9
feb
Seneste opdatering: 10/2-09 kl. 0016
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et s√¶tning mange unge har h√łrt. P√• diskotek i S√łnderborg, p√• v√¶rtshus i √Öbenr√•, Haderslev, Kolding, ¬†men n√¶ppe i Rungsteds lyksaligheder. Pigerne er¬†blevet seksuelt chikanerede og drengene fysisk leml√¶stede. Det indg√•r i en hverdagsfort√¶lling og erfaring, ikke som l√¶serbreve i aviserne, men en “a fact of life” til senere brug.¬†¬†Hvilken vil man helst ikke t√¶nke p√•.¬†I Sverige er det kommet s√• vidt, at den plagede underklasse af brandbeskattede, h√•rdtarbejdende mindre bemidlede, der har m√•ttet l√¶gge ryg til elitens romantiske kultur-eksperimenter, fryder sig √•benlyst n√•r samme penge- og medie- elite rammes af det, de selv m√¶rker byrden af hver dag. En s√•dan skadefryd ligger os ganske¬†fjernt. Indtil videre.

Har Malenes for√¶ldre i Rungsted mon har stemt p√• Nyrup, Jelved, Lone Dybkj√¶r, Vestager, Lykketoft, Auken, Holger Nielsen, Villy S√łvndal, Mimi Jacobsen, Elisabeth Arnold, Helveg jun. sen. og ekstra senior, Birhte Weiss, Ritt Bjerregaard, Frank Aaen og forts√¶t selv listen, “ansvarlige politikere” som det jo hedder, undtagen n√•r ansvaret skal fordeles? Eller har de bare stemt Konservativt i den periode, hvad der i denne sammenh√¶ng kan komme ud p√• √©t ? ( Alle, der kunne svigte, svigtede, skriver ¬†Morten Uhrskov. Nogle svigter stadig, is√¶r i over-Danmark oppe langs kysten, hvor alt er, som det altid har v√¶ret, bortset fra p√• den s√•kaldte “perker-pl√¶ne” nedenfor Eremitageslottet. Et penibelt h√•r i hummer-suppen, dog hurtigt passeret med ¬†50 km/t. og soltaget oppe p√• cabrioleten.)

Det ¬†skal hun ta en snak med mamma og pappa om. M√•ske er politikerne med lidt held ansvarlige endnu, hvis ikke de lider af amnesi, anst√¶ndighedsbet√¶ndelse og derfor er indisponerede. Der sker en polarisering i disse √•r, den er i det store ¬†hele uafhj√¶lpelig, hvor lidt man end bryder sig ¬†om den. Den er p√• skinner. Sm√•lighed ? You ain¬īt seen nothing yet, n√•r historien for alvor begynder at rekapitulere, hvad disse h√¶derm√¶nd og kvinder har gjort ved Danmark. Den dag den rigtige regning forfalder og historikerne kan g√łr fallitboet op, da har disse ¬†riddere af Dannebrog √©n tr√łst: det blir ikke v√¶rst i Danmark. Vi vil f√• advarsler. Sverige, Holland, Belgien, England st√•r f√łrst for tur. De kan n√• at d√ł, emigrere eller strikke en d√•rlig ¬†undskyldning sammen. Aben er ¬†deres b√łrns, Malenes j√¶vnaldrende og hendes b√łrns. Reservatet Politiken har antagelig ogs√• nogle √•rtier endnu at fabulere i, med √łgede krav til sproggymnastikken, inden t√¶ppefald og den fuldst√¶ndige moralske bankerot.

Vil de allesammen ¬†blive husket efter fortjeneste til den tid? Mit g√¶t er, n√¶ppe! Ingen er mere verdensber√łmte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og f√¶rre tager det over 24 timer at glemme, n√•r de er d√łde. Hvem husker Weekendavisens fremragende¬†¬†Bent Albrectsen, Berlingerens Jens Kistrup eller Politikens Robert Nauer ? N√¶h, det er tante Karen fra Ping klubben og Matador, der gik over i historien, de trivielle der skrev den uskyldige Danmarkshistorie. Dannebrogsridderne skal alligevel ristes en rune her for deres varige indsats, selvom det naturligvis er bedre at v√¶re en stor “kulturpersonlighed” mens man lever, end bagefter. Men nogen b√łr huske dem.

