25
nov
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 1736
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Christopher Caldwell, who writes for the Financial Times, The New York Times Magazine and The Weekly Standard,  talks about themes from his upcoming book, Reflections on the Revolution in Europe: Immigration, Islam and the West.”

– Hele foredraget fra 19 november 2008 her: audio 1 t. 3 min. download. MP 3. Fra min. 41 debat med salen.

Caldwell er  her på bloggen mest kendt for A “Swedish Dilemma  Immigration and the welfare state” og hans kommende bog, der blev omtalt her d. 19 september: »Reflections on the Revolution In Europe« . Caldwell er bestemt ingen høg, men han er så kyndig, at ambassadør James P. Cain ville havde haft udbytte af at lytte med. Bemærk f.eks. hans detailkendskab til Sverige og Danmark omkring min. 15-20. Han er en intellektuelt hæderlig main stream kritiker, befriet for den sædvanlige  berøringsangst. Han tør lade den mulighed stå åben, at Europas samliv med  islam kan udvikle sig  katastrofalt, noget få europæiske  politikere tør medgive offentligt, men utvivlsomt tænker i deres lønkammer.

Saviano & Rushdie i Stockholm: Svenska Akademiens feberredning

Kanske hade den delen av Svenska Akademien som vägrade fördöma fatwan mot Salman Rushdie trots allt inte helt fel. Och den massiva uppmärksamheten och det internationella stödet för maffiahotade författaren Roberto Saviano behöver inte vara av godo. Det skriver KNUT AHNLUND, akademieledamot i exil. Han berättar också hur det gick till när han, Kerstin Ekman och Lars Gyllensten lämnade Akademien i protest.

(Författaren Knut Ahnlund är akademieledamot sedan 1983. Han innehar stol nr 7, men har sedan Rushdie-affären 1996 i stort sett avstått att delta i akademiens arbete.)

Inför Rushdies besök: Knut Ahnlund avslöjar hela spelet om Svenska Akademien

Norge er et lykkeland for kriminelle

I tre år har Ahmad Wald levd illegalt i Norge. Han er dømt for alvorlig kriminalitet, men kan ikke sendes ut av landet. Politiet vet ikke hvem han er eller hvilket land han kommer fra. Det er fire år siden Ahmad søkte asyl i Norge. Han påsto at han var politisk aktivist fra vest-Sahara, men UDI trodde ikke på asylhistorien hans. Ahmad fikk avslag. Men i stedet for å reise hjem, har han bare blitt værende i Oslo.  Ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå lever det nå rundt 18.000 illegale innvandrere i Norge, flesteparten i Oslo. Av disse er to tredeler tidligere asylsøkere, som har valgt et liv i skjul fremfor å reise hjem.

Ifølge Ahmad er Norge blitt et lykkeland for illegale innvandrere uten kjent identitet. Selv har han vært en del av det beryktede narkotika-miljøet rundt «Plata» de siste fire årene: – Hele Europa har hørt om «Plata», forteller Ahmad til Dokument 2. – 80 prosent av narkoselgerne er utlendinger . Ifølge Ahmad er en vanlig dagsfortjeneste for en «småselger» på Plata rundt 2000 kroner.  Norsk TV 2

Hvordan synes vi så selv l-i-g-e det går ?

af Britta Mogensen, antropolog

I TV kunne vi forleden høre, at det nu omsider er gået op for politikerne og politiet, hvad befolkningen igennem nogle år har vidst: Vi oversvømmes af østeuropæiske forbryderbander. Den sene erkendelse fra myndighedernes side skyldes formentlig, at overfald, tricktyverier, røverier, hjemmerøverier og mord ikke er gået ud over disse personer, men alene den almindelige befolkning, der magtesløs må finde sig i EU-bureakratiets fantasteri om ét europæisk folk, som lever lykkeligt til deres dages ende.

Det er ikke blot Foghs skyld, at 10 nye lande i EU under Danmarks formandskab blev optaget i EU. Ganske vist kæmpede han som en løve for at få alle de nye lande med under Danmarks formandskab, men bureaukraterne i EU var bag ham. Var befolkningerne? Næppe. Senere kom yderligere et par lande til, heriblandt Rumænien.

En højerestående politimand udtalte i TV, at der nu skal dannes en indsatsgruppe, der skal tage sig af dette østeuropæiske gangsterproblem, så de bliver klar over, at det ikke kan betale sig at komme til Danmark og begå forbrydelser. Javel så. Gad vide, hvorfor det ikke lyder særligt sandsynligt med et succesrigt udfald?

Vi må i øvrigt heller ikke udvise disse kriminelle EU-borgere – for EU. Som medlem af EU må Italien heller ikke. Men det vil de bare blæse på. Den italienske befolknings sikkerhed og tryghed betyder mere, så det gør Italien alligevel. EU eller ikke EU. Men her i Danmark er vi så langt bedre mennesker. Så når EU siger nej, ja, så beholder vi da bare alle forbryderne. Ønsker vi, at de skal blive i landet og fortsætte deres overgreb på befolkningen? Næh, egentlig ikke, når bortses fra nogle få, der er lidt bedre mennesker end de fleste af os.  Forbryderne stjæler og røver jo bare, fordi deres børn sulter, og da det er Vestens skyld, er det vel kun rimeligt, at vi lægger land og befolkning til.

