22
nov
Seneste opdatering: 14/10-11 kl. 1804
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

de først ankomne kristne syrianer angriber de sidst tilkomne muslimer. Endnu en brik til fragmenteringen af Sverige. Her gemmer sig fremtidsperspektiver. Sikken et held at statsministeren “gör flera  resor nu, över hela Sverige, för att följa hur våld och brott påverkar oss,” så kan det ikke gå helt galt.  (TV 20.11.2008) :

Motsättningarna mellan olika flyktinggrupper i Södertäljeförorten Hovsjö har urartat till rena hatbrott.
Kristna invandrares hat mot muslimer ligger bakom ökningen, enligt Hovsjöpolisen…….Enligt polisen är det inte ovanligt att de trakasserande ungdomarnas föräldrar försvarar trakasserierna. Bland annat uppges en femåring ha fått gängstryk av personer i åldrarna 8-17 år och vuxna personer har hällt urin genom brevlådor till lägenheter där det bor muslimer.
Thomas Mattisson menar att vissa syrianer har valt ett medvetet utanförskap.
– Många vill inte vara svenskar, trots att de kan vara tredje generationen i Sverige. De känner sig fortfarande inte som svenskar och är stolta över det. Både unga och äldre kan skämta om “den där svennen”. Om jag då säger att “du är ju också svensk”, säger de “nej, jag är inte svensk, jag är syrian”.
Hatbrotten ökar i SödertäljeförortMotsättningar i Hovsjö skapar rädsla

Det er  ganske mærkeligt………

at saudierne  nu får lov at bygge en wahhabistisk stormoske i Göteborg”, sagde  Jan Guillou i DR Deadline forleden (video 8:21). Ja, mon ikke og det er en ny fornemmelse at være enig med Guillou. Det er mere end mærkeligt, det er en utilgivelig dumhed. Stop moskéen på Ramberget

Europavej 6 ved Halmstad: En “flygtningetranport” hver anden time

Natten mellan onsdag och torsdag var det dags för en större rutinkontroll vid trafikplatsen Heberg mellan Falkenberg och Halmstad. Under loppet av sex timmar stoppade Hallandspolisen tre bilar på E6:an som förde med sig smuggalde flyktingar från Irak. En flyktingtransport varannan timme en vanlig vardagsnatt alltså, vilket tyder på att människosmugglingen genom Halland är omfattande. Smuggling av irakier stort problem – se video fra SVT

Londons borgmester: Amnesti til 1.1 mio illegale

London mayor Boris Johnson has called for an amnesty for illegal immigrants.
Mr Johnson estimated there are around 700,000 illegal immigrants in the country, with 400,000 of them in the capital. Amnesties in European countries have resulted in attracting more illegal immigrants who think they will be allowed to stay when the next amnesty is announced. In an interview with Channel 4 News, Mr Johnson said: “In principle these people have done the wrong thing: they’ve broken the law. In principle they should all be taken and sent back to their place of origin, that’s the right thing to do .. (but) unfortunately it is just not going to happen. He stressed he did not want to set up incentives for illegal immigration but cited Spain as an example of where revenues were “hugely increased” as a result of it’s amnesties.

However, Spain has had six amnesties and more illegals have had to be regularised each time – for example 40,000 in 2002 and 700,000 in 2005. Sir Andrew Green, chairman of Migrationwatch, said: “This is appallingly irresponsible.  “It is absolutely bound to encourage still further illegal immigration.”  Boris Johnson calls for illegal immigrants amnesty

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andersen
Andersen
11 years ago

Vi går også i søvne hen mod skafottet, stopper af og til og åbner øjene for så at lukke dem igen og lade næsten som ingenting. En langvarig recession er på vej, vær sikker på det. Masser af arbejdsløshed, masser af fyringer som på Volvo, der har sendt mange trofaste og dygtige folk på gaden. Utallige små og store tragedier lurer i kølvandet på nedturen. Europa er en politisk dværg og øjensynligt døende pga. venstresidens uheldbredelige sværmen for de store idéer og førere. Hitler, Mussolini, Lenin, Stalin. EU’s helt Jean Monnet med hans hær af grå embedsmænd er sidste dræbende… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen Jeg tror ærlig talt det er for sent for Sverige, og det skal blive ‘spændende’ at se hvad deres politikere med udsigt til en dyb recession så vil gøre. Arbejdsløsheden stiger i disse måneder kraftigt i Sverige, og finansminister Borg spåede for et par uger siden at den meget snart ville være over 9 %, (den officelle altså). I forvejen har landet en stor statsgæld -som p.g.a. recessionen vil vokse- og det sætter naturligvis visse grænser for hvor ekspansiv en finanspolitik den Svenske regering kan føre for at afbøde virkningerne af den globale recession. Men det har gennem de… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Hurra, Sverige er reddet!!!! Nu vil Moderaterna gøre noget ved “utanförskap” (læs: “integrations-problemer”), idet en arbejdsgruppe i partiet nu har fundet frem til, at man skal satse på at “få fler i arbete och på en tryggare bostadsmiljö samt förstärkt polisnärvaro”: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1322879&lid=senasteNytt_275214&lpos=rubrik_1322879 Det er jo genialt tænkt af Moderaterna, og at behovet for at få gjort noget ved “utanförskap” kan man få bekræftet ved at læse en ny rapport dr just er udkommet om problemet: “Av 20-25-åringarna i Rosengård i Malmö, göteborgska Hjällbo, Araby i Växjö och Husby i Stockholm lever i snitt var tredje i utpräglat utanförskap. Det visar… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvad Fa…. havde myndighederne forestillet sig ville ske ved at lukke Mellemøstlige kristne og muslimer sammen i samme område i Sverige …. fordragelig og fredelig sameksistens ? Lige så lidt der har været fred mellem shia-og sunnimuslimer lige så lidt fred har der været mellem muslimer og kristne i de Mellemøstlige områder! De kristne er siden islam dukkede frem blevet, og bliver stadig, forfulgte og deres kirker ødelagte. Det er bundnaivt at tro, at freden mellem dem ville bryde ud blot fordi de er kommet til Sverige. Som med så meget andet skidt fra Mellemøsten og de arabiske lande arver… Read more »

trackback

[…] se også DN : Ungdomsgäng terroriserar äldreboende i Trollhättan  og Etnisk vold mellem kristne og muslimer i Södertälje […]

andreas
andreas
11 years ago

Aldrig har jeg set unge ballademagere omtalt som muslimer. Kunne man forestille sig det.”Unge muslimer har i nat brændt adskillige biler af o.s. v…”. Utænkeligt.
Nu, hvor det angiveligt er kristne indvandrere, der laver ballade, bliver religionen pludseligt interessant. Der kan I bare se: Kristne er ikke spor bedre end muslimer.
Den historie må være Gefundenes Fressen for DR

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Skulle der udbryde en ægte borgerkrig i Sverige og det øvrige Norden, så er det ikke noget særsyn.
Se på Balkan.
Vore politikere har været lige så naive som de, der grundlagde modsætningerne på Balkan.

Gud bevare Danmark, Gud bevare Skandinavien – skandinavisk.

falkeøje

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x