21
nov
Seneste opdatering: 22/11-08 kl. 1551
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Debatm√łde om antiamerikanismen – med Bruce Bawer, Henryk Broder, Carl Pedersen og Edward Ashbee. Den 28 oktober i Trykkefrihedsselskabet, Dansk Forfatterforening, Strandgade 6 p√• Christianshavn. Indeholder opl√¶g Bawer, opl√¶g Broder + debat……..og historien om Broders slips (min. 7:00). ¬© Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet. (kr√¶ver¬† Adobe Flash 10)

(det kan v√¶re n√łdvendigt at k√łre volumeskyderen en tur op og ned, f√łr der er lyd)

Gr√łn afgift

N√•r H√łjesteret siger, at en terrormist√¶nkt tuneser ikke skulle have v√¶ret f√¶ngslet, og m√•ske har krav p√• erstatning, m√• b√•de politikere og borgere tage det til efterretning. Samtidig er det egnet til at v√¶kke forundring, at et bestemt trossamfund – muslimerne – uanf√¶gtet kan p√•f√łre samfundet enorme omkostninger til opretholdelse af terrorberedskab og terrorbek√¶mpelse. Islams farve er som bekendt gr√łn. S√• m√•ske burde politikerne overveje at p√•l√¶gge alle muslimer en s√¶rlig gr√łn afgift til delvis d√¶kning af de med religionen forbundne omkostninger for samfundet. Det bem√¶rkes, at en s√•dan afgift vil v√¶re i fuld overensstemmelse med kernen i islam, idet Koranen faktisk foreskriver s√¶rlig beskatning af anderledes troende.
Morten J. Lintrup , læserbrev i Berlingske Tidende

Europe a ‘hobbled giant’ by 2025, predicts US intelligence report

Bem√¶rk den meget sigende vinkling af bekymringen over ‘integrationens’ fallit: “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past”. Ikke hvad konsekvenserne bliver for de europ√¶ere der har opbygget de attraktive samfund der har virket som en magnet p√• disse indvandrere. Vi, k√¶re l√¶sere, bliver betragtet som en farlig femtekolonne i vores egne lande, her set ud fra amerikanske interesser som det nok vil v√¶re naivt at tro til tid og evighed er sammenfaldende med Europas – og slet ikke med de oprindelige europ√¶iske befolkninger. USA ser for mig ud til at ville s√¶lge os som en goodwillgestus over for Tyrkiet, og derved den muslimske verden. Hvis dette ikke er en holdbar konklusion h√łrer jeg gerne fra mere kompetente l√¶sere end jeg, men jeg kan ikke se andet end at vi europ√¶ere er blevet en lus mellem to negle, USA og EU, og at vi ingen st√łtte har nogetsteds til vores selvf√łlgelige interesse i at bevare vores samfund fri for islamisering.

By 2025, the European Union will be a “hobbled giant” crippled by internal bickering and a eurosceptic citizenry. Eastern European organised crime could dominate one or more member state governments, and the bloc will likely be kowtowing to Moscow after having failed at all attempts to wean itself from Russian energy supplies. The document goes on to say that integrating immigrants, particularly from Muslim backgrounds will become an acute challenge in a difficult economic climate and frets about Europeans “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past.”

Bem√¶rk truslen her – hvis vi ikke siger ja til Tyrkiet kommer de rigtigt slemme efter os. Damned if we do, damned if we don’t (LFPC):

Moreover, the question of Turkey’s ultimate EU membership will be “a test of Europe’s outward focus between now and 2025. Increasing doubts about Turkey’s chances are likely to slow its implementation of political and human rights reforms.”

