9
nov
Seneste opdatering: 10/11-08 kl. 0338
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det rigtigste at gøre ville selvfølgelig have været at udtræde af de konventioner der forhindrer os i at sparke tuneseren ud af landet, men i den givne situation er dette flot. At Dansk Folkeparti lader denne sag få højere prioritet end finanslovsforhandlingerne kan kun medvirke til at øge fokus på truslen mod vores værdier, her repræsenteret af Kurt Westergaard. Uden et assertivt samfund der er villig til at forsvare sig er der intet samfund på længere sigt, og derfor selvfølgelig heller ikke nogen finanslov. Medierne havde gjort tuneserens ve og vel til sagens omdrejningspunkt, på bekostning af Kurt Westergaard, og DF brugte deres vægt til at bringe prioriteterne på plads. Smukt. Og kan man så stresse tuneseren til at rejse, er denne sag vel løst på bedste måde det p.t. er muligt (LFPC).

Den 36-årige tuneser, som mistænkes for mordplaner mod tegneren Kurt Westergaard, skal opholde sig i Sandholm-lejren og ikke i Århus nær tegnerens bopæl. Og reglerne for udlændinge på tålt ophold skal generelt skærpes. Regeringen fremsætter tirsdag et lovforslag, som skal sikre, at personer på tålt ophold bor og overnatter i Sandholmlejren. Og lovforslaget skal hastebehandles.

Det blev regeringen og Dansk Folkeparti søndag aften enige om, efter at sagen om den terrormistænkte tuneser hele dagen havde blokeret forhandlingerne om næste års finanslov. […] Tuneser tvinges til Sandholm

»Jeg hører ikke til her«

om fjernsynets dumhed og en gammel mands  hæderlighed:

Det var herligt forfriskende at læse i Der Spiegel  om Tysklands store litterære navn Marcel Reich-Ranicki og hans nylige oprør mod TV-præstationerne. Han er født i Polen, men studerede i Tyskland, indtil han – som jøde – blev udvist til Polen. Han overlevede likvideringerne af jøderne i 1943 og gjorde snart karriere som forfatter og litteraturkritiker i Tyskland. I 13 år var han TV-studievært på det populære bogprogram ”Litterær kvartet” og han har modtaget et hav af priser. Han har rundet de 88, men er stadig fuldt åndsfrisk og det viste han på bedste måde fornylig.

Han var af det tyske TV inviteret til et stor gallashow i Køln, hvor man ville fejre ham og overrække ham det tyske fjernsyns pris. ……..Så kom turen til Reich-Rasicki. Med bruset fra publikums klappen i ryggen kom han op på talerstolen. Ingen fra TV havde åbenbart gjort sig tanker om, hvad indtryk denne gallaforestilling gjorde på den højlærde gamle forfatter, eller at han under forestillingen havde kikket på sit ur gang på gang.  Han undskyldte, og publikum lyttede desorienteret. Så kom det: »Jeg hører ikke til i denne konkurrence. Jeg finder det slemt, at jeg har måttet opleve det her i aften. Efter alle de tåbeligheder, som jeg har set denne aften, tror jeg ikke, at jeg hører til her. Jeg tager ikke imod denne pris. Måske skulle jeg have sagt det før. Men jeg vidste ikke, hvad der ventede mig«…….En anden “polsk tysker”, Henryk M. Broder, gav igen på de fornærmede TV-chefers surhed med ordene: »Hvor åbne kanalcheferne virkelig er for kritik, viste sig på gallaaftenen. Cheferne for TV-stationerne ZDF, WDR og ministerpræsidenten i Nordrhein-Westfalen, alle jublede de over det rebelske barn på scenen, som var de ikke en del af det maskineri, der avler det nonsens, de siden præmierer«. se resten på Spydpigen

Steningen af den voldtagne 13-årige somaliske pige – hvor er Abdul Wahid Pedersen?

[autentisk stening, sted ubekendt]

Og hvor er i øvrigt den umisforståelige, troværdige og konsekvente fordømmelse af denne barbariske handling fra folk som Asmaa Abdol-Hamid, Fatih Alev og Bashy Quraishy? Specielt Abdul Wahid Pedersen har jo fået særdeles let løb – til trods for at han åbent ønsker demokratiet afskaffet og stening indført anses han for stueren nok til at være dialogpartner med PET og have sugerøret nede i offentlige kasser sammen med Uffe Ellemann.

Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme. Abdul Wahid Pedersen: Stening står ikke til diskussion

Hvor er den journalist der stiller disse oplagte spørgsmål? Altså bortset fra den fremragende Poul Erik Andersen – i læserbreve? Det er så nemt at tale for stening som noget hypotetisk i fremtiden. Vil han stå ved sine ord når det nu er blodig virkelighed? Hvor er den journalist der begynder at grave i om der er tråde fra somaliske grupper herhjemme til den 13-årige piges bødler? I Storbritannien er der forbindelser, men vær vis på at dette ingen som helst konsekvenser vil få (LFPC)

Somalis living in Britain are channeling cash to al Qaeda-linked Islamist groups committing human rights atrocities in their war-torn homeland, a community leader has claimed.

Sums thought to be totalling tens of thousands of pounds a week are being sent to the Shabaab militia, a fundamentalist Islamic group blamed for sentencing a 13-year-old girl to be stoned to death in the southern city of Kismayo.

The execution, details of which were revealed last week by Amnesty International, was imposed on the girl, Aisha Ibrahim Duhulow, after she complained to a Shabaab-run Sharia court that she had been gang-raped.

Instead of sentencing her alleged attackers, the court found her guilty of adultery and sent her a local stadium, where she was buried up to her neck in sand and then stoned in front of a 1,000 strong crowd. […] Somali “Taliban” behind stoning of 13-year-old girl gets funding from Britain

Europas phony war: Ventetiden er altid den værste

Secret enclaves of al-Qaeda extremists based in London, Birmingham and Luton are planning mass-casualty attacks in Britain, according to a leaked Government intelligence report. Report identifies UK terrorist enclaves , Thousands of extremists active in UK,   Terror intelligence ‘not shared’

But the horrible reality is that eventually a highly sophisticated plot will one day slip under the radar and the consequences for us in the UK will be catastrophic. Dame Eliza Manningham-Buller, the former director general of MI5, often said that in all likelihood al-Qaeda will detonate a “dirty bomb” in a western capital in the near future. If that was to happen in London today the entire western banking system – which is already fragile – would collapse. Terror Threat Remains

Mauricio Rojas chikaneret og frosset ud af Sverige

– Jag har ofta tagit upp svåra frågor, inte minst om nationell identitet. Jag har varit van vid hård debatt. Men efter hand ur­artade det i personförföljelse och smutskastning. Inom vänstern, men tyvärr ­också bland vissa liberaler, blev jag ­någon som man inte behövde ha argument emot utan som man kunde avfärda med fö­rolämpningar. ”Rasist” är bara en av alla saker jag fått höra.

– SVT hade en programserie, som hette Faktum, där avsnitten avslutades med att en hund som hette Mauricio gick omkring och sade korkade saker med utländsk brytning.

Tänk vad det skulle ha väckt för reaktioner om det handlat om en annan person med utländsk bakgrund! Men när det gällde mig ansåg public service att det var helt OK. Det var illa nog, men det ­värsta var att hetsen satte fart på en ­massa galningar och extremister. Till sist kunde jag inte ens gå och handla med ­familjen utan att ha vakt från Säpo, och jag fick ha livvakt när jag gick och röstade. Vi kunde inte leva så där.

”Vetot och hatet blev för mycket” ,    (Rojas, exilchilener, økonom, riksdagsmedlem for FP). Rojas bliver et stort savn. Trods 110 % velintegreret, lærte han sig aldrig én ting: man siger ikke nok så velunderbyggede sandheder, hvis de strider mod det officielle tankespind. “Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet” – den går bare ikke. Lige den svenske kode er en af de sværeste at lære og at overholde for udlændinge.

