29
jan
Seneste opdatering: 31/1-09 kl. 0235
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†i tre You Tube dele. Sendt ig√•r den 29.1.2009. Man bem√¶rker ¬†bla. at “islamofobi” er et neutralt beskrivende ord i svensk TV (og blandt akademikere), at nationalf√łlelse kun kan hedde “nationalisme”, samt meget andet. Man m√• sige til de danskere, der synes √Ökesson er “bl√łd” : man kan ikke bruge den danske terminologi i Sverige. √Ökesson hyler med de ulve, han er iblandt og det g√łr han ret godt. Bem√¶rk den forskel Adaktusson behandler sine to g√¶ster med.

Politiets pragmatisme

¬†¬† Hvis en person, som PET vurderer som farlig for statens sikkerhed, selv rejser ud af Danmark, vil politiet undlade at informere andre lande om, at han anses for farlig, fremg√•r det af en skjult optagelse fra et m√łde. Og politiet bist√•r gerne med det praktiske.Information er i besiddelse af en skjult optagelse af et m√łde mellem en betjent i Rigspolitiet og irakeren Amer Saeed, som if√łlge PET er til fare for den danske stats sikkerhed. M√łdet fandt sted i Center Sandholm for godt fire m√•neder siden.

Amer Saeed sp√łrger undervejs i samtalen, hvordan han kan v√¶re sikker p√•, at ¬Ľde danske myndigheder vil lukke deres √łjne¬ę, som han siger.Til det svarer betjenten:

¬ĽDu har jo f√•et frataget din opholdstilladelse p√• grund af afg√łrelsen. Men det er ikke noget, som vi g√•r ud og underretter andre landes myndigheder om.¬ę Betjenten forts√¶tter: ¬ĽDet g√łr vi aldrig med folk, der er i Danmark.¬ę Politiet opmuntrer terrormist√¶nkte til at emigrere, kommentar: Betjenten udtaler sig klart i overensstemmelse med lovgivningen p√• omr√•det.

Nydelighedens dybe betænkelighed

“Det er for langt ude, at Pia Kj√¶rsgaard kr√¶ver, at den hollandske islam-kritiker Geert Wilders skal deltage i konference om islamisme,” mener Helle Sjelle.¬†De Konservative er dybt bet√¶nkelige ved at lade den hollandske filmmager og politiker Geert Wilders deltage i den stort anlagte konference om islamisme og ytringsfrihed, der bliver afholdt til for√•ret.

Helle Sjelle, der er udl√¶ndinge- og integrationsordf√łrer for Det Konservative Folkeparti, er af den personlige opfattelse, at Danmark ikke skal invitere Geert Wilders.¬†¬ĽSelvom vi har ytringsfrihed, er der ingen grund til at g√• til yderlighederne,¬ę siger Helle Sjelle.¬†K-politiker siger nej til Wilders-bes√łg.

Mon Sjelle er lige så detaljeret informeret om liberalisten Wilders, som Fogh og  Vesselbo, eller snakker hun bare, fordi hun lige blev spurgt ?

Sverigedemokrater og andre nazister – kun 250 kroner

Denna kurs sker i samarbete med tidningen Expo. Kursen behandlar andra v√§rldskrigets nazister till dagens Sverigedemokrater, om vem v√§ljaren som r√∂star p√• Sverigedemokraterna egentligen √§r och hur Sverigedemokraternas retorik √§r uppbyggd med betoning p√• hur den kan bem√∂tas.12 studietim, 4 ggr. Avgift 250 kr.M√•ndag 18.00 ABF-huset, start v 9,¬†ABF Stockholm- Sverigedemokraterna ‚Äď med sikte p√• Europaparlamentet?

