25
nov
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 1736
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Christopher Caldwell, who writes for the Financial Times, The New York Times Magazine and The Weekly Standard,¬† talks about themes from his upcoming book, Reflections on the Revolution in Europe: Immigration, Islam and the West.”

РHele foredraget fra 19 november 2008 her: audio 1 t. 3 min. download. MP 3. Fra min. 41 debat med salen.

Caldwell er¬† her p√• bloggen mest kendt for A “Swedish Dilemma¬† Immigration and the welfare state”¬†og hans kommende bog, der blev omtalt her d. 19 september: ¬ĽReflections on the Revolution In Europe¬ę . Caldwell er bestemt ingen h√łg, men han er s√• kyndig,¬†at ambassad√łr¬†James P. Cain ville havde haft udbytte af at¬†lytte med. Bem√¶rk f.eks. hans detailkendskab til Sverige og Danmark omkring min. 15-20. Han er en intellektuelt h√¶derlig¬†main stream kritiker,¬†befriet for den s√¶dvanlige ¬†ber√łringsangst. Han t√łr lade den mulighed st√• √•ben, at Europas samliv med ¬†islam kan udvikle sig ¬†katastrofalt, noget f√• europ√¶iske ¬†politikere t√łr medgive offentligt, men¬†utvivlsomt t√¶nker i deres l√łnkammer.

Saviano & Rushdie i Stockholm: Svenska Akademiens feberredning

Kanske hade den delen av Svenska Akademien som vägrade fördöma fatwan mot Salman Rushdie trots allt inte helt fel. Och den massiva uppmärksamheten och det internationella stödet för maffiahotade författaren Roberto Saviano behöver inte vara av godo. Det skriver KNUT AHNLUND, akademieledamot i exil. Han berättar också hur det gick till när han, Kerstin Ekman och Lars Gyllensten lämnade Akademien i protest.

(Författaren Knut Ahnlund är akademieledamot sedan 1983. Han innehar stol nr 7, men har sedan Rushdie-affären 1996 i stort sett avstått att delta i akademiens arbete.)

Inför Rushdies besök: Knut Ahnlund avslöjar hela spelet om Svenska Akademien

Norge er et lykkeland for kriminelle

I tre √•r har Ahmad Wald levd illegalt i Norge. Han er d√łmt for alvorlig kriminalitet, men kan ikke sendes ut av landet. Politiet vet ikke hvem han er eller hvilket land han kommer fra. Det er fire √•r siden Ahmad s√łkte asyl i Norge. Han p√•sto at han var politisk aktivist fra vest-Sahara, men UDI trodde ikke p√• asylhistorien hans. Ahmad fikk avslag. Men i stedet for √• reise hjem, har han bare blitt v√¶rende i Oslo.¬† If√łlge tall fra Statistisk sentralbyr√• lever det n√• rundt 18.000 illegale innvandrere i Norge, flesteparten i Oslo. Av disse er to tredeler tidligere asyls√łkere, som har valgt et liv i skjul fremfor √• reise hjem.

If√łlge Ahmad er Norge blitt et lykkeland for illegale innvandrere uten kjent identitet. Selv har han v√¶rt en del av det beryktede narkotika-milj√łet rundt ¬ęPlata¬Ľ de siste fire √•rene: – Hele Europa har h√łrt om ¬ęPlata¬Ľ, forteller Ahmad til Dokument 2. – 80 prosent av narkoselgerne er utlendinger . If√łlge Ahmad er en vanlig dagsfortjeneste for en ¬ęsm√•selger¬Ľ p√• Plata rundt 2000 kroner.¬† Norsk TV 2

Hvordan synes vi så selv l-i-g-e det går ?

af Britta Mogensen, antropolog

I TV kunne vi forleden h√łre, at det nu omsider er g√•et op for politikerne og politiet, hvad befolkningen igennem nogle √•r har vidst: Vi oversv√łmmes af √łsteurop√¶iske forbryderbander. Den sene erkendelse fra myndighedernes side skyldes formentlig, at overfald, tricktyverier, r√łverier, hjemmer√łverier og mord ikke er g√•et ud over disse personer, men alene den almindelige befolkning, der magtesl√łs m√• finde sig i EU-bureakratiets fantasteri om √©t europ√¶isk folk, som lever lykkeligt til deres dages ende.

