11
nov
Seneste opdatering: 11/11-08 kl. 2324
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En elegantier, upåagtet af de fleste bortset  fra af David Bowie, Brian Eno, Marc Almond, Radiohead og jeres ærbødige. (Walkers biografi)

Regnbuedyr – Giraffer er også homoer

Bruce Bawer siger i sit interview “Between a rock and a hard place“:

“For en homoseksuel som mig, der kommer fra et land hvor vi stadig er fanget ind af disse diskussioner med det religiøse højre, om vi nu også skal have de sammen rettigheder som alle andre, var det en befrielse at komme til Europa, hvor dette var en afgjort sag og man var kommet videre. Det virkede så civilliseret.”

Kort sagt: hvem du forelsker dig i og har sex med, er et ikke-emne. Videre til noget vigtigt. Det er frisind. Hvorfor det officielle Sverige er besat af homoseksualitet og kampagner om frisind og tolerance, det kunne der spindes en lang ende over. Lad os nøjes med at konstatere, at diskrimineringsbranchen her har en altid villig sutteklud, de er gået amok på. Facit er, at deres besættelse er af samme art som det religiøse højres i USA, bare med modsat fortegn, men effekten er den samme. Her er virkelig tale om at gøre homoseksuelle en bjørnetjeneste. Almindelige svenskere er langsomt ligeglade med naboens seksuelle præferencer, men de er ved at brække sig over det evigt kværnende pædagog-præk. Hertil skal selvfølgelig lægges, at islams vold overfor homoseksuelle i Sverige, er mere tabu end det meste, og det kan eliten ikke rigtig rumme samtidigt med sin forestilling om den ædle vilde. Den lille Hassan med de skæve ben er følgelig et større offer, end den bøsse han stikker ned med en kniv. (Se f.eks. “Det racistiske overfald på to homoseksuelle i Stockholm.”) Naturhistoriska Museets folkeopdragere i Stockholm kværner videre:

Ibland kan man höra folk argumentera mot mänsklig homosexualitet genom att hävda att det inte förekommer i naturen bland djur. Men stämmer verkligen det? Vad är egentligen naturligt? Rainbow Animals är den första utställningen i världen som presenterar detta nya och spännande område inom biologin. Rainbow Animals – om homosexualitet i djurvärlden

“Det starkt Sverigefientliga Dansk folkeparti”

Virkelig fiffigt formuleret af Sydsvenskan, det handler ikke om andet end had. Jeg er ret sikker på, at Pia Kjærsgaard har det som jeg: hun har intet imod Sverige, men mener at svenske politikere og medier, er europæisk bundskab, og at svenskerne fortjener bedre. Ellers var der næppe så mange svenskere, der hylder hende og mailer til hende.

Det multikulturelle mønsterland Storbritannien: Den grå hverdag

Livet i Storbritannien er som sikkert bekendt ofte emnet her for mere eller (sjældnere) mindre groteske historier. Landet fremhæves jo, bl. a. af DR-korrespondent Jakob Illeborg, som et eksempel til efterfølgelse for os angiveligt snæversynede og xenofobe danskere, men som denne historie ikke uden en vis underholdningsværdi illustrerer, præges samkvemmet de etniske grupper imellem ikke af idel harmoni og lykke; snarere er stemningen præget af nidkær vogten over upassende ‘racistiske’ ytringer, forsikringer om ens stuerene baggrund (“I work at the BBC. I’m far from racist ….”), og alligevel med alvorlige konsekvenser for den pågældende. Ja ja, der er jo nok ligesom med skyderierne herhjemme tale om en forbigående ‘utilpassethed’ parterne imellem (LFPC).

A BBC radio presenter who asked a taxi firm not to send a Asian driverr has been sacked. Sam Mason made the comments while ordering a taxi for her 14-year-old daughter who she said would be “freaked out” by a turban-wearing driver. The taxi operator routinely records messages in case of complaints and later passed a transcript of the conversation on to The Sun, who subsequently contacted the BBC. According to The Sun, the transcript of the conversation runs as follows:

Mason: “I know this sounds really racist, but I’m not being . . . please, don’t send anyone like, you know what I mean. An English person would be great, a female would be better.”

