23
nov
Seneste opdatering: 14/1-11 kl. 0032
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stealth Jihad: How Islam is Infiltrating Your Neighborhood

Doug Giles, Townhall.com: What if Christians demanded the following:……………….

Propagandisten Liza Marklund: I Danmark är “feminist” ett skällsord

Det er  hende selv, der kalder sig “propagandist”, og jeg ved ikke om “feminist” er et skældsord i Danmark. Det er snarere et ikke-ord, hvad man kunne se som et tegn pĂĄ faktisk ligestilling: hvorfor føre  palaver  om det selvfølgelige, med mindre da det er som i Sverige, hvor feminisme er den store debat-erstatnings-sutteklud ? Hvo som lyster, kan se  hende i Deadline 2. sektion, Marklund og magten, video min. 29:25. NĂĄr man tænker  pĂĄ den systematiske vold og undertrykkelse, kvinder i verden lider under, ikke mindst i  de lande Sverige modtager indvandrere fra, er det ikke nemt at tage  Marklunds piveri alvorligt. Og  hvis hun er  samfundskritik, sĂĄ er det den mest tandløse og følgagtige jeg har set i ĂĄrevis. Der findes knapt nogen main stream samfundskritik af betydning i Sverige. Den trives ude i nicher i tidsskrifter og pĂĄ nettet og dyrkes af sĂĄkaldte “rättshaverister”, altsĂĄ kværulanter. Jes Stein Petersen har ret godt fat i hendes trivialiteter og Dilsa Demirbag-Sten nedenfor endnu bedre – nemlig at Marklund er en politisk gratist, der ikke vil se de store  problemer for bare smĂĄ. Jeg kender  Marklunds klummer, men om hendes bøger er gode, som læserne mener, eller dĂĄrlige som anmelderne mener, er mit liv for kort til at finde  ud af. De er  næppe Chandler eller Simenon.

Att säga att män och kvinnor fortfarande inte är jämställda i Skandinavien framkallar samma reaktion bland danskarna som om man släpper en offentlig brakskit: folk ryggar tillbaka i fasa, de tror inte sina öron. Är det sant? Sa hon det verkligen? Ă„r hon verkligen en SĂ…N? En… ja, ni vet, F-ORDET!?!
De senaste tio åren har jag tillbringat tid i Danmark och blivit intervjuad på olika scener och i diverse tv-program. I alla år har de danska journalisterna fokuserat på samma fråga: det faktum att jag naturligtvis tillstår att jag är feminist. Jag har ju hjärna.Från början var jag fascinerat road över danskarnas aningslöshet.Hur kunde ett trevligt, upplyst och begåvat folk vara så rasande okunniga i de mest basala samhällsfrågor?  Liza Marklund: Som om jag släppt en brakskit i tv

Varför tiger feministerna om ‘Halal-TV’ ?

Det borde ringa en varningskloka bland feminister som hör religiösa grupper kräva rättigheter utifrån sin religiösa grupptillhörighet. Som vi vet är det förödande ofta rätten till kvinnans sexualitet som skapar motsättningar mellan den sekulära demokratiska delen av befolkningen (vilket de flesta muslimer är en del av) och fundamentalistiska religiösa grupper. Slöja på tio-åriga flickor, religiösa friskolor och vårdcentraler, förslag på islamiska domstolar och nu programledare för Halal-tv som konstaterar att det inte finns skillnad i värdet mellan män och kvinnor inom Islam, i avsnittet om jämställdhet. Inget av detta gynnar kvinnors rättigheter.  Dilsa Demirbag-Sten:Det borde ringa en varningsklocka

A Demographic Tsunami: “We are witnessing the end of the Roman Empire”

Marklund er en journalist, der skriver fiktion til et efter alt  at dømme temmelig verdensfjernt publikum. I Frankrig er den store sag lige nu journalisten Zemmour fra Le Fiagro, en jødisk berber fra Algier, der skriver om virkeligheden for voksne  mennesker og helt anderledes  vover pelsen. Han kan ikke befinde sig langt fra den næste, franske fatwa. (SĂĄdan Ă©n har borgmesteren i Treviso, Giancarlo Gentilini lige fĂĄet.) “Franskmænd” kan i vidt omfang følge opstandelsen  pĂĄ You Tube eller se denne  TV-debat fra 14 november 2008: Eric Zemmour : Demain tous mĂ©tis ? 1/3 :