Bare en strøtanke: Hvorfor Danmark? Ikke så få EU-lande må passeres undervejs. Kunne brødet til deres sultne børn ikke stjæles i et af disse lande? Det ville også nedsætte CO2 forureningen med en kortere buskøretur.

Så er der Metock-dommen – afsagt af EU-domstolen. Er der en dom, danskerne kender, så er det den. Med denne dom forbyder EU os i selv at bestemme, hvem der skal bo i vores land. Selv om det ofte hævdes af tåbelige journalister, er der ingen, der forsøger at forhindre folk i at forelske sig eller gifte sig (som om det var muligt). Vi vil bare gerne bestemme, hvem der skal slå sig ned i vores land. Det må vi så ikke, for vores suverænitet ligger i EU-domstolens lomme. Og ikke alene bestemmer vi ikke, hvem der skal bo i Danmark, vi kan heller intet stille op mod EU-domstolens afgørelse om, at også mennesker med ulovligt ophold i Europa skal have ophold, hvis de gifter sig med en dansk statsborger eller en EU-borger.

Regeringen står tilsyneladende magtesløs over for påhit fra EU. Vi må endelig ikke lægge os ud med nogen, så i stedet forsøger regeringen at slå lidt i bolledejen og sætte nogle forhindringer op. Tja! En anden vej kunne være at give EU og dens domstol ren besked: Rend og hop – i vores eget land bestemmer vi selv.

Mennesker, der på grund af kriminalitet er uønsket i Danmark, men ikke kan/vil sendes hjem, er på ”tålt ophold”. De har hidtil kunnet føre en ret fri tilværelse i Danmark efter udstået straf, men de synes nu også at blive ramt af den såkaldte tuneserlov, der gælder personer, der af PET er vurderet til at udgøre en sikkerhedsrisiko for landet og en fare for landets borgere. Det har fået gode borgere op af stolen, for der er jo tale om dobbeltstraf. Men erhvervschauffører, der kører spritkørsel, og politifolk og advokater samt andre, der forbryder sig mod loven, må først i fængsel – og dernæst fratages de deres erhvervsmulighed. Altså dobbeltstraf. Men det har ingen vist nogen sinde syntes var forkert. Tværtimod.

Nu skal kriminelles tålte ophold vurderes af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Om de, der af PET vurderes at være dødsensfarlige at have iblandt os, også vil blive bragt for denne domstol, er endnu uvist. Men da de har fået en ”tålt ophold”-afgørelse, så er det såmænd straf nok, og så skal de naturligvis have lov til at leve frit iblandt os. For hvad enten deres ophold er ”tålt” eller ”utåleligt”, er der tale om en dobbeltstraf. Og at sende dem tilbage, hvor de kom fra, mener man kan betyde, at de bliver udsat for tortur. HALLO: Hvilket muslimsk land udsætter en hjemvenden muslim for tortur, når denne har prøvet at slå en hævdet krænker af deres profet ihjel? Den ene valgte da også at tage hjem. Selvfølgelig. Han er ikke det mindste i fare i sit hjemland.

Skulle Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol være af den opfattelse, at vi har lidt selvbestemmelse tilbage, venter EU-domstolen. Og her ved vi godt, hvad udfaldet bliver.

Lad os komme ud af EU hurtigst muligt og genvinde vores suverænitet.

(Skrevet til Snaphanen. Alle er velkomne, det  er  indholdet der tæller, ikke hvem der skriver.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
11 years ago

Pesonligt hælder jeg mere til Sønderjyllands nationalsang, “det haver så nyeligen regnet”. Den blev fjernet fra Højskolesangbogen, efter min mening på grund af linien “Frø af ugræs er føget over hegnet”.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

“Danmark, på rænker du dig ej forstod, det har du betalt med dit hjerteblod” . 🙁 Mange tak for at minde mig om dette vers PeterK. Danmark har også mange gange historisk været slet ledet, med den ene lille katastrofe efter den anden, til følge. Danskerne kunne være blevet til tyskere eller svenskere. Det er et under, eller Guds forsyn, at Danmark stadig eksisterer. Hvordan man klarer situationen denne gang aner jeg ikke, andet end at bruge de forkastede løsningsforslag fra DF og Glistrup. Tunesien er et af de få muslimske lande, som efter sigende, har en mere liberal holdning… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Hvis nu tuneseren skulle blive udsat for tortur derhjemme, så må det vel være fordi han har gjort et eller andet de tunesiske myndigheder ikke bryuder sig om. Det er jo ikke standardprocedure at hjemvendte tunesere får en tur med strømpistolen og den kinesiske dryppemaskine. Når man husker tuneserens danske konverterede kones påklædning, så kunne man let komme til at tænke på, at han måske er islamisk fundamentalist. Tunesien bryder sig slet ikke om islamiske fundamentalister, man vil slet ikke have den islamiske revolution indenfor dørene, og bekæmper den med ret grovkornede midler, måske endda tortur. Kunne årsagen til at… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Tidehvervsmand Søren Krarup ville være en rigtig Kirkeminister.
Tove Fergo var god som Kirkeminister, synd hun ikke kunne fortsætte

