4
apr
Seneste opdatering: 5/4-09 kl. 2312
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NOTORIOUS ISLAM HATER TO SPEAK AT CHAPMAN UNIVERSITY TOMORROW

Vores indre grimhed

“Danskerne er blevet grimmere. “S√•dan s√¶tter skuespiller og skuespilforfatter Nicolas Bro ord p√• Danmarks otte √•r med Anders Fogh Rasmussen.¬†Men forringelsen i danskernes sk√łnhed er ikke knyttet det ydre udseende eller bekl√¶dningsvalg.” Danskernes holdninger til omverdenen, medmennesker og alting, der har menneskelig betydning, er blevet grimmere. De er blevet menneskeligt grimmere, og jeg synes, det har v√¶ret en meget trist periode,” siger Nicolas Bro. Selvom perioden med Anders Fogh Rasmussen nu n√•r sit endeligt, ser skuespilleren ikke, at efterf√łlgeren, Lars L√łkke Rasmussen, vil kunne √¶ndre noget som helst.

“Jeg har ingen forventninger til ham. Og egentlig burde der blive udskrevet valg, for der er ingen, der kan sp√• om, om danskerne st√łtter op om Lars L√łkke,” siger Nicolas Bro. “Danskerne er blevet grimmere.”

Det er for√•r og den samlede anst√¶ndighed er v√•gnet til d√•d. Hele Politiken segmentet st√•r i k√ł for at give Fogh karakterer for den kunstneriske udf√łrelse, og det kunstneriske¬†bourgeoisi er ikke mindre v√¶mmede, end det var for syv et halvt √•r siden. Deres v√¶rdidomme skal ses under evighedens synsvinkel, deres bandbuller har noget papalt over sig. Uden at ville v√¶re impertinent, s√• kan man m√•ske godt forst√•, hvorfor skuespiller ¬†Bro er s√• optaget af netop indre sk√łnhed . Vi “st√łtter dog op” om Bro. Som skuespiller. Folk der kender os, vil vide at nok kan det knibe med garderoben, men vores indre sk√łnhed betragter vi som intakt. Vi var da i al fald ikke p√• Amalienborg med anst√¶ndigheden og chikanere Lars L√łkkes bes√łg hos dronningen:

“Lars L√łkkes ¬†tvivlsomme ¬†karakter og blakkede ry”

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) ser med skepsis p√• valget af Lars L√łkke Rasmussen som ny statsminister. DSU mener at befolkningen skal have lov til at tage stilling til Lars L√łkkes tvivlsomme karakter og hans manglende l√łsninger p√• den √łkonomiske krise, og det markerer de i dag p√• Amalienborg slotsplads n√•r Lars L√łkke udn√¶vnes. DSU net, Vrede over DSU-aktion.

Den r√łd-gr√łnne alliances soignerede stormtropper

Jeg postede i forg√•rs et billede fra britiske the Daily Mail af en deling anarkistiske gadesoldater. Stilm√¶ssigt var der √łjensynligt ogs√• tale om en h√łj grad af anarki, omend fyren til h√łjre syntes at v√¶re ekstra udmajet, og m√•ske en anarkistisk pendant til en Obersturmbannf√ľhrer, hvis en s√•dan findes. Det er vistnok dette segment der herhjemme kendes som autonome eller antifa’er, og som gerne vil sl√• hovedet ned i maven p√• s√•dan nogle som os her, alene for at mene noget andet end dem. De er villige til at g√• til ekstremer i kampen for multikulturen og ‘√•bne gr√¶nser’, men ved deres demonstrationer glimrer de tilvandrede tredjeverdensborgere sjovt nok ved deres frav√¶r. Klippet her fra fransk tv viser tilsyneladende nogle andre lag af venstrefl√łjen i direkte samarbejde med deres arabiske allierede. Supermarkedet s√¶lger israelske varer, og det vil de ikke acceptere. Dette ligner mest en typisk vestlig venstrefl√łjsaktion, mere end fr√•dende zombiehorder fra ‘the Arab street’. Via Gates of Vienna (LFPC):


S√łndag – nye public service sm√¶k til SD

i Kalibers tredelte serie.¬†Man kan dennegang h√łre en l√¶ngere introducerende selvretf√¶rdigg√łrelse fra svensk P 1.¬†Grova felaktigheter i Kaliber“, ¬†Sk√•lade – och sj√∂ng snapsvisa om Palmemordet,SD-politiker mest utsatta,¬†Grovkalibrig journalistik skjuter √∂ver m√•let, PINSAMT KALIBER, √Ąven Centern och KD har problem – SD v√•gm√§stare.