En ødelagt by, et ødelagt land

To breve. Inger-Siv Mattsons Sisyfos-kamp er imponerende, men den er  tabt for længe siden og bliver  tabt lidt mere  for hver dag der  går. Om ti eller tyve år, vil der ikke  være  flere i landet, der ikke  har indset det. Selv i Danmark vil det være  common knowledge, sågar Klaus Bondam og den bette Simon Emil vil vide det, hvad der næppe vil betyde, de vil forstå hvorfor. De der da vågner op i Sverige, vil være stillet  overfor  et fait accompli.  Historikerne vil obducere de sørgelige rester af det gamle land, hvad gik nu  galt ? Lange  kronikker og tykke  bøger vil blive skrevet. Ingenting der ikke kunne forudses og forebygges i 1990, gik galt.  Det er iøvrigt snart en offentlig hemmelighed, at 95 % af dem der hidtil er strømmet  til Sverige, ikke er flygtet fra “krig och förtryck”, men er kommet efter  bedre levevilkår, hvad Malmøs borgmester  her finder , er en hel ligitim grund til at afvikle Sverige som nation: Der er millioner, der  gerne  vil bo her, det kan vi ikke nægte dem. Hans tankegang er kommunistisk: Du tjener pengene, jeg deler dem og dit land ud til folk,  der “vil have et bedre liv”. Ikke så underligt hans  hus har været udsat for et skudattentat og at han kun viser sig med talstærk body-guard.  Sverige er en undergangshistorie, der kræver  stærke  nerver. (brevene via EKP):

att.: Institutionen för samhällsbyggnad, KTH
Professor Göran Cars
Kopia : Universitetslektor Lennart Tonell, samhällsplanering, Stockholms universitet

I ett inslag i Studio 1 den 22 juli 2008 uttalade Ni Er om livsstilsboendet i Malmö. (Radioindslag min. 6:35). Ni sade bl a att denna form av boende ”förstör Malmö.”  Men är det inte snarast så, professor Kasch, att det är Rosengård och andra s k ”eftersatta” områden – Bergsjön, Herrgården, Rinkeby, Tensta, Fittja, Botkyrka, Skärholmen etc etc – som ”förstör” våra städer? Inser man inte det har man förmodligen en hjärna som en kolibri!

En undersökning om vad som är viktigt för kvalitet i boendet från Hyresgästföreningen i Region Stockholm och Institutet för bostads- och urbanforskning, Uppsala universitet visar att människor sätter trygghet och säkerhet i bostadsområdet främst. Därför vill vi inte bo i s k ”eftersatta” dvs invandrartäta områden.

Politikerna har drivit fram utvecklingen mot ”gated communities”
Frågan Ni bör ställa Er är vad som hänt med ett samhälle som tvingar människor att flytta in bakom murar för att kunna känna sig trygga.
Ni bör fråga Er varför de tvingas ha vakter som tryggar säkerheten om nätterna? Ni bör fråga Er vilka som bär skulden till denna samhälls”utveckling”? Ni bör fråga Er vilka som bär skulden till att vår tidigare trygghet ersatts av rädsla?
Svaret är att det givetvis är de politiker som ställt vårt lands gränser på vid gavel för en obegränsad invandring från jordens alla hörn som bär skulden till detta.
Politikerna har:

· misslyckats med att integrera/assimilera de horder av invandrare från jordens alla hörn som släppts in i landet
· låtit skolan haverera
· låtit rättsväsendet haverera
· tillåtit den invandringsrelaterade organiserade brottsligheten att rota sig i samhället
· tappat greppet om det mångkulturella samhället så till den milda grad att räddningsverket – brandkår och ambulans – inte kan åka in i bl a Rosengård för att släcka bränder och rädda liv utan poliseskort. Dessutom måste polisen i sin tur ha eskort av polis som vaktar polisbilen, medan polismännen fullgör sitt uppdrag!

Svenskarna har fått nog

Att svenskarna valt att lämna dessa ockuperade områden har givetvis sina orsaker.
De som för dyra pengar p g a den ”berikande mångkulturen” alltmer tvingas välja ett ”livsstilsboende” eller s k ”gated communities” har ju inget val p g a den otrygghet som ”berikningen” medfört.
De vill förmodligen slippa låsa cykeln med ankarkätting typ Ålandsfärja eller ha bilen larmad i ett långt ifrån inbrottssäkert garage. De vill kanske slippa ha lägenheten försedd med säkerhetsdörr för tiotusentals kronor och dubbla sjutillhållarlås och ändå känna oro för inbrott!

Även koloniområden i närheten av invandrartäta förortsområden töms helt på svenskar. I en artikel i DN den 1 juli i år kunde vi läsa om ett koloniområde i Tensta, där ”det möts sjutton olika länder. ” Den siste svenskfödde kolonilottinnehavaren lämnade området förra året!
Vad tror Ni det beror på?