This article from Joachim VĂ©liocas’ website Islamisation focuses on Eric Zemmour, a rarity among rarities: a journalist who speaks openly about Islam, race, immigration, the harmful consequences of the feminist movement, and other taboo subjects. Zemmour, who writes for Le Figaro, also appears regularly on French television where he often engages his adversaries in heated dialogue. In a recent interview in the monthly magazine Le Choc du Mois, not available online, Zemmour spoke of immigration:

Eric Zemmour, questioned exclusively on the phenomenon of migrations and their consequences, was not afraid to affirm: “What is happening is a demographic tsunami.” He also revealed the confidential remarks of a minister, unnamed, who confided in him that “We are witnessing the end of the Roman Empire”.  Gallia Watch

»Konsekvensen kan  bli  att bidrag ses över…….«

De som invandrar till Sverige ska skriva på ett kontrakt om att de känner till svenska lagar, regler och värderingar. Och om inte överenskommelsen följs kan det bli konsekvenser i form av att bidrag ses över.
– Det är viktigt när människor från olika kulturer samlas i samma land, att vi är väldigt tydliga med vad som gäller i Sverige, säger Per Schlingmann till Ekot.
– Syftet är att vi ser till att överföra viktiga svenska värderingar om jämställdhet och så vidare.Det ska inte vara något krav att skriva på kontraktet för att få asyl.

M: Svenskkontrakt för invandrare,Tomma ord från moderaterna . Denne kommentar er urkomisk: Anna Dahlberg:   Jag börjar bli allvarligt oroad över vart moderaterna är på väg, men den viser  også hvor uflyttelig svensk politik og journalistik er.

Vandmandens tidsalder

Lidt af en aha-oplevelse: Med en antydning af glimt i øjet kunne man hævde, at den Vandmandens Tidsalder som New-Age-sværmerne og hippierne drømte om, hvor strid, kævl og Vietnamkrig skulle afløses af folkenes globale harmoni – før der var noget der hed multikulturalisme – at denne ‘vandmand’ mĂĄske snarere er et billede pĂĄ det nye vestlige menneske der er vokset frem i de senere ĂĄr. Et nyt menneske der skyer, dvs. fornægter, konflikter; som hellere vil begĂĄ kollektivt selvmord end fĂĄ snavsede hænder; som hader og foragter sin egen kultur i en grad at man pĂĄtager sig skyld i grotesk uforbeholden grad – nogle fĂĄ ĂĄrhundreder med vestligt slavehold gøres til omdrejningspunktet frem for mere end 1000 ĂĄrs arabisk ditto, f. eks. Kulturen der ville være skyldig. PĂĄtagelse af alverdens synd, men uden tilgivelse og forløsning.

Set i dette lys kunne man godt kalde den National Intelligence Report om verden frem mod ĂĄr 2025, som vi omtalte i gĂĄr, for en gave fra himlen. Mange af hovedlinjerne ligner i høj grad de delobservationer vi og andre blogs henviser til dagligt, men som er ganske fraværende fra mainstreammediernes diskurs, hvor der synes at være en antagelse om at fremtiden bliver en fremskrivning og justering af noget kendt. Tværtimod slĂĄs det nu fast, at de kommende ĂĄrtier vil bringe en række af det El InglĂ©s kaldte ‘diskontinuiteter’, brud pĂĄ kurven, og ingen af dem bliver spor behagelige. Her bliver det konkretiseret hvad det er for en virkelighed vores selvhad og mangel pĂĄ assertivitet vil udspille sig i, og det er ikke en verden med muligheden for happy ending.

Sortsynet er nu officielt, men dette er velgørende hvis debatten nu måske i højere grad kommer til at forholde sig til virkeligheden. Selv de værste USA-hadere kommer til at sande at fraværet af amerikansk dominans ikke bliver en dans på roser. Selv anarkister og autonome lever et liv der er muliggjort af den amerikanske dominans (LFPC).

