7
nov
Seneste opdatering: 9/11-08 kl. 0509
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De politiske blogs er realistisk betragtet nok i det store hele udgjort af to fl√łje med et relativt beskedent l√¶sertal, og med fastt√łmrede uenigheder der blusser op fra tid til anden. Et temmeligt lukket kredsl√łb, men vi ville ikke bruge vores energi p√• det hvis vi ikke fra tid til anden erfarede at blogverdenen faktisk g√łr en forskel, og at vi bidrager med perspektiver og analyser som tydeligvis mangler i mainstreammedierne. Denne post er nok en af de mere incestu√łse der blotl√¶gger interne mods√¶tninger, snarere end den bidrager med nyt om verden uden for.

S√•ledes oplever man nogle bestemte tilgange fra bestemte skribenter fra ‘den anden’ fl√łj der i deres manipulation kalder p√• modsigelse. En af de mere teflonglatte personligheder er skolel√¶reren Raapil, der i valg af metoder falder sammen med de mere ondsindede med udgangspunkt i venstreekstremisme eller milj√łet omkring det hedengangne Faklen – stilm√¶ssigt er han dog n√¶rmere en p√¶n radikaler. Mine erfaringer med hans indsats som debatt√łr stammer is√¶r fra Uriaspostens kommentarer, hvor han is√¶r indtil for et √•r eller to siden dukkede op med mellemrum. Forl√łbet husker jeg som temmelig konsekvent: Han melder sig i debatten med p√•visning af faktuelle fejl uden betydning for substansen af det der diskuteres; fors√łg p√• at debattere denne preller ganske af, og p√• et tidspunkt hvor der freml√¶gges lidt for grundig dokumentation for ‘vores’ side af emnet – ja, s√• fordufter Raapil ‘pist’ fra debatten. Ligeledes er et tr√¶k han deler med Carsten Agger at dukke op i samme √łjeblik der er en kommentarskriver der kommer med noget der er eller kan l√¶ses som h√łjreekstremt – s√• er, pars pro toto, dette noget der stempler hele Uriasposten (pars pro toto g√¶lder √•benbart ikke for dem selv, eller de venstre-trolls og loonier der ogs√• f√•r lov at h√¶rge der). Dette er et godt eksempel p√• tingenes tilstand i blogverdenen – hey, er ytringsfriheden ikke en dejlig ting, helt uden ‘men’?

Faktuel gendrivelse af mainstreammedierne er som bekendt et centralt tema her p√• Snaphanen. Derfor er p√•visning af fejl eller tvivlsom analyse i vores historier selv sagt ogs√• velkommen. Vi kan i sagens natur ikke verificere alt vi gengiver her. Historien fra det italienske nyhedsbureau ANSAmed som jeg gengav for et par dage siden har s√•ledes nogle h√łjst uklare formuleringer som kalder p√• opm√¶rksomhed, og som der m√•ske bliver mere klarhed over n√•r rapporten om det arabiske kulturliv (som de formentlig citerer fra ud fra et eksemplar de har f√•et fat i) udkommer. Hvad der imidlertid allerede nu er velkendt og veldokumenteret, er hovedtr√¶kkene og tendenserne: At kunstnerisk og litter√¶r frihed har h√łjst trange k√•r i den arabiske verden, og at denne kultur ikke har brilleret med naturvidenskabelige Nobelpriskandidater. Dette er dog ikke Raapils anliggende i hans blogindl√¶g – derimod direkte belyvning af vores og andres blogs: “de frygteligt ureflekterede islamkritiske blogs”. Sagde alts√• udenomssnakkeren og debatfordufteren Raapil (LFPC).

Den italienske nyhedsfabrikant, ANSAmed, er klar med mere utroværdig ammunition til de frygteligt ureflekterede islamkritiske blogs:

(ANSAmed) – CAIRO, NOVEMBER 4 – The book-citizen ratio in the Arab world is one to 12,000, a surprising figure compared to Britain (one book for every 500 people) or Germany (on book for every 900), with a percentage of reading lower by 4%. So reveals the “first Arab report on cultural development” to be published soon in Cairo by the Foundation on Arab Thought, led by Saudi prince Khaled Al Faisal […]

Jeg har noteret det f√łr , og denne gang er det Snaphane-Steen , der hopper i med begge ben: […] Som den enlige kommentar til indl√¶gget g√łr opm√¶rksom p√•:

En gang imellem ser man en historie, hvor journalisten tydeligvis ikke aner, hvad han har skrevet om. “book-citizen ratio” eksisterer vist ikke som term – og selv om den gjorde – ville de her tal heller ikke passe. Og hvad betyder “access rate to university” – hvis 91 pct af alle sydkoreanere f√•r en universitetsuddannelse, s√• er der noget galt.

