9
dec
Seneste opdatering: 10/12-08 kl. 1004
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kontroversiel” allerede for et √•r siden, smidt ud af Arbejderpartiet og ¬†overfaldet p√• ¬†gaden – GoV:

Ehsan Jami (f√łdt 20. april, 1985 i Mashhad, Iran) er en hollandsk-iransk politiker. I 2007 var han medstifter af organisationen Centralr√•det for eksmuslimer,¬†

¬†In 2007, Jami set up a Central Committee for Ex-Muslims, to make apostasy discussible. In 2008, the committee was discontinued, because according to Jami nobody dared to apply to it. Jami was attacked by two Muslims on the street in September 2007. Despite this, he was booted out by Labour (PvdA), for which party he was a council member, for his “harsh tone” on Islam.

Dutch politician presents another Islam film:

‘An Interview with Muhammed’ is less confrontational than its predecessors. The 15-minute film shows Mr Jami interviewing the prophet Muhammed, played by an actor wearing a Bedouin headdress, his face covered by a paper mask. The two discuss various aspects of Muhammed’s life. By way of a relaxed, contemporary news interview, the film creates a more modern, free-thinking version of the Muslim prophet. Ehsan Jami says he made the film to spark a debate within Islam itself.

“Muslims should interpret the deeds of Muhammed differently, that’s what I hope, that’s what I try to do. The realisation has to come with their conscience, with a reformation.”

Terrorist Threat to Netherlands Greater than Ever,¬† Dutch minister:muslim countries must prevent anti-Dutch violence,¬† ‘Foreign Minister Refuses to be in Talk-Show with Ehsan Jami’,¬†Jami overfaldet af muslimer, video 2007

Systematisk kvindemishandling
Andelen af¬† k√łbenhavnske indvandrerkvinder¬†i den t√¶skemodne alder, m√• sk√łnnes at v√¶re et sted under 10 % af befolkningen. Deres overrepr√¶sentation i Dannerhuset er s√• kolossal,¬†at min lommeregner¬† st√•r af:

70% af de kvinder, der s√łger beskyttelse i krisecentet ‘Dannerhuset’ i K√łbenhavn, har s√•kaldt ‘anden etnisk baggrund’, prim√¶rt arabisk, og nu har medarbejdere som led i ‘Det Arabiske initiativ’ v√¶ret i Marokko for at finde ud af, hvordan gr√¶srodsorganisationer d√©r hj√¶lper voldsramte kvinder og b√łrn. Tidligere p√• √•ret havde Dannerhuset bes√łg af to kvinder fra et krisecenter i Saudi-Arabien, og aktuelt et 6 kvinder fra Marokko i K√łbenhavn, hvor de med Dannerhuset som base bes√łger politiet, Center for Voldt√¶gsofre p√• Rigshospitalet og desuden m√łder p√¶dagoger, der st√łtter b√łrn p√• krisecentre.
De 6 marokkanske kvinder har forskellige modersm√•l – arabisk, berbisk og fransk – de fort√¶ller under et m√łde med Kristeligt Dagblad, at vold mod kvinder er ulovligt i Marokko, men socialt acceptabelt og meget udbredt.

Marokkanske kvinder p√• bes√łg i krisecenter . For fire √•r siden, viste en unders√łgelse at 50 % (!) af de tyrkiske kvinder, var udsat for vold.

“Islam-speak” – n√•r frihed er slaveri

Og de vantros uvidenhed er islams styrke. M√•ske en parleur i ‘islam-speak’ ikke er p√•kr√¶vet for os der skriver og l√¶ser her, og mon ikke langt flere end de der er bevidste om det har gennemskuet koderne? Vi ved efterh√•nden allesammen at ‘respekt’ betyder to ting alt efter om det bunder i frygt eller det er noget man har gjort sig fortjent til. Vi fornemmer at den ‘fred’ som islam skulle indvarsle mest af alt ligner gravens fred. Og man finder hurtigt ud af at den ‘beskyttede’ status de vantro har under islam er af ren mafi√łs art: Betal kopskatten jizya, ‘or else’. Der er flere gloser i den fulde artikel, her kun nogle eksempler (LFPC).

[…] In order to understand what Muslims mean when they use a certain word, we must remember that in their minds and cultures, certain words do not mean anything like the accepted meaning we have for them in the West.

For Muslims, the meaning of any word is very closely related to the traditional meaning of that word in the Koran and their other holy texts. Unlike most of us with the Bible, for a Muslim the Koran is not just a prayer book, it is the complete guide to his life, and the absolute guiding principle for the world, and all who reside in it, religious and political.

Because of this, we in the West are often dumbfounded by their words vs. their actions, because for us the words mean one thing, and for them they mean something entirely different. They are thus able to manipulate the uneducated listener into believing they agree, when in fact for the most part, they do not agree.