Kalibers virkning er umulig at forudse. Der er tre muligheder. 1) ingenting, ¬†2) ¬†√łget tilslutning p√• grund af forargelse over SR¬īs politiseren, ¬†3) ¬†SD er f√¶rdige og kompromitterede. Det vil de i s√• fald kunne ¬†takke ogs√• sig selv for.¬†Dagens program kan¬†h√łres online ¬†her. Man kan benytte lejligheden til at genkalde sig de lidt st√łrre linjer om Sverige og antiimmigration, der ikke er fraveget siden Bruce Bawer skrev dette i 2006:

Sweden Democrats have been the targets of events that recall China’s Cultural Revolution. Staged “people’s protests” by members of the “youth divisions” of other parties have led to the firing of Sweden Democrats from their jobs. A few weeks ago, a junior diplomat was dismissed when it became known that he was a member of the party and had criticized his country’s immigration policy. On several occasions, thugs loyal to the ruling parties have broken up Sweden Democratic meetings and beaten up party leaders. And this is a nation in which a party led by an admitted communist was, in recent memory, part of the ruling coalition.

The Sweden Democrats enjoy considerable public sympathy. But given Sweden’s oppressively conformist political climate, that sympathy is of necessity largely sub rosa. Mr. Friedman has suggested that one reason why the party has no seats in Parliament is that Swedish elections aren’t really secret ‚ÄĒ other people at the polling place can look at your ballot and see which party you support. The stigma attached to voting for the Sweden Democrats is just that strong. Another reason is that the major parties have worked together vigorously to keep the Sweden Democrats out of the public square. The success of this collaborative effort is reflected in the fact that Sweden is the only major Western European country whose legislature contains not a single representative of a party critical of its immigration policies. Bruce Bawer ¬†While Sweden Slept

Dramatisk vælgerskred i Sverige

I Expressens och Demoskops nya väljarbarometer ökar de med nio procentenheter Рoch Socialdemokraterna backar nästan lika mycket. Alliansen går nu förbi oppositionen och leder med knappt fem procentenheter.

Mona Sahlin är ett alltför svagt nummer. Skaffar Socialdemokraterna sig inte en ny ledare före sommaren är loppet kört. Sanningen att säga är det nog kört redan i dag Рgår oppositionspartiet ner i den värsta ekonomiska krisen sen 30-talet har man inte gjort mycket rätt. En ny partiledare före sommaren, Nu är Reinfeldt störst

Det er en meget stor og stabil f√łring, den siddende regering her ¬†indhenter. Der er flere gunde, men skal man n√łjes ¬†med √©n, hedder den Mona Sahlin. Hun stod som nummer fem i k√łen, da det nu skulle v√¶re en kvinde, og ikke engang dybt troende sossar kan udst√• hende. Mon ikke SAP har skudt sig grundigt i amat√łrfoden der? (Kanske ett historiskt misstag att satsa p√• kvinnligt ledarskap.)

Og apropos dumpap-opposition: det er ganske irriterende at blive tiltalt af S√łvndal, Thorning og Vestager, som om man er idiot. De kunne ikke engang kvinde sig op til at lyde som om de selv troede p√• det, da de kr√¶vede nyvalg efter Foghs udn√¶vnelse i NATO. Endsige gad nogen svare p√• deres automatreaktion til husarerne. De seneste fem (5) nye ¬†socialdemokratiske statsministre i Danmark, er tilkommet ¬†uden et forudg√•ende folketingsvalg. Begyndende da H. C. Hansen tog over ¬†ved Hedtofts d√łd i Stockholm i 1955, Kampmann da HC d√łde, Krag da Kampmann blev syg, J√łrgensen da Krag gik, Nyrup da Schl√ľter gik. S√• selvf√łlgelig skal vi ikke have valg f√łr i 2011, n√•r de kan f√• bank igen. Tillykke til Fogh, forresten. T√¶nk, at slippe efter 31 √•r i Folketinget, jeg kan d√•rligt h√łre debat i 30 minutter, uden at blive fjern i blikket. Der er viljestyrken til forskel. – Alle ¬†er ude og hyppe deres eget lille kartoffelbed: ¬†David Rehling: P√• flugt fra Pia,¬†Eksperter: Fogh b√łr s√łge forsoning med muslimer, Jeg tror jeg foretr√¶kker Ulla Lauridsens til Vestager:¬†Og hvad vil du blive husket for, din ynkelige, rethaveriske lille pissevisker?

