21
nov
Seneste opdatering: 22/11-08 kl. 1551
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Debatmøde om antiamerikanismen – med Bruce Bawer, Henryk Broder, Carl Pedersen og Edward Ashbee. Den 28 oktober i Trykkefrihedsselskabet, Dansk Forfatterforening, Strandgade 6 pĂĄ Christianshavn. Indeholder oplæg Bawer, oplæg Broder + debat……..og historien om Broders slips (min. 7:00). © Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet. (kræver  Adobe Flash 10)

(det kan være nødvendigt at køre volumeskyderen en tur op og ned, før der er lyd)

Grøn afgift

NĂĄr Højesteret siger, at en terrormistænkt tuneser ikke skulle have været fængslet, og mĂĄske har krav pĂĄ erstatning, mĂĄ bĂĄde politikere og borgere tage det til efterretning. Samtidig er det egnet til at vække forundring, at et bestemt trossamfund – muslimerne – uanfægtet kan pĂĄføre samfundet enorme omkostninger til opretholdelse af terrorberedskab og terrorbekæmpelse. Islams farve er som bekendt grøn. SĂĄ mĂĄske burde politikerne overveje at pĂĄlægge alle muslimer en særlig grøn afgift til delvis dækning af de med religionen forbundne omkostninger for samfundet. Det bemærkes, at en sĂĄdan afgift vil være i fuld overensstemmelse med kernen i islam, idet Koranen faktisk foreskriver særlig beskatning af anderledes troende.
Morten J. Lintrup , læserbrev i Berlingske Tidende

Europe a ‘hobbled giant’ by 2025, predicts US intelligence report

Bemærk den meget sigende vinkling af bekymringen over ‘integrationens’ fallit: “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past”. Ikke hvad konsekvenserne bliver for de europæere der har opbygget de attraktive samfund der har virket som en magnet pĂĄ disse indvandrere. Vi, kære læsere, bliver betragtet som en farlig femtekolonne i vores egne lande, her set ud fra amerikanske interesser som det nok vil være naivt at tro til tid og evighed er sammenfaldende med Europas – og slet ikke med de oprindelige europæiske befolkninger. USA ser for mig ud til at ville sælge os som en goodwillgestus over for Tyrkiet, og derved den muslimske verden. Hvis dette ikke er en holdbar konklusion hører jeg gerne fra mere kompetente læsere end jeg, men jeg kan ikke se andet end at vi europæere er blevet en lus mellem to negle, USA og EU, og at vi ingen støtte har nogetsteds til vores selvfølgelige interesse i at bevare vores samfund fri for islamisering.

By 2025, the European Union will be a “hobbled giant” crippled by internal bickering and a eurosceptic citizenry. Eastern European organised crime could dominate one or more member state governments, and the bloc will likely be kowtowing to Moscow after having failed at all attempts to wean itself from Russian energy supplies. The document goes on to say that integrating immigrants, particularly from Muslim backgrounds will become an acute challenge in a difficult economic climate and frets about Europeans “resort[ing] to narrow nationalism … as happened in the past.”

Bemærk truslen her – hvis vi ikke siger ja til Tyrkiet kommer de rigtigt slemme efter os. Damned if we do, damned if we don’t (LFPC):

Moreover, the question of Turkey’s ultimate EU membership will be “a test of Europe’s outward focus between now and 2025. Increasing doubts about Turkey’s chances are likely to slow its implementation of political and human rights reforms.”

“Any outright rejection risks wider repercussions, reinforcing arguments in the Muslim world – including among Europe’s Muslim minorities – about the incompatibility of the West and Islam.” […]

Indeed, organised crime is the dark heart of this European dystopia, with the report describing the already substantial problem as the continent’s largest concern. “Crime could be the gravest threat inside Europe as Eurasian transnational organisations – flush from involvement in energy and mineral concerns – become more powerful and broaden their scope. EU-Observer [hobbled=lam, haltende, bickering=skænderier]

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimpo
12 years ago

USA lider jo ogsĂĄ under dumme 68-akademikere som gør uendeligt meget mere skade end gavn. Efterretningstjenester er ogsĂĄ styret af akademikere, ligesom alt andet og derfor vil deres udmeldinger være lige sĂĄ forkerte som andre samfundsakademikeres. Man skal ikke tage rapporter som disse for andet end gylp fra en forkælet baby. Vi skal have tal og facts – Mht. vurderinger mĂĄ befolkningerne oprette parallelle systemer. Tidens akademiske systemer kan kastes pĂĄ møddingen i vidt omfang. De kloge er desværre ikke længere dem som har klogskabens stempel. (ikke fordi jeg tror jeg er en mere kompetent læser, men I fĂĄr min… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Jeg ser ikke noget problem i at du holder gryden i kog, da der kan komme nye læsere til. Det gør der forhåbentligt. :o) I øvrigt vokser problemet med at offentlige institutioner reklamerer med religiøs kønsdiskrimination.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Lige noget for Lykketoft med anti-amerikanisme i Europa. Dette er resultatet af Politisk Korrekt holdningsbearbejdning af bĂĄde politiske ledere, og befolkningerne i Europa. Jeg priser mig lykkelig for, at Nyrup-regeringen ikke blev genvalgt i november 2001. Det ville være ulideligt med Mogens Lykketoft som fortsættende udenrigsminister. Dennne kontrære, kantede, socialdemokrat pĂĄ politisk konfrontationskurs mod U.S.A. og Israel. Iøvrigt: Ham tuneseren med fornavnet Slim, er jeg overbevist om, vil sagsøge staten for de 8½ mĂĄneders varetægtsfængsel, umiddelbart efter han har fĂĄet sin erstatning efter domstolens (delvise) frifindelse. Tuneseren har øget sit pointforspring, pĂĄ grund af myndighedernes dumhed: Tuneseren 2, Taslima Nasreen… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Ja, patienterne de betaler prisen for den feje eftergivenhed over for islamiske særkrav. Sygehusene siger ikke fra. Det gør Dansk SygeplejerĂĄd ej heller. Tværtimod sĂĄ mener de, at man skal komme de religiøse krav i møde. Det er forkasteligt, at Dansk SygeplejerĂĄds formand, Connie Krukow mener vi skal imødekomme kvindediskriminerende uniformer: http://www.sygeplejersken.dk/sygeplejersken/default.asp?intArticleID=14304 Det er en interesseorganisation for den stærke part, som ĂĄbenlyst ikke spekulerer pĂĄ patienternes krav pĂĄ at møde sygehuspersonale, der fremstĂĄr neutrale og professionelle. Men hvad, det er jo ogsĂĄ bare patienter. Beklager min tilbagevenden til denne diskussion, men jeg er oppe i det røde felt over… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

retter lige de væreste stavefejl, hvis I gider at slette første udgave. Tak. Det er virkelig trist og forfærdeligt at se at kvindelige medicinstuderende nu har fĂĄet sexistisk og diskriminerende religiøs uniform pĂĄ. Kan man sĂĄ fĂĄ et skilt pĂĄ sygehuset hvor der stĂĄr at Gud/Allah ikke findes? For sĂĄdan et skilt vil jeg have med nĂĄr jeg pĂĄ et tidspunkt fĂĄr brug for et offentligt dansk sygehus. Det er utrolig provokerende og dybt krænkende at sygehuspersonale stikker sĂĄdan en religiøs mundering lige op i ansigtet pĂĄ patienter pĂĄ danske sygehuse. “Ifølge en ny undersøgelse fra Rockwool-fonden er det først… Read more »