12
jan
Seneste opdatering: 13/1-09 kl. 0521
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er mange f√łlelser i politik, alt for mange, ikke mindst p√• grund af ¬†fordummende TV, men det er som bekendt uklogt at ignorere dem, da det n√¶ppe √¶ndrer sig i n√¶rmere fremtid. S√¶rligt ikke nu hvor vi grundigt har overskredet gr√¶nsen til trusler og vold. Her er de to yderpunkter filmatiseret. En fotograf, Havva Kocbay, filmer en mulimsk storhyler (sig selv?), som fuldst√¶ndig g√•r fra koncepterne p√• R√•dhuspladsen i l√łrdags. Og¬†Walt Disney fra 1943 – Reason and emotion, – en del af USA’s psykologiske krigsberedskab:¬†

(se ogs√•¬†An Imported War og Berlingskes leder¬†Gaza ligger ikke i Danmark,der ikke ganske d√¶kker mine seneste erfaringer.)¬†Apropos f√łlelser og ¬†rationalitet: ¬†Jeg gens√• det h√łjinteressante ¬†portr√¶t The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara forleden (2003),hvor McNamara rigtignok gr√¶der (han fort√¶ller om, da han udvalgte Kennedys gravsted p√• Arlington), men ananyserer sit liv, bombningen af Japan, den kolde krig, Vietnamkrigen og politik s√• n√łgternt, som man overhovedet kan forestille sig det af ¬†en 85-√•rig. Paradokset, at den h√łjt begavede, h√¶derlige Harvard graduate og Ford direkt√łr McNamara, der blev headhunted af Kennedy, kom til at st√• som administratoreren og personificeringen af en skadelig og un√łdig misforst√•else af en krig, som han¬†aldrig troede p√•¬†og ville afslutte med Kennedy senest 1965, f√•r en til at undre sig over, hvorfor nogen overhovedet √łnsker sig magt. McNamara gjorde ikke, han fik den for√¶ret efter overtalelse. Hans beskrivelse af Cuba-krisen er, s√• man m√• ha en ekstra dobbelt-whisky. Alle involverede var rationelle, m√•ske lige undtaget hans gamle overordnede fra WW II general¬†Curtis LeMay, der ikke kunne f√• bombet Cuba hurtigt nok, hvad der havde udl√łst ragnarok. (Cuba havde allerede over 100 A-spr√¶nghoveder, fortalte Castro ham langt senere). Alligevel var vi en h√•rsbredde fra gensidig, kollektiv udslettelse. Se den ! Den er ogs√• som portr√¶tkunst helt original. Jeg var 12 √•r i 1963. Halvandet √•r senere stod jeg ved ¬†Kennedy¬īs grav p√• Arlington med min far, ¬†uden at forst√• noget videre. Endnu. Jeg var upolitiseret. Det skulle udl√¶ndingeloven af 1983 og navnlig SR (SF, CD, KrF, Komm.) regeringen ¬†senere lave om p√•.

K√łbenhavns kommunale Potemkinkulisser

Bo Asmus Kjeldgaard skriver i dette link om mangfoldighed i kommunens b√łrneinstitutioner. Havde etnisk danske b√łrn ingen venner f√łr masseindvandringen af ‚Äútosprogede‚ÄĚ folk, der er uegnede til at leve i moderniteten? Samme Bo Asmus Kjeldgaard havde for et par uger siden et indl√¶g i Lokalavisen for Vanl√łse-Br√łnsh√łj. Her brugte han ordet ‚Äúkulturm√łde‚ÄĚ om den daglige ballade p√• skoler i Kbh. K√łbenhavns Kommune antager vel ogs√•, at mange kulturm√łder vil finde sted p√• de fine dialogb√¶nke.