Fogh ved en skillevej

“Vil komme ind p√•” – mere ildevarslende ord kan man vanskeligt forestille sig. Betyder det det som man kunne frygte, er det et vink med en vognstang om hvilken vej Obama √łnsker at tr√¶kke Europa. Personligt har jeg absolut ingen illusioner l√¶ngere om Anders Fogh Rasmussens integritet, og jeg tager det for givet at den snart forhenv√¶rende statsminister ryggesl√łst ville s√¶lge Danmarks assertive stjernestund for denne til ulidelighed omtalte ‘toppost’. Men dolker han os i ryggen p√• mandag, m√• hans efterm√¶le herhjemme v√¶re r√łget p√• historiens losseplads – og det er forh√•bentlig noget der indg√•r i hans overvejelser. ‘Topposten’ varer ikke evigt, og √łnsker han at blive en respekteret forhenv√¶rende vil denne parentes i NATO m√•ske vise sig at have v√¶ret dyrek√łbt (LFPC).

Det var tilsyneladende l√łfter om aktivt at forholde sig til Roj Tv og til Muhammed-sagen – samt et l√łfte om tyrkisk repr√¶sentation i Natos topledelse – der fik landet til at bl√•stemple Anders Fogh Rasmussen.[…]

Tredje punkt er Anders Fogh Rasmussens manglende undskyldning efter Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger i 2006. Hvordan den danske statsminister vil b√¶re sig af med det nu, st√•r hen i det uvisse, men det ventes, at Anders Fogh Rasmussen mandag i Istanbul vil komme ind p√• de tre betingelser. If√łlge flere internationale medier har den amerikanske pr√¶sident stillet sig som garant for, at l√łfterne bliver indfriet. Her er prisen for Tyrkiets ja

For forfængeligheden og for Allah

Raymond Ibrahim kommer her med en i og for sig oplagt, men tankevækkende fremstillet, observation i anledning af et islamisk korrekt modeshow til fordel for Gaza (LFPC).

[…] Aren’t we always told that the whole point of the hijab is to preserve female modesty? Conversely, since “fashion shows” are about anything but modesty, having a hijab fashion show goes to prove it’s not about modesty, after all, but rather, as with all things Islamic, fulfilling the letter of the law — sharia law. […] Fashion show for Muslim women hits runway, supports Gaza

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Der findes alts√• alligevel en smule kosmisk retf√¶rdighed. Danskerne boykotter i stor stil den pseudointellektuelle Bornedals danskerhadende makv√¶rk – gid den samme sk√¶bne m√• overg√• hans √•nds(am√łbe)f√¶lle Lars fun Trier senere p√• √•ret ūüėČ http://kpn.dk/film/article1656720.ece Ole Bornedals nye film “Fri os fra det onde” fik en skidt √•bning i biograferne. Kun 5.235 g√¶ster s√• filmen i den vigtige f√łrste weekend, og det er meget skuffende tal for en film, der skal fors√łge at indhente et budget p√• hele 25 mio. kr. [!] Filmen har f√•et syv mio. kr.[!] i st√łtte af Det Danske Filminstitut. …. Hmmm, man har alts√• ikke… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

“N√•r man ved, hvordan venstreorienteret kunst s√• ud i 1970’erne, s√• har jeg meget sv√¶rt ved at se det venstreorienterede i de tv-serier, der bliver lavet i DR for tiden, siger Tue Andersen Nex√ł.

Han mener, DR netop er meget opm√¶rksom p√• at v√¶re apolitisk i dag. Politisk musik som fx R√łde Mor fra 70’erne ville i dag aldrig finde vej til radiostationerne.”

h t t p://www.dr.dk/P1/Agenda/Udsendelser/2009/0403212500.htm

Til geng√¶ld s√• har religi√łse bands afl√łst den ekstremt venstrefl√łjede musik i dag p√• nogle af Danmark Radios kanaler. Det religi√łse – og dermed faktisk ogs√• politiske band – Outlandish spilles en del.