Tre gymnasiepiger blev overfaldet p√• Hovedbaneg√•rden af en gadebande. Politiet greb fire gerningsm√¶nd p√• fersk gerning, men lod dem g√•, selv om pigerne ville anmelde dem for grov vold. Senere afviste Station City at modtage pigernes anmeldelse. Se og h√łr Malenes historie om politisvigt her.Video: ¬†‚ÄĚTil sidst kunne jeg ikke st√• oprejst l√¶ngere‚ÄĚ

35 jihad training compounds on American soil

Here is a press release from the Christian Action Network: “Never-Before-Revealed Terrorist Training Video Exposes 35 Compounds On American Soil”:

“Act like you are his friend. Then kill him.” – Sheik Muburak Gilani explaining how to kill American infidels

Washington, DC-The American public was never supposed to know. The 2006 Justice Department document that exposes 35 terrorist training compounds in the U.S. was marked “Dissemination Restricted to Law Enforcement.” All the copies of Sheik Muburak Gilani’s terrorist training video, “Soldiers of Allah,” had been confiscated and sealed-all of them, that is, except one-that Christian Action Network now reveals in the documentary Homegrown Jihad: The Terrorist Camps Around the U.S. […] 35 jihad training compounds on American soil

Politisk mordfors√łg i Sverige

Ig√•r blev den ledende nationaldemokrat Vavra Suk, fors√łgt myrdet af “antifascister”. (Vi rubricerar √§rendet som mordf√∂rs√∂k, s√§ger S√∂derortspolisen, AFAiter f√∂rs√∂kte m√∂rda NDare med sten). Sverige har en “stolt” tradition p√• det omr√•de. Der er rigtig mange mennesker i Sverige, der ikke helt har forst√•et, at demokrati er samtale. Samtale mellem folk, der taler samme “sprog”, vel at m√¶rke. Det samme gjaldt i h√łj grad de forsamlede arabere p√• Stortorget. De kan bare ikke l√¶re, at uenighed ikke er carte blanche til at maltraktere og true folk. Ganske vist har Nationaldemokraterne ikke opfundet den dybe politiske tallerken. For meget Karl d. 12 og David Irving til nogensinde at passere o.5 % i meningsm√•lingerne, men derfra til et kvalificeret mordfors√łg. Vi ved fra Hasse Alfredsson, at en enfoldig idoit har et liv i sin egen ret..Jeg har dog sp√•et politiske mord tidligere, de er ogs√• kommet s√• sikkert som regn i svampes√¶sonen, og der vil komme flere, s√•dan som kortene nu er fordelt. Jeg var i Sverige, da Palme blev myrdet, – n√¶r Osby, for en sikkerheds skyld – men slap hjem uden at blive tiltalt, til trods for det brune ¬†h√•r. Relativt sj√¶lden kul√łr i 1986, man husker ¬†fantombilledet. ND er ikke nazister, de er bare ramt af den s√¶rlige, svenske politiske uskyld, der ligner idioti og s√• har de haft for f√• historietimer i skolen. S√•dan g√•r det, n√•r verden lader √©n i fred med ens egne tanker i et par hundrede √•r. Hele det politiske spektrum bliver kulret og forrykt. En lille smagspr√łve fra Nationaldemokraternes partiprogram bare s√• man ved, i hvilket univers vi bev√¶ger os.

Begränsa inflytandet av främmande kulturer i Sverige, särskilt sådana vars uppfattningar går stick i stäv med det traditionellt svenska. Prioritera sunda ideal i offentliga sammanhang som visar upp eftersträvansvärda och livsbejakande egenskaper. Begränsa offentlig exponering av nedbrytande eller degenererande inslag såsom glorifieringen av perversioner, sjuk konst och framhävandet av amerikansk ghettokultur. Detta görs bäst genom att låta de boende i området själva välja vilken konst de vill ha.