Hvis engl√¶ndere ikke ejer mere end √©n bog pr. 500 indbyggere, s√• st√•r det slemt til i Storbritannien. Alene i dette hjem er ‚Äėbog-borger ratioen’ ca. 500 til √©n, og selvom folk som Snaphane-Steen sandsynligvis scorer markant lavere (vel omkring 2-3 b√łger til √©n), s√• virker tallene helt ude af trit med virkeligheden. […] Snaphanen og ANSAmed: Utrov√¶rdige nyheder

Weimar Reepalu var illa berörd

Der er megen √¶stetik i politik og fine fornemmelser, selv hos ret sm√• m√¶nd m/k.¬†Det er fordi det er amat√łrernes legeplads. Selvom jeg er en stor scanofil, og ligesom Saxo anser¬†“Sk√•ne som den vakreste del af Danmark”,¬†¬†er nu¬†jeg ikke sikker p√• hvor megen “√łresundsintegration”¬† k√łbenhavnerne skal ¬†√łnske sig¬†med Reepalus “Little Arabia”¬†– Europas¬†mest islamiserede¬†¬†by, Malm√ł, et synkende skib p√• kronisk socialhj√¶lp. En by som indf√łdte der kunne,¬†er flygtet fra i stort tal i √•revis*. Wilmar har aldrig tilgivet den der:¬†S√¶t en broklap i √ėresundsbroen, han er en¬†lille¬†bitte¬†mand, der heller ikke lider af humor. ¬†Bem√¶rkelsesv√¶rdig¬†episode her:

“Mitt under galaf√∂rest√§llningen d√∂k den danska politikern Pia Kj√¶rsgaard upp p√• en bildsk√§rm f√∂r att √∂nska Malm√∂ Arena lycka till. Ilmar Reepalu (s), som var p√• plats, ber√∂rdes illa och f√∂rst√•r inte vad den danska politikern hade d√§r att g√∂ra. F√∂r att markera att arenan representerar och v√§lkomnar folk fr√•n hela √Ėresundsregionen hade arrang√∂rerna bjudit in danska politiker. P√• scen fanns d√§rf√∂r Venstres Bertel Haarder, dansk utbildningsminister och minister f√∂r nordiskt samarbete. Under f√∂rest√§llningen d√∂k √§ven en dansk kvinna – lika v√§lk√§nd som kontroversiell – upp. Det var ledaren f√∂r Dansk folkeparti, Pia Kj√¶rsgaard, som i en videoh√§lsning √∂nskade arenan lycka till p√• en stor bildsk√§rm.

Flera upprörda arenabesökare har hört av sig till Sydsvenskan för att berätta att de tyckte att det var obehagligt och kränkande att Pia Kjærsgaard fick medverka. Under fredagen var debatten het på Sydsvenskan.se. Många besökare har också hört av sig för att istället hylla den danska politikern.

Ilmar Reepalu (s), Malmös kommunstyrelseordförande:
‚Äď Det ber√∂rde mig illa. Jag satt med K√∂penhamnare och de tyckte att det var skandal. De var v√§ldigt f√∂rv√•nade √∂ver hennes framtr√§dande. Jag f√∂rst√•r inte vad Pia Kj√¶rsgaard har d√§r att g√∂ra √∂ver huvudtaget, s√§ger han….. Enligt¬† Billy Adamsen tillfr√•gades alla danska partiledare, fr√•n v√§nster till h√∂ger, om de ville skicka en videoh√§lsning.”¬†¬†¬† Kj√¶rsgaards lyck√∂nskning kritiseras av Reepalu

(*¬†nov. 2001:¬† Malm√∂bor flyttar bort fr√•n invandrarna – 3600 hush√•ll om √•ret.¬†–¬† Flyttade p√• grund av f√∂r m√•nga invandrare. Barnen h√∂ll p√• att tappa sin rena svenska. ) Tegningen fra Geoffrey Cains: Gensyn med Ondskabens Ikon”. Se¬† flere¬† p√•¬† “Tonen I”¬† og “Tonen II” nu vi alligevel er inde p√• det med¬† √¶stetik.