Janne
Janne
11 years ago

Professionelle t√łrkl√¶devogtere: “De danske forskere opfordrer til i h√łjere grad at anskue t√łrkl√¶derne ud fra et diskriminationsperspektiv. Det er en af de anbefalinger, VEIL-projektet ogs√• er mundet ud i. Og de s√• ogs√• gerne, at sp√łrgsm√•let om t√łrkl√¶der og kvindediskrimination blev anskuet ud fra minoritetskvindernes adgang til arbejdsmarkedet. Den danske retspraksis er den eneste i Europa, der har tilladt forbud mod t√łrkl√¶der p√• det private arbejdsmarked. – Vi synes, at Danmark burde styrke sin indsats ved at udpege et s√¶rligt ligestillingsombud i stil med det norske, siger Birte Siim. Og s√• b√łr ligestillingsargumentet s√¶ttes ind i en mere teoretisk, feministisk… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

PeterK De fire kunstnere g√łr byen til en √•ndehul og kultur, men det er fordi de ikke har boet p√• N√łrrebro eller i Tingbjerg – eller har l√¶st b√łger af f.eks. Tove Ditlevsen og andre forfattere der malende beskriver skidenheden og det uhumske ved at bo i storbyer – f√łrhen eller i nyere tid. Eller ogs√• s√• har forfatterne ikke l√¶st Paul Auster om den ekstreme tomheds- og fremmedf√łlelse der kan opsluge bymennesker. Jeg har b√•de boet i byen og p√• landet og ved at der kan v√¶re pragtfuldt og forf√¶rdeligt begge steder, s√• n√•r der romantiseres for meget eller… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

PeterK

Go’ humor. :o)

Uha, vi må se at få os et kakkelbord her i hjemmet.

Og en amagerhylde haha…

M.h.t. S√łren Ulrich Thomsen, s√• har han ellers beg√•et nogle af de fineste digte i nyere tid. Det g√łr ikke s√• meget at han er blevet hellig p√• sine √¶ldre dage. Han har fylde og kan argumentere uden sentimentalitet.

Hvad Bornedal ang√•r s√• er han desv√¶rre blevet s√• kedeligt gammel-biskoppelig og ukl√¶deligt ford√łmmende p√• sine √¶ldre dage. Trist.

Janne
Janne
11 years ago

JensH

Tja, nogle af debatdeltagerne p√• Information har det vist ret sv√¶rt med den vestlige oplysningstidsinspirerede tanke- og meningsfrihed. Det er lidt underholdende at se hvor gode mange af dem allerede er til at underkaste sig reaktion√¶re religi√łse dogmer (og kr√¶ve det af andre tillige med), selvom vi bor i et moderne, sekul√¶rt og vestligt demokrati.

Som jeg ser det er det ikke borgerlige der l√¶nges tilbage til ‘de gode gamle dogme-stive dage’? Det er en stor del af venstrefl√łjen.

PeterK
PeterK
11 years ago

Pr√łv ogs√• at l√¶se Weekendavisen sektion samfund side 5, evbentuelt linket nedenunde. Her kan man l√¶se √•ndsfyrster som Bornedahl, Jens Unmack, S√łren Ulrich Thomsen og Frederik Stjernfeldt, v√¶lte sig i fordomme om de fantastiske mennesker der bor i K√łbenhavn, kontra det menneskelige affald resten af Danmark er bef√¶ngt med.
Bryg lige en kop kaffe f√łrst, inden du s√¶tter dig til rette foran kakkelbordet og den afsyrede egesk√¶nk if√łrt klaphat og sutter med s√•ler af gamle d√¶k.

