14
jan
Seneste opdatering: 15/1-09 kl. 0426
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Deadline: Dennis NĂžrmark i debat med Bertel Haarder: “skolen er forkyndende  og indoktrinerende, hvis bĂžrnene beder morgenbĂžn.” Islam er et problem, ergo er al religion et problem. Der er ingen grĂŠnser for, hvilke gode  idĂ©er islam kan miskreditere. Denne blogger er agnostiker, men min skolegang i 7 Ă„r var med morgensang og morgenbĂžn hver dag , hos en skolebestyrer, der var teolog. Det gav mig ikke kristelige anfĂŠgtelser Ă©t sekund, til gengĂŠld lĂŠrte jeg den danske sangskat og min kulturelle baggrund, noget jeg ser yngre misunder mig. ForĂŠldre kan pĂ„virke bĂžrn i varierende grad, pĂŠdagoger langt mindre end de helst vil bilde sig ind. NĂžrmark gĂ„r lige sĂ„ galt  i byen som svenske “humanister” og internetkronikĂžr Pat Condell. Vi har brug for nogle flere kristne, ikke fĂŠrre. Blot ikke af denne type.   NĂžrmark  i to dele.

The Danish MSM Wakes Up

Last weekend we posted Ted Ekeroth’s video of the appalling behavior of pro-Hamas demonstrators in Copenhagen. Were it not for the internet, the mainstream media in Denmark and elsewhere would almost certainly have ignored the incident and dropped it down the memory hole. But the dedicated efforts of  Ted and other volunteers like him drew enough attention to force the MSM to address what happened.

Now — after initially ignoring this — our MSM “suddenly” discoveredTed Ekeroth’s video on Snaphanen, Uriasposten, Hodjas Blog, and others of the same ilk. The furor it caused all over the entire blogosphere couldn’t be ignored any longer, so they decided to print some op-eds on the matter. GoV

Hvem ejer gaden ?

Dansk politi kan endnu hÄndhÊve voldsmonopolet, men man skal ikke tage fejl. Andre strÊber efter det:

Politiet i Bergen kunne ikke garantere for sikkerheten til Israel-venner som ville gÄ i fakkeltog. NÄ avlyses trolig markeringen. 

– Vi forstĂ„r at politiet ikke har ressurser, men i praksis betyr dette at vi som ikke er politisk korrekte, er avskĂ„ret fra Ă„ ytre oss, sier Birgit SĂŠle til Bergensavisen. Hun er en av initiativtakerne til fakkeltoget som skulle vĂŠrt arrangert i Bergen fĂžrstkommende lĂžrdag. De planlagte parolene var «StĂžtte til Israels rett til selvforsvar», «StĂžtte til ofrene pĂ„ begge sier» og «Mot terror». – Politiet var bekymret for sikkerheten vĂ„r. De hadde vanskeligheter med Ă„ kunne garantere for den pĂ„ grunn av voldelige elementer hos motstanderne vĂ„re, sier SĂŠle. Israel-venner avlyser fakkeltog i Bergen, Politiet kan ikke garantere sikkerheten til Israel-venner:  Avlyser fakkeltog

Muslim Autonomous Zones in the West?    

In “Europe’s Stark Options,” I considered the future of the Muslim-European encounter and conclude there are three possible futures, “harmonious integration, the expulsion of Muslims, or an Islamic takeover.” I then dismissed the first as unrealistic and stated that it is too early to predict which of the latter two unattractive possibilities will come to pass.

For the sake of brevity they will be referred to as ‘microstates,’ that is, autonomous conurbations defined by the Islamic beliefs of their citizens.”  A reader, Chris Slater of Upper Hutt, New Zealand, writes me to predict a fourth outcome as most likely: “larger existing Muslim areas will re-create themselves into independent national entities” and “by the middle of the twenty-first century nearly all western European countries will be riven by the creation of Islamic city states within their borders. For the sake of brevity they will be referred to as ‘microstates,’ that is, autonomous conurbations defined by the Islamic beliefs of their citizens.”     Daniels Pipes, Right Side News

Schweiz schickt kriminelle AuslÀnder nach Hause

PI.DE

Muslimsk debattÞr fÄr advarsel 

Foreningen Muslimer i Dialog har givet et bestyrelsesmedlem en advarsel for at deltage i lĂžrdagens demonstration mod Israel. Medlemmer af Muslimer i Dialog kan ikke opfĂžre eller ytre sig, som de har lyst, uden at det fĂ„r konsekvenser. Det mĂ„ bestyrelsesmedlemmet GĂŒlay Kocbay sande. Tirsdag fik hun en advarsel af Fatih Alev, som er formand for Muslimer i Dialog. Advarslen kommer, efter at GĂŒlay Kocbay lĂžrdag pĂ„ RĂ„dhuspladsen i KĂžbenhavn deltog i en demonstration, som var vendt mod en proisraelsk demonstration samme sted. Demonstrationen endte med, at GĂŒlay Kocbay kom i klammeri med politiet. 

