3
nov
Seneste opdatering: 5/11-08 kl. 0018
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamiltons antstændige fornærmelse går på, at han føler sig anklaget for racisme. Det troede jeg var en helt banal ting. Storbråket, hedder det i overskrifterne. En af de mest stilfærdige storskænderier jeg har hørt, men rigt  på undertoner. “Det vil glæde Svergedemokraterna” siger den anstændige Hamilton.

Hvornår nedsmelter Holland og Belgien ?

Geert Wilders, folkevalgt og leder af det hollandske Frihedspartiet som ingen ved deres fulde fem ville kunne betegne som ekstremistisk, bliver nu officielt gjort til ikke-person i propagandamateriale beregnet på skabelsen af det multikulturelle skolebarn (LFPC):

“Dutch youths will learn next week at school that Geert Wilders is to be compared to Adolf Hitler. They will receive nationally-distributed class material that states “Geert Wilders’ film Fitna and Adolf Hitler’s Mein Kampf are based upon one-sided points-of-view. Fortunately there are also other books and plays that -on the contrary- show respect for people with other ideas or faiths or that look different.”

The pupils will receive the class material highlighting the Day of Respect, a multiculturalist project. The project is funded by three departments of the national government: Education, Justice and Housing. The school material has a national distribution among 10-to-12 year olds. The pupils will receive the newspaper at school. […] Dutch 10-12 year-olds learn in school: Wilders is Hitler, Wilders has no respect for people that look different http://www.geenstijl.nl/archives/images/wildershitlerrespect.html

Frank Vanhecke knocked down in Brussels

Det rumler så mange steder i Europas undergrund at det vil være halsløs gerning at komme med direkte prognoser om hvor det hele er på vej hen. Men ingen tvivl om at især Holland og Belgien er inde i en udvikling der gør det vanskeligt at se dem som egentlige demokratier en 10-20 år ude i fremtiden. Uden for mainstreammediernes bevågenhed kan man således læse om tiltag man ikke ville have tiltroet nærtliggende europæiske lande. Frank Vanhecke, medlem af Europaparlamentet for Vlaams Belang, har fået frataget sin parlamentariske immunitet, angiveligt så han kan retsforfølges for tankeforbrydelsen racisme – men måske reelt fordi regeringen frygter Belgiens opsplitning med de uoverskuelige konsekvenser dette ville få. På billedet her er parlamentsmedlemmet blevet slået i jorden af belgisk politi under den demonstration på årsdagen for 9/11 som Brussels’ borgmester forbød sidste år (LFPC).

Vennetjeneste

Migrationsverket säger upp en handläggare från Sydvästskåne med omedelbar verkan. Skälet: han ska i smyg ha ändrat en kollegas beslut från avskrivning till ett permanent uppehållstillstånd och registrerat ett nytt medborgarskap.

Enligt Migrationsverket loggade handläggaren in i en kollegas dator och ändrade ett beslut. Kollegan avskrev ett ärende eftersom den sökande inte gick att få kontakt med. Men mannen ändrade beslutet till att godkänna permanent uppehållstillstånd och registrera nytt medborgarskap.Beviljade medborgarskap i smyg – avskedas

Juraprofessor: “Vanvittigt bekymrende” at staten ikke magter at beskytte borgerne

Nej, det er ikke helt det han siger. Problemet for folk som ham er som altid de private tiltag der opstår når staten svigter den sociale kontrakt. Jeg synes bestemt heller ikke at private vagtværn er en god ting, med de risici for overgreb og ‘lynching’ det medfører. Men hvad er det største problem? I lande som Sverige hvor det står langt værre til er jeg ikke i tvivl om hvad jeg ville foretrække (LFPC).

Ganske almindelige danskere er nu begyndt at patruljere efter vagtplaner i villakvarterer i aften- og nattetimerne. De laver sms-kæder, så de kan komme hinanden til undsætning. I nødstilfælde er de klar til at foretage civile anholdelser af indbrudstyve og overfaldsmænd, skriver Berlingske Tidende.

