15
apr
Seneste opdatering: 16/4-09 kl. 1147
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det tror vi også. Vi har lånt overskriften et andet sted. (Den rigtige historie til de “rörliga bildar”.) SE også Svenska polisen testar superammunition

Ingen norske gerningsmænd 

De siste tre årene har politiet i Oslo etterforsket 41 overfallsvoldtekter.Tallene viser at alle de 41 anmeldte voldtektene er begått av ikke-vestlige innvandrere. Gjerningspersonene er relativt unge menn som kommer fra andre land. De er ofte asylsøkere, og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge, sier Hanne Kristin Rohde, leder i oslopolitiets vold- og sedelighetsseksjon.

Vi ser at flere av de har et kvinnesyn som tilsier at de når som helst kan ta kontroll over andre personer, da helst kvinner, forteller Rohde. Volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo har ikke registrert noen overdfallsvoldtekter som involverer etnisk norske gjerningsmenn.

En gjennomgang av de 41 sakene i Oslo viser videre at de fleste gjerningsmennene har kurdisk eller afrikansk bakgrunn. Det som kjennetegner overfallsvoldtektene, er bruken av grov vold.Vi har eksempler på så grov vold at kvinnene senere, når de beskriver voldtekten, sier at det de mest av alt fryktet for, var sitt eget liv. Overfallsvoldtekter begås av ikke-vestlige innvandrere, (se video),Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo.Svenske tal, tak !

Ovennævnte adfærd mod norske kvinder, vil jeg som mildest kalde “racisme” mod den oprindelige befolkning. Norske politi siger: “Politiet ønsker nå at det satses mer på forebyggende arbeid blant menn med innvandrerbakgrunn.” De kunne lige så godt sige “det er en bieffekt vi må leve med.”  Så kunne  norske kvinder, der bliver påført krigslignende handlinger af deres politikere, tage deres forholdregler. EU kommisæren Thomas Hammarberg vil bekæmpe “racisme” i EU. Hvis det var muligt, hvad det umuligt kan være, ville det være interessant at få kortlagt, om det er  europæere eller tilvandrede, der er mest “racistiske”. Hvor vil Hammarberg placere det voldsomt øgede jødehad i Europa ? Det er helt typisk for den naive men totalitære, svenske tilgang, når en avis skriver “Den växande islamofobin, afrofobin, homofobin, antisemitismen och antiziganismen ska städas uppifrån.” Der er med andre ord ingen ulykke så stor, at den ikke kan repareres og “rengøres” af en håndfast og kærlig, svensk pædagogik. Ovenfra, vel at mærke. Desværre siger al erfaring, at der er ulykker, der ikke kan afværges:

Europe is not a racism-free zone. An intensified struggle against xenophobia and intolerance is acutely needed in most European countries. Hate crimes must be stopped and action taken against discrimination in employment, education, housing, sport and other social contexts.

Hammarberg går videre med en direkte partipolitisk udmelding:

In some countries, political parties with xenophobic agendas have gained popular support and in some cases even won elections. With the worsening global economic crisis this trend is likely to continue, unless strong political action is taken to ensure the equal worth and dignity of every human being. Racism: Europeans ought to be more self-critical

Måske Hammarberg burde have været med på sin landsmandinde, en svensk læges cykeltur her gennem Afrika, 125 kilometer om dagen, fremfor at sidde og teoretisere bag et skrivebord i Strasbourg:

På cykel gennem mørkets hjerte

Resan genom Etiopien börjar nu likna militär överlevnadsträning mer än något annat. Ingenting fungerar och vi utsätts ständigt för nya prövningar, inklusive psykisk och fysisk terror av lokalbefolkningen. Ute på vägarna känns det som vi bokstavligen befinner oss i en krigszon med tanke på alla övergrepp och anfall vi utsätts för. Endast igår blev jag vid ett flertal tillfällen spottad på, såväl med ren (?) saliv som fulla munnar med vatten, piskad med snören, rappad med pinnar över rumpa, rygg, ben och armar, stenad högt och lågt, slagen med handflator och knytnävar, tafsad över rumpan och låren samt försök till omkullknuffning av cykeln. I tillägg till detta utsätts vi konstant för glåpord, oförskämdheter, hånfulla skratt och intressant nog även otrevliga uppmaningar att ge pengar. Det har nu gått så långt att de flesta av oss totalt har förlorat all respekt för den inhemska populationen

Cyklingen har verkligen fått underordnad betydelse under dessa krigsliknande förhållanden, där varje dagsetapp handlar om att med så små blessyrer som möjligt ta sig in till nästa camp. Nu återstår bara fyra cykeldagar i detta gudsförgätna land och vi hoppas innerligt att ingen i gruppen ska hinna komma till allvarliga skada, innan vi för gott lämnar befolkningen åt sitt öde. Vi är alla rörande överens om att INGEN västerländsk hjälp någonsin kan gagna detta tiggarparadis på lång sikt. Ska de någonsin få rätsida på den misär de lever i, måste de för egen kraft vända trenden och masa sina lata arslen upp från marken och börja göra en arbetsinsats.  Anna Adielson: Misär – fra Cairo til Cape Town,Tour dÁfrique, 11.777 kilometer.

