25
feb
Seneste opdatering: 25/2-09 kl. 1018
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Urban Infidel

Muslimske krav i Norge og norsk dhimmitude

Erna Solberg innf√łre shariar√•d i Norge, Krever mindre ytringsfrihet,Krever egen eldreomsorg for muslimer,¬†Krever Halal-mat i fengsler, Krever alkoholfrie dager p√• byens utesteder, Krever offentlige muslimske h√łytider,¬†Krever kj√łnnsdelte sv√łmmebasseng og badeplasser, Krever b√łnnerom p√• arbeidsplassen, Krever shariadomstoler i Norge,¬†Krever at grisebilde fjernes, Krever egen Islam-bank, Krever egen imamutdanning i Norge. Frp.no

Abdul Wahids “hele pakke” – det er en bytter

relianceImam Abdul Wahid Pedersen er blevet citeret adskillige gange for sin udtalelse til JP d. 18.2.2009 at “Jeg har taget et valg, jeg har valgt islam, og for mig er islam en hel pakke”. Her ville man naturligvis forvente at en professionel og nysgerrig journalist ville g√• i gang med at afd√¶kke hvad denne “hele pakke” mon kunne indeholde af uhyrligheder, n√•r den alts√• ogs√• inkluderer stening af retarderede 13-√•rige voldt√¶gtsofre som en s√¶rlig straf fra Allah selv. Men nej, mig bekendt har ingen journalist endnu taget sp√łrgsm√•let op. Det drejer sig jo ogs√• bare om vores fremtid.

Vi kan ikke her stille borende sp√łrgsm√•l til imamen, og endnu mindre l√¶se hans tanker og derved finde ud af hvad man virkelig mener, og hvor hans loyaliteter virkelig ligger. Men vi kan tage ham p√• ordet og kigge p√• hvad den “hele pakke” indeholder, og som et minimum opstille forskellige mulige konklusioner. Abdul Wahid Pedersen f√łlger lovskolen Shafi’i, en af de fire store indenfor sunni-islam. Dette fremg√•r af flere muslimske hjemmesider, bl. a. her, her og her. Shafi’i-ortodoksien er udm√łntet i vejledningen ‘Umdat al-Salik, i engelsk overs√¶ttelse Reliance of the traveller. ‘Umdat al-Salik fastsl√•r bl. a. disse Shafi’i-ortodokse synspunkter:

Der er ingen straf for f√¶dre eller m√łdre (eller for deres f√¶dre og m√łdre) for at sl√• deres egne b√łrn eller b√łrneb√łrn ihjel (Reliance of the traveller, Justice, 1.2(4), p. 584).

Om drab på frafaldne hedder det:

Leaving Islam is the ugliest form of unbelief (kufr) and the worst…When a person who has reached puberty and is sane voluntarily apostasizes from Islam, he deserves to be killed. In such a case, it is obligatory…to ask him to repent and return to Islam. If he does it is accepted from him, but if he refuses, he is immediately killed. (‘Umdat al-Salik, pp. 595-96)

Herrefolksmentaliteten fastsl√•s som et bud om offensiv krigsf√łrelse mod de vantro n√•r kalifatet er oprettet:

the caliph makes war upon Jews, Christians, and Zoroastrians…until they become Muslim or pay the non-Muslim poll tax.” It adds a comment by Sheikh Nuh ‚ÄėAli Salman, a Jordanian expert on Islamic jurisprudence: the caliph wages this war only “provided that he has first invited [Jews, Christians, and Zoroastrians] to enter Islam in faith and practice, and if they will not, then invited them to enter the social order of Islam by paying the non-Muslim poll tax (jizya)…while remaining in their ancestral religions.” (‘Umdat al-Salik, o9.8).

I dagens verden, hvor kalifatet naturligvis ikke er oprettet, er defensiv jihad obligatorisk for alle muslimer hvis et muslimsk land bliver angrebet (‘Umdat al-Salik, o9.3). Hvilke konsekvenser har dette for Abdul Wahids loyalitet i forhold til Danmarks interesser i konflikter med fremmede magter?

Denne “defensive jihad” har ikke som m√•l at etablere fredelig sameksistens med de vantro:

‘Umdat al-Salik specifies that the warfare against non-Muslims must continue until “the final descent of Jesus.” After that, “nothing but Islam will be accepted from them, for taking the poll tax is only effective until Jesus’ descent” (o9.8).