På Langeland har man allerede etableret et borgerværn, og i bl.a. Skibby ved Frederikssund og Nørre Alslev på Falster er man langt med planer om det samme. »Hvad politiet ikke har formået, har vi selv gjort,« siger Jannik Mai fra Lohals på Langeland. […]

Henrik Stevnsborg, professor på Københavns Universitets juridiske fakultet, kalder udviklingen »vanvittig bekymrende«:

»Selvom politiet har et meget dårligt image for tiden, er de voldsomt meget bedre til at klare den slags opgaver. Politiet har magtmidler, som vagtværn aldrig får – de råder over anholdelser og ransagning. Private vagtværn har ingen andre kompetencer end almindelige borgere. De kan anholde på fersk gerning, men skal aflevere den anholdte til politiet bagefter,« siger han og understreger, at politiet også er langt bedre uddannet end private vagter. Lokale borgerværn erstatter politiet

Nuke the towelheads

Enfoldig DR-spam kalder på en sarkastisk rubrik. Jeg ved ikke hvad svaret fra DRs “ekspert” er, og jeg er ikke det fjerneste interesseret i at vide det. At man overhovedet stiller dette spørgsmål når 1) denne ideologi forklædt som religion har mindst 12163 terror- og religiøst motiverede voldshandlinger på samvittigheden siden 9/11, og 2) stereotype muslimske terrorister er blevet sjældne i Hollywoodfilm, giver svaret i sig selv: En omhyggeligt, gennem trusler og hysteri, opbygget offerrolle som er enestående for lige netop denne gruppe. Ingen ville stille tilsvarende spørgsmål om stereotypisering af vesterlændinge på grund af skurke som Hannibal Lecter eller Jack Torrance. DRs accept af præmisserne – at nogle menneskers skyld smitter af på hele gruppen – ville i sin logiske konsekvens umuliggøre alle andre spændingsfilm end dem hvor skurkene er fiktive aliens fra andre planeter. Hvornår kan jeg slippe for at betale DRs mafiøse (ups, stereotypisering af italienere) tvangslicens? (LFPC)

Onde muslimske terrorister mod amerikanske helte. Stempler Hollywood over en milliard mennesker som terrorister? Vi spørg en ekspert. Hollywoods brug af stereotype skurke

»Hur kunde det gå så här med sossarnas Sverige?«

Der er en vis fryd i Sverige, når eliten – en professor, folkpartist og Riksdagmedlem – en sjælden gang kolliderer med den virkelighed, de selv har skabt imens de frabad sig utidig folkelig indblanding. Den akademiske fantasi møder hverdagen: “jordhåla” = jordhule.

Hamilton i storbråk med SVT:s muslimska programledare. Den kända ekonomen och krönikören Carl Hamilton, 52, skulle medverka i SVT:s “Halal-tv”.Men redan innan intervjun hunnit börja skäller han ut programledare när de inte vill skaka hans hand. Personer som inte klarar av att skaka hand bör “bo en jordhåla”, enligt Hamilton.


En del religiösa muslimer vill inte ta i hand när de hälsar på någon av motsatt kön. De för i stället handen mot sitt eget bröst i en gest som SVT-programledaren Khadiga El khabiry säger ska utföras med respekt och vänlighet.
Programledarkollegan Dalia Azzam Kassem hälsar alltid genom att ta i hand.
– Det beror på hur man tolkar religionen och väljer grad av religiositet, säger hon.

Storgrälet – ord för ord
– Jag tappade humöret, säger Hamilton till SVT.
– Det var så grova kommentarer, säger programledaren Khadiga Elkhabiry.
Hamiltons utbrott sker i samband med SVT:s nya samhällsserie ”Halal-tv”, som leds av tre uttalat religiösa muslimska kvinnor.

“Åk hem om det inte passar”

Ekonomen och Aftonbladet-krönikören ska till kvällens program intervjuas om klassklyftor av de tre SVT-medarbetarna, men innan några frågor ens hunnit ställas utbryter gräl.
Dalia Azzam Kassem, 22, hälsar genom att ta Hamilton i hand, men Cherin Awad, 23, och Khadiga Elkhabiry, 25, gör i stället en hälsning där de för sin hand till bröstet.
– Det är så som vi tycker att man ska hälsa, enligt religionen, säger Khadiga Elkhabiry till Expressen.
– Då tar han tag i min hand och säger: ”Du får faktiskt ta mig i handen! Passar det inte får ni åka hem till Iran!”

