27
mar
Seneste opdatering: 28/3-09 kl. 1239
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†¬† It’s an Orwellian text that distorts the meaning of human rights, free speech, and religious freedom, and marks a giant step backwards for liberty and democracy worldwide.¬†The first to suffer will be moderate Muslims in the countries that are behind this resolution, like Iran, Saudi Arabia, Egypt, and Pakistan, who seek international legitimacy for state-sanctioned blasphemy laws that stifle religious freedom and outlaw conversions from Islam to other faiths.¬†Next to suffer from this U.N.-sanctioned McCarthyism will be writers and journalists in the democratic West, with the resolution targeting the media for the “deliberate stereotyping of religions, their adherents and sacred persons.”

Pakistans nu vedtagne forslag i FN ¬†“Mod defamering af religion” – l√¶s ¬†hele teksten¬†og s√• dagens replik i skysovs fra Pakistans ¬†FN ambassad√łr:¬†“Islam is frequently and wrongly associated with human rights violations and terrorism.” Selvom resolutionen er ¬†ikke bindende, er Finland allerede igang med at efterleve den: ¬†Jussi Halla-aho to stand trial for blasphemy against Allah.

jesus-and-mo

Ytringsfrihedens langsomme d√łd

FN’s menneskerettighedsr√•d vedtog torsdag en resolution imod ‘kr√¶nkelse af religioner’ – hvad ligger bag?¬†Langsomt g√•r solen ned for, hvad historien vil se tilbage p√• som en af civilisationens h√łjdepunkter: Den Universelle menneskeretserkl√¶ring. Roy Brown i Information

En million indvandrere på fire år

THE scale of Britain‚Äôs immigration crisis was laid bare last night with start ling figures showing the number of migrants here rocketed by more than a million in four years.¬†Between 2004 and 2007 the number of immigrants in the UK grew from 5.2 million to 6.3 million ‚Äď an increase of 21 per cent.The increase is equivalent to the population of Birmingham. The ONS report said: ‚ÄúIn 2004 an estimated 8.9 per cent of the total population was non-UK born. By 2007 this had increased to 10.6 per cent.‚ÄĚ

ONE MILLION MIGRANTS IN JUST FOUR YEARS,¬†Home Secretary opens new Gatwick immigration centre,Report tells of ‚Äėterrifying‚Äô world of asylum-seekers

 

¬†“Vi har ju ett brett spektrum av f√∂reningar h√§r i Malm√∂, vars medlemmar tillh√∂r olika diskriminerade grupper”

Polisen ska få mångfaldsutbildning

“Snaphanen.dk – en hjemmeside, der udm√¶rker sig ved at v√¶re meget nazismefjendsk”

Journalist Thomas Lemke kalder Nicolai Sennels’ p√•stande om islam og muslimer “ikke psykologiske endsige videnskabelige, men en r√¶kke fordomme”. Her ville det have kl√¶dt journalisten selv at have leveret dokumentation for Sennels’ faktuelle fejl, men som altid i denne debat glimrer dokumentation for islamkritikeres fejl ved dens frav√¶r. Dette skal ikke v√¶re apologi for Sennels, han er naturligvis mere kompetent til at redeg√łre for hvad hans teser g√•r ud p√•, og hvad der er str√•m√¶nd og/eller manglende evne til at l√¶se indenad. Men siden Snaphanen nu bliver n√¶vnt i journaliststandens fagblad vil jeg da gerne for helt egen regning g√łre et fors√łg p√• at dokumentere de p√•stande som Lemke beh√¶ndigt antager er ukorrekte.

Han p√•st√•r ud fra disse erfaringer at kunne konkludere, at muslimer generelt har en anden psykologi, som g√łr dem uegnede til at leve i Danmark som muslimer.

Sennels’ pointe er vistnok, at de p√•g√¶ldende kriminelle har “en anden psykologi” [sic, d√•rligt sprog af en journalist] der g√łr den hidtidige tilgang frugtesl√łs, og at for at tackle dette problem m√• en f√łrste betingelse v√¶re, at man erkender problemets natur. Journalisten forsimpler derimod problemstillingen idet 1) de p√•g√¶ldende individer er et problem, 2) de bliver ikke et mindre problem af at andre muslimer er flinke, 3) hvis individer som disse kriminelle qua deres kulturelle/psykologiske r√łdder er et fast ledsageproblem til tilstedev√¶relsen af islam i vores samfund, s√• er det berettiget at stille sp√łrgsm√•l ved denne tilstedev√¶relses betydning for os andre.

Nicolai Sennels er politisk aktiv i √ėsterbro Lokalr√•d for Dansk Folkeparti og skrev i maj sidste √•r et meget langt og mildt sagt islamfjendsk indl√¶g p√• Snaphanen.dk – en hjemmeside, der udm√¶rker sig ved at v√¶re meget islamfjendsk.

