14
dec
Seneste opdatering: 14/12-08 kl. 1424
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Stanford University, min 30:50 via Europenews (ogsÄ video her i fem dele)

Hvem er det egentlig der gÄr op i hudfarve?

StrĂ„manden om islamkritikeres angivelige modvilje mod “brune” mennesker (De ved, folk som Abdul Wahid Pedersen og Yvonne Ridley) vil blive trukket frem herfra og til dommedag. Faktum er jo bare, at dette overfladiske trĂŠk ikke bruges som et pseudoargument af vores side. MĂ„ske pĂ„ sites for fodboldbĂžller og neanderthalere, men det krĂŠver mere end almindelig frĂŠkhed at associere ‘os’ med dem. Den frastĂždende kendgerning er sĂ„mĂŠnd, at vores modstandere er fikseret dels pĂ„ at svĂŠrte os med racismekortet, dels selv helt skamlĂžst bruger ‘hvidhed’ i en nedsĂŠttende betydning. To eksempler fra de seneste dage. Loonien Rikke Andreassen er en gammel kending, og Institut for Menneskerettigheder citerede vi forleden (LFPC):

[…] “Hur ser debatten om slöjan ut?
– I alla lĂ€nder har man vĂ€ldigt mĂ„nga aktörer som Ă€r bekymrade över slöjan. Men det Ă€r mest vita, medelĂ„lders mĂ€n som aldrig tidigare bekymrat sig om feminismen. Men nĂ€r det kommer till muslimska kvinnors slöja bryr de sig plötsligt jĂ€ttemycket. […] Att sova med fienden

[…] OgsĂ„ skuespiller og debattĂžr Hassan Preisler ser frem til konferencen. Han vil bruge lejligheden til at fokusere pĂ„, at der er for meget “hvidhed” i den danske kulturverden:

– Rigtig mange brune danskere fĂžler sig simpelthen ekskluderet. Det kender jeg fx fra film og teaterbranchen og fra min egen erfaring. Man gider ikke kun tilbydes roller som kriminel eller belastet indvandrer, bare fordi ens hud er brun og ikke hvid. Det har alvorlige konsekvenser for de ekskluderede. Og for samfundet, fordi vores danske idealer om lighed skĂŠmmes. Og det har selvfĂžlgelig alvorlige konsekvenser for kulturlivet, fordi det i sit udtryk bliver tĂžrt og utidssvarende, siger Hassan Preisler. IMR: MANGFOLDIGHEDEN MANGLER I DANSK KULTURLIV

Selvvalgt apartheid i Australien

Denne historie skal nok give anledning til international fordĂžmmelse af Australien og fĂžre til krav om sanktioner: En gruppe hvide australiere har nemlig planer om at opfĂžre et ‘whites only’ gated community i Riverdale, angiveligt i frustration over muslimske naboers “eksotiske” madlugte, og fordi “det er nemmere for etniske grupper at omgĂ„s andre i gruppen”. LĂŠg dertil at man hylder det sydafrikanske apartheidstyre som “velfungerende”, og der er vist lagt i kakkelovnen for dette i forvejen varme land. Men denne version er selvfĂžlgelig min behagelige spĂžg. Som man ser forholder det sig lige omvendt; den vil ikke give genlyd andre steder end i vores blogverden; og den vil ikke rokke en millimeter ved antagelserne om at det er ‘os’ der ‘ikke er gode nok til at integrere’. Via Dhimmi Watch (LFPC):

The Islamic community plans to build a Muslim-only housing development and recreation centre as part of a $10 million complex in Rivervale. Islamic Council of WA spokesman Rahim Ghauri said the group had an architect-designed concept plan for a six-storey housing development, an underground carpark and a hall for weddings, conferences and religious and recreational activities.

Mr Ghauri rejected claims the housing would further isolate sectors of the Muslim community from mainstream society, claiming the venue would be used to teach Islamic youth how to become good Australian citizens. And the council’s religious adviser, Abdul Jalil Ahmad, said it was useful for different religious or ethnic groups to have separate residential enclaves so their customs and exotic cooking smells did not offend neighbours.

“It’s ideal for any ethnic group because you can deal with each other in an easier way,” Mr Ahmad said. “In South Africa, because of apartheid, all different communities were set up and it worked well. It kept people separate. We can be together in terms of our contribution to the wider community.”

