17
feb
Seneste opdatering: 17/2-09 kl. 1755
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 On Al-Jazeera TV, Kuwaiti Prof Suggests a Biological Attack on White House, Prays for Bombing of Nuclear Plant on Lake Michigan. Det er  takken for at befri Kuwait fra Sadddam. Det  forlyder ikke hvad han er professor i. Had og vold, antagelig. Hvordan mon den filmaktuelle Sir David Frost har det med at arbejde for en station, der sender sådan noget ?

 

Islam and the West: Lines of Demarcation

What it is about our civilization that causes such resentment, and why we must defend it.The West today is involved in a protracted and violent struggle with the forces of radical Islam. This conflict is intensely difficult, both because of our enemy’s dedication to his cause, and also, perhaps most of all, because of the enormous cultural shift that has occurred in Europe and America since the end of the Vietnam War. Put simply, the citizens of Western states have lost their appetite for foreign wars; they have lost the hope of scoring any but temporary victories; and they have lost confidence in their way of life. Indeed, they are no longer sure what that way of life requires of them. Roger Scruton, uomgængeligt som sædvanligt.

Imam Wahid spræller i nettet

JPs interview med Abdul Wahid Pedersen er en lidt tynd kop tĂ©, men lidt har ogsĂĄ ret, og da det nu falder sĂĄ umanerligt svært for dagens journalister at stille borende, uddybende og kritiske spørgsmĂĄl, skal man nok være taknemmelig for hvad vi fĂĄr her. Jeg tror absolut ikke at Abdul Wahid sælger nogle billetter til Cirkus Islam med sine afglidninger og utroværdige forbehold, tværtimod. Allermest interessant er de sprækker i facaden der afsløres: Nu er dele af pressen kommet sĂĄ langt, at det kan erkendes, at, hey, det er mĂĄske ikke sĂĄ smart at kalde sig moderat og principielt gĂĄ ind for at smadre kvinders hoveder med sten. Tænk pĂĄ potentialet, hvis de en dag skulle komme dertil, at de stiller yderligere spørgsmĂĄl til flg. artigheder: HerrefolksmĂĄlet, der er mainstream; drab pĂĄ homoseksuelle; kvinders mindreværd; nyttemoralen; legitimeringen af slaveri; Muhammed som ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, rollemodel og fuldkomment menneske til alle tider, og dertil ‘ægtemand’ til en pige pĂĄ ni ĂĄr; legitimering af plyndringer, osv. osv. Medierne har lang vej igen før de begynder at stille overordnede spørgsmĂĄl med baggrund i alt dette snavs, og spørger sig selv – findes der overhovedet nogle virkeligt moderate, toneangivende imamer og talsmænd? Men dette er nok det eneste lille optimistiske hĂĄb jeg har, nemlig at virkeligheden er sĂĄ afskyelig, at næsten alle ville indse problemet, hvis de lukkede øjnene op (LFPC).

[…] Abdul Wahid Pedersen, hvad er egentlig dit syn pĂĄ stening?

»Sharia er det regelsæt, der omgiver islam, som handler om, hvad man spiser, hvordan man beder osv. Jeg opfatter islam som et hele, hvor man ikke kan vælge og vrage mellem de enkelte dele, fordi man sĂĄ sætter sig over Gud. NĂĄr jeg bliver spurgt om stening, bliver jeg nødt til at bekræfte, at der findes stening i islam. Jeg er jo ingen løgnhals. Jeg anerkender, at det eksisterer, og jeg kan ikke ændre pĂĄ, at stening er en del af det islamiske strafferetssystem. Det bliver til, at jeg “gĂĄr ind for stening”. Selvfølgelig er jeg ikke begejstret for stening, men det er ikke et spørgsmĂĄl om, hvorvidt jeg “gĂĄr ikke ind for stening eller ej”. At gĂĄ ind for, giver jo opfattelsen af, at det er noget, som man finder tiltalende og vil sigte efter at fĂĄ indført.« […]

Men du kan vel sige, hvad du mener om, at det eksisterer i islam?

