30
jan
Seneste opdatering: 1/2-09 kl. 0111
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige ¬†har n√¶sten realiseret ¬†Glistrups gamle forsvarspolitik. Sverige kan med en vis ret opfattes som et passivt medlem af NATO. Hvorfor de ikke tager skridtet fuldt ud, h√łrer til en af de st√łrre g√•der.

‚ÄĚ√Ör 2014 √§r 2 000 man insatsberedda. 300 man kan mobiliseras direkt.‚ÄĚ

F√∂r detta skall vi betala 40 miljader kr om √•ret, kanske mer. F√∂rsvaret √§r den mest vansk√∂tta politiska fr√•gan n√•gonsin i detta arma land – aldrig har s√• f√• politiker √•stadkommit s√• stor skada f√∂r s√• m√•nga p√• s√• kort tid.Den svenska f√∂rsvarspolitiken √§r som en sketch ur Monthy Pyton, ganska kul om det inte vore s√• allvarligt att komedin g√§llde nationens s√§kerhet. John Cleese som f√∂rsvarsminister, det vore n√§stan lika kul som Tolgforsen.Var och en begriper att man inte kan f√∂rsvara ett land n√§stan lika stort som Frankrike och med 400 mil kust med en styrka som uppg√•r till ett par tusen man, n√•gra stridsvagnar och en handfull flygplan. ¬†Jag skulle tro att Sverige i dag kan intas och ockuperas av en styrka som ej √§r st√∂rre √§n 5 000 man – det blir bara en liten marginell diversion f√∂r ett krigf√∂rande land som deltar i en st√∂rre europeisk konflikt. Kurt Lundgren. Nordens mindste og dyreste h√¶r. En svensk soldat koster over 10 gange mere end en finsk.,Mest oroande med √ĖB:s f√∂rslag √§r ingreppen i v√•r f√∂rm√•ga till strid p√• svenskt territorium

Der er selvf√łlgelig dette uafviselige argument imod et forsvar:

“√Ąr vi inte redan intagna av fr√§mmande makt? 100.000 personer/√•r med fr√§mmande kultur och spr√•k h√•ller l√•ngsamt och helt fredligt p√• att ta √∂ver v√•rt land. S√• vad fan ska vi med ett f√∂rsvar till?”

Muslim population ‘rising 10 times faster than rest of society’
Det er m√•ske udtryk for klassisk britisk understatement n√•r Ceri Peach, Professor i Social Geography ved Manchester University, i samme artikel siger om pakistanerne og bengalerne at “They have got extremely strong family values but it goes together with the sort of honour society and other kinds of attributes which people object to […]¬† So you are dealing with a pretty complex situation”. Un√¶gteligt. Der udvandrer en brite i gennemsnit hvert andet minut, og i kommentarerne siger en James “It will be interesting to watch this situation develop. I’ll be doing it from the other side of the Atlantic” (LFPC).

The Muslim population in Britain has grown by more than 500,000 to 2.4 million in just four years, according to official research collated for The Times. The population multiplied 10 times faster than the rest of society, the research by the Office for National Statistics reveals. In the same period the number of Christians in the country fell by more than 2 million. Experts said that the increase was attributable to immigration, a higher birthrate and conversions to Islam during the period of 2004-2008, when the data was gathered. Times Online

“We are losing Europe”

Friskt interview med “den yderligg√•ende” Geert Wilders, min. af Jesse Petrilla der skrev Frontpage Mag artiklen omtalt nedenfor . Via Veritas Universalis. I mellemtiden i Holland:¬†One of the lawyers behind the prosecution of Freedom Party (PVV) leader Geert Wilders has asked for bodyguards because of threats from Mr Wilders’ supporters

Islamologer og politik

Islamologer ¬†st√•r p√• r√¶kke ¬†for at skyde Roseng√•rdsrapporten ned. Idag er det s√• det, at Ranstorp beskytter sine kilder.Skulle han offenligg√łre alle informanter der arbjeder der? Hvad har islamologer i det hele taget med en rapport at g√łre, der handler om politik og Sveriges sikkerhed ?

Lars Nicander menar att de känsliga personintervjuerna i Rosengårdsrapporten krävde destruktion av källmaterialet.

