29
nov
Seneste opdatering: 30/11-08 kl. 1523
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

nu blir der nok telefonstorm hos polisen i Trollhättan. Havde det været en grov voldtægt eller et mord, havde avisen vist det samme billede.  TV 3 Efterlyst er en absolut undtagelse med denne  voldtægtsforbryder fra Tanzania.)

√Ėvervakningskameran f√•ngade r√•naren p√• bild. ‚Äď Vi tycker att han har en tr√∂ja som √§r l√§tt att k√§nna igen, ber√§ttar Ulf Hansson, spaningsbef√§l vid polisen i Trollh√§ttan.R√•narens byte blev kontanter och exklusiva klockor. Vilka m√§rken det r√∂r sig om √§r √§nnu inte inventerat.‚Äď De butiksanst√§llda √§r fortfarande chockade, s√§ger Ulf Hansson.Vem √§r r√•naren?

Den canadiske menneskerettighedskommission bag udbredelse af nazipropaganda

Dette er virkelig en historie s√• bizar at man lige m√• overveje om man dr√łmmer det hele. Skueprocesserne mod Ezra Levant, udgiveren der trykte Muhammedtegningerne i Canada, og forfatteren og kommentatoren Mark Steyn, har f√•et vid omtale is√¶r i de netb√•rne medier. At de basale frihedsrettigheder er truet i de vestlige lande af kr√¶nkelsesindustrien blev demonstreret til fulde ved disse h√łringer, der p√•lagde Steyn og Levant at bevise deres ikke-kr√¶nkende hensigter. Nu overg√•r virkeligheden s√• tilsyneladende fantasien, idet the Canadian Human Rights Commission ikke blot er et eksempel p√• samspillet mellem muslimske pressionsgrupper og godhedsindustrien, men oven i k√łbet rummer medarbejdere der har st√•et for udbredelse af regul√¶r antisemitisme og nazipropaganda p√• nettet – angiveligt “all in the name of fighting hate”. Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] The Lemire case has further discredited the Canadian Human Rights Commission, Levant asserted. Evidence at the hearing showed Commission staff went online to join neo-Nazi organizations where they posted hundreds of bigoted messages. “The CHRC is a leading disseminator of anti-Semitic, anti-black and anti-gay bigotry in Canada. In fact, I believe they’re the largest, and certainly the best-staffed and best-funded, hate group in Canada,” Levant said.

“It’s hard to believe, I know. I only found out about it because the CHRC had admitted to it under oath. “In various Section 13 cases, CHRC employees and ex-employees have testified that they joined neo-Nazi organizations, like the U.S.-based Stormfront and Vanguard.”

Levant said the Tories would find support in all political parties for a move to rescind Section 13. Canadians from all ends of the political spectrum – including most Jews – would back such a move, he said. Late last week, the RCMP declined to lay charges in connection to allegations that the CHRC hacked into an Ottawa woman’s wireless Internet account to surreptitiously post material on extremist websites. No reasons were given. […] Tories vote to annul section restricting free speech se ogs√• Ezra Levant: Another dam breaks

¬ĽIslams v√¶rdier er en trojansk hest¬ę

‚Äď Sivilisasjoner som ikke responderer p√• trusler og utfordringer vil g√• under, sa Walid Al-Kubaisi under et m√łte p√• Litteraturhuset i Oslo i g√•r kveld. Han viste til historikeren Arnold J. Toynbees* teorier rundt dette, og slo fast at Norge trenger en ny opplysningstid.¬†¬†Man m√• respondere ved √• produsere argumenter mot islamisme og bekjempe den med disse argumentene, slo Al-Kubaisi fast.

Innvandrerne er vant til m√łrket: ¬†Al-Kubaisi nevnte det ene eksemplet etter det andre p√• innvandrere som i utgangspunktet har v√¶rt kommunister eller gudl√łse i hjemlandet, men som begynner med hijab og vender seg til islam etter at de har flyttet til Norge. Hvordan skal man forklare denne overgangen fra sekularitet til religi√łsitet? Al-Kubaisi forklarte dette med at frihet ikke er en medf√łdt verdi, men en livsstil som m√• l√¶res.

‚Äď Det er p√• mange m√•ter lettere √• leve i slaveri og despoti enn i friheten, fordi man i det sistnevnte tilfellet m√• foreta aktive valg, sa Al-Kubaisi.
‚Äď Nordmenns respekt for innvandrere, uansett hvordan de m√•tte oppf√łre seg, viser at nordmenn er drevet av en masochistisk drivkraft. Dette kan kalles masochisme fordi muslimske innvandreres annerledeshet er destruktiv. Nordmenn gj√łr ikke noe med denne destruktive tendensen fordi de er mer opptatt av √• respektere og tolerere, enn √• forsvare de gode verdiene, mente han. ‚Äď De islamske verdiene er en trojansk hest som truer oss og v√•re verdier innenfra.

Mange begynner med hijab f√łrst n√•r de kommer til Norge, Al Kubaisi, norsk-irakisk forfatter¬† og ingeni√łr og¬†flittig samfundsdebatt√łr i Norge.¬† (*‚ÄúAn autopsy of history would show that all great nations commit suicide.‚ÄĚ)

Wilders: ¬ĽOur Culture Is Better¬ę

Champion of freedom or anti-Islamic provocateur? Both.