Vi n√¶rmer os Orwells nysprog, som slet ikke er nyt. For snart 250 √•r siden udn√¶vnte kejserinde Katharina sin favorit Potemkin til guvern√łr over et vidstrakt krigsh√¶rget omr√•de i Sydrusland. Her lod han opstille kulisser, der illuderede blomstrende haver og fine huse, mens indforskrevne statister spillede roller som driftige borgere og b√łnder ‚Äď i passende afstand af kejserinden, der foretog inspektion af herligheden. Man husker sovjetsproget i 1970‚Äôerne, som russerne selv kaldte ‚Äústagnationstiden‚ÄĚ! Da dekorerede pamperne hinanden med flotte medaljer for at have opn√•et fiktive rekorder i bomuldsh√łst. Gorm Strandvang Giv dit barn en verden af venner – v√¶lg en mangfoldig daginstitution!

Hamas: Ritualiserede b√łrneofringer – verden gaber

Dokumentationen for ‘uproportionaliteten’ mellem det islamiske og det j√łdiske ‘menneskesyn’ findes til overflod. Det er bare et sp√łrgsm√•l om at kunne tr√¶nge igennem alle forn√¶gtelserne og fortr√¶ngningerne, og der er sagen alts√• strandet (LFPC).

IMAGINE A MUSIC VIDEO teaching kids that bombs are more precious than children. This is not fantasy – this is the message of an actual Hamas TV music video. After a five-year-old finds out that her mother wore a bomb belt to a suicide terror attack, she sings: “Now I know what was more precious than us.” She then swears to follow in her mother’s footsteps, as a suicide bomber.

This is just one example of the wide range of hateful and abusive messages on Hamas TV, designed to indoctrinate children to Hamas values. Children are taught to value violence, hatred and Islamic supremacy, and that seeking Martyrdom for Allah is the highest value, bringing “honor and glory.”

PMW has created a five-minute compilation of key representative segments from Hamas TV that document this indoctrination of children. […] PMW’s Background Brief on Hamas #2: Bombs are “more precious” than children: Hamas children’s education

Jyllands-Posten i Rosengård

Og d√©r, stormende ud fra sin lille skot√łjsbutik, kommer Suat Cicek, 62 √•r, der flyttede til Malm√ł fra Tyrkiet i 1968.

¬ĽDet er en katastrofe,¬ę siger Cicek ophidset til den socialdemokratiske bydelsr√•dsformand. ¬ĽHvordan kan I blive ved at med at √łse indvandrere ind i Roseng√•rd? Tror I virkelig, at Sverige kan l√łse Mellem√łstens problemer ved at lade folk flytte hertil? Det ender jo galt,¬ę siger han.
¬ĽDet store problem er, at s√• mange indvandrere klumper sig sammen √©t sted. Ikke alle grupper, men f.eks. arabere. Det ville v√¶re meget bedre for alle, hvis der var en Ali eller en Abdullah i hver opgang i hele Sverige,¬ę mener Dallas. Andreas Konstantinides er inde p√• samme tankegang:
¬ĽReglerne med fri bos√¶tning for flygtninge m√• skrottes. Malm√ł tager hvert √•r imod 2.000 nye flygtninge fra Irak. Malm√ł kan ikke klare alt. Flere kommuner m√• tage deres ansvar,¬ę siger han. Hvorimod Suat Cicek med skot√łjsbutikken har en mere radikal id√©: Totalstop for indvandring til Sverige.
¬ĽDet skulle have v√¶ret sket for 15 √•r siden, nu er det n√¶sten for sent. Jeg frygter en borgerkrig i Sverige,¬ę siger han og forklarer, at han selv overvejer at flytte hjem til Tyrkiet. ¬ĽDet er ikke l√¶ngere det Sverige, som jeg kom til. Jeg m√¶rker, hvordan svenskerne kigger p√• mig, og jeg bebrejder dem ikke noget. Svenskerne er gode mennesker, men de tvinges af regeringens politik til at blive racister,¬ę mener Cicek. Ghettoen i Malm√ł, Jyllands-Posten, 11.01.2009 (ikke online)