Dansk Folkeparti er et helt igennem demokratisk parti, i mods√¶tning til den politisk-religi√łse bev√¶gelse islam. Dette er ren shaming fra Lemkes side, og er fuldst√¶ndig irrelevant for sp√łrgsm√•let om det faktuelle i Sennels’ p√•stande. “Islamfjendsk” antages at v√¶re diskvalificerende i sig selv, men det er det naturligvis kun hvis man dokumenterer eller sandsynligg√łr at islam intet problem er for os vantro. Lemke giver absolut ingen dokumentation – shamingen om DF antages √•benbart at v√¶re tilstr√¶kkelig. Min lille √¶ndring i overskriften illusterer selvf√łlgelig at der faktisk er ting i verden som det er berettiget at v√¶re fjendtlig overfor.

gennemg√•r, hvorledes folk med muslimsk baggrund f√łder flere b√łrn end vesterl√¶ndinge

Hvorvidt det er faktuelt korrekt eller ikke ber√łres ikke med et ord. P√•standen er ellers et fast mantra hos muslimske ledere: Amr Khaled – “the Muslims keep having children while the Europeans don’t. This means that within 20 years the Muslims will be a majority”, Mullah Krekar:

Just look at the development within Europe, where the number of Muslims is expanding like mosquitoes,” Krekar said. “Every western woman in the EU is producing an average of 1.4 children. Every Muslim woman in the same countries are producing 3.5 children. “By 2050, 30 percent of the population in Europe will be Muslim.” Krekar claims Islam will win

Yusuf al-Qaradawi:

We will conquer Europe, we will conquer America! Not through sword but through Da’wa. Apologists or Extremists: Yusuf al-Qaradawi

Alle fire store sunnimuslimske lovskoler fastholder at islam skal erobre herred√łmmet. Det er ikke bare Sennels’ “mening”. Lemkes artikel er st√łvsuget for konkret dokumentation. At han i stedet benytter billig shaming (og dertil gennemg√•ende et ubehj√¶lpsomt d√•rligt sprog) g√łr at jeg m√• konkludere, at journalisten ingen som helst viden har om dette emne. Han har s√•ledes formentlig aldrig h√łrt om Yusuf al-Qaradawi, og ved ikke hvilken central og indflydelsesrig person han er, han ved intet om de demografiske √¶ndringer i Europa, og har aldrig h√łrt om lovskoler. Thomas Lemke, du er hermed indbudt til at skrive et indl√¶g her med substantiel argumentation, i mods√¶tning til denne lille fristil (LFPC).

SLAPT. DR 2’s Deadline, MetroXpress, P1 Faglitteratur og andre medier interviewede i februar og begyndelsen af marts interviewede psykolog Nicolai Sennels i anledning af hans bogudgivelse “Blandt kriminelle muslimer”.

Bogen handler om Sennels’ erfaringer som psykolog fra ungdomsf√¶ngslet S√łnderbro. Han p√•st√•r ud fra disse erfaringer at kunne konkludere, at muslimer generelt har en anden psykologi, som g√łr dem uegnede til at leve i Danmark som muslimer.

Den slags udtalelser b√łr i sig selv f√• de kritiske sp√łrgsm√•l til at presse sig p√•, men i alle omtalte medier blev der vist forbavsende lidt – hvis nogen – kildekritik over for Sennels. Nicolai Sennels er politisk aktiv i √ėsterbro Lokalr√•d for Dansk Folkeparti og skrev i maj sidste √•r et meget langt og mildt sagt islamfjendsk indl√¶g p√• Snaphanen.dk – en hjemmeside, der udm√¶rker sig ved at v√¶re meget islamfjendsk.

I indl√¶gget har Sennels ingen psykologiske betragtninger, men gennemg√•r, hvorledes folk med muslimsk baggrund f√łder flere b√łrn end vesterl√¶ndinge. For Sennels er det i sig selv et problem, fordi muslimer efter hans mening √łnsker at overtage verden og er mere kriminelle. Derefter f√łlger nogle dybt perfide og komplet latterlige p√•stande om, at muslimske lande googler b√łrnesex og sex med √¶sler mere end andre lande.

Nu har Sennels s√• skrevet ovenn√¶vnte bog, og allerede p√• forsiden, hvor l’erne i ordet “kriminelle” er formet som tvillinget√•rnene i World Trade Center, insinuerer han sin tilgang til emnet.