Operator: “We would class that as being racist.” […]

Mason: “It’s not your 14-year-old girl who’s, you know, is it?”

Operator: “Yes, but that’s racist to say you don’t want an Asian driver.”

Mason: “If it were me I wouldn’t care if it had two heads, but it’s my little girl we are talking about.” […]

She adds: “I work at the BBC. I’m far from racist and that uneducated woman has no right to call me one.” She says of her daughter: “I don’t want her to turn up with a guy with a turban on. It’s going to freak her out. She’s not used to Asians.” BBC presenter sacked for demanding non-Asian driver

Italien, Europas bløde sydflanke

(ANSAmed) – ROME, NOVEMBER 5 – “The Italian government will support the inclusion of Turkey in the European Union with all its strength” said Foreign Minister Franco Frattini, speaking at the Italo-Turkish Forum, indicating that the Italian Parliament will give a “clear word” when necessary with the “enormous majority” of the Berlusconi government, but also with “the opposition” which it knows it can “count on”. […] Italy-Turkey: Frattini, We Strongly Support EU Membership

(ANSAmed) – ROME, OCTOBER 30 – “If the leader of the Libyan revolution, Muammar Gaddafi, desires to visit Italy, he will be welcomed as a friend”. This is what the Foreign Minister, Franco Frattini, assured today from the Foreign Ministry at the Farnesina, opening a meeting on the agreement between Italy and Libya recently drawn up, at which were present, among others, the Libyan Colonel’s son, Saif El-Islam Gaddafi, and Tripolìs Foreign Minister, Mohammed Abdel-Rahman Shalgam. (ANSAmed). Libya: Frattini, Gaddafi Welcomed in Italy as Friend

(ANSAmed) – ROME, OCTOBER 20 – “Libya is a reliable country that the international community recognises as such, and it is an exceptional partner for Italy and a country with which we are interested in working together”. This was said by Foreign Minister Franco Frattini, during a meeting at the Italian Foreign Ministry on an agreement between Italy and Libya signed on August 30th by Italian Premier Silvio Berlusconi and Colonel Muammar Ghadafi.[…] Libya: Frattini; Reliable Country, Exceptional Partner

 

»Tolerance over for andre trosretninger har altid været et nøglebegreb i islam«

Hvad der får den helt usofistikerede Bonnichsen til at tro, at han nu kan tumle tidens mest sammensatte og  brændende spørgsmål, er  og forbliver en gåde:

Hans Jørgen Bonnichsen: Frygt og fornuft i terrorens tidsalder
af HENRIK GADE JENSEN

Den tidligere PET-leders vurderinger af danskeres og islamisters udtalelser er himmelråbende.Hans Jørgen Bonnichsen har 41 års erfaring som politimand, de sidste ni år før pensionen i 2006 var han leder i PET og fungerer nu i offentligheden som ekspert om PET, terror og sikkerhed.

Bonnichsen gennemgår den terror, der siden 1985 har ramt Danmark, og giver samtidig små indblik i britisk og amerikansk efterretningsarbejde, da Bonnichsen har samarbejdet med MI5, CIA og FBI gennem mange år. Men Bonnichsen løfter ingen flig, og det er sympatisk ikke at ville markedsføre sig med indiskretioner. Bogen viser, at Danmark bl.a. har undgået terror i kraft af solidt og gedigent efterretningsarbejde.

Bonnichsens problem
Bogens problem er Bonnichsens personligt prægede vurderinger. Han vil placere sig selv som fornuftig mellem islamister og de danske »dommedagsprofeter og hadprædikanter«, hvortil hører Helle Merete Brix, Lars Hedegaard, Karen Jespersen og Morgenavisen Jyllands-Postens kommentator Ralf Pittelkow. Og på det sidste uden navns nævnelse også Villy Søvndahl. De er paranoide, intolerante, og danske nazister suger næring fra dem, ifølge Bonnichsen, der har sin viden ikke fra PET, men fra Rune Engelbreth Larsens blog på Politiken. Derimod var imam Abu Laban ifølge Bonnichsen ingen hadprædikant, men brugte blot »billedrig arabisk retorik«.