http://www.weekendavisen.dk/artikler/artikel/til-taeskebal-i-jydeland

Janne
Janne
11 years ago

Emeritus “Det har ogs√• undret mig, at de gamle feministers og r√łdstr√łmpers k√¶rlighed til Islam og tilh√łrende sharia m√• v√¶re st√łrre end deres k√¶rlighed til deres meds√łstre.” Ja, noget kunne tyde p√• at det forholder sig s√•dan. Men det er ikke til at vide, for de r√łd/gr√łnne feminister – f.eks. Kvinfo – siger hverken fra eller til, og s√• kan vi jo kun g√¶tte os til hensigten med den vedvarende tavshed. P√• Kvinfo’s hjemmeside kan man til geng√¶ld l√¶se: “Diskussionerne om t√łrkl√¶det handler mere om retten til at definere den nationale identitet end om ligestilling. Det konkluderer det netop afsluttede… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Janne Jeg har lige h√łrt Wilders tale, og den er virkelig glimrende. P√• en pr√¶cis og skarp m√•de f√•r han opsummeret udviklingen i dagens Europa. Under talen sad jeg faktisk og blev rasende p√• de Europ√¶iske politkere og medier. Det er fuldst√¶ndig gritesk at Wilders, som lever under konstant beskyttelse, er den der bliver udskreget som v√¶rende ‘ekstremist’, mens de der truer ham p√• livet bliver beskrevet som ‘ofre’. Alt Wilders har gjort er at ud√łve sin ret til at udtale sig frit, og har aldrig opfordret til vold. Det er ganske enkelt en skandale. Men nu vi er ved… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Janne. Det har ogs√• undret mig, at de gamle feministers og r√łdstr√łmpers k√¶rlighed til Islam og tilh√łrende sharia m√• v√¶re st√łrre end deres k√¶rlighed til deres meds√łstre. At de holder k√¶ft er et paradoks og en underkastelsesdrift, som de burde v√¶re de f√łrste til at bek√¶mpe hos sig selv. Is√¶r fordi de har bek√¶mpet driften hos andre. Jeg tror, det var sjovt, dengang de sparkede allerede halv√•bne d√łre i stykker. Islam derimod er risikabel – ‘the real thing’. M√¶nd skal beg√¶re kvinder – ellers er der ikke noget ved det, men voldt√¶gt og p√¶dofili indg√•r ikke i vort v√¶rdis√¶t.… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

Tak til Wilders for s√• kraftigt at tage afstand fra religi√łse love der giver m√¶nd lov til at voldtage kvinder. Hvor er de gamle betonfeminister henne? Hvorfor h√łrer vi dem ikke tage afstand fra islamiske religi√łse love der forbyder kvinder at forlade hjemmet uden en vagt af hank√łn og love der tillader m√¶nd at voldtage kvinder? Har r√łd/gr√łnne feminister ikke nogen mening – eller m√• de ikke have nogen mening om religi√łs undertrykkelse af kvinder?

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Ball-gagged vantro i overf√łrt betydning, det kunne muslimerne t√¶nke sig. At ikke-muslimer skal tie med islam-kritik, og brug af ironi over visse ting hvor logikken halter i islamisk kontekst. Den som tier samtykker. Muslimske despoter som f.eks. Erdogan bruger enhver lejlighed til at vise, at de er kr√¶nkede over at danskerne har forn√¶rmet deres profet ved at illustrere ham p√• 12 tegninger i Jyllands-Posten den 30. september 2005. Maschallah, HerreGud Erdogan det er ikke v√¶rre end de kristne kulturmindesm√¶rker i tyrkere √łdel√¶gger og j√¶vner med jorden p√• Nord-cypern og i selve Tyrkiet. Men jeg vil r√•de NATO-generalsekret√¶r Fogh til at… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

At √łnske andre bruger bestemte ord, formuleringer, temaer, betoninger og s√¶tten s√¶rlige problematikker frem for andre i deres ytringer er m√•ske lovligt “fromt”- hvilket her b√łr forst√•s som ganske urealistisk i denne specifikke Generalsekret√¶rudn√¶vnelses-sammenh√¶ng, “den nyvalgte sekret√¶r m√łder andre og pressen”.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til LFPC. (Posted: 6 April 2009 – 10:35) Jeg er ikke s√• sikker p√•, at AFR’s omtale af ytringsfriheden indeholder et kompromis. AFR lader m√•ske nok sin udtalelse fremst√• som en im√łdekommelse af muslimske synspunkter. I virkeligheden giver han blot udtryk for noget fundamentalt i vores daglige omgang med hinanden og ytringsfriheden. Hverken du eller jeg er opdraget til at forlange af hinanden, at vi partout SKAL rakke Islam eller Kristendommen ned, fordi de formaster sig til at v√¶re Verdensreligioner. Det st√•r os helt frit for at lade v√¶re eller v√¶lge hvilken grad af hensyn, vi agter at udvise under… Read more »

intel
intel
11 years ago

Fogh gav trods alt ingen indr√łmmelser. Mere tror jeg, at det vil v√¶re urealistisk at h√•be p√•.