Stuerenhedens pris

Dansk Folkeparti er som bekendt de eneste der forholder sig nogenlunde realistisk til roden af de nyere kriminalitetsproblemer vi kan iagttage eskalere i disse √•r, og jeg kan af samme grund ikke respektere andre partier, kun enkeltpersoner her. Men i fors√łget p√• at ryste fordommene af sig er DF ogs√• bundet p√• h√¶nder og f√łdder i forhold til hvor direkte de kan formulere problemerne, og hvilke l√łsninger de kan foresl√•. Hvis partiet som helhed talte s√• direkte og illusionsl√łst som Mogens Camre ville de v√¶re f√¶rdige. M√•ske er dette grunden til at de efterh√•nden er blevet s√• ul√łseligt forbundet med¬† diverse overv√•gningstiltag og andre mere eller mindre h√•bl√łse fors√łg p√• symptombehandling? Dette er lidt pinligt (LFPC).

Dansk Folkeparti vil have videooverv√•gning af landets mindste byer. Initiativet skal s√¶tte en stopper for det stigende antal hjemmer√łverier, der oftest g√•r ud over beboere i sm√•byerne.

– Byer med 25-40 indbyggere og med kun √©n indfaldsvej kan videooverv√•ges. P√• den m√•de kan man finde frem til gerningsm√¶ndene bag hjemmer√łverierne, foreslog Peter Skaarup under dagens finanslovsforhandlinger. […] DF vil videooverv√•ge landsbyer

“Sharia kan befordre demokrati”

N√•r man er gennemg√•ende¬† sympatetisk ovefor kristendommen, er man desv√¶rre¬†n√łdt til at skelne strikt mellem¬† den, og de selvmordstruede, politiske analfabeter, der befolker store dele af¬†kristenheden. Den har sin egen undergang indbygget i sig. Tilgivelse og forst√•else kan drives for vidt, i al fald i det jordiske liv.

The Christian democrats (CDA) conclude in a study that Islam can be a source for fostering democracy. The sharia, or Koran-inspired law, can play a role in this process, the study compiled by Arie Oostlander finds.Oostlander strongly opposes what is known as the secularisation premise, which claims that democratic development benefits from reduced religious involvement. “I take a strong stand against the idea that Islam is incompatible with democracy. This premise plays into the hands of extremist groups. Islam can provide a basis for promoting the democratic constitutional state,” Christian newspaper Nederlands Dagblad quoted him as saying.¬†¬†CDA Says Islam Can Promote Democracy

Når 74-årige voldtager 14-årige

og slipper afsted med det, s√• er vi rigtig g√¶ttet, i den rige muslimske kulturkreds. “Islamist-journalisten” Huseyin √úzmez (f.1934) slipper for videre tiltale i det moderne Tyrkiet.¬†√ėrkenbeduinen Muhamed¬†selv, ville nok have¬† kaldt den 14-√•rige for “en moden¬†dame i sin bedste alder.”¬†Der st√•r “rape” nogle steder, andre foretr√¶kker “harassment”, vi konkluderer ud fra islamistens alder, at det nok drejer sig om fors√łg p√• voldt√¶gt, et fors√łg man er rigtig¬†glad for, ikke at have¬† overv√¶ret.¬†¬†Religion no excuse for harassment,¬† √úzmez to avoid time inside,¬† Children, not women.

Immigrationspsykose

A higher risk of psychosis is found in first and second generation immigrants to the United Kingdom, in comparison to white British people, according to a report released on November 3, 2008 in Archives of General Psychiatry, one of the JAMA/Archives journals.  Psychosis Rates Higher In Immigrant Groups In London.  Psychosis Rates Higher In Immigrant Groups In London

I Danmark lider 3,5 pct. af de varet√¶gtsf√¶ngslede af skizofreni, mens andelen i befolkningen som helhed kan t√¶lles i promiller. Omkring en femtedel af kriminalforsorgens samlede klientel (dvs. f√¶ngslede, pr√łvel√łsladte, varet√¶gtsf√¶ngslede m.m.) er psykisk syge. Totalt er antallet af retspsykiatriske patienter steget fra 297 i 1980 til 2.058 i 2008 , alts√• cirka en otte dobling p√• 25 √•r. .En femtedel af kriminalforsorgens klientel er psykisk syge (2008).