Det er ikke blot Foghs skyld, at 10 nye lande i EU under Danmarks formandskab blev optaget i EU. Ganske vist k√¶mpede han som en l√łve for at f√• alle de nye lande med under Danmarks formandskab, men bureaukraterne i EU var bag ham. Var befolkningerne? N√¶ppe. Senere kom yderligere et par lande til, heriblandt Rum√¶nien.

En h√łjerest√•ende politimand udtalte i TV, at der nu skal dannes en indsatsgruppe, der skal tage sig af dette √łsteurop√¶iske gangsterproblem, s√• de bliver klar over, at det ikke kan betale sig at komme til Danmark og beg√• forbrydelser. Javel s√•. Gad vide, hvorfor det ikke lyder s√¶rligt sandsynligt med et succesrigt udfald?

Vi m√• i √łvrigt heller ikke udvise disse kriminelle EU-borgere ‚Äď for EU. Som medlem af EU m√• Italien heller ikke. Men det vil de bare bl√¶se p√•. Den italienske befolknings sikkerhed og tryghed betyder mere, s√• det g√łr Italien alligevel. EU eller ikke EU. Men her i Danmark er vi s√• langt bedre mennesker. S√• n√•r EU siger nej, ja, s√• beholder vi da bare alle forbryderne. √ėnsker vi, at de skal blive i landet og forts√¶tte deres overgreb p√• befolkningen? N√¶h, egentlig ikke, n√•r bortses fra nogle f√•, der er lidt bedre mennesker end de fleste af os.¬† Forbryderne stj√¶ler og r√łver jo bare, fordi deres b√łrn sulter, og da det er Vestens skyld, er det vel kun rimeligt, at vi l√¶gger land og befolkning til.

Bare en str√łtanke: Hvorfor Danmark? Ikke s√• f√• EU-lande m√• passeres undervejs. Kunne br√łdet til deres sultne b√łrn ikke stj√¶les i et af disse lande? Det ville ogs√• neds√¶tte CO2 forureningen med en kortere busk√łretur.

S√• er der Metock-dommen ‚Äď afsagt af EU-domstolen. Er der en dom, danskerne kender, s√• er det den. Med denne dom forbyder EU os i selv at bestemme, hvem der skal bo i vores land. Selv om det ofte h√¶vdes af t√•belige journalister, er der ingen, der fors√łger at forhindre folk i at forelske sig eller gifte sig (som om det var muligt). Vi vil bare gerne bestemme, hvem der skal sl√• sig ned i vores land. Det m√• vi s√• ikke, for vores suver√¶nitet ligger i EU-domstolens lomme. Og ikke alene bestemmer vi ikke, hvem der skal bo i Danmark, vi kan heller intet stille op mod EU-domstolens afg√łrelse om, at ogs√• mennesker med ulovligt ophold i Europa skal have ophold, hvis de gifter sig med en dansk statsborger eller en EU-borger.

Regeringen st√•r tilsyneladende magtesl√łs over for p√•hit fra EU. Vi m√• endelig ikke l√¶gge os ud med nogen, s√• i stedet fors√łger regeringen at sl√• lidt i bolledejen og s√¶tte nogle forhindringer op. Tja! En anden vej kunne v√¶re at give EU og dens domstol ren besked: Rend og hop ‚Äď i vores eget land bestemmer vi selv.

Mennesker, der p√• grund af kriminalitet er u√łnsket i Danmark, men ikke kan/vil sendes hjem, er p√• ‚ÄĚt√•lt ophold‚ÄĚ. De har hidtil kunnet f√łre en ret fri tilv√¶relse i Danmark efter udst√•et straf, men de synes nu ogs√• at blive ramt af den s√•kaldte tuneserlov, der g√¶lder personer, der af PET er vurderet til at udg√łre en sikkerhedsrisiko for landet og en fare for landets borgere. Det har f√•et gode borgere op af stolen, for der er jo tale om dobbeltstraf. Men erhvervschauff√łrer, der k√łrer spritk√łrsel, og politifolk og advokater samt andre, der forbryder sig mod loven, m√• f√łrst i f√¶ngsel ‚Äď og dern√¶st fratages de deres erhvervsmulighed. Alts√• dobbeltstraf. Men det har ingen vist nogen sinde syntes var forkert. Tv√¶rtimod.

