15
nov
Seneste opdatering: 15/11-08 kl. 2112
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tal om prioriteter. Den fĂžrstnĂŠvnte hĂžrer hjemme i en galge, og bliver fĂžlgelig genstand for de anstĂŠndiges omsorg. Den anden hĂžrer slet ikke hjemme nogen steder, er genstand for langt mindre opmĂŠrksomhed fra bemeldte anstĂŠndige, og hendes navn kendes formentlig stort set kun af debattĂžrer som os. Og bemĂŠrk lige den demografiske ‘kontekst’:  Med anslĂ„et 60-80 millioner dĂžde over nogle Ă„rhundreder som fĂžlge af islamisk jihad, burde Indien om nogen vĂŠre opmĂŠrksom pĂ„ farerne ved vĂŠkst af det muslimske mindretal. Alligevel er dette mindretal siden uafhĂŠngigheden i 1947 anslĂ„et til at have vokset til mellem 11 og 20% af befolkningen, med den konsekvens at landet i dag ikke kan beskytte personer pĂ„ flugt for vrede muslimer som Taslima Nasreen. Er dette et fingerpeg om fremtiden her i Europa, eller er der nogle sĂŠrlige forhold gĂŠldende hos os der gĂžr dette utĂŠnkeligt? (LFPC)

NEW DELHI: Exiled Bangladeshi author Taslima Nasreen has again been “forced” to leave India after her brief stay here, prompting the controversial writer to question the country’s alleged secular credentials. […]

The ex-physician-turned-feminist author, who is under attack from Muslim fundamentalists for her book ‘Lajja’, said she is now somewhere in Europe, delivering lectures. Taslima’s second exit from India comes seven months after she was forced to leave the country in view of protests by fundamentalist groups against her presence here. […]

She said she will “go back” to India in January. “As the door of Bangladesh is closed for me, my home, I still consider, is in India, in the West Bengal city of Kolkata. If I am not allowed to return there, then it is back to nomadic existence again, without a land, without a home,” the author said.

Expressing her angst over being shunted out again and again, she said “India, which prides itself of being the world’s largest democracy, an allegedly secular state, could not give shelter to me.” Taslima Nasreen ‘forced’ to leave India again  og HĂ„rd kritik af dansk tuneserlov.

Dans mod kriminalitet: Game set til madammesagen

Enhver der kender bare lidt til Kosovoalbanernes i sÊrklasse rÄ optrÊden i Landskrona, kan tÊnke sit:

Förslaget om obligatorisk dansundervisning pĂ„ idrottslektionerna för mellanstadieeleverna har vunnit partigruppens gillande i fullmĂ€ktige.  – Jag vill visa pĂ„ ett vĂ€rdigare och bĂ€ttre sĂ€tt att arbeta med barn Ă€n hĂ„rdare tag, bestraffningar och tidigare betyg, sĂ€ger Alinda Zimmander (s), initiativtagare till motionen. Dans pĂ„ schemat ska förhindra brott  min. 1:32

Vejskilte pÄ arabisk

Eskilstuna. Arabiska Ă€r numera ett större sprĂ„k i Eskilstuna Ă€n finska. Stadsbyggnadsförvaltningens skyltar texten pĂ„ bĂ„de svenska och arabiska – I kommunens skolor talas det 65 olika sprĂ„k, sĂ€ger skolchefen Tony Lööw. Arabiska Eskilstunas nĂ€st största sprĂ„k

Til hvilket yderligheder Sverige er gÄet i afsvenskning, ser man bedst pÄ SCB.SE Befolkningsstatistik i sammandrag

Utrikes födda 1. 227. 770 (andelen i % 13,4)

Inrikes födda m tvÄ utr. födda förÀldrar 364. 606 ( Andel i % 17,3)

UtlÀndska medborgare   524.488  (5,7%).     ialt   2.2 millioner

Hertil spĂŠdes 20.000 “flygtninge” og 30.000 “familiesammenfĂžrte om Ă„ret.

“Flytgninge” kommer i citationstegn. Selv hĂžjtstĂ„ende sosser indrĂžmmer at  hĂžjst 5 % har egentlig asylgrund. Det er klart det hedder at “indvandring er en berigelse”, men det er barÂŽlĂžgn: ‘Economic benefits of mass immigration are close to zero’, Sverige har milliardudgifter og er pĂ„ vej til at blive vesteuropas fattige fĂŠtter. BNP pr. capita i Euro:  Danmark 40 000 €. Sverige 33 000 €. Irland 40 000 €.Schweiz 40 900 €.USA 35 000 €.  Man ser let, at selv et stĂŠrkt SD i Riksdagen, kommer 15 Ă„r for sent til at udvirke noget vĂŠsentligt. Ingen har kortere beskrevet fĂŠnomenet kortere og mere prĂŠcist, end vores gode ven docent Berglund:

“Detta Ă€r förste gĂ„ngen i vĂ€rldshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“

“Det er jo et guldrandet dokument fyldt med rettigheder. Mange vil spĂŠrre Ăžjnene op, nĂ„r de lĂŠser om disse rettigheder” (Morten Østergaard)

At de Radikale ikke lader sig afficere af at blive smidt ned omkring spÊrregrÊnsen, burde vi have vidst. Deres credo er: det er vitigere at have ret, end at eksistere. Vi mÄ henstille til de tiloversblevne R-vÊlgere, at de gÞr den sidste del af arbejdet fÊrdigt. Ny bombe under dansk udlÊndingepolitik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