Folketingets “gode” hyrde¬†

 Fremragende læserbrev i Nordjydske af Laug Mathiasen:

OMBUDSMAND: Farcen og fad√¶sen omkring tilblivelsen af den danske udl√¶ndingelov – g√¶ldende fra vedtagelsen i 1983 og indtil 2002 – er aldrig blevet ordentlig afsl√łret for den j√¶vne befolkning.¬†Og det til trods, at det var den lov, der uigenkaldeligt √¶ndrede Danmark for altid.¬†

Min personlige opfattelse er, at Danmark var dejligt, homogent land, der var v√¶rd at bevare. Og det er ogs√• ganske tit, at man som borger bliver mindet om katastrofen.¬†Is√¶r falder det mig tungt for brystet, n√•r den politiske venstrefl√łj plus et par grupper mere p√• tv slynger os lige i synet, at Danmark skam allerede er et multikulturelt samfund.¬†M√• vi have lov at v√¶re her. […]

Men lad mig minde om den gamle talem√•de: “Selv en d√łd fisk kan sv√łmme med str√łmmen”, og det var s√• det, de gjorde. ¬†Nordjydske

S√• h√•rd er dommen: “Syg og fejlslagen”

Fra Bo Bj√łrnvigs anmeldelse af Sven Burmester : En verden til forskel. 120 sider, 199 kr. Informations Forlag.¬†En dansk verdensborger vejer en typisk egyptisk, kinesisk og amerikansk familie og finder den egyptiske for let.¬†

Familien i Cairo best√•r af en gymnasiel√¶rer, hans hjemmeg√•ende hustru, tre d√łtre og en s√łn. S√łnnen Muhammed kom til sidst og var vildt √łnsket, for en s√łn m√• enhver islamisk familie have: ¬ĽMuhammeds pik har – for at sige det ligeud – faktisk altid v√¶ret en v√¶sentlig del af familielivet! Mens han var helt lille, kyssede tanterne den, n√•r de kom p√• bes√łg … De kunne ogs√• finde p√• at stille sig i ring omkring Muhammed og pege p√• den lille t√¶ndstik mellem benene p√• ham, mens de sagde: ‘Det er vores lille herre,’ selvf√łlgelig refererende til, at det var den m√•de kvinder for altid burde betragte dette vidunder p√•.¬ę¬†

If√łlge forfatteren er man ret meget optaget af sex, samtidig med at der l√¶gges alle mulige hindringer ud: pigernes m√łdom skal bevares indtil √¶gteskabet, som f√łrst kan indg√•s, n√•r manden har penge nok til medgiften, hvilket han for det meste f√łrst har, n√•r han er i 30rne – s√• der er mange sexfrustrerede √•r at gennemleve.¬†

Muhammed har en s√łster, som studerer, og hun er i opr√łr mod kvindeundertrykkelsen, hvilket udl√łser rasende sk√¶nderier med faren, som overvejer, om han ikke alligevel skulle have ladet hende omsk√¶re. Som 80 pct. af alle egyptiske kvinder er.¬†

Ligesom han overvejer, om han ikke skulle tage en kone til, flerkoneri er jo tilladt, men √łkonomien tillader det ikke. Til hans hustrus store lettelse. Hendes svigerfar fik 13 b√łrn med sin f√łrste kone og 5 med den n√¶ste.¬†

Burmester er skr√¶kslagen over den uh√¶mmede befolkningsv√¶kst i den islamiske del af verden: for 60 √•r siden var der 20 millioner i Egypten, nu er der 80 millioner, og der kommer yderligere en halv million til om √•ret. P√• et omr√•de p√• st√łrrelse med Jylland. N√•r olien slipper op, vil store dele af den arabiske verdens befolkninger falde ned i den yderste fattigdom.¬†

For at supplere den alt for lave l√łn – 1.000 kr. om m√•neden – kr√¶ver faren, at hans elever skal tage privatundervisning hos ham for at best√•. Alligevel er niveauet lavt, alt for lavt til den moderne verdens krav. Skriftsproget er arabisk, mens de taler egyptisk – ligesom en marokkaner taler marokansk og s√• videre. Det ville svare til, at vi her i landet kun l√¶rte at l√¶se oldnordisk. L√¶selysten er tilsvarende begr√¶nset.¬†

Forfatteren mener, at en erkendelse af tingenes faktiske tilstand lurer hos dem alle: faren ved godt, at det ikke er Israels og USAs skyld, at det ikke går så godt, ligesom moren ved, at kvindeundertrykkelsen er forkert. 