‘Umdat al-Saliks autoritet er bevidnet af disse institutioner (Al-Azhar er en af de absolut f√łrende muslimske autoriteter i verden):

1. Mosque of Darwish Pasha, Damascus, Syria
2. Mufti of the Jordanian Armed Forces
3. International Institute of Islamic Thought, (Member of the Islamic Fiqh Academy at Jedda)
and last, but certainly not least
4. Al-Azhar (Islamic Research Academy)

Vi ved som sagt ikke hvad Abdul Wahid Pedersen virkelig f√łler og t√¶nker. Skal man tage hans ord til troende, kan man som minimum acceptere at han i den aktuelle situation, under de g√¶ldende styrkeforhold, accepterer dansk demokrati. Men at p√•st√• at dette er udtryk for loyalitet eller endog patriotisme p√• ubestemt tid vil give anledning til for mange modsigelser med det som imamen selv betegner som den “hele pakke”. G√łr dette ham virkelig stueren? Man kunne √łnske at Karen Jespersen ville g√• ind i denne teologiske ortodoksi i kommende debatter (LFPC). (Se ogs√• Karen Jespersens¬†Hvis friheden svigtes.)

Utilpassede brandstiftere

Jeg forst√•r slet ikke hvordan journalister kan f√• sig selv til at bruge dette udtryk “utilpassede unge”. Ligesom med “anst√¶ndighed” og “menneskesyn” er de jo i vores del af verden blevet h√•net af banen, men den fortsatte brug i mainstreammedierne afspejler selvf√łlgelig polariseringen af samfundet i dette sp√łrgsm√•l, og journalisters r√•dvildhed. Og, OK, at det kunne v√¶re danske ‘utilpassede’ i m√łrk BMW kan selvf√łlgelig ikke udelukkes – men hvorfor s√• ikke skrive det? (LFPC)

[…] Politiet g√•r ud fra, at det var lokale utilpassede unge, da nogle af dem er blevet set p√• stedet. […] Vidner har set en af ruderne blive knust, hvorefter gerningsmanden satte sig ind i lastbilen, og lidt efter blev den sat i brand. I samme tilf√¶lde blev to unge m√¶nd set k√łre derfra i en m√łrk BMW. Fire p√•satte brande i nat

F√łlsomt: Islam, et b√łssemord og svenske medier

Dagarna f√∂re jul m√∂rdades en 26-√•rig homosexuell man i Malm√∂. Snart greps tv√• misst√§nkta, den ene visade sig ha en blogg om religion och moralfr√•gor. Det st√§llde tidningarna inf√∂r ett sv√•rt beslut: hur mycket skulle man ber√§tta om deras bakgrund? Olika medier kom till helt olika beslut. Mediernas Mikael Funke reder ut vad det handlade om – och varf√∂r fr√•gan blev s√• k√§nslig.¬†Malm√∂mord ger utgivardilemma, h√łr programmet¬†her min.12:30. Tv√• Roseng√•rds-ungdomar h√§ktade f√∂r mord i Malm√∂, Abdurraham Kushtrims blogg.

“Jag vill ha tillbaka mitt land”

Jag har svårt att sova. Ligger och tänker på hur tryggt och rofullt det var att leva i Sverige. Min barndom var trygg. Löjligt trygg. Morsan arbetade deltid, farsan heltid. När jag kom hem från skolan var morsan hemma, annars var det bara att ringa på hos granntanten. Dörren till huset stod öppen, låstes inte ens på natten. Uppe på instrumentpanelen i farsans bil låg plånboken. Bilen var olåst. Alltid. På gräsmattan stod gräsklipparen framme. Ingen rörde andras grejor. Det fanns en inbyggd spärr mot orättvisor, och hände det något som ansågs vara oärligt, blev det ett jävla liv. När jag läser ovanstående liknar det en saga. En lögn. Ledsen. Det var verkligheten i början på 70-talet.

√Ąrligt, s√• m√•r jag s√• d√•ligt att t√§nka p√• hur bra vi hade det i detta landet. Och t√•rarna g√•r inte att h√•lla tillbaka. Det mesta √§r f√∂rst√∂rt.

Gamla m√§nniskor blir r√•nade. V√•ra barn misshandlas. Min ena son, och systerson har fallit offer f√∂r hatiska invandrare. Min son blev sparkad i huvudet, systersonen fick en laddad revolver riktad mot sitt, i min systers hem. Inga av dessa fantastiska kulturberikare fick k√§nnbara straff. S√• fungerar det. Men det √§r s√• vi vill ha det. Tydligen. F√∂r svensken har fullt upp med sitt. T√§nk p√• det, n√§r det √§r ditt barn som blir misshandlat. D√• har du sk√∂t ‚Äúditt‚ÄĚ.

