10
apr
Seneste opdatering: 11/4-09 kl. 0727
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvor svenske politikeres m√•de at p√•f√łre deres befolking krig p√•, stadig er p√• det mere enkle mand til mand plan (n√• ja, til mand til kvinde, se nedenfor) , er engelske rykket op i en mere avanceret liga. I Manchester og Liverpool var hundreder, m√•ske tusinder f√• dage fra at blive dr√¶bt af nogle af de 10.000 (!) ” pakistanske studenter”, som England √•rligt uddeler visa til. Ligesom ogs√• i Danmark, har mange af studenterne ingen planer om at forlade Europa igen nogensinde.

Applications have flooded in from countries such as Pakistan, with potential students sometimes claiming bogus qualifications from colleges in their homeland to bolster their academic records.¬†In many cases, officials were, quite simply, overwhelmed and let them through.¬†Of course, these students needed ‘places of learning’ to attend in Britain. The result? An estimated 2,000 ‘bogus’ colleges – often little more than flats above a shop – have sprung up.¬†The fake foreign students secured a place at these colleges, in return for a few thousand pounds, and in they came – often never to return to their homeland again.

The student visa system is a mess – but what will the true damage to Britain prove to be?¬†U.K. Officials Scramble to Find Al Qaeda Easter Attack Bomb Factory,Terror plot: searches continue over alleged plan to bomb Easter shoppers,An operation to prevent al-Qaida launching a ‘spectacular’ act of mass murder,How student visas to Britain became big business.

Overfald i fransk bus

Politimanden der l√¶kkede denne video blev faktisk arresteret for sin ud√•d. Times Online holder episoden ud i strakt arm (citeret p√• Gates of Vienna) ved at oplyse at optagelsen cirkulerer p√• “far-right” hjemmesider. Pyha! S√• kan man da tage det lidt roligere, n√•r nu der er slette motiver indblandet. Den franske Observer citeres ogs√• her:

Over the past four to five months there has been an increase in violence and assaults, including sexual assaults, against passengers. Attackers know it’s less risky to attack any random passenger than to take on the employee of a major company such as the RATP.

Videoen k√łrer noget hakkende, men kan downloades med f. eks. Orbit og derefter afspilles offline (LFPC).

 

Une vid√©o d’agression diffus√©e sur le web cr√©e la pol√©mique

Prisen for dhimmitude: Snigende apartheid i Holland

Den s√•kaldte integrationsminister sl√•r sig forskr√¶kket i t√łjret, men adskillige initiativer peger i samme retning. Hvilke muligheder vil sekul√¶re hollandske myndigheder have for at vedblive med at sige nej og tr√¶kke gr√¶nser, i takt med at flere st√łrre byer f√•r muslimsk flertal? Bem√¶rk ogs√• det efterh√•nden velkendte argument for at rulle civilisationen tilbage: Her med henblik p√• at give flere muslimske kvinder mulighed for at g√• i teatret. Vi kommer alts√• til at st√• med adskillige tilbageslag for vores samfund som alle bygger p√• en forventning om et vendepunkt engang i fremtiden. Et helt hypotetisk vendepunkt (LFPC)

Amsterdam – Theatres should not be permitted to reserve seats exclusively for women, Dutch integration minister Eberhard van der Laan said on Tuesday. Van der Laan was commenting on a Rotterdam theatre’s new policy of reserving 50 seats on its first rows exclusively for women during certain performances.

The theatre said the new policy should bring religious Muslim women to the Dutch theatre who would otherwise not to do so to avoid sitting next to a man. Minister Van der Laan said the theatre’s policy contradicts equal rights legislation.

The Rotterdam city council, which is one of the sponsors of the theatre, had not protested against the new policy. Separate facilities to accomodate the needs of religious Muslim women are not a novelty in the Netherlands.

The Nijmegen-based Pink Lady Cab company – established by a Dutch non-Muslim female entrepreneur – works with female drivers and transports women only. Also, many Dutch public swimming pools have instituted separate women’s hours in recent years. Minister: No separate theatre seats for Dutch Muslim women

Opr√łrthed i Sverige

Der er opr√łrthed i Sverige over at se voldt√¶gt ligefrem sat i industrielt system, hvorfor en del blogs har sat luppen n√¶rmere p√• sagen og S√∂dert√§lje.

Södertälje: irakisk våldtäktsliga sprängd Рoch härvan kan växa / Ladda ner åtalet

Stämningsansökan

Södertälje tingsrätt, Mål B 3879-09

√Ötalspunkter

Grov våldtäkt, medhjälp till grov våldtäkt, ofredande, övergrepp i rättssak, våldtäkt mot barn, hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd

√Ötalade

Ibrahim Ramaz Philip, född 1985. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje.

