15
feb
Seneste opdatering: 29/5-14 kl. 1349
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brian Mikkelsen har f√•et ny spindoktor, tidligere journalist p√• dagbladet Information og politisk redakt√łr p√• Ekstra Bladet Sandy French. Nu er det vistnok i denne sf√¶re ikke en givet ting at den person der ans√¶ttes for at s√¶tte ministeren i det bedst mulige lys n√łdvendigvis er en af hans v√¶lgere, eller for den sags skyld er at finde p√• samme fl√łj. Dette kan m√•ske endda v√¶re en fordel, fordi den p√•g√¶ldende kan blive en sparringpartner som forst√•r hvad der motiverer og former ministerens modstandere. Man er professionel, og yder en professionel, loyal indsats s√• l√¶nge ans√¶ttelsesforholdet varer.

S√•dan lever og √•nder et velfungerende demokrati hvor parlamentsmedlemmerne ikke ger√•der i slagsm√•l, eller (som i Storbritannien) br√¶ger som f√•r n√•r en modstander er p√• talerstolen. Ligeledes er et konsensusdemokrati ogs√• karakteriseret ved til stadighed at acceptere stuerenheden af folk der m√•ske i en ikke s√• fjern fortid har levet og virket i politisk ekstremistiske milj√łer med demokratiets omstyrtelse p√• dagsordenen, og √•benlyst har sv√¶rmet for massemordere som Che Guevara. Dette er en luksus vi kan tillade os: Politisk ekstremisme betragtes som et blandt mange livsstilsvalg i et samfund rundet af moderniteten – vel at m√¶rke bare ekstremismen er til venstre side af spektret. Og folk forandrer sig jo vitterligt. Man er ung og v√•d bag √łrerne, fuld af idealisme med tro p√• radikale l√łsninger p√• alle verdens problemer. Lad nu bare de unge flirte med Baader-Meinhof eller Che Guevara.

Jo, jo, jo. Alle disse obligatoriske, og m√•ske her lidt karikerede, sandheder skal egentlig bare tjene til at understrege, at valget af Sandy French et stykke af vejen kan v√¶re en klog beslutning, og at en konservativ (for s√• vidt som de Konservative er dette i dag) ministers spindoktor ikke beh√łver at v√¶re en nikkedukke. Men – kigger man p√• fr. Frenchs skrivearbejder for de n√¶vnte dagblade, og her taler vi om artikler fra dette √•rtusinde, tegner der sig un√¶gteligt et billede af en person med en dagsorden, et valg af vinkler, og et ordvalg der burde have f√•et Brian Mikkelsen til, m√•ske ikke ligefrem at kontakte PET, s√• i det mindste at overveje i stedet at ans√¶tte en person med et st√•sted bare lidt n√¶rmere den politiske mainstream.

Bladrer man i Sandy Frenchs historik p√• Infomedia m√• man konkludere, at hvis hun er ‘blevet klogere med alderen’, er dette sket p√• rekordtid. Artiklerne handler om ‘krigen mod Irak’, den onde borgerlige regering, lobhudling af SF og den √łvrige venstrefl√łj, onde, onde, onde Dansk Folkeparti, og en dragning efter at finde ofrene, virkelige og spindoktorerede, for dette onde samfund som burde have f√•et Politiken til at headhunte hende for l√¶nge siden. De kritiske sp√łrgsm√•l til eksperterne (typisk en eufemisme for en der bekr√¶fter journalistens egne synspunkter) glimrer ved deres frav√¶r. Vi befinder os i et mentalt univers hvor Dansk Folkeparti er “h√łjreekstremistisk”, og nu arbejder denne person alts√• for den regering hvis eksistens afh√¶nger af dette “h√łjreekstremistiske” parti. Hvad har bev√¶get Brian Mikkelsen til dette valg, og var det egentlig et klogt valg? (LFPC).