Peace: – The state of cessation of all resistance to Islam. Peace only exists when Islam rules politically and religiously, and all Islamic principles are established as the law of the land.

Freedom: – Freedom exists when Islam and its principles attain complete dominance and constitute the entirety of religious belief and political rule.

Justice: – The state when Sharia law is the law of the land, and all judicial decisions are based on it and it alone. Justice exists when non-Muslims have no standing before a court, and when the testimony of two Muslim women is equal to that of one Muslim man. […]

Tolerance: – The state when non-Muslims are properly subdued and subservient to Muslim rule, agree to their second-class Dhimmi status, and duly pay the Jizya to their Muslim overlords.

Truth: – Truth is the accepted Islamic version of events, as laid out in the Koran and the Sunna. Anything beyond that is merely hearsay, and in many cases blasphemy. (see Lies). […]

Oppression: – The rule of a state by non-Islamic law; actions of resistance to implementation of Islamic law and Muslim rule. […]

Lies: – The act of hiding the truth, permissible by Islamic law for a Muslim when in fear for his safety or when it advances the cause of Islam.[…]¬† Islam-Speak

Udvikling eller afvikling ?

BR√Ö.se – klik grafik, bem√¶rk den stejle stigning p√• voldt√¶gt fra 2001 til idag. Mere end en fordobling. Man¬† h√łrer det repeteret¬†at¬†Lag√§ndring viktig f√∂rklaring till √∂kning i v√•ldt√§ktsstatistiken. Det er meget muligt, ¬†det er m√•ske den der ses omkring 2005. Men kurven var stigende inden og er ¬†stigende siden lov√¶ndringen. Seneste fald var fra¬† 1993-95.

Som Ayatollah Khomeini sagde, “there’s no fun in Islam”

Journalisten Sean Langan var fange hos Taliban, og dette gav anledning til visse kultursammenst√łd. Talibanerne og deslige hader os som bekendt fordi vi er, omend lige pr√¶cis hvad vi er kan de godt have nogle temmeligt uklare begreber om. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] Questioning him about Western decadence, a clueless Taliban asked if “your women can marry animals – even small ones.” Langan by then had lost two teeth and 40 pounds, but his sense of humor suddenly returned.

“I don’t think that is true, but why do you?” he asked. The goon had seen a picture of a yellow-haired woman “kissing a frog” in her hand with a crown – the “Frog Prince” of fairy tales […] Journalist Sean Langan tells of life in terror camp, escape from Taliban

Operation “grimme frisurer v√¶k fra gaden” iv√¶rksat

Efter et stort antal henvendelser fra befolkningen har justitsministeren i samråd med politiets ledelse endeligt besluttet at skride ind mod en af multikulturens værste konsekvenser: Grimme etageklip. Eid-spektaklet indvarslede de nye tider (LFPC).

Ogs√• i England blev der fejret “julefrokost for muslimer”, som Berlingske kalder det. Lidt mere avanceret d√©r.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nu er det kommet for en dag at man til det hjemlige publikum formulerede sig noget anderledes om Ehsan Jamis Muhammedfilm, end man gjorde til det internationale – prim√¶rt muslimske – publikum. Vi havde nogle vistnok […]

Magga
Magga
12 years ago

Paradise Lost. (1667) Om trykkefrihed og frihed i det hele taget. F√łrst vil jeg komme med en taknemmelig kommentar til de danske teologer, der p√• fornem vis deltager i indvandrerdebatten. Jeg h√•ber, at I ved, at I et temmelig enest√•ende i Skandinavien, og at det er en stor st√łtte, n√•r I redeg√łr for forskelle mellem islam og kristendom. Jeg er aldrig st√łdt p√• hverken svenske eller norske teologer, der k√¶mper for den sag, som det for mig at se burde v√¶re indlysende, at de skulle k√¶mpe for. Det er muligt at de findes, m√•ske maskerede, men de er vanskelige at… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne

Ja, det kan ikke komme som nogen overraskelse, at de har deres egen lov i de brittiske madrassaer. Der er jo som bekendt shariadomstole i Storbrittanien nu.
Nedl√¶g koranskolerne i Storbrittanien. √ėnsker man at g√• p√• s√•dan en “terrorudkl√¶kningsanstalt”, s√• har man sit frie valg til at emigrere til Pakistan.

JensH
JensH
12 years ago

Helge D-H

“Europakommissionen giver d√łdsst√łdet til Danmarks nationale udl√¶ndingelov af 2002 idag. Det er da vel i dag ?”