Spindoktorernes indtogsmarch

Nazikortet er brugt til ulidelighed af alle parter i denne konflikt, men rent p√¶dagogisk kan disse PR-konsulenters pludrende overfladiskhed let gennemskues ved at udskifte pali-araberne med nazister i denne v√¶rdifrie anskuelse af kommunikationsstrategier og imagepleje. De fleste ville s√• kunne se det absurde i den helt ureflekterede antagelse om at sagen som s√•dan ikke er suspekt, men at det er bestemte enkeltpersoners og gruppers retorik og metoder der st√•r i vejen for et f√¶lles arbejde henimod l√łsning af konflikten – som moderate kr√¶fter jo alle √łnsker.

Det er don’t mention the jihad endnu engang, og hadet til j√łderne med r√łdder i Koranen, og herrefolkskravet p√• territorium der √©n gang har tilh√łrt islam, har de h√łjtbetalte konsulenter n√¶ppe sk√¶nket en tanke – og hvad kunne de ogs√• stille op imod det?

Det er komisk og sn√¶versynet, og man venter n√¶sten p√• opfordringer til at tage kurser i anger management og personlig branding, og m√•ske et ophold p√• et wellnesscenter med bes√łg af en stylist. Horisonten g√•r ikke l√¶ngere end til “det pal√¶stinensiske milj√ł” hvor det “[d]ybest set handler […] om at holde gemytterne i ro”, og man er ganske blind for at uanset hvilke metoder der benyttes, vil de medf√łre de israelske j√łders udslettelse (LFPC).

Pal√¶stinenserne i Danmark er godt p√• vej til at tabe mediekrigen og danskernes sympati p√• gulvet. […] – Pal√¶stinenserne har i den grad medvind i den nationale d√¶kning af ubalancen mellem den israelske milit√¶rmaskine p√• den ene side og de pal√¶stinensiske frihedsk√¶mpere p√• den anden. Men n√•r vi i danske medier samtidig pr√¶senteres for pal√¶stinensere, der skyder uskyldige israelere og ser billeder af sm√• selvmordsbombere, s√• taber de forspringet, vurderer Espen Meyer H√łjlund, direkt√łr og partner i kommunikationsvirksomheden Advice A/S. […]

– Ordet terror er magtfuldt, og ud fra en kommunikationsvinkel kommer man langt, hvis det kan tages i brug om modparten. Men har man ikke styr p√• tropperne indadtil, kan det misforst√•s og dermed ende med at f√• den modsatte effekt. De pal√¶stinensiske ledere skal derfor passe p√•, hvordan de formulerer sig. S√• l√¶nge der er fare for, at deres ord kan misforst√•s og f√łre til uhensigtsm√¶ssige handlinger fra enkeltpersoner, skal de holde igen eller i hvert fald finde den rigtige balancegang, siger han. […]

I dag findes der ud over Dansk-Pal√¶stinensisk Venskabsforening et hav af pal√¶stinensiske netv√¶rk og organisationer i Danmark. Alene i Odense kan man via hjemmesiden www.palnet.dk finde en h√•ndfuld. Udfra et kommunikationssynspunkt er det et alvorligt problem for den pal√¶stinensiske sag, mener Jess Myrthu, kommunikationsr√•dgiver og medejer af J√łp, Ove og Myrthu A/S.