Naser Khaders advarsler mod fængselsimamer kalder Bonnichsen det rene sludder, men kun fem sider længere fremme skriver Bonnichsen selv om radikaliseringsprocesser i fængsler i England, Frankrig og Spanien, som direkte affødte ”skobomberen” Richard Reid.

Det rimer dårligt
Bonnichsen skriver om Hizb-ut-Tahrir, at »vold ikke indgår i organisationens ideologi«. Hvordan rimer det med, at dets leder i Danmark fik 60 dages fængsel for opfordring til drab på jøder og tre måneders fængsel for trusler mod statsministeren? Og at foreningen i øvrigt er forbudt i Tyskland.

Ren glorie
Bonnichsen mener, at islameksperterne Tim Jensen og Jørgen Bæk Simonsen udsættes for berufsverbot af Folketingets flertal. Om de danske imamer, som PET har samarbejdet med, skriver Bonnichsen, at det er fordomme at opfatte dem som integrationsfjendske og kvindeundertrykkende, også selvom »de var tilhængere af Det Muslimske Broderskab«.

Bonnichsens korte gennemgang af islams historie er ren glorie. »Tolerance over for andre trosretninger har altid været et nøglebegreb i islam.«

Bonnichsen fejler fatalt i sine vurderinger, hvori danskeres frygt gøres til had, og islamisters ønske om sharia eller drab på jøder underspilles som ikke-vold og arabisk sindbilledsprog. Da PETs arbejde af gode grunde er hemmeligt, må man som fornuftig borger frygte for, om han er repræsentativ for tjenesten. Gade Jensen i Jyllands Posten

 

 

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

link til ovenstående citat (kræver login)

http://jp.dk/arkiv/?id=1514666&eceExpr=originalen%20kræver%20originalitet“%20/>&eceArchive=x

Magga
Magga
12 years ago

Det er ikke, fordi jeg mener, at alle grænser er til for at overskrides, og at samtlige tabuer bør udryddes. Tværtimod er jeg dødtræt af at opleve al den smagløse småborgerlighed, der er forbundet med at kaste sig ud i det grænseoverskridende. Men i ligetillingens navn kan det undertiden være forfriskende og sundt at synge ud, som i dette citat, der er fremhævet med rødt og brugt som smagsprøve i et interview med Thomas Blachman fra X-Factor: “Det kan ikke være rigtigt, at det kun er de homoseksuelle, der får lov til at rende rundt og skabe sig og gøre… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

> Casper sagde: “for faktum er at mange homoseksuelle stadig lever med en skamfølelse og ikke kan udfolde sig. Man er jo heller ikke ligeberettiget, hverken juridisk eller kulturelt (dvs. i hverdagen).2 Nå da, da, da 1. Hvor kommer den skamfølelse fra? Det skulle vel ikke forholde sig sådan, at den skyldes egne fordomme? Og hvis så er, hvad kan vi andre så gøre ved det? Intet. Alle mennesker har deres at slås med, og det er efterhånden ulideligt, at dem,der vræler og især dem, der vræler højest og hele tiden, bliver udråbt til samfundets martyrer, der skal have særforplejning.… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Polinos

Og fordi “vi andre” med vores meninger er en så voldsom pain in the arse hos bl.a. De Progressive er det utrolig vigtigt ikke at lade sig kue, men fortsætte med høj haleføring!

Det er temmelig interessant at læse, og høre, hvad der skrives, og siges, fra deres side.

Faktisk er det overordentligt morsomt og næsten ikke een dag går uden man får lejlighed til et godt grin.

Casper | Borgerlig bums

Jeg synes ikke udstillingen om de homoseksuelle dyr er så irrelevant. Homoseksualitet forekommer jo mindst lige så hyppigt i dyreverdenen som hos mennesker. Det er da interessant. Det er måske lidt forskruet at kalde det “Rainbow Animals” da regnbueflaget har en klar kulturel/politisk symbolik. Og dyr har ikke kultur og politik. Men ærlig talt, det falder ikke uden for rammerne for hvad man kan tillade sig med en udstilling, med mindre man er ultrasensibel over for politisk korrekthed. Det nytter ikke noget at sige at seksualitet bare er uinteressant og en privat sag, for faktum er at mange homoseksuelle stadig… Read more »

