13
feb
Seneste opdatering: 14/2-09 kl. 2230
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

muzzammilhassanDer er ikke noget mere pĂŠdagogisk og apologifjendtligt end virkeligheden som den udspiller sig uden for enhver kontrol. Det er derfor de prĂžver at gĂžre budbringeren af de dĂ„rlige nyheder til problemet, derfor Geert Wilders kaldes hadefuld nĂ„r han gengiver andres had. Her har vi nu en mand af den slags som medierne i deres kritiklĂžshed elsker: En ‘moderat muslim’ der vil ‘bekĂŠmpe negative stereotypiseringer af muslimer’, og laver en tv-station til det samme formĂ„l. Et eller andet gĂ„r galt i ĂŠgteskabet, og det ender ikke bare som almindelige husspektakler eller familietragedier nu engang ender, nej, manden hugger hovedet af konen.

Det er en sĂŠrligt grotesk historie, men den afspejler noget generelt i svĂŠrmeriet for den mytiske enhjĂžrning ‘den moderate muslim’, nemlig at moderation ikke nĂždvendigvis er udtryk for en udvikling og en virkelighedsopfattelse der er lagt bag Ă©n. For nogle, som Ayaan Hirsi Ali og Wafa Sultan, er det naturligvis, men de vestlige lande begĂ„r en alvorlig fejltagelse hvis de naivt antager at moderation er en statisk stĂžrrelse. Hvad vĂŠrre er, sĂ„ er der ingen mĂ„de at skelne endegyldigt moderate fra potentielle revertitter (som eks-musikeren Slimane Abderrahmane), og selv hvis der var, ville der kun vĂŠre Ă©t eneste politisk parti der ville handle forebyggende ud fra denne sondring (LFPC).

Bridges TV founder and Chief Executive Muzzammil Hassan founded the TV network in 2004. According to a Reuters story at that time, “his wife came up with the idea in December 2001 while listening to the radio on a road trip.”:

“Some derogatory comments were being made about Muslims that offended her,” Hassan told Reuters ahead of Tuesday’s launch. “She was seven months pregnant, and she thought she didn’t want her kids growing up in this environment.”

So he founded Bridges TV to combat negative perceptions of Muslims. New York: Founder and CEO of Muslim TV channel beheads wife

Orchard Park police are investigating a particularly gruesome killing, the beheading of a woman, after her husband — an influential member of the local Muslim community — reported her death to police Thursday. Police identified the victim as Aasiya Z. Hassan, 37. Detectives have charged her husband, Muzzammil Hassan, 44, with second-degree murder. […] Muzzammil Hassan told police that his wife was at his business, Bridges TV, on Thorn Avenue in the village. Officers went to that location and discovered her body […]. Prominent Orchard Park man charged with beheading his wife

Dagen derpÄ

Geert Wilders diskuteres pĂ„  BBC Newsnight. BemĂŠrk parlamentmedlemmet Liam Byrne, der gĂžr sig uhjĂŠlpeligt til grin i forsamlingen midt i filmen. And just look at those we HAVE let in…….. Og sĂ„ har de sandelig et “Respect Party” i England, det vidste jeg ikke, med klud pĂ„ det syndige, kvindelige  hĂ„r. Det blirÂŽden nĂŠste dĂžgnflue i Damark, TĂžger, Bundegaard, Simon Emil, JĂžrgen Poulsen og Engelbreth, hele Mette Winge syndromets nye chance. Ideen hermed vidergivet gratis. Der er stadig varm luft pĂ„ “midten”, som kan fyldes ud med ĂŠgte, anstĂŠndig substans. Og mere  her: Lord Ahmed on Dutch TV: Taken out of context. Hvor er det hĂžrt fĂžr ?  NĂ„, jo. OgsĂ„ om alle de skrĂŠkkeligt fundamentalistiske jĂžder, buddhister og kristne, oh ve og klage, det er deres skyld vi har en terrorlov vi  har mĂ„ttet bruge tre gange pĂ„ tre Ă„r. Vi skulle have  haft den for 400 Ă„r siden, da  de fĂžrste jĂžder kom til Danmark. Lord Ahmed er, for at citere Pat Condell, en komplet idiot, der fĂžrer sig frem med vanlig, muslimsk trusselskultur.