– For det g√łr, at alt for mange forskellige f√•r lov til at markere sig som talsm√¶nd i medierne og i offentligheden. Og ofte f√•r nogle af disse selvbestaltede talsm√¶nd sagt nogle uhyrlige ting, som prim√¶rt er d√¶kkende for dem selv, men ikke for det pal√¶stinensiske milj√ł, siger Jess Myrthu. […]

– Dr√łmmescenariet kunne v√¶re, hvis samtlige pal√¶stinensiske foreninger i landet satte sig sammen og koordinerede deres budskab samtidig med, at de formulederede et s√¶t enkle regler for, hvad der m√•tte siges og g√łres, og hvad der ikke m√•tte. Dybest set handler det jo for pal√¶stinenserne om at holde gemytterne i ro, siger [Espen Meyer H√łjlund].Det pal√¶stinensiske selvm√•l

To lyk√łnskninger til de stuerenes mareridt

Eneren Pia Kjærsgaard
af Svend Ove Gade, fhv. chefredakt√łr, Ekstrabladet

Pr√łv at slynge navnet Pia Kj√¶rsgaard ud i det p√¶ne selskab. R√¶dselsfuld, vil nogle omg√•ende sige om 25-√•rsjubilaren i Folketinget. Beundringsv√¶rdig vil det lyde fra andre, hvis de da overhovedet vover at √•bne munden. Ingen kunne dr√łmme om at efterligne min forg√¶nger som Ekstra Bladets redakt√łr, Victor Andreasen, der i 1988 kn√¶lede for den magtfulde politiker, efter at hun var blevet ramt af en lastbil. ¬ĽDet t√łr du ikke,¬ę sagde jeg. ¬ĽHva’ g√łr jeg ikke,¬ę l√łd det omg√•ende fra Victor. ¬ĽStik mig en buket r√łde roser, og jeg drager ud til hende.¬ę Og det gjorde han s√• som en anden bajads.

gamle-fotos-013

(foto, Christiansborg, 1995, anledningen fortaber sig.)
Victor, der s√• at sige aldrig blev grebet i at udtrykke respekt for en politiker, beundrede virkelig Pia Kj√¶rsgaard. Modsat Poul Nyrup Rasmussen, der engang kom for skade at bryste sig af sit smukke ‚ÄĚmenneskesyn‚ÄĚ og kalde Dansk Folkeparti og dets leder for ‚ÄĚikke stuerent‚ÄĚ, respekterede Victor Andreasen hendes mod og styrke til at g√• imod det politiske establishment, uanset at han n√¶ppe var enig med hende i meget andet end udl√¶ndingepolitikken.
Selv undervurderede jeg i mange √•r den tidligere hjemmehj√¶lper, som fors√łgte at traske i Glistrups spor. F√łrst efter dannelsen af Dansk Folkeparti i 1995 kunne jeg se hendes s√¶rlige evner og fornemme karakterstyrken bag det spinkle ydre. Trods overfald og h√•n lod hun sig aldrig t√¶mme. Det hjalp ogs√•, at hun fik samlet et par mere end duelige politikere omkring sig, den indsigtsfulde Kristian Thulesen Dahl og den altid telefonbev√¶bnede Peter Skaarup.
Bortset fra S√łren Krarup, Jesper Langballe, S√łren Espersen og m√•ske visesangeren Morten Messerschmidt minder resten af folketingsgruppen stadig lidt for meget om politisk hittegods, hvor emballagen m√•ske kan forlede en og anden til at tro, at der ogs√• m√• v√¶re et indhold.
Udl√¶ndingepolitikken er alt afg√łrende. Uden den og til dels EU ville partiet v√¶re et traditionelt socialdemokrati, indsovset i en lyksalig tro p√• velf√¶rdsstatens velsignelser. Ikke mindst i kraft af Pia Kj√¶rsgaards vedholdenhed blev den politiske klasse af politikere, kommentatorer og lobbyister tvunget til at erkende den folkelige modstand imod den officielle udl√¶ndingepolitik, hvor man i ly af det magiske ord globalisering fors√łgte at undertrykke nationale hensyn og interesser. At Danmark nu lykkeligt adskiller sig fra de fleste andre europ√¶iske lande, ikke mindst Sverige og Storbritannien, er hendes og S√łren Krarups historiske fortjeneste.
Svagheden er den faste tro p√• velf√¶rdssystemet som en slags naturlov. Siden regeringsskiftet i 2001 har hun og Dansk Folkeparti stort set modvirket alle fors√łg p√• at give plads til det ansvarlige menneske og nedtone behandlersamfundet. Hendes politik har f√łrst og fremmest begunstiget de i forvejen forholdsvis velstillede grupper p√• bekostning af de virkeligt tr√¶ngende. P√• det punkt er hun politisk traditionalist, en politisk behandler, der pr√łver at indynde sig ved uddeling af milde offentlige gaver.
Hvad ville Dansk Folkeparti være uden den snart 62-årige Pia Kjærsgaard? Kristian Thulesen Dahl har naturligvis den saglige styrke, men savner partilederens naturlige indignation og polemiske kraft. Indtil videre står det fordums protestparti utvivlsomt og falder med, at eneren Pia holder ud nogle år endnu. Jyllands Posten