The next two decades will see a world living with the daily threat of nuclear war, environmental catastrophe and the decline of America as the dominant global power, according to a frighteningly bleak assessment by the US intelligence community.

“The world of the near future will be subject to an increased likelihood of conflict over resources, including food and water, and will be haunted by the persistence of rogue states and terrorist groups with greater access to nuclear weapons,” said the report by the National Intelligence Council, a body of analysts from across the US intelligence community.

The analysts said that the report had been prepared in time for Barack Obama’s entry into the Oval office on January 20, where he will be faced with some of the greatest challenges of any newly elected US president.

“The likelihood that nuclear weapons will be used will increase with expanded access to technology and a widening range of options for limited strikes,” the 121-page assessment said.

The analysts draw attention to an already escalating nuclear arms race in the Middle East and anticipate that a growing number of rogue states will be prepared to share their destructive technology with terror groups. “Over the next 15-20 years reactions to the decisions Iran makes about its nuclear programme could cause a number of regional states to intensify these efforts and consider actively pursuing nuclear weapons,” the report Global Trends 2025 said. “This will add a new and more dangerous dimension to what is likely to be increasing competition for influence within the region,” it said.

The spread of nuclear capabilities will raise questions about the ability of weak states to safeguard them, it added. “If the number of nuclear-capable states increases, so will the number of countries potentially willing to provide nuclear assistance to other countries or to terrorists.”

The report said that global warming will aggravate the scarcity of water, food and energy resources. Citing a British study, it said that climate change could force up to 200 million people to migrate to more temperate zones. “Widening gaps in birth rates and wealth-to-poverty ratios, and the impact of climate change, could further exacerbate tensions,” it said. […] National Intelligence Council report: sun setting on the American century

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
11 years ago

Det er under alle omstændigheder en mærkværdig slingrende kurs!

Johansen
Johansen
11 years ago

-> .

Jeg opfatter det som værende ren strategi fra Seidenfadens side. Han og Politiken fik for nylig smæk og blev udstillet af Frederik Stjernfeldt i Weekendavisen for at udøve selvcensur. Sagen handlede om, at Politikens tegnere, WullfMorgenthaler ikke vil have bragt deres Muhammedtegning i Stjernfeldt og Eriksens nye bog “Adskillelsens politik” pga. frygt for muslimers reaktioner.

.
.
11 years ago

@Janne

Politiken søndag bragte til gengæld Peder Bundgaards Muhammed-tegning (side 5, PS-tillægget).

.
.
11 years ago

@Janne

Ekstremt interessant.

Janne
Janne
11 years ago

Magga Jeg opfatter det som mission (og som en udstilling) for religion nĂĄr der f.eks. benyttes en person med religiøst tørklæde som reklamefigur for det at blive bloddonor. En sĂĄdan reklame har jeg set pĂĄ et sygehus for nyligt. Jeg ville ligeledes opfatte det som mission for religion hvis det var en person med kors om halsen der reklamerede for at man skal blive bloddonor. Religion og religiøse dogmer skal ikke bruges som redskab i hvervning af bloddonorer. Bortset fra det sĂĄ har jeg for ikke sĂĄ længe siden set en udstilling pĂĄ et hospital hvor der indgik en vandpibe.… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Føj for en grim oplevelse med missionspropagandamateriale. Og det værste er at muslimerne har større ret til det end ikke-muslimer.SĂĄdan er det blevet. Modpropagandamateriale i form af foldere fra Dansk Kultur eller SIAD kan give advarsel eller afskedigelse. Bederum ville ikke blive til noget hvis ledelsen de forskellige steder sagde: Hvis kristne og alle andre mĂĄ bede for deres Gud pĂĄ lige fod i bederummet, er det all-right. Eller Margaret Thatcher, som turde sige: Hvis i vil have moskĂ©er i GB., skal der ogsĂĄ bygges kirker i Saudi Arabien. Samuel Rachlin skrev i “Ordet og sværdet” i Børsen d.25.sep.2006 at… Read more »

Magga
Magga
11 years ago

Janne

Hvad er det for nogle udstillinger?

Ellers god idé at offentliggøre brochuren her.