MĂžllen kvĂŠrner

PÄ bara tre dagar har tre personer brutalt fÄtt sÀtta livet till i VÀstsverige. Senast i gÄr sköts en man ihjÀl utanför sitt hem i BrÄlanda i Dalsland.

– Mord Ă€r vĂ€ldigt ovanliga hĂ€ndelser. Det Ă€r bara en ren slump att de lagt sig i ett kluster pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet, sĂ€ger Sven Granath, utredare pĂ„ brottsförebyggande rĂ„det till GT.” Mord som lagt sig i kluster!- Det var ett vĂ€ldigt ruskigt mord.BrĂ„: – Nja, det Ă€r inte sĂ„ farligt som det ser ut, det Ă€r bara ett kluster. ”Tre döda – pĂ„ tre dygn (kluster= klynge, bundt)

“Den nye generation stþtter ikke frihedsrettighederne”

CEPOS-notat: Muslimske nydanskeres holdninger til de liberale frihedsrettigheder

Danmarks Statistik har for CEPOS gennemfÞrt en meningsmÄling blandt 2.792 danskere, herunder 1.710 fÞrste- og anden generations indvandrere fra muslimske lande. MÄlingen giver et indblik i fÞrste- og anden generations nydanskeres holdninger til en rÊkke vÊrdipolitiske spÞrgsmÄl. I dette notat stiller vi skarpt pÄ nydanskernes holdninger til demokratiske vÊrdier som ytringsfrihed, retsstat, ligestilling og personlig frihed. Ved hjÊlp af en statistisk analyse er det muligt at isolere gruppen af nydanskere, hvis holdninger ligger langt fra liberale, demokratiske normer.

Med afsÊt i meningsmÄlingen kan vi sige en rÊkke ting om gruppen af nydanskere med udemokratiske holdninger. For det fÞrste er der en relativ stor andel af nydanskerne, som pÄ nogle omrÄder har holdninger, der er i modstrid med de liberale frihedsrettigheder. Omvendt er det en relativ mindre andel, kun godt og vel en tiendedel af den samlede gruppe af nydanskerne, som konsekvent har holdninger, der er i strid med de liberale frihedsvÊrdier. For det tredje viser analysen, at mindst lige sÄ stor en andel af indvandrere som efterkommere har holdninger, der ikke er i overensstemmelse med de liberale frihedsrettigheder. Den nye generation stÞtter sÄledes ikke i stÞrre grad frihedsrettighederne, end deres forÊldre. PDF , to sider.

Sandheden er “fremmedfjendtlig”

Immigrationsfakta – SamhĂ€llsinformation till hushĂ„ll. Demografi – inflöde och nativitet. År 2006 invandrade 95.750 personer till Sverige, vilket dĂ„ var rekord, det högsta antalet nĂ„got enskilt, Ă„r sedan mĂ€tningarna startade Ă„r 1875. År 2007 slogs rekordet igen och 99.485 personer invandrade. Elva procent av samtliga asylsökande tillindustrilĂ€nderna sökte sig 2007 till Sverige (UNHCR:s statistik innefattar 51 lĂ€nder).Massinvandringsfakta –  viktigt flygblad! Som PDF eller Word

The root cause of Jihad

“Nearly every Moslem country practices polygamy, which produces a perpetual shortage of marriageable women. Young men are rarely ever in the presence of young women in social situations. Nearly all marriages are arranged, often to cousins. Differences in wealth aggravate this inequality, since suitors are expected to pay a bride price, the hallmark of polygamous societies. This is why women are veiled and hoarded by their families — because they are valuable commodities.