Generalpræventionen og Helligånden

har det tilfælles, at lige  så længe  jeg kan huske, har de respektive  fagfolk – jurister og teologer – diskuteret hvorvidt de fandtes, og i bekræftende tilfælde, hvordan de arter sig. Det vil de blive  ved med. Hvad angår kriminalprævention, kan man konstatere (se den frugtløse diskussion fra Deadline igår), at det er næsten ligegyldigt  hvad  man gør, så genoptager de fleste kriminelle deres kriminalitet. Fængsler og fængselserstatninger har altså kun det gode ved sig, at vi andre er fri for de kriminelle så længe, men lidt har også ret. Derfor vil udviklingen i Danmark gå i mere  amerikansk retning : flere fængsler, længere straffe, flere fængslede i mere  skrabede discount-fængsler. og hvorfor ikke også en privat fængsrelsindustri med tiden. Det var nok ikke lige det de Radikale ville opnå med deres multikultur, men det vil være én af effekterne, når regnskabet skal gøres op. Hvorfor ikke døbe én ny anstalt til Jelved og én til Vestager? “Forvaringsanstalten Jelveds Minde” ligger godt på tungen. Fængsler for unge er overfyldte

»Unikke muligheder for Sverige«

siger Sveriges handelsminister i Malta Times om de små 100.000 irakere, der er strømmet til Sverige:

The Swedish Presidency of the European Union, which takes over from the Czech Republic in July, will be including immigration among its priorities focusing on trade with Africa to improve the situation in this continent.

Addressing a joint news conference with Finance Minister Tonio Fenech, Swedish Trade Minister Ewa Björling acknowledged that illegal migration was a big problem for Malta but said that Sweden was one of the countries which had welcomed the biggest number of Iraqi refugees and it had turned the situation to one of unique opportunities for the country. Giving an example, she said Sweden had utilised Iraqi expertise and language skills to train Swedish nationals and improve international trade.

Svenske aviser siger ingenting og Utrikesdepartementets ordvalg er meget summarisk. I Sveriges irakerby nr. 1 Södertälje, hvor 41.1 % er af udenlandsk oprindelse, er arbejdsløsheden øget med 50 % på et år.Centerpartiet vil øge indvandringen.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Steen og Niels. Jeg er vendt tilbage til tråden med et par dages forsinkelse, men jeg vil da gerne svare både Steen og Niels. Det, at globalismen, multikulturalismen og politisk Islamisme kan kaldes instrumentelle, hvad jeg ikke kunne drømme om at bestride, udelukker ikke, at disse instrumenter findes og bruges med betydelig virkning, og at millioner ligger under for virkningen af den måde at udøve magt på. De instrumentelle -ismer, Nazismen og Kommunismen var de to instrumentelle magtmidler, som slog flest mennesker ihjel i det tyvende århundrede. Typisk er, at de hviler på tro. Kun viljen til magt puster… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Det er ikke utopierne, der driver værket, men magten, der forsyner sig selv. Utopier – hvis de overhovedet findes – er underordnede eller instrumentelle, som jeg ser verden. Og magten betjener sig hellere af frygt end af uhåndgribelige fremtidsdrømme. Der er jo ingen i Sverige, der drømmer om en gylden mångkulturell fremtid og bruger det politisk. Man gentager blot med større eller mindre overbevisning en række indlærte floskler, og de fleste er i stand til at gennemskue, at det ikke stikker så dybt, men at det hører med, hvis man vil være inde i varmen, hvor magten bor. Jeg genkender… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag skäms för att vara svensk när jag läser om Ewa Björling. Ge Skåneland tillbaka till Danmark innan ni förintar er själva med era multikulturella drömmar. Aaaaaaarrrrrrgggghhhh!!!!!

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Niels.
Jeg er ikke enig med dig i, at ingen tror på utopier i dag. Sverige dyrker utopien om det multikulturelle samfund. EU og USA tror på globaliseringens utopia. Europas venstrefløj tror på, at det er på tide at blande kristne og muslimer i en smeltedigel, som skal stå sin prøve her i Europa. Det er en utopi, der er krudt i. Et af redskaberne i den fantasi er euromed.