»Jeg bryder mig ikke om stening, og jeg synes, at det er en meget voldsom form for afstraffelse. Men det er en strafform, der er indstiftet af Gud som et vink med en vognstang om, at vi skal holde os fra hinandens ægtefæller. Og sĂĄ er det absurd at blive ved med at spørge om, hvad jeg eller andre muslimer mener om det. Hvis jeg tog afstand fra stening, ville jeg melde mig ud af islam.« […]

»Det ved jeg ikke. Man bliver ved med at spørge mig om stening, og man blive ved med at gøre mig til bussemand. Hvorfor spørger du ikke en præst i folkekirken om, hvad han synes om korsfæstelser? Skal det sĂĄ ogsĂĄ skrives ud af Bibelen? […] »Jeg kan ikke ændre pĂĄ, at stening er en del af islam« [Jyllands-Posten 17.2.2009, ikke online]

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

LFPC du skrev: “Men som jeg plejer at hævde, sĂĄ skal der sikkert ske noget ekstremt ubehageligt og voldsomt et eller andet sted i verden, sĂĄ der kommer andre boller pĂĄ suppen, fordi fortielsen og fornægtelsen har spillet fallit. Hvis USA og UK vĂĄgner op, gør de sikkert ogsĂĄ inde i PET-bunkeren. Slut med citronmĂĄne og automatkaffe til Abdul og Fatih”. Det kan vi godt blive enige om, ligesom vi ogsĂĄ kan blive enige om, at en efterretningstjeneste meget vel – sandsynligvis – arbejder i flere “lag”, hvoraf nogle er usynlige for sĂĄ at sige alle. NĂĄr jeg opfodrer Brian… Read more »

synopsis-olsen
12 years ago

Læg lige mærke til disse udtalelser af den kuwaitiske islamiske lærde Nabeel al Awadhi der skrev i avisen Al Watan, den 8.02.09: “Vi arabiske muslimer burde tænke pĂĄ at producere atombomber. Vi kan finansiere dette med vore petrodollars og benytte de ægyptiske eksperter for at drømmen kan blive virkelighed. Vor profet Muhammed, mĂĄ fred være med ham, beordrede os til “at forberede os pĂĄ alle mĂĄder til at bekæmpe de vantro” (her menes kristne, jøder, hinduer, buddhister mv.). Disse mennesker forstĂĄr kun magtens sprog. Vi vil fortælle verden: “Aslem Taslam” (enten underkaster du dig Islam eller du mĂĄ dø.) Videre… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

“To italienere har i al ubemærkethed gjort, hvad hverken den danske regering eller danske medlemmer af Europa-Parlamentet har gjort over for parlamentet for at ændre EU’s omstridte opholdsdirektiv, som lemper den stramme danske udlændingepolitik”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1605236.ece

Magga
Magga
12 years ago

Fogh var for længe om det, men her kom endelig en klar stillingtagen til de to ĂĄndspygmæer, der behandles fyrsteligt af danske myndigheder, Politiets Efterretningstjeneste, Københavns kommune og desværre ogsĂĄ vor fromme integrationsminister, skønt jeg er sikker pĂĄ, at hun har det hĂĄrdt med Wahid Petersens sidestilling af korsfæstelsen af Jesus og sharialovens pĂĄbud om stening. “Kommunens samarbejde vil jeg ikke kommentere, da jeg ikke kender det konkrete indhold. Men jeg deler Karen Jespersens undring over talsmandens udsagn vedrørende kvinder og stening. Jeg betragter stening som det mest modbydelige, man kan forestille sig, og jeg mener, at det burde være… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Hvis jeg tog afstand fra stening, ville jeg melde mig ud af islam.” – siger en imam der samarbejder med Københavns Kommune.

