17
nov
Seneste opdatering: 17/11-08 kl. 2300
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sweden’s second largest city and the multi-cultural aspect and vibrant cultures of Malmö. Although smaller in size than Stockholm, both Gothenburg and Malmö offer a wealth of shopping, restaurants and cultural life. Malmö alone is a city of 164 nations and 100 languages. This is deliciously reflected in the myriad of restaurants and cafes here.”

“Sverige är i dag nummer ett bland utländska turister när det gäller Skandinavien, trots att både Danmark och Norge satsar mer för att locka utländska besökare.
Danmark brottas med problem i efterdyningarna av Muhammedteckningarna och har satsat 400 miljoner danska kronor enbart för att tvätta bort sitt skamfilade rykte. Också Norge har problem, självaste Hurtigruten hotas av konkurs.” Deckare, gayturism och pigga äldre

Om “Danmarks plettede rygte” er Semmy Rülf tilsyneladende bedre orienteret, end jeg er. Vi danskere må altså nøjes med islamofobturismen, mens Malmø får alle krimilæsere, gamlingene, livsstilsturisterne fra Mogadishu og Basra og alverdens homoseksuelle . Den sidste gruppe skal nok tænke sig om mere end én gang, inden de rejser til Sverige, mens elskere af dårlige, socialt bevidste kriminalromaner i post- Sjöwahl-Wahlö stil, skrevet af socialistmillionærer, der bor på Österlen og i Syd -Spanien, vil givetvis få hvad de kommer efter. København er dog fuld af turister hele året, ikke mindst kinesere pt., de er sikkert aldrig blevet advaret om Danmarks dårlige rygte, eller også er de ligeglade. Krimielskere vil få, hvad de kommer efter: ROSENGÅRD 2008 – Mord, Bränder, Gängkrig & Andra Incidenter og Fox News – Malmoe og Visit Sweden. En del af turisterne er så glade for Sverige, at de aldrig rejser igen. Derfor slår befolkningsøgningen nye rekorder hvert år, “en velsignelse for Sverige”, som aviserne kalder det. (foto – det er os der har fotograferet dette fra skærmen. Da det nu er så udbredt, at det findes på flere håndfulde svenske blogs, har vi i dagens anledning forbedret lidt på kvaliteten. Udsendelsen findes på You Tube:“Malmö känns som ett arabland”

Lisbeth Knudsens “Det Fri Berlingske Tidende”

Har et længere interview med det sympatiske, politiske stortalent, Johanne Smidt-Nielsen (Enhl.), mens Lars Hedegaard nu må skrive i Jyllands Posten: Sov sødt, Søllerød. Han savner ikke Lisbeth Knudsen. Det kommer vi andre heller ikke til. Kan det mon skyldes at “Han er blandt de allersidste, der benytter mange anledninger til at sprede sit kritiske syn på kvindekønnet.”, som en angiveligt journalistuddannet lidt kryptisk udtrykker det ? Hvis jeg forstår Dorte Toft ret, så har vi en feminofob på hænderne. Jeg kom engang i pænt selskab til at sige, at hvis præster og kvinder ikke havde stemmeret, så ville de Radikale ryge ud af Folketinget, og Danmark ville aldrig igen få en socialistisk regering. Selvom det er valgstatistik og ikke opinion, vil jeg alligevel fraråde andre at sige det samme. Det forløb skidt.

Fjogethed i stedet for argumenter mod Hedegaard

Hvis nogle af vores læsere har set kritik af Lars Hedegaard der ikke er personangreb eller kritik af ‘tonen’ i hans skriverier, men gendrivelse af de oplysninger og argumenter han fremfører, hører jeg gerne nærmere. Jeg har nemlig ikke set eksempler på saglig kritik. Der et således et retorisk kneb som er velkendt i denne slags debatter, som man kunne betegne som latterliggørelse ved brug af stråmænd der tilskriver modparten paranoiske og megalomane træk – og helt glider udenom kritik af modpartens argumenter eller de fakta de inddrager.

