22
feb
Seneste opdatering: 11/5-10 kl. 1650
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke  svÊrt at se, hvem der er mest aktive og voldelige i den bandekrig, der foregÄr i KÞbenhavn i Þjeblikket. Det er derfor lovlig stÊrk tobak, at skulle hÞre overpopulisten Villy SÞvndal sige, at det er  regeringens skyld. Alle partier har en skyld, men ingen har vel stÞrre skyld i importen af gangstere end netop SF og omkringliggende venner. Man kan ikke forhindre vÄben i at flyde ind i landet. Man kan ikke forhindre folk der vil, i at skyde. Der er derfor kun én ting at gÞre: enhver indvandrer der skyder eller tages medskydevÄben, udvises prompte. Evt. danske statsborgerskaber betragtes som misbrugt og bortfalder automatisk. Hvis ikke man vil det, kunne man anstÊndigvis begynde med ikke-statsborgerne. Ellers mÄ politikerne Äbent  indrÞmme, at de ikke for alvor vil bekÊmpe problemet og kÞbenhavnere kan sÄ selv beslutte, om de vil flytte fra byen. Skyderiet vil derefter eskalere helt af sig selv.

Ja, jeg medgiver og indrĂžmmer, at det der fĂžlger nu kan forekomme noget bittert og surt. Det er det ikke ment som. For mit vedkommende er det en sorg over, at ogsĂ„ jeg mĂ„ bekymre mig over, hvilket KĂžbenhavn mine bĂžrn – og unge som sĂ„dan – fĂŠrdes i. Jeg tĂŠnker her pĂ„ den stigende forrĂ„else og de skudvekslinger, der er ved at blive en daglig foreteelse i KĂžbenhavn.
Alt hvad jeg forudskikkede i min valgkamp i 2005 er desvĂŠrre blevet til virkelighed. Hver og en ting. Og selv om folk har kunnet se det komme, er der intet sket.
Hvorfor er der ikke gennemfÞrt lovgivning, der udviser udlÊndinge der bÊrer vÄben? Hvad er det, der forhindrer dette, nÄr Folketinget konstant tilkendegiver, at ville stÞtte f.eks. sÄdant et tiltag?
Det er ikke nok. For at standse disse ting skal nul-tolerancepolitikken indfÞres, som jeg beskrev fyldestgÞrende i min blog den 25 marts i fjor. Det er en helhed, der skal til. Men signalet om udlÊndinge og vÄben mÄ sendes. Nu. For der skydes i KÞbenhavns gader. Der er ingen tvivl om, at rigtig mange af de der skyder, har udenlandsk statsborgerskab. Det er utÄleligt. SÞren Pind

Sverige har det samme problem, sÊrligt i MalmÞ og GÞteborg. Folk er blevet skudt ned pÄ fortovscaféer for Þjnene af hundreder af tilskuere. Der har de dog vÊret bedre til at sigte. DÞdsofrene er tallÞse. Dét er fremtiden og det skal de vide i BorgerreprÊsentationen og pÄ Christiansborg. Tiden til tom politikersnak er passé. (Fhv. romantiker i KrD:  Vi syntes at det var fedt at kunne bo  midt i en multikulturel bydel, men nu er der mange, der ikke har lyst til at bo her lÊngere.) . Nemt at smugle skydevÄben til Danmark

DRÄPO slĂ„r til

(=drÀktpolisen)fuldesign-pay-designgalleriet-012
Det var en halvtimme före vernissaget skulle börja i onsdags och Roland och jag höll pĂ„ att sĂ€tta upp smĂ„ nummer vid alla verken pĂ„ utstĂ€llningen sĂ„ man ska kunna lĂ€sa i beskrivningen över de olika verken och hitta rĂ€tt. DĂ„ kliver en man och en kvinna i 65 Ă„rs Ă„ldern in i galleriet. Högt skriker kvinnan “Ta genast bort det dĂ€r”, “Ta bort det nu, det Ă€r inte tillĂ„tet att göra sĂ„ dĂ€r.” Vi fattar snabbt att det Ă€r slöjan pĂ„ SverigedrĂ€kten hon menar.