Byggarkitektur är en form av offentlig konst. Byggarkitekturen och den offentliga konsten påverkar människors välbefinnande och skall därför tas på största allvar. All offentlig konst skall utgå från folket.Byggarkitekturen och den offentliga konsten skall ha som mål att försköna samhället och skapa harmoni, välbehag och inspiration hos den enskilde medborgaren. Vackert och skönt är vad majoriteten av svenskarna uppfattar som vackert och skönt. På samma sätt som konstnären har frihet att ställa ut sina verk på ett galleri skall medborgaren ha rätten att slippa osund konst i sin vardag.

Den lille charm√łr med klumpfoden, Magda og de mange filmskuespillerinder, er passeret helt uford√łjet gennem systemet. “Wollt Ihr¬†die totale Bewusstlosigkeit ?”.¬†Det tar¬īikke mange offentlige kegler. Gi¬ī mig noget “syg og degenereret kunst,” tak, og lad s√• v√¶re med at sl√• hinanden ihjel s√• l√¶nge. Bare lidt endnu.

T√łrkl√¶der og dialog mod pyromanterror

R√§ddningstj√§nst Syd hoppas locka fler med m√•ngkulturell bakgrund att bli brandm√§n. Nu har 24 elever som valts ut bland 186 s√∂kande p√•b√∂rjat en konstnadsfri specialutbildning som bland annat finansieras av EU.‚Äď Huvudm√•let √§r att vi ska f√• en √∂kad integration och m√•ngfald i v√•r egen organisation. Det finns ett behov att komma ut med information p√• annat spr√•k √§n svenska i v√•ra omr√•den, s√§ger Andreas Berg.

‚Äď De som bor i omr√•det ska k√§nna igen sig n√§r r√§ddningstj√§nsten kommer p√• plats. Sammanlagt finns omkring 14 olika spr√•k representerade f√∂rutom svenska och engelska bland eleverna. Shatila Salami hoppas att hon med sitt modersm√•l arabiska ska kunna hj√§lpa till inte bara med information utan √§ven som f√§rdig brandman s√• sm√•ningom. ¬†‚Äď Jag tror att de kan k√§nna sig mer trygga n√§r jag kan hugga in med arabiska, s√§ger Shatila Salami. ¬†Brandm√§n med olika bakgrund s√∂kes, ¬†Sl√∂ja ska stoppa muslimer fr√•n br√§nder,og mere svensk underkastelse:¬†Sm√•barn tvingas recitera Koranen.

Krarup: Manden der er lyst i band

“Hvordan g√•r det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?”, sp√łrger S√łren Krarup. Tja, det er jo det vi her spekulerer over og pr√łver at indkredse i almindelighed, men der kan godt gives et kort svar hvad ang√•r det personlige: Det er fordi sandheden er ilde h√łrt. P√• samme m√•de som Ayaan Hirsi Ali er “oplysningsfundamentalist”, Lars Hedegaard er “monomant optaget” af islam, Wafa Sultan er “populist”, p√• samme m√•de er Geert Wilders “h√łjreorienteret”, “skinger” og “indvandrerkritisk”. Disse etiketter, for mere er dette ikke, samt hans frisure og et engang udtalt √łnske om at forbyde Koranen, er alt der sk√łnnes n√łdvendigt til at afsl√• at besk√¶ftige sig med substansen. Og det virker jo: Der har jo ikke ligefrem rejst sig nogen storm af protester med krav om falsifikation af hans centrale pointer. Og det skal de v√¶re glade for, hans bagtalere, for s√• ville de komme til kort (LFPC).

Sidste √•r h√łrte jeg den hollandske politiker Geert Wilders tale i Landstingssalen p√• Christiansborg. Han var inviteret af Trykkefrihedsselskabet af 2004 og talte til en temmelig stor forsamling p√• et smukt engelsk.