God symbolik i, at Tuneseren fĂ„r 1, og Taslima Nasreen fĂ„r 0 point. Selvgode krĂŠfter rejser stormlĂžb mod tuneser-loven, og drager efterretningstjenestens arbejde i tvivl. Tuneseren, Slim Chafra interviewes i B.T., hvori han bedyrer sin uskyld, hvilket kan lĂŠses i sĂžndagens B.T. : PETs tynde tuneser sag. http://www.bt.dk/article/20081115/nyheder/711170001/1044/ Og tidl. PET-chef udtaler, at sagen er ikke vĂŠrdig…. Sagen skal gĂ„ rettens vej: http://www.bt.dk/article/20081115/nyheder/711170003/1044/ Der er flere som har et fromt Ăžnske om at fĂ„ afslĂžret PETs hemmelige arbejdsmetoder. Om de selvgode havde tĂŠnkt sig, at tuneserne blev grebet pĂ„ fersk gerning, og pĂ„ bedste Peter Falck Colombo-stil afvĂŠrgede forbrydelsen i… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Et Folk kan ej forgĂ„, som ikke vil det selv. Vores efterkommere burde lĂŠre mere af N.F.S.Grundtvig’s teser. Hvor er det dĂžd vigtigt at bevare gamle bĂžger og kulturminder fra en anden tid. -Fra “Dar as-suhl” -tiden, fĂžr der kom for mange muslimer til Danmark. F.eks. at eje bedstemoders skolebog: Kortfattet Kirkehistorie/Verdenshistorie fortalt for BĂžrn af H.N.Hansen, LĂŠrer. Andet Oplag. Eget Forlag (Hjadstrup pr. Kappendrup). Fyens Stiftsbogtrykkeri (Dreyer), Odense. 1901. Eller min faders skolebog: De Danskes Vej af F.C.Kaalund-JĂžrgensen og Hans Kyrre. Jul. Gjellerups forlag 1935. Indholdet i disse historiebĂžger er i vore dage Politisk Ukorrekt. Hvorledes er loven om… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Flere rettigheder til tilvandrere.

Morten Østergaard kalder det et guldrandet dokument.
Jeg vil kalde det et selvmordsdokument.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Morten Østergaard (R) ser frem til retssager mod VK-regeringens gennemfĂžrte stramning af udlĂŠndingeloven fra 2002, og som Gudskelov gjaldt i perioden 2002 til 2008. EU er mere radikale end Det Radikale Venstre (liste B pĂ„ stemmeseddel). Idet jeg tillader mig at citere fra Berlingske Tidende: EU-reglerne udhuler dansk udlĂŠndingepolitik i langt hĂžjere grad end hidtil antaget. En EU-vejledning gĂžr udlĂŠndinge svĂŠrere at udvise og gĂžr det muligt at sammenfĂžre mere af familien end dansk lov tillader. Den aftale, eller for DF ugunstige “byttehandel” som skulle afbĂžde skadevirkningerne for uhĂŠmmet indvandring efter Metock-dommen, indgĂ„et omkring d. 22.september, hvor Danmark skulle rette… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Avs glemte lige noget i Htmlen :

Findes her, 120 kroner er market place prisen

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Bostoms “Legacy of jihad” kan varmt anbefales:

Findes her, omkring 120 kroner med porto

Det samme kan KS Lais skrifter, som kan findes online pÄ Hindu Wisdom.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Var det ikke en idé at tilbyde Taslima Nasreen politisk asyl i DK? Hun er da uomtvisteligt forfulgt.

Janne
Janne
12 years ago

“Kvinder risikerer at blive skrĂŠmt vĂŠk, hvis de skal gĂ„ til danskundervisning i en kirke, mener byrĂ„dsmedlemmer i Odense.”

Kvinder kues af religion.

Janne
Janne
12 years ago

OT “Kvinder risikerer at blive skrĂŠmt vĂŠk, hvis de skal gĂ„ til danskundervisning i en kirke, mener byrĂ„dsmedlemmer i Odense.” Kirker kan gĂžre kvinder bange (!) og religion og undervisning skal ikke blandes sammen og man skal mĂždes pĂ„ et neutralt omrĂ„de, mener bl.a. politiker i Odense. Jeg er enig i de to sidste synspunkter. Det fĂžrste synspunkt opfatter jeg som udtryk for et yderst negativt og nedladende kvindesyn. h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/304519:Danmark–Politikere–Muslimer-skal-ikke-undervises-i-en-kirke Men det er altsĂ„ ok at blande religion og politik sammen nĂ„r borgmester Boye beder fredagsbĂžn i moske. Og det er ok at blande religion og politik… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Ulla Lauridsen

Enig. SÄ mÄ vi melde os ud af EU.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Jeg tror ikke, EU forstÄr danskernes vilje til at vÊre herrer i eget hus, koste hvad det vil. Vi melder os jo bare ud, hvis det bliver nÞdvendigt.

.
.
12 years ago

Brandstiftere i Gellerup:

“Yderligere tre anholdt for bĂžrnehavebrand

Af Danny RĂždgaard

Foruden den 16-Ă„rige dreng, der er anholdt og sidder varetĂŠgtsfĂŠngslet for at have sat ild til bĂžrnehaven Viben pĂ„ Dortesvej i Brabrand, der udbrĂŠndte i sidste mĂ„ned, har politiet sigtet tre yderligere for den samme brand. Det drejer sig om tre mĂŠnd fra Brabrand pĂ„ 17, 18 og 20 Ă„r.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081115/AAS/130511803/1002