23
nov
Seneste opdatering: 25/11-08 kl. 0008
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

kvinde med barn. (foto © Snaphanen)

M√•ngfalden” i tal

År 2006 hade hela 105 områden i Sverige en sysselsättning som var lägre än 50 procent medan den för riket var 76,7 procent. Om de utsatta områdenas förvärvsfrekvens vore samma som rikets skulle 65. 246 fler vara i arbete. Det skulle försiktigt räknat innebära 17,5 miljarder mer i kommunala skatteintäkter och arbetsgivaravgifter varje år.
Situationen är särskilt oroande i Malmöområdet Västra Skrävlinge, som omfattar Rosengård Рdär arbetar bara var sjätte person.
I Angered i Göteborg arbetar var femte person och i delar av Borlänge och Västerås saknar sju av tio arbete. Göteborgsområdena Bergsjön och Angered har 57 procent av befolkningen socialbidrag, exklusive introduktionsersättning. Utanförskapsområdena uppvisar också långt högre siffror för brottslighet än riksgenomsnittet. DN Debatt og Mångkulturen i siffror.

“G√łr noget, sats milliarder”, skriver de to. Undskyld mig, 8000 svenskere mister deres job om ugen, ungdomsarbejdsl√łsheden er i forvejen 20%, Sverige sp√¶der usv√¶kket p√• med ikke europ√¶iske “flygtninge”, mens de g√•r mod recession. Kortene er delt ud, nu spiller de delvist sig selv. De fleste af disse tusinder og atter tusinder kommer aldrig i arbejde. Hvad det drejer sig om, er at forhindre dem i at starte en krig. S√• enkelt er det. Men det kan man ikke sige i det nydeligste af¬† parlamenter, selvom alle ved at Sverige sidder ovenp√• en labil¬† bombe. (Hvorfor vi s√¶tter “flygtning” i citationstegn, kan man h√łre her.)

Where Have All the Somalis Gone?

Historien her fort√¶ller om et antal somaliske m√¶nd der uden kendt √•rsag er forsvundet fra gaderne i Minneapolis og St. Paul, USA. For lidt og for lokalt til at man kan l√¶se en tendens ud af det, men faktum er jo, at dette klan- og krigsherrehelvede af et land er notorisk for dels en endel√łs borgerkrig, og senest ogs√• med udbredt s√łr√łvervirksomhed mod den internationale skibstrafik. Hvis denne aktuelle sag viser en tendens – ogs√• p√• vore breddegrader – er det derfor en n√¶rliggende antagelse, at udsigten til martyrd√łden eller jordisk r√łvergods virker dragende p√• denne gruppe, der vist ikke rigtig har form√•et at skabe sig karrierer uden for de sociale systemer. Endnu meget spekulativt, men v√¶rd at holde √łjnene √•bne. Fra tv-stationen KMSP og Gates of Vienna:

MINNEAPOLIS – Young Somali men are vanishing off the streets of the Twin Cities. More than 20 have left in the last few months, and the community fears they’ve gone back to Somalia to fight in a holy war.

They’re known in the Somali community simply as The Missing. More than 20 young Somali men, between the ages of 17 and 22, who have left the Twin Cities in the last few months, without a single word to their families.

The families and community leaders believe the men have gone back to fight in a bloody civil war, in which Al Qaeda is a major player. […] The Missing: Somali Men Off Twin Cities Streets, Back in Somalia

Herlig konklusion fra Baron Bodissey – ‘scum magnet’ m√• skrives bag √łret:

The article doesn’t make any mention of it, but an obvious possibility is that the young men are being lured back to Somalia by the promise of a career in piracy. If they’ve been watching the news, they know that they and a handful of like-minded fellows can divvy up a cool $15 million if they bag a Saudi supertanker. It’s just like gang violence, only with a much larger payoff. Throw in the warm climate and the fresh sea breezes, and who could resist? […]

So maybe there’s an up side to all this piracy off the Horn of Africa: it’s a scum magnet, sucking away the violence-prone “youths” from the cities of America, and relocating them in a more favorable climate. Where Have All the Somalis Gone?