Med venlig hilsen

Nils
Nils
12 years ago

Utopi? Ingen har utopier i dag. Ikkengang socialisterne, der jo ellers tidligere ikke havde andet. Næ, for det meste, når det lyder dumt, er det IMO Magten, der snakker. Banalt sikkert at konstatere men uden demokrati til løbende at demontere den, overtages hele verden af viljen til at have magt eller være en del af magten og råde og regere uindskrænket eller bare marchere eller traske afsted sammen med den. Magten har sit eget liv, den vil sig selv, og den æder sine egne børn. Dens udfoldelse har intet andet formål end at den skal udfolde sig, og om noget… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Den svenske handelsminister lyder grangivelig som den Irakiske talsmand ( var det Bagdad Bob ?, ) som stod og fortalte om hvor mange nederlag de irakiske soldater havde tilføjet fjenden alt imens Koalitionens kørertøjer futtede forbi i bagrunden på vej ind i Bagdad. Det er mig virkelig umuligt at forstå hvordan de svenske topdogs overhovedet kan få sig selv til at tale som de gør ! Enhver kan jo se og høre det går ad Helvede til i Sverige og at også resten af de europæiske lande har store problemer med de muslimske indvandrere. Hvordan kan det lade sig gøre… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Der findes ingen undskyldning for den dumhed, hvad skulle det rationelle argument være for at lade ufaglært, eller uddannet af tvivlsom kvalitet, arbejdskraft strømme ind? Det i en tid hvor vi mister ufaglærte arbejdspladser på stribe og hvor Sverige i øvrigt allerede har over 20 procent af befolkningen, i arbejdsalderen vel og mærke, som den ikke kan afsætte på arbejdsmarkedet. Hvis de har den idealisme dybt ind i hjertet? Hvad er så dens fundament? Hvis man ikke tænker sig bedre om, og gambler med et helt lands fremtid, på grund af ens ideologiidioti, så har man virkelig ikke fortjent at… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Steen. ‘…Jeg plejer at være forsigtig med at erklære politikere for større idioter end folk i al almindelighed. Men det kan godt være procenten er større i dette tilfælde…’ Forsigtighed er en dyd. Den har du stor ære af. Jeg vælger det risikable synspunkt: Man plejer at sige, at hvor alkoholen går ind, går forstanden ud. Nu er det ikke sådan, at jeg betragter svenskere som mere fordrukne, end os andre. Alligevel må man kunne drage en parallel fra alkoholen til de store skabeloner i Verden – Utopierne. For at tro på dem må man nødvendigvis lukke øjnene for… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago

-Ingen norske gerningsmænd-
Surprise Surprise.

JensH
JensH
12 years ago

“Europeans ought to be more self-critical”

Ifølge Hammarberg skal almindelige Europæere altså lære at blive mindst lige så kulturelt selvhadende som eliten. Måske Thomas Hammarberg skulle tage at læse denne udmærkede artikel fra the Brussels Jourmal. Artiklen handler egentlig om Tyrkiets rolle i NATO samt Obamas leflen og kryben for den muslimske verden, (herunder hans ønske om at se Tyrkiet i EU), men artiklen giver samtidig en glimrende beskrivelse af, hvorfor Europæerne i stigende grad ser kritisk på Tyrkiet som EU-medlem og den muslimske masse-indvandring i det hele taget:

http://www.brusselsjournal.com/node/3876

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Uroligheder i Malmø og andre storbyer med indvandrer-ungdomsbander versus politiet, minder mig om dette citat: “Demoraliser fjenden indefra med overraskelse, terror, sabotage. Dette er fremtidens krig”. Indvandrer-ungdomsbanderne minder om Werwolf -varulve som fører guerilla-krig mod det bestående samfund. -Ederat al-Wahash. Citatet stammer fra Adolf Hitler. Endvidere skulle samme mand i en tale have sagt:»Verdensherredømmet er som en vandrerpokal, den som ikke hævder sit verdensherredømme, endsige forsvarer det, fortjener ikke verdensherredømmet.« Hvor synes jeg det lyder profetisk, for Politisk Korrekte kræfter prøver på at hjælpe muhammedanerne med at få det -utilsigtet eller ej. Muhammedanere med verdensherredømmet er noget af det sidste… Read more »

traveler
traveler
12 years ago

Jeg vil nu ikke tøve med at kalde EU-kommissæren Thomas Hammarberg ganske enkelt himmelråbende umenneskelig, der er fuldt ud klar over, hvad han gør. En ulv, der tidstypisk falsk besmykker sig som menneskerettighedsaktivist, og som sagtens måle sig med Stalins mest kyniske kommissærer.

Det udstiller EU, for han aldrig ville have opnået den magt, han har