Janne
Janne
11 years ago

“Danskernes holdninger til omverdenen, medmennesker og alting, der har menneskelig betydning, er blevet grimmere. De er blevet menneskeligt grimmere…” Nogle danskeres holdninger er blevet grimmere. Kvindesynet er med t√łrkl√¶det i arbejdsdresskode blevet grimmere. At parallelsamfund nu tillades i Danmark er udtryk for et grimt menneske og samfundssyn. At vi har ghettoer er udtryk for et grimt menneske- og samfundssyn. At der nu finder k√łnsleml√¶stelse sted i Danmark, systematisk k√łnsapartheid, arrangerede √¶gteskaber, gifterm√•l med piger under 18 √•r, tilsl√łring af helt sm√• piger og at der laves kunstige m√łdomme er udtryk for et nyere og meget grimt menneskesyn i Danmark. Et… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Hvis Fogh havde undskyldt for JP’s tegninger ville han jo fuldst√¶ndig have √łdelagt sit efterm√¶le, som i h√łj grad vil v√¶re knyttet til v√¶rdikampen, ikke mindst hans ageren under Muhammed-‘krisen’. Derfor var jeg helt overbevist om, at han ikke ville undskylde for tegningerne, men blot n√łjes med at h√¶lde lidt (feel-good) vand ud af √łrene. Jeg tror absolut heller ikke, at Merkel og de √łvrige Europ√¶iske ledere har bedt ham om at g√łre noget s√•dant. De var faktisk ret irriterede p√• Tyrkerne p.g.a. deres obstruktion under NATO-m√łdet.

LFPC
11 years ago

Her er s√• det kompromis han landede p√•: “Mange tyrkere havde forventet, at tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen p√• et dialogm√łde i Istanbul her til formiddag ville sige undskyld for Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Den undskyldning fik de ikke. “Min position var klar f√łr, under og efter krisen. Jeg ford√łmmer enhver handling, der demoniserer folk p√• baggrund af religion eller etnisitet. Jeg respekterer islam som en af verdens store religioner ligesom deres symboler. Jeg respekterer andre menneskers religi√łse f√łlelser, og jeg ville aldrig selv tegne nogen religi√łs figur, heller ikke profeten Muhammed, s√• folk bliver s√•rede.” ” Ingen undskyldning fra Fogh… Read more »

LFPC
11 years ago

“Jeg synes det fremst√•r af det du skriver, som om du mener en statsleder skal sige det han t√¶nker, men det er vel ikke dit alvor ? […] Lad os antage at han vidste det samme om islam som for eksempel Spencer, Bostom, Hans Janssen eller Bat Ye Or, – s√• ville han i kraft af sit job alligevel ikke kunne tale om det frit fra leveren, undtagen der r√•dede √•ben krig”. Men det er det jeg skriver, at mit udgangspunkt ikke er politikerens, men at min dagsorden er at f√• virkeligheden gjort til udgangspunktet. Vi kommer slet ikke i… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

LFPC Lad os foruds√¶tte at Tyrkiet kommer med ind i EU. Men en del √•r forud for dette blev de arabisk-islamiske Middelhavslande Partnerlande til EU med de rettigheder som bl.a. EUs Fire Fundamentale Frihedss√łjler giver. S√łjle 4 f√•r masser af unge muslimer til at rejse ind i EU-landene jvf. arbejdskraftens frie bev√¶gelighed. S√• kommer Tyrkiet til som EU-land og historisk set har der aldrig v√¶ret venlige forhold mellem Osmannerne og andre muslimer og arabere. Hvilke problemer dette kan give t√łr jeg ikke t√¶nke p√•. Og da slet ikke at uvenskaberne sagtens kan komme til at udspille sig p√• europ√¶isk jord.… Read more »