Välfärden monteras ner och den kriminella avarten vinner hela tiden ny mark i våra liv. Sveriges Rikes Lag börjar tappa sitt värde. Rätten kan snart lika gärna byta ut den mot en IKEA-katalog.

Det måste blir hårdare tag mot all kriminell verksamhet. Noll-tolerans mot allt våld i samhället. Invandrare som inte kan anpassa sig efter lagarna i landet, ska utvisas omedelbart. Sverige är ingen jävla lekstuga. Jag tänker inte ge en skattekrona till människor, som inte har ett uns respekt i kroppen.

T√∂nt-journalister som Ronnie Sandahl kallar detta f√∂r rasism. Bra, d√• kan du sk√§nka hela din l√∂n till kriminella invandrare. Har ingen svensk varit utomlands? √Ök till ett annat land och bete dig som ett svin, s√• ska du se vad som h√§nder. Du l√§r inte komma hem igen. Fr√•ga Annika √Ėstberg, som sitter i f√§ngelse i Kalifornien. Varje g√•ng hennes fall √§r uppe f√∂r ben√•dning, fr√•gar r√§tten d√∂ttrarna vars pappa dog. ‚ÄúVi f√•r aldrig v√•r pappa tillbaka, hon ska inte ha sin frihet‚ÄĚ. Hon kommer aldrig hem. Det ska hon inte heller. Hon kan stanna d√§r.

Innan idag bestämde jag mig för att bli medlem i Sverigedemokraterna. Det är ett noggrannt, och genomtänkt beslut. Jag har funderat på detta i månader. Jag vet att jag kommer att mista en del vänner. Det är jag beredd att ta. Jag kommer att få nya. Samtidigt vet jag att många av mina nuvarande vänner kommer att lägga sin röst på SD. Alla vågar bara inte vara öppna med det Рän.

Jag vill ha tillbaka mitt land. Det land där jag kunde röra mig fritt, och låta dörren vara olåst. Ett land där gamla respekteras. Ett land där våra barn kan röra sig fritt, fritt från pedofilsvin och annat pack. Det är bara Sverigedemokraterna som vågar prata öppet om detta. Valet 2010 kommer bli ett uppvaknande för alla andra partier Рdå vi svenskar kommer att visa vårt missnöje mot dalteriet.

En natt i det förflutna och framåt

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] A legal manual of the Shafi’i school of Islamic jurisprudence, ‘Umdat al-Salik [The Reliance of the Traveller], which is endorsed by Al-Azhar University of Cairo — the oldest and most prestigious […]

trackback

[…] omtalte forleden mods√¶tningerne mellem diverse udtalelser af imam Abdul Wahid Pedersen, og den ortodoksi som hans […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Peter K Jep- og samtidig er roderiet og de evige gentagelser i Koran medvirkende til man ikke orker at s√¶tte sig og l√¶se den til ende. Det endte for mig i spredt f√¶gtning, idet jeg n√¶sten ikke kunne overtale mig selv til at bruge tid og energi p√• l√¶sningen. Men igennem kom jeg da – og det samme med Shariaen som i dag foreligger som en selvst√¶ndig bog . Den l√•nte jeg p√• biblioteket – og n√•ede at f√• b√łder fordi den ogs√• er m√łg irriterende at skulle arbejde sig igennem. N√•r jeg t√¶nker p√• mit uddanelsesm√¶ssige fundament og dern√¶st… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

En af √•rsagerne til at Mekka delen af koranen er mildere end Medina delen er ganske enkel – taktik. I Mekka var muhammed absolut ikke popul√¶r, han var i mindretal og blev betragtet som lidt til en side. Han var ganske enkelt n√łdt til at opf√łre sig p√¶nt. Nogle h√¶vder han var epileptiker og fik sine √•benbaringer under sine anfald, men om der er historisk bel√¶g ved jeg ikke. I Medina fik han magt, og blev meget velhavende, han var i absolut majoritet, og r√•dede over en stor styrke af fanatiske krigere. Derfor kunne han tillade sig at sige og… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Koranen er ikke udelukkende fyldt med krav om Jihad mod Dar al-Harb og erobring af de ikke-islamiske lande , samt invitation til de erobrede vantro befolkninger om konvertering til Islam – og hvis ikke de vil det, s√• skal de acceptere at blive dhimmiserede. Vil de vantro heller ikke det skal de dr√¶bes. Anvisninger p√• terror, vold og drab p√• de vantro er Koranen fyldt med. Og hvordan dette skal foreg√• har Koranen ogs√• opskrifterne p√•.. Hvordan Dhimmier skal agere/geb√¶rde sig i det offenlige rum, hvordan de skal kl√¶de sig – og hvilken former for respekt dhimmierne skal udvise i… Read more »