РDet här var minnesanteckningar som inte vi betraktade som allmänna handlingar. Det finns en målkonflikt men vi var tvungna att skydda identiteten på intervjupersonerna. Enligt gängse forskningsetik ska källmaterial arkiveras i tio år? РOm det handlar om vanligt källmaterial, ja. Men här handlar det om individens skydd.Forskarvärlden rasar mot söndertuggade källor, Källmaterialet i Rosengårdsrapporten polisanmält

Endnu en salamiskive af Danmark: Israelske sælgere rejst hjem af sikkerhedsgrunde

Efter mit bedste sk√łn bunder umuligheden af dialog med de anst√¶ndige og apologeterne i at de taler om individer med individuelle kvaliteter, mens vi islamoskeptikere/fober taler om systemet islams konsekvenser for de samfund hvor det sl√•r rod. Denne seneste udvikling i sagen om skuddramaet i Odense illustrerer min p√•stand: Det hj√¶lper intet som helst at skelne mellem ‘muslimer’ og ‘islamister’, ‘moderate’ og ‘radikaliserede’, ligesom det ikke nytter noget refleksm√¶ssigt at give igen med at ‘de fleste er moderate og √łnsker bare at leve et fredeligt liv’. Systemet islams tilstedev√¶relse har nu f√•et den konsekvens at en aldeles sagesl√łs gruppe udlandske statsborgere ikke kan opholde sig her l√¶ngere. Det er altid godt at kigge p√• makrotendenserne i fugleperspektiv: Millioner af mennesker i den muslimske verden er villige til at ofre alt for at bev√¶ge sig herop. For disse israelere peger pilen i den modsatte retning. N√¶rt forbundet med denne salamiskive af afst√•et national suver√¶nitet er ogs√• de europ√¶iske landes mulighed for (helt hypotetisk) at bakke op om Israel i en evt. kommende storkrig i Mellem√łsten. Denne mulighed er forsvundet for altid, uden det mindste pip i medierne. S√•dan forandrer Europa sig i disse √•r, og det hj√¶lper i denne forbindelse intet at gr√łnthandleren nede p√• hj√łrnet er s√• flink (LFPC).

ODENSE: De 15 israelske s√¶lgere, som gennem lang tid har solgt cremer og helseprodukter i Roseng√•rdcentret, har nedlagt deres boder og er rejst hjem. Det er sket efter r√•d fra Politiets Efterretningstjeneste (PET), efter at to af s√¶lgerne nyt√•rsaftensdag blev ramt af skud, formentligt affyret af en 27-√•rig dansk-pal√¶stinensisk mand fra Vollsmose. – De har i samarbejde med PET besluttet at lukke deres aktiviteter ned. Ikke kun her i centret, men i hele Danmark, siger centerchef Carsten Lindblad, Roseng√•rdcentret.[…]

– Som de har fortalt mig, har de ogs√• valgt at tr√¶kke sig tilbage i samarbejde med den svenske sikkerhedstjeneste, s√• derfor har de ogs√• indstillet deres salg i Sverige, siger centerchefen. […]

– Beslutningen er √•benbart sket, mens de to var indlagt p√• Odense Universitetshospital (OUH). Om de har trukket stikket for tid og evighed. kan ingen nok sige noget om nu, siger Carsten Lindblad. […] PET sendte j√łder hjem til Israel

Arabisk i latinskolen – et stort og vigtigt sprog

Arabiska införs som modernt språk på gymnasiet i Malmö från och höstterminen i år. Beslutet fattades av Malmö Utbildningsnämnd på fredagen.Arabiska görs därmed tillgängligt som språkval för alla elever i likhet med exempelvis spanska, franska och kinesiska. Placeringen blir på Malmö Latinskola.