I 2002 var over 40 % (!) af de retspsykiatriske patienter på Sankt Hans Hospital immigranter.

Black TV Presenter Prefers “White Racists to Moroccan Scum”

Jeg har en svaghed for historier der m√• give anledning til kognitiv dissonans hos dem vi er uenige med. De er b√•de underholdende og nyttige, som n√•r de anst√¶ndige skal finde deres ben at st√• p√• i forhold til Ayaan Hirsi Ali, som jo siger det samme som vi siger. Her m√• man dog tillige h√•be at sagens hovedperson ogs√• i l√¶ngden vil opleve kognitiv dissonans og bev√¶ge sig v√¶k fra at v√¶re “a strong advocate of multiculturalism”. Via Gates of Vienna (LFPC):

THE HAGUE, 07/11/08 – TV presenter Prem Radhakishun, himself black and a strong advocate of multiculturalism, now feels safer in the proximity of white racists than among Moroccan teenagers. In an interview on Radio 1 yesterday, he expressed his frustration in a tirade. […]

But in a tirade on Radio 1, Radhakishun said yesterday he has become “sick to death” of “all these Moroccan m*therf*ckers” that he says push him around. “Today I feel a lot safer among white Lonsdale racists” than among Moroccan teenagers. “I may snap soon (…) but if I bash that scum back I will be tried as a racist in a show trial,” he fumed. […]

Earlier, a young kid injured Radhakishun by throwing a full can of cola at him but Radhakishun continued the broadcast with a bleeding head. “Why is the government not doing anything? Damn it, I am simply becoming rightwing from this! And politicians just ask themselves where that ‘feeling of uneasiness’ comes from. This is much more important than the election of President Obama,” according to the avowed Obama devotee. Black TV Presenter Prefers “White Racists to Moroccan Scum”

The Muslim Madonna: Who’s afraid of Islam?

Dansk kvinde til unge muslimske: “Kan I s√• ikke flytte til den anden ende af landet, hvis I vil leve frit?” Ung muslim: “Du forst√•r ingenting, vi kan slet ikke bo i Europa”. Disse brunskjorter tillader vi at kujonere¬†os:

Sangerinde Deeyah modtog d√łdstrusler, da fik hun succes som muslimsk popstjerne. Med sit Sisterhood-projekt har hun f√•et 18 andre muslimske kvindelige rappere, sangere og producere til at gribe mikrofonen i kampen for muslimske kvinders ret til at g√łre karriere som musikere. For i mods√¶tning til de mandlige, muslimske kunstnere, der rapper om islam som modsvar til vestlig livsstil, g√łr kvinderne opr√łr mod den islamiske kulturs kvindesyn

Hvor stor risiko de kvindelige, muslimske musikere l√łber, ved Deeyah kun alt for godt selv. Hun blev udr√•bt til barnestjerne, da hun som 14-√•rig udgav sit f√łrste album i Norge, men m√•tte senere erkende, at en ung kvindelig popmusiker med pakistansk baggrund var alt for provokerende for det muslimske milj√ł i Norge. I 1996 valgte hun at forlade landet, efter at hun blev truet p√• livet under en koncert.

Hendes h√•b var, at Londons multikulturelle milj√łer bedre kunne rumme hendes musikalske ambitioner, men det vidste sig at v√¶re forkert. Da musikvideoen til sangen “Plan of my own” kom i ‘high-rotation’ p√• en britisk asiatisk musikkanal, begyndte chikanen igen.