LFPC
11 years ago

“Kan det t√¶nkes, at Nato landene netop har valgt en mand som Fogh, fordi han vil v√¶re i stand til at s√¶tte h√•rdt mod h√•rdt, n√•r det g√¶lder islamisterne”. Svar til flere i denne tr√•d: Min bekymring g√•r p√• noget der ikke er sket, og forh√•bentlig heller ikke kommer til at ske. M√•ske er det bare traditionel overbudsretorik fra de tyrkiske medier, med henblik p√• de volatile temperamenter i folkedybet. S√• hvad lige denne sag – dolker han os i ryggen ved at sige undskyld mandag? – g√¶lder er det enten/eller, og det f√•r vi m√•ske snart afgjort. Men mine… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

At ‘The usual Suspects’ (Vestager,S√łvndal, Thorning) har v√¶ret ude med krav om nyvalg, kan vel ikke komme bag p√• nogen. Sjovt nok ikke Enhedslisten, hvilket muligvis skyldes, at partiet har l√¶st meningsm√•lingerne….. Blot er det s√•ledes, at Danmark har d√©n variant af parlamentarisme, hvor en regering kan blive siddende, med mindre den har et flertal imod sig. Andre lande har den anden variant, at en regering skal have et flertal for sig. VK regeringen og dens st√łtteparti opfylder begge varianter, i mods√¶tning til adskillige mindretalsregeringer gennem √•rene. Tydeligst i 70’erne, hvor Anker J√łrgensen og ogs√• Poul Hartling var regeringsledere. @… Read more »

Jutta
Jutta
11 years ago

Undskyld, men Anders Fogh Rasmussen har gjort alt for at vaere en meget god Dhimmi.
Som tysker har jeg skrevet ham et tillykkebrev for hans holdning til ytringsfreden/karikaturen-strid. Jeg fik et answer, hvor han takkede for opbakning.
Siden den tid har EU arbejdet med ham og paa ham: doed eller slav. Han er nu en slav! Hele EU er det!
Men jeg laver ferie paa Fanoe!

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

For s√• vidt ang√•r Nicolas Bro: En fremragende skuespiller, men det g√łr ham vel ikke til orakel med hensyn til politik?? Hans forestillinger om, at der burde have v√¶ret udskrevet valg, er ikke just betegnende for politisk intelligens: Dels er det lang fra unormalt, at statsministerposten overg√•r uden valg (det mest kendte eksempel var vel Jens Otto Krags overgivelse af posten til Anker J√łrgensen umiddelbart efter EF-afstemningen 2. oktober 1972). Hvad er det i √łvrigt, der g√łr, at skuespillere og forfattere konstant f√łler sig kaldet til at lufte deres – sj√¶ldent s√¶rligt interessante – politiske synspunkter, og at de f√•r… Read more »

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Hvad gavn har de andre lande i NATO i grunden af Tyrkiet i dag? Det kunne v√¶re Anders Fogh Rasmussens f√łrste opgave at f√• udredet.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

‚ÄúThe ugly and the stupid have the best of it in this world. They can sit at their ease and gape at the play. If they know nothing of victory, they are at least spared the knowledge of defeat.‚ÄĚ
Oscar Wilde

Stiller kunstnere op til valg vælger danskere Jakob Haugaard. Er andre kunstnere valgt inden for de sidste mange år?
Peter Buch

hans olo
hans olo
11 years ago

Ny vinkel:

Kan det tænkes, at Nato landene netop har valgt en mand som Fogh, fordi han vil være i stand til at sætte hårdt mod hårdt, når det gælder islamisterne.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Vi gi¬īr lige Landhvalen og hans hylklere en Asterix:

§ 266 b.
Den, der offentligt eller med fors√¶t til udbredelse i en videre kreds frems√¶tter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forh√•nes eller nedv√¶rdiges p√• grund af sin race, nationale eller etniske oprindelse, straffes med b√łde, h√¶fte eller f√¶ngsel indtil 2 √•r.