Nu skal kriminelles t√•lte ophold vurderes af Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol. Om de, der af PET vurderes at v√¶re d√łdsensfarlige at have iblandt os, ogs√• vil blive bragt for denne domstol, er endnu uvist. Men da de har f√•et en ‚ÄĚt√•lt ophold‚ÄĚ-afg√łrelse, s√• er det s√•m√¶nd straf nok, og s√• skal de naturligvis have lov til at leve frit iblandt os. For hvad enten deres ophold er ‚ÄĚt√•lt‚ÄĚ eller ‚ÄĚut√•leligt‚ÄĚ, er der tale om en dobbeltstraf. Og at sende dem tilbage, hvor de kom fra, mener man kan betyde, at de bliver udsat for tortur. HALLO: Hvilket muslimsk land uds√¶tter en hjemvenden muslim for tortur, n√•r denne har pr√łvet at sl√• en h√¶vdet kr√¶nker af deres profet ihjel? Den ene valgte da ogs√• at tage hjem. Selvf√łlgelig. Han er ikke det mindste i fare i sit hjemland.

Skulle Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol være af den opfattelse, at vi har lidt selvbestemmelse tilbage, venter EU-domstolen. Og her ved vi godt, hvad udfaldet bliver.

Lad os komme ud af EU hurtigst muligt og genvinde vores suverænitet.

(Skrevet til Snaphanen. Alle er velkomne, det  er  indholdet der tæller, ikke hvem der skriver.)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
12 years ago

Pesonligt h√¶lder jeg mere til S√łnderjyllands nationalsang, “det haver s√• nyeligen regnet”. Den blev fjernet fra H√łjskolesangbogen, efter min mening p√• grund af linien “Fr√ł af ugr√¶s er f√łget over hegnet”.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

“Danmark, p√• r√¶nker du dig ej forstod, det har du betalt med dit hjerteblod” . ūüôĀ Mange tak for at minde mig om dette vers PeterK. Danmark har ogs√• mange gange historisk v√¶ret slet ledet, med den ene lille katastrofe efter den anden, til f√łlge. Danskerne kunne v√¶re blevet til tyskere eller svenskere. Det er et under, eller Guds forsyn, at Danmark stadig eksisterer. Hvordan man klarer situationen denne gang aner jeg ikke, andet end at bruge de forkastede l√łsningsforslag fra DF og Glistrup. Tunesien er et af de f√• muslimske lande, som efter sigende, har en mere liberal holdning… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Hvis nu tuneseren skulle blive udsat for tortur derhjemme, s√• m√• det vel v√¶re fordi han har gjort et eller andet de tunesiske myndigheder ikke bryuder sig om. Det er jo ikke standardprocedure at hjemvendte tunesere f√•r en tur med str√łmpistolen og den kinesiske dryppemaskine. N√•r man husker tuneserens danske konverterede kones p√•kl√¶dning, s√• kunne man let komme til at t√¶nke p√•, at han m√•ske er islamisk fundamentalist. Tunesien bryder sig slet ikke om islamiske fundamentalister, man vil slet ikke have den islamiske revolution indenfor d√łrene, og bek√¶mper den med ret grovkornede midler, m√•ske endda tortur. Kunne √•rsagen til at… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Tidehvervsmand S√łren Krarup ville v√¶re en rigtig Kirkeminister.
Tove Fergo var god som Kirkeminister, synd hun ikke kunne fortsætte

