23
jan
Seneste opdatering: 24/1-09 kl. 1945
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med den nuværende hast, er svenskere bare en folkegruppe blandt andre senest i 2040. Hvordan det bliver, er ikke det spændende. Skriften på væggen er tydelig nok. Det interessante  er, om  folkestyret når  (tillades) at gribe ind. Hvorfor svensk demokrati er så anderledes i europæisk sammenhæng, har kun interesseret en håndfuld danske  journalister. Lillelund, Vestergaard, Karen Jespersen, Meir Carlsen.

Landets befolkning fortsätter att öka. Vi blev cirka 73 000 fler under 2008, sammanlagt blev vi omkring 9 256 000 invånare. Men utan invandring skulle Sverige vara en befolkningsmässigt krympande nation

92 000 personer avled under 2008 och drygt 46 000 utvandrade. Samtidigt fick Sverige ett tillskott på 101 000 invandrade personer som tillsammans med de 109 000 nyfödda bidrog till att befolkningen trots allt växte. Befolkningen fortsätter öka

Under en medelvecka f√∂ds 1 048 pojkar och 989 flickor.¬†921 par gifter sig medan 397 par skiljer sig. Befolkningen √∂kar med 1 340 personer. En stor del av √∂kningen ‚Äď 1 000 personer ‚Äď beror p√• en st√∂rre invandring √§n utvandring. Det och mycket mer kan du l√§sa i √•rets upplaga av Statistisk √•rsbok som kommer idag. SCB.se

Bawer: Submission in the Netherlands

What a different road the Netherlands might have taken if Pim Fortuyn had lived! Back in the early spring of 2002, the sociologist-turned-politician‚ÄĒwho didn‚Äôt mince words about the threat to democracy represented by his country‚Äôs rapidly expanding sharia enclaves‚ÄĒwas riding high in the polls and appeared on the verge of becoming the next prime minister. For his supporters, Fortuyn represented a solitary voice of courage and an embodiment of hope for freedom‚Äôs preservation in the land of the dikes and windmills. But for the Dutch political class and its allies in the media and academia‚ÄĒvariously blinded by multiculturalism, loath to be labeled racists, or terrified of offending Muslims‚ÄĒFortuyn himself was the threat. They painted him as a dangerous racist, a new Mussolini out to tyrannize a defenseless minority. The result: on May 6, 2002, nine days before the election, Fortuyn was gunned down by a far-left activist taken in by the propaganda. The Dutch establishment remained in power. For many Dutchmen, hope died that day. [..]

But Wilders‚ÄĒwho for years now has lived under 24-hour armed guard‚ÄĒwould not be gagged. Thus the disgraceful decision to put him on trial. In Dutch Muslim schools and mosques, incendiary rhetoric about the Netherlands, America, Jews, gays, democracy, and sexual equality is routine; a generation of Dutch Muslims are being brought up with toxic attitudes toward the society in which they live. And no one is ever prosecuted for any of this. Instead, a court in the Netherlands‚ÄĒa nation once famous for being an oasis of free speech‚ÄĒhas now decided to prosecute a member of the national legislature for speaking his mind. By doing so, it proves exactly what Wilders has argued all along: that fear and ‚Äúsensitivity‚ÄĚ to a religion of submission are destroying Dutch freedom.The trial of Geert Wilders represents another blow against Dutch freedom.¬†Submission in the Netherlands, City Journal

Vil holl√¶nderne i virkeligheden bare komme ¬†jordanerne i fork√łbet ?¬†The Jordanian Muslim organization ‚ÄúThe Messenger of Allah Unites Us‚ÄĚ states that Jordan is about to issue an international arrest warrant against the Dutch politician Geert Wilders ‚Äúwithin the next ten days.‚ÄĚ

Allis Helleland i √ėstre Anl√¶g

Hvem siger at kunst ikke er h√•rdt arbejde? M√•ske ligger hun der hvor kopien af Michelangelos David stod gemt i mange √•r, indtil den fik havneudsigt foran¬†Den Kongelige Afst√łbningssamling¬†