Et flydende f√¶ngsel med plads til 500 fanger, gen√•bning af en nedlagt asyl-lejr og en helt ekstraordin√¶r ben√•dning af kriminelle d√łmt for √łkonomisk kriminalitet, f√¶rdselsforseelser og sm√•tyveri. Det er nogle af de mere kontroversielle forslag, som justitsministeren Lene Espersen (K) netop nu overvejer for at l√łse de kaotiske forhold i f√¶ngslerne. […] Det er Dansk Folkeparti, der kan t√¶nde eller slukke justitsministerens h√•b om en hurtig afslutning p√• problemerne med de overfyldte f√¶ngsler. […] Rasmus Lindboe og Sandy French: K overvejer flydende f√¶ngsler [Information 12.5.2003]

Brian har b√łffet i den. Det er konklusionen i regeringen, efter at kulturminister Brian Mikkelsen (K) er blevet afsl√łret i at have sendt en mail til Danmarks Radios dav√¶rende bestyrelsesformand, hvor han klynker over stationens h√•rde behandling af regeringen – men mere alvorligt refererer han udenrigsminister Per Stig M√łller (K) for at √łnske DR privatiseret i stedet for TV2. […] Jan Kj√¶rgaard og Sandy French: St√•r til r√łvfuld [EB 17.3.2007]

[…] Efter overfaldet p√• Pia Kj√¶rsgaard p√• N√łrrebro i K√łbenhavn er Krarups fascination af den blonde partileder tydelig, da han skriver i Ekstra Bladet: ¬ĽI denne situation, som i et historisk perspektiv m√• kaldes for en national katastrofesituation, er der en g√¶v, ukuelig pige som har sat sig for at give det undertrykte folk mund og m√¶le og h√¶vde dets ret til eget land. Hun hedder Pia Kj√¶rsgaard.¬ę

[…] Mikkel Thorup [venstreradikal forsker, LFPC] tvivler p√•, om S√łren Krarup overhovedet er tilh√¶nger af et parlamentarisk demokrati: ¬ĽJeg er ikke sikker p√•, om S√łren Krarup i virkeligheden ikke ville foretr√¶kke en form for folkeudpeget leder og ellers lade forretningsministerier tage sig af resten. Han har gennem det meste af sit forfatterskab konsekvent kritiseret principperne bag det parlamentariske demokrati,¬ę siger han. […] [min kursivering, LFPC] Sandy French: Politikeren, der n√¶gter at v√¶re det [Information 11.2.2004]

[…] De to kvindelige journalister har pr√¶steret en af de mest ensidige og glorificerende biografier, der l√¶nge er set. Og det er ikke positivt. Slet ikke. For n√•r man har k√¶mpet sig igennem de n√¶sten 400 sider, s√• sidder man tilbage med en fornemmelse af, at man er blevet snydt og holdt for nar. French og H√łjbjerg har √•benbart begge et t√¶t forhold til Ritt. Den ene har arbejdet for hende, og den anden er bare lige s√• forgabt i ikonet Ritt, som den f√łrste. Derfor beg√•r de alle de fejl og synder, som man kan. […] Kasper Hyllested: Mette H√łjbjerg og Sandy French: Ritt. En biografi

Nye regler for statsborgerskab bryder med FN- konvention, mener forsker fra Institut for Menneskerettigheder. Dansk Flygtningen√¶vn er bekymret for regeringens linje. […] Mikael B√łrsting og Sandy French: Statsborgerskabsaftale i strid med FN-konvention

Rigspolitiet offentligg√łr i dag en stor rapport om bek√¶mpelse af bandekriminalitet. Men bander er ikke bare noget negativt, h√¶vder sociolog […] Et af de tydeligste tr√¶k ved denne gruppe unge er den udpr√¶gede brug af maskulinitet. Det handler om at signalere styrke, og lederen af gruppen vil altid √¶re ham, der har bevist, at han ikke er bange for noget, og som i sit udtryk og form er mest maskulin. ¬ĽDen form g√łr det ikke nemmere for de unge at indg√• fornuftigt i samfundet. Men det er alligevel vores opgave at r√¶kke ud efter dem, og det g√łr man alts√• ikke bedst ved en smal politim√¶ssig indsats,¬ę siger Sune Qvotrup Jensen. Sandy French: Bander – en positiv subkultur [Information 12.3.2003]