Ni har tidigare i ett tidigare inslag i SR propagerat mot att ”vi stänger in oss, avskärmar oss” och ansåg då att ”blandning är berikande.”
På vilka sätt är den mångkulturella mardröm som politikerna skapat och påtvingat oss ”berikande”? Är det ”kebab” som är ”berikande”? Eller är det vandalisering, rån, misshandel, mord, gruppvåldtäkter, kvinnoförtryck, koppleri och prostitution, knarkhandel, kat-tuggande etc etc som är ”berikande”? Jag vill gärna ha ett svar, tack.

Redan 1997 publicerade Göteborgs-Posten den 5 juli en insändare från en svensk bosatt i det ”utsatta” Hammarkullen:

”Vi sitter i spårvagnen omgivna av främmande språk. Blir det bråk vet vi inte vad det handlar om eller om det är farligt. När vi väntar på spårvagnen ser vi massor av oläsliga meddelanden på anslagstavlan. Det är krulliga bokstäver där det enda vi förstår är Gammelstadstorget. Vi är främmande i vårt eget land. Detta är vår vardag. Vi, den svenska minoriteten i de utsatta områdena, glöms ofta bort. Vi sitter aldrig i TV-studiorna när det mångkulturella samhället diskuteras. Men också vi bör vara med i debatten om det mångkulturella samhället.”

Den 27 november 2000 sade en malmöbo i en intervju i SvD: ”När barn blir attackerade på stan bara för att de är svenskar , är det något sjukt i samhället.”

Bl a manifesterades detta ”sjuka i samhället” i Ronna, när en svensk flicka allvarligt kränktes och trakasserades av ett invandrargäng, polishuset i Södertälje besköts med automatvapen, familjens hotades till livet och deras bil stacks i brand! Att beskjuta polishuset med automatvapen definierades av bl a Jerzy Sarnecki som ”ett pojkstreck.” Sådana pojkstreck torde knappast locka svenskar att bosätta sig i området hur många integrationsmiljoner som än pumpas in.

Andra exempel på det sjuka, kulturberikade samhället är att unga svenska flickor utsätts för gruppvåldtäkter i Rissne, Södertälje, Göteborg etc. Listan kan göras lång.

brev 2:

Malmö……laglös stad

att.: Institutionen för samhällsbyggnad, KTH
Professor Göran Cars
Kopia : Universitetslektor Lennart Tonell, samhällsplanering, Stockholms universitet
I inslaget i Studio 1 den 22 juli 2008 sade Ni att livsstilsboendet, Gated communities, ”förstört Malmö.”
Malmö var kanske inget riktigt lyckat exempel på att ett tryggt boende ”förstör Malmö”.

Malmö har länge varit drabbat av skottlossningar i bostadsområden, på lekplatser och på öppen gata. Sedan midsommar har en utdragen uppgörelse mellan två kriminella falanger ägt rum i staden. Personer, bostäder, restauranger har utsatts för både beskjutning med automatvapen och bombdåd.

”Ungdomsgäng” – medias eufemism för invandrargäng – attackerar brandmän och ambulanspersonal och deras fordon med stenar när de kommer till bl a Rosengård för att släcka bränder och rädda liv. Under årets fem första månader anlades mer än 90 bränder. Räddningstjänsten vägrar åka till vissa adresser utan poliseskort. Brandbilarna har utrustats med skottsäkert glas och polisen vågar inte fotpatrullera i området.

2004 sköts en tungt belastad kriminell man till döds på en gata i centrala Malmö.
2005 sköts en man i Örtagårdsparken vid Västra Skrävlinge kyrka.

Den 2 juni 2005 sköts en 29-årig grovt kriminellt belastad serbisk medborgare i huvudet med flera skott men överlevde. Några månader senare sköts han till döds i samma område – Möllevången i centrala Malmö.

Sommaren 2005 ägde tre våldtäktsförsök på kort tid rum i området kring Möllevången.

I juni sköts en grovt kriminell 62-årig man till döds på en välbesökt trottoarservering på Södergatan i centrala Malmö. Gågatan var full av människor: barnfamiljer, ungdomar, äldre…
En 32-årig man träffades av en kula i benet och en 76-årig kvinnlig turist från Argentina fick splitterskador i handen. Ett vittne sade i SvD: ”Jag tänkte på att det var så mycket folk ute i det fina vädret. Det är ett under att inte fler blev skadade.”

Hösten 2005 knivskars en 23-årig man i halsen vid ett bråk på Möllevången.