Syns inte i tv

Detta syns inte i tv, men på en ljudupptagning hör man det fortsatta grälet. Där säger Hamilton bland: ”Det handlar om hur vi svenskar vill leva. Det är så vi umgås: vi skakar hand. Problemet är att ni kommer hit och inte vill skaka hand, då är det faktiskt ni som är problemet.”
– Han säger åk hem till Iran, men vi kommer inte ens från Iran, säger Dalia Azzam Kassem.
Alla tre kvinnorna är födda i Sverige, de har släkt i Egypten, Libanon, Nordafrika och Syrien.
– Jag såg honom som en respekterad person. Hela bilden av honom raserades. Jag förstår inte vad han menar, säger Dalia Azzam Kassem.

Blev provocerad

Eftersom grälet är inspelat utan att Hamilton vet att micken är på, har SVT låtit honom i efterhand få en replik. Där säger han:
– Jag blev irriterad och kände mig provocerad. Jag upplevde en outtalad anklagelse om rasism för att jag ville skaka hand.
Kvinnorna blev förvånade över Hamiltons ”vi och dom”-attityd:
– Det är inte roligt att bli betraktad så. Vi är alla svenskar, jag känner mig svensk, säger Khadiga Elkhabiry.
Gunnar Hofverberg är projektledare på SVT:
– Vi var helt chockade. Det var väldigt oväntat, vi skulle bara göra en vanlig.

Fotnot: Expressen har sökt Carl Hamilton.
“Halal-tv” sänds i SVT2, i kväll 20.30.
Hela ljudfilen med grälet finns att lyssna på på SVT:s hemsida.

Hamilton i storbråk med SVT:s muslimska programledare

Del 1 av 8. I premiärprogrammet ställs frågan om Sverige håller på att bli som Egypten. Khadiga tycker att Sverige förändras, mer och mer börjar hennes hemland likna hennes föräldrars. Tillsammans med Cherin och Dalia gör hon resan från Danderyd till Botkyrka, kommunen där hon vuxit upp. En resa från de rikaste till de fattigaste. I programmet möter de också Carl Hamilton och slutligen Mona Sahlin. Hur kunde det gå så här med sossarnas Sverige.

Minoritets-tv på babyniveau:

“Halal-tv” premiärprogram om det svenska klass-samhället lämnade tyvärr aldrig baby-nivån. Inte ens första veckan på en journalistutbildning hade någon tyckt att det var okej tv att gå ut på stan och ställa löjligt ledande frågor som “vad tycker du om att klassklyftorna har ökat mellan dom som är rika och fattiga i Sverige”? Eller speakertexter med politiska resonemang kring samhällsklasser som “det känns konstigt att vissa ska ha mer än andra”.

Det är inte programledarnas fel att programmet havererar. Snarare är de offer för en sorts omvänd exotism. “Det gör inget om ni är korkade och illa pålästa, bara ni har slöja så kommer det att se fräckt ut på tv”, verkar någon producent ha tänkt, och sedan lämnat dem i sticket.” HD,SE

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Pelle “Är rädslan och föraktet för det som uppfattas som annorlunda, så akut närvarande i de skrivandes liv, att de väljer att skriva nedsättande och kränkande om andra människor?” Har du tænkt på at vores skikke f.eks. et venligt og imødekommende håndtryk af andre (f.eks. af nogle kvinder i hijab og burka, men også af mænd) opfattes som meget anderledes. Og netop fordi de opfatter det som anderledes, så behøver de ikke give hånd selvom denne gestus er udtryk for som sagt venlighed og imødekommenhed. Udtryk for venlighed og imødekommenhed afvises fordi vores håndtryks skik er anderledes. De kvinder og… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Kære Pelle Tillad mig at foreslå, at du videresender dit indlæg til Islamisk Trossamfund i Danmark Helen Latifis smalltalk blog Muslimer i dialog Du finder dem nemt vha. google og kan være sikker på, at du kommmer i “broderskab”, hvor kvinder kender deres plads. Hos Helen Latifi plejer der endda at være pikante eksempler på lædermasker til kvinder. Jeg så en maske af træ for nogle uger siden i min ferie. Den er pt. udstillet af etnograferne på Moesgaard museum ved Århus og lignende bruges stadig af kvindekvæget blandt gode muslimer. To tykke træplader med en ultrasmal sprække til at… Read more »