Alligevel sker der ikke noget. ¬ĽTendensen er desv√¶rre den modsatte. Islamisterne styrkes dag for dag. Historien er p√• globaliseringens side som den eneste l√łsning p√• fattigdommen, s√• p√• lang sigt kan Osama bin Laden og co. ikke vinde. Men de kan utvivlsomt sikre, at islam i mange √•r endnu vil v√¶re syg og fejlslagen.¬ę ¬†(fra Weekendavisen, ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mose manden

Hæhæhæ, næe, men har den flinke dame nu ikke snart haft tid nok til at finde ud af hvad der foregår ?

Jeg tror det.

Men hun har nogle bosser som mener systsemet skal fortsætte Рog så må hun være så god at fortsætte med at agere flink og lette på låget til pengekassen.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen

Indvandrerne har jo l√¶rt det af nogen og som udefrakommene er det vel utroligt sv√¶rt at ser logikken i at knokle r√łven ud af bukserne for 10-15% mere i lommen .
Og n√•r nu den s√łde naive dame gerne vil h√łre om fra hvad man kommer fra .
S√• er det jo ikke ens egen skyld at hun efterlades med t√•re i √łjnene , og du med en lejlighed , en check og et gr√•dkvalt “kom igen til den f√łrste din stakkel” . . . .

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Politikerne fortsatte og etablerede de liberale indvandringslove, mens danmark havde 13 procents arbejdsl√łshed. Vi har stadig over 800000 p√• overf√łrselsindkomst i en arbejdsdygtige alder, flyttet over p√• pensioner, aktiveringer og kurser, etc.
En del af ansvaret hviler p√• indvandrerne, men politikerne og deres v√¶lgere b√¶rer st√łrstedelen af ansvaret.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@steen Tak for linket ! Men bliver simpelhen n√łd til at stoppe med at l√¶se nu . Jeg kom til at regne lidt p√• de 2200 der bo i Mj√łlner parken hvor over 80% af dem er p√• overf√łrelses indkomst . . . Viste du at det faktisk kr√¶ver svarene til hvad over halvdelen af de Nordjyske mure betaler i skat om m√•neden hvis de hver f√•r bare 10000kr brutto ! . Jeg kan godt forst√• ingen har lyst til at regne p√• denne kulturberigelse , da en h√¶ngebro fra Thybor√łn og til Manhattan nok vil vise sig at v√¶re… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Tak for linket til Shimon Peres¬ī tale.
Han er pr√¶cis og klar i m√¶let. Det var ogs√• godt, at han l√¶ste op af Hamas¬ī charter og af et Fatah medlems beskrivelse af Hamas og deres behandling af Fatah medlemmer. Hamas er en d√łdskult.

Jeg s√• programmet fornylig p√• norsk tv2 om Hamas og islamisk jihad. Det var forf√¶rdende. De foretager sig absolut intet konstruktivt. De hjernevasker b√łrnene fra helt sm√•, og det eneste de g√•r op i er, hvor mange j√łder de kan dr√¶be.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Magga 18:15 Pr√¶cist – og det siger emperien ogs√•! Og den er gammel hvis vi regner fra det tidspunkt hvor araberne p√•begyndte deres annekteringer af ikke-islamiske lande . ‘Enten er araberne skruet ganske anderledes sammen oven i hovedet end resten af denne klodes mennesker. Eller ogs√• geb√¶rder de sig som de g√łr fordi de forl√¶ngst har fundet ud af, at det at optr√¶de som b√łller med l√łgne og bedrag som specialer giver gevinst ! For de fleste √łnsker ikke at tage s√•danne former for adf√¶rd til sig for at g√łre brug af dem. Men hvis det er det eneste der… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Ang√•ende Helle Sjelle er det vist mere kompliceret end som s√•. Hun deltog trods alt i pro-Israel-demonstrationen i Kbh.”

