15
nov
Seneste opdatering: 15/11-08 kl. 2112
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tal om prioriteter. Den førstnævnte hører hjemme i en galge, og bliver følgelig genstand for de anstændiges omsorg. Den anden hører slet ikke hjemme nogen steder, er genstand for langt mindre opmærksomhed fra bemeldte anstændige, og hendes navn kendes formentlig stort set kun af debattører som os. Og bemærk lige den demografiske ‘kontekst’:  Med anslået 60-80 millioner døde over nogle århundreder som følge af islamisk jihad, burde Indien om nogen være opmærksom på farerne ved vækst af det muslimske mindretal. Alligevel er dette mindretal siden uafhængigheden i 1947 anslået til at have vokset til mellem 11 og 20% af befolkningen, med den konsekvens at landet i dag ikke kan beskytte personer på flugt for vrede muslimer som Taslima Nasreen. Er dette et fingerpeg om fremtiden her i Europa, eller er der nogle særlige forhold gældende hos os der gør dette utænkeligt? (LFPC)

NEW DELHI: Exiled Bangladeshi author Taslima Nasreen has again been “forced” to leave India after her brief stay here, prompting the controversial writer to question the country’s alleged secular credentials. […]

The ex-physician-turned-feminist author, who is under attack from Muslim fundamentalists for her book ‘Lajja’, said she is now somewhere in Europe, delivering lectures. Taslima’s second exit from India comes seven months after she was forced to leave the country in view of protests by fundamentalist groups against her presence here. […]

She said she will “go back” to India in January. “As the door of Bangladesh is closed for me, my home, I still consider, is in India, in the West Bengal city of Kolkata. If I am not allowed to return there, then it is back to nomadic existence again, without a land, without a home,” the author said.

Expressing her angst over being shunted out again and again, she said “India, which prides itself of being the world’s largest democracy, an allegedly secular state, could not give shelter to me.” Taslima Nasreen ‘forced’ to leave India again  og Hård kritik af dansk tuneserlov.

Dans mod kriminalitet: Game set til madammesagen

Enhver der kender bare lidt til Kosovoalbanernes i særklasse rå optræden i Landskrona, kan tænke sit:

Förslaget om obligatorisk dansundervisning på idrottslektionerna för mellanstadieeleverna har vunnit partigruppens gillande i fullmäktige.  – Jag vill visa på ett värdigare och bättre sätt att arbeta med barn än hårdare tag, bestraffningar och tidigare betyg, säger Alinda Zimmander (s), initiativtagare till motionen. Dans på schemat ska förhindra brott  min. 1:32

Vejskilte på arabisk

Eskilstuna. Arabiska är numera ett större språk i Eskilstuna än finska. Stadsbyggnadsförvaltningens skyltar texten på både svenska och arabiska – I kommunens skolor talas det 65 olika språk, säger skolchefen Tony Lööw. Arabiska Eskilstunas näst största språk

Til hvilket yderligheder Sverige er gået i afsvenskning, ser man bedst på SCB.SE Befolkningsstatistik i sammandrag

Utrikes födda 1. 227. 770 (andelen i % 13,4)

Inrikes födda m två utr. födda föräldrar 364. 606 ( Andel i % 17,3)

Utländska medborgare   524.488  (5,7%).     ialt   2.2 millioner

Hertil spædes 20.000 “flygtninge” og 30.000 “familiesammenførte om året.

“Flytgninge” kommer i citationstegn. Selv højtstående sosser indrømmer at  højst 5 % har egentlig asylgrund. Det er klart det hedder at “indvandring er en berigelse”, men det er bar´løgn: ‘Economic benefits of mass immigration are close to zero’, Sverige har milliardudgifter og er på vej til at blive vesteuropas fattige fætter. BNP pr. capita i Euro:  Danmark 40 000 €. Sverige 33 000 €. Irland 40 000 €.Schweiz 40 900 €.USA 35 000 €.  Man ser let, at selv et stærkt SD i Riksdagen, kommer 15 år for sent til at udvirke noget væsentligt. Ingen har kortere beskrevet fænomenet kortere og mere præcist, end vores gode ven docent Berglund:

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“

“Det er jo et guldrandet dokument fyldt med rettigheder. Mange vil spærre øjnene op, når de læser om disse rettigheder” (Morten Østergaard)

At de Radikale ikke lader sig afficere af at blive smidt ned omkring spærregrænsen, burde vi have vidst. Deres credo er: det er vitigere at have ret, end at eksistere. Vi må henstille til de tiloversblevne R-vælgere, at de gør den sidste del af arbejdet færdigt. Ny bombe under dansk udlændingepolitik