Jeg har netop opdaget, at familien Khader har mange bøger på et af mine biblioteker, der har købt overbegejstret ind, hvilket ikke undrer mig det mindste. Ingen af bøgerne er udlånt, men der gør jo mindre, de får penge for dem alligevel.

Johansen
Johansen
11 years ago

Ang. missionering pĂĄ sygehuse

Vi er i gang med en sag mod hijab-personale.

Jeg skal til Christiansborg hele tirsdag og tager gerne brochurerne med, såfremt nogle skulle være i nærheden. Havde tænkt mig at vise missionsmaterialet til nogle af partimedlemmerne i bussen derover.

steen
Editor
11 years ago

gerne – snappost (snabel a) yahoo.dk

Det er det islamiske kulturcenter, der flippede voldsomt ud over Lars Vilks

Islamiska kulturcentret: “Hur vĂĄgar ni?”
http://www.na.se/artikel.asp?intId=1208036

Janne
Janne
11 years ago

Jeg vil foreslĂĄ at Snaphanen evt. scanner folderen ind og viser den her, sĂĄ vi alle kan se den.

Magga

Med hensyn til religiøst missionsarbejde på sygehuse, så er der masser af den hver dag qua hijabs på personalet, bederum og diverse udstillinger om religion.

Magga
Magga
11 years ago

Johansen

Jeg tænker, at det er modbydeligt alene at være i besiddelse af de perversiteter.

Hvis jeg var dig, ville jeg starte med at sende en af brochurerne til chefredaktør Jørn Mikkelsen på Jyllands-Posten, og sygehusdirektøren skal naturligvis også have en brochure, så at han eller hun kan sætte et opslag op om, at religiøst missionsarbejde er uacceptabelt på stedet. Fortsætter det, må man bede politiet om at se på sagen.

Johansen
Johansen
11 years ago

“Stealth Jihad: How Islam is Infiltrating Your Neighborhood” Ja, det skal jeg lige love for. I dag da jeg var pĂĄ arbejde, faldt en kollega over en folder i vores opholdsstue pĂĄ en sygehusafdeling. Folderen stod mellem pjecer om forhøjet blodtryk, diabetes, kræft, etc. Denne folder hedder “Dette er islam”. Jeg sidder med den lige her og kan læse at den er udgivet af Jeddah Dawah center for Al-risalah skaldinaviska stiftelse, Orebro, Sverige. PĂĄ bagsiden er bl. a. en jordklode, som er “omformet” til en fredsdue. AltsĂĄ propaganda materiale fra Saudi-Arabien pĂĄ en dansk sygehusafd. Wahabistisk missionsmateriale frit tilgængeligt pĂĄ… Read more »

Magga
Magga
11 years ago

Backfisch! Det er godt nok ikke hver dag, man støder på dem. 🙂

Endnu en gang tak for alle de oplysende videoer. Jeg følte lettelse ved at overvære studieværtens målløshed og forargelse, for det er jo nøjagtig de samme følelser, der driver mig til tasterne, skønt jeg tit siger til mig selv, at nu må det være nok.

Gad vide, om dette kan få fat i USA, for det ville være til stor hjælp for os. Før eller siden må det ske.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Gymnasium tilbyder arabisk, og tyrkisk, -undervisning, hvilket er at læse i notits i EkstraBladet d. 23. november 2008. » Som det første i landet tilbyder EUC Ringsteds Handelsgymnasium og teknisk gymnasium fra august 2009 undervisning i arabisk og tyrkisk pĂĄ A-niveau, pĂĄ linje med matematik og oldtidskundskab, med højst 15 elever pr. hold, skriver Dagbladet Ringsted. -Tilbuddet gælder alle unge, som gerne vil være en del af den globale udvikling, siger Anita Justesen.« http://www.dr.dk/Regioner/Sjaelland/Nyheder/Ringsted/2008/11/22/072221.htm Arabisk og tyrkisk som hovedsprog ad bagdøren. Verdenssproget kan blive arabisk frem for engelsk. At man engang skal kunne hilse: »Salam Alaikum, Bey Effendi« Eller pĂĄ… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Dobbeltstandard i Berlingske Tidende hvilket siger noget om avisens dobbelte kvindesyn.

