10
nov
Seneste opdatering: 10/11-08 kl. 1625
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om problemet at få luget Sverigedemokraterne ud af bedet:  En kartoffel, der er lun og vil være  bagt færdig til valget 2010, skifter  ejermand  henover bordet mellem Sahlin og Reinfeldt. Et lille ladet klip, som er bedre end at gå i teatret. Sahlin anvender to gange udtrykket “demokratisk rengøring”, et udtryk hvis første association her på bloggen, er  chefideolog Alfred Rosenbergs  overdrevne interesse for hygiejne. Sverige og Tyskland er  også meget renlige lande.  Læg mærke  til Reinfeldts appel til Sahlin og de syv riksdagspartiers uudtalte falanks: “Det er sådan man lægger grund til at vi får nye partier ind i Riksdagen, hvis man ikke passer på”. Oversat til  dansk betyder det:  “Tal nu ikke om det her, Mona.  Jeg troede vi var enige.”  Endnu kan der altså nå at bryde fuld krig ud, når den første  trækker indvandringskortet. Men det skulle ikke undre, hvis Mona og Fredrik mødes inden valgkampen, og aftaler hvilke emner der er  haram og halal at skændes om. Safety first –  isen er tynd i Sverige. Det aller meste foregår mellem linjerne, præget af mange  generationers tradition og historie. Man kan forstå at Maurijio Rojas  ikke rigtig kunne greje den.  (Magasinet NEO for mere  baggrund: Det är mardrömmen som alla vet kan bli sann, men som få vill prata om: att sverigedemokraterna blir vågmästare i riksdagen 2010.)

Lars Vilks´ “Dogs” får premiere i Stockholm

Ex-muslimerna och Humanisterna Stockholm arrangerar tillsammans med Lars Vilks urpremiär Stockholm av musikalen. Samt paneldebatt om yttrandefrihet och religiöst förtryck i Z-salen i ABF-huset, Sveavägen 41,lördag 22 november kl. 12:00-16:00.
Entréavgiften är enbart 50:- kronor. Det blir också en häftig paneldebatt med bl.a. Lars Vilks, de tyska exmuslimernas taleskvinna Mina Ahadi och den i England så populäre artisten Maryam Namazie. Biljetter kan beställas via e-post till stockholm@humanisterna.se
Samt paneldebatt om yttrandefrihet och religiöst förtryck i Z-salen i ABF-huset, Sveavägen 41, lördag 22 november kl. 12:00-16:00. Entréavgiften är enbart 50:- kronor. Det blir också en häftig paneldebatt med bl.a. Lars Vilks, de tyska exmuslimernas taleskvinna Mina Ahadi ochden i England så populäre artisten Maryam Namazie. NEMO – download plakat og flyer – affisch och flygblad. foto © Snaphanen

På Vilks fronten råder der våbenstilstand. Det officielle Sverige har endnu ikke fattet hvad det drejer sig om (Muslimerna, rondellhunden och yttrandefriheten 4 nov. 2008.) De skal nok få chancen igen. Uskyld er en svensk skyld. Svenske aviser skriver næppe om Vilks, før premieren er  overstået. Derfor gør vi det.

Bali: “Mine sønner  var uskyldige”

Video: “De dræbte vantro og syndere, mennesker der har fri sex. Der var hvad deres kamp drejede sig om“. Så er det klart, der forestår en lang kamp. Efter henrettelsen foranstaltede Tiny Minority of Extremists™ voldsomme optøjer. De havde vist  ikke noget med The Vast Majority of Peaceful Moderates™  at gøre.

Ofre for muslimsk intimidering  i Europa

Muslim reformers and critics of Islam around Europe are being silenced by Islamic extremists, according to a new report by the Centre for Social Cohesion. The report warns that unless European governments take urgent action to protect these individuals and their right to freedom of speech, Islamic extremists will be empowered and the evolution of a peaceful, tolerant ‘European Islam’ will never take place.
Victims of Intimidation: Freedom of Speech within Europe’s Muslim Communities by Douglas Murray and Johan Pieter Verwey tells the stories of nearly 30 Europeans of Muslim background – some believing Muslims and others not – who have been threatened by Muslim extremists. Based on interviews with many of these individuals, the report details the substantial threats and violence they have faced as a result of critical inquiry into aspects of their faith or lifestyle.
The victims of this intimidation include politicians, journalists, writers, artists and human rights activists.  Cases highlighted in the report include:
*Deepika ‘Deeyah’ Thathaal – Norwegian pop star,  Naser Khader – Danish politician from Syria, Mohamed Sifaoui – Algerian journalist and author and among  others Ibn Warraq, Samira Munir, Sooreh Hera, Nyamko Sabuni.

Governments Should do More to Protect Freedom of Speech From Extremists Says New Report, Rapport:Victims of Intimidation: Freedom of Speech within Europe’s Muslim Communities, pdf, 93 sider. Gode hensigter men spørgsmålet er, om ikke meningsterroristerne allerede langt  overstiger det antal, nogen kan beskytte.