Er det? Hvad med en uselvst√¶ndig kujon, der kun t√łr tage afstand fra, hvad flokken som helhed tager afstand fra? Eller en dogmatisk anst√¶ndighed, eller simpelthen manglende selvst√¶ndig stillingtagen til det d√¶moniserende sladder, der er omkring Wilders.

Magga
Magga
12 years ago

Jo, jo, jeg har forstået det svenske system og idylliseringen, men lad mig så sige det på en anden måde: skolerne brænder, og det bliver værre og værre Рuanset hvor stor den svenske idyl og forståelse er.

Faktisk ser det ud, som om den svenske idyl og forståelse er ren benzin på bålene hver eneste dag.

Heraf konkluderer jeg, at kvalmende kn√¶fald for muslimer ikke bel√łnnes men misbruges, og det samme m√łnster ses i Norge.

Så det er bare med at skrue bissen på.

Kakao
Kakao
12 years ago

@JensH

Angående Helle Sjelle er det vist mere kompliceret end som så. Hun deltog trods alt i pro-Israel-demonstrationen i Kbh.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@TV 8: Angsten for Sverigedemokraterna

Nogen der har et link til den rapport han fabler om ? Kan godt være det bare er mig men kan intet finde .
Vil godt lige se hvem og hvor der skrives “Anti-Muslimsk stemning” da det da er noget af en udmelding om et land der i den grad har givet Islam frie t√łjler .

Nogen der kan hjælpe ?

(her http://sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00175/vardegrund_175076a.pdf Steen)

Magga
Magga
12 years ago

Man kan da ikke sige, at de i praksis nedtoner urolighederne, når der brænder en svensk skole hver eneste dag og hvert år deuden en masse kirker.og andre offentlige bygninger. .

Magga
Magga
12 years ago

I Norge har de også meget plads, men der er kun 4.7 mio. nordmænd på 385.199 kvadratkilometer, og indvandringen har turbo på.

Magga
Magga
12 years ago

Mit indlæg overnfor var en kommentar til den svenske video, hvor intervieweren talte om 500.000 muslimer.

Man kan også se sådan på det, at der er mange flere svenskere pr. muslim end der er danskere pr.muslim

Magga
Magga
12 years ago

Sverige er mere end ti gange så stort som Danmark, og der er omkring 500.000 muslimer.

Hvor kom tallet 500.000 mon fra?

I alle tilf√¶lde er der i gennemsnit mange, mange flere muslimer og ikke-muslimer pr. kvadratkilometer i Danmark, hvis man ser s√•dan ¬®p√• det, og det vil i l√¶ngden give en anden udvikling. Der er kortere mellem de danske ghettoer end mellem de svenske. Banderne kan i l√łbet af kort tid komme hinanden til udns√¶tning i hele Danmark.

Johansen
Johansen
12 years ago

Helle Sjelle afvisning af Geert Wilders er besk√¶mmende. Han har dog om nogen pr√łvet p√• egen krop, hvad det koster rent personligt at kritisere islam.
De konservative er efterhånden blot en klon af de radikale. Det så vi også udstillet under Gaza-konflikten med en noget vag udenrigsminister.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Det er ikke f√łrste gang Burmester skriver lige ud af posen p√• et forst√•eligt dansk! The Muslim Brotherhood bearbejder Egypten ret s√• intenst – som de ogs√• er i sving med bearbejde de Vestlige lande. Denne giftige, islamiske organisation med dens utallige fraktioner er en fjende af alt ikke-islamisk og samtlige ikke-muslimer. Bin Laden har slet ikke den klasse og indflydelse som T.M.B. har. De vil det samme, nemlig det verdensomsp√¶ndende Khalifat der styres af Shariaen. Men T.M.B. er dem der har de virkelig intelligente ombord – og det kan ses ud af deres succeshistorie i Vesten hvor det er… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Familien i Cairo best√•r af en gymnasiel√¶rer, hans hjemmeg√•ende hustru, tre d√łtre og en s√łn. S√łnnen Muhammed kom til sidst og var vildt √łnsket, for en s√łn m√• enhver islamisk familie have: ¬ĽMuhammeds pik har – for at sige det ligeud – faktisk altid v√¶ret en v√¶sentlig del af familielivet! Mens han var helt lille, kyssede tanterne den, n√•r de kom p√• bes√łg ‚Ķ De kunne ogs√• finde p√• at stille sig i ring omkring Muhammed og pege p√• den lille t√¶ndstik mellem benene p√• ham, mens de sagde: ‚ÄėDet er vores lille herre,‚Äô selvf√łlgelig refererende til, at det var… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Morlille