Under en happening i går gravede billedkunstneren Uwe Max Jensen et portræt forestillende Allis Helleland ned i parken bag Statens Museum for Kunst. Værket var en hyldest til Eric Andersen, som i årevis sloges med Allis Helleland om et skjult maleri i nationalgalleriets samling.
Et portr√¶t af Allis Helleland ‚Äď den tidligere direkt√łr for Statens Museum for Kunst ‚Äď blev i g√•r begravet i parken bag museet.
¬ĽHun kom ikke six feet under,¬ę siger Max Uwe Jensen, kunsteren bag s√•vel portr√¶ttet af Allis Helleland som beslutningen om at grave det ned, ¬Ľfor jeg fik vabler i fingrene.¬ę
Da Allis Helleland blev et skjult maleri

g20003

 

Værested: 1.8 mio kroner

Fisken frekventeres af indvandrerdrenge. Nu skal de over 18 årige åbenbart også have et værested betalt af andre end dem selv.Hvori ligger integrationen ? Eller medborgerskabet ? 

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog,  artikel fra Vesterbrobladet,Fisken org

Uppehållstillstånd till alla från Gaza

Migrationsverket beslutar idag att bevilja uppehållstillstånd till alla asylsökande från Gaza. Trots att de senaste dagarnas utveckling, då både Israel och Hamas förklarat eldupphör, kan leda till att det inte längre råder en väpnad konflikt beviljas uppehållstillstånd till alla asylsökande. Orsaken är att gränserna till Gaza fortfarande kontrolleras av Israel och det är praktiskt omöjligt att ta sig in i Gaza. Migrationsverket, Nyheter

Seneste  udspil fra Fredens Religion (TM)

An Orthodox man from Golders Green yesterday spoke of his determination to continue living an openly Jewish life after he was viciously beaten and left with blood pouring from his face, in one of the most serious incidents of an unprecedented wave of anti-Semitism afflicting Britain. JEWISH MAN SAVAGELY BEATEN,  London РMore Anti-Semitic Attacks in Golders Green
Rådhuspladsen: Berlin 1932

af Farshad Kholghi

Hvorfor v√•gner Villy S√łvndal ikke op og r√•ber: ¬ĽI skal g√• ad helvede til¬ę?

Sammen med mange af mine j√łdiske venner og medborgere stod jeg p√• R√•dhuspladsen for at st√łtte Israels ret til at forsvare sig mod terror. Vi var omringet af israelske flag, j√łdiske sange om fred og sameksistens samt utallige salatfade og politifolk. F√• meter v√¶k kunne man h√łre vrede og aggressive Hamas-tilh√¶ngere √łnske d√łd over b√•de Danmark, demokrati og j√łderne, mens en af dem heilede.
Angsten for, at Hamas-sympatis√łrer skulle virkeligg√łre deres trusler, omdannede R√•dhuspladsen til Berlin i 1932. Angsten var med os p√• R√•dhuspladsen, men den fik ikke lov til at herske over os. Gamle som unge stod vi sammen til st√łtte for Israels fortsatte eksistens. For det er netop det, denne konflikt handler om. Denne konflikt handler ganske enkelt om islamiske fundamentalisters – og dermed ogs√• Hamas’ – v√¶sentligste krav: Israels udslettelse.