Designgalleriets Sara tar en första diskussion med dem och förklarar att det Àr en utstÀllning och snart blir jag och Roland ombedda att prata med paret. De Àr vÀldigt upprörda bÄda tvÄ och verkar flera gÄnger vara pÄ vÀg mot dockan för att rycka av slöjan. De hÀvdar att vi gör fel, att det Àr förbjudet och mellan raderna lyser frÀmlingsfientligheten igenom. Man fÄr inte blanda muslimsk och svenskt. Det Àr att blanda muslimsk religion med svensk kultur och det Àr inte tillÄtet. Fuldesign. se,efter kommentarerne at dÞmme, en dragt der er lige forhadt fra begge sider.

Canada: Virkeligheden trÊnger sig pÄ

MĂ„ske kunne man med glimt i Ăžjet hĂŠvde at det er Freuds ‘return of the repressed’ pĂ„ nationalt plan vi ser her. Canada, det nordamerikanske Sverige, prĂžver ad lovgivningens vej at gennemtvinge det multikulturelle paradis, mĂ„ske mest omtalt i skueprocesserne mod udgiveren Ezra Levant og kommentatoren Mark Steyn. Problemet med harmoni ved drakoniske midler er imidlertid, at sager som disse let giver bagslag.  I stedet for at fĂ„ lukket munden pĂ„ opsĂŠtsige canadiere, bliver resultatet en utilsigtet afslĂžring af  hykleriet i den lovgivning der skal beskytte Ă©n bestemt religion mod fri og Ă„ben debat om den grimme virkelighed. To aktuelle sager illustrerer dette. FĂžrst via Jihad Watch:

VANCOUVER, B.C. – A B.C. man who filed a human rights complaint after buying a copy of the Koran at a Chapters bookstore has had that complaint dismissed. John Simpson alleged certain verses of the Koran discriminate against people of Christian and Jewish faith and filed his complaint against Indigo Books & Music Inc. (TSX:IDG), the store’s parent company. […]

The section states that a person must not publish any statement that is likely to expose a person or group to hatred or contempt because of their religion. But B.C. Human Rights Tribunal member Barbara Humphreys says Simpson didn’t explain how the Koran, the central religious text of Islam that has existed for more than 1,300 years, had a negative impact on him. […] B.C. man who filed human rights complaint after reading Koran has case dismissed

I en retssag mod en muslim tiltalt for at planlÊgge bombeterror har tiltaltes forsvarer valgt en linje der ikke blot er sensationel, men ogsÄ en indrÞmmelse af det som vi ellers bliver udskammet for at pÄstÄ:

[…] [Forsvarsadvokaten] Mr. Duval said the trial is a crucial test of Canadian anti-terrorism law. “I question whether the fact of providing [Internet] links, especially when one is motivated by religious belief, is a violation of the Criminal Code,” he said in an interview. He said that even though the beliefs of al-Qaeda leader Osama bin Laden are “repugnant to hundreds of thousands, if not millions of people, still, are they not religious beliefs? A lot turns on that.” […] Free Speech for Me, But Not for Thee

Det er vanskeligt at forestille sig at dét argument vil frikende manden, selv i Canada, men en sÄ frÊk indrÞmmelse af at terrorvirksomhed er en form for religionsudÞvelse, er jo en ren forÊring til vores side. Sager som disse kunne godt antyde at skrÊkscenarierne om multikultur opretholdt ved drakonisk lovgivning vil blive gjort til skamme pÄ grund af deres egen absurditet. SpÊndet mellem illusion og virkelighed er simpelthen for stort (LFPC).

“Dumhederne i RosengĂ„rd”

Brev til Sveriges justitsminister fra Inger- Siv Mattsson

Nacka den 21 februari 2009

Justitiedepartementet v g diarieför och meddela dnr tack , Justitieminister Beatrice Ask

Ämne: Justitieministerns lösning pĂ„ den havererade integrationspolitiken 1 UrsĂ€kta vĂ„ldsverkarnas ”dumheter”

Ni har nyligen besökt RosengÄrd och med anledning av detta har jag följande kommentarer och frÄgor. Jag ber Er notera att frÄgorna icke Àr retoriska utan krÀver konkreta svar.