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Tuneseren kræver 600.000 Kr. i erstatning for sine 8½ måneders varetægtsfængsel -Det er ublu. Jeg kunne også godt tænke mig at få 600.000 Kr. http.//jp.dk/indland/article1524523.ece Slim Chafri vil gå grinende hen til banken, både til at yde bidrag til krigskassen (midler til Jihad), og til en eventuel ferie i Tunesien, og storgrinende, skadefro, udbryde: Ach die dumme Dänen -på arabisk. Efter erstatningen er udbetalt, sagsøger tuneseren den danske stat for sine 8½ måneders varetægtsfængsel. Man har set forløbet er efter samme mønster, hver gang. Det er virkelig en skam, at højesteret har underkendt Politiets EfterretningsTjenestes beviser -ikke engang tuneserens tegning… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Også tak herfra til Britta Mogensen for at sætte tingene i perspektiv. Det er ganske enkelt utåleligt at EU overtrumfer dansk suverænitet. Vi er ikke længere herrer i eget hus. Det kan og skal vi da ikke leve med! Og så er jeg træt af ikke-danske statsborgeres rettigheder i Danmark. Tuneserne har været gæster i Danmark og har på det groveste misbrugt vor gæstfrihed. Så må det være værtens rettighed at smide gæsten på porten. Hvis værten ikke kan dette qua. nogle konventioner, så må konventionerne tilpasses realiteterne. Ellers må de fratrædes. Vi har ikke brug for at være medlem… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Christopher Caldwell får på udmærket vis fremstillet forskellene på Latino-indvandring til USA, og så muslimsk indvandring til Europa. Latino-indvandringen kræver ikke, at USA skal til at ’tilpasse’ landets institutioner og kultur i forhold til en helt anderledes og fremmedartet kultur og religion. Det gør den muslimske indvandring til Europa derimod, og vi har kun set toppen af isbjerget mht. Europæisk tilpasning til islam. Det ser ærlig talt ikke godt for vore efterkommere.

Kimpo
11 years ago

Jeps, glimrende skrevet af Britta Mogensen. For en gangs skyld er jeg meget enig med en kvinde om at være træt af den borgerlige regering. Det systemskifte som Søren Krarup troede på, er desværre aldrig blevet til noget: Folket kom ikke til magten, og demokratiet er en syg joke. Anders Fogh Rasmussen er de fakto en landsforræder, fordi han iskoldt nedprioriterer Danmarks interesser for at tilgodese sine egne, og fordi han groft manipulerer folkestyret. Det kan ikke blive meget værre, selv ikke med de røde damer ved roret. Lad os få smidt VK-regeringen på porten, så det kan inspirere det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

@Janne
-Du behøver ikke undskylde.
-Ikke over for mig.
Meningen er klar og god nok, selv uden kladde.
Jeg er spændt på hvordan folketingsbesøget forløber for J.
Hun ønskes held og lykke til at få mærkesagen igennem.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

De første muslimer hertil var ydmyge. Gentlemenlike, fidele, venlige, og hjælpsomme. Denne ydmyghed fik, og får stadig, EU, og opositionen i Folketinget med R-S-SF-Ø, samt massemedierne til fuldt og fast at tro, at muslimer er ydmyge stakler som er flygtet fra deres hjemlande fra forfølgelse og krigstraumer. EU, opositionen, og især DR og TV2 journalister kan umuligt tro, at samme ydmyge flygtninge/asylansøgere kan blive til aggressorer. Derimod er det den del af befolkningen som er modstandere af indvandring fra muslimske lande som stemples til at være racister og meningsforbrydere med et vederstyggeligt menneskesyn, som er aggressorer. Mogens Glistrup fik på… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Det er en rigtig god artikel du har skrevet, Britta Mogensen. Den ’lyder’ lige så indigneret som jeg er. Det er virkelig demoraliserende at være vidne til så mange overfald, vold og tyveri og så igen og igen står f.eks. politiet frem og siger at det ikke er noget vi skal være bekymrede for. Fra politikernes side er det næsten kun DF der vil have strammet op på problemerne. Det Radikale Venstre hører vi aldrig snakke om alle de mennesker der bliver overfaldet. Heller ikke de gamle mennesker der bliver overfaldet i eget hjem og som enten ender på sygehuset… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
11 years ago

Tak Britta for et godt og vigtigt indlæg, Jeg er også enig i at vi må ud af EU. Men hov! Stop lige en gang! Norge er ikke med i EU og dog er asylproblemerne, 18 tusind illegale indvandrere og kriminaliteten enorm. Hvordan hænger det sammen! Er det ikke FN konventionerne vi skal ud af? FN’s menneskeretsråd er jo allegevel overtaget af Organisationen af Islamiske Stater. Lad os hører lidt mere om andre muligheder for at stoppe tsunami demografien fra muslimske lande.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x