Tillykke til Pia

Den 10. januar 2009 havde Pia Kjærsgaard 25 års jubilæum i Folketinget, og hun fortjener i den forbindelse et par rosende ord herfra. For vi må erkende, at der ikke ville have været et Dansk Folkepartis Ungdom uden Dansk Folkeparti, og der ville næppe være blevet etableret et Dansk Folkeparti uden Pia Kjærsgaard.

Man kan i den forbindelse beundre Pia Kj√¶rsgaard for meget. Men f√łrst og fremmest kan man beundre hende for hendes mod og ukuelighed. Pia Kj√¶rsgaard har nemlig aldrig opgivet projektet med at skabe et bedre Danmark, og det p√• trods af en modstand og en overdrevet grad af h√•n rettet imod hende, som sikkert havde f√•et de fleste til at opgive det hele for i stedet v√¶lge en anden karriere.

Da hun kom i Folketinget i 1984, havde Fremskridtspartiet g√•et fra for ti √•r tidligere at have v√¶re det n√¶stst√łrste parti med 28 mandater til i stedet at v√¶re det mindste parti med kun fire mandater tilbage. Det var kort sagt et lille ubetydeligt parti, som kun f√• regnede med ville overleve. Men da hun s√• tog initiativet i folketingsgruppen, form√•ede partiet alligevel at rejse sig, og i slutningen af 80‚Äôerne havde partiet igen en temmelig stor tilslutning.

Fremskridtspartiets store tilslutning i slutfirserne kunne formentligt have v√¶ret udnyttet bedre til i tide at stramme op p√• det offentlige overforbrug og p√• udl√¶ndingepolitikken, men fl√łjkrige og uenigheder internt i Fremskridtspartiet umuliggjorde desv√¶rre disse ambitioner.

Efter det kaotiske og farceagtige landsm√łde i 1995 blev det imidlertid for meget, og Pia Kj√¶rsgaard og flere andre ligesindede valgte i stedet at stifte det nye parti: Dansk Folkeparti.

Der var ikke mange politiske eksperter, der dengang spåede, at Dansk Folkeparti ville blive en succes, og de etablerede partier havde overvejende kun skuldertræk til overs for projektet. Men da tilslutningen til Dansk Folkeparti hurtigt voksede, og det dermed blev en trussel for det politiske etablissement, gik der panik i de andre partier. De fleste politiske modstandere troede så fejlagtigt, at de kunne knække Dansk Folkeparti ved at angribe partiet i almindelighed og formanden Pia Kjærsgaard i særdeleshed med ualmindeligt grove og nedladende udsagn.

Der findes mange eksempler p√• groteske ytringer rettet mod Dansk Folkeparti og Pia Kj√¶rsgaard fra den periode, hvilket man bl.a. kan l√¶se mere om i debatbogen Ondskabens Ikon af forfatteren Geoffrey Cain. Men en af bannerf√łrerne i hetzen var s√•gar den dav√¶rende statsminister Poul Nyrup Rasmussen, som bl.a. gik s√• vidt, at han omtalte Dansk Folkeparti som ‚ÄĚikke stuerene‚ÄĚ og som et parti, der mindede ham om ‚ÄĚnoget fra 30‚Äôerne‚ÄĚ (underforst√•et nazismen).