LFPC
12 years ago

“Här var det många kommentarer, fulla av rasism och rädsla”. Eksempler? Eksempler på virkelig “racisme”, ikke i en manipuleret multikulti-inflateret betydning? “Har det blivit legitimt med rasism i Danmark nu?” Kom til Danmark, ya habibi, det sidste frie land i Europa. “Är maktanalys ett okänt begrepp?” Her er en lille improviseret maktanalys, special price for you: Multikulti-establishmentet i Sverige definerer virkeligheden; de statsstøttede massemedier udøver totalitær meningscensur; kulturen tolererer ikke egentlig dissens eller debat; AFA-goons og Expo-fascister fungerer som brownshirts der med fysisk magt kan virke som establishmentets magtapparat. Ikke komplet, men ikke helt ved siden af…. “Är rädslan och… Read more »

Pelle
Pelle
12 years ago

Här var det många kommentarer, fulla av rasism och rädsla. Har det blivit legitimt med rasism i Danmark nu? Är maktanalys ett okänt begrepp? Är rädslan och föraktet för det som uppfattas som annorlunda, så akut närvarande i de skrivandes liv, att de väljer att skriva nedsättande och kränkande om andra människor?
Var arg på den som gjort dig illa, kanske din pappa eller någon som utnyttjade dig när du var liten, inte på den som utmanar din syn på livet genom att leva det på ett annat sätt.

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Det urimelige er også at hvis det var ham der ikke ville give hånd til kvinderne, så var han af mange blevet stemplet som racist. Mærkværdigvis gælder det samme ikke for dem, selvom de ydmyger ham ved ikke at ville hilse på ham som vores kultur og vestlig takt og tone foreskriver.

johansen
johansen
12 years ago

Janne

Helt enig. De afviser den sekulære omgangsform/hilsemåde, som håndtrykket er et udtryk for.
Har læst om udtrykket “hor med hånden” brugt for håndtryk mellem mænd og kvinder indenfor islam. Det virker som om, at man er komplet sexfikserede, hvorfor al fysisk kontakt mellem kønnene skal elimineres.

Janne
Janne
12 years ago

Hvor er de ubehagelige de kvinder der nægter at hilse med hånd.

Janne
Janne
12 years ago

Kulturel istid og kulturforkastelse i København. I København hvor man har indført ‘Dialogbænke’ har politikere nu bevilget 1 million kroner til kønsapartheid sport hvor dialog mellem de to køn er helt udelukket. Flere kommunale kroner til apartheid samfund og diskrimination af piger. Men en bagstræberisk håndsrækning til familier der kun tillader deres piger at forlade hjemme hvis de har tørklæde på og ikke kommer i nærheden af nogen af det andet køn. Altså endnu flere kommunale kroner til reaktionær og kvindediskriminerende kultur i København der også er begyndt at fejre religiøse fester på rådhuset. Hvor udansk. Det går virkeligt tilbage… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Joahnsen

“men faktum er at de har indflydelse på muslimer i Danmark og de får taletid i medierne.”

Jeg ved ikke hvilken indflydelse de har på de herboende muslimer, men at de er ‘medie-darlings’ er der desværre ingen tvivl om. Og det rejser for mig spørgsmålet: Ved/tror journalisterne at deres læsere/seere interesserer sig voldsomt for hvad Islamisk Trossamfund mener, eller er journalisterne ude i ærinde om at ‘re-habilitere’ dem efter Muhammed-krisen?? Det sidste mener jeg i den forstand, at medierne ser det som deres opgave at ‘forsone’ Danskerne og muslimerne efer Muhammed-krisen??

johansen
johansen
12 years ago

De havde skåret i debatindlæget, så min klare afvisning af en stormoské ikke kom med. Sådan er vilkårene, når man sender ind.

Jeg finder også Islamisk Trossamfund uinteressante, men faktum er at de har indflydelse på muslimer i Danmark og de får taletid i medierne. Derfor bliver man desværre nødt til at forholde sig til dem.
Jeg ser hellere deres hæl end deres tå.

JensH
JensH
12 years ago

@Snaphane

Så har jeg læst Johansens korte men præcise læserbrev i JP, så du må gerne slette linket.