As a result, every Islamic society has a large surplus of young males whose frustration and anger must be redirected. Jihad is the ideal solution, preferably exported. Every Moslem regime has an uneasy relationship with its young Muslim fanatics, who must be carefully pointed toward the West lest they turn on the regime itself.” American Spectator, Rehabbing Jihadists

“Double Dutch”(Video: Costello, New Amsterdam, 1980) (BBC interview med Wilders, 11 min. Whatever happened to free speech?)

LET’S get this right then: Labour have allowed every Tom, Dick and Abdul into Britain in the past 11 years.
There are more foreign criminals in our prisons than you could shake a Nintendo joystick at and we have had protests and effigies burned on the street for everything from a book that no one has ever read or understood, to cartoons that weren’t even funny, let alone published in this country.

After having 52 people slaughtered on 7/7, we spent millions on roadshows and diversion projects to keep young lads away from extremism. However, at the same time Labour allowed Muslim hotheads to preach death to the infidels on the streets of London, stirred up by radicals such as Abu Hamza. And then… far-Right crackpot Dutch MP Geert Wilders, who has the dodgiest haircut since Michael Fabricant, is banned from entering our green and pleasant land because he wants to show a 17-minute film that slags off Islam.

Home Secretary Jacqui Spliff, who reacts with the speed of a dead sloth when it comes to deporting preachers of hate, was quicker off the blocks than Dwain Chambers in deciding to ban Wilders’ entry into the country.

But hold on a minute, Spliffy. Did he want to show it at the local multiplex or at a far-Right political gathering which could have led to riots on the streets of the capital?

No, he wanted to show it in the mother of all parliaments, the guardian of democracy and free speech itself, the House of Lords — and the screening went ahead last night anyway.

Now, I haven’t seen the film, just like I haven’t read the Koran. And I haven’t got any intention of doing either in the near future.

Why? Because I am simply not interested. As far as I’m concerned, in a mature democracy such as ours you should be free to worship who you like and criticise any belief structure you fancy as long as you don’t incite hatred.

I don’t know about inciting their Lordships — from what I’ve seen he would have a job to wake most of them.

I can’t see them running amok in the streets.

We are a tolerant nation, it’s one of the things that make Britain great. But tolerance is a two-way street and I wonder whether some understand this.

Lord Ahmed, who is allegedly leading the protests, is the same man who invited an al-Qaeda fundraiser into Westminster to hear his side of the story of his detention by the British authorities.

Then I could mention the suicide bomber sympathisers and homophobic preachers and reggae performers that people like Ken Livingstone and Labour have allowed into the country over the past few years.

I smell double standards here and I can clearly hear the shrill whistle of appeasement to a vocal minority community.

This is a highly dangerous tactic in a country where home-grown extremist elements have already succeeded in killing 52 innocent Brits of all faiths.

Instead of getting the flags, effigies, placards and mob mobilised, surely those who feel they may be offended by this short film should take the chance to watch it.

Then, in true British fashion, debate the merits or failings of Wilders’ opinion against their interpretation of their faith.

We might learn something.  The Sun, UK

En sĂ„kaldt borgerlig svensk avis ,og deres “borgerlige” kommentator, er en studie i at holde tunge lige i munden. Det lykkes lige akkurat.

GoV:  Wilders Fever in Denmark

Diana West is live-blogging on Wilders in the UK

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skal mere til end en glatbarberet hage og en glamourĂžs hustru. Vi fortalte forleden om grundlĂŠggeren af tv-stationen Bridges TV, der endte med at halshugge sin kone. Stationen var […]

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Ivan Broe.

Det er vel heller ikke Wilders meninger, du skal ĂŠde rĂ„t, Det er efter min mening alt rigeligt at du forholder dig til de kendsgerninger, han er i stand til at hale frem af fortielsen, virkelighedsfornĂŠgtelsen og manipulationen. Det er vel strengt taget ogsĂ„ den strategi, du har valgt. ‘Skatten’ medregnet som bonus.