Hvorfor n√¶gte, at jeg havde v√¶ret sp√¶ndt p√• at h√łre ham? Rygterne var jo g√•et. Den ene politiker efter den anden journalist havde ford√łmt ham som en uhyggelig og uhyrlig type, og vores statsminister, hvis vurdering jeg ville till√¶gge en vis v√¶gt, havde taget drastisk afstand fra ham.
√Örsagen hertil var i f√łrste r√¶kke den film Fitna, der undsagde islam som en totalit√¶r trussel mod kristenheden og Europa. Anders Fogh Rasmussen havde ganske vist ikke set filmen. Det havde jeg. Jeg havde kunnet konstatere, at det var en saglig og pr√¶cis identifikation af islam som en bloddryppende lovreligion, en undertrykkende og aggressiv ideologi.

Wilders havde simpelt hen læst Koranen. Det var denne bog, han citerede. Uimodsigeligt og uafrysteligt. Men Anders Fogh Rasmussen sagde nej uden at vide, hvad han sagde nej til.

Det skuffede mig, men gjorde mig ogs√• mere nysgerrig med hensyn til Wilders. Var han s√• slem, som en udbredt opinion i Europa ville g√łre ham til? Hans tale og optr√¶den p√• Christiansborg dementerede denne bandlysning fuldst√¶ndigt. Et kultiveret, l√łdigt og begavet menneske, som holdt en tale af √•nd og historisk og kulturel indsigt. Hvordan g√•r det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?

Derom spurgte jeg mig selv sidste √•r, da jeg m√łdte ham, og det samme sp√łrger jeg om i √•r, hvor st√¶rke kr√¶fter vil forhindre ham i at deltage i den konference om islam , som han er selvskrevet til at v√¶re deltager i – endda en meget fremtr√¶dende og betydningsfuld deltager.

For han har erfaringer. Han ved, hvad han taler om. Han, en folkevalgt hollandsk politiker, m√• leve under jorden i sit f√¶dreland, vogtet af livvagter i en grad, s√• han er afsk√•ret fra at leve et almindeligt familieliv, truet af islamister og terrorister. Og s√• skal han oven i k√łbet t√•le at blive lyst i band af det offentlige liv i Europa.
Jeg har et forslag. Det er stilet til Helle Sjelle (K), som afviser Wilders’ deltagelse i islamisme-konferencen. Det er for s√• vidt ogs√• stilet til Anders Fogh Rasmussen og dem, der mener som han. G√• til kilden! Lyt til Wilders selv! L√¶s ham p√• dansk! Forholdet er, at tidsskriftet Nomos i sit sidste nummer har trykt en tale, Geert Wilders holdt 25. september 2008 i New York.

Den er – vil jeg skynde mig at sige – oversat til dansk, og den giver et klart og overbevisende billede af denne bandlyste hollandske politiker. Igen er jeg blevet sl√•et af Geert Wilders’ sans for historie og kulturel sammenh√¶ng. Danske politikere kunne l√¶re meget. Denne holl√¶nder ser tingene i sammenh√¶ng og perspektiv, og enhver europ√¶er b√łr lytte til hans ord.
Nu er de tilgængelige. Nomos har trykt dem. Talen foreligger. Læs den, Helle Sjelle!

S√łren Krarup: Manden der er lyst i band [Berlingske Tidende, 8.2.2009, ikke online]

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Lidt fremskridt i Malene-sagen: politiet har sigtet en 16-årig pige for overfaldet.
Pigen som slog, sparkede, spyttede på, og rev hårtotter af voldsofferet, er af anden
etnisk oprindelse end Dansk. Og undskyldte sig med at have været fuld.
Hvis hun er muslim måtte hun ikke drikke spiritus.
Endvidere har politiet indkredset 10 delagtige i overfaldet, og vil tage straffelovens
§244 i brug.
Der henvises til:
http://www.berlingske.dk/article/20090213/forbrydelsen/90213165/
N√•r voldsofrene g√•r til pressen og st√•r frem, og episoden om politisvigt bliver kendt, f√•r det politiet til at oppe sig. ūüėÄ