Markus Milad Naji, född 1989. Medborgare i Sverige. Adress Södertälje.

Pols Mihka Simon, född 1986. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje

Asfar Sanar Soheil Salim, född 19990. Medborgare i Sverige. Adress Södertälje

Shabo Savio Najeb, född 1988. Okänt medborgarskap. Adress okänt.

Rahim Soulaka Mark, född 1986. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje.

En sjunde man förekommer vid sidan av detta åtal. Namn och gärning okänt tills vidare.   Politisk Inkorrekt blog,Södertälja Syriska Förening,Thoralf Alfsson

 

Brottstatistik Södertälje

Fria Nyheter har varit p√• Brottsf√∂rebyggande r√•dets (BR√Ö) och tagit ut ‚Äúr√•statistiken‚ÄĚ p√• anm√§lda brott. Nu √§r det antal anm√§lda brott som visas och ingen h√§nsyn tagen till en eventuell befolknings√∂kning/minskning utan antal anm√§lda brott i kommunen.

РOm man väljer år 2000 som utgångspunkt har antalet anmälda våldtäkter (2008) ökat med 150% i Södertälje kommun.- Våldsbrotten har ökat med 69 % mellan 2000 -2008 och om man bara ser till misshandel har den ökat med 76 % i kommunen.

Fria Nyheter

sexbrott-sodertalje

Avslöjade Рav sitt offer

Männen riktade in sig på ensamma flickor. Sen turades de om att våldta medan de andra höll fast. Efter att en 16-årig flicka vågade göra en anmälan avslöjades den misstänkta våldtäktsligan. РVi tror att det finns fler offer som inte vågat anmäla, säger Kim Samrell vid Södertäljepolisen.
Sju unga män, mellan 19 och 23 år, misstänks för att ha varit med i våldtäktsligan i Södertälje. Enligt polisen har de systematiskt inriktat sig på unga kvinnor och flickor och sedan turats om att våldta dem.
I går inleddes en första rättegång mot fyra av männen.
РDet handlar om tre olika ärenden som rättegången handlar om. Sen finns ett fjärde ärende där förundersökningen förhoppningsvis kommer att bli färdig väldigt snart, säger Kia Samrell.
РDe här männen har en bindning till varandra. Vissa män har varit med vid flera av ärendena, men alla har inte varit med vid samtliga övergrepp.
Anmälde trots hot

I slutet av februari kunde polisen avslöja våldtäktsligan Рtack vare en 16-årig flicka som trots hot vågade anmäla en brutal gruppvåldtäkt i en lägenhet i Hovsjö.
Hon och en 17-årig väninna var på en fest med de fyra männen när våldtäkten skedde. Enligt åtalet ska en av männen ha hållit fast väninnan medan de andra tre turades om att upprepade gånger våldta 16-åringen.
РHon kunde tala om för oss vad som hänt på ett sådant sätt att vi kunde leta oss fram till den här lägenheten. Hon berättade bland annat om en trasig glasruta, och det var det som gjorde att man kom på var den här lägenheten låg, säger Kia Samrell.
Grep fyra män

Polisen slog till mot lägenheten och grep fyra män, som enligt uppgift kunde bindas till gruppvåldtäkten.
När polisen sedan gick igenom den tekniska bevisningen och dna-prover som jämfördes med äldre, ouppklarade våldtäkter såg de en koppling.
РDå hittade man en annan våldtäkt i början av februari som kunde knytas till de här gärningsmännen. Och man kunde även gripa fler män, säger Kia Samrell.
Ytterligare två våldtäktsfall, en i november 2007 och en i mars 2008, kunde kopplas till den misstänkta våldtäktsligan.
Det yngsta offret var bara 12 år.
Polisen misstänker att ligan har våldtagit fler flickor än vad som är känt hittills.
“Det finns fler”

РPå goda grunder tror vi att det finns fler som blivit utsatta. Och vi vill naturligtvis komma i kontakt med dem, säger Kia Samrell.
Hon tillägger:
РDet kan vara lättare att våga berätta nu när vi gripit personer och man ser att det går vidare. Vi vet ju att alla inte anmäler våldtäkter och att det tyvärr är så att kvinnor många gånger känner en skam. Expressen og Här våldtog de tolvårig flicka

Netop i dag illustreres det hvor grov en forbrydelse de grasserende voldtægter i Sverige er:

Bara timmar innan en 15-årig flicka skulle vittna om hur hon våldtagits av en 42-årig man begick hon självmord. Mannen slipper nu åtalet för de misstänkta våldtäkterna, rapporterar Sveriges Radio Jönköping.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PerH
12 years ago