Magga
Magga
11 years ago

Nej, PeterK, det beh√łver du ikke. ūüôĀ

PeterK
PeterK
11 years ago

@Magga

Vi har endnu ikk ebev√¶bm’nede vagter, men vagter har vi . I Kolding er der vel 10-12 store supermarkeder. Et enkelt af dem har permanent uniformeret vagt inde i butikslokalet. Beh√łver jeg at sige hvem der er den fremtr√¶dende befolkningsgruppe i det kvarter det ligger i?

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

3 f√łrste suravers kunne jeg udholde at l√¶se i sin helhed, resten var kun spredt l√¶sning af Koranen. Og det var overs√¶ttelsen af Abdul S. Madsen, 1967. Hvordan kan normale mennesker tage s√•dan en ideologi bogstaveligt ? Glistrup sagde Koranen er genial! Det er en sammenskrivning af “Mein Kampf” (Kult-bog i den muslimske verden. P√• tyrkisk hedder bogen “Kavgam”), Machiavelli’s “Fyrsten”, Ilja Ehrenburgs opildnen til h√¶vn over fjenden, og ideologien for Jehovas Vidner, eller Scientology. Ingen ikke-muslimsk stat har form√•et at vide hvordan islamiseringen stoppes i al den tid islam har eksisteret. Man har ikke mest lyst til at t√¶nke… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

JensH Ej heller har jeg l√¶st Koranen i sin helhed. Kun en masse suravers. Jeg kan n√¶sten ikke udholde de krigeriske og de kvindedegraderende suravers. De giver akut kvalme. Det indbyggede apartheidsystem er ogs√• horribelt og frast√łdende. Og s√• ben√¶vnelsen af anderledes troende for vantro og j√łder som aber og svin. Det er langt ude p√• et overdrev. Jeg kender ikke til, hvorledes man stiller sig til islams fremmarch andre steder end i Europa. Men jeg har ogs√• virkelig ondt af afrikanerne, som flere steder l√łbes over ende. Forposten for de vestlige demokratier i Mellem√łsten, Israel, har jo som bekendt… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Johansen Lars Hedeg√•rd udtaler i den artikel du linker til: “For Lars Hedegaard mener, at Geert Wilders har ret i, at man kan sidestille Koranen og Mein Kampf: ¬ĽWilders sammenligning mellem Mein Kampf og Koranen er ikke s√• tosset. Jeg har personligt l√¶st Koranen mange gange. Og det er en krigsmanual, der handler om, at en bestemt gruppe mennesker skal overtage magten i verden og dr√¶be de vantro.¬ę ¬ĽDen opfordrer simpelthen til vold og terror,¬ę fastsl√•r Lars Hedegaard og forts√¶tter: ¬ĽEnhver person, der p√•st√•r andet, taler mod bedre vidende.¬ę” Nu har jeg som sagt ikke l√¶st koranen, men jeg er… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

JensH

Apropos de hadefulde udfald mod de “vantro” og krigsmanualen:

http://politiken.dk/politik/article517619.ece

Det er svært at være uenig med Lars Hedegaard i denne sag.

Magga
Magga
11 years ago

Ang. norske Erna Solberg minder hun p√• flere m√•der om Lisbeth Knudsen. Erna Solberg har siden 2004 v√¶ret formand for H√łyre, der svarer til vores Det Konservative Folkeparti. I den tidligere regering under Kjell Magne Bondevik var hun minister indtil 2005, og jeg husker tydeligt, hvordan han vrissede ad folk, n√•r de ville diskutere problemer med islam. Hun sagde lige ud, at hun ikke gad at tale om den slags. Erna Solberg er et ekspempel p√•, hvor langt ude og ensidig norsk politik er. Siv Jensen og Fremskrittspartiet er det eneste seri√łse lyspunkt og selv med en tredjedel af stemmerne… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen Denne uhyggelige historie er jo tyvarr hverdag hinsidan, og jeg det kan nogen gange undre mig hvad medel-Svennson egentlig t√¶nker, n√•r de dagligt bliver pr√¶senteret for den slags historier. Da denne deroute jo alts√• f√łrst for alvor er sat ind gennem de seneste 10-15 √•r, s√• m√• de fleste af dem kunne huske der for ikke forf√¶rdelig l√¶nge fandtes et helt anderledes fredeligt Sverige. Resignerer de blot og h√•be p√• den slags ikke vil overg√• dem selv og deres n√¶rmeste?? Eller er det endnu kun et mindretal af Svenskerne der p√• deres krop f√łler multikulturalismens uhyrligheder?? Det kan det… Read more »