Ni anser i den politiska korrekthetens namn att orsaken till upploppen – attackerna pĂ„ polis, ambulanser, brandmĂ€n, privat egendom etc etc – beror pĂ„ ”omrĂ„dets grundlĂ€ggande problem med utanförskap och sociala problem.” Ni sĂ€ger emellertid inte ett enda ord om orsaken till dessa ”grundlĂ€ggande problem” nĂ€mligen att Sverige tagit emot – och obekymrat fortsĂ€tter arr ta emot – sĂ„ oerhört mĂ„nga fler invandrare – s k ”flyktingar ”- Ă€n Sveriges absorptionskapacitet medger. Makthavarna bĂ€r dĂ€rmed skulden till de invandrartĂ€ta omrĂ„denas ”grundlĂ€ggande problem.”

Ytterligare en orsak till den misslyckade integrationen av Era invandrare Ă€r att det aldrig nĂ„gonsin stĂ€llts nĂ„gra som helst krav nĂ€r det gĂ€ller anpassning till det nya landet och till svenska vĂ€rderingar. De har fĂ„tt – och fĂ„r – hĂ€rja fritt enligt de traditioner och den kultur och vĂ€rdegrund de tagit med sig frĂ„n sina respektive hemlĂ€nder. Att stĂ€lla krav hade givetvis varit rasism och frĂ€mlingsfientligt.

”Dumheterna” i RosengĂ„rd

Hur tĂ€nker Ni nĂ€r Ni kallar det som hĂ€nt i RosengĂ„rd för ”dumheter”? Stenkastande ungdomar hindrade brandkĂ„ren frĂ„n att slĂ€cka anlagda brĂ€nder och tvingade rĂ€ddningstjĂ€nsten att avbryta alla uppdrag i omrĂ„det. Rondellen vid Amiralsgatan sĂ„g enligt uppgift i DN ut ”som en krigszon sedan ungdomsgĂ€ngen dragit ut slĂ€pvagnar frĂ„n bensinmackarna och tĂ€nt pĂ„. Flera tunga polisfordon fick tas ur trafik.” ”Dumheter,” fru Ask?

Invandrarungdomarnas förakt för svenska myndigheter betecknar Ni som ”vĂ€ldigt sorgligt”. ”Sorgligt”??? Det Ă€r – fru justitieministern – inte ”sorgligt” utan fullstĂ€ndigt oacceptabelt.

En 46-Ă„rig polisman fick en flera kilo tung sten i huvudet. Stenen trĂ€ffade hjĂ€lmen precis vid höger öra.: ”Hade den trĂ€ffat under hjĂ€lmen hade jag varit död” sade polismannen i DN den 31 januari. ”Dumheter,” fru justitieministern?

Polismannen berĂ€ttar: ”Varje gĂ„ng vi nĂ€rmade oss brĂ€nderna i rondellen vid Shellmacken i RosengĂ„rd möttes vi av en skur av stenar. Vi backade 100 meter men det hjĂ€lpte inte. Vi backade 200 meter men Ă€ven dĂ„ blev vi duktigt pĂ„kastade med sten. Bussen framför oss fick en sidoruta krossad och det Ă€r fönster som Ă€r förstĂ€rkta för att tĂ„la det mesta.” Detta kallar Ni ”dumheter.”

NĂ€r huliganerna attackerade Shellmacken körde polisen fram för att skingra dem: ”men det var för farligt att lĂ€mna bussen. De hemmagjorda slangbomberna som de slĂ€ngde mot oss har en fruktansvĂ€rd sprĂ€ngkraft. En exploderade pĂ„ busstaket och slet bort hela rampen med blĂ„ljusen. En annan exploderade under en buss sĂ„ att underredet skadades sĂ„ pass att det inte gick att öppna dörrarna.” Detta kallar landets justitieminister för ”dumheter”.

Ni har uppenbarligen samma uppfattning om vĂ„ldsverkare som professor Sarnecki. Denne tyckte att ”det var dumt gjort ” att beskjuta polisstationen i SödertĂ€lje (Ronna) med automatvapen och kallade attacken för ” ett pojkstreck”. Han ansĂ„g att ”man inte skulle göra sĂ„ stor affĂ€r av beskjutningen.” Var ”frustrerade tonĂ„rspojkar” kommit över vapen, som inte hör hemma nĂ„gon annanstans Ă€n i krig, gick professorn visligen inte in pĂ„.