@Johansen, du skriver i læserbrevet:

“Hvordan kan man allerede have glemt, at det var muslimske mørkemænd fra Islamisk Trossamfund, som drog til Mellemøsten under Muhammed-konflikten og piskede en hadsk stemning op mod Danmark”

Beats me??!! Hvis det var op til mig, så var den eneste myndighed der interesserede sig for Islamisk Trossamfund PET, og det var kun for at holde øje med hvad de nu gik og lavede. Ikke for at føre ‘dialog’ i bedste James Bonnichsen stil.

Johansen
Johansen
12 years ago

Dine ord om Islamisk Trossamfund og islamister/det totalitære er næsten mine:

Hr. snaphane vil du være venlig at slette linket, når JensH har læst det, tak 🙂

OK

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

“Jeg forstår ingen lunde den generelle appeasement for islam. Jeg må melde pas.”

Så er vi to. Selvom jeg som ung bogerlig oplevede den selvsamme appeasement-mekanisme overfor Sovjet-kommunismen i fodnote-tiden, så må jeg blankt erkende at jeg ikke forstår, at frie borgere i frie lande ikke kan indse faren ved at udvise eftergivenhed overfor åbenlyst totalitære bevægelser. Folk der tænker totalitært går ikke efter ‘kompromisser’ men derimod ‘den totale pakke-løsning’. Et ‘kompromis’ er kun en midlertidig taktisk foranstaltning, og hvordan skulle frie borgere kunne indgå et ‘komprimis’ med totalitære uden selv at miste noget af deres frihed???

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH Den almindelige dansker ønsker ikke konfrontationen. De ønsker fred. Og den midlertidige fred betaler man for med feje indrømmelser, som f. eks. at komme mørkemændene i møde, være venligt stemt overfor opførelse af en stormoské, etc. Du kender udmærket salamiskiverne, som gradvist bliver tykkere. Én af islamisternes vigtigste strategier er selviscenesættelsen som ofre. Når man bliver set på som et offer, så får man særbehandling og eftergivenhed fra ikke-muslimerne. Vi skal jo være gode ved vore mindretal. Ikke alene Odense-borgerne fortrænger hvem Islamisk Trossamfund er, det gør rigtig mange danskere, desværre. Hvordan kan man også blive ved med at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Generelt kan folk ikke se noget forkert i det, han har gjort. Han har jo blot taget imod en venlig invitation…….” Det er utroligt forstemmende at læse på en regnvåd efterårsdag, og den holdning du der beskriver lover ikke godt for fremtiden. Enten har Odense-borgerne en utrolig kort hukommelse, eller også har jeg i mit forrige indlæg helt undervuderet den ‘almindelige’ Danskers konfliktskyhed og behagesyge, (“vi må da kunne tale om det”-syndromet). Hvad skal der til for at få Danskerne til at forstå, at der altså findes typer der er så rabiate, at dem kan man altså ikke føre… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH Jeg er enig i dine synspunkter. Men vi har et stort problem med borgmester Boye fra de konservative og hans blåstemling af Islamisk Trossamfund i Odense. Endnu en salamiskive i islamiseringsprocessen. Og borgmesterens bakkes op af K, S, SF og de radikale. Kun DF og til dels Venstre siger fra overfor borgmesterens flirt med de islamiske mørkemænd og tilløbet til en stormoské i byen. Alene det at han holder poltisk tale i mørkemændenes moské burde kalde på fordømmelse fra alle sider. Det er ikke tilfældet. Generelt kan folk ikke se noget forkert i det, han har gjort. Han har… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@HelgeD-H Bettina Meisner er ikke nogen alvorlig fare i sig selv. Mon ikke de fleste ‘almindelige’ Danskere for længst har gennemskuet Islamisk Trossamfund, og ved de har en radikal islamistisk dagsorden. Det er vist kun enkelte forvirrede naivister som Borgmester Boye, der kører med på deres dagsorden. Nej, hvad der er langt værre er alle de islam-apologeter i den meningsdannende elite, som ganske vist behørigt lægger afstand til islamisterne, men som alligevel er parat til at føje de muslimske ‘talsmænd’ hver gang de rejser religiøse krav ud fra et motiv man vel kan kalde ‘misforstået tolerance’. Der er denne del… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Bettina Meisner, det navn skal man huske.
-Islammissionering i både arbejdstiden og i fritiden.
Enhver kvinde som overvejer faneflugt fra danskheden
kan bare ringe til Bettina’s mobilnummer.
Hver sjæl hun kan vinde er en fryd for hende.
Vogt jer for hende, og hendes skarpe tunge.