Yes, yes, yes !

Sankt Obama nedstiger fra himlene. Hvis man troede vores religiøse behov var ved at aftage, så troede man altså forkert. Granvoksne,lyserøde  danske journalister med en fortid på Information, har været på orgiastiske tårers rand. Der er noget uhjælpeligt og tåkrummende  sekt-agtigt  over hele showet: Pinsekirke, Livets Ord, Indisk fup-guru. Man blir helt forlegen. Politik skal være  kedelig og appelere til forstanden, valgkampe også. Gem begejstringen til der bliver krig. Er der mon nogen der husker filmen Elmer Gantry med Burt Lancasters hårdtpumpede taskenspiller af en evangelist? Vi har ikke brug for flere religioner at blive  begejstrede over. Hvilken præsident han bliver, har jeg ingen formening om. Hvis jeg var lønnet for det, skulle jeg nok brygge én sammen, man behøver  vel ikke have fulgt  valgkampen for det. Obama.com -Mirakler kan ske, bare vi tror !

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Kort sagt: jeg har stemt til menighedsråd valget.
Men menighed burde ikke være partipolitisk, for nogen gange
tages der bestik af mandatfordelingen som til Folketingsvalg.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Mange tak for link til Tidehvervs artikel, og ligeledes mange tak for linket til artiklen fra kristeligt Dagblad. For medlemmer af folkekirken er der menighedsrådsvalg i dag. Hvilke kandidater som er mest Tidehvervs m/k ved jeg ikke, men for mit vedkommende vil jeg ikke stemme på dem som vil forfladige, og gøre Folkekirken mere poppet. Interessant link, såfremt det virker: http://www.slehm.dk/teologi/ca.htm Det er en trøst, at Den Augsburgske Bekendelse stadig gælder i præsteløftet, og at redigering (delatur) af samme er afvist. Jyllands-Posten skrev sidste år om presset på præsteløftet. Men derfor er det stadig vigtigt, at stå fast på de… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Johansen & Peter Buch Mange tak begge to for de links til nogle interessante artikler. Som der står i artiklen fra december 2007 i Kristeligt Dagblad: “Folkekirken fordømmer stadig “muhammedanerne”, og de danske biskopper er ikke til sinds at vedtage et dokument, som forklarer, hvordan de barske formuleringer i den næsten 500 år gamle Augsburgske Bekendelse skal forstås i moderne tid” Det glæder mig at Folkekirken ikke gjorde dette knæfald for islam, og jeg vil forblive medlem et stykke tid endnu, og lige se tiden an. Men jeg er godt træt af, at en stor del af præsterne og sågar… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Bekendelsen er ikke afskaffet så vidt jeg er orienteret men i Johansens tidehverv-link sat på november 11 2008 kl. 2:24 ses at præsten nu er en del af meninghedsrådets arbejde.
http://www.kristendom.dk/artikel/273810:Danmark–Biskopper-afviser-at-aendre-historisk-fordoemmelse

Johansen
Johansen
11 years ago
Victor
Victor
11 years ago

Om Obama – det var sgutte ikke ham som, mens det stadig brændte i resterne af WTC, troppede op i en moske og talte om islam som fredens religion. Det var heller ikke Obama, der satte USAs diplomater til at dyrke venskabelige relationer med de unge ballademagere i Gellerup. Eller som satte en gammel veninde fra Texas til at forbedre forholdet til den arabiske verden. (Eller som gjorde Otti Juan Reich en af de gamle miami-cubanere, som i årevis havde arbejdet snævert sammen med Pinochet, Ernesto Geisel og Videla og nu troede, at de nye magthavere ville glemme, at netop… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@HelgeD-H

“Det er også Luthers fortjeneste, at have indført Den Augsburgske Bekendelse i præsteløftet, som blev holdt i hævd indtil 2007”

Jeg kan godt huske at der var nogen indenfor Folkekirken der ønskede Den Augsburgske Bekendelse afskaffet af hensyn til islamisterne, da de mente den bekendelse eventuelt kunne støde deres evigt krænkede følelser. Men jeg var ikke klar over det rent faktisk lykkedes disse islam-apologeter at få den afskaffet.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Off Topic: Martin Luther har også fødselsdato.
Dagen har navn efter reformatoren Martin Luther, der fødtes i Eisleben den 10. november 1483.
Vi kan vel sige, den Luthersk-Evangeliske tro, som har fortrinsret
i Grundloven, har formet og præget os danskere til den tænkemåde,
og den tilgang til livet vi har nu.
Det er også Luthers fortjeneste, at have indført Den Augsburgske Bekendelse i præsteløftet, som blev holdt i hævd indtil 2007.
Højeste ønske er, at os, samt vore efterkommere, bliver forskånet
for at blive flygtninge i vores eget land, samt bliver forskånet
for at landet lægges øde.