Med venlig hilsen

Ivan Broe
Ivan Broe
12 years ago

Jeg ved ikke hvor enig jeg altid er med Wilders; men vi har ikke noget alternativ til at trĂŠde op imod islamiseringen af Europa. Derfor har jeg pĂ„lagt mig selv en Jizya – en sĂŠrskat pĂ„ 50 Euro.hver mĂ„ned til hans frihedsparti. 3. portion er netop afsendt 🙂

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Korrektion: ‘…Ulla ØstergĂ„rd hans modstykke…’ I stedet for ‘…hans…’ skulle der have stĂ„et ‘…Naser Khaders…’
– ‘hans’ viser meningsforstyrrende tilbage til Anders Samuelsen, og ham var hun bestemt ikke noget modstykke til.

Beklager

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…At de tre klovne(r) skulle brĂŠnde for en idĂ© er svĂŠrt at fĂ„ Ăžje pĂ„ og vidner om, at tiden er fuld af store ord og smĂ„ politkertanker og katastrofale -handlinger…’ Meget enig, Magga. Dokumentaren fremstĂ„r som en tĂ„krummende soap-opera. Plottet var, som jeg oplevede Guldbrandsens dokumentar, at de tre udbrydere havde modtaget en fantastisk, folkelig gave. Det gjorde de tre aktĂžrer euforisk lalleglade, men pĂ„ intet tidspunkt afslĂžrede de den nĂždvendige respekt eller ydmyghed over for opgaven, der ventede. Ingen af dem viste ĂŠgte interesse for gaven som sĂ„dan. Kun hvad den kunne bruges til! De ville forme gaven… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Steen “Jeg sĂ„ dog dokumentaren om Ny Alliance her iaftes, og dens aktĂžrer overgĂ„r dog alt, hvad min fantasi nogensinde ville rĂŠkke til. Men nu er den samling slapstick klovne nĂŠppe professionelle ” JO, Jo, jo, det er de efter dansk politikerstandard, og det er det, der er det mest forfĂŠrdelige ved den film. Den udstiller dansk politiks lave og uprofessionelle niveau og overgĂ„r vore vĂŠrste anelser. Niels Lillelund skrev det i sin anmeldelse af filmen, og jeg tror ham. De fleste fjoller overfladisk rundt pĂ„ Christiansborg og gĂ„r derfor fra den ene hovsa-lĂžsning til den nĂŠste og tĂŠnker mest… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Steen.
Jeg skal love for, at du med fÄr ord nuancerer billedet af opportunisten og den drevne politiker AFR . Men AFR er virkelig meget dygtig, ingen tvivl om det, og det mÄ efterhÄnden vÊre tydeligt for enhver, at ingen herhjemme kan mÄle sig med ham.

Men jeg havde nu alligevel i min grĂŠnselĂžse naivitet hĂ„bet, at han var en lidt mere vĂŠrdifast mand – isĂŠr nĂ„r man tĂŠnker pĂ„, at det var ham, der startede vĂŠrdikampen.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Kimpo.

Tak.