Ja, det var idag. EU’s justitskommiss√¶r vil ikke √¶ndre det omstridte opholdsdirektiv, tv√¶rtimod, han indledte sit pressem√łde med at r√•be: “L√¶nge leve direktivet”

http://www.berlingske.dk/article/20081210/politik/812100379/

Janne
Janne
12 years ago

“Der findes knap 1600 koranskoler i Storbritannien”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/307233:Udland–Boern-mishandles-i-britiske-koranskoler

“Ann Cryer, der er medlem af det britiske parlament, vil gerne have mere kontrol med koranskolerne.

– Jeg mener, vi skal have et grundigt eftersyn af, hvordan skolerne bliver drevet. Det virker, som om de har deres egen lov, siger hun.”

Det virker som om de har deres egen lov?

Janne
Janne
12 years ago

En aktuel kommentar til religi√łse fanatikeres h√¶rgen.

Goya: “Fornuftens s√łvn skaber monstre.”

h t t p://www.artchive.com/artchive/g/goya/goya_sleep_of_reason.jpg

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Europakommissionen giver d√łdsst√łdet til Danmarks nationale
udlændingelov af 2002 idag. Det er da vel i dag ?
Aftalen med DF om at begr√¶nse skadevirkningerne, som f√łlge af
Metock-dommen bliver gjort til ingenting.
Det bliver en bedr√łvelig dag for DF og mig, -og andre dansksindede.
Skal alting bare være som efter åbningen af Pandoras æske,
at man kun har håbet tilbage ?

Johansen
Johansen
12 years ago

Som Ayatollah Khomeini sagde, ‚Äúthere‚Äôs no fun in Islam‚ÄĚ Det er vel nok det eneste udsagn, som jeg er enig med Khomeini i. Hans form√łrkede mullahstyre implementerede m√łrkets ideologi i enhver afkrog af det gamle persiske rige. Slut med frihed til individet. Velkommen til √•ndsform√łrkelsen. De sidste par uger har jeg haft samtaler med en iransk mand, som flygtede fra dette r√¶dselsregime. Det er h√•rrejsende beskrivelser fra omkalfatringen til den islamiske form√łrkelse. Han siger bl. a. at iranerne lever et dobbeltliv. N√•r de kommer inden for hjemmets fire v√¶gge, s√• leves livet helt frigjort. Udenfor i det offentlige rum h√¶rger… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Boykot mælk fra Hirtshls Andelsmejeri.

“Lille mejeri vil sluges af Arla”

h t t p://politiken.dk/erhverv/article610478.ece

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Vi er s√• vant til at muslimer taler med to tunger, at ingen efterh√•nden tager deres udsagn alvorligt. Det skal vi m√•ske v√¶re lidt mere p√•passelige med. Det er ikke altid de lyver, men de har en tankegang og (mangel p√•) moral som vi ikke har nogen mulighed for at forst√•. N√•r de pl√¶derer for trosfrihed s√• forst√•s hermed Islam. Alle andre trossamfund er haram. Her lyver de ikke – de bruger blot ganske andre termer, og netog det g√łr dem s√• skr√¶mmende. Du kan ikke indg√• i dialog med en muslim, Hvor han ikke ligefrem lyver, s√• taler han… Read more »

Santor
Santor
12 years ago

Ja, Det gælder om at være ufattelig præcis og vedholdende. Som regel ender det med at man bliver banned eller slettet eller hvis diskussionen foregår på en blog de ikke kan kontrollere, begynder de at svine ens forfædre til.

Jeg nyder altid at snakke med muslimer ūüėČ

Ps. I √łvrigt har jeg l√¶st p√• TV2 bloggen at ateistisk selskab skal til debat ( eller s√•dan noget ) i moskeen p√• Dortheavej.

LFPC
12 years ago

Ja, god pointe. Vi har jo i den slags direkte sp√łrgsm√•l et fantastisk v√¶rkt√łj til demaskering af l√łgnene og taqiyya’en. Problemet er bare, at muligheden for at stille dem med et lydh√łrt publikum n√¶sten aldrig indfinder sig. Ingen journalister kunne f√• den oplagte id√© at stille konfrontatoriske sp√łrgsm√•l. I netdebatter er det alt for let for modparten at glide eller stikke af. Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet at dette ikke var tilf√¶ldet. De bedste muligheder er m√•ske i offentlige debatter, hvis man er typen der er fr√¶k og p√•g√•ende nok. Der var en interessant post p√• Jihad Watch,… Read more »

Santor
Santor
12 years ago

Ang. islam-speech.

Et ord jeg syntes mangler er “Uskyldig eller uskyldige” det bruges ofte af muslimer n√•r de “tager” afstand fra terrorhandlinger. Derfor sp√łrger jeg altid hvordan de definere “uskyld”. Ligegyldigt hvilken forklaring man f√•r af en muslim er koranens definition helt klar, kun muslimer er uskyldige.