LFPC
12 years ago

“Here come the planes. They’re American planes. Made in America.”

polinos
polinos
12 years ago

-> Steen Puritanismen og det “progressive” hykleri breder sig som fodsvamp i en offentlig svømmehal. Gang på gang griber jeg mig selv i ganske enkelt at nægte at tro mine egne øjne, når jeg ser, hvem der nu er blevet gode sengekammerater. PH ville rotere i sin grav, hvis han så, hvem hans arvtagere holdt i hånd og strøg med håret. I mine mørke stunder føler jeg mig overbevist om, at “eliten” i dette land mere eller mindre bevidst har besluttet sig for at begå åndeligt selvmord i en komplet uforklarlig selvlede – eller rettere: De er ikke lede ved… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“I don’t want her to turn up with a guy with a turban on. It’s going to freak her out. She’s not used to Asians.”

Næste gang, prøv sandheden, du er bange for hendes skæbne, udsat for en muslim der kommer fra en kultur, hvor kvinder helst skal have en mandlig bodyguard ved sin side.

Der selv om vedkommende ikke gør noget fysisk, vil kigge bebrejdende og nedsættende.

polinos
polinos
12 years ago

“Kort sagt: hvem du forelsker dig i og har sex med, er et ikke-emne. Videre til noget vigtigt. Det er frisind.” Smukt skrevet, Steen! Og helt enig! Og kan nogen så forklare mig det bizarre i, at en anden én, “folk som os”, der skriver og kommenterer her på bloggen, og hvoraf mange vel nærmest er en slags national-konservative, pludselig befinder os i den position, at vi forsvarer værdier, som engang var de kulturadikales monopol; mens de kulturradikale jager rundt som hovedløse og høns og leder efter… tja, hvad? Sig selv, måske, skræmt fra vid og sans af deres flokmentalitet,… Read more »

G.Johnsen
12 years ago

Åh Gud, hvor har du ret, Snaphane: ”Her er virkelig tale om at gøre homoseksuelle en bjørnetjeneste. Almindelige svenskere er fuldstændig ligeglade med naboens seksuelle præferencer, men de er ved at brække sig over det evigt pædagogiserende præk” og den anmassende homomissioneren og dens overbærende pædofilvenlighed. RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, fik i 2007 observatørstatus i FN, hvilket indebærer, at de kan deltage i FN-konferencer og tilbyde ”expert”hjælp indenfor områder som menneskerettigheder, sundhedsspørgsmål og bistand. De har glædet sig til at arbejde internationalt og få større mulighed for at påvirke beslutningerne i FN, hvad angår homosexualitet, bisexualitet og (ubestemmelige) transpersoner… Read more »

LFPC
12 years ago

»billedrig arabisk retorik«

Sidst jeg checkede var dette Danmark, ikke Arabien. Gad vide om det ville hjælpe mig i retten at anføre at det blot var “billedrig dansk bodegaretorik” hvis jeg uden omsvøb gav udtryk for hvad jeg mente var passende modforholdsregler mod hjemlige femtekolonne-elementer og deres danske håndlangere?

Matti från Finland
Matti från Finland
12 years ago

Vill inte låta som en glädjeförstörare vad homosexualiteten / djur beträffar men …. det är så att djuren , även om homosexualitet förekommer , är också i stor grad polygamiska. Och då har vi jail-effect i verket. Om tex 10 % av män har 2 fruar och ytterligare 10 % har 3 fruar , resulterar detta i 30 % av män utan ens enda fru. Och den 30 % män som inte har ens enda fru ägnar sig homosexualitet utan att vara gays “på riktigt”. Det är uppenbart att det förekommer homosexualitet i naturen , men vad annat kan man… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
12 years ago

Du får meget sagt i dit kort sagt Steen. Det er så godt og rigtigt det du siger. “Hvem du forelsker dig i og har sex med er et ikke-emne. Videre til noget vigtigt”. HP ville have været lige så bevæget som jeg ved at høre sådan klar tale. Så kan de komme med deres pædagogik og fine menneskesyn. Nej den debat er overstået her i Danmark. Gud være lovet! Det vigtige udtrykker I glimrende her på Snaphanen. Tak skal I have!