Med venlig hilsen

Kimpo
12 years ago

God observation, Emeritus. Det er lige netop det som skiller Pia K og Gert W.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Megen erkendelse kommer drypvis og trĂŠgt. Tag nu Wilders. Hvad er der galt med ham, som ikke er galt med Wafa Sultan og alle de andre? Jeg har funderet en del over, hvorfor Anders Fogh ikke kan med Wilders og dog gĂ„r ind for ytringsfriheden inklusive de tolv satiriske tegninger og lever fint med Pia KjĂŠrsgĂ„rd. Det har pĂ„ mig virket selvmodsigende og gĂ„defuldt. I gĂ„r kom jeg sĂ„ til at skrive ‘and so what’ her pĂ„ trĂ„den. Af en eller anden grund kunne jeg mĂŠrke, at jeg ramte ved siden af. Alt kommer af, at jeg er lidt tungnem.… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Geert Wilders II. del. Om ‘hĂžjreekstremisten’, Geert Wilders kan man sige, at det mest ekstreme, han har sagt, er at krĂŠve Koranen forbudt. Men er det hĂžjreorienteret at frygte en totalitĂŠr ideologi, som jo er hans projekt at gĂžre noget ved? Sludder og vrĂžvl. Det projekt gĂžr ham overhovedet ikke hĂžjreorienteret. Anders Fog lĂŠgger jo luft til ham. Hvem hĂŠfter i det hele taget den etikette pĂ„ ham? Hvem definerer, hvad han er? – Politiker, ja, det er han – selvindlysende. HĂžjreorienteret? Det er vel den skrĂ„sikre etikette, som den europĂŠiske venstreflĂžj hĂŠfter pĂ„ alle, som mener noget andet end… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Emeritus Det er da uhĂžrt, hvis det de fĂžrer de israelske varer under andre landes navne. Jeg har dog set sharonfrugter flere steder, hvor der tydeligt stod at de var fra Israel. I Ăžvrigt sĂ„ er jeg enig med dig i dine betragtninger om Geert Wilders. Jeg er ogsĂ„ forundret over, at man bliver ved med at kalde ham hĂžjre-populist, ekstrem hĂžjreorienteret, hadefuld og andre lignende stigmata. Han vil forbyde koranen, det kan vi ikke have. I Holland er Hitlers “Mein Kampf” forbudt. Wilders synes, at Koranen er en fascistisk bog pĂ„ linje med Mein Kampf. Men hvad er det… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Johansen.
Vi har spurgt i FÞtex bl.a. om de ikke fÞrer israelske produkter i butikken, for vi kan ikke finde nogen. Jo, det gjorde de da, men viste dem ikke frem. Der kommer en del indvandrere i afdelingen, sÄ de varer, der mÄtte vÊre i butikken, optrÊder formentligt under andre landes navne.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Din kommentar af 20:45 lÞser for sÄ vidt problemet mellem os. Vi har talt forbi hinanden. Det kan ikke undgÄs, men lÞses.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til almindelig opklaring: ‘…Og sĂ„ har de sandelig et “Respect Party” i England, det vidste jeg ikke, med klud pĂ„ det syndige, kvindelige hĂ„r. Det blirÂŽden nĂŠste dĂžgnflue i Damark, TĂžger, Bundegaard, Simon Emil, JĂžrgen Poulsen og Engelbreth, hele Mette Winge syndromets nye chance…’ Dette er ‘konteksten’ hentet i Snaphanens post, som indleder denne trĂ„d. Syvende sidste ord i citatet er: ENGELBRETH. Jeg associerer pĂ„ navnet med et APROPOS: nemlig ham nĂŠvnt, kommer jeg i tanker om de to lister, hvor han figurerer i personlisten. Nu er det, jeg spĂžrger dig Johansen: Hvad er det for argumenter, jeg er lĂžbet… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Emeritus

Jeg er vist ikke helt med pÄ, hvad du referer til.
Jeg kommenterede pÄ interviewet med Lord Ahmad pÄ hollandsk tv.

Johansen
Johansen
12 years ago

Det er beskĂŠmmende med alle de folk og foreninger, som stĂžtter Boykot Israel kampagnen. Det tager jeg skarpt afstand fra.

Personligt sÄ gÄr jeg altid selv efter de israelske frugter og grÞntsager, nÄr jeg kan vÊlge. Pomelo (parmella pÄ hebrÊisk) som er min yndlingsfrugt, kan jeg dog sjÊldent finde med Israel som afsender i danske supermarkeder. De smager fantastisk, nÄr man plukker dem direkte fra trÊet. Uhm.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Johansen.

Hvad i himlens navn, snakker du om. Alle, der kender mig – ogsĂ„ her pĂ„ Snaphanen vĂ©d, at er der noget jeg ikke lĂžber tĂžr for, sĂ„ er det argumenter. Det forholder sig pĂ„ en anden mĂ„de, end du tror.