Men det lykkedes som bekendt ikke, for hverken Poul Nyrup Rasmussen, Mimi Jakobsen, Kjeld Holm, Rune Engelbreth, David Trads eller nogen af de mange andre ‚ÄĚstuerene humanister‚ÄĚ at kue hverken Dansk Folkeparti eller Pia Kj√¶rsgaard. Og i dag er Dansk Folkeparti Folketingets 3. st√łrste parti med en s√¶rdeles stor indflydelse p√• den f√łrte politik, og Pia Kj√¶rsgaard er if√łlge eksperter den mest indflydelsesrige kvinde i Danmark.

Det er sv√¶rt at bed√łmme, hvordan det ville v√¶re g√•et i Danmark, hvis Pia Kj√¶rsgaard ikke var blevet valgt til Folketinget dengang i 1984. Men i lande som England og Sverige, hvor der ikke har v√¶ret en ‚ÄĚPia Kj√¶rsgaard‚ÄĚ med politisk indflydelse, og der ikke har v√¶ret en n√łdvendig debat om den f√łrte udl√¶ndingepolitik, der kan man tydeligt se konsekvenserne af en ukontrolleret og fejlslagen udl√¶ndingepolitik. Bare tag indvandrerghettoen i Roseng√•rd i Malm√ł som et eksempel, hvor der for nylig har v√¶ret voldsomme opt√łjer, og hvor kun 38 % af indbyggerne mellem 20 og 64 √•r har et arbejde.

Vi vil derfor fra Dansk Folkepartis Ungdom √łnske et stort tillykke til Pia Kj√¶rsgaard i forbindelse med hendes 25 √•rs jubil√¶um i Folketinget. Vi ser frem til, at hun ogs√• kan holde b√•de 30 √•rs og 40 √•rs jubil√¶um i Folketinget, og at hun fortsat vil k√¶mpe for danskernes sag.

af landsformand Allan Steen Hansen.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

til Vigilius Hafniensis.
Hvad mener du med – internt?
Politiet efterforsker sagen. Du henviser til en d√łgnrapport fra politiet. Er det i den ‘interne’ politirapport overfaldsmandens identitet er uvis? – I s√• fald:

Der er forskel p√•, om man p√• et professionelt plan faktisk ikke ved, og s√• p√• mediernes bevidste fors√łg p√• at holde befolkningen i uvidenhed. Karakt√©ren af overfaldet vil altid afg√łre, hvad man som professionel med erfaring kan slutte sig til eller – ud fra samme erfaring ikke t√łr sige noget sikkert om.

Med venlig hilsen

Johansen
Johansen
12 years ago

Vivi Andersen

Zubair Butt Hussain er navnet og han har bl. a. udtalt sig her:

http://www.sygeplejersken.dk/sygeplejersken/default.asp?intArticleID=14304

Ikke overraskende er jeg fuldstændig uenig med ham Рog med formanden for Dansk Sygeplejeråd.
Vi skal ingen lunde komme religi√łse s√¶rkrav i m√łde. Han siger, at der kan v√¶re problemer omkring uniformen. Jeg siger, at √łnsker man at arbejde p√• et dansk sygehus, s√• l√¶gger man evt. religi√łs uniformering i omkl√¶dningsrummet. Punktum.

Vigilius Hafniensis
Vigilius Hafniensis
12 years ago

=> Emeritus.