Den flok korrespondenter, som tv-stationerne har sendt ud for at d√¶kke krigen mod Irak, leverer intetsigende indslag uden trov√¶rdighed, fastsl√•r professor […] Rasmus Lindboe og Sandy French: Udsendte vr√łvlehoveder [Information 2.4.2003]

Endelig var Sandy French kvinden bag avisanden om den onde forening “No Muslims” – som i virkelighedens verden var det akademiske, konservative tidsskrift Nomos,¬†et oldgr√¶sk begreb, der bla. ¬†betyder “lov, orden, s√¶dvaner, skik og brug.”

Så er det tid til at finde pakken med Kleenex frem

chafraDer findes en helt s√¶rlig genre i de danske mainstrammedier med kun f√• √•r p√• bagen: En terrormist√¶nkt muslim f√•r taletid i avisen. Der er et billede af ham hvor han ser st√¶rkt bekymret ud. Artiklen fokuserer p√• omst√¶ndighederne omkring hans anholdelse – at det skete tidligt om morgenen, at han og hans familie var skr√¶mte fordi de ikke forstod hvad der foregik, om politiets aggressive adf√¶rd over for ham, om hvordan han og andre mist√¶nkte er ganske almindelige mennesker, om hvorfor han endelig ikke kan vende hjem til det land hvor han h√łrer hjemme. Artiklen opstiller et billede af den svage part, offeret, der er fanget i et spind af anklager fra et Kafka’sk juridisk system. Der fokuseres p√• procedurefejl fra myndighedernes side, og vi skal alts√• v√¶lge ¬†at tro p√• hans ord, fremfor tre minstre, deres embedsm√¶nd og PET? ¬†Kritiske sp√łrgsm√•l til manden stilles ikke. Og artiklerne er s√¶dvanligvis skrevet af kvindelige journalister. Jeg siger det bare som det er (LFPC).

‘Klokken er 4.30 om morgenen den 12. februar i en lejlighed i Gellerup, √Örhus. Familien Chafra sover stadig, da tuneseren Slim Chafra v√•gner ved larm i opgangen. “Pludselig kommer mange mennesker ind i gangen, de er i civil, og de r√•ber. Jeg ser kun √łjne, da de l√¶gger mig p√• gulvet og s√¶tter en pistol til mit hoved. Jeg sp√łrger, hvad der sker? En mand siger, at jeg er mist√¶nkt, og at jeg ikke skal sige noget. Min kone er i chok, hun kan intet sige, fordi hun gr√¶der. Mit barn er som en lille fugl, der ryster. Manden har sat sit kn√¶ i min ryg og pistolen mod mit hoved. Han viser mig et papir og sp√łrger, om jeg ved, hvad det er? Jeg siger nej, s√• siger han: ‘Du skal udvises om fire timer. S√• du skal sige farvel til din familie nu’.” […]

I 2001 f√•r Slim Chafra opholdstilladelse i Danmark. Fem √•r senere gifter han sig med den 19-√•rige Anna. Sammen har de i dag en s√łn p√• to √•r. I tiden op til anholdelsen er Anna ved at g√łre sin 10. klasse f√¶rdig, mens Slim Chafra, der har g√•et p√• sprogskole og arbejdet som reng√łringsassistent, g√•r ledig. B√•de Slim Chafra og Anna beder fem gange om dagen, og Slim siger selv, at de er ‘almindelige muslimer’.[…]

Han beskriver Karim som en ganske almindelig ung mand, der elsker alle former for sport, men is√¶r kampsport. En interesse, der har vakt PET’s opm√¶rksomhed. De mener, planen var, at Karim skulle dr√¶be Kurt Westergaard med de bare n√¶ver, mens Slim Chafra skulle v√¶re hjernen bag mordplanerne. […]