Men skulle samme tendens vise sig herhjemme m√• man bare h√•be at Morten √ėstergaard ikke f√•r f√¶rten af det og f√•r sendt et fl√•defart√łj ned for at redde dem ‘hjem’ (LFPC).

Tålt, men utåleligt ophold og utålelige konventioner

Dette er min helt egen vurdering, men jeg kan ikke se andet end at de ting vi besk√¶ftiger os med her er ved at glide os helt af h√¶nde, m√•ske i sidste ende i en grad hvor det at ‘handle lokalt’ bliver en narresut. √Čn ting er at vise assertivitet i det daglige, men hvis overstatslige rammer alligevel underminerer alt i sidste ende … hvad skal det nytte? Svaret er nok alligevel ikke resignation og passivitet, men i det mindste at have √łjnene mere √•bne (dette g√¶lder ogs√• mig selv) for at de sm√• tiltag og sejre ikke skal forlede √©n til at glemme at vores selvst√¶ndighed og handlefrihed undergraves af regler og konventioner fra en anden tid. Presset burde l√¶gges maksimalt p√• det suicidale i den fortsatte tilslutning til vanvittige konventioner, men som jeg skrev i g√•r sker der nok ikke noget f√łr et af de store lande g√•r forrest og siger stop (LFPC).

Uanset i hvilken form lovforslaget om at stramme reglerne for udl√¶ndinges t√•lte ophold bliver vedtaget, s√• st√•r den f√łrste advokat klar til at k√łre en sag ved Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol. […]¬† T√•lt ophold for menneskeretsdomstol

Immigrants behind two out of three attacks on Amsterdam gays

People from immigrant backgrounds are behind a wave of attacks on homosexuals in the Dutch capital, a new study has found. But researchers also discovered that religious views play no part in the attacks. The research, which was carried out by the University of Amsterdam, said that there were between 250-1,000 attacks on homosexuals in the capital during 2007. They also found that two out of three perpetrators were from immigrant backgrounds.

Police say that there were 67 reports of physical violence against homosexuals in Amsterdam last year. The researchers claim, however, that the actual figure is much higher, because 75 to 95 per cent of the victims do not go to the police.

White Dutch people are responsible for 36 per cent of the violent incidents in Amsterdam. Moroccans, who form 16 per cent of the population of the capital city, are also responsible for 36 per cent. The other 28 per cent of the attacks were committed by people from other ethnic backgrounds.

The researchers explained the over-representation of Moroccans by the fact that they frequently hang about the streets. Religious motives played practically no role in anti-gay violence, they claimed. ReligiousIntelligence.com

Alts√•: 64% af volden mod homoseksuelle i Holland beg√•s af sm√• 15% af befolkningen, “fordi de opholder sig mere p√• gaden”. Det argument kan enhver selv bed√łmme. Min g√¶t er, at det er et universit√¶rt aflad, for at have fundet s√• nedsl√•ende og prek√¶re kendsgerninger frem. Hvad vil kollegerne ikke t√¶nke……………………………….

Sm√łrhullet Danmark og genopdragelse af akademikere i ….. USA

Man ville forvente at denne form for ydmygende genopdragelse og indoktrinering h√łrte hjemme under den kinesiske kulturrevolution, men dette er blot en af de daglige historier fra et USA i den politiske korrektheds jerngreb, i hvert fald i den akademiske verden. Man ville ogs√• forvente at denne p√•tvungne ydmygelse og mist√¶nkeligg√łrelse var ut√¶nkelig i et land der s√¶tter personligt ansvar s√• h√łjt. Har vi noget lignende herhjemme? Ikke mig bekendt. Via Gates of Vienna (LFPC).

Four years ago, the governor signed Assembly Bill 1825 into law, requiring all California employers with more than 50 people to provide sexual harassment training for each of their employees. […] But I didn’t. I am a professor of molecular biology and biochemistry at UC Irvine, and I have consistently refused, on principle, to participate in the sexual harassment training that the state and my employers seem to think is so important.

[…] Then the university began warning me that my supervisory responsibilities would be taken away if I did not promptly comply. Last month, the university finally followed through, sending me a letter announcing that my laboratory and the students I oversaw were to be immediately turned over to other university officials and faculty. […] Alexander McPherson: The sham of sex harassment training – It’s little more than politically correct indoctrination

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
11 years ago

Kvinde med barn.

