14
jan
Seneste opdatering: 14/1-09 kl. 1718
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ibn-warraq-070
Videos: Ibn Warraq Defends Western Values, ‘One law for all, Ibn Warraq, No sharia – One law for all, Why the West Is Best,The truth about Hamas

Middelhavslande vil standse flygtninge

Mens FN trygler EU-landene om at hjĂŠlpe flere flygtninge, vil ministre fra fire sydeuropĂŠiske lande have EU’s hjĂŠlp til at dĂŠmme op for flygtningestrĂžm over Middelhavet – KrD

Trodde inte jag skulle sÀga detta

Men tyvÀrr verkar ni ha delvis rÀtt ni som Àr emot invandringen. Förra helgen var jag och mina tjejpolare ute för att festa. Allt var jÀtteskoj men nÀr vi senare skulle gÄ hem sÄ stötte vi pÄ ett gÀng afrikaner (antagligen somalier) som genast började taffsa pÄ en tjejkompis och kalla oss horor. Eftersom vi aldrig rÄkat ut för nÄgot sÄdant innan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Dom försökte dra in tjejpolaren i en bil men stoppades av en vÀktare inga andra vÄgade göra nÄgot. Afrikanerna lyckades fly och vi stod chockande kvar en stund innan vi lyckades ta oss hem. Nu nÀr man senare har pratat med andra tjejer om detta har vÀldigt mÄnga varit med om liknande saker ofta av afrikaner eller araber. Finns det fler tjejer som har rÄkat ut för liknande saker hÀr pÄ forumet?. Verkar som om mörkertalet Àr enormt. Flashback

Med bĂžrn som skjold i Oslo


Barna skulle forhindre vold

Svensk griseri

Trots att mannen Ă€r muslim gav personalen pĂ„ Fosieanstalten honom flĂ€skkött att Ă€ta. Man har dessutom slagit honom, och ignorerat honom dĂ„ han föll ihop av svaghet efter en 27 dagar lĂ„ng hungerstrejk. Allt enligt mannens anmĂ€lan till Justitieombudsmannen (JO), som KriminalvĂ„rden nu har tre veckor pĂ„ sig att yttra sig över. Mannens JO-anmĂ€lan Ă€r full av mycket allvarliga anklagelser mot Fosieanstalten. Han berĂ€ttar att han suttit i bĂ„de turkiska, serbiska och brittiska fĂ€ngelser, men att han aldrig har blivit sĂ€mre behandlad Ă€n i Fosie. “Vem vill sitta i ett turkiskt fĂ€ngelse? Jag vill, sir. DĂ€r Ă€r mycket vĂ€rre Ă€n hĂ€r, men vakterna har ett hjĂ€rta och behandlar dig som en mĂ€nniska om du uppför dig vĂ€l. Men hĂ€r Ă€r du inte ens ett djur. Ett djur Ă€r vĂ€rt mer Ă€n du”, skriver han. Muslimsk intern fick flĂ€skkött – anmĂ€ler fĂ€ngelset till JO,VĂ€lkommen till DO. 

Kraftig minskning av asylsökande Är 2008

Antalet asylsökande har minskat medan antalet ensamkommande barn har ökat under Ă„r 2008. Det visar den statistik som hittills tagits fram för Ă„r 2008. SĂ„ snart statistik för övriga verksamheter finns tillgĂ€nglig kommer Ă€ven den att presenteras. År 2008 sökte 24 .353 personer asyl i Sverige. Detta Ă€r en minskning jĂ€mfört med Ă„r 2007 dĂ„ 36.207 ansökte. Minskningen beror till största delen pĂ„ att fĂ€rre irakier sökt sig till Sverige under Ă„r 2008. LĂ€get i Irak har förbĂ€ttrats Ă€ven om det fortfarande inte Ă€r bra. Migrationsverket

Det er bare ikke asylansÞgningerne, der er hovedproblemet. Det er kÊdekoloniseringen: 29.515 personer fick uppehÄllstillstÄnd p.g.a. familjeanknytning. Riksdagen sukker stadig efter en befolkning, der vil stoppe dem. I en skÞnhedskonkurrence med 349 vellÞnnede deltagere, er der idag ingen der hidtil har turdet bryde isen. At det er mindst 15 Är for sent, gÞr det ikke meget bedre. Sverige er en sikkerhedsrisiko i Norden. Det var evident allerede for 24 Är siden. Hvordan gÄr det politikere i et dysfunktionelt folkestyre?