“Musikken har altid v√¶ret et tve√¶gget sv√¶rd i mit liv. Som musiker bliver jeg n√łdt til at promovere mig selv, men s√• snart jeg begynder at give interviews og v√¶kke opm√¶rksomhed, f√•r jeg ubehagelige mails og telefonopringninger med meget h√•ndgribelige trusler. Jeg har v√¶nnet mig til meget af det. Jeg kan klare at blive kaldt en luder, eller at en galning siger, at han vil sk√¶re min mave op, men jeg kan ikke klare, n√•r de begynder at true min familie,” siger Deeyah, som i en officiel udtalelse fra The Muslim Council i London fik at vide, at truslerne var et smart PR-trick. Som modsvar udsendte hun singlen og musikvideoen “What will it be?” (se¬† interviewet), som viser billeder af kvinder med tape for munden og Deeyah selv, som poserer i bl√• burka for dern√¶st at tage den af og hoppe i vandet kun if√łrt en mikroskopisk bikini. Den video skabte s√• meget ballade i Storbritannien, at hun valgte at flytte til USA, hvor hun lever under konstant beskyttelse og har nedtonet sine musikalske ambitioner.
Sing it out – muslim sisters

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Peter Buch
-Jeg er selv frustreret over, at fremsatte l√łsningsforslag fra bl.a. Glistrup, Dansk Folkeparti, og nationalkonservative myndighedspersoner gennem √•rene, gang p√• gang skydes i s√¶nk,
og betegnes som for vidtgående.
I yderste konsekvens skal ondt med ondt fordrives.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

At g√łre opm√¶rksom p√• problemer som nogle blogge g√łr er efter min mening fint. At de f√¶rreste derp√• i indl√¶g eller kommentarer som l√łsninger p√• skildrede problemer pr√¶senterer andet end kendte ikke reelt realistiske l√łsningsforslag er for mig at se noget af det virkelig beklagelige. Steens n√¶vnen af en “Lex Islam” har som skrevet ikke muligheder for vedtagelse som tingene ser ud, hr. Hansens opfordring om tilslutning til partier er uden stor reaktion fra v√¶lgerne. Min egen n√¶vnen af oprettelse af afsp√¶rrede omr√•der og organisering giver sm√• resultater ved bedre overv√•gning og tale om reform i politireformen. Uden jeg tror… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago

“Flera uppr√∂rda arenabes√∂kare har h√∂rt av sig till Sydsvenskan f√∂r att ber√§tta att de tyckte att det var obehagligt och kr√§nkande att Pia Kj√¶rsgaard fick medverka.”

Suck! Jag avskyr Reepalu som politiker Рoch som (offentlig) person Рmen jag skulle aldrig komma på tanken att känna mig kränkt över att han medverkade i något evenemang. Vad är det för fel på dessa människor?

Janne
Janne
12 years ago

LFPC

Nemlig. Tak for dit svar. :o)

M.h.t. den svenske socialdemokrat der f√łler sig kr√¶nket over at Pia Kj√¶rsgaard im√łdekommende toner frem og lyk√łnsker, s√• tegner det ikke godt hvis vi af hensyn til nogen som ham fremover kun skulle kunne sende invitationer til politikere som vi er enige med. Han viser med sin yderst ubehagelige udtalelse hvor vigtigt det er at netop Dansk Folkeparti er en del af dansk politik.

Arild Ejsing
12 years ago

Man kan d√•rligt f√• et bedre billede af, hvor langt man i Sverige allerede har fjernet sig fra den demokratiske ide, end den ophidsede mishagsreaktion Malm√łs socialdemokratiske kommunestyrelsesordf√łrer Ilmar Reepalus offentligt fremturede med, da illedet af Pia Kj√¶rsg√•rd lyk√łnskende tonede frem p√• storsk√¶rmen ved indvielsen af Malm√łs nye Arena. “Hvad havde hun dog at g√łre der?”, tja, vi er ikke l√¶ngere i tvivl om, hvad Reepalu g√łr der, og det burde fremkalde langt st√¶rkere reaktioner end mishag.*

LFPC
12 years ago

Janne bruger vistnok mellemrummene for at undg√• at havne i spamfilteret. Jeg g√łr det samme p√• Uriasposten, fordi det kan v√¶re enerverende at ville svare p√• et andet indl√¶g og det s√• ikke g√•r igennem. Man m√• s√• fjerne mellemrummene eller copy/paste adressedelen ind i browseren.

barfbag
barfbag
12 years ago

Janne
Dine indl√¶g er altid glimrende. Dog skal du ikke bruge mellemrumstasten, n√•r du skriver ‘http’ i begyndelsen af et link, for s√• linker det ikke.