Hamas √łnsker ikke fred. En v√•benhvile bliver kun brugt til at reorganisere gruppen og indsmugle v√•ben og raketter fra Iran for at kunne sl√• tilbage. Det siges, at Danmark er med i krigen mod terror. Det eneste bevis p√• det er vores modige soldaters igangv√¶rende kampe mod talebanerne i Afghanistan. Taleban er ikke den eneste terrorgruppe i verden. Hamas, Hizbollah, al-Qaeda, Det Muslimske Broderskab og det islamiske pr√¶stestyre i Iran er alle ens og har det samme m√•l: at indf√łre en sharia-stat, udslette Israel og rense verden for de vantro, der besudler islamisk jord – og da islam er verdens frelse, betyder islamisk jord hele verden. Vi er desv√¶rre ved at tabe kampen mod den islamiske jihad. Ganske enkelt fordi det er amat√łrer, sn√¶versynede kommentatorer og dovne teoretikere, der er blevet vores guider.
Det er pinligt, n√•r vores medier lader sig narre af fundamentalisternes propaganda. Fundamentalisterne er kyniske og villige til at ofre deres egne b√łrn. Hamas gemmer sig bag b√łrn og kvinder. De affyrer raketter fra skoler og beboede omr√•der. De gemmer v√•ben og spr√¶ngstof i mosk√©er, hospitaler, ambulancer og i civile hjem. Jo flere d√łde b√łrn p√• tv, jo gladere bliver Hamas’ propagandafolk. Fundamentalisterne hjernevasker b√łrn til at betragte Vesten og j√łderne som fjenden. Uhyggelige b√łrneprogrammer bliver brugt til at indoktrinere b√łrn til at hade j√łderne. De opdrager dem til at blive mordere med speciale i drab p√• j√łder. De opdrager dem til at opn√• det h√łjeste: at blive martyr.
Hvorfor bliver disse mishandlinger af b√łrn ikke ford√łmt af FN, Mogens Lykketoft og alle de andre hellige k√łer, der – hver eneste gang Israel forsvarer sig – er parat til at ford√łmme landet og opfordre til √łkonomisk boykot af Israel? Hvorfor v√•gner Villy S√łvndal ikke op og r√•ber: ¬ĽI skal g√• ad helvede til¬ę?
Demonstrationen p√• R√•dhuspladsen blev hurtigt afviklet i takt med at flere og flere truende Hamas-tilh√¶ngere n√¶rmede sig. Til sidst overtog de R√•dhuspladsen og fortsatte med deres d√łdstrusler mod j√łderne.
Europa har ikke r√•d til at have endnu en Holocaust p√• sin samvittighed. Danmark m√• uden t√łven ford√łmme Hamas b√•de i Gaza og i Danmark. Da Hamas overtog R√•dhuspladsen Berlingske Tidende , 23.01.2009 (ikke online) . SE ogs√• Adam Holms kronik: Den store humanistiske karakterbog

trk-frihed-21-jan-002

Set fra Israel

Herfra hvor jeg bor ,5 km nord for Gaza , har vi et noget anderledes perspektiv paa det ,der er sket her i de sidste par uger .Langt om laenge fik vores dhimmificerede centrumpolitkere taget sig sammen til at goere noget ved det ,at en terrorist organisation skyder hundreder af artilleriraketter af mod os.
Maaske ku’ de ha’ gjort det bedre , maaske ku’ man ha’ gjort MER. Set fra vores synsvinkel er det et vaskeaegte MIRAKEL ,at noget i det hele taget blev gjort.
Laeg maerke til at kun 10 af vores soldater blev draebt, heraf 4 som blev ramt af “friendly fire”.
ALLE foraeldrene af de fire som ved uheld blev draebt af deres kamerater,inviterede dem som var involveret i uheldet med til begravelsen . Det billede som JEG vil huske fra 1.gazakrig er ,hvor en draebt soldats mor proever at troeste den ,som draebte ham.
Stemningen her i Israel er optimistisk. Vi mener at Hamas har forstaaet den meddelelse vi sendte dem.
Og hvis de IKKE har forstaaet det , saa er vi ALTID parat til en omgang mer. Naarsomhelst&hvorsomhelst..
Og hvad angaar den “humanitaere katastrofe” ,saa synes jeg at -BEEEEEEEEEEEEEB- sig selv i deres -BEEEEEEEB- !!
ole burde, kommentar på Snaphanen, 22 jan.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen j√łder ville have det fjerneste imod at ikke-j√łder b√¶rer Davidstjernen. Tv√¶rtimod.
Sidste √•r m√łdte jeg en tysker, som bar de hebr√¶iske bogstaver for liv (to bogstaver) i en halsk√¶de. Hun var ikke j√łde, men Israel-sympatis√łr.