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Tuneseren kr√¶ver 600.000 Kr. i erstatning for sine 8¬Ĺ m√•neders varet√¶gtsf√¶ngsel -Det er ublu. Jeg kunne ogs√• godt t√¶nke mig at f√• 600.000 Kr. http.//jp.dk/indland/article1524523.ece Slim Chafri vil g√• grinende hen til banken, b√•de til at yde bidrag til krigskassen (midler til Jihad), og til en eventuel ferie i Tunesien, og storgrinende, skadefro, udbryde: Ach die dumme D√§nen -p√• arabisk. Efter erstatningen er udbetalt, sags√łger tuneseren den danske stat for sine 8¬Ĺ m√•neders varet√¶gtsf√¶ngsel. Man har set forl√łbet er efter samme m√łnster, hver gang. Det er virkelig en skam, at h√łjesteret har underkendt Politiets EfterretningsTjenestes beviser -ikke engang tuneserens tegning… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Ogs√• tak herfra til Britta Mogensen for at s√¶tte tingene i perspektiv. Det er ganske enkelt ut√•leligt at EU overtrumfer dansk suver√¶nitet. Vi er ikke l√¶ngere herrer i eget hus. Det kan og skal vi da ikke leve med! Og s√• er jeg tr√¶t af ikke-danske statsborgeres rettigheder i Danmark. Tuneserne har v√¶ret g√¶ster i Danmark og har p√• det groveste misbrugt vor g√¶stfrihed. S√• m√• det v√¶re v√¶rtens rettighed at smide g√¶sten p√• porten. Hvis v√¶rten ikke kan dette qua. nogle konventioner, s√• m√• konventionerne tilpasses realiteterne. Ellers m√• de fratr√¶des. Vi har ikke brug for at v√¶re medlem… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Christopher Caldwell f√•r p√• udm√¶rket vis fremstillet forskellene p√• Latino-indvandring til USA, og s√• muslimsk indvandring til Europa. Latino-indvandringen kr√¶ver ikke, at USA skal til at ’tilpasse’ landets institutioner og kultur i forhold til en helt anderledes og fremmedartet kultur og religion. Det g√łr den muslimske indvandring til Europa derimod, og vi har kun set toppen af isbjerget mht. Europ√¶isk tilpasning til islam. Det ser √¶rlig talt ikke godt for vore efterkommere.

Kimpo
12 years ago

Jeps, glimrende skrevet af Britta Mogensen. For en gangs skyld er jeg meget enig med en kvinde om at v√¶re tr√¶t af den borgerlige regering. Det systemskifte som S√łren Krarup troede p√•, er desv√¶rre aldrig blevet til noget: Folket kom ikke til magten, og demokratiet er en syg joke. Anders Fogh Rasmussen er de fakto en landsforr√¶der, fordi han iskoldt nedprioriterer Danmarks interesser for at tilgodese sine egne, og fordi han groft manipulerer folkestyret. Det kan ikke blive meget v√¶rre, selv ikke med de r√łde damer ved roret. Lad os f√• smidt VK-regeringen p√• porten, s√• det kan inspirere det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Janne
-Du beh√łver ikke undskylde.
-Ikke over for mig.
Meningen er klar og god nok, selv uden kladde.
Jeg er sp√¶ndt p√• hvordan folketingsbes√łget forl√łber for J.
Hun √łnskes held og lykke til at f√• m√¶rkesagen igennem.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

De f√łrste muslimer hertil var ydmyge. Gentlemenlike, fidele, venlige, og hj√¶lpsomme. Denne ydmyghed fik, og f√•r stadig, EU, og opositionen i Folketinget med R-S-SF-√ė, samt massemedierne til fuldt og fast at tro, at muslimer er ydmyge stakler som er flygtet fra deres hjemlande fra forf√łlgelse og krigstraumer. EU, opositionen, og is√¶r DR og TV2 journalister kan umuligt tro, at samme ydmyge flygtninge/asylans√łgere kan blive til aggressorer. Derimod er det den del af befolkningen som er modstandere af indvandring fra muslimske lande som stemples til at v√¶re racister og meningsforbrydere med et vederstyggeligt menneskesyn, som er aggressorer. Mogens Glistrup fik p√•… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det er en rigtig god artikel du har skrevet, Britta Mogensen. Den ‚Äôlyder‚Äô lige s√• indigneret som jeg er. Det er virkelig demoraliserende at v√¶re vidne til s√• mange overfald, vold og tyveri og s√• igen og igen st√•r f.eks. politiet frem og siger at det ikke er noget vi skal v√¶re bekymrede for. Fra politikernes side er det n√¶sten kun DF der vil have strammet op p√• problemerne. Det Radikale Venstre h√łrer vi aldrig snakke om alle de mennesker der bliver overfaldet. Heller ikke de gamle mennesker der bliver overfaldet i eget hjem og som enten ender p√• sygehuset… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
12 years ago

Tak Britta for et godt og vigtigt indl√¶g, Jeg er ogs√• enig i at vi m√• ud af EU. Men hov! Stop lige en gang! Norge er ikke med i EU og dog er asylproblemerne, 18 tusind illegale indvandrere og kriminaliteten enorm. Hvordan h√¶nger det sammen! Er det ikke FN konventionerne vi skal ud af? FN’s menneskeretsr√•d er jo allegevel overtaget af Organisationen af Islamiske Stater. Lad os h√łrer lidt mere om andre muligheder for at stoppe tsunami demografien fra muslimske lande.