‚Äď Det √§r oerh√∂rt gl√§djande att vi nu kan bredda elevernas spr√•kval med √§nnu ett stort och viktigt spr√•k, s√§ger utbildningsn√§mndens ordf√∂rande, kommunalr√•det Agneta Eriksson (S).Latinelever kan v√§lja arabiska

Sveriges selvskabte ¬†ungdomsarbejdsl√łshed

er i meget h√łj grad importeret, dertil bidrager ¬†arbejdsmarkedsstruktur (LAS-loven)

Arbetslösheten bland ungdomar fortsätter att stiga i både Sverige och inom EU.Sverige hade vid årsskiftet den tredje högsta ungdomsarbetslösheten i EU. Endast Spanien och Ungern hade högre arbetslöshet bland ungdomar. Inom EU låg ungdomsarbetslösheten i december på 16,4 procent och motsvarande siffra i Sverige var 22 procent. Det visar siffror från EU:s statistikbyrå Eurostat. Hög ungdomsarbetslöshet i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
12 years ago

Lidt af en parallel til Bonnichsen/Dalsgaard-Nielsen/Obama-linjen med ikke at kalde jihad for jihad osv., i h√•b om at jihadisternes jihadiske aktiviteter derved mister legitimitet. We’re in for a rough ride, som b√•de GoV og Jihad Watch har skrevet de sidste dage. Der skal √•benbart en eller anden st√łrre katastrofe til f√łr virkeligheden kommer p√• dagsordenen.

PeterK
PeterK
12 years ago

Mer’ symptombehandling.

Venstre i √Örhus vil nu rive nogle af blokkene ned i Gjellerup. Fatter de ikke, at det ikke er boligerne, der er noget galt med, men dem de bor i dem.

Fjern problemets årsag, og problemet forsvinder. Fjern symptomet, og problemet er der stadig.

JensH
JensH
12 years ago

“Og pyromanbrandene har i hvert fald intet med islam at g√łre”

Nej, selvf√łlgelig ikke. Hvor f√•r du den ide fra?? Det er selvf√łlgelig samfundets skyld, og ‘de unges’ hang til brandstiftelse skal udelukkende ses som et n√łdr√•b om hj√¶lp!!!

Johansen
Johansen
12 years ago

Lettere omskrevet ordsprog: Kedsomhed er roden til alt ondt. ūüôā
Og pyromanbrandene har i hvert intet med islam at g√łre – og hvo den som p√•st√•r det.

JensH
JensH
12 years ago

@Helge D-H

“100% enig. Vi lever p√• l√•nt tid.”

Nej, nej, så sort ser det slet ikke ud. Politiet kan idag meddele Politiken, at de mange påsatte brande til biler og institutioner skyldes de unge kulturberigere keder sig:

http://politiken.dk/indland/article640445.ece

S√• nu hvor vi har fundet √•rsagen, s√• kan vi ogs√• g√łre noget ved. Jeg vil foresl√• at vi opretter en masse nye ungdomsklubber og s√• i√łvrigt bevilliger langt flere penge til ‘integrations-projekter’ Det er pr√łvet f√łr og det virker.

(p.s. Ironi kan være anvendt)

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Johansen 100% enig. Vi lever p√• l√•nt tid. Man besvimer n√¶sten, n√•r man ser med hvilken kynisme de Politisk Korrekte nyttige idioter har bragt europas oprindelige nationers befolkinger i for en suppedas. Desv√¶rre er der stadig for mange sofadanskere som stadig ikke kan eller vil tro p√• os. -ogs√• n√•r man henviser til Euro-Mediterranean-aftalen. Jeg har en film i tankerne, som egentlig f√łlelsesm√¶ssigt b√łr fremme forsvarsviljen hos Danerne. men den er s√• historisk komprommiteret at jeg vil eftersp√łrge en Dansk eller Svensk alternativ film. Det er i sin vorden selv at lave denne filmanmeldelse. Tror du Hr. Johansen vil lave… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Vivi Andersen

Nej, det er ikke muligt at forsvare massekoloniseringen, for den er en katastrofe.