Av denne man kan man inte vÀnta sig nÄgot annat men pÄ landets justitieminister mÄste man rimligen kunna stÀlla högre krav.

Den organiserade stenkastningen mot polisen

Den 21-Ă„ring – ” Randiga tröjan” – som Ă„klagaren pekat ut som anstiftare av upploppen bröt bl a upp och bar fram cementplattor och stenar sĂ„ att andra kunnat kasta dem. Han pekade ut mĂ„l att trĂ€ffa – polisen och deras fordon. Vid rĂ€ttegĂ„ngen i Malmö tingsrĂ€tt visade vice chefsĂ„klagare Bo Birgersson videobilder över kravallerna och konstaterade: ”Man ser hĂ€r hur stenkastarna endast Ă€r ute efter poliserna. NĂ€r andra fordon kör förbi platsen fĂ„r de vara ifred.”

NĂ€r polismannen vittnade i rĂ€tten gjorde 21-Ă„ringens kamrater fingret mot honom och ropade ”du ljuger!” NĂ€r polismannen lĂ€mnade salen följde de efter och fortsatte att ropa ”du ljuger!” Advokat Jörgen Larsson sade: ”Det Ă€r skandalöst att svenska domstolar inte kan förhindra att mĂ„lsĂ€gare utsĂ€tts för sĂ„dant.” Men det hĂ„ller förmodligen inte landets justitieminister med om!

”Randiga tröjan” förnekade att han ö h t befann sig i RosengĂ„rd nĂ€r polismannen fick stenen i huvudet. Föga förvĂ„nande frikĂ€ndes 21-Ă„ringen p g a att ”polisen inte följt reglementet nĂ€r mannen skulle identifieras.” ” Förmodligen skrattade han hela vĂ€gen frĂ„n tingsrĂ€tten.

Han Ă€r sĂ€kert inte den ende som skrattar Ă„t de dumma svenskarna. ChefsĂ„klagare Bo Birgersson sade sig i DN ha ”förstĂ„else för att polisen inte grep fler under sjĂ€lva kravallerna. Det hade skapat alltför mycket vĂ„ld. ” DĂ€rmed har vĂ„ldsverkarna fĂ„tt ”carte blanche” av de sk rĂ€ttsvĂ„rdande myndigheterna för fortsatta ”dumheter.” Budskapet frĂ„n myndigheter och politiker Ă€r att i Sverige kan man stĂ€lla till med vilken förstörelse som helst utan att riskera straff.

Justitieministern har angett tonen

Justitieministern har banat vĂ€gen för en ursĂ€ktande attityd mot vĂ„ldsverkarna . Mikael Lundh, f d polis, ansĂ„g i TV:s Debatt att ”bemötandet frĂ„n polisen Ă€r viktigast” för att förhindra sĂ„dana ”incidenter” som i RosengĂ„rd.

Alla proffstyckare tycks ha drabbats av partiell minnesförlust. De glömmer att Ă€ven brandkĂ„r och ambulanser stĂ€ndigt och jĂ€mt attackeras i de s k ”utsatta” bostadsomrĂ„dena. RĂ€ddningstjĂ€nsten har sĂ„ vitt jag vet aldrig ”bemött” nĂ„gon pĂ„ ett olĂ€mpligt sĂ€tt eller upptrĂ€tt ”provocerande” nĂ€r de försöker rĂ€dda liv och egendom. De blir Ă€ndĂ„ utsatta för stenkastning, brandbomber mm. Hur kommer det sig? Detsamma gĂ€ller kollektivtrafiken. PĂ„ vilket sĂ€tt har busschaufförer och t-baneförare ”bemött” de stenkastande ungdomsgĂ€ngen olĂ€mpligt? Hade de möjligen dristat sig till att fĂ„ se fĂ€rdbeviset? Att detta givetvis mĂ„ste uppfattas som provocerande Ă€r ju förstĂ„eligt.