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Politi slendrian i Malene-sagen. De ansvarlige betjente som afviste anmeldelsen, Ole og Rasmus if√łlge Malene, kan man pludselig ikke finde. Dette er det seneste man kan l√¶se i Berlingske Tidende. Efterforskningen ser ud til at tr√¶kke i langdrag. En langvarig sagsbehandling vil v√¶re en f√łlelsesm√¶ssig belastning for hende, foruden alle de traumer hun har p√•draget sig efter overfaldet, n√•r hun hellere skal t√¶nke 100% p√• at f√• en optimal studentereksamen. -Og s√• er det blevet √łdelagt ved politi-svigt og udeblevet retf√¶rdighed. Etnisk vold rammer b√•de h√łj som lav, men den √łvre middelklasse har bedre mulighed for at undg√• muslimske ungdomsbander… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hurtigere links findes her:

Normal hastighed
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-original.mp3

Kvart hastighed med bevaret toneleje (spektrum), dobbelt lydstyrke
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-25pct-hastighed.mp3

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

@Barfbag Og hvis nogle f√• stadig skulle v√¶re i tvivl … ūüėČ Perker eller perle – original x 2 – 25 % hastighed, samme toneleje via FFT.mp3 (76.33 KB) http://www.megaupload.com/?d=XPGTHNEV S√• er der vist lizzom ikke mere at diskutere, vel ? “Lydeksperten” og TV-Kaos-folkene tog grueligt fejl – m√•ske med vilje for sidstn√¶vntes vedkommende ? – og de andre TV-stationer med adgang til alskens avanceret teknisk udstyr og avanceret software var ikke deres opgave voksne. M√•ske √łnskede jounalisterne “ubevidst”, at det var sandt – evt. p√•virket af den fejlagtige tekstning fra TV-kaos ? – for her var da sandelig en… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Malene X brænder igennem, når hun træder frem i pressen.
Dette voldsoffer blandt mange, er der sat ansigt på.Der er bare det, at hvis hun tager politiets undskyldning for gode varer, og siger det var så det
-falder sagen til jorden, og episoden er glemt om 14 dage.
Og på et senere tidspunkt er det nogle andre piger som bliver overfaldet,
uden at de går til pressen.
Der må være nogen som læser snaphanen.dk , eller uriasposten.net
som kender, eller tilh√łrer Malene X’s omgangskreds
http://www.ghg.dk/forside0708/gaester.htm
Og råde hende til, at hun fortsat ikke skal finde sig i dette politisvigt.

JensH
JensH
12 years ago

@HelgeD-H “kan m√¶rke aggressorernes vold s√• deres for√¶ldre vil gribe til n√¶ldens rod”. Jeg er desv√¶rre bange for du har ret. Ikke at jeg √łnsker nogen skal blive udsat for vold, men s√•l√¶nge det kun er underklassens b√łrn der er ofrene, vil det v√¶re muligt for ‘den p√¶ne og anst√¶ndige’ middelklasse at feje den ubehagelige virkelighed under gulvt√¶ppet. Jeg tror desv√¶rre at f√łrst n√•r b√łrnene af det bedre borgerskab bliver ramt af volden vil der komme fokus p√• problemet. Deres rescourse-st√¶rke for√¶ldre vil ikke finde sig i at deres poder bliver udsat for den slags, og de skal i s√•… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@JensH -Det er jo ogs√• det scenarie Morten Uhrskov Jensen beskriver i sin kronik. Og det var det samme som dengang Ib Stetter (MF) selv blev overfaldet, og fik sl√•et sine briller i stykker, for henved 30 √•r siden. Man m√• ikke f√• lagt l√•g p√• den problematik Malene X blev udsat for, for det er et samfundsproblem som stedse forv√¶rres i takt med at indvandrerbanderne f√łler sig mere og mere som herrefolk. Men det kunne da v√¶re forfriskende at V.I.P. b√łrn med 20.000 Kr. i lommepenge om m√•neden, og et forlorent luksusliv, kan m√¶rke aggressorernes vold s√• deres for√¶ldre… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@HelgeD-H

“Malene som fort√¶ller om overfaldet. Det er dog en st√¶rk pige som st√•r frem.”