“Any outright rejection risks wider repercussions, reinforcing arguments in the Muslim world – including among Europe’s Muslim minorities – about the incompatibility of the West and Islam.” […]

Indeed, organised crime is the dark heart of this European dystopia, with the report describing the already substantial problem as the continent’s largest concern. “Crime could be the gravest threat inside Europe as Eurasian transnational organisations – flush from involvement in energy and mineral concerns – become more powerful and broaden their scope. EU-Observer [hobbled=lam, haltende, bickering=sk√¶nderier]

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimpo
11 years ago

USA lider jo ogs√• under dumme 68-akademikere som g√łr uendeligt meget mere skade end gavn. Efterretningstjenester er ogs√• styret af akademikere, ligesom alt andet og derfor vil deres udmeldinger v√¶re lige s√• forkerte som andre samfundsakademikeres. Man skal ikke tage rapporter som disse for andet end gylp fra en fork√¶let baby. Vi skal have tal og facts – Mht. vurderinger m√• befolkningerne oprette parallelle systemer. Tidens akademiske systemer kan kastes p√• m√łddingen i vidt omfang. De kloge er desv√¶rre ikke l√¶ngere dem som har klogskabens stempel. (ikke fordi jeg tror jeg er en mere kompetent l√¶ser, men I f√•r min… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Johansen

Jeg ser ikke noget problem i at du holder gryden i kog, da der kan komme nye l√¶sere til. Det g√łr der forh√•bentligt. :o) I √łvrigt vokser problemet med at offentlige institutioner reklamerer med religi√łs k√łnsdiskrimination.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Lige noget for Lykketoft med anti-amerikanisme i Europa. Dette er resultatet af Politisk Korrekt holdningsbearbejdning af b√•de politiske ledere, og befolkningerne i Europa. Jeg priser mig lykkelig for, at Nyrup-regeringen ikke blev genvalgt i november 2001. Det ville v√¶re ulideligt med Mogens Lykketoft som forts√¶ttende udenrigsminister. Dennne kontr√¶re, kantede, socialdemokrat p√• politisk konfrontationskurs mod U.S.A. og Israel. I√łvrigt: Ham tuneseren med fornavnet Slim, er jeg overbevist om, vil sags√łge staten for de 8¬Ĺ m√•neders varet√¶gtsf√¶ngsel, umiddelbart efter han har f√•et sin erstatning efter domstolens (delvise) frifindelse. Tuneseren har √łget sit pointforspring, p√• grund af myndighedernes dumhed: Tuneseren 2, Taslima Nasreen… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Janne Ja, patienterne de betaler prisen for den feje eftergivenhed over for islamiske s√¶rkrav. Sygehusene siger ikke fra. Det g√łr Dansk Sygeplejer√•d ej heller. Tv√¶rtimod s√• mener de, at man skal komme de religi√łse krav i m√łde. Det er forkasteligt, at Dansk Sygeplejer√•ds formand, Connie Krukow mener vi skal im√łdekomme kvindediskriminerende uniformer: http://www.sygeplejersken.dk/sygeplejersken/default.asp?intArticleID=14304 Det er en interesseorganisation for den st√¶rke part, som √•benlyst ikke spekulerer p√• patienternes krav p√• at m√łde sygehuspersonale, der fremst√•r neutrale og professionelle. Men hvad, det er jo ogs√• bare patienter. Beklager min tilbagevenden til denne diskussion, men jeg er oppe i det r√łde felt over… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

retter lige de v√¶reste stavefejl, hvis I gider at slette f√łrste udgave. Tak. Det er virkelig trist og forf√¶rdeligt at se at kvindelige medicinstuderende nu har f√•et sexistisk og diskriminerende religi√łs uniform p√•. Kan man s√• f√• et skilt p√• sygehuset hvor der st√•r at Gud/Allah ikke findes? For s√•dan et skilt vil jeg have med n√•r jeg p√• et tidspunkt f√•r brug for et offentligt dansk sygehus. Det er utrolig provokerende og dybt kr√¶nkende at sygehuspersonale stikker s√•dan en religi√łs mundering lige op i ansigtet p√• patienter p√• danske sygehuse. ‚ÄúIf√łlge en ny unders√łgelse fra Rockwool-fonden er det f√łrst… Read more »