Se billedet af kvinden i bar røver. Sådan ville Berlingeren aldrig afbilde en kvinde i hijab.

h t t p://www.berlingske.dk/article/20081122/livsstil/711220032/

Janne
Janne
11 years ago

I øvrigt ikke overraskede at det netop er i København at der nu søges arbejdskraft der ikke er etnisk dansk. København er den største multikulturelle by – den største forsøgs by – i Danmark. En by med dialogbænke og andre skinforetagender og den by der er først og længst med kulturforkastelse.

Janne
Janne
11 years ago

M.h.t. feminister så er det givet sådan at nogle feminister ønsker at definere kvinders seksualitet og kvindelighed og have kontrol med samme. Den slags rød/grønne betonfeminister ønsker at signalere at de har kontrol med kvinders gøren og laden i alle livets forhold. Måske derfor de ikke har noget imod halal TV med religiøst korrekt definerede og religiøst korrekt påklædte kvinder som værter. Det er i den grad TV der giver udtryk for at kvinders seksualitet og værdi har man 100 % tjek på ved hjælp af religion og religiøse forbud og påbud.

Janne
Janne
11 years ago

OT

“Københavns Kommune søger i en jobannonce en medarbejder “med anden etnisk baggrund end dansk”.”

Hmm… det vil sige at mine venner og familie der bor i københavn ikke kan søge stillingen, udelukkene fordi deres baggrund er etnisk dansk. Der kan man bare se.

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/DF_K_benhavns_Kommune_diskriminerer_danskere.php

Jonny
Jonny
11 years ago

ApropĂĄ islam och feminism sĂĄ kan man ocksĂĄ ta upp en artikel frĂĄn “Gates of Vienna”:
Islam: The Force That Will Liberate Women
http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/11/islam-force-that-will-liberate-women.html

I Australien lär alltsĂĄ västerländsk utbildning och feministisk diskurs hjälpa muslimska kvinnor att utmana ĂĄrhundraden av selektiv, manlig tolkning av skrifterna…

steen
Editor
11 years ago

Ja, hvad skal man næsten mene andet end at Marklunds interesse synes omvendt proportional med den TV tid hun fĂĄr. Jeg tvang mig til at se Deadline 2. sek., en mærkværdig oplevelse. Konen er 46 ĂĄr, men lyder og ligner en overmoden backfisch. Faktum er, at hendes bøger gĂĄr som varmt brød, men det gør billige, sejge culottestege jo ogsĂĄ. Her de seneste svenske nyhedshits pĂĄ hende: ********************************* Liza Marklund 70-talar Eftersom Nyamko Sabuni är motstĂĄndare till kvotering är hon mot jämställdhet och borde lämna regeringen. Det tycker Liza Marklund i Expressen i dag. Marklund kompletterar sina utfall med en… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago

Liza Marklund er vist i højere grad moralist end feminist, altsĂĄ en af den slags der har mere travlt med at pĂĄpege splinten i sin broders øje end at tage sig af bjælken i sit ejet…

Det er imponerende hvor meget nogle svenskere går op i hvordan vi har valgt at indrette os her. Er det rendyrket højrøvethed, eller er det fordi de er bange for at vende blikket indad?

Anyways, ville Liza Marklund bestĂĄ “jødetesten”? Hardly…

Janne
Janne
11 years ago

Ekstrabladet er gĂĄet tantevejen og undlader pĂĄ bedste dhimmivis ikke at vise Muhammedtegninger nĂĄr de skriver om dem:

“Amerikanske Slayer var ikke blot pĂĄ hyggevisit, da de i gĂĄr besøgte Valby Hallen.

Under numre som ’Jihad’ og især ’God Hates Us all’ tordnede Knud Westergaards Muhammed-tegninger op pĂĄ storskærmene som et supplement til Slayers altid ugudelige tekster.”

h t t p://ekstrabladet.dk/musik/dkmusiknyt/article1088512.ece

Philip Jenssøn
Philip Jenssøn
11 years ago

Jeg er gansk vred. Jeg kender som det står kun alt for mange følelser, men jeg er målløse. Jeg frygter for vore forfædres land, vore kvinders land og vore børns land.