Det er ikke altid at gernings m√¶ndene skal findes blandt “F√¶trene” ……..nogen gange er det internt; men det kommer aldrig rigtigt frem.

http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_061108.htm#SubHeader4

Vigilius Hafniensis

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Ind imellem f√•r jeg den opfattelse at Per Stig M√łller er s√• meget humanist at det overskygger for hans muligheder for at forholde sig til virkeligheden. Er det tilf√¶ldet er det yderst uheldigt med ham i ” dialog” med muslimer -uanset hvem de m√•tte v√¶re. De er smarte, de muslimer, kender deres vantro p√• travet. *********************************************** Er det ikke i Muslimer i Dialog ham den lille, halvthviskende muslim med det skaldede hoved og det store sk√¶g holder til ? Han er uhyre veltalende og umiddelbart forekommer han S√Ö fornuftig. Men det er med ham som med Tariq Ramadan – det… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

“Dialog” ? -S√• man skal fanges i en snare i argumentationen med muslimerne ? Nej, den m√• dansken ikke hoppe p√•. I g√•rsdagens Jyllands-Posten, s√łndag d. 11. januar, kunne man l√¶se, at: ¬ĽDanmark i dialog med Hizbollah¬ę og under overskriften : ¬ĽPolitik: Per Stig M√łller har godkendt dialog med Hizbollah p√• trods af holdning om ikke at tale med terrororganisationer.¬ę Var det ikke under Muhammed-krisen udenrigsministeren argumenterede med at tale konflikten ned ? -det der var forl√łberen til “dialog” . Udenrigsministeren modarbejdede p√• en m√•de sin chef, statsministeren. Hassan Nashrellah og andre islamiske magthavere synes det g√•r fint med dialog… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Så er videoen med det hysterisk indpakkede kvindemenneske allerede blevet fjernet fra you tube.

Muslimer i Dialog er en udl√łber af Minhaj-ul-Quran, ad Koranens vej. Denne islamiske bev√¶gelse fik genindf√łrt d√łdsstraf for frafald fra islam i Pakistan. Muslimer i “Dialog” skal holdes ti skridt fra livet.

Kakao
Kakao
12 years ago

Havva Kocbay er bestyrelsesmedlem i Muslimer i Dialog.

Vi er ilde stedt, hvis vi skal i dialog med hende. Hun har det tydeligvis svært med andres frihedsrettigheder.

JensH
JensH
12 years ago

@Emeritus

Plusordet “mangfoldighed” er blot det ord der har afl√łst betegnelsen “kulturberigelse”. Tilsidst kunne selv ikke de mest fanatiske multikultier bruge ordet ‘kulturberigelse’ uden at det f√łltes en smule flovt for ikke at sige latterligt. Generelt er multikulierne ret kreative n√•r det kommer til at itales√¶tte det idealbilldede de har af indvandringens Danmark.

Johansen
Johansen
12 years ago

Som kommentar til kvindemennesket på you tube videoen må jeg sige: hysteriske hættemåge!
Jeg s√• og h√łrte udm√¶rket disse vanvittige islamister b√•de foran og bagved busterminalen. Ogs√• de hadefulde r√•b “j√łderne skal udslettes” og “down down Danmark”, “down down Israel”, “down down democracy”.
Disse islamiske fascister h√łrer ikke hjemme i Danmark. Det er en fatal fejl, at de har f√•et ophold i Danmark.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Ordet mangfoldighed er i denne sammenh√¶ng mindst tvetydigt. Der er: 1. de mangfoldige muslimer og 2. os andre. P√• samme tvetydige m√•de foreg√•r det, n√•r ‘ukendte gerningsm√¶nd’ fanger og sl√•r en homofil til plukfisk i √ėrstedsparken. Alle ved, at ‘ukendte gerningsm√¶nd’ i virkeligheden er ‘unge indvandrere’, der igen har v√¶ret p√• spil; men vi skal tvinges til at tro, at det lige s√• godt kan v√¶re vore egne urdanskere, som render rundt og finder p√• den slags. Udtrykket ‘unge indvandrere’ er for resten ogs√• tvetydigt. Det d√¶kker lige s√• uretf√¶rdigvis samtlige indvandrere, mens udtrykket i virkeligheden kun drejer sig om… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Helt enig mht. de homoseksuelle. √Ürgerligt n√•r en dygtig DF¬īer forlader partiet. Heldigvis st√•r andre p√• spring som f. eks. landsformanden Allan Steen Hansen. Jeg har h√łrt ham tale, og ham er der krummer i. ūüôā Det er uden for enhver tvivl, at Pia K. er et politisk naturtalent. Bogen om den hadefulde hetz imod hende “Gensyn med ondskabens ikon” af Geoffrey Cain har gjort et uudsletteligt indtryk p√• mig. P√• trods af al den nederdr√¶gtige tilsvining, har hun alligevel form√•et at h√¶ve sig og har sat et afg√łrende fingeraftryk p√• dansk politik. De frelste “humanisters” infame br√¶ndem√¶rkning af… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Mangfoldighed? Hedder det ikke enfoldighed?