Bevares, det er da modogt at Malene fra Nord-sj√¶lland at st√• frem, men det hun oplevet er alts√• en volds-terror, som b√łrn og unge af underklassen og den lavere middelklasse har m√•tte l√¶gge ryg til i √•rtier efterh√•nden. Men interessant at se at mediernes forargelse nu hvor vi taler om, at den tilvandrede vold-kultur rammer b√łrn af det bedre nord-sj√¶landske borgerskab. Det var √•benbart desv√¶rre det der skulle til f√łr disse (alt for) h√łjtl√łnnede ‘folkeopdragere’ fandt det ulejligheden v√¶rd at besk√¶ftige sig med ‘f√¶nomenet’.

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg kan næsten ikke udholde de forfærdelige henvisninger til legaliseringen af sex med mindreårige piger i islam. Det er bare for kvalmende og sygt. Stakkels barnebrude.
Tanken om hvad de sm√• piger m√• st√• model til er uudholdelig. T√¶nk at nogen kan finde p√• at behandle b√łrn p√• den m√•de. De mindre√•rige piger m√• bare l√¶gge krop til. F√łj hvor det vender sig i mig.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Nu har jeg set videoen om Malene som fort√¶ller om overfaldet. Det er dog en st√¶rk pige som st√•r frem. Hvad er det for et Danmark vore ansvarlige politikere har givet Malenes generation, og hendes efterkommere ? -Hvor uh√łrt. Det minder om beretningerne om kuffars helvede p√• jord skildret i bladet DANSKEREN. Kuffar skal tr√¶de til siden over i rendestenen n√•r en gruppe muslimer g√•r forbi. N√•r kuffar bliver overfaldet, m√• kuffar ikke g√łre modv√¶rge, men er henvist til at bede om n√•de: ¬ĽIkke sl√•, ikke sl√•¬ę. Nu har Poul Nyrop Rasmussen jo sit fine job i EuropaParlamentet, langt v√¶k… Read more »

barfbag
barfbag
12 years ago

Off topic.
Apropos al denne snak om der blev sagt ordet “perle” eller “perker”, hvor det venstreorienterede mediebureau Modkraft.dk’s journalist erkender i TV2 mandag den 9. februar 2009, klokken 22.00, at det var “perle”: Jeg plejer at se p√• Dansk film database (“M√¶rkedage”) hver dag, hvem der har f√łdselsdag: Zeev Sevik Perl har f√łdselsdag i morgen, tirsdag den 10. februar 2009:
http://www.danskefilm.dk/skuespiller/2449.html eller bare http://www.danskefilm.dk/ “Skuespiller sorteret alfabetisk” efter f√łrste navn.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘… Ingen er mere verdensber√łmte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og f√¶rre tager det over 24 timer at glemme, n√•r de er d√łde…’

F√¶ d√ł,
Fr√¶nde d√ł,
√Čt jeg ved, som aldrig d√ł:
Dommen over hver en d√łd.

Jeg synes bedst om denne gamle oversættelse.

Med venlig hilsen

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

K√¶re Malene fra Rungsted velhaverkvarter, jeg h√•ber du bliver overbevist Dansk Folkeparti-medlem, ligesom mig, efter at dig og dine to andre veninder blev udsat for dette grimme overfald ved K√łbenhavns Hovedbaneg√•rd, midt om natten d. 24. januar, af op til 15 (indvandrer)unge. Og det v√¶rste, for jer, var at politiet lod aggressorerne g√•. Morten Uhrskov Jensen har 100% ret i sit fremtidsscenarie i sin kronik i Jyllands-Posten fra den 15. august 2008. Efter at Metock-dommen fra EU har underkendt danmarks udl√¶ndingelov. Og invandrerungdomsbandemedlemmer har fundet ud af, at truslen om udvisning kun er tomme ord, og som var det eneste… Read more »