Allt fler politiker kommer att skrÀmmas till tystnad, befarar experten pÄ lÀnskriminalen i SkÄne. Samtidigt nobbar regeringen alla förslag som Kommittén om hot och vÄld mot förtroendevalda har lagt fram. Det Àr beklagligt, sÀger statsvetaren Agneta Blom. Bomber, stenkastning och dödshot. I genomsnitt polisanmÀls ett hot varje vecka mot en svensk politiker, enligt en rapport som SÀpo slÀppte i vÄras. Risk att politiker skrÀms till tystnad,Tobias Billström hotades till livet.

Sydsvenskans version af lĂžrdagens demonstration i KĂžbenhavn

NĂ€r mötet var över intog motdemonstranterna RĂ„dhuspladsen med palestinsk fana och talkörer. Ett stort plakat visade bilder pĂ„ dödade barn i Gaza med texten “Är detta försvar?”. Enligt Ritzau greps senare 75 personer, varav 22 minderĂ„riga, efter att ha protesterat mot den pro-israeliska demonstrationen.Dansk demonstration för Israels agerande

Hamas’ overordnede religiĂžse mĂ„l

Der er lang, lang vej fÞr denne erkendelse bliver mainstream, men den pali-arabiske politiske dagsorden der jo ringer sÄ mange klokker hos gode og anstÊndige mennesker, er helt og aldeles underordnet den religiÞse: Shariastyre ikke blot i MellemÞsten, men for hele verden. Den interessante gennemgang her er et svar til the Wall Street Journal (LFPC):

Dear Mr. Stephens:

I was literally at the edge of my seat when I read the title to your opinion piece this am: “The No-State Solution: Hamas cares more about Shariah than ‘Palestine‘.”

My immediate reaction was to ask if one of the main spokesmen for the WSJ’s editorial view had finally come to penetrate the barbwire PC that many, including the Muslim Brotherhood front organizations in the US, had laid down around a serious analysis of Shariah. The idea that Hamas, which was elected presumably on its concern for Palestinians qua Palestinians as evidenced by its focus on social welfare, was in fact far more dedicated to the broader telos and methods of Shariah, was for me a breakthrough of enormous proportions, especially coming from the WSJ which mindlessly promotes Shariah through Shariah-compliant finance.

Shariah, as the common enemy threat doctrine, unites the mujahideen from around the world-those committed jihad warriors and financiers who share no national or cultural ties, political or racial affiliations, or even common language other than the fundamentals of a theo-political-military jurisprudence-and remains the single most authoritative institution in Islam despite its lack of full state authority in most Muslim regimes. It was Hamas’ commitment to Shariah which I sought to introduce in the Boim v Holy Land Foundation appeal before the full 7th Circuit in a brief authored for the Center for Security Policy. Hamas states quite clearly, as do all MB groups, that nationalism as expressed through political engagement is only a stage in the ultimate reunification of the Umma worldwide ordered politically via Shariah.

But then, with the greatest of disappointment, I read the piece, and while good enough, missed the Shariah connection almost entirely. I say almost because given the title the reader with some background might envision it with some effort between the lines. Unfortunately, you fell into the trap of most pundits and even experts who look upon the Muslim Brotherhood and the resurgence of Shariah through “Islamist” groups as a kind of revolutionary ideological movement or “ism” like the communist/Soviet one in the mid-20th Century. Indeed, most of these commentators point to the genesis of the MB in Egypt (Qutb) and Pakistan (Maududi) in the 1930s-1950s as evidence of this modern revolutionary bent.

The problem with this historical hypothesis, however, is the presence of facts. While the MB has taken on some of the language of the social revolutionary movements of the hard Left, it specifically renounces such secular causes and examines all of its own behavior through the studied and authoritative Shariah rulings of men such as Mufti Taqi Usmani, the long-time head of the Dow Jones Islamic Index Shariah advisory board. (If you don’t know of this sordid affair and the Dow Jones cover-up, ask your colleagues at the editorial desk.)

In fact, if you look deeper into the Hamas Charter and the writings of the leading polemicists and Shariah scholars of the MB groups, you will find a very strict correlation between Shariah and deeds. While many of the “experts” like to say the MB is a wholly different beast than al Qaeda, for example, they are wrong. Both groups are absolutely committed to Shariah; indeed, both groups adhere to Shariah’s goal of a one-world hegemony and the methods of dawa, dhimma, and jihad to achieve that end. They differ, however, in tactics. The former believes in a staged conquering where the political mujahideen must work within certain Kufr political regimes; the latter accepts no such intermediate goals.