Having his own party liberates Mr. Wilders to speak his mind. As he sees it, the West suffers from an excess of toleration for those who do not share its tradition of tolerance. “We believe that — ‘we’ means the political elite — that all cultures are equal,” he says. “I believe this is the biggest disease today facing Europe. . . . We should wake up and tell ourselves: You’re not a xenophobe, you’re not a racist, you’re not a crazy guy if you say, ‘My culture is better than yours.’ A culture based on Christianity, Judaism, humanism is better. Look at how we treat women, look at how we treat apostates, look at how we go with the separation of church and state. I can give you 500 examples why our culture is better.”

He acknowledges that “the majority of Muslims in Europe and America are not terrorists or violent people.” But he says “it really doesn’t matter that much, because if you don’t define your own culture as the best, dominant one, and you allow through immigration people from those countries to come in, at the end of the day you will lose your own identity and your own culture, and your society will change. And our freedom will change — all the freedoms we have will change.”¬† Wall Street Journal interview

De sagtmodige skal alligevel ikke arve verden

det skal Mona Sahlin og Nalin Pekgul. Nalin som flygtede fra forstaden¬†Tensta, fordi der alligevel var for¬† stygt. Der t√¶nkes¬† dybt i SAP, jeg tror Pekgul har en minister i maven. Man l√¶nges allerede efter den snu¬†G√∂ran Persson. Hellere en provins-Machiavelli end forkvinden for den svenske Barbie klub. Skulle “gamle hvide m√¶nd” virkelig have¬† indset, at SAP i √•rtier ikke har repr√¶senteret deres interesser?

De s-medlemmar som tycker att felet med dagens samh√§lle √§r att en karl inte kan f√∂rs√∂rja sin familj k√§nner sannolikt inte l√§ngre igen sitt parti. Det √§r dags att de inser att tiden d√• den vite gamla mannen styrde och st√§llde √§r faktiskt f√∂rbi. Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin st√•r f√∂r n√•got nytt och √§r en modern ledare. Hon utmanar det gamla och √§r snabb p√• att uppfatta f√∂r√§ndringarna i samh√§llet. – Det √§r s√• uppenbart att Mona Sahlin v√§cker hopp. P√• det s√§ttet liknar hon Olof Palme, Anna Lind och Bengt Westerberg. F√∂r m√•nga invandrare √§r Mona Sahlin bryggan √∂ver till det svenska samh√§llet. Av dagens aktiva politiska ledare √§r det bara Mona Sahlin som kan samla m√§nniskor kring ett hopp om f√∂r√§ndring.¬† √Ąldre vita m√§n l√§mnar s d√§rf√∂r att Sahlin st√•r f√∂r n√•got nytt.

Ikke-journalistik

Skolinformation mot bränder har snarare haft motsatt effekt. Skolor har börjat brinna efter räddningstjänstens besök. Men nu byter räddningstjänsten strategi. Målet är att kunna kväva mordbränder i sina lindor. Var tredje dag tänder någon eld på en bil i Malmö. En oroväckande utveckling menar räddningstjänsten som ser att 2008 verkar bli ett rekordår. 2008 kan bli rekordår för mordbränder

“Et rekord√•r” fort√¶ller Sydsvenskan. N√•, fra hvad til hvad ? ¬†√Öbenbart fra ingenting til ingenting. Vi ved fra Svenska Brandskyddsf√∂reningen at der¬† er¬† 10.000 pyromanbrande i Sverige om √•ret. Halvdelen p√•s√¶ttes af “unge”. De koster¬† cirka en milliard kroner. Over¬†500 skoler er inkluderet. Og s√• ved vi, at jo v√¶rre¬† statistikken bliver, desto sv√¶rere er den at finde¬† i en svensk¬†avis. Men vi skal nok huske at lede ude i krogene i begyndelsen af januar.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
11 years ago

“Vi ved fra Svenska Brandskyddsf√∂reningen at der er 10.000 pyromanbrande…”

Hvor ved man fra at det er pyromaner der har været på spil? Er der lavet diagnoser?

Janne
Janne
11 years ago

Johansen

Ja, og sekularisme er bedre end teokrati.

Religionsfrihed er bedre end religionstyranni.

At alle er lige for loven er bedre end sharialov og lign.

Janne
Janne
11 years ago

“Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin st√•r f√∂r n√•got nytt och √§r en modern ledare. Hon utmanar det gamla och √§r snabb p√• att uppfatta f√∂r√§ndringarna i samh√§llet. – Det √§r s√• uppenbart att Mona Sahlin v√§cker hopp.”

S√• er det her Snaphanen skal vise et stort foto af Sahlin i religi√łst, klonende og sexistisk t√łrkl√¶de fra da hun bes√łgte en moske.

Johansen
Johansen
11 years ago

Enig med Wilders i at vestlige v√¶rdier er bedst. Vestlige v√¶rdier er bedre end islamiske v√¶rdier. Tolerance er bedre end islamisk intolerance. Seksuel frihed for begge k√łn er bedre end at ingen seksuel frihed for kvinder i islam. Anerkendelse af homoseksuelles rettigheder er bedre end homofobi. Oplysthed er bedre end religi√łst m√łrke. Menneskeskabte love er bedre end gudgivne love. Demokrati er bedre end teokrati. Frihed er bedre end slaveri og tr√¶lbinding til religi√łse p√•bud og dogmatik. Et moderne samfund er bedre end et middelalderligt samfund. Den vestlige kulturkreds er bedre end den aggressive, patriakalske islamiske kultur. Ligestilling og ligev√¶rd er… Read more »