LFPC
12 years ago

Niels’ eksempler eller mine referencer vedr. Aisha er gode at have ved h√•nden hvis man ved man kommer ud i diskussion med virkelighedsresistente Gutmenschen. Det er straks sv√¶rere at glide af med ‘man l√¶ser s√• meget p√• internettet’ eller lignende, n√•r man kan henvise til autentiske muslimske sites. Koranen og hadith er s√łgbare her: The Center for Muslim-Jewish Engagement ved University of California Centeret skiftede p√• et tidspunkt navn og fjernede nogle af de mere blodt√łrstige hadith, ligesom de gjorde adgangen til flere pinlige tekststeder vanskeligere: USC MSA removes, does not repudiate genocidal hadith Denne site har alle de referencer… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Skide dansker. Fint indlæg, sandt som det er skrevet.
Desværre er der i politik en naturlov.
Socialister og humanister kan aldrig g√łre noget forkert, s√•
k√¶re hr.snaphane de omtalte politikere vil aldrig f√łle noget
ansvar.
Dr√łmmen om K√łbenhavn som beirut har v√¶ret for stor.
Gad vide hvorfor disse politikere hader os danskere så meget?

Niels
Niels
12 years ago

Den muslimske dokter der vil give patienten uafpr√łvet medicin

Spionen der ikke må aflytte andres telefoner, med mindre det er meget vigtigt

Må man genere sine dhimmi naboer?

Dhimmi hælervarer det må man vel?

Ingen gambling? argh s√• s√¶tter jeg s√łnnike til at synde for mig

L√¶s det site gutter og please lav en post, der er s√• mange uhyrligheder underholdning, krummen t√¶er, dobbelmoral, idioti osv. i de sp√łrgsm√•l

Niels
Niels
12 years ago

Sorry mit indl√¶g blev cuttet af lag, men jeg h√•ber en af de st√łrre sider vil lave en post om det her, man kan f√• et indblik i stenaldermandens hjerne og hans sans for moral og etik, loyalitet og taknemmelighed (og et godt grin) der er timer af under holdning: lidt flere sp√łrgsm√•l: Is it permissible for a Muslim business owner to employ non-Muslims in his business even though there are Muslims who need jobs? Is it allowed for a mature and responsible Muslim to encourage a child to buy a lottery ticket and then ask him to present it… Read more »

LFPC
12 years ago

Her er de referencer jeg t√¶nkte p√•: “Thighing” is an Islamic practice still followed today even in Muslim communities in the U.S. and Britain: Regarding the practice of “thighing”, the masterbating between the legs of a female infant or actually sodomizing her, Islamic clerics have this to say: Pedophilia decrees from http://www.islamic-fatwa.net Question 1809 After the permanent committee for the scientific research and fatwahs (religious decrees) reviewed the question forwarded by the grand scholar of the committee with reference number 1809 issued on 3/5/1453 and 7/5/1421 (Islamic calendar) Question: ‚ÄėIt has become widespread these days, and especially during weddings, the… Read more »

LFPC
12 years ago

“Ja, det er √¶kelt at l√¶se om, men det er da v√¶rre, at det foreg√•r midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det”. Tilf√¶ldet Aisha er af samme grund vigtigt at blive ved med at g√łre opm√¶rksom p√•, netop fordi Muhammed anses for ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel for alle tider. Hvis det ikke var tilf√¶ldet ville hans privatliv v√¶re ca. lige s√• relevant som Grauballemandens. P√• grund af Muhammeds ‘√¶gteskab’ med Aisha, der stadig iflg. egne erindringer legede med dukker da hun blev hentet af den gamle,… Read more »

Niels
Niels
12 years ago

Her er lidt sjov underholdning i disse dystre tider, m√•ske mr. Snaphanen kunne g√łre det til en artikel, der er timevis af underholdning p√• det site, det er muslimer I vesten der sp√łrger deres Imam i Iran (over nettet) hvordan de skal h√•ndtere denne favre voksne verden og de store sp√łrgsm√•l, I f√•r lige et par teasers: A Muslim works in a non-Muslim country, in a private office, or in a government office, or on contract for a specific project where he is paid by the hour. Is it permissible for him to waste some hours or work negligently or… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Ja, det er √¶kelt at l√¶se om, men det er da v√¶rre, at det foreg√•r midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det. Jeg l√¶gger af og til m√¶rke til ganske unge piger med uformelig figur og d√łdsenstrist sjosket indpakning, der har dette udslukte blik, som om alt h√•b forl√¶ngst er pint ud af dem for altid. M√•ske er de kun 15-17 √•r og g√•r rundt som i tranche. Da Politiken har s√• alt for nemt ved at se igennem fingre med indvandringens tragedier, vil jeg lige n√¶vne noget, som jeg… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Som jeg ser det er det et problem at √¶gteskab mellem en voksen mand og en lille og umyndig pige beskrives og g√łres til noget oph√łjet og uangribeligt i aviser (blogs p√• netaviser) – som om barnebrude er noget der skal opfatte som helt normalt i vores del af verden – bare fordi det er et ul√¶kkert f√¶nomen der forekommer i en hellig bog.