Jeg har også venskabsnålen med Dannebrog og det israelske flag.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jeg har ogs√• t√¶nkt p√• dette med at b√¶re en Israel-n√•l af en slags. Men p√• den anden side vil jeg ikke give islams tilh√¶ngere den oplevelse at kunne se hvad jeg st√•r for. R√•ben, skrigen, demonstrationer, t√¶sk, vold og trusler er dele af deres udtryksformer og adf√¶rd ligesom deres specielle hanfjedm√łnstrede t√łrkl√¶der, plus farven p√• disse, fort√¶ller hvilken gren af islamismen de tilh√łrer. De der i mods√¶tning til islams tilh√¶ngere forst√•r at udtrykke sig med beherskelse, p√¶n adf√¶rd og tale-og skriftsprog er i min optik langt bedre k√łrende end skrigballonerne, som ikke evner at beherske sig . At ikke… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Jeg giver den et slag p√• tasken og regner i tusinder, omkring 15 p√• 8 √•r vil jeg tro. ūüôā

PB
PB
12 years ago

Ja hvis man betragter Israel som en frontpost for “Europ√¶isk” civiliation/vestlige v√¶rdier, i en tid med folkevandringer og (fors√łg p√•) omv√¶ltninger, s√• kunne den lille diskrete n√•l fra Israels Ambassade lm√•ske v√¶re vor tids “Kongen√•l” , selv om en original af slagsen stadig kan k√łbes til rimelig betaling.
http://www.skovsantik.dk/Kongenale_solv_Georg_Jensen_Chr._X..JPG

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Magga
-S√• galt mener jeg det heller ikke ūüôā For rigtig mange √•r siden var min gamle moder blandt de f√łrste hold kontorassistenter fra Danfoss til kursus hos IBM
i K√łbenhavn i 50’erne. Dengang var det hulkort som medie. ūüôā .
Den gang kunne ingen forestille sig den etniske og kulturelle mangfoldighed
vi har i dag, og som truer os danere.
Du kan også se jeg er glad for min bærbare, jeg har opgivet at tælle antallet min
kommentarer ūüôā

Magga
Magga
12 years ago

PB Den n√•l falder i min smag. Det er en upr√¶tenti√łs venskabserkl√¶ring, der minder mig om den tapre flok med israelske og danske flag i h√¶nderne p√• R√•dhuspladsen hin forf√¶rdelige dag, hvor Det Muslimske Broderskabs primitive d√łdskult med en “dansk” folkeskolel√¶rer som en af de markante forgrundsfigurer svinede j√łder, demokratiet og Danmark ned i s√łlet. Som tak for g√¶stfriheden. HelgeD-H Det var bestemt ikke min mening at g√łre grin med dine problemer, tv√¶rtimod har jeg et forst√•ende (men ogs√• humoristisk) forhold til den slags, som man kan spilde en masse tid p√•. Da min b√¶rbare gik i stykker sidste √•r… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@LFPC -Mange TAK for dit tip. Nu er mit PC-problem l√łst. Jeg m√•tte bruge printeren for at kunne l√¶se dit tip. Som sagt: venstreklikker p√• View p√• √łverste menubj√¶lke, v√¶lger zoom,og v√¶lger zoom in for at g√łre teksten st√łrre, eller zoom Reset til oprindelig tekstst√łrrelse. Zoom in foreg√•r med trinvis fort√łrrelse af tekst, jo st√łrre tekst des mindre plads til hvor meget der st√•r p√• sk√¶rmen. Pas ogs√• p√• at bruge F11, det kan v√¶re sv√¶rt at exit fuld sk√¶rm. ūüôā @Magga -Hvordan man har b√•ret sig s√• tosset ad ved jeg ikke rigtig. Jeg beder dig have det in… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Flot kronik i dag som st√łtter Israel h t t p://jp.dk/meninger/kronik/article1580348.ece Noget andet er at hvis vi i Danmark f√•r en regering best√•ende af bl.a. SF og socialdemokraterne, s√• bliver det en regering best√•ende af i hvert fald et parti – SF – der intet g√łr for at skjule at de boykotter Israel. Hvilket signal vil det sende til danske j√łder og j√łder i det hele taget? En dansk regering der boykotter Israel. Den tanke er virkelig ubehagelig at t√¶nke p√•. I forvejen har vi set hvordan nogle j√łder i Danmark bliver behandlet ekstremt d√•rligt. Og jeg har ikke set… Read more »