“Karim har det sv√¶rt lige nu. Han har ingen penge, og han har et tunesisk pas, s√• han kan ikke arbejde,” siger Slim Chafra. […] “Det er h√•rdt, at de har en lov med mit navn. Alle taler om ham der terroristen,” siger Slim Chafra.[…] Julie Hjerl Hansen og Louise Voller: ‘De har en lov med mit navn p√•’

Gigant moské i Marseille

A grand mosque measuring 2500 square meters, for 4000 persons, a Koranic school for 120 students, a restaurant accommodating 230, a library for 150 persons, an underground parking for 250 vehicles: the former stockyards will be converted into the largest Islamic site of the city and will spread out over 6500 square meters and will hold in all up to 8000 persons. The Mecca of Bouches-du-Rh√īne! ¬†La Provence via Gallia Watch

“Br√•k uppstod”

P√• tolv √•r har situationen inte f√∂r√§ndrats betr√§ffande demokratin i Sverige.¬†Det var i augusti 1997 som fyra unga sverigedemokrater, p√• v√§g fr√•n ett torgm√∂te, √∂verf√∂lls av ett 30-tal maskerade personer med tillhyggen. De misshandlades grovt.I DN blev sedan rubriken “Br√•k uppstod”.

I februari 2009 √∂verf√∂lls en ensam nationaldemokrat – Vavra Suk, redakt√∂r f√∂r ND-tidningen “Nationell Idag” – p√• v√§g fr√•n ett torgm√∂te av ett 30-tal AFA-figurer med tillhyggen. Han misshandlades grovt.¬†I TV-nyheterna sedan inte ett ord om det intr√§ffade. Jan Milld, BGF

F√• dage efter indtraf dette. Man kan mene om SD hvad man vil, men den konsekvente og stort set fortiede vold, der er anvendt mod dem, – et fuldst√¶ndigt lovligt og demokratisk sindet part – ¬†er en sk√¶ndsel for svensk folkestyre. (Man ser ¬†her Almquist i torvdebat, hvad der m√• v√¶r f√• dage f√łr overfaldet:¬†Erik Almqvist (SD) mot Maria Ferm (MP) 1/4)

Erik Almqvist utsatt för mordförsök av vänsterextrema knivmän

Efter ett medlemsm√∂te med Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) i Stockholm i l√∂rdags kv√§ll blev ordf√∂rande f√∂r SDU, Erik Almqvist, tillsammans med en annan medlem i SDU jagad av tv√• knivbev√§pnade m√§n. Den v√§nsterextrema organisationen “Revolution√§ra Fronten” har sedan dess tagit p√• sig d√•det, som SDU menar √§r att betrakta som ett allvarligt hot mot demokratin och mot ungdomars r√§tt till samh√§llsengagemang.

Almqvist och den andra medlemmen undkom genom att fly in p√• en kundtoalett p√• en restaurang och l√•sa om sig. Trots det gav g√§rningsm√§nnen inte upp utan bankade p√• d√∂rren och skrek mordhot. √Ąven restaurangpersonal mordhotades med kniv.

SDU har dr√∂jt med att g√• ut med denna h√§ndelse i media, d√• vi varit en av g√§rningsm√§nnens identitet p√• sp√•ren. Vi har nu lyckats identifera honom och avser √•terkomma med mer information om b√•de g√§rningsm√§nnen och de n√§tverk de ing√•r i. Redan nu kan vi s√§ga s√• mycket som att den mest drivande av g√§rningsm√§nnen √§r aktiv syndikalist boendes i Malm√∂-omr√•det, han studerar i Lund och tr√§nar kampsport i Malm√∂omr√•det “Roseng√•rd”. G√§rningsmannen har bl a varit delaktig, tillsammans med Ung V√§nster, med att f√∂rs√∂ka sabotera SDU:s torgm√∂ten i Malm√∂ i h√∂stas (n√•got som uppmuntrades av V√§nsterpartiet centralt).