Janne
Janne
12 years ago

Ogs√• ros til Pia Kj√¶rsgaard herfra. Men jeg kunne godt t√¶nke mig at partiet l√łsner op p√• holdningen til homoseksuelle. √Ürgerligt at ham her forlader DF:

“Dansk Folkeparti mister den 37-√•rige l√¶ge og folketingskandidat, Martin Kelkelund, til De Konservative. ”

h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article1566825.ece

Victor
Victor
12 years ago

Mangfoldighed????

Hvorfor er der ingen links til b√łrnehaver med mange tysk-, spansk- eller kinesisk-sprogede b√łrn.

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Efter at det er blevet s√• in med mangfoldighed i Danmark s√• ser vi eksempler p√• flerkoneri, halal mad i skoler og b√łrneinstitutioner, fors√łg p√• indf√łrelse af sharia lov, k√łnsleml√¶stelse, ‘√¶res’ drab, k√łnsapartheid, religi√łs intolerance og fordomme i v√¶kst s√•vel i privat som i offentlig regi og systematisk religi√łs indpakning af kvinder, religi√łs sexisme, advarsel om at lade j√łdiske b√łrn v√¶re elever i folkeskoler, skud mod j√łder i odense, forbud mod grisek√łd, d√¶monisering af alkohol og udsmidning af gr√łnl√¶ndere i Gellerup, Forbud mod hunde i flere ghettoer osv.

Intolerancen er blevet mangfoldig.

Janne
Janne
12 years ago

Jeg synes at der mangler mangfoldighed i odenses rollemodels projekt.

Så vidt jeg kan se er der ingen rollemodeller der har en etnisk dansk baggrund på denne hjemmeside. Er det nu blevet mangfoldighed at udelukke etniske danskere?

h t t p://www.odense.dk/web1/etniskerollemodeller/rollemodellerne.aspx

Johansen
Johansen
12 years ago

Mangfoldighed er blevet det nye plusord, det nye magiske ord for tilh√¶ngere af multikulturalismen. Jeg bliver selv konstant dunket med dette ord oven i hovedet. “Nu g√•r du vel ind for mangfoldighed?”, lyder det med et lettere bebrejdende blik i √łjnene. Men hvordan defineres mangfoldighed, hvad l√¶gger man i ordet mangfoldighed? I ly af ordet mangfoldighed indf√łrer man islamiske s√¶rregler i vores institutioner. Det er jo mangfoldighed, at ville rumme f. eks. sygehuspersonale i hijab, f√•r man at vide. Under mangfoldighedens banner tillader man religi√łs/politisk uniformering af offentligt ansat personale og intolerante islamiske spiseregler f. eks. p√• skoleleder Olav Nielsens… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Mangfoldighed i b√łrneinstitutioner? Med kun halal mad i folkeskoler og en skoleleder som Olav i Vollsmose og med ansatte der har BUPL som fagforening?