EfterfĂžlgende kaldte GĂŒlay Kocbay pĂ„ sin blog deltagerne i den proisraelske demonstration for »mordere med bĂžrneblod pĂ„ hĂŠnderne«. De debattĂžrer, som pĂ„ bloggen gik i rette med GĂŒlay Kocbay, blev efterfĂžlgende kaldt for »propagandister«. 

Det var i gĂ„r ikke muligt at fĂ„ en kommentar fra GĂŒlay Kocbay, men Fatih Alev siger om situationen: 

»Ved at deltage i demonstrationen har hun opfĂžrt sig pĂ„ en mĂ„de, som ikke er i overensstemmelse med Muslimer i Dialog. Vi skal ikke gĂ„ i klammeri med ordensmagten, og vi er heller ikke enige i det, som hun har skrevet pĂ„ sin blog. Hun har ikke holdt hovedet koldt, og vi kan ikke acceptere, hvad hun har gjort. Men hun fortryder samtidig sin opfĂžrsel og har sagt undskyld, inden jeg nĂ„ede at give hende advarslen.« Jyllands-Posten  14.01.2009, se  Muslimer i dialog – nu med heilen ,  video Havva Kocbay og GĂŒlay gĂ„r amok

Disse optrin har ikke haft stor opmÊrksomhed i vore hjemlige medier og tv-kanaler, men en hurtig rundtur pÄ internettet bekrÊfter, at antisemitismen lever og har det godt. JP leder

Svenska intellektuella till stöd för Hamas

Det Àr mÀrkligt att se svenska kulturskribenter som Mohamed Omar och Andreas Malm försvara fascistoida regimer och rörelser, liksom att se hur den svenska kultureliten agerar helt i enlighet med den plan som Hamas nu Àr pÄ vÀg att verkstÀlla i syfte att nÄ sitt mÄl: utplÄning av staten Israel. Axess


SkÄret finger: 300 kroner

hvad man fÄr i Sverige for verdens hÞjeste skatter . Se ogsÄ patientafgifter i Sverige (scroll lidt)

Molotovcocktails mod franske jĂžder
0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

Steen.

Tak, og nu er den gemt.

steen
steen
12 years ago
Magga
Magga
12 years ago

der skulle have stĂ„et “jul”.

Magga
Magga
12 years ago

KĂŠre Janne, violinen passer godt til dig, og David Oistrakh var jo en vidunderlig kunstner. Jeg ser mĂ„nelys brede sig ud over en rolig vandflade. Man kan efterhĂ„nden finde mange perler pĂ„ nettet. Steen postede ved juletid en video med noget af Sibelius’ violinkoncert, som jeg ikke fik gemt, men mĂ„ tage mig tid til at genfinde en dag. Jeg hĂžrte den mange gange. Her kommer noget sydamerikansk kirkemusik af Ramirez, som jeg ville have postet til ju.. Jeg har selv en indspilning med JosĂ© Carreras, men jeg synes nĂŠsten at denne er bedre, fordi det ferske er gĂ„et endeligt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Magga “Jeg tror helt bestemt, at mennesker fĂždes med nogle Ă„ndelige/spirituelle behov, som kan komme til udtryk pĂ„ mange mĂ„der, fx helt oplagt i forholdet til kunst.” Jeg er helt enig i dit synspunkt. Her fĂ„r du noget der i den grad vĂŠkker bĂ„de Ă„ndelighed og dyb spiritualitet hos mig. PrĂžv at se videoen uden lyd og prĂžv ogsĂ„ at hĂžre videoen med lukkede Ăžjne. Hvad er nĂŠsten bedst. Den skĂžnne musik – eller musikerens ansigtsudtryk og blik. FĂžrst var det musikken der fik det til at risle ned af ryggen pĂ„ mig – siden violinistens indlevelse og musiske selvforglemmelse.… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Dennis NĂžrmark har ikke meget styr pĂ„ sine sympatier. FĂžrst gik han med Ny Alliance, og nu er han med i bestyrelsen for Simon Emil AmmitzbĂžlls “Borgerligt Centrum”. Det er forresten lige fĂžr, jeg Ăžnsker mig et fjernsyn, sĂ„ at jeg kan kikke pĂ„ Simon Emil, for han er noget af det morsomste, jeg kan tĂŠnke mig, jeg er flad af grin, hver gang han skrider ind pĂ„ scenen med en air af kejseren af Kina og Paven hĂŠngende umiskendeligt omkring sig. Han kan simpelthen fĂ„ mig til at sidde og glane, som fx den gang han udtalte, at han… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Johansen Jeg tager hatten af for de prĂŠster der ikke er bange for verbalt at hĂžvle kristendommen og andre prĂŠster og menighed igennem uden pludder og vĂ„de Ăžjne – hvis det er nĂždvendigt. PĂ„ forunderlig vis er jeg ikke-troende altid lĂžbet ind i interessante og dejlige troende mennesker – bĂ„de her i Danmark og i udlandet, sĂ„ jeg er ikke en der ser et problem i alle troende, al religion og religiĂžs praksis, men nĂ„r kristne (med frelste motiver) bruger kristendommen og religionsfrihed til netop at indfĂžre fordomsfulde dogmer, religiĂžs sexisme og diskrimination og intolerance (opdeling i rent/urent) i offentlige… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Vor tids venstreloonier virker mere som om de fĂžrst og fremmest er bĂžller og sociopater der bare lige behĂžver et par slagord at hĂŠnge deres lyst til vold op pĂ„.”