Her tilskriver Anders Lund Madsen i strid med sandheden Hedegaard det synspunkt at han selv står ene med sin islamkritik. Argumentet er derimod at egentlig, substantiel og kritisk dækning er så godt som fraværende i mainstreammedierne – man undlader at stille kritiske spørgsmål, eller man undlader perspektivering i forhold til islams dogmatik og historie. Hvis Madsen ellers gad – i stedet for at poste selvsmagende ligegyldigheder – kunne han nemt efterprøve denne påstand ved f. eks. at søge på specifikke islamiske termer på Infomedia. Stort set alle forekomster er i læserbreve, debatindlæg eller boganmeldelser. Ikke journalistiske. Således er ‘taqiyya’ kun brugt én gang af en journalist, som eufemistisk kaldte det “et arabisk krigsudtryk som betyder at narre fjenden”.

Jeg burde have set det. Men midt i glædesrusen over ansættelsen af vort lands så godt som eneste, fremmeste og mest frygtløse islambetvinger Lars Hedegaards ansættelse på Morgenavisen Jyllands-Posten var der ligesom en hel del, der glippede min opmærksomhed. For hvor har Hedegaard dog ret i, at ingen i dette land tør tale disse religiøse fanatiskere ret imod! Der er jo så godt som ikke nogen egentlig debat om emnet i Danmark, og således kan islamisterne frit udøve deres meningsterror, mens de sidste frie danske debattører lever skyggetilværelser og må friste kummerlige tilværelser uden anerkendelse, støtte eller fred. Prøv da blot at åbne denne avis en almindelig dag! Slå op på debatsiderne og læs! Jeg beder Dem! De vil opdage, at emnet er ikke-eksisterende. Ingen tør. Ingen gider. Ingen magter. […]

For fyringen var selvsagt politisk. Hedegaard hævdede straks, at han var fyret, fordi han ikke måtte skrive mere kritik af islam, og hvis Hedegaard siger det, så passer det. Man behøver blot at se på det danske generelle debatklima for at finde bekræftelse af hans påstand. Som jeg nævnte ovenfor, så er der praktisk talt ingen, der skriver om emnet i Danmark. […]

Et sikkert tegn på en islamdebattørs inkompetence er ureflekteret opstilling af moralsk ækvivalens. Argumentet er ikke at “alle muslimer [er] tossede fanatikere”. Det er – lidt for subtilt for en fjoget klumme? – at islams dogmatik virker i én bestemt retning, til skade for os vantro, og at der ikke er en moderat islam som kan danne modvægt (jfr. Ibn Warraq: Der findes moderate muslimer, men islam er ikke moderat). Den moralske ækvivalens med tossede amerikanere er latterlig og underlødig – som om disse amerikanere markerer sig i verden med parallelsamfund, rekruttering i fængsler, terrorbevægelser og krav om særbehandling i vantro samfund (LFPC – som er medlem af Trykkefrihedsselskabet).

Jeg var f.eks. engang lige ved at tro på, at alle muslimer var tossede fanatikere, indtil en kær ven, som faktisk bor i Beirut, kunne fortælle mig, at det ikke er sådan. Alle muslimer er ikke tossede fanatikere. Nogle er. Men langt de fleste prøver bare at få livet til at hænge sammen uden at blive vanvittige. Det er ligesom med amerikanerne. Nogle amerikanere er tossede fanatikere. Men langt fra alle. […] Anders Lund Madsen: Debatklima: En rejse ind i selverkendelsen og ud på selveste indsigtens fagre sletter (JP 16.11.2008, ikke online)

Tu quoque: “Manisk, hadefuld og unuanceret”

Måske fokuserer Snaphanen i vel høj grad på pressedækningen af Lars Hedegaard, men det er jo en kendsgerning at denne er illustrativ og et lærestykke i hele misèren omkring dækningen af fredens religion ikke blot i danske medier, men verden over. Til den fjogede og indholdsløse tilgang jeg omtalte oven for kan således også føjes en man kunne kalde ‘talismanisk besværgelse ved afstandstagen fra ikonisk, uanstændig figur’. Ingen mestrer denne særlige form for betoning af egen stuerenhed bedre end den radikale Bjarke Larsen, der i uhørt grad har fået Hedegaard på hjernen. Således kan man dykke ned i hans læserbrevshistorik på Infomedia, hvor guldkorn som disse findes: “Eller tag Lars Hedegaard, der mod honorar og med fri adgang til debatsiderne på Berlingske Tidende nu et par år flere gange om ugen systematisk har tilsvinet alt islamisk” [Politiken 19.2.2003]; “Islam fremstilles [af L. H.] som en verdensomspændende, homogen, nærmest topstyret bevægelse, der forsøger »en demografisk overmanding af Europas indfødte befolkninger«. Den slags hadefuldt vrøvl skal han naturligvis have lov til at ytre, men det giver ham ikke ret til automatisk at blive optaget i enhver forening” [Berlingske Tidende 13.1.2004];” Kritikken [L. H.s] af islam derimod skal bare have hele armen. Jo grovere, jo bedre” [Politiken 22.12.2004].