Natten till den 20 augusti i år besköts en 22-årig man i en silverfärgad Mercedes på Tornfallsgatan. Bilen har tidigare använts av två bröder med anknytning till den krog på Mårtenstorget i Lund som ett dygn senare utsattes för ett sprängattentat. Enligt polisen var attentatet en hämnd för ett mordförsök mot en 20-årig man i Malmö i midsommarhelgen.

Natten mot lördagen den 23 augusti i år utsattes en flerfamiljsfastighet på Agnesfridsvägen i bostadsområdet Almgården för en handgranatsattack. Den våldsamma explosionen slet upp fasaden på huset. Granaten var avsedd för en kriminell 23-årings lägenhet. Mannen, som är känd av polisen, är knuten till den kriminella organisationen Brödraskapet. ”En ny attack i ett intensivt gängkrig” konstaterade polisen.

Den 30 augusti exploderade en bomb i ett flerfamiljshus på Almedalsgatan i stadsdelen Kirseberg. Bomben låg utanför en dörr på tredje våningen och orsakade ett stort hål i golvet samt skadade flera ytterdörrar i trapphuset. Även fönster i trapphuset krossades och glassplitter landade på gångvägen nedanför.

Den 4 september hittades en misstänkt sprängladdning på motorhuven på en bil på Bjällhögsgatan i Bulltofta. Bostadshusen kring bilen evakuerades.

Den 8 oktober sköts en 26-årig man ihjäl på Östra Kristinelundsgatan i centrala Malmö av en maskerad man. Den skjutne var knuten till den kriminella grupperingen Chosen Ones och straffad för bl a narkotikabrott.

Landskrona – laglös stad

Landskrona är en av de svenska städer som har en mycket hög importerad kriminalitet. Av de 50 mest våldsbenägna ungdomarna i Landskrona är 35 kosovoalbaner, 14 övriga utlänningar och en svensk! På kort tid har Landskrona drabbats av 19 väpnade butiks- och bankrån.

Det är inte bara de skånska städerna som drabbas av den importerade kriminaliteten. Även den skånska landsbygden är utsatt. Nyligen exploderade en sprängladdning i ett bostadshus utanför Klippan. Laddningen kastades in i ett kök som totalförstördes.

Helsingborgs Dagblad skrev den 12 mars 2006 om det eskalerande ungdomsvåldet i staden ”De använder sig av grovt våld och känner inte någon empati för sina offer.

Gängmedlemmarna (med de svenskklingande namnet – min anmärkning) Feriz och Pajtim berättar om hur de rånar folk på stan. ’Många av oss ingick i gäng som slogs mot serberna under kriget i Kosovo, så vi har våldet i blodet. Det är därför vi vågar göra så mycket saker och inte är rädda för någon.’

De siktar in sig på ett ensamt offer och gör det till syndabock. ’Vi får det att se ut som om den personen råkat stöta till någon av oss. Då har vi en anledning att gå på honom. Sedan omringar vi honom och slår och sparkar honom tills han inte kämpar emot längre’ säger Feriz.

Varken Feriz eller Pajtim uttrycker några sympatier för sina offer ’Blir de skadade får de skylla sig själva för då är de svaga’ säger Pajtim och rycker på axlarna. Lika känslokallt kommenterar de att deras offer inte vågar polisanmäla dem. ’Det är bra – för deras eget bästa. Annars får de dubbelt tillbaka’ säger Feriz.”

Kommentar överflödig, eller hur professor Cars?

*********************************************

“Jeg vil bare ha sex med dig”