Mr Jalil, who once tried to set up a sharia court in WA to settle disputes in the Muslim community through an incorporated body, plans to live in the 20-unit complex on the community’s 1280sqm Malvern Street block.

Mr Rahim said it would provide affordable housing for Muslims and be first-stop accommodation for Islamic students and newcomers to help integrate them into society. […]  Muslims plan $10m enclave (foto Hodja)

hodja-2

Arabverdenen: EksportĂžr af terrorisme og undertrykkelse

Tilbagegang  over  hele linjen:

Grave Deterioration of Human Rights while Reform Faces a Dead End
Advocates of reform and respect for human right are the primary targets of repression
Liberators have become executioners and  “weapons of resistance” increasingly used against innocent civilians
Rising religious extremism after ruling regimes ally with Salafis
Islamists no longer central target of repression
Arab governments turn the UN and Arab League into platforms for exporting repression
The Arab League supports war criminals, anti-democratic coups, and restrictions on freedom of expression

Pressemeddelelse Cairo Institute for Human Rights Studies,   rapport 59 sider, pdf

Mosképlats i Göteborg skÀndad igen

Antagelig fredeligt sammenlignet med hvad der prÊdikes i andre saudisk financierede moskéer i Europa. Her er 44 mio. saudiske kroner investeret i GÞteborgs fremtid:

Mosképlatsen vid Ramberget i Göteborg har skÀndats igen. NÄgon har slÀngt flera delar av grishuvuden pÄ tomten. Mohammad El-Alti, styrelseledamot i stiftelsen för moskébygget, tror att detta bara Àr början.
–Vad kommer att hĂ€nda nĂ€r moskĂ©n Ă€r fĂ€rdig, undrar han.  Det var 23-Ă„rige Emil Janitzek som upptĂ€ckte grisdelarna pĂ„ tomten nĂ€r han var pĂ„ vĂ€g till skolan.

–Jag gick förbi platsen vid halv tio pĂ„ morgonen och sĂ„g att det var delade grishuvuden som var utspridda över hela tomten. Jag tror att det var fyra eller fem stycken, sĂ€ger han till SvD.se. Emil Janitzek sĂ€ger att det Ă€ven lĂ„g en hög med grisdelar pĂ„ omrĂ„det.  SVD

Liza Marklunds  “indvandrerjul”

Solkysten er bekvemt perspektiv at betragte fjernkoloniseringen af Sverige fra, sÊrlig i  den igangvÊrende  lavkonjunktur med tusinder af fyrede  hver uge.  SÄdan kunne de mere yderligtgÄende og velpolstrede debatforplumrere skrive  i Danmark for ti Är siden. Idag er der vist kun Rifbjerg  og enkelte  andre Politiken skribenter tilbage:

Jag gÄr upp mot golfklubben under palmer och eukalyptustrÀd. Det Àr kallt i dag, bara nio, tio grader. FrampÄ dagen lÀr temperaturen stiga uppÄt femton, sexton, men Ànnu ligger morgonkylan som en disig hinna över landskapet.  Jag stiger in i kafeterian och drabbas omedelbart av servitrisens hÄrda och ogillande blick. Inser att jag Àr först.
– Ni var vĂ€ldigt högljudda i fjol, snĂ€ser servitrisen, men hon kastar inte ut mig.
NÄgon minut senare börjar de andra dyka upp, de svenska mammorna som har sina barn pÄ samma internationella skola som jag i södra Spanien. Liza Marklund: Min invandrar-jul

Forslumning af pĂŠnt kvarter i Indien

I forbindelse med historien oven for, blev jeg opmĂŠrksom pĂ„ denne kommentar fra inderen Arjun Sevak, som faste lĂŠsere af Jihad Watch vil nikke genkendende til. Den er fra sidste Ă„r, men tendenserne den beskriver fortjener opmĂŠrksomhed som perspektivering af dels pĂ„standen om at ‘vi’ holder en vis gruppe ude fra samfundet og ‘ikke har vĂŠret gode nok til at integrere de nye danskere’, dels af denne forslumningshistorie som et fĂŠnomen der gĂ„r pĂ„ tvĂŠrs af kulturer – her altsĂ„ oplevet af hinduer i Indien (LFPC).