Somme tider kan det vÊre et problem for mig at vide, hvad jeg skal mene. SÄdan et problem sidder jeg med nu. Steen har ikke svaret, og dig forstÄr jeg kke.

Johansen
Johansen
12 years ago

Det her med at sige, at noget af taget ud af en kontekst, det er bekvemt at bruge, nÄr man lÞber tÞr for argumenter. Det er meget nemt gennemskueligt.
Der er desvĂŠrre mange som slipper afsted med det incl. denne lord Ahmad og BĂŠk Simonsen.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Jeg mĂ„ endnu engang spĂžrge mig selv, hvad det er, der fĂ„r europĂŠiske kommentatorer til med bevidstlĂžs skrĂ„sikkerhed at anbringe Geert Wilders pĂ„ den yderste hĂžjreflĂžj? Er det hans gule tokan-hĂ„r? Hans Hitler-Jugend udseende? Hans ulastelige pĂ„klĂŠdning? Hans afdĂŠmpede argumentationsform? Hans tilbagevendende insisteren pĂ„ en Ă„ben debat om et prekĂŠrt emne? Hans belĂŠste og kultiverede fremtoning? Den slags er ikke typisk for normale politikere. Kan det vĂŠre sĂ„dan noget snavs? Er det belĂŠsthed og viden, som placerer politikere pĂ„ den yderste hĂžjreflĂžj. At Wilders ved, hvad han snakker om fordi han har sat sig ind i de ting , han… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Steen

Mit apropos hev Engelbreth ud af din sammenhÊng, men da ikke med henblik pÄ en pÄ forhÄnd umulig dialog.
Mit formÄl var udelukkende at bruge hans navn som anledning til at bringe de to meget problematiske lister ud i bloglyset. PÄ personlisten figurerer han lalleglad sammen med gamle stalinister og betonkommunister. Det er i det hele taget personkredsens for-og bagside, Villy SÞrensen inklusive, som er interessant.

Hvordan kan de mennesker vĂŠre at finde i PLFP-sammenhĂŠng. Hvad er det for revolutionĂŠre krĂŠfter disse mennesker tror at pleje?

Med venlig hilsen

Janne
Janne
12 years ago

Er Tine Bryld (fra boykot Israel-listen) ikke ansat i DR igen som PĂ„ TvĂŠrs vĂŠrt? Eller findes der flere Tine Bryld’er i DK?

Og forfatteren Bente Hansen, er det ikke hende der sidder i menighedsrÄdet i Vor Frue Kirke i KÞbenhavn?

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. boykot af Israel og israelske varer, sÄ har det fÄet mig til at lede efter specielt israelske varer i butikkerne. Nogen der har en liste over israelske varer der sÊlges i Danmark, sÄ jeg kan finde flere fremover?

Janne
Janne
12 years ago

Steen

“De gĂžr det til en diskussion om for eller imod muslimer. Det er ikke det det handler om,”

Lige prĂŠcis. Det handler IKKE om for eller imod muslimer!

Jeg sÄ at der nu findes et religiÞse indpakket Respekt parti i England. Det er ret problematisk at et koran-tilhÊnger parti (der pakker kvinder ind i religiÞs uniform) kalder sig for netop respekt partiet. For hvor er respekten for ikke-troende og anderledes troende i netop koranen?