Jeg har selv tĂŠnkt den tanke flere gange nĂ„r jeg har hĂžrt disse ‘kadrer’ blive interviewet pĂ„ TV. De virker ganske enkelt ikke som de skarpeste knive i skuffen.

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Helt enig. Jeg er ogsĂ„ meget betĂŠnkelig. Der findes mange kristne dhimmier. I modsĂŠtning til disse har vi heldigvis Islamkritisk netvĂŠrk i folkekirken og Tidehverv. De kristne kunne jeg tĂŠnke mig kunne vinde langt mere indflydelse, sĂ„ vi kunne fĂ„ dhimmi-prĂŠsterne ud pĂ„ et sidespor, hvor de hĂžrer hjemme. Jeg var fornylig til gudstjeneste, og jeg synes at en del af det, var en multi kulti prĂŠdiken. Det er i hvert fald ikke noget for mig. Plusordet rummelighed, fint nok, til en vis grĂŠnse. Men nĂ„r det kammer over i tossegodhed, sĂ„ skal det modarbejdes. Det er min opfattelse,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Vi har brug for nogle flere kristne, ikke fĂŠrre.” Ja, ideelt set mĂ„ske. Men for det fĂžrste er der utrolig stor forskel pĂ„ kristne – paven er f.eks. kristen – og som tingene er i dag sĂ„ bruges netop kristendommen f.eks. til at fĂ„ flere sexistiske tĂžrklĂŠder pĂ„ skolelĂŠrere, sygeplersker, pĂŠdagoger, lĂŠger, socialrĂ„dgivere etc. og til at indfĂžre sekterisk halal kultur i folkeskoler, pĂ„ uddannelsessteder, hĂžjskoler, arbejdspladser etc. og til at fĂ„ flere bederum op at stĂ„ i offentlige institutioner. Jeg har under et foredrag i folkekirkelig regi hĂžrt kristne – folk der sidder i menighedsrĂ„d – tale varmt for… Read more »

barfbag
barfbag
12 years ago

Off topic.
I stedet for reelt kun at udbrede agitation og propaganda burde alle disse skatteyder- og licens- og abonnementsbetalte akademikere (fx. JĂžrgen BĂŠk Simonsen), journalister og Ăžvrige meningsdannere og vidensarbejdere/symbol- analytikere som de klassiske grĂŠske filosoffer kun holde sig beskĂŠftiget med Ă©n ting: “to discern the essence of every significant thing and to name it properly.” Brussels Journal: Naming Things by their Right Names: http://www.brusselsjournal.com/node/3739

Victor
Victor
12 years ago

andreas – jeg ved godt, hvad du mener. Men jeg er nĂždt til at lĂŠgge faktuelle fejl som denne dĂžde inden en eller anden fĂ„r Ăždelagt sin trovĂŠrdighed ved at slynge citatet ud.

I Ăžvrigt er grunden til at du ikke kunne google det sikkert, at du gav Welt forkert kĂžn – og sĂ„ stĂ„r sĂžgemaskinen af.