Anna Lyttiger
12 years ago

PB: Den n√•l har jeg f√•et tilsendt fra Israels Ambassade i anerkendelse af en solidaritetserkl√¶ring, som jeg mailede til ambassad√łre. Med et nydeligt takkekort til. Har dog endnu ikke g√•et med den…

PB
PB
12 years ago
Ulla
Ulla
12 years ago

Jeg overvejede ogs√• en israelsk flagpin, men Israel er jo et land, man altid kan have forskellige meninger om, og jeg er ikke godt nok inde i alle forhold. Det, der prim√¶rt optager mig, er antisemitismen i Danmark. Det er ikke okay at hade j√łder fordi de er j√łder nogensinde – derfor Davidsstjernen, som ikke er et politisk symbol, men et symbol for det j√łdiske folk/religionen.

Whodares
12 years ago

Tja jeg vil i hvert fald k√łbe en lille Davids stjerne og b√¶re, jeg kan ikke forestille mig at hoveddelen af Danske j√łder ville blive vrede over at ikke j√łder bar dem i sympati.

Janne
Janne
12 years ago

Ulla

Det argument med f√¶lles front k√łber jeg.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Jeg tror godt jeg forstår hvad du mener.

LFPC
12 years ago

Jeg ved ikke noget om hvordan j√łder i almindelighed stiller sig til at ikke-j√łder bruger Davidsstjernen. Men der er flere m√•der hvorp√• man godt kan bruge klare j√łdiske symboler uden at det virker som om man tager let eller respektl√łst p√• det. Man kunne f. eks. bruge Davidsstjernen p√• andre m√•der end i form af et smykke om halsen. Jeg har nok n√¶vnt dette lidt vel mange gange, men da israelerne var inde og rydde lidt op i Libanon i 2006 bestilte jeg en t-shirt med det israelske flag hos den israelske h√¶rs onlinebutik Zahal.org, og havde den p√• i… Read more »

LFPC
12 years ago

Helge:

Hvis du bruger Firefox, s√• pr√łv at g√• op til View (eller det tilsvarende danske) i √łverste menubj√¶lke. Rul ned til Zoom, og v√¶lg Zoom out, Pr√łv at kombinere med flueben i Text only.

I Internet Explorer hedder det også View, men her ruller man ned til Text size.

Jeg var ude for noget lignende som dig for nylig, hvor jeg vist bare havde ramt nogle forkerte taster. Der m√•tte en del fiflen frem og tilbage f√łr jeg kom tilbage til det rigtige sk√¶rm-layout.

Magga
Magga
12 years ago

der skulle have st√•et “norske nationaldragter”. Det ser faktisk noget specielt ud, n√•r kulsorte afrikanere kommer i norske bondedragter.

Magga
Magga
12 years ago

Ulla.

Tror du j√łderne vil bryde sig om, at ikke-j√łder g√•r med davidsstjerner? Det er jeg slet ikke sikker p√•. Det kan nemt virke for p√•tr√¶ngende at begive sig ind i andres symbolverden, selv om det g√łres i den allerbedste mening.

Fra Norge har jeg set en del billeder af indvandrere i nationaldragter, og det er der meget delte meninger om. Det er kun de mest politisk korrekte, der bryder sig om det.

Ulla
Ulla
12 years ago

Hele ideen med mit kors-davidsstjerne-smykke er den samme som i historien om, at danskerne syede j√łdestjerner p√• deres t√łj under 2. verdenskrig – at fjenden skal st√• overfor en samlet front og ikke vide, hvem der rent faktisk er j√łder. Det bliver for b√łvlet og risikabelt at g√łre noget grimt ved ALLE. Historien om 2. verdenskrig passer jo ikke, men nu har vi chancen for at g√łre det i denne omgang, nr. xxx af antisemitismens opblussen.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Det virker forkert at tage et smykke p√• hvis det er for voldsomt eller det tages p√• som en politisk manifestation. Vulg√¶rt faktisk.”