Der er stadig masser af nyttige idioter, som desv√¶rre ikke vil se virkeligheden i √łjnene. De mangler ganske enkelt viljen til at forst√•, hvad det er for en suppedas, som Europa st√•r i den dag i dag. Fremtidsperspektivet er EUrabia.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Johansen Arne Melchior gik i hans tid som medlem af Folketinget ind for indvandringen hertil fra de arabisk/islamiske lande. Dengang forstod jeg det ikke, at han som j√łde kunne finde p√• at forsvare dette og ligefrem mene det var et gode med denne form for berigelse af det danske samfund. Jeg tror s√•m√¶nd ikke at br√łdrerne Melchior ikke kan se og h√łre. Men jeg tror at Arne Melchior ikke vil vedg√• dette offenligt, da hans tidligere udsagn stadig huskes af en del danskere. Han n√¶rer nok ingen √łnsker om i dag at skulle diskutere/forsvare disse holdninger han indtog dengang .… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Det der er sket p√• gader og str√¶der i k√łlvandet p√• Gaza-konflikten har da v√¶ret et vink med en vognstang om voldspotensialet blandt Hamas-sympatis√łrerne. P√• europ√¶isk plan er j√łdiske kulturforeninger og synagoger blevet angrebet, sm√¶deskrift p√• j√łdiske butikker, mordfors√łg p√• j√łder, afbr√¶ndinger af det israelske flag, volsomme protester ved de israelske ambassader, islamistiske kampr√•b som ned med demokrati, ned med Danmark, ned med Israel, alle j√łder skal dr√¶bes, Hamas, Hamas, jews to the gas, j√łder er fjender af Allah – for bare at n√¶vne nogle af de ut√•lelige h√¶ndelser. Maskerne er faldet og anti-semitismen har i den grad stukket sit… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

“F√¶tter H√łjben” (CD) skulle have samarbejdet med Glistrup om at holde statsl√łse Pal√¶stinensere ude af Danmark omkring 1983. I 1983 var Folketingsmedlem Arne Melchior blandt de politikere som ind√¶dt bek√¶mpede mogens Glistrup, og ans√• Glistrup for at v√¶re en ond racist. Lidet kunne Arne Melchior ane, at araberne i Danmark er blevet s√• mange, at det nu er dem som kan banke p√• bordet, og tage vore dages politikere i et stadig strammere f√łrergreb. Lidet kunne Arne Melchior forestille sig, at araberne i Danmark ville blive aggressorer, og vise deres j√łdehad. Efter skudepisoden i Roseng√•rdscentret, kan man l√¶se, at den… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Limewoody De er lidt foran os derovre i UK – men vi, den danske befolkning, kommer s√•m√¶nd ogs√• til at s√łrge for egne arrangementer til forsvar for os selv. Den hastigt voksende muslimske befolkningsandel i UK er en ubehagelig kendsgerning. Men de har i det mindste fremlagt unders√łgelsesresultaterne. Gad vide hvordan det forholder sig her i landet, hvor vi er tvangsindlagt til at g√¶tte os frem fordi de danske myndigheder ikke vil oplyse om hvordan befolkningstilv√¶ksten fordeler sig . Men vi kan nok regne med at den Engelske unders√łgelse ogs√• giver os et prej om hvad der foreg√•r her i… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

To interessante artikler Рikke mindst i sammenhæng:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1132128/Pictured-The-machete-wielding-vigilantes-patrolling-stockbroker-belt-village.html

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5621482.ece

I forbindelse med de to israeleres deportation m√• man sp√łrge om hvor alle godmenneskene er – Bj√łrn Elmqiust, Institut for menneskerettigheder osv, osv…

Janne
Janne
12 years ago

Eller – f√•r jeg lyst til at sp√łrge polemisk:

Er det netop multikulturens indtog i Danmark der tillader omr√•der af Danmark – her Vollsmose – at synke ned i kulturel, social, sproglig og √¶stetisk armod p√• den m√•de? Tillader at dele af Danmark ender som triste, indadvendte enklaver med intolerant og fordomsfuld k√łnsapartheid og lys-, frisk luft- og motionsforskr√¶kkelse?

Janne
Janne
12 years ago

Ghettoen Vollsmose er ikke udtryk for multikultur. Vollsmose er endt som en trist efterligning af en f√łrmoderne mellem√łstlig provins.

morlille
morlille
12 years ago

Det er dog den v√¶rste skandale hidtil, at man godt gemt i dagspressen kan l√¶se, at israelske g√¶ster er blevet smidt ud af landet, s√• herboende galninge kan f√• fred til deres forskruede galningelivsf√łrsel. Nu m√• I f…… se at f√• sendt klager afsted til taburetkl√¶berne i folketinget. Hvad h…… foreg√•r der? Er alle da blevet sindsyge? Hvor er de der plejer at gale op, n√•r folk sendes ud af landet? Hvor er dminnijournalisterne?