Det fantastiske er, at ingen journalister sp√łrger manden, om ikke hans generalisering af, hvordan muslimer er, er problematisk, n√•r han udelukkende baserer sine konklusioner p√• samtaler med unge af muslimsk baggrund, der netop er ‘hardcore’ kriminelle. Det svarer jo til at tale med b√łrnene fra T√łndersagen og ud fra det konkludere, at alle kristne familier er p√¶dofile. Er det m√¶rkeligt, at netop disse unges familier m√•ske er dysfunktionelle?

Alle de udtalelser, Sennels er kommet med, er ikke psykologiske endsige videnskabelige, men en r√¶kke fordomme, som journalister burde stille kritiske sp√łrgsm√•l ved i stedet for blot at viderebringe. Vi g√łr det i alle andre sammenh√¶nge – hvorfor ikke, n√•r det drejer sig om muslimer?¬† Thomas Lemke: Islamkritik ind, kildekritik ud

 

 

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
174-3
174-3
12 years ago

Jeg mener ikke, at Snaphanen er fjendsk. Snaphanen er redelig.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Stakkels England, men ogs√• stakkels indvandrerne, for den fattige underklasse i England vil ikke acceptere dette i det lange l√łb.
Enoch Powell får nok en statue engang, desværre på det kedelige grundlag, at han fik ret.

steen
Editor
12 years ago

@ Anne Marie – ja, trefjerdedele af dem, mindst. Det er kendt p√• egen dernede, jeg kommer der af og til. @ Janne: Det der med at v√¶re “fjendsk” – hvis det ikke er, som jeg skriver – s√• kan det v√¶re at formen snyder ham. Jeg har skrevet s√• tilpas meget i saviserne, at jeg ved hvordan man skal formeulere sig, hvis man vil have noget optaget. Men det er jo det herlige her – vi bestemmer det HELT selv. Derfor kan det blive mere spontant og bramfrit, mendet b√łr ikke forveksles med had. Et uheld og en ulykke… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
12 years ago

Ang√•ende p√¶dofili og T√łndersagen – husker jeg forkert, eller var en stor del af de d√łmte ‘af anden etnisk herkomst end dansk’? Jeg mener en p√•faldende stor del af dem var fra 3.verdens lande.

Janne
Janne
12 years ago

N√•r jeg h√łrer denne sang sunget af Nina Simone og ser musik videoen s√• t√¶nker jeg p√• lande som Iran.

h t t p://www.youtube.com/watch?v=S_BMZmp9Puc&feature=related

Janne
Janne
12 years ago

“Snaphanen.dk – en hjemmeside, der udm√¶rker sig ved at v√¶re meget islamfjendsk.” En noget firkantet og overfladisk etikette at s√¶tte p√• Snaphanen, synes jeg nok. Alligevel er der m√•ske sket en lille forandring til det bedre. I de ‘gode gamle dage’ – var hjemmesiden nok automatisk blevet kaldt for muslimfjendsk ‚Äď uden grund. Nu skelnes der da en smule. For det er bestemt ikke alle muslimer der kritiseres. Det er nogle muslimer og det er noget af islam, der kritiseres. N√¶ste skridt m√• s√• v√¶re at kritikere af Snaphanen kan skelne det at v√¶re kritisk fra det at v√¶re fjendsk.… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Andr√© Servier: Islam and the Psychology (Mind) of the Musulman http://musulmanbook.blogspot.com/ ‚ÄúIslam is a doctrine of death, inasmuch as the spiritual not being separated from the temporal, and every manifestation of activity being subjected to dogmatic law, it formally forbids any change, any evolution, any progress. It condemns all believers to live, to think, and to act as lived, thought and acted the Musulmans of the second century of the Hegira [8th century A.D.], when the law of Islam and its interpretation were definitely fixed. ‚ÄúIn the history of the nations, Islam, a secretion of the Arab brain, has never… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Thomas Lemke?
Dén Thomas Lemke, der er ophavsmand til denne artikel?
http://www.ing.dk/artikel/73135

Zonka
12 years ago

One small step for U.N. — One giant leap backwards for Man [suk!]

steen
Editor
12 years ago

Ja, hvad skal man sige. Det er jo egtl. til Sennels, hvis han gider svare. For mit eget vedkommende skal jeg bare sige, at jeg overhovedet ikke er ” fjendsk”. Det fremg√•r selvf√łlgelig klart, at jeg ikke bryder mig det fjerneste om islam, den n√¶ste autorit√¶re isme, der nu st√•r i k√ł for at plage menneskeheden. Jeg br√łd mig heller ikke om DKP, og jeg bryder mig navnlig ikke om de politikere, der har massefor√¶ret v√¶k af Danmark, med de f√łlger det nu har haft. Det turde vel stadig v√¶re fuldt tilladt. Men “fjendsk”, det er ikke vores boldgade, –… Read more »