Emeritus
Emeritus
12 years ago

JensH. Om konfliktskyhed: De to blodige krige har meget lidt til nĂŠsten intet at gĂžre med sagen. Danmark deltog pĂ„ flĂždeskumsfronten i begge verdenskrige, men vi opfĂžrer os hver gang lige sĂ„ konfliktsky som resten af Europa. Det er snarere Europas mĂ„de at konstruere demokratier pĂ„, der gĂžr det. JFK skrev i sine unge dage en analyse af europĂŠiske demokratiers mĂ„de at tackle Hitler-Tyskland pĂ„ i trediverne. Det var helt det samme adfĂŠrd som Europa i dag pĂ„ kattepoter lusker uden om den varme Islam-grĂžd i kĂŠllingens stue. Strudse- og appeasement politik hele vejen til det blodige opgĂžr i sidste… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen “Hvis vi bliver ved med at fremture, ender det i vold, og vi taber, fordi vi er sĂ„ fĂ„ ” ? Er det en dĂždsdrift” Eller ogsĂ„ har muslimerne for lĂŠngst afluret, at de fleste vesterlĂŠndinge (minus Amerikanerne) overhovedet ikke er parat til kĂŠmpe/ofre noget for at forsvare vor kultur og demokrati. Ja, faktisk findes der mange af de toneangivende vesterlĂŠndinge, som i et sandt kulturelt selvhad er mere end villige til at hjĂŠlpe dem med at afmontere vore sekulĂŠre og moderne samfund. De fleste EuropĂŠere vil da gerne bevare demokratiet, men i det Ăžjeblik det skal forsvares og… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Jeg har kÞbt nyt tastatur med andet anslagstryk. Derfor falder bogstaver og tegn ind imellem ud. Jeg hÄber, at det ikke generer.

Med venlig hilsen

Steen: Eller retter jeg gerne. Bruger man laptops, som vi, er det godt med eksternt tastatur. Det er billigere at tabe kaffe og cigarer i 🙂

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…TĂžger, Simon Emil, JĂžrgen Poulsen og Engelbreth, hele Mette Winge syndromets nye chance…’ Apropos Engelbreth. Man kan vel ikke kalde sig en ĂŠgte, patriotisk jĂždehader, med mindre man figurere pĂ„ nedenstĂ„ende lister: ……de stĂžtter Boykot Israel kampagnen: Liste over organisationer der anbefaler Boykot Israel Kampagnen: 1. PalĂŠstina Initiativet, KĂžbenhavn 2. Dansk PalĂŠstinensisk Venskabsforening 3. Irakisk Menneskerettighedsforening 4. Fredsvagtens Venner 5. Internationalt Forum 6. Dansk Cubansk Forening 7. Stilladsarbejdernes Brancheklub 8. Bygge-, Jord- og MiljĂžarbejdernes Fagforening i KĂžbenhavn 9. LFS (Landsforeningen for socialpĂŠdagoger) 10. RBF 11. DKP/ML 12. KPID 13. Demos 14. SF 15. Venstresocialisterne 16. Enhedslisten 17. LO Århus Amt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

EnglÊnderne bliver behandlet som smÄ bÞrn af den socialdemokratiske Brown regering. De mÄ ikke se og hÞre hvad Wilders siger og sÄ SELV tage stilling for eller imod.

Der tales om at Wilders graver grĂžfter. Men som jeg ser det er det bl.a. tĂžrklĂŠdet og de reaktionĂŠre og intolerante apartheid dogmer der fĂžlger med det, der graver grĂžfter – og allerede har gravet store grĂžfter i England. SĂ„ store at der ikke mere er plads til alle holdninger, men kun dem der passer den socialdemokratiske regering og islam-tilhĂŠngere.

Johansen
Johansen
12 years ago

Svenskerne graver deres egen grav ved selv at betale for massekoloniseringen af deres eget land.

barfbag
barfbag
12 years ago

Off topic.
Helle Merete Brix nye blogadresse:
http://www.hellemeretebrix.com/
Ved besÞg pÄ fx Gates of Vienna stÞdte jeg ved lÊsning af kommentarsporet pÄ bloggeren fra http://hesperado.blogspot.com/
og via GoV’s omfattende blogrulle bl.a. Plancks Constant, der en gang havde
http://girlinshortshorts.blogspot.com/ en skarp iagttager af uduelig US-politik, og http://zfacts.com/ om Ăžkonomi (bl.a. med US-gĂŠldstĂŠller). Adresserne er sikkert kendte af erfarne bloggere, men jeg ville blot “komplettere” min blogadresserettelse.