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Jeg vil se frem til, at alt bliver smidt in real life. 🙂

andreas
andreas
12 years ago

til Victor: Det er dog irriterende med folk, der ved mere end een selv, og dermed ĂždelĂŠgger en god pointe.
SelvfĂžlgelig har du ret. Mit citat kan jeg ikke fĂ„ verificeret sĂ„dan umiddelbart ved opslag pĂ„ Google, men jeg er overbevist om, at jeg har set det i en eller anden sammenhĂŠng. SA’s opgave var jo at erobre gaden og dermed hindre andre i pĂ„ demokratisk vis at ytre afvigende synspunkter og bane vejen for die Machtergreifung. Det er et probat politisk magtmiddel at erobre gaden.

LFPC
12 years ago

“Man kan ikke smide alt pĂ„ nettet”

🙂

LFPC
12 years ago

Historien fra TV2 om den 14-Ă„rige terrorist-wannabe bekrĂŠfter en tendens jeg synes at kunne iagttage – at vor tids venstreflĂžjsekstremister nok er mindre drevet af ideologisk gods og lĂŠsning af knastĂžrre marxistiske vĂŠrker end ekstremisterne i 1970’erne. Vor tids venstreloonier virker mere som om de fĂžrst og fremmest er bĂžller og sociopater der bare lige behĂžver et par slagord at hĂŠnge deres lyst til vold op pĂ„. PrĂžv ogsĂ„ at se billeder af de sortklĂŠdte horder af antifa-zombier. Kedelige, kedelige bĂžlletyper, forhĂŠrdede fjĂŠs. I det mindste havde munkemarxisterne i 1970’erne skriftligt belĂŠg for hvorfor diverse voldshandlinger var ĂžnskvĂŠrdige 🙂 .

Victor
Victor
12 years ago

andreas: Get your facts straight – Heute gehört uns die Strasse, morgen den ganzen Welt er helt, helt forkert. Sloganet var “Heute gehört uns Deutschland und morgen die ganze Welt” – det kommer fra sangen “Es zittern die morschen Knochen”.

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Nu bliver man helt interesseret i at hĂžre om dine erfaringer pĂ„ gadeplan. 🙂

Enkefru Hansen
Enkefru Hansen
12 years ago

Kan i huske dengang hun kom med tips og gode rÄd til at omgÄ den danske lovgivning, hvis man Þnskede sig islamisk flerkoneri?

http://hoejrebladetkomet.files.wordpress.com/2008/03/2.jpg

Muslimer i Dialog er blot et Minhaj-ul-Quran organ, det er ufatteligt at folk ikke har forstÄet det endnu. Asmaa sad ogsÄ engang i bestyrelsen!

andreas
andreas
12 years ago

At beherske gaden, er vejen til at beherske samfundet. Som Hitlers stormtropper sang i 20’ernes og 30’ernes tyske byer: Heute gehört uns die Strasse, morgen den ganzen Welt. Det var uhyggeligt tĂŠt pĂ„ at lykkes for dem.!

JensH
JensH
12 years ago

“men jeg kan desvĂŠrre ikke gĂ„ nĂŠrmere ind pĂ„ mine seneste erfaringer fra gaden. De ville undre nogle.”

Efter i lÞrdags pÄ RÄdhuspladsen, og nÄr man samtidig tÊnker pÄ de seneste begivenheder i Norge, sÄ ved jeg snart ikke hvor meget der er at forundres over mere. Men jeg hÄber da du pÄ et eller andet tidspunkt finder det betimligt at offentliggÞre disse erfaringer her pÄ bloggen.

Janne
Janne
12 years ago

OT

Det danske flag ĂŠndret nĂŠsten til ukendelighed pĂ„ TV2’s side om VM i hĂ„ndbold.

h t t p://vmhmanager.tv2.dk/

Kakao
Kakao
12 years ago

Er der mon plads til bÄde jÞder og palÊstinensere i fremtidens Danmark?

Victor
Victor
12 years ago

NĂ„ – nu har GĂŒlay Kocbay “beklaget” sin opfĂžrsel. Fantastisk – en historiker, der demonstrerer sammen med nazister…

JensH
JensH
12 years ago

“Dansk politi kan endnu hĂ„ndhĂŠve voldsmonopolet,”

Endnu da. Men her er bare endnu et af disse efterhÄnden dagligdags eksempler pÄ, at venstreflÞjen griber til vold overfor politiske modstandere:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19812729.html?forside

Just another day at the office I suppose.