Lördagens händelser bör sättas i ett större sammanhang. Den senaste tiden har vänsterextrema grupper, inte sällan med uppbackning av organisationer som SSU och Ung Vänster, trappat upp hoten och våldet mot sverigedemokrater i allmänhet och Sverigedemokratisk Ungdom i synnerhet.

Under det senaste halvåret har Erik Almqvist blivit utsatt för ett antal hot, misshandel och överfall (med bl a flaskor, käppar, stenar och nu även knivar). För ett par veckor sedan träffades Almqvist av en stor sten då han talade på ett torgmöte på Norrmalmstorg. Almqvist har även fått sitt trapphus vandaliserat med fönsterkrossning och målade hot, hela sin ytterdörr igenlimmad och han har blivit utsatt för såväl stenkastning som ägg-, och burkkastning, spottloskande mm på torgmöten i samtliga Sveriges tre största städer. Allt detta under det senaste halvåret.

√Ąven vanliga medlemmar i SDU har i allt h√∂gre grad blivit utsatta f√∂r hot den senaste tiden. I slutet av januari blev en ung SDU:are slagen blodig av v√§nsterextremister i Stockholm under ett torgm√∂te och i s√∂ndags hotades och f√∂rf√∂ljdes en ung SDU:are i Malm√∂.

 

Sett i sitt sammanhang är lördagens knivattack en del av en tendens där den svenska vänstern i allt högre utsträckning använder sig av hot och våld för att tysta och skrämma meningsmotståndare, såväl vanliga medborgare som förtroendevalda politiker. Vad detta i förlängningen får för konsekvenser för demokratin är svårt att säga idag, men om utvecklingen fortsätter i nuvarande riktning kommer det med största sannolikhet leda till att våldsmakt i framtiden blir ett viktigt instrument för att kunna verka politiskt och engagera sig i samhällsfrågor.

SDU:s ordförande Erik Almqvist kommenterar:

РSverigedemokratisk Ungdom vill stoppa och vända utvecklingen mot allt mer och grövre politiskt våld och därför uppmanar vi nu Sveriges övriga ungdomsförbund att ta problemet på allvar. Vi vänder oss särskilt till SSU och Ung Vänster och menar att det är dags för dem att bekänna färg. Det är hög tid att man slutar samarbeta med våldsvänstern för att motverka oss och istället svarar på våra debattinbjudningar för att bemöta våra argument med sina egna.

РSjälvklart är jag skärrad över lördagens knivöverfall, men händelsen påminner mig samtidigt om hur viktigt det är att mitt förbund och jag fortsätter kampen för demokratiska värden. Den odemokratiska vänstern har redan fått ett alltför starkt inflytande i vitala delar av samhället och det är nu upp till oss sverigedemokrater att mota dem tillbaka till förmån för demokratiska värderingar och ideal, avslutar Erik Almqvist.  SDU

 

 

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
11 years ago

Inden vi f√•r alt for ondt af rettroende Slim fra √Örhus s√• synes jeg at det er v√¶rd at huske p√• at hans kone konstant bor i et sort heltd√¶kkende telt (h√¶mmende og usundt stoff√¶ngsel) s√• snart hun forlader sit hjem og n√•r hun skal interviewes af journalister. Det er besk√¶mmende hvor ofte intolerance st√•r uimodsagt bare fordi intolerancen har et religi√łst afs√¶t.

Mikael
11 years ago

Der er et billede af ham hvor han ser stærkt bekymret ud.

Jeg synes ikke han ser bekymret ud. Jeg synes han ser vred og hadefuld ud. Hvis jeg sad overfor ham i S-toget ville jeg alarmere politiets bombe-eksperter.