Hmm, okay, det var s√• det modsatte svar end det jeg fik Ulla. Men jeg er nu uenig med dig. Jeg var inde p√• R√•dhuspladsen til pro-Israel-demonstration l√łrdag d. 10.01.2009, og under indtryk af den ‘begivenhed’ synes jeg ikke det virker ‘vulg√¶rt’.

Magga
Magga
12 years ago

7,5 cm bred!

Herregud Helge, det er da et lille problem.

Nej, alvorlig talt, hvordan har du dog b√•ret dig ad? Ikke fordi der ikke sker underlige ting her, for det g√łr der hele tiden, men lige netop det, har jeg ikke pr√łvet og kan ikke hj√¶lpe dig med.

Janne
Janne
12 years ago

Magga “Der ville ikke v√¶re den inderlighed og uskyld over det, som de andre to kors repr√¶senterer, og som giver mig en fornemmelse af noget p√•taget n√¶sten falsk. Forst√•r du, hvad jeg mener? Det g√•r meget nemmere med margueritterne. ” Ja, jeg tror godt at jeg forst√•r dig. S√•dan er det vel n√•r man er vokset op i en kultur hvor religion er en privat sag og hvis man g√•r med et religi√łst smykke, s√• er det fordi det har en helt s√¶rlig betydning. Det virker forkert at tage et smykke p√• hvis det er for voldsomt eller det tages… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Computerproblemer p√• min PC lukker munden p√• mig for kommentarer ūüėÄ
Og det er kun på snaphanen.dk jeg har problemet.
Har nogen af jer oplevet, at snaphanens hjemmeside kun er 7,5 cm. bred
til en 15,4″ sk√¶rm. Andres kommentarer st√•r med s√• sm√• bogstaver at det er ul√¶seligt. Jeg kan ikke finde ud af at f√• hjemmesiden op p√• normalst√łrrelse igen.

I dag “skrev jeg under p√•” petittiononline.com for at Holland ikke skal f√¶ngsle Geert Wilders.
F.eks. skrev jeg: Det er uh√łrt at f√¶ngsle Geert Wilders, og behandle ham som r√•dne √¶g. Hvem bliver den n√¶ste ?

Magga
Magga
12 years ago

Janne Vi m√• jo bidrage med det, som vi er bedst til, og for mit vedkommende tror jeg, at det er ord. Jeg fandt for et √•rs tid siden mit dagmarkors frem. Det fik jeg som n√¶sten alle danske piger af min √•rgang i d√•bsgave og brugte det tit som barn, n√•r jeg skulle v√¶re fin. Det s√• s√• lille og uskyldigt ud, da jeg tog det p√•, at det n√¶sten var for meget af det gode, selv om det absolut er smukt. Tager jeg det p√• igen, bliver det som en lille personlig bekr√¶ftelse af min identitet, og det… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Ulla

Mange tak for linket. Jeg fandt det smykke du viser p√• din i√łvrigt glimrende blog:

http://ipacks.dk/product.asp?product=173

Jeg havde egentlig t√¶nkt mig et separat kors og David-srjerne h√¶ngnde i k√¶den, men dette smykke signalerer langt bedre den st√łtte til den judeo-kristne kulturarv som er min intention med at b√¶re smykket.

I√łvrigt, her er en lille nyhed at ‘varme sig p√•’ (gn√¶k, gn√¶k):

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19999254.html

Per N
Per N
12 years ago

Janne: Lige s√• langt tilbage jeg kan huske har SF ALTID ville boykotte Irael, intet nyt i det. Ang. at g√• med kalot og stjerne vil jeg kraftigt r√•de til at v√¶re ops. p√• hvor man skilter med det, det kan blive en voldelig udgang. Jeg bor et sted med mangen en kultur i gadebilled, jeg er ikke en kujon, men ved, at det slag taber jeg, men jeg syntes at det er pragfuld at vise sin sympati for dette pragtfulde land og dens indbygger, hvis konen og jeg kan finde en til at bo i huset i 14 dage… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