Hvilket smukt motiv.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Johansen 7:54 Det vildt paradoksale ved dette er, at mandlige muslimer lystigt bruger hinanden sexuelt og det fra drenge√•rerne. Voksne m√¶nd bruger drengeb√łrn og unge voksne m√¶nd bruger hinanden. De voldsomme udfald mod b√łsser kan v√¶re en reaktion mod den √•benlyshed som b√łsser l√¶gger for dagen. Man vil ikke at den sexuelle brug hank√łnnene imellem eksponeres – pr√¶cist som man ikke vil have fokus p√• voksne m√¶nds sexulle brug af sm√•b√łrn, af begge k√łn, frem i dagslyset. Men begge former for misbrug er pr√¶cist s√• gamle – og accepterede i den islamiske verden – som Muhammed. For han var den… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

P√• TV2 News er TDC og Santa “herretr√¶t” af julemusik.

Janne
Janne
11 years ago

“Tariq Ali mener, at det i h√łj grad er Vestens egen skyld, at vi er blevet ramt af terror. Jes Stein Pedersen bes√łger sammen med Ali de steder i London, hvor unge britiske muslimer dr√¶bte 52 og s√•rede 700 d. 7. juli 2005.”

23.00 Ordet og bomben: Tariq Ali DR2

h t t p://www.dr.dk/tjenester/programoversigten/w3c/epg.asp

JensH
JensH
11 years ago

@Anonym

“Jeg vil tro at en dansk venstreorienteret gennemsnitsakademiker ikke vil holde det mod Muslimerne”

At mange akademikere er islam-apologeter fik man virkelig bekr√¶ftet ved at se DR2’s “Efter Deadline” ig√•r aftes. Her sad pop-pr√¶sten Fleming Pless frejdigt og sammenlignede Kurt Westerg√•rds Muhammed-tegning med den d√¶monisering af j√łder som fandt sted i Nazi-Tyskland, og som i sidste ende f√łrte til Holocaust.En fuldst√¶ndig grotesk sammenligning som burde f√• konsekvenser for Fleming Pless’ fremtidige virke som sognepr√¶st i K√łbenhavn.

Johansen
Johansen
11 years ago

Kronogårds gänget, 2008

Br√łdre for altid.
Det minder mig om afsnittet, br√łdre i islams tjeneste i Helle Merete Brix¬ī bog “Mod m√łrket”. Det muslimske broderskab er br√łdre i islams tjeneste.
Man har i Vesten givet gr√łnt lys for import af en kultur og mentalitet, som er s√• fremmedartet og hvor v√¶rdierne strider direkte mod vestlige v√¶rdier. Konfrontationerne er allerede temmelig √•benlyse, og vi har kun set begyndelsen.
Stop al indvandring fra de islamiske lande. Vi kan ikke rumme mere. Europa vil brække midt over.

Johansen
Johansen
11 years ago

“But researchers also discovered that religious views play no part in the attacks” Aha, ser man det. Enhver med sin sunde fornuft i behold og viden om islam ved, at det udsagn ikke er sandf√¶rdigt. Paradoksalt at i de lande hvor politisk islam hersker, der h√¶nges homoseksuelle i byggekraner eller de mister hovedet p√• den store √•bne plads i Riyad. Intolerancen mod homoseksuelle i islam er √•benlys. I mosk√©er i Storbrittanien (Channel 4: Undercover Mosque) har man s√•gar diskuteret, hvad straffen skulle v√¶re for homoseksualitet. Et af forslagene var, at homoseksuelle skulle kastes ud fra h√łje bjerge. Jo, barbariet trives… Read more »

Anonym K√łbenhavner
Anonym K√łbenhavner
11 years ago

Jeg vil tro at en dansk venstreorienteret gennemsnitsakademiker ikke vil holde det mod Muslimerne. Jeg tror f√łrst de v√•gner op, n√•r de eller deres k√¶re selv f√•r bank, s√• i den henseende er det blot et sp√łrgsm√•l om tid inden de v√•gner.