Janne
Janne
12 years ago

“De 15 israelske s√¶lgere, som gennem lang tid har solgt cremer og helseprodukter i Roseng√•rdcentret, har nedlagt deres boder og er rejst hjem. Det er sket efter r√•d fra Politiets Efterretningstjeneste (PET)…” Israelske s√¶lgere sendes hjem og pet forts√¶tter dialog med islamister… For nyligt lavede en veninde og jeg en udflugt til Vollsmose som vi har h√łrt og l√¶st s√• meget om. Vi ville drage til en af multikulturens (venstrefl√łjens) s√• h√łjt besungne h√łjborge som ogs√• kongehuset har rost til skyerne og hvad s√• vi s√•? En masse gr√• og dystre betonblokke hvor de fleste gardiner (eller t√¶pper) var trukket… Read more »

monse
monse
12 years ago

Ang. de israelske s√¶lgere: Mit badev√¶relse er fyldt med obeyyourbody cremer med d√łdehavssalt og ‚Äďmineraler. Jeg tror efterh√•nden jeg har flere krukker, end jeg nogenside kan n√• at forbruge. (Heldigvis er de popul√¶re gaver). Og hvorfor nu det? Jo, jeg har mange gange handlet med israelske s√¶lgere i butikscentre flere steder (ikke lige i Odense, for der kommer jeg desv√¶rre ikke s√• tit, men andre steder). Det er en sk√łr dille, indr√łmmet, men jeg har alts√• ikke kunnet st√• for dem, s√¶lgerne alts√•. De er gode s√¶lgere, og jeg har en svaghed for gode s√¶lgere, selvom jeg samtidig er helt… Read more »

Procopius
12 years ago

Hej igen, tak for de gode svar! Min pointe var bestemt ikke at Islam uden videre bukker under for fornuften og afl√łses af ummaens frivillige adoption af postmoderne humanisme samt en knusforelskelse i menneskerettighederne. Det sker n√¶ppe. Jeg skrev om Islams nederlag i Europa og verden. To ting som efter min mening h√¶nger n√łje sammen. Islam er lige kommet sig ovenp√• en slem fork√łlelse introduceret gennem to nederlag ved Wiens porte og osmannernes ydmygende deroute. Nu er islam igen parat til at deltage i h√łstballet og Europa st√•r p√• menukortet som f√łr. Min optimisme er derfor knyttet til Europas traditionelle… Read more »

Whodares
12 years ago

Ak ja, sammenholdt med denne, s√• er jeg tilb√łjelig til at give W ret i at Europa er ved at v√¶re tabt.
Udover at der nok nærmere er 10% og ikke 3% som de lykkeberusede islamister postulerer.

http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=8766

Magga
Magga
12 years ago

“Katrine Winkel Holm refererer til en artikel af Arthur Legger i internetmagasinet Sappho. Enten er Arthur Legger forkert informeret, eller ogs√• har Katrine Winkel Holm misforst√•et Arthur Legger i den internetartikel, som hun refererer til. Blasfemiparagraffen i Holland er ikke blevet udvidet. Tv√¶rtimod vedtog et flertal i det hollandske parlament 20/1 2009 at afskaffe blasfemiloven (artikel 147 i straffeloven) efter flere √•rs heftige diskussioner med de kristelige partier, som √łnskede at h√•ndh√¶ve loven. Ved samme lejlighed foreslog justitsminister Hirsch Ballin, som han har gjort f√łr, at udvide en anden paragraf (paragraf 137c i straffeloven) til at omfatte alvorlige forn√¶rmelser af… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

“Det hollandske parlament er svagt , de er kujoner . Det hollandske parlament best√•r af mange kujoner”

Og det sammen er det danske hvis ikke de t√łr invitere Geert Wilders .
Manden har jo godt fat i den lange ende og f√łr eller siden m√• selv den mest politisk korrekte kujon anderkende at selv om han har en uhyggelig d√•rlig frisure s√• har han s√• forbandet ret ! .