En meget rammende beskrivelse af en ligegyldig politiker som der er alt for mange af i Folketinget.

Sjelle kommer vi til at se p√• i mange, mange √•r for som de √łvrige levebr√łdspolitikere skal hun nok s√łrge for at bide sig fast i taburetten.

Hvor findes de, der kunne l√łfte niveauet ?

Måske det er med politiker-materialet som med vejret :

f√łr i tiden havde vi rigtige vintrer med masser af sne og kulde og somrer med sol og varme.

I dag er det halvkolde, snefrie vintrer og somrerne er halvk√łlige og regnfulde.

Skidt for mennesker, dyr og planter.

morlille
morlille
12 years ago

Helle Sjelle er ikke andet end en damebladspolitiker. Der er absolut intet andet end evt. papilotter mellem √łrerne p√• hende! De konservative er p√• vej i den retning, vi allerede har set de radikale forsvinde og med s√•danne kvindelige yngre amat√łrpolitikere som de konservative kan pr√¶stere, er det ingen skam.

JensH
JensH
12 years ago

Helle Sjelle er en af disse typiske tandl√łse konservative hatte-damer, som for alt i verden ikke √łnsker at l√¶gge sig ud med ‘den gode smag’ p√• det kulturradiakle parnas. S√• hellere hyle med i koret, og dermed ikke risikere noget.

Janne
Janne
12 years ago

Det konservative folkeparti til fredagsb√łn.

h t t p://www.berlingske.dk/article/20081010/politik/810100312/

Janne
Janne
12 years ago

De konservative vil ikke invitere Wilders til Danmark til debat, men det konservative folkeparti vil godt sende en konservativ borgmester i dansk moske uden at tage afstand fra de steder i koranen hvor ikke-troende og anderledes troende omtales som vantro og som nogen der skal forf√łlges og straffes for at t√¶nke og tro anderledes end tilh√¶ngere af koranen.

Als
Als
12 years ago

Flot sammenfatning af Laug Mathiasen. Det b√łr huskes, at justitsminister Ninn Hansen udtrykte frygt for at alt for mange flygtninge ville ankomme og give anledning til social uro og raceuroligheder og han tilf√łjede, ‚Ä̂Ķ..meget siger mig, at vi skal passe p√•, hvis, hvis vi med vores lille befolkning p√• fem mio. √łnsker at v√¶re en nationalstat i fremtiden‚ÄĚ. (JP 10.04.83). Ninn fik som bekendt Hans Gammeltoft-Hansen‚Äôs og resten af godme-segmentets had at f√łle p√• et senere tidspunkt. Hvem har egentlig skadet Danmark mest Ninn eller de ovenn√¶vnte, der aldeles ustraffet fortsat modtager deres fede offentlige pensioner eller sidder i fede… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

Nej uha da da Geert Wilders med til en konference om islamisme og ytringsfrihed . Det g√•r virkelig ikke manden siger jo hvad folk t√¶nker . Ogs√• laver han ovenik√łbet film om terroren der p√•st√•r at Islam har noget med det at g√łre ! . Manden lider jo af tvangstanker , vi andre ved da udm√¶rket godt at Islam er fredens religion og altid har v√¶ret en berigelse for de samfund hvor Islam har valgt at sl√• sig ned . . Det er jo ogs√• tydeligt at “Fitna” er Wilders frifantasi han via Paint Shop Pro har lavet til lyd… Read more »