steen
Editor
11 years ago

apropos at f√• sit liv √łdelagt, se denne http://sydsvenskan.se/skane/article415742/Tonaringar-domda-for-valdtakt-i-Horby.html iflg. papirudgaven af svensk Metro, blev hun f√łrst voldtaget. Da hun bagefter ber om at f√• hj√¶lp, blev hun voldtaget igen. Metro har klogeligt ikke lagt den online, og Sydsvenskan har pyntet lidt p√• historien. En f…..ing tragedie. V√•ldt√§kt uppklarad i H√∂rby Tv√• ton√•ringar turades om att v√•ldta en flicka vid S:t Olofsgatan i H√∂rby natten mellan den 13 och 14 juni 2008. Lunds tingsr√§tt d√∂mde Mirsad Halilovic, f√∂dd 1991-07-25 f√∂r v√•ldt√§kt och √∂vergrepp i r√§ttssak till sluten ungdomsv√•rd i sex m√•nader. Mirsad Halilovic ska utge skadest√•nd om 75 000 kronor… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@LFPC “Det store sp√łrgsm√•l i denne forbindelse m√• v√¶re om de europ√¶iske befolkninger p√• ubestemt tid vil lade sig beskatte for at holde disse enklaver i ro” Jeg tror desv√¶rre mange Europ√¶ere vil acceptere dette forhold, s√•l√¶nge den brede middellklasse ikke m√¶rker noget til (volden fra) disse enklaver. Middelklassen lever i sagens natur ‘p√• den lyse side’ af samfundet rent materialistisk, og √łnsker grundl√¶ggende kun fred og ro til at nyde deres velstand. Hvis de kan betale sig fra ubehageligheder g√łr de det. Forel√łbig er det alts√• kun underklassen og delvis den lavere middelsklasse, som har m√•ttet betale prisen for… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Du har nok ret i, at undervisningen ville f√• den drejning. Men s√•vidt jeg kan se, s√• ville en fair og √¶rlig gennemgang af islams tekster f√• ethvert normalt t√¶nkende barn til at f√łle en afsky for denne religion/idelogi. Men som du g√łr opm√¶rksom p√•, s√• ville det ganske givet blive en fordrejet og manipulernede gennemgang af islam, hvor undervisnings-materialet er udarbejdet af apologeter a la J√łrgen B√¶k Simonsen.

intel
intel
11 years ago

Vi bliver nok n√łdt til ikke bare at bek√¶mpe disse islamiske s√¶rkrav, men pro-aktivt modarbejde dem med t√łrkl√¶deforbud med mere.

JensH
JensH
11 years ago

@PeterK “Koranen er en lang beskrivelse af grusomme straffe, og muhammed m√•, foruden at v√¶re p√¶dofil, ogs√• have v√¶ret pyroman” √Öbenbart. Hvis alle de vers du der citerer er udtryk for en generel ‘tendens’ i koranen er der vel snarre tale om en krigs-manual end om en religi√łs bog. Og nu fatter jeg slet ikke, at multikultierne √łnsker, at Danske skoleelever skal l√¶re om islam og koranen i religionsundervisningen?? Burde det ikke v√¶re os nationalkonservative der insisterede p√•, at eleverne skulle undervises (l√¶s: oplyses) om koranen og alle dens hadefulde budskaber??? Vi ville jo n√¶rmest sikre VKO-flertallet p√• l√¶ngere sigt… Read more »

PeterK
PeterK
11 years ago

Hej JensH, her er lidt at begynde med: 2:24 And if ye do it not – and ye can never do it – then guard yourselves against the Fire prepared for disbelievers, whose fuel is of men and stones. 2:39 But they who disbelieve, and deny Our revelations, such are rightful Peoples of the Fire. They will abide therein. 2:126 And when Abraham prayed: My Lord! Make this a region of security and bestow upon its people fruits, such of them as believe in Allah and the Last Day, He answered: As for him who disbelieveth, I shall leave him… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Vedr. avisers, politikeres og socialarbejderes brug af betegnelsen “utilpassede unge”:

“Fritidstilbuddene, gadeplansprojekterne, st√łttepersonerne osv. osv. koster en formue, og de virker ikke, men det eneste, b√•de politikerne og de involverede socialarbejdere har fantasi til at foresl√•, er mere af det samme.

h t t p://www.180grader.dk/klumme/Lad_os_i_ikke_i_tale_om_det.php

Sennels er en socialsektorens Bj√łrn Lomborg, mener jeg.