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

God symbolik i, at Tuneseren får 1, og Taslima Nasreen får 0 point. Selvgode kræfter rejser stormløb mod tuneser-loven, og drager efterretningstjenestens arbejde i tvivl. Tuneseren, Slim Chafra interviewes i B.T., hvori han bedyrer sin uskyld, hvilket kan læses i søndagens B.T. : PETs tynde tuneser sag. http://www.bt.dk/article/20081115/nyheder/711170001/1044/ Og tidl. PET-chef udtaler, at sagen er ikke værdig…. Sagen skal gå rettens vej: http://www.bt.dk/article/20081115/nyheder/711170003/1044/ Der er flere som har et fromt ønske om at få afsløret PETs hemmelige arbejdsmetoder. Om de selvgode havde tænkt sig, at tuneserne blev grebet på fersk gerning, og på bedste Peter Falck Colombo-stil afværgede forbrydelsen i… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Et Folk kan ej forgå, som ikke vil det selv. Vores efterkommere burde lære mere af N.F.S.Grundtvig’s teser. Hvor er det død vigtigt at bevare gamle bøger og kulturminder fra en anden tid. -Fra “Dar as-suhl” -tiden, før der kom for mange muslimer til Danmark. F.eks. at eje bedstemoders skolebog: Kortfattet Kirkehistorie/Verdenshistorie fortalt for Børn af H.N.Hansen, Lærer. Andet Oplag. Eget Forlag (Hjadstrup pr. Kappendrup). Fyens Stiftsbogtrykkeri (Dreyer), Odense. 1901. Eller min faders skolebog: De Danskes Vej af F.C.Kaalund-Jørgensen og Hans Kyrre. Jul. Gjellerups forlag 1935. Indholdet i disse historiebøger er i vore dage Politisk Ukorrekt. Hvorledes er loven om… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Flere rettigheder til tilvandrere.

Morten Østergaard kalder det et guldrandet dokument.
Jeg vil kalde det et selvmordsdokument.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Morten Østergaard (R) ser frem til retssager mod VK-regeringens gennemførte stramning af udlændingeloven fra 2002, og som Gudskelov gjaldt i perioden 2002 til 2008. EU er mere radikale end Det Radikale Venstre (liste B på stemmeseddel). Idet jeg tillader mig at citere fra Berlingske Tidende: EU-reglerne udhuler dansk udlændingepolitik i langt højere grad end hidtil antaget. En EU-vejledning gør udlændinge sværere at udvise og gør det muligt at sammenføre mere af familien end dansk lov tillader. Den aftale, eller for DF ugunstige “byttehandel” som skulle afbøde skadevirkningerne for uhæmmet indvandring efter Metock-dommen, indgået omkring d. 22.september, hvor Danmark skulle rette… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Avs glemte lige noget i Htmlen :

Findes her, 120 kroner er market place prisen

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Bostoms “Legacy of jihad” kan varmt anbefales:

Findes her, omkring 120 kroner med porto

Det samme kan KS Lais skrifter, som kan findes online på Hindu Wisdom.

Ulla Lauridsen
11 years ago

Var det ikke en idé at tilbyde Taslima Nasreen politisk asyl i DK? Hun er da uomtvisteligt forfulgt.

Janne
Janne
11 years ago

“Kvinder risikerer at blive skræmt væk, hvis de skal gå til danskundervisning i en kirke, mener byrådsmedlemmer i Odense.”

Kvinder kues af religion.

Janne
Janne
11 years ago

OT “Kvinder risikerer at blive skræmt væk, hvis de skal gå til danskundervisning i en kirke, mener byrådsmedlemmer i Odense.” Kirker kan gøre kvinder bange (!) og religion og undervisning skal ikke blandes sammen og man skal mødes på et neutralt område, mener bl.a. politiker i Odense. Jeg er enig i de to sidste synspunkter. Det første synspunkt opfatter jeg som udtryk for et yderst negativt og nedladende kvindesyn. h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/304519:Danmark–Politikere–Muslimer-skal-ikke-undervises-i-en-kirke Men det er altså ok at blande religion og politik sammen når borgmester Boye beder fredagsbøn i moske. Og det er ok at blande religion og politik… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Ulla Lauridsen

Enig. Så må vi melde os ud af EU.

Ulla Lauridsen
11 years ago

Jeg tror ikke, EU forstår danskernes vilje til at være herrer i eget hus, koste hvad det vil. Vi melder os jo bare ud, hvis det bliver nødvendigt.

.
.
11 years ago

Brandstiftere i Gellerup:

“Yderligere tre anholdt for børnehavebrand

Af Danny Rødgaard

Foruden den 16-årige dreng, der er anholdt og sidder varetægtsfængslet for at have sat ild til børnehaven Viben på Dortesvej i Brabrand, der udbrændte i sidste måned, har politiet sigtet tre yderligere for den samme brand. Det drejer sig om tre mænd fra Brabrand på 17, 18 og 20 år.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081115/AAS/130511803/1002

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x