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Ja, lige netop. Ralf Pittelkow skrev på et tidspunkt i JP: “Staten skal ikke iklædes tørklæde”. Det er jeg helt enig med ham og dig i. Desværre er det lige præcis, hvad der er sket. Og vi er nogle som konfronteres med dette på daglig basis. Vi må finde os i, at færdes blandt hijab-klædt offentligt ansat personale, som missionerer i arbejdstiden. Der ville lyde et ramaskrig, såfremt jeg tapeserede min uniform med et partimærke. Nej, jeg må ikke reklamere i arbejdstiden, det er forbeholdt de specielt udvalgte, som får særbehandling. Ikke at jeg kunne drømme om at tage… Read more »

LFPC
12 years ago

“Jeg vil nu sige det omvendt.
Islam er en ideologi forklædt som religion”.

Du har ret, det var en svipser fra min side.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Forældre -Hvad er jeres erfaring med at jeres børns skolebøger er blevet skrevet om til propaganda for kulturel mangfoldighed, antiracisme, og respekt for islam ? Hvilket iøvrigt imamerne havde som mærkesag på mødet på Marienborg i 2005, og som tillægskrav til undskyldning for Muhammedtegningerne. -Ovenstående i forhold til undervisningsmaterialet dengang i gik i skole i firserne. -Jeg spørger bare, og virkeligt, enfoldigt, for jeg har ingenlunde set hvordan undervisningsmaterialet er nu. Som jeg husker det blev der sunget morgensang med viceskoleinspektør Mogens Brandt. Jeg kan forestille mig, det er en opgave for jer at rette skolens holdningsprægede Politisk Korrekte vranglære… Read more »

*
*
12 years ago

Den svenske sag minder om forløbet med Asmaa Abdol-Hamid. I begyndelsen gav hun uden videre hånd, men hun skærpede langsomt kravene, og sådan går det øjensynligt overalt. Skruen strammes lige så stille.

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Jeg synes at det er underligt at de snakker om udseende.

Wilders kritiserer religiøs fanatisme. Han kritiserer handlinger og holdninger. Med god grund.

Janne
Janne
12 years ago

Johansen Du har ret i at ikke-troende i stigende grad behandles intolerant. Det gør sekularismen også. Vi ser det f.eks. i offentlige institutioner, hvor vi bare har at finde os i religiøse ansattes propagandabeklædning hver dag – dag ind og dag ud. Ingen politiske partier må propaganderer på arbejdspladser, men lige netop religiøse tørklædekvinder må godt. Det er provokerende og det er demoraliserende. Der forventes ikke mere fra dansk side at borgere mødes neutralt, ligeværdigt og på neutral grund i offentlige institutioner som sygehuse, skoler, plejehjem, uddannelsessteder, børneinstitutioner, svømmehaller, rådhuse, kommunekontorer etc., nej, mange ansatte i offentlige embeder missionerer nu… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Måske skal vi bare taget skridtet fuldt ud kalde en spade for en spade? Multikultur = islamisk kultur “Wilders has no respect for people that look different”. Hvornår har han sagt det? Utilstedeligt såfremt at man i Holland slipper afsted med at skrive dette i materiale til skolebørn. Det er jo regulære injurier og bagvaskelse af Geert Wilders. Lad os håbe at han slæber de ansvarlige i retten for denne uhyrlige smædekampagne. Skulle modstand mod islamisering af Holland pludselig blive til, at man ikke kan lide folk, som ser anderledes ud? Det er helt væk fra vinduet. Jeg kunne… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Ad Nuke the towelheads

Jeg vil nu sige det omvendt.
Islam er en ideologi forklædt som religion.
Ligesom jeg har skrevet i JP, at kvindetilsløring er kvindediskrimination i religiøs forklædning.