Hvem der er  udsat for “racisme” i Sverige, er i høj grad  diskutabelt. Indvandrere er utvilvsomt  udsat for undgåelse og forbigåelse – svenskerne  stemmer med fødderne – men de  grove, racistiske prægede, voldelige overgreb,  rammer næsten udelukkende indfødte svenskere.  Det er dem der bliver  røvet, voldtaget, mishandlet og myrdet. Denne enkle  sandhed kender  alle, men  kan naturligvis ikke siges offentligt, de indvandrede ofre kan jo ikke også være bødler, vel ? Ikke  engang selvom mange  kommer  fra dybt voldelige kulturer. Volden mod svenskere er en skandale af et omfang, dernæpe ville løbe stille af i Danmark. Efter alle de  tragedier jeg har set genem årerne, kan det næppe undre,  at jeg ønsker at svenskerne ville  sætte sig langt, langt mere  voldeligt til modværge og i det hele taget tage deres skæbne i egen hånd.  I et andet land, i en anden tid, ville man have  alle ingredienser til en revolutionær situation, men der er næppe noget mindre revolutionært land i verden end Sverige. En svensk officer ville sammenligningsvis få von Stauffenberg til at ligne en ren Garibaldi, hvad der iøvrigt sætter den “revolutionære”, svenske venstrefløj i 70´ erne i et ur – komisk lys. Riksdagen kan hævde – ligesom SR kunne i Danmark – at deres ageren er demokratisk legitimeret, men de handler imod folkeviljen, undertrykker protest og forholder  befolkningen vigtig information om konsekvenserne af deres gerninger. De er derfor moralske set forræddere og burde fjernes, snart ligegyldigt hvordan. Svenske politikere forebygger ikke problemer, de løser dem ikke, de er problemet selv.

Det er beklageligt at skulle udtrykke sig så ualmindeligt, men det er  hvad jeg mener, og fremtiden vil bekræfte, at Sverige  ikke er i nogen almindelig situation. Den fremtid vil komme  helt af sig selv.

Nu tror nogle måske, at dette er min egen lille dystopi. Jeg har hørt de svenske forstillinger, der  langt, langt  værre. Nettet er fuldt af svenske dommedagsvisioner. Dette er  bare min egen, ret solidt funderede fornemmelse, jeg gengiver. Jeg skriver ikke fabler, som Él Inlges  gør så fremragende i bedste engelske tradition. Derfor er jeg ikke mere konkret om den opløsning, jeg ser komme. Jeg ved bare den ikke kan undgås. Jeg har erfaringerne til at sige det, og jeg har næsen. Nogen vil sige: det kan vel også gå godt. Nu har jeg i så mange  år set det kun én vej, være for hvert halvår, mere vold, mere konflikt, så det er  meget from ønsketænkning. Bare et eksempel: i 2003 var der 2650 anmeldte  voldtægter i Sverige. Vi synets det var uhyrligt. I år runder  Sverige  5000 (hvis halvårstallet 2008 holder).

Her er  historien om to der tog affære, og tog hvad det kostede. Svenskar som reser seg.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

Mange danskere har lagt mærke til, hvilket stor skel der kan være mellem mentaliteten i Skånelandene og f.eks. Uppland. Det er meget påfaldende, når man holder de store svenske aviser. Som dansker er man på den sydsvenske side, ingen tvivl om det. Men Malmö! Ak, ak, ak. Det er længe siden, at jeg var i Lund, som jeg før har holdt meget af at drysse rundt i. Det er “farligt” at nætmr sig Glasriket, skabene bugner allerede med smukke mundblæst glas købt på udsalg for ingen penge ved de store glashytter. Kan anbefales, for dem, der stadig ikke har fået… Read more »

:(
:(
12 years ago

@Janne

Jeg er bange for, at de pårørende netop deltager aktivt i steningen.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jag kan prata Göingska:) och fatta den med.

Havde faktisk en kammerat deroppe som barn, der talte den klassiske form af dialekten, man lærer let som barn.
Den er der mange svenskere som ikke ville kunne forstå.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Mange tak, Victor! I decennier har vi skåning blivit kallade för halv-danskar av föraktfulla svenskar. Vår dialekt är den enda som dom kräver borde textas i tv. Det lär till och med finnas en web-sida dedikerad till projektet att gräva loss skåne från Sverige! Sannolikt en ren humor-sida men ändå. I 350 år har vi varit dhimmis åt svenskarna. Förstår er mer än väl att ni inte vill ha alla mohamedanerna på köpet, men när dom riskerar bli av med sina bidrag lär dom nog rätt snabbt fly norrut hehe…

Janne
Janne
12 years ago

LFPC

I øvrigt er der på privat basis indført en form for kollektiv stening i Danmark. Den kollektive stening forekommer i bestemte områder af Danmark og det går mest ud over politifolk, ambulancefolk og brandmænd. Steningen er så at sige kommet ind ad bagdøren. Den kollektive stening må være forfærdelig for både dem stenene rammer og for pårørende.

Victor
Victor
12 years ago

Robin – du skal være velkommen hjem. Det er bare at ringe.