Stk. 2.
Ved straffens udmåling skal det betragtes som en skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

polinos
polinos
11 years ago

G√•de nummer 1: Hvorfor er det altid s√•dan, at “de anst√¶ndige” taler om dette lands beboere i flertal, “vi”, “danskerne”, n√•r de s√• √•benlyst mener “i” og “de danskere, der stemmer til h√łjre for SF”? G√•de nummer 2: Hvad er det for en m√¶rkv√¶rdig selvovervurdering, der f√•r skuespillere – om hvem Hitchcock s√• rigtigt sagde: “Actors are cattle” – til at tro, at deres ligegyldige, aldrig overraskende, altid overfladiske betragtninger skulle v√¶re af interesse for offentligheden – og medierne til at mene, at deres lommefilosofi er v√¶rd at rundkringkaste. G√•de nummer 3: Hvordan kan en mand med et udseende som… Read more »

erik pedersen
11 years ago

Samme pr√¶dikat fik vi af fhv.chefredakt√łr Arne Notkin der efter den salut blev fjernet fra BT. efter en ultrakort karriere som chefredakt√łr. Nu ved jeg ikke om denne “skuespiller” er i familie med ovenn√¶vnte,-men denne h√•befulde person udtaler sig bestemt ikke p√• mine vegne! 2001 var √•ret hvor man endelig tog fat om det stor problem mht.til den vanvittige politik hvor d√łren var √•ben som en ladeport og re- striktioner blev sat i v√¶rk mht.begr√¶nsninger overfor den uh√¶mmede trafik til landet(l√¶s) s√•kaldte indvandring/flygtninge trafik.Det √łnskede v√¶lgerne i 2001 at s√¶tte stop for,og har siden ved de efterv√łlgende folketingsvalg bekr√¶ftet at… Read more »

hans olo
hans olo
11 years ago

Fogh kommer til at udtrykke sig MEGET diplomatisk. Han ved, at hans ord vil blive vejet p√• en guldv√¶gt. Mit bud er, at han ikke giver mange formelle indr√łmmelser til tyrkerne. Og hvorfor skulle han ogs√• det.

Tyrkerne ved på den anden side, at de ikke skal stramme buen. De er godt nok islamister, men de er ikke blevet totalt idioter endnu, og de foretrækker alt andet lige vestens sikre havn fremfor islamismens frådende hav.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

27. november 2001 til dags dato 100.000 danske i milit√¶r tjeneste i udlandet? N√¶ppe. P√• omkring 7,5 √•r ville det j√¶vnt fordelt over √•rene kr√¶ve en h√¶r noget st√łrre end den eksisterende efter de oplyste tal. Efter hukommelsen er/var der maximum 600 p√• Balkan, 1.200 i Irak og 500 i Afghanistan, plus andre scener medregnet som 300 – fl√•den p√• togt Gr√łnland/F√¶r√łerne/ud for Somalia, tr√¶ning i udland o.s.v. – ikke alle samtidigt udsendte. Brug af Tordenskjolds soldater i beregningene t√¶ller en mand flere gange hvis han er to gange p√• orlov fra tjeneste i udland bliver han til tre mand… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det der med NATO som udgangspunkt for forsvaret for vores, Vestens landes, frihed i forhold til Islam – ja, det er ogs√• en tanke jeg har haft. Ovre p√• Uriasposten var den een der kom ind p√• hvad der mon er sket, siden NATO-landene minus Tyrkiet √łnskede Fogh, Danmarks statsminister som kommende leder af NATO . For NOGET har rykket sig, siden det blev MO-tegningens f√¶dreland der skulle v√¶re leverand√łr af den nye NATO-leder . Jeg ville s√•dan √łnske vi kunne grave mere i dette her, for det er virkelig betydningsfuldt at finde ud af . Jeg, og givetvis mange… Read more »

Hanboen
Hanboen
11 years ago

-> LFPC: Du t√¶nker alt for lavt om statsministeren (jo, han har ikke i skrivende stund v√¶ret hos dronningen) – begrunder du det i et svigt i forhold til det liberale arvegods i Venstre, eller har du andet i tankerne? Jeg tolker ham faktisk helt anderledes: Han sagde allerede meget tidligt, at detaillovgivning ikke flyttede noget for alvor; derimod skulle der flyttes hildninger og v√¶rdier. Det er dels sket gennem offentlig debat – husk p√• opg√łret med samarbejdspolitikken, husk p√• st√•lsatheden omkring Irak og Afghanistan, husk p√• hans ageren under karrikaturkrisen, – og dels gennem den s√•kaldte aktivistiske udenrigspolitik, der… Read more »