Finally, let me say this. You are also terribly mistaken if you believe the majority of the Gazans and those in the Gush area (Hebron) are not fully committed to Shariah as their common cause. While Palestinians under Arafat were notoriously loose in the commitment to Shariah, this is almost entirely due to Arafat’s popularity but also due to the fact that he gave Shariah its due in political rhetoric. In fact, the West, and especially the US and even Israel, could not understand why it was that the PA and Fatah would not clamp down on Hamas and Islamic Jihad during the Peace Process days to finally break through the political-security stalemate that had developed over the years. Aside from Arafat’s own perverse calculations, which hardly anyone could fathom (which of course is how he stayed alive as long as he did), was the fact that he could not reject the Shariah these groups represented. They held the deepest recesses of the hearts and minds of the largest number of Palestinians because like most Muslims, even the non-observant, Shariah maintains its monopoly as the one single “true” force within the Muslim cultural, societal, and political worlds.

This last notion is of course not mine. “Scholars” like Professor Noah Feldman of Harvard (formerly of NYU) also speak to this institutional legitimacy. Unfortunately, men like Feldman opine mindlessly that Shariah can be used as a political and constitutional force for the “rule of law” while at the same time they dream that western democratic forces (the WSJ’s version of this is “free markets”) can tame Shariah. The problem with this dream-state is that many Muslim leaders and even Islamic religious figures have tried to tame Shariah over its 1200+ year reign, and they have utterly failed.

Alas, I have gone long-winded when I intended this am to pen a short email of pleasant surprise and ultimate disappointment. I hope you will forgive my over-indulgence in the brute facts few are willing to face. As a litigator, it is an occupational hazard. David Yerushalmi: The Wall Street Journal’s Bret Stephen’s has an epiphany? Not quite

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
11 years ago
Magga
Magga
11 years ago

Domstolene er ikke ene om at have et nyt problem. Det samme gĂŠlder biskopperne, og begge parter har kun sig selv at takke for det. Forleden kunne de otte af Danmarks ti biskopper fx enes om kritik af Israel. Det interessante i den sammenhĂŠng er de to, der ikke var enige, og isĂŠr er det vĂŠrd at hĂŠfte sig ved den ene, fordi man netop skulle tro, at han var fyr og flamme for at skrive under pĂ„ kritikken. Liselotte Rebel i HelsingĂžr var den ene af de to, og det havde jeg ventet, for hun har fĂžr vist, at… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘… Ibn Warraq Defends Western Values, ’One law for all, Ibn Warraq, No sharia – One law for all…’ Der er nu tre ‘love’ i spil: konventionerne (herunder menneskerettighederne), Sharia og landets love. I JP. kan man d. 14. jan. 09 lĂŠse: ‘Danskere trygge ved politi-aflytninger’ – ‘…Flertallet af danskerne finder det i orden…’ HVORFOR NU DET? Den halvdel af landets befolkning som med henvisning til menneskerettighederne, globalisering og multikulturalisme har hilst revl- og krat-indvandring velkommen, mĂ„ ogsĂ„ have forudset de langsigtede konsekvenser – Danmarks gradvise forvandling til et utrygt voldssamfund med terrortrusler, evigt tilbagevendende optĂžjer, retsstatens gradvise sammenbrud, politikernes… Read more »

Als
Als
11 years ago

Sydsvenskan! Er virkelighedsresistent mon et dĂŠkkende ord?

Johansen
Johansen
11 years ago

Ang. Gaza-demonstrationerne

Gaza-demonstrant brugte “bisse-tricks” mod politiet i gĂ„r:

http://www.berlingske.dk/article/20090114/koebenhavn/90114031/

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

@Elefanten
-Og hende den skrÊkkelige mener vel sÄ ogsÄ at vore danske Jenser og Lotter
som skal udstationeres i Gaza skal vÊre vÄbenfÊller med Hamas, og kÊmpe mod IDF ?

Elefanten
Elefanten
11 years ago

Det er en pudsighed, at Asmaa vil have danske soldater til Gaza. For et par Ă„r siden Ăžnskede hun, at irakiske ”frihedskĂŠmpere” skulle drĂŠbe danske soldater.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Frigivne Guantanamo-internerede kĂŠmper mod USA igen i f.eks. Irak. -Dette kunne man hĂžre om i radioen her til morges. Og det var Lykketoft som ville have Danmark skulle tage imod /give asyl til lĂžsladte Guantanamo-fanger. Jeg kan godt forestille mig, at forhenvĂŠrende Guantanamo-fanger er endnu mere besat af hĂŠvntĂžrst mod det ikke-muslimske Vesten, og indmelder sig i Jihad-grupper. -Det er ikke det billede af knĂŠkkede stakler, og hver Guantanamo-fange som en grĂžntsag som den Politiske Korrekthed foregĂžgler. Dette kunne man se med den danske Guantanamo-fange Slimane Abderahmane, som opossitionen pressede regeringen til at fĂ„ frigivet. Da Slimane endelig var pĂ„… Read more »