LFPC
12 years ago

Janne:

Nettet flyder som bekendt over med billeddokumentation for alskens barbariske handlinger af den slags vi dækker her. Det er altid en afvejning mellem behovet for at vise den grimme virkelighed, så det ikke bliver noget fjernt og abstrakt, og så hensynet til læsere der ikke bryder sig om at få klasket dette i hovedet – her kan vi jo have forskellige grænser. Måske er videodokumentation det bedste kompromis, fordi man selv kan vælge om man vil starte optagelsen eller ej.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

En stor tragedi inträffade år 1658, vår landsdel bytte dess värre ägare. Tänk ändå om historien hade tagit en annan riktning den gången. Sverige hade sannolikt ändå utvecklats till den tredje världen-soptipp som vi ser idag men åtminstone hade Skåne, Halland och Blekinge blivit besparade detta lugubra öde.

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. holdning til stening, så er det noget der berøres i brevkasse på Kristeligt Dagblads hjemmeside. Men avisens hjemmeside viser ikke noget billede eller film så vi kan se hvad det handler om, når der skrives om stening af mennesker. Fint at Snaphanen viser hvad det handler om. Den viden skal med når imamer der går ind for stening troner frem i diverse medier.

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen Jeg har noteret mig, hvad du har skrevet. På de danske kanaler er der desværre generelt alt for mange fordummende programmer. For lidt oplysning og for meget pop til min smag. Jeg har dog med stor interesse fulgt med i DR2s programserie “Modige kvinder”. Ganske usædvanlige kvinder, som Lene Johansen har interviewet herunder Ayaan Hirsi Ali og en masaikvinde med udpræget civil courage. Der er også den jødiske kvinde, som har valgt at leve blandt arabere i Ramallah – bosætterbevægelsen og den førte sikkerhedspolitik i Israel får virkelig en med krabasken. Den var lidt svær at se. I dag… Read more »

Thomas
Thomas
12 years ago

Jeg så skam videoklippet – og sagen her har to sider: Jødens selvforelskede kritik og tv-mediets forfald. 1: “Jeg er for fin til jer!” Dette var Reich-Ranickis smagløse demonstration. Men han var åbenbart ikke så fin, at han dog undlod at benytte sin taletid til sin egen smagløse kritik. Mon ikke man kunne bedrive lidt immanent kritik på Reich-Ranicki. Hans bidrag hæver sig jo ikke ud over det medie, han hævder at kritisere. Hykler. Han er selv en popstar, og endda en selvforelsket og tyskhadende en af slagsen. Ulækkert, at publikum og studievært alligevel lefler for denne (også selverklærede) fremmede.… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Johansen
Johansen
12 years ago

Steen Jeg er ikke helt enig med dig i din holdning til tv. Der har lige her i formiddag på den tyske kanal ARD kl. 10.30-11.30 været sendt direkte fra den nyligt renoverede synagoge i Berlin. Det var markeringen af 70 året for progromerne og afbrænidingen af synagogen i Berlin. Der var talere fra det jødiske samfund og Angela Merkel. Repræsentanten fra det jødiske samfund berettede bl. a. om gravskændig af jødiske gravsteder i Tyskland, som i vor samtid er en ugentlig forteelse. Fuldstændig bevægende sang incl. navnene på koncentrationslejrene fra kantoren, Isaac Scheffer. Sjældent har jeg hørt noget lignende.… Read more »

Crass Børsting
12 years ago

Fremragende TV-klip med den arrige gamle forfatter. Man må sige, at studieværten redder situationen (og de tilstedeværende dignitarers ansigter) med en vis elegance og konduite.

Thomas
Thomas
12 years ago

Kære Snaphanen Det var dog en frækhed uden lige, som Reich-Ranicki præsterede. Men det forkælede og forlystelsessyge publikum ved prisoverrækkelsen tog vel bare Reich-Ranickis udfald som et ekstra morsomt og kildrende indslag. Men typisk jødisk at promovere sin fremmedhed som særlig kvalifikation til kritik mod den alma mater Tyskland, ved hvis barm man har ernæret sig fedt og ombejlet hele sit liv. Noget andet så, at den generelle kulturkritik af medierne, særligt nutidens fjernsyn, er på sin plads. Men for sin frækhed burde Reich-Ranicki tvinges til at stille op i en “audition” til en mulig fremtid udgave af “Deutschland’s Got… Read more »