I dækningen af hans planlagte udgivelse af Medinas Juvel har Bjarke Larsen vistnok ved hver lejlighed bedyret sine ædle motiver til at udgive den – og, igen, ved rituelt at distancere sig fra Lars Hedegaard. Med andre ord satser den stuerene forlægger på at undgå brandbomber mod sig selv og sin familie ved at dæmonisere en modstander som han vel at mærke kun har angrebet på ‘tonen’, og intetsteds – som jeg har kunnet finde – ved substantiel gendrivelse af Hedegaards fremlagte fakta og argumenter. Personlig sikkerhed på andres bekostning. Hvilken anstændighed (LFPC).

Han frygter til gengæld, at hans danske oversættelse af »The Jewel of Medina« bliver slået i hartkorn med den bog, som historikeren Lars Hedegaard snart udgiver.

»Vi har kritikken af visse sider af islam til fælles, men måden, jeg og Lars Hede- gaard udtrykker vores kritik på og så videre, er meget forskellig,« siger Bjarke Larsen, der blandt andet kalder Lars Hedegaards islam-kritik for »manisk, hadefuld og unuanceret«. Muhammed-bog ud trods brandbombe (Berlingske Tidende 15.11.2008)

Så er dagens Hedegaard kvote vist opbrugt

Hedegaard-gate  fik samme  forløb som Muhammedkrisen uden at der dog blev sat ild til noget. Den var et godt stykke tid om at varme op, og så kom det hele på én gang. Vi slutter med  to bemærkninger:  Jalving og Krause  Kjær diskutere sagen i P 1 debat. Den debat ville have været  meget kortere, hvis Krause Kjær havde  bedt om at se den bog, han ytrede sig om. Den indeholder ingen billeder af profeten ! Han kunne ha sparet sig besværet, men sådan kan det gå, når man har en mening om alt på stående fod. Og så går Katrine Winkel Holm også fra  Berlingske til Jyllands Posten, og tillykke med det.

Endelig: “Pia K. vil undersøge ex PET-chef”

Desværre er dette en tabersag for Dansk Folkeparti. Dækningen vil uden tvivl blive drejet til at partiet vil knægte Bonnichsens ytringsfrihed som privatperson, og ikke om hvorvidt han giver indtryk af at tale på vegne af sin gamle arbejdsplads – en uklarhed som vi også har gjort opmærksom på (LFPC).

Update: DF havde ikke en chance. Allerede Ritzau-spammen jeg citerer fra her indeholdt vendingen “Bonnichsen flere gange har forsvaret danske muslimer”. Politiken følger op: “DF træt af forsvar af muslimer“.  Og Danmarks Radio: “SF: Bonnichsen har ret til at ytre sig“. Sådan, kære læser, opretholdes hadet mod Dansk Folkeparti dagligt. Det må kræve en ganske særlig fattet psyke at være politiker for dette parti. Jeg holdt ikke én dag til det.

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, vil have justitsminister Brian Mikkelsen til at undersøge, om den tidligere operative chef for Politiets Efterretningstjeneste (PET), Hans Jørgen Bonnichsen, “skader” sin tidligere arbejdsplads. […] Pia K. vil undersøge ex PET-chef