Magga
Magga
11 years ago

I Hans Engels nye bog karakteriserer han Brian Mikkelsen som en person, der er der, hvor magten findes, og derfor forundrer hans valg af spindoktor mig egentlig ikke, selv om der er nok at undre sig over. M√•ske ser hun endda godt ud. Da jeg ikke ser tv, aner jeg det ikke og sk√•nes i det hele taget for meget. Det konservative folkeparti er i bev√¶gelse, det er Lene-ikke-effekten, der er ved at sl√• igennem, som tomme t√łnder, der buldrer mest. Partiet rykker tydeligt nok mod venstre, undtagen n√•r det g√¶lder kontrol med os andre, for der er vi ude,… Read more »

Fritz
Fritz
11 years ago

MareRITT Herregårds hæmoride Sandy French går efter guldet.

Kakao
Kakao
11 years ago

Sandy French: Bander – en positiv subkultur [Information 12.3.2003]

Det er alts√• denne “positive subkultur”, k√łbenhavnerne og √•rhusianerne lider under i √łjeblikket.

Interessant at en journalist, der mener, at bander er en positiv subkultur, kan være justitsministerens spindoktor.

Janne
Janne
11 years ago

“Et af de tydeligste tr√¶k ved denne gruppe unge er den udpr√¶gede brug af maskulinitet. Det handler om at signalere styrke, og lederen af gruppen vil altid √¶re ham, der har bevist, at han ikke er bange for noget, og som i sit udtryk og form er mest maskulin. ¬ĽDen form g√łr det ikke nemmere for de unge at indg√• fornuftigt i samfundet. Men det er alligevel vores opgave at r√¶kke ud efter dem, og det g√łr man alts√• ikke bedst ved en smal politim√¶ssig indsats,¬ę siger Sune Qvotrup Jensen. Sandy French: Bander – en positiv subkultur [Information 12.3.2003]” Det… Read more »

li
li
11 years ago

Efterhånden tror jeg det er OS der har misforstået hvad demokrati går ud på!
Det lader til at vold, trusler, brandp√•s√¶ttelse, opt√łjre og primitiv voldsud√łvelse r√•ben og skrigen og smadre ting og sager, er det som giver resultat!
Vi burde! n√•r en langsk√¶gget hovedviskestykkeb√¶rer kvindeundertrykkende repr√¶sentant fra herremandslingefolk idelogien iSLAM f√łrer sig frem, straks forsamle os i gader og str√¶der og smadre alt, mens vi r√•ber og skriger d√łdstrusler og overfalder og stener politi, brand- og ambulancefolk!!!
Det er den islamiske form for demokrati! som åbenbart hyldes af bange kujonagtige politiske korrekte politikere, EU og FN.

Kakao
Kakao
11 years ago

Sandy French er vel gået efter pengene.

Typisk venstrefl√łj i dag. Ingen idealer.

Hvis araberne betaler godt nok, stiller Sandy French sig vel også gerne i islamisternes tjeneste.

Janne
Janne
11 years ago

Pr√łv i √łvrigt at se Latifis multikultur b√łvs mod Valentins dag. Det kommer ikke som nogen overraskelse. Fint med imam fester p√• r√•dhuse, men at andre fejrer Valentins dag, det kan hun ikke gl√¶de sig over.

Janne
Janne
11 years ago

EU medlemmet England vil ikke lukke demokraten Wilders ind i landet. EU vil gerne have en stormufti fra et ikke-demokratisk land (Syrien) som √¶restaler. FN har mange udemokratiske lande som medlem efterh√•nden. Det g√•r tydeligvis ned ad bakke med de demokratiske dyder i b√•de EU lande, i EU og i FN. Det viser Wilders lige s√• meget, som han peger p√• politisk islam og de religi√łse kolonister i EU.

Stormufti som ærestaler i EU:

h t t p://www.berlingske.dk/article/20080115/verden/80115134/

Casper | Borgerlig bums

Det siger da i hvert fald noget om Sandy French, at hun sådan kaster sine holdninger over bord for at få et godt betalt job hos fjenden. L.derjournalistik.