Äldreboende utsĂ€tts för ”dumheter”

I september 2008 terroriserade ett s k ”ungdomsgĂ€ng” Ă€ldreboendet KlockargĂ„rden i miljonprogramomrĂ„det KronogĂ„rden i TrollhĂ€ttan. Personalen fruktade för sitt och de gamlas liv och mĂ„ste eskorteras av vĂ€ktare till och frĂ„n arbetet. Den 18 september besköts ett fönster i en lĂ€genhet tillhörig en 90-Ă„rig kvinna. PĂ„ vilket sĂ€tt hade hon ”bemött” vĂ„ldsverkarna pĂ„ ett felaktigt sĂ€tt?

Jack Lennartsson, ansvarig för ordningspolisen i KronogĂ„rden konstaterade i en intervju att” Vi har klĂ€m pĂ„ vilka vi ska störa litet extra.” ”Störa”?? SĂ„dana vĂ„ldsverkare skall givetvis inte ”störas” utan förpassas ur landet tillsammans med sina slĂ€pphĂ€nta förĂ€ldrar och övrig slĂ€kt.

”Ungdomarna har inget förtroende för polisen p g a upplevelser i hemlandet” Ă€r en annan populistisk och omhuldad förklaring. Uppenbarligen har de ”inget förtroende” för ambulans, brandkĂ„r, kollektivtrafik, Ă€ldreboenden etc heller!

Givetvis har ocksĂ„ Masoud Kamali deltagit i hetsen mot polisen och försvarade ungdomarna med att ”det Ă€r en liten klick som brĂ„kar.” Hur man kan försvara dessa vĂ„ldsverkare – i Ronna, RosengĂ„rd och nu senast i Tensta – som hyser sĂ„ litet respekt för demokratin och de vĂ€rderingar som lagt grunden till vĂ„ra lagar att de öppnar eld mot en polisstation och kastar sten pĂ„ polis, brandkĂ„r och ambulanser Ă€r obegripligt och oacceptabelt. RĂ€ddningstjĂ€nsten upplevde situationen i Tensta sĂ„ hotfull att de inte ingrep förrĂ€n de fĂ„tt poliseskort.

Det sĂ€gs att ”det finns 8 000 ungdomar under 18 Ă„r i RosengĂ„rd. Av dem Ă€r det 100-150 som förstör.” FrĂ„gan Ă€r dĂ„: varför gör inte de övriga 7 900 och deras förĂ€ldrar och stora slĂ€kter nĂ„got för att förhindra vĂ„ldet?

Justitieministerns signaler har gÄtt fram

Nyligen löpte ett stort antal ungdomar löpte amok i Tensta – bl a sattes dĂ€ck, parkbĂ€nkar och en container i brand. NĂ€r brandkĂ„ren kom till platsen utsattes de för stenkastning och tvingades backa frĂ„n platsen. RĂ€ddnningstjĂ€nsten upplevde situationen sĂ„ hotfull att de inte ingrep förrĂ€n de fĂ„tt poliseskort. I en intervju i Metro den 18 februari sade 20-Ă„riga Tenstabon Ellen Khatchadorian att: ”Egentligen var det som hĂ€nde inte sĂ„ allvarligt. ” Man fĂ„r gratulera justitieministern till att budskapet gĂ„tt fram!

Fritidsledaren Robert Weintraub kallade upploppen i Tensta för ”pojkstreck av ett helt oacceptabelt slag. De hade roligt men en dag kan det sluta med att nĂ„gon dör. Det Ă€r lĂ€tt hĂ€nt nĂ€r man kastar sten och tĂ€nder eld pĂ„ saker.” Det lĂ„ter nĂ€stan som om han ville hindra ungdomarna frĂ„n att ”ha roligt.”

”Dumheterna” och ”pojkstrecken” i Tensta rubricerades av polisen som förberedelse till grov misshandel p g a stenar lagts i hög för att kunna kastas ut frĂ„n gĂ„ngbroarna över Tenstaplan. De hade tydligen tĂ€nkt sig att ha vĂ€ldigt ”roligt.”

Enligt nĂ€rpolisen Lars Fontander Ă€r det hĂ€r ”en allvarlig variant av pojkstreck som ett gĂ€ng ungdomar i 13-17-Ă„rsĂ„ldern gör för att de har trĂ„kigt.” Robert Weintraub och s-ledamoten i kommunfullmĂ€ktige Abdo Goriya anser att ”grundorsaken stavas bristande framtidstro.” Möjligen skulle de ha mindre ”trĂ„kigt” och större ”framtidstro” i hemlĂ€nderna.