Janne
Janne
12 years ago

“Brandm√§n med olika bakgrund s√∂kes, Sl√∂ja ska stoppa muslimer fr√•n br√§nder”

Dermed bliver ildsp√•s√¶tterne bel√łnnet med indf√łrelse af sharia uniformer til kvinder. Hvad bliver det n√¶ste?

Victor
Victor
12 years ago

I dag sker der noget nyt: Jeg linker til en al jazeera video.

Stationen har lige lavet en reportage om Hamas terror-kampagne mod Fathah-aktivister i Gaza….

http://www.youtube.com/watch?v=tJCGqQrxCaA&feature=ytn%3Amptnews

Magga
Magga
12 years ago

Ang. invitation af Wilders, er det vel is√¶r den konference vedr. islamisme, der ingik i sidste finanslov, man har i tankerne. Det skulle ikke undre mig, om den bliver syltet, for den var oprindeligt ment til at skulle finde sted her f√łrst i februar, dvs. i god tiden inden Durban II. Efter at Liberal Alliance havde f√•et pengene forhandlet p√• finansloven, gik Naser Khader ind i det efter sigende uafbrudte rejseloop, der blev dr√•ben, som fik b√¶gret til at l√łbe over for hans partikammerater, fordi han altid sad p√• et fly eller opholdt sig i udlandet. Selv sagde han, at… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Ja, det er jo klart, at en 6-9 √•rig ikke er en kvinde men et barn. Selv om hun m√•ske var moden af sin alder, kan hun jo ikke have v√¶ret moden set i forhold til en moden voksen person, sk√łnt nogle rollinger virkelig er skarpsindige og kloge, det er blot noget helt andet. Er nu ikke s√• sikker p√•, at Aisha ikke kan have v√¶ret i stand til at formere sig, da hun var ni √•r. Jeg forst√•r ikke rigtigt al det der med p√¶dofili her og der og alle vegne. Er der blevet flere p√¶dofile eller har… Read more »

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
12 years ago

i fors√¶ttelse af Emeritus: – og S√łren Krarup selv, ikke at forglemme!

Derfor er det af afg√łrende betydning, at Krarup g√łr, hvad der er i hans magt for at overbevise / presse de ikke-se-ikke-h√łre p√¶ne mennesker i Venstre og Konservative til at invitere Wilders.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

S√łren Krarup stiller et retorisk sp√łrgsm√•l, som han godt kender svaret p√•. At Wilders er lyst i band er lige s√• forklarligt og ‘indlysende’, som forf√łlgelsen og det √•relange karaktermord p√• Pia Kj√¶rsg√•rd har v√¶ret modbydeligt at v√¶re vidne til. Det er de samme, m√łrke kr√¶fter Wilders og Pia er oppe imod.

Med venlig hilsen

Janne
Janne
12 years ago

OT Se et √¶kelt forsvar for muhammeds √¶gteskab med en lille pige: “Da Profeten (Fred og velsignelser v√¶re med ham) giftede sig med Aisha (M√• Allah v√¶re tilfreds med hende) var hun moden ‚Äď b√•de psykisk (de mange beretninger om Aisha viser, at hun var en meget moden og selvst√¶ndig kvinde) og fysiologisk (hendes egne beskrivelser af sin krop inden √¶gteskabet viser, at hun ogs√• var fysisk moden). Yderligere er hun et eksempel for muslimerne, ligesom de andre af Muslimernes m√łdre, idet Allah (subhaanu wa ta‚Äôaala) siger” Hvorn√•r har en pige p√• 6-9 √•r v√¶ret b√•de fysisk og psykisk moden?… Read more »