I grew up in a middle class neighbourhood. It was a beautiful place with 2 parks for the kids and trees lining the roads. The housing society of the area had made around 150 homes there around 50 years back. We bought that house when I was a kid. Just across the road, the government gave a bit of land for a mosque. The area surrounding the mosque was open and everything seemed to be all right. Then the mosque speakers went up. The mullah of the mosque used to give the azan 5 times a day but it was not very loud and did not reach our homes. Slowly, muslims started encroaching on the empty area around the mosque. They started with small shacks and gradually built up. About 3 years ago, some saudi sheikh gave some money to this mosque and they put up a minaret over a hundred feet high. Now the entire area around the mosque is a complex maze of alleys. That area is now a muslim ghetto.

The mosque has high decibel speakers that violate all the noise pollution norms but no infidel dares to complain. The azans are so loud that they reach every home of our society. And time to time, a “scholar from mecca” visits the mosque and gives sermons at the top of his voice. I moved to another location because my mother has a heart condition and the azan and the screaming, hysterical sermons was bad for her blood pressure. It woke everyone up at 5 a.m. everyday and the sermons lasted entire days. I loved that house and I clung to it for some time, hoping that maybe I could move back again. Then I realized that that area is turning islamic and I sold my house. Now people tell me that I was wise to do so, since property prices are coming down in the area. Since we moved a year back, more than 10 families quit the area.

Now we are very far away from that place and I still feel bad about my home, but I know that I did the right thing by moving. The trees around my housing society are slowly disappearing since the muslims gangs come at night and cut them up for firewood. The dogs of that area are dying because the muslims run their cabs over them. One cannot leave anything in the garden since things just disappear at night. They even steal light bulbs from the porches.

Point of this long post is, we don’t force them to live in ghettos, they themselves create their own slums. They don’t like living in housing societies and the mosque is the centre of their existence. They create their ghettos around mosques so that they can answer the azan 5 times a day. And this is how they take over us, bit by bit, house by house, area by area.
Posted by: arjun.sevak [TypeKey Profile Page] at June 29, 2007 11:05 AM Majid Khadduri and George W. Bush

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Japp, Steen det har jag gjort men pĂ„ min tid (slutet av 70-talet) fanns inte ens islam pĂ„ kartan. Det fanns sĂ€kert ett kapitel om det i lĂ€roboken men bara som en religion av flera. VĂ„gar knappt tĂ€nka pĂ„ hur lĂ€romedlen i religion ser ut idag 30 Ă„r senare. Men gissningsvis skulle man kunna parafrasera Monty Pythons spam-sketch. “Islam, islam, islam, islam, kristendom, islam, islam, islam, Buddha & Krishna, islam, islam, islam, Jesus, islam och islam.” “Men jag skulle vilja lĂ€sa om nĂ€r Moses mottog stentavlorna frĂ„n Gud pĂ„ berget.” “Ja men dĂ„ har vi boken Islam, Moses & Aron,… Read more »

steen
Editor
12 years ago

“MĂ„ngkultur som Ă€mne i gymnasiet”……Robin, nu HAR du vel gĂ„et i gymnasiet, eller hur ? 🙂

I en annan trĂ„d Pratade vi lite om Ă€mnet “MĂ„ngkultur” som jag har haft i gymnasiet, tydligen var detta en stor överraskning för en del hĂ€r pĂ„ forumet. Vill ni diskutera kursen eller har frĂ„gor om den sĂ„ ta det i denna trĂ„den istĂ€llet för den andra trĂ„den.

https://www.flashback.info/showthread.php?t=802218

Fritz
Fritz
12 years ago

Liza Marklund, en sĂŠk der er lige til at lukke op og skide i.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Ja, den dĂ€r lilla sedelĂ€rande berĂ€ttelsen frĂ„n Indien skulle lika gĂ€rna kunnat vara frĂ„n vilket land som helst i Dar-al-harb dĂ€r mohoamedaner valt att slĂ„ sig ner. Än sĂ„ lĂ€nge har vi visserligen sluppit ylandena frĂ„n minareterna men det Ă€r vĂ€l bara en tidsfrĂ„ga innan kravmaskinerna genomdrivit detta hĂ€r i skandinavien ocksĂ„. Jag fĂ„r vĂ€l vara glad att jag inte har nĂ„gon moskĂ© i nĂ€rheten av min bostad.