk frarådede mit horoskop i B.T. at skrive blog. Men skorpioner må have en trodsighed i sig. Jeg kan ikke holde tanken ud bare at tilhøre “Det tavse flertal”, når jeg kan se samfundsudviklingen går den gale vej. Hertil er at sige, at LFPC’s kommentar af 2. nov. 2008 @3:20 am er rigtigt godt skrevet. -Bedre end jeg kunne formulere… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago

Har vi musik på Vallekilde? Joda 🙂 Vi har en lang tradition for jazz. Der er ikke så meget af traditionen tilbage, her på det sidste har vi vendt os imod kommunikation. Yderligere er vi på Vallekilde ved at vende tilbage til rødderne, specielt min tipoldefar Ernst Trier står klart på nethinden. Du ved folkeoplysning, det hele menneske, gymnastik og det frie ord. Der er selvfølgelig lidt forskellige holdninger på skolen, men det er altså min holdning. Jeg synes i øvrigt at det er skarp reflektion du har ang. politikere og kunstnere og de forskellige verdner de lever i. Men… Read more »

CS-453
CS-453
11 years ago

“Så vi kan lige så godt fortsætte nu.”

VI FORTSÆTTER

CS-453
CS-453
11 years ago

@Andersen

Du kan da muligvis have ret. Men hvad er alternativet? At lukke helt ned og lade Politiken og det, der er værre, styre debatten og informationsstrømmen.

Det er faktisk bedre, at så mange som muligt lufte deres bekymring i forhold til den stigende islamisering af Europa. Og hvis sporene endelig skulle blive anvendt, som du beskriver, ved vi, hvor vi står. Så står vi med en stat, vi ikke længere kan have tillid til.

Brandmand
Brandmand
11 years ago

“Endnu en bilbrand i Gellerup

Af MARIE BERING

Offentliggjort 01.11.08 kl. 19:35

En bilbrand ved en institution i Gellerup blev ved 18-tiden slukket. Evt. sammenhæng med tidligere brandepisoder skal undersøges.”

http://jp.dk/indland/aar/article1501637.ece

steen
Editor
11 years ago

@ Andersen: Jeg ved du tænker på Document.no. Hans Rustad er jo professionel journalist, hans blog er også mere et nyhedsmedie, end vi er. Vi har hidtil taget “weblog” bogstaveligt. Altså, som enhver sømand ved, en slags dagbog, og derfor mere spontan , uprofessionel og åben for pludselige indskydelser. De tanker du ellers lufter, er jeg nødt til at tygge lidt på. Måske LFPC har noget. @ Asger: Vi er kun mennesker, ikke monomane. Der skal noget luft til i ny og næ. Jeg elsker i det hele taget musik. Du vil måske indvie mig i nogle af dine musiskalske… Read more »

Andersen
Andersen
11 years ago

Apropos den tidligere diskussion om højrehåndede versus venstrehåndede har jeg lyst til at tage et emne op. Det sker ikke uden betænkeligheder, og jeg skynder mig med at understrege, at jeg nærer fuld tiltro til dette websites ejer. Imidlertid forholder det sig sådan, at vi islamkritiske er ved at være nået dertil, at vi skal tage nogle valg, hvor vi gør op med os selv, hvad vi vil stå inde for – kom regn kom sne. I et af vore broderlande har den mest læste af de seriøse islamkritiske blogge netop gennemgået en paladsrevolution uden de store falbelader. Hovedskribenten har… Read more »

Asger Trier Engberg
Asger Trier Engberg
11 years ago

Jeg vidste du havde god musiksmag! 🙂 Jeg synes at jeg fornemmer en positiv stemning. Jeg har lagt mærke til at Snaphanen er blevet mere positiv, og der er mange af vores projekter der rent faktisk lykkes. Det har jeg det sådan lidt blandet med. selvom politiet er ved at komme på banen, og vi siger fra ved Durban II konferencen, så er de grundlæggende forhold stadig utrolig dårlige, og politiets arbejde er kun damage control. Selvom det selvfølgelig er godt de er på vej på banen. Jeg tror den næste tid vil være stilhed før stormen. Sverige er måske… Read more »

coldfish
coldfish
11 years ago

Neil Youngs tekst blev desvaerre “politically correct” renset af Dolly Parton and the two other girls
Neil Young singer ” I felt like getting high ” mens pigerne singer ” I felt like I could cry ”
Men ellers rigtigt godt
Tak for det

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x