Janne
Janne
12 years ago

OT

Så fimse delikat kan man pludre om grusom stening af mennesker:

h t t p://www.religion.dk/artikel/303388:Spoerg-om-islam–Danske-imamer-har-problemer-med-stening

Limewoody
Limewoody
12 years ago

->Steen. Noget der illustrerer dette er ogs√• visse mediers d√¶kning af begivenheder, der udspiller sig lige under n√¶sen p√• √©n. Jeg h√łrte det st√¶rkt venstresnoede program “P1 Orintering”, hvis selvgl√¶de kun st√•r m√•l med med dets stupiditet (Niels Lindvig kalder sig selv “politisk junkie” f. ex.). N√•, men ig√•r berettede man i et l√¶ngere om katastrofen i Zimbabwe. Hyperinflation, hungersn√łd, vold. Volden og den racistiske etniske udrensning af de hvide farmere blev beskrevet som “at de hvide ejede det meste jord og infrastrukturen”. Robert Mugabe blev beskrevet som diktator. Men √©n lille ting manglede. Et lille ord. Der m√•ske kunne… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

‚ÄúWhy is the government not doing anything? Damn it, I am simply becoming rightwing from this! And politicians just ask themselves where that ‚Äėfeeling of uneasiness‚Äô comes from.

Som man siger: En kulturradikal er blot en, der ikke er blevet ovenfaldet, endnu.

Jacob A
12 years ago

Jeg har skrevet lidt om damen her p√• den nu “dead but dreaming” weblog mrandersson og co.

http://www.holocaust-info.dk/weblog/?id=981

Venlig hilsen
Jacob

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag skulle föredra om hon blev apostat då jag aldrig litar på en muslim.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hatten af for Deeyah.
Med sit sisterhood-projekt g√łr hun, samt 18 andre sangerinder
opr√łr mod den islamiske kulturs kvindesyn.

Kronprins ! Deres Majestæt burde blive vild med Deeyah frem for
OutLandish, hvor to af sangerne med muslimsk baggrund repræsenterer
reaktionær islam, og desuden ikke kan tåle en norsk sangerinde
med bare arme.

Hvor tilf√¶ldet Deeyah ligner episoden “Farmand er chokeret”
fra den 26. september.
Selvst√¶ndige kvinder f√łdt ind i islamiske lande vil gerne ud af islam.
Men paradoksalt nok vil ikke-muslimer i vesten som konverterer
hellere end gerne have islams disciplin, tyrani, og ensretning
ligesom Jehovas vidner.

Torben S. Hansen
Torben S. Hansen
12 years ago

Der er stadig demokrati her i landet – herunder politiske partier med forskellige m√•ls√¶tninger. I praksis er mange politikere – i folketinget og kommunalbestyrelserne – uvidende og hj√¶lpel√łse med hensyn til de trusler, fanatiske muslimer ganske frit og ustraffet retter mod frihedselskende muslimer. Fanatikerne pr√łver hele tiden gr√¶nser af, og de bliver s√¶dvanligvis im√łdekommet og serviceret af de folkevalgte. At skrive advarende indl√¶g i medierne og p√• blogs er tydeligvis ikke noget, der g√łr st√łrre indtryk. Men hvis borgere i st√łrre omfng g√•r ind i partierne og omtaler de evindelige trusler og repressalier, bliver det lidt sv√¶rere for politikerne at… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Man kan konstatere, at kvindefrig√łrelsen indenfor islam har s√¶rdeles h√•rde odds.
Det er sv√¶rt at s√¶tte sig ind i, at andre mennesker vil og mener sig berettigede til at bestemme over, hvad man som kvinde kan g√łre/ikke g√łre, og hvilket t√łj man skal g√• i. Den personlige frihed hvad ang√•r kvinder indenfor islam er n√¶sten ikke-eksisterende.
Dette miserable kvindesyn h√łrer hjemme i den m√łrke middelalder.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Dejligt klip, hvis man er blevet lidt mismodig, men den bikini er sgu ikke “mikroskopisk”.

Victor
Victor
12 years ago

I √łvrigt taler hun her om sine erfaringer i Norge og UK her:

http://www.youtube.com/watch?v=3oFRG6U8Um0&feature=related

Victor
Victor
12 years ago

Sjovt at h√łre hende tale om Islam. S√•dan ville en muslimsk Luther t√¶nke.