Har Københavns Kommune samme holdning som imamen, siden kommunen samarbejder med imamen, eller kan og vil Københavns Kommune godt tage afstand fra stening af mennesker?

Rolf Krake
12 years ago

Sygt, men ikke overraskene, i Sverige, Svensker (han hedder bestem ikke Jönsson) frikendt for at sende penge til hamas, gennem foreningen Al Aqsa, der er alt andet end velgørenhed. Men advokaten Laue Traberg Smidt udtalelse er direkte sygelig, nu kan arbejdet med at sende penge til børn fortsætte,,,, Hvilken fuldstændig sygelig tankegang, men fatter det ikke: >>>>>Den 44-ĂĄrige mands danske advokat Laue Traberg Smidt er tilfreds med frikendelsen. – Dette er godt. Nu kan arbejdet med at sende penge til børn fortsætte, siger han.<<<<< jp.dk/indland/article1604988.ece Svensker frikendt for at støtte Hamas Offentliggjort 17.02.09 kl. 14:09 En 44-ĂĄrig mand fra Malmø,… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Uhyrligt at Københavns kommune samarbejder med en person, som ikke vil tage afstand fra den barbariske sharia-straf, stening. Det er galematias. Selv Venstres Pia Allerslev støtter samarbejdet. Dømmekraften må siges at være sat ud af spil.

Københavns kommune er langt ude på et skråplan. Som det tidligere er nævnt, så minder Københavns kommune efterhånden om en halal kommune.
Også alle skoleeleverne må underkaste sig islamiske lovregler, som er indført på bespisningsområdet.

Magga
Magga
12 years ago

“Beggars can’t be choosers” HA! Du har et problem, kære Birthe Rønn, men det vidste du jo i forvejen, og der var ikke grund til svejse det ud i jern. Og til Brian Mikkelsen. FĂĄ dog ryddet op i PET, det nuværende spil er alt for farligt, og tiden gĂĄr og gĂĄr. — Men der er da hĂĄb, for man kan jo vende LFPC’s fantastisk rammende replik om og spørge, om det muslimske fællesrĂĄd repræsenterer de særligt dĂĄrligt kørende muslimer, siden de ikke har kunnet finde noget bedre end Wahid Petersen og Zabair Butt Hussain? Førstnævnte er uddanet i at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Så har man set det med. Fogh bakker faktisk Karin Jespersen op i hendes kritik af talsmændene for Muslimernes Fællesråd, Zubair Butt Hussain og Abdul Wahid Petersen:

http://www.berlingske.dk/article/20090217/politik/902170364/

morlille
morlille
12 years ago

Var det ikke engang, at folk der påstod sådanne ting var psykisk syge og skulle i behandling og ikke som nu, at de kommer i TV og bliver ansat i landets største kommune som udvikler af materiale til undervisning af små uskyldige danske børn? Eller er det mig der husker forkert?

Magga
Magga
12 years ago

rettelse.

der skulle have stĂĄet:

Henrettelse vha. stening er en metode, der indgĂĄr i det islamiske lovkompleks shariaen.

Men henrettelse ved korsfæstelse er ikke en kristen metode endsige skik.

Magga
Magga
12 years ago

Henrettelse vha. stening er en del af det islamiske lovkompleks shariaen. Men korsfæstelse er ikke en kristen lov endsige skik. Det var en metode, der anvendtes i antikkens romerrige til henrettelse af kriminelle og slaver og andre lavt stĂĄende personer, havde folk romersk statsborgerskab blev de ikke korsfæstet. Interviewet ligefrem emmer af dumhed, og som sædvanlig stiller Morten Vestergaard ikke de spørgsmĂĄl, der burde stilles, og som i dette tilfælde skriger pĂĄ at blive stillet. Vestergaard ved sikkert heller ikke noget om korsfæstelse og har ikke gidet at undersøge det. Den slags efterladenhed demonstrerer han næsten dagligt i avisen. SĂĄ… Read more »