Enligt vĂ€sterortspolisens presstalesman Mats Eriksson berodde ”oroligheterna pĂ„ sysslolöshet – det handlar mest om att ungdomarna inte har nĂ„got att göra.” Ett litet integrationspolitiskt förslag: skriv in dessa ”sysslolösa” vĂ„ldsverkare pĂ„ Konstfack sĂ„ kan de Ă€gna sig Ă„t sin favoritsysselsĂ€ttning – vandalisering, sabotage och annan skadegörelse, brandbomber, stenkastning, raketbeskjutning mm mm – pĂ„ heltid och kalla det Konst! Givetvis som alltid pĂ„ skattebetalarnas bekostnad. [1]

Tidigare vÄldsamheter i Tensta

2008

1 mars: bevakningen av t-banestationerna i Rinkeby, Tensta och Hjulsta ökar efter upprepade nödbromsningar av tÄgen

1 april: 30 ungdomar omringar en privatperson och tvÄ vÀktare vid Tensta t-banestation. Senare samma kvÀll stÀngs en av t-baneutgÄngarna kvÀllstid

Hösten: Stenkastning mot bussar och t-bana

15 december: En stulen bil rammar entrén till ungdomshuset BlÄ huset och börjar brinna

23 december: UngdomsgÀng anlÀgger flera brÀnder i Tensta och brandkÄren utsÀtts för stenkastning

27 december: Ett ungdomsgÀng hindrar en ambulans vid en utryckning

2009

24 januari: En kiosk intill en bensinmack pÄ KrÀllingegrÀnd sticks i brand och totalförstörs

14 februari: TvÄ molotovcocktails kastas mot fönstren i det gamla förvaltningshuset i Tensta centrum

Justitieministerns flytande vÀrdeskalor

Er reaktion pĂ„ de stackars frustrerade polismĂ€n som rĂ„kade fĂ€lla nĂ„gra olĂ€mpliga uttalanden i samband med kravallerna var betydligt starkare Ă€n nĂ€r det gĂ€llde de ”dumheter” som Ă„klagaren rubricerade som ”vĂ„ldsamt upplopp” och ”förgripelse mot tjĂ€nsteman”. Polisernas yttranden var ”förfĂ€rligt” och Ni sade Er ha blivit ”vĂ€ldigt upprörd 
 sĂ„dant fĂ„r inte förekomma.” .DĂ„ var det inte tal om nĂ„gra ”dumheter.”

LĂ€mpligt nog glömde Ni att ”dumheterna” i RosengĂ„rd startade innan poliserna fĂ€llde sina kritiserade kommentarer. Hade ungdomarna inte startat kravallerna hade ju polisen ö h t inte behövt vara dĂ€r.

Avslutningsvis ber jag justitieministern begrunda den franske 1500-talsfilsofen Michel de Montaignes kloka ord ”Vid randen av en avgrund finns bara en sak att göra: ta ett steg tillbaka.” Genom Ert uttalande om ”dumheter” har Ni nĂ€mligen manövrerat Er fram till en avgrund.

Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsrÄd

AlphyddevÀgen 55, 131 35 Nacka

Slangbomber

Som man kan de i detajlbeskrivelserne  fra RosengĂ„rd, var optĂžjerne kun et par trin under  egentlig guerillakrig., “insurgency”. Og hvad  kogte det ned til i svenske medier ? At en angst betjent i en mandskabsvogn  havde sagt “apajĂ€vlor”. En rigtig perlehistorie.