@Peter Buch Ethvert samfund, der undlader at forsvare sig selv, n√•r det bliver udfordret p√• dets eksistensberettigelse vil g√• under. Form√•let med at overlade magten til staten er set ud fra borgerens synspunkt, at staten er bedre til at yde beskyttelse mod vold og r√łverier. S√• snart staten svigter denne basale opgave, vil borgeren med rette betragte skatteindrivelse som r√łveri. Denne erosion i tillid sker naturligvis ikke p√• en gang, men – og her bliver d√łdsstraffen relevant – har et samfund f√łrst fraskrevet sig den ultimative sanktion over for de v√¶rste voldskriminelle, bliver det umuligt at genoprette respekt for loven,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

PerH JensH

Det er ikke meningen det skulle være uforståeligt.
Der er ikke flertal for d√łdsstraf jeg erindrer fra nogle unders√łgelser, eller nogen der har fremsat forslag om d√łdsstrafs genindf√łrelse i Danmark i Folketinget.
Kommentaren er f√łrst sat ind hos Polemiken hvor indl√¶gget jeg kommenterede p√• var en sag med oprindelse i Brasilien, her er det en sag fra Sverige mine ytringer drejer sig om. Med tilf√łjelsen om d√łdsstrafs ringe st√łtte i Danmark.

PerH
12 years ago

Ja det er forslag som det fra kommissionen, der f√•r en til – om ikke andet i paranoide √łjeblikke – at overveje, om ikke eliten faktisk √łnsker os udryddet.
Jeg forst√•r derfor ikke helt euforien over, at Wilders parti har s√• stor st√łtte. Det er helt underordnet, s√• l√¶nge resten af befolkningen st√łtter selvmordseksperimentet.
At Wilders nyder s√• stor st√łtte, viser s√•dan set blot, at resten af Hollands befolkning ikke har forst√•et virkeligheden.
Jeg er forresten tilbage med min blog. Tak for at omtale min postering om Lene Espersen over på Morten Uhrskovs blog.

PerH
12 years ago

@Peter Buch
Jeg forst√•r slet ikke din kommentar. D√łdsstraffens genindf√łrelse kr√¶ver da ikke andet end et simpelt flertal.
@JensH

intel
intel
12 years ago

Multikultur er kun en overgang mod muslimsk mono-kultur.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Peter Buch Says: Er liv helligt er d√łdsstraf ikke velvalgt. Er formering ved voldt√¶gt u√łnsket er d√łdsstraf af resultatet af voldt√¶gten- barnet og medmennesket- efter min opfattelse at foretr√¶kke.‚Ä®At genindf√łre d√łdsstraf ogs√• for andre h√¶ndelser end voldt√¶gt i love og bestemmelser er en proceduresag, der kr√¶ver et flertal, der s√•vidt jeg er orienteret ikke er lokalt flertal for for tiden. De hysteriske hellige af begge k√łn synes at h√¶fte sig ved at eksisterende liv- i dette tilf√¶lde barnets- som udgangspunkt er uskyldigt og bevaringsv√¶rdigt. Til andet er bevist. G√•r man generelt ind for d√łdsstraf er problematikken og polemikken mere simpel.… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Fagforeninger burde også tygge på det..

Jeg tænker på flere fagforeningers fordomsfulde og negative omtale af medlemmer der er kritiske overfor halal dogmer på arbejdspladsen.

Janne
Janne
12 years ago

“Det f√•r mig kun til at sl√• fast, at det er jo faktisk Snaphanens l√¶sere og Dansk Folkepartis v√¶lgere, som g√•r ind f√•r det multikulturelle samfund, hvor det st√•r enhver frit for at kronrage sit hoved og blive buddhist, eller dyrke Hare Krishna, Sai Baba eller Allah for den sags skyld, mens halal-hippierne omdanner Vesteuropa til et MONO-kulturelt muslimsk samfund, hvor j√łder bliver forfulgte, kristne m√• adaptere muslimske religi√łse og kulturelle p√•bud, og det er med livet som indsats, at en muslim konverterer til f.eks. j√łdedommen eller andre religioner, og en MONO-etniske politik er det jo ogs√•.” Ha ha det… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Hov, jeg glemte linket til EU-kommisionens vanvittige forslag:

http://svt.se/svttext/web/pages/108.html

JensH
JensH
12 years ago

@PerH “Som situationen er nu, er b√•de Holland og Danmark indsovset i EU og internationale selvmordskonventioner, der g√łr det s√• godt som umuligt at rulle udviklingen tilbage.” Pr√¶cis, og det seneste t√•belige forslag fra EU-kommisionen tjener udelukkende til at medlemslande yderligere skal sl√• portene op for ‘asylans√łgere’, og dermed fremskynde de nationale selvmord: “EU-kommissionen f√∂resl√•r att ers√§ttningen till asyls√∂kande h√∂js s√• att det motsvarar det socialbidrag som landets egna medborgare f√•r. G√•r f√∂rslaget igenom m√•ste Sverige h√∂ja ers√§ttningen som varit of√∂r√§ndrad sedan mitten av 90-talet.” Man beh√łver vist ikke at have den store ledvogter-eksamen i √łkonomi for at forst√• hvad… Read more »

PerH
12 years ago

alt det, som de har elsket d√ł omkring dem som en uundg√łelig f√łlge af kulturberigelsen, vil de v√•gne op til virkeligheden Denne opv√•gnen bliver ubehagelig, for folk der har opdaget, at de er blevet bedraget og udsuget vil meget hurtigt forkaste alle humanistiske kontrolmekanismer. Det, som hidtil har v√¶ret ut√¶nkeligt bliver lige pludselig uomg√¶ngeligt. Man m√• h√•be, at det der f√łlger efter ikke bliver barbarisk tribalisme, men biologien s√¶tter en gr√¶nse for folks villighed til at affinde sig med voldt√¶gt, drab og r√łverier. Det eneste de europ√¶iske lande kan g√łre for at d√¶mme op for problemet er her og nu… Read more »

PerH
12 years ago

@Robin_Shadowes Jeg tror ikke, tiden er moden til Wilders. Som situationen er nu, er b√•de Holland og Danmark indsovset i EU og internationale selvmordskonventioner, der g√łr det s√• godt som umuligt at rulle udviklingen tilbage. Folk er ikke parate til det store opg√łr, og det helt n√łdvendige brud med det multikulturelle paradigme. Det m√• br√¶nde sig selv ud s√• eftertrykkeligt, at folk bagefter vil se p√• multikulturalisme som en katastrofe p√• linje med nordkoreansk kommunisme. Det kr√¶ver desv√¶rre, at der indtr√¶ffer et st√łrre og spektakul√¶rt sammenbrud, der en gang for alle vil bringe alle de ansvarlige institutioner i miskredit. Jeg… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag hoppas innerligt att Wilders blir nästa premiärminister i Nederländerna. Det kan i allafall inte göra saken värre, inte för holländarna åtminstone. Muslimerna kommer säkert protestera och kravalla men jag hoppas Wilders i såfall är vuxen uppgiften att regera och hantera problemet bättre än hans dhimmi-företrädare.

Janne
Janne
12 years ago

Ang. religi√łs k√łnsapartheid for kvinder i Rotterdam teater. “Bem√¶rk ogs√• det efterh√•nden velkendte argument for at rulle civilisationen tilbage: Her med henblik p√• at give flere muslimske kvinder mulighed for at g√• i teatret.” Og de mandlige religi√łse fundamentalister (hvis religi√łse f√łlelser ikke kan t√•le at v√¶re for t√¶t p√• kvinder) kan klappe i deres store h√¶nder over at kvinder nu kan sidde for sig selv i offentlige teatre – som kvinder skal i moskeer. Hvad s√• med de mange muslimske kvinder der ikke √łnsker at blive behandlet som en religi√łs ting som andre skal bestemme over – nu ogs√•… Read more »

intel
intel
12 years ago

“Bara timmar innan en 15-√•rig flicka skulle vittna om hur hon v√•ldtagits av en 42-√•rig man begick hon sj√§lvmord. Mannen slipper nu √•talet f√∂r de misst√§nkta v√•ldt√§kterna, rapporterar Sveriges Radio J√∂nk√∂ping.”

Hvor grotesk kan det blive…

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Det f√•r mig kun til at sl√• fast, at det er jo faktisk Snaphanens l√¶sere og Dansk Folkepartis v√¶lgere, som g√•r ind f√•r det multikulturelle samfund, hvor det st√•r enhver frit for at kronrage sit hoved og blive buddhist, eller dyrke Hare Krishna, Sai Baba eller Allah for den sags skyld, mens halal-hippierne omdanner Vesteuropa til et MONO-kulturelt muslimsk samfund, hvor j√łder bliver forfulgte, kristne m√• adaptere muslimske religi√łse og kulturelle p√•bud, og det er med livet som indsats, at en muslim konverterer til f.eks. j√łdedommen eller andre religioner, og en MONO-etniske politik er det jo ogs√•. Se blot p√•… Read more »