JensH
JensH
11 years ago

@Johansen Lige i dette tilf√¶lde med Stadshotellet i Eskilstuna tror jeg nok det er det Svenske Hells Angles som er ‘under mistanke’. Ihvertfald hvis man l√¶ser den debat-tr√•d Steen linker til. https://www.flashback.info/showthread.php?t=857705 Men ellers har du fuldst√¶ndig ret i, at disse ‘utilpassede unge’ (l√¶s: unge muslimer) har det med at s√¶tte ild til alt hvad de kommer i n√¶rheden af, (p√•n√¶r den lokale moske, desv√¶rre). Som Ulla Lauridsen skriver i sin anmeldelse af Nicolai Sennels bog: “Sennels mener dybest set ikke, at en stor muslimsk minoritet nogensinde vil komme til at indg√• uproblematisk i det danske samfund eller i Europa.… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

M.h.t. p√•satte brande i nat s√• kan sprogbrugen ‘utilpassede unge’ bruges af socialarbejdere og det radikale venstre og venstrefl√łjen, idet det gerne netop er venstrefl√łjspolitikere eller radikale politikere der, n√•r der er ballade i gaderne, endnu engang taler for lavere straffe og flere penge til ungdomsklubber og til problematiske boligomr√•der. S√¶rligt de radikale bruger at pl√¶dere for lavere straffe og flere penge, n√•r der har v√¶ret ildsp√•s√¶ttelser eller vold i gaderne. Det er n√¶rmest en f√łdek√¶de. F√łrst brande og vold – og dern√¶st politikere der foresl√•r flere penge til de omr√•der hvor der skydes, br√¶ndes af og ud√łves vold.

Johansen
Johansen
11 years ago

Islams sv√¶rd er blevet erstattet af fyrt√łj.

steen
Editor
11 years ago

Det var min f√łrste tanke, (se foto, en totalskade)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2516283.svd

Enligt Owe Thörn har flera restauranger i Sörmland utsatts för brandattentat den senaste tiden. Mycket tyder nu på att Stadshotellet är sist att drabbas.

Det finns klara tecken på att branden var anlagd, säger Lars Franzell, presstalesman vid Sörmlandspolisen.

se ud som om der har v√¶ret helhjertede fors√łg f√łr

https://www.flashback.info/showthread.php?t=857705

JensH
JensH
11 years ago

Nu er det ikke længere kun skoler der bliver brændt af i Sverige. Et Svensk luksus-hotel blev i morges ramt af en eksplosiv brand, og gæsterne måtte i panik flygte for livet. Politiet mener der er tale om en mordbrand:

http://www.bt.dk/article/20090225/nyheder/90225018/

steen
Editor
11 years ago

Den ligger godt i forl√¶ngelse af Wilders tale p√• Manhattan (hvor han i√łvrigt roser Hedegaard og Trykkefriehdselskabet flot).

“Han siger bla: Islam er ikke her for at integrere sig,, den er her for at dominere”

Johansen
Johansen
11 years ago

Det er rystende med alle de islamiske særkrav, som rejses i Norge Рog her i Danmark. De har bare ingen skam i livet.
Det er jo regul√¶r islamisk apartheidkultur, som s√łges indf√łrt.
Alt skal deles op i “rent” og “urent”. K√łnnene skal adskilles og der skal indf√łres shariar√•d. Og det kr√¶ves at vi g√łr honn√łr og indretter os efter dette fordomsfulde og intolerante system.

Dette storml√łb mod moderne, vestlig skik og s√¶dvane skal afvises og bek√¶mpes.

Per N
Per N
11 years ago

En god historie, jeg har rejst en del i sverie på moped og et lille telt, sågar til polar cirklen.
Men det er ikke et land idag som jeg vil nærme mig, og det er synd, for jeg husker også sverie som et trygt sted.