Men vi havner  ogsÄ ved det spÞrgsmÄl, Kurt Lundgren forsigtigt berÞrte forleden:

För övrigt, och detta Ă€r vĂ€l en frĂ„ga som icke fĂ„r stĂ€llas, men i alla fall, jag undrar om Sverige ens kan försvaras lĂ€ngre med alla de etniska konflikter vi byggt in i samhĂ€llet – kommer stora grupper av medborgare att vara lojala eller tar de parti för nĂ„gon annan genom vĂ„ldsamma upplopp under en process som leder fram till krig eller Ă€r krig – finns detta ens med i kalkylen nĂ€r vi talar om ett nationellt försvar? Kurt Lundgren,

Jeg anser det for et spÞrgsmÄl om tid, inden Sverige fÄr brug for en hÊr hjemme, som de nÊsten ikke har. Det kan vare 5 Är  eller 15 Är, men jeg kan ikke se, at det kan udgÄs. NÊrmeste regiment ved MalmÞ er Revingehed 20 km Þst for Lund. Det er  286 mand + reservemandskab.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
dyller
12 years ago

Og tak HR FOCK undskyld jeg mente kofogh.d idioten fogh!! du er aerlig talt en vatpik!! Fuck dig mand!! Var du foedt paa Bornholm eller saa noget!! Du er sgu da latterlig!! Er du dansk eller hvad!!?? Eller knepper du kameler til frokost hver dag??

dyller
12 years ago

HVAD ER DER I VEJEN? Er der ikke nogen der vil kommentere paa min sidste post??…..you’re all softcocks,what ever happened to the fearcefull vikings?? Bunch of fucking soft-cocks man” Speak up for fuck sake ! or loose everything we ever fought for………….. Let’s make a new order………….stand together or we loose everything……..and so will your kids and grand kids………………. snooze and we loose……those muslim fuckstains have had 25 years to integrate………………..and now what?? fuck all !!!!brothers stand up kick the fuckers out make Denmark what it used to be…………… let’s rid our little pearl of a place of the cancer………….Basically… Read more »

Dyller
12 years ago

Det er forsent!! De er her i massevis lisom rotter de formerer sig og spreder pest………..vold og doed! Tusind tak til EF i 70,erne og op til nu!! Nu er vi selv,tvunget til at flygte fra Danmark! Og tusind tak til alle de skide svage indfoedte fra hele skandinavien,der bare sidder og ikke siger en skid! Foej!! fatter i ikke at “human rights” er osse skyld i alt det her vanvid!! Det er vores egen skyld,vi er alle vatpikke…………….Saa hold op med at brokke jer,og slaa bare over til en anden kanal naar du ser “roetterne” smide molotovs og voldtager… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Samtidig med vi kan opleve dummernikkerne pĂ„ gadeplan terrorisere folk arbejder de velbegavede pĂ„ et andet plan med islamiseringen af de Vestlige lande. Vi ser det i forbindelse de arbejder som The Muslim Brotherhood er lykkedes med bĂ„de her i Europa og i delstaterne i USA. Og vi skal til april ( igen ) opleve deres hĂ„ndtering af de ikke-islamiske UN medlemslandene i deres strĂŠben efter at lukke kĂŠften pĂ„ samtlige Vantro. Det ligner ikke en 3. verdenskrig – det er en 3. verdenskrig der foregĂ„r. At det er svĂŠrt at se hĂŠnger mĂ„ske sammen med at denne den 3.… Read more »

intel
intel
12 years ago

Bonnichsen er pÄ vej frem i mÄlingen.

Det er TĂžger, der sidder og klikker.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Det er ikke svĂŠrt at se, hvem der er mest aktive og voldelige i den bandekrig, der foregĂ„r i KĂžbenhavn i Ăžjeblikket…’ Om Islam. Nu har Islam haft 25 Ă„r til at akklimatisere sig i Danmark. Hvordan er det sĂ„ gĂ„et? Ad helvede til i de store byer. Det gik bedst i begyndelsen med bedsteforĂŠldrene. Det er det samme med Islam alle vegne til alle tider. Lige nu er det ikke de bedst uddannede, der skaber de stĂžrste problemer, men det kommer de til, nĂ„r de finder ud af, at de hellere mĂ„ realisere deres tro. Lige nu er det… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Helt enig i posteringens synspunkter.

Tages man med skydevÄben og er man ikke dansk statsborger, sÄ er der kun en vej og det er direkte til lufthavnen. Ud af Danmark med kriminelle elementer. Vi behÞver ikke samle pÄ udenlandske kriminelle.
Har de fÄet tildelt statsborgerskab, mÄ man aktivt arbejde pÄ at fÄ dette annulleret og fÄ det gamle tilbage, sÄ de kan udvises.
Lovgivningen skal strammes, som ogsÄ Þnsket af SÞren Pind. Hvorfor bliver vi ved med at beholde flÞjlshandskerne pÄ? Evner vi ikke at forsvare vort eget samfund?