Janne
Janne
12 years ago

“The pupils will receive the class material highlighting the Day of Respect, a multiculturalist project.The pupils will receive the class material highlighting the Day of Respect, a multiculturalist project.” Det minder om halal maden i københavnske folkeskoler, at danske politikere nu holder religiøse fester på rådhuse og deltager i fredagsbøn og om alle de skatteyderbetalte ‘dialogbænke’ i større byer i Danmark som vi skal belemres med. I øvrigt netop i byer hvor der skydes i gaderne, sættes ild til børnehaver og biler, cykler og containere og hvor der er visitationszoner på grund af for mange knive i nattelivet. Bænkene er… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Gad vide om mændene også kommer i helvede, såfremt de ikke er tilpas tildækkede? Renhedsdyrkerne går alt for meget op i helvede/paradis illusionerne. Det forekommer mig at være regulær hjernevask. Utroligt som denne kameldrivernes lære formår at holde folk stangen i middelalderlige vrangforestillinger. Specielt den gennemgående intolerance mod ikke-muslimer, kvindeforagten og den absurde kønsadskillelse i denne islam-samfundsdoktrin går mig på. Jeg håber inderligt, at vi får jaget denne åndsformørkelse ud af Europa, som vi har gjort to gange tidligere i historien. Men jeg har mine tvivl denne gang. Det bliver et mareridt, såfremt mørkemændene får overtaget på sigt – ikke… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Jordhuler -fremtidens boligform for kafirdanskere ?!! Mere grumt kan det næppe blive. I en Sura/Ayah i Koranen, som jeg ikke umiddelbart kan nummeret på, er der noget om, at den vantro har pligt til at lade enhver muslim komme og bo og spise hos den vantro i tre dage, uden at man kan eller må protestere. Under den 34 dage israelsk/libanesiske krig i Hizbollah-land i Sydlibanon i sommeren 2006, viste TV reportager om sydlibanesere som flygtede fra krigszonen blev indkvarteret hos kristne. Det skulle lyde som om, at her er kristne gæstfrie. Det fremgik ikke af TV-indslaget om det var… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“I premiärprogrammet ställs frågan om Sverige håller på att bli som Egypten.”

“I programmet möter de också Carl Hamilton och slutligen Mona Sahlin. Hur kunde det gå så här med sossarnas Sverige.”

Spændende… Hvordan er det det går for kopterne i Egypten i dag?

LN
LN
12 years ago

Som otrogen svensk man (kafir), tillhörande majoriteten av män i detta land, känner jag mig djupt förolämpad av att dessa förljugna snärtor i Public Service TV skall tillåtas propagera för den mentala sjukdomen islam. Vi svenska män, med några ytterst få sannolikt psykiskt sjuka undantag, är till skillnad från de otyglade, sexualfixerade, kvinnoföraktande, kvinnomisshandlande, mohammedefterapande, våltäktsbenägna muslimska männen, fullt kapabla att vid åsynen av kvinnlig hud och en kvinnlig kalufts avstå från att löpa sexuell amok. Vi behöver inte avskräckas med några kvinnliga maskeraddräkter av typ som traditionsenligt erfordras för att hålla (kvar) muselmännen på (böne)mattan. Känner man behov av… Read more »

li
li
12 years ago

Jordhuler!! Jamen, hvor iSLAM vinder frem, breder sig middelalderlige tilstande. Så det måske bare den første jordhule! vi ser?? Måske vil grund(jord)værdien bare stige? og ejendoms-misundelses-skatten bare forsvinde? Nye-tilbagestående tider!? Måske rævegrave skal inkluderes! i nye bolig-skatter?! Nej, jeg stopper her, for jeg skal ikke blive for realistisk og forstå det Erasmus på hoved argument, der inkludere rævegrave og abe-grotter i hverdagsbilled! som ganske naturligt indkluderende element i vores hverdag! ligesom sharia-afstraffelser og jordnedgravede kvindekroppe der skal stenes!! Erasmus var primitiv, han lod sig lokke af de ord-skvadrende virkeligheds fjerne “belæste” uden virkelighedssans, heldigvis havde Erasmus en moder der kunne… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Det med jordhulen hænger – så vidt jeg kan vurdere – sammen med en meget publiceret historie om en irakisk 6-barns familie, som – midt om vinteren – var tvunget til at bo i en jordhule i Gävle.

Historien passede ikke; men mon ikke det er den han referer til:

http://www.journalisten.se/artikel/12544

Norbergssonen
Norbergssonen
12 years ago

“Sverige bör mer och mer likna arabvärlden”. Så sant så sant – smutsigare och fattigare dag för dag, och allt mera våld på allmän plats. Ett samhälle i snabbt sönderfall. Men det som verkligen förvånar är att ett helt folk utan protester låter sig ledas till stupstocken.