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
li
li
12 years ago

Læserbreve eller FRAU Knudsens stærkt censureret, fint skal det være! Dame-blog. Stor ros til LFPC for det første at have undgået Frau Knudsens fint følende censur, men dernæst at argumentere med en tåbe der kalder sig jørgen, der mener, at TONEN er mere afgørende end indholdet!!!! Desværre kan jeg ikke give “jørgen” tørt på, fordi han er en af de “tone” angivne på den sarte Frau udrendsnings Knudsens sølle blog, som åbenbart af racistiske grunde udelukker mig fra den ytringsfrie debat??? Måske er jeg ikke så yndefuld og selvforherligende og stædig-dum(nej uffe din haltende MEN hest kommer aldrig i mål!!)… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hvis tilstrækkeligt mange sender læserbreve hvori der protesteres mod Euro-Mediterranean aftalen og Eurogendfor uopholdeligt
Kan Jyllands-Postens redaktion da ikke ignorere dette faktum.
Det vil da være som en trykkoger, hvor låget presses af.
Jeg har til min gru opdaget, at jeg har forsømt læserbrevskrivning,
idet google-søgning på eget navn viser at listen over skrevne
bidrag er blevet kortere, hvis man ikke røgter sit generalieblad.

PeterK
PeterK
12 years ago

JyllandsPosten er et fyrtårn i mørket, men ligesom et fyrtårn lyser det ikke konstant, prøv f.eks at få noget EU kritisk optaget.

Heldigvis læser JPøs ledere også blogs, og JP har som eneste MSM foreslået at problemet med tuneseren løses ved at bede Tunesien om at overholde de menneskerettigheder man skrev under på, da man trådte ind i FN. FN’s – ikke Cairo erklæringen som Tunesien også har skrevet under på.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Under Muhammed-krisen for snart tre år siden ville Fyens StiftsTidende i sin leder, samt generelt have Statsminister Anders Fogh Rasmussen til at sige undskyld for Muhammed-tegningerne Hvor er jeg glad for at Fogh stod fast, og at Danmark ikke havde en SR-regering på det tidspunkt. Jeg har bevaret udklip fra min foretrukne avis -Jyllands-Posten for februar 2006. Man havde stået stærkere hvis det drejede sig om 40 ud af 40 bladtegnere som løste deres opgave med at illustrere profeten Muhammed. Og hvis Den Vestlige Verden stod sammen frem for snævre handelsinteresser hvor man kunne tage markedsandele fra Danmark. Den muslimske… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg håber også, at Jyllands-Postens oplag vil stige herovre i provinsen. Personligt gik jeg konsekvent over til Jyllands-Posten efter de publicerede Muhammed-tegningerne. I JP bringes også kritiske debatindlæg om islam af mennesker som f. eks. journalist Poul Erik Andersen forleden. Indlæg der med garanti aldrig ville blive bragt i andre aviser. Der er brug for mandsmod og principfasthed i disse kritiske tider for Danmark. Vi har ingen lunde brug for fej eftergivenhed og politisk korrekthed. Meget sigende så har mit nærmeste supermarked, SuperBest kun to eksemplarer af Jyllands-Posten til løssalg dagligt. Til gengæld er alt det danske kyllingekød i køledisken… Read more »

li
li
12 years ago

Tja, hvorfor ikke forlade den synkende skude Berlinske, den er på Frau Knudsens Socialdemokratiske afgrunds kurs ligesom skuden Aktuelt blev sejlet udover! Forøvrigt udøver den stærkt overbelastede selvfeds kvinde-menneske censur på sin sølle blog, den fint skal det være, redaktrisse kan ikke tåle mosten! Men intet nyt idet, for sådan er socialismen, ligesom iSLAM, hoved af på anderledes tænkende. Nå, men så har Politikens læsere fået endnu en pamflet de kan hygge sig med. Jeg køber af princip ikke Berlinske mere, før Frau Knudsen er fjernet, udryddet, væk fra denne avis. Jyllandsposten oplag vil nok stige her på Sjælland, eftersom… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

Jeg skal love for, at JP i disse dage for alvor får manifisteret sig som ‘frihedens stemme’ i det Danske mediebillede. Men nuvel, så er der altså JP og blogsfæren på demokratiets side, mens resten står for betonagtig kulturradikalisme og eftergivenhed. Fronterne er på den måde i det mindste trukket skarpt op.

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne

Helt enig i dine synspunkter.
Kønslige omskæringer må være det enkelte menneskes valg – ikke et valg andre mennesker træffer for en. Det kan man beslutte, om man vil udsætte sin krop for, når man er blevet myndig.