NÞrrebronx lyder gangsteragtig efterhÄnden. Eller som en regulÊr no-go zone.

Janne
Janne
12 years ago

“Vi syntes at det var fedt at kunne bo midt i en multikulturel bydel, men nu er der mange, der ikke har lyst til at bo her lĂŠngere.”

RÄ og macho-agtig multikultur som den nu ses i dele af KÞbenhavn levner ikke plads til almindelige mennesker, til familier, til kvinder og bÞrn. De stÞrste rÄ multikultur macho-personer i KÞbenhavn er politikerne pÄ RÄdhuset som ikke formÄr at gÞre byen tryg for almindelige borgere og familier.

PB
PB
12 years ago

Det begynder mĂ„ske? at dĂŠmre for “dem med den gode tone” men alligevel virker det som om der er lang vej til forstĂ„else af problemet og dets omfang.
Jeg gÊtter pÄ at det i det her tilfÊlde kommer til en fraflytning, fÞr det kommer til en fuld erkendelse.

http://jp.dk/indland/krimi/article1610548.ece

Per N
Per N
12 years ago

Det brev fra Inger Siv Mattson til justitsminister er sÄ godt skrevet og fakta pÄ plads, at det burde fremhÊves og spredt ud til andre lande i oversÊttelse, hvilke EU land har ikke oplevet det samme?

Vivian
Vivian
12 years ago

Uha, nu begynder Bonnichsen at nĂŠrme sig Westergaard, og jeg kender ikke flere, jeg kan opfordre til at stemme.

Bonnichsen 34 – Westergaard 39

Magga
Magga
12 years ago

Westergaard fþrer. 🙂

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Og nu over til noget helt andet.

Politiken.dk kÄrer Ärets idealist.

Hvis du ikke har vÊret inde og stemme endnu, sÄ tag dig tid til at gÞre det nu. Efter ca. 7.000 stemmer er der nÊsten dÞdt lÞb imellem tidl. PET-chef Hans JÞrgen Bonnichsen og karikatur-tegner Kurt Westergaard:

http://politiken.dk/debat/article652771.ece

Janne
Janne
12 years ago

steen

Der tales sĂ„ meget om at vise tolerance og rummelighed og sĂ„ vil det da vĂŠre helt pĂ„ sin plads at vise ogsĂ„ den svenske gris og hijaben tolerance. Det vil samtidig vĂŠre en kunstnerisk og – synes jeg – humoristisk kommentar til religiĂžse fordomme omkring mad og dyr.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Att anvÀnda slangbomber Àr inget mindre Àn en krigsförklaring. Beatrice Askfat Àr en skam för Sverige och borde avgÄ. Jerzy Snickesnacki dÀremot, alla vet redan att han Àr vÄr Bagdad Bob sÄ ingen tar honom pÄ allvar utanför dom politiskt korrekta kretsarna. Tydligen mÄste det krÀvas en polisman/kvinnas liv innan polisen ges dom befogenheter dom redan borde ha. De flesta svenskar vill nog gÀrna se RosengÄrd jÀmnat med marken. DÄ hade vi dessutom sluppit problemet med kackerlackor som Àr sjÀlvförvÄllat av blattarna Àven om fulmedia undviker att nÀmna detta. Kackerlacka som enligt ödets ironi heter Blatta Orientalis pÄ latin.

Janne
Janne
12 years ago

Hvis man sÄ gerne vil sÊtte noget svensk og islamisk sammen, sÄ kan man evt. lave et kunst foto hvor en svensk gris fÄr traditionel hijab pÄ. Eller en svensk hund der har traditionel hijab pÄ. Der kan ogsÄ en laves en stÄende figur med burka pÄ hvor ansigtet der titter frem er et svensk grisehoved.

Magga
Magga
12 years ago

der er mange rasende kommentarer i Sverige.

VG
VG
12 years ago

Well, the “blue-eyed” Swedes got what they deserved. Just go on with your stupid suicidal immigration policy and what happened in Rosengaard will be just peanuts compared to what you will get in a few years. Good luck!