AN “Det blev som bekendt ikke til noget. Nu g√•r han i stedet i spidsen for dem.” Det g√łr han bl.a. ved at SF aktivt arbejder for t√łrkl√¶der p√• kvindelige dommere og mange andre kvinder og SF har v√¶ret med til at indf√łre halal mad i flere offentlige institutioner. Det er s√•ledes eksempelvis religi√łse dogmer omkring mad der nu regulerer flere ellers sekul√¶re offentlige institutioners mad tilbud bl.a. i K√łbenhavn. Ikke sundhed og fornuft eller p√¶dagogik men religi√łse dogmer omkring mad. Dogmer der er fordomsfulde overfor andres madtraditioner. Man tror n√¶sten at det er l√łgn at SF har ‘udviklet’ sig… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Det g√•r fint med at f√• danskere til at skrive under til fordel for Geert Wilders. Af og til dukker der ogs√• en svensker op, men der er plads til mange flere, og nordm√¶ndene er n√¶sten ikke til at f√• √łje p√•. http://www.petitiononline.com/wilders/petition.html Her er adressen, og v√¶re venlig at distribuere den videre. Om ikke andet tror jeg, at det m√• b√•de r√łre og gl√¶de Wilders, at s√• mange mennesker t√¶nker p√• ham og st√łtter ham. Jeg har endnu ikke set afrikanere p√• listen, men inderne er begyndt at komme, og der er stadig v√¶ldig mange fra USA og Canada.… Read more »

Ulla
Ulla
12 years ago

@ JensH
Mit ny smykke er faktisk en kombination af stjerne og kors, fremstillet i Israel. Læs min post her

http://betydning.wordpress.com/2009/01/17/j√łdestjernen/

Jeg blev inspireret af den gamle, men usande historie om, at danskerne syede j√łdestjerner p√• deres t√łj under 2. verdenskrig. Der er ogs√• link til butikken. K√łb evt. en kippa – de er ganske billige – og g√• en tur gennem din by med den, for at se, hvilke holdninger, du m√łdes med.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ja, der er ingen smalle steder, når det gælder kulturberigerne.
1,8 mio. No problem.

JensH
JensH
12 years ago

“V√¶rested: 1.8 mio kroner”

Ja, det kan de bruge penge p√• de gode politikere. Men landets forsvar vil de sk√¶re ned, s√•ledes de er sikre p√•, at vi er fuldst√¶ndig afv√¶bnede n√•r ‘fredens religion’ kr√¶ver sin ret her i landet:

http://www.berlingske.dk/article/20090123/danmark/901230348/

JensH
JensH
12 years ago

@Ulla

“Nu er vi alle j√łder. Jeg er begyndt at g√• med en davidsstjerne om halsen”

God ide. Ville det virke helt forkert og m√•ske ligefrem st√łdende p√• nogen, hvis man i en halsk√¶de havde b√•de det kristne kors og David stjernen. Jeg t√¶nker p√• at b√¶re de to symboler for at demonstrere Europas judeo-kristne kultur??

Ulla
Ulla
12 years ago

A propos Berlin: Nu er vi alle j√łder. Jeg er begyndt at g√• med en davidsstjerne om halsen.

Magga
Magga
12 years ago

I princippet skulle man tro, at der nu var lukket og l√•st for Allis Helleland. For hvem skulle i princippet √łnske at overtage al den ballade, der synes uundg√•elig i k√łlvandet, hvor hun bruser frem.

Men damen har sikkert magtfulde venner og ligger bare lidt hi, til der blæser mildere forårsvinde.

AN
AN
12 years ago

“Hvorfor v√•gner Villy S√łvndal ikke op … ”

L√łwndal bekendtgjorde sidste sommer, at han ville samle 100.000 til den st√łrste demonstration i nyere tid mod de religi√łse m√łrkem√¶nd.

Det blev som bekendt ikke til noget. Nu går han i stedet i spidsen for dem.