OT

Katrine Winkel Holm forlader tante tandløs og går over til min avis 🙂

http://jp.dk/kultur/article1516690.ece

Hvilken gevinst for Jyllands-Posten. Jeg havde også været forundret, såfremt hun var blevet efter fyringen af Lars Hedegaard.

Janne
Janne
12 years ago

Er det ikke ironisk at en selvudnævnt humanist som ham jeg citerede ovenover i dette spørgsmål går ind for at det er slægter og familier og traditioner der skal have rettigheder og ikke det enkelte individ – ikke det enkelte menneske – her barnet.

At kalde sig selv for humanist er bestemt ikke det samme som at være humanist.

Janne
Janne
12 years ago

Det skulle lige være Faderhuset eller mormoner eller asa-troende eller ateister der kom med krav om at skære i menneskebørn, så var fanden løs i Laksegade. Urimelige ritualer skal ikke hæves over kritik. Uanset hvilken religion eller kultur de er en del af. Tværtimod synes jeg at det er på høje tide at der bliver tænkt på radikal forandring hvad kønslemlæstelse af børn angår. Et helt nyt og humant ritual må se dagens lys.

Magga
Magga
12 years ago

“Guderettigheder og slægtsrettigheder skal ikke stå højere end det enkelte individs frihedsrettigheder.”

Naturligvis ikke, og det bør også kunne udledes af diverse lovgivning og konventioner om individets rettigheder.

LAD OS SLÅ FAST MED SYVTOMMERSØM, AT VI IKKE LEVER I ET KLANSAMFUND.

Janne
Janne
12 years ago

Mere verbal kamp for familie- og slægtsrettigheder og ikke for det enkelte menneskes ret til egen krop. “I mine øjne bliver udfaldet af denne øvelse, at man som forældre burde undlade indgrebet og lade beslutningen være op til barnet, når vedkommende selv er i stand til at træffe den. Til gengæld er der trods alt tale om et mindre indgreb med begrænsede risici, men med så kolossal identitetsbærende betydning for familien, slægten og traditionen, at et decideret forbud i sidste ende vil være et større statsovergreb, end de nok så rimelige og relevante betænkeligheder ved indgrebet i sig selv kan… Read more »

.
.
12 years ago

Programmet burde naturligvis hedde “De sorte islamister”.

Magga
Magga
12 years ago

Det er jeg mig pinligt bevidst, JensH. Men det forholder sig sådan, at VOK vandt stemmer, fordi man stjal holdninger og dermed “brødet” ud af munden på socialdemokraterne. Ikke fordi man interesserer sig for andet end magt, den tid er tydeligt nok for længst forbi undtagen for nogle få DFe’re, som får mundkurv på, når de ikke marcherer i takt. Dernæst indledtes næste fase, hvor magthaverne kastede sig i armene på EU’s socialdemokratiske megaprojekt, og i dag skal vi alle forestille at være eu-socialdemokrater. Takket være et flertal af VOK-mænd med højtflyvende magtambibtioner. Det danske folk er reduceret til de… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga

“Til sidst. Hæv gerne valgretsalderen men for mænd må den mindst være 50, for først da begynder de at tænke lige så meget med hovedet. Nu og da.”

Må jeg lige minde dig om, at hvis det ikke var fordi at flertallet af mænd stemmer på VKO-partierne, så havde Magrethe Vestager for længst opnået sit mål om afvikling af Danmark og Dansk kultur. Hvis Danske valg udelukkende blev bestemt af de kvindelige vælgere havde Soc, De Radikale,SF og Enhedslisten så massivt flertal, at det kun ville blive overgået, hvis valget udelukkende blev bestemt af stemmeafgivningen fra de Danske journalister.

Magga
Magga
12 years ago

Janne skrev:

“Hvis der skal skæres mener jeg at det kan gøres når de pågældende er blevet myndige. Når de selv er modne nok til at tage stilling.”

Ja vist, store beslutninger bør om muligt henlægges til voksenalderen.

Jeg har altid ment, at noget lignende burde gælde konfirmationen. Der er ingen idé i, at den er placeret i de tidlige teenageår, og dette er også en gammel men stadig uafsluttet diskussion. Min morfar mente det samme.

Janne
Janne
12 years ago

OT Velkommen kritik af kønslemlæstelse af børn: “Flere læger kræver et forbud, og også Børnerådet mener, at drengen selv skal bestemme. Børnerådets formand, Charlotte Guldberg, understreger også, at der ikke burde være forskel på drenge og piger – og blandt andet derfor skal der være en lov mod drengeomskæring, mener hun. Derfor er Børnerådet og Det Etiske Råd gået sammen om at udarbejde undervisningsmaterialet ”Mærker for Livet”, som danske skolebørn lige nu sidder og diskuterer i klasseværelserne i forbindelse med dette års Etisk Forum for Unge. Her skal eleverne diskutere forskellige indgreb på kroppen, som ikke har nogen medicinsk begrundelse… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Anders Lund Madsen siger meget ved at vælge at gøre grin med spejdere. Bekvemt og mageligt. Islamister fredes.

Magga
Magga
12 years ago

Lars Hedegaard har længe været en hund i et spil kegler, og en sådan bør en avis med respekt for sig selv kunne magte og ligefrem sætte pris på. Flinkeskolepigen viderefører tradtionerne fra sit andet fallitbo og har kapslet sig godt ind. Som Vestager skal hun nok lykkes med at få sit projekt gjort til et bedemandsfirma. Lad tanterne få som de har fortjent. Se blot hvad JP tåler med den selvsmagende flakke Per Nyholm og den kedelige sorte spejder, der tror, at han er genial. Der er ellers – som man siger på dette sted – langt mellem snapsene,… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Det er desværre en ubestridelig kendsgerning, at majoriteten af de danske kvinder stemmer rødt. Bedrøveligt og uforståeligt.
Du glemte dog en væsentlig gruppe, som stemmer radikalt: læger m/k

Tante tandløs har smidt guld på gaden ved at afskedige Lars Hedegaard. Knudsen har dummet sig – igen.

*
*
12 years ago

Så sikker en position, Anders Lund Madsen vælger.

Fornærmer ingen. Men sjovt nok er Anders Lund Madsen jo ikke sjov, når han er politisk korrekt.

Bare gennemsnitlig og kedelig.

steen
12 years ago

tak, tjoh – nu udtrykte jeg faktisk ikke, at jeg mente de ikke burde have stemmeret. Jeg ved ikke om det blev opfattet sådan, eller der bare er visse ting man ikke skal konstatere højt blandt følsomme mennesker. Morale: Ikke alle kendsgerninger skal siges højt ! Jeg ved ikke om jeg har lært af episoden, eller om jeg stadig kan lægge en L……… på parketgulvet. På en måde må man jo håbe det…………….Jeg tror nok jeg kunne trække nogle dusin kvindelige vidner på, at jeg ikke lider af “mysogeni”.

Kimpo
12 years ago

Haha, Steen – du er sikkert velkommen i Maskulin Modstand. Dem vi omgås i debatterne her er selvfølgelig undtagelser som bekræfter regelen. Et faktum er et faktum, og man kunne også overveje at starte valgretten ved 30 år for mænd og 50 år for kvinder – så har folk fået lidt livserfaring og kvinderne er over det værste hormonelle føleri 🙂

G.Johnsen
12 years ago

Jeg opsögte for en tid siden en gammel klassekammerat fra gymnasietiden. Han ville have väret officér, men blev läge. Dog stadig med interesse for forsvaret og militärhistorie.
Mit ärinde var, om han på nogen måde deltog i modstanden mod islamiseringen af Europa?

Jeg frittede lidt forsigtigt, men fandt ikke mindste bölgelängde. Da så jeg, at Berlingeren lå på hans bord, og forstod at det var hans daglige information!

Da begreb jeg!

li
li
12 years ago

Vi andre savner heller ikke Frau Knudsen.
Syndt avisen nu bliver til en Pølletiken light udgave, som er Frau Knudsens nye projekt.
Fyringer af politiske ukorrekte og ensretning af de tilbage blevne “referenter” det er Fru Knudsens “ny” Berlinske eller mere korrekt “rød” Berlinske.
Vi var mange der forudså denne udvikling, ved ansættelsen af DDR Frau Knudsen.
Så fyringen af Lars Hedegaard kom ikke som en overraskelse, men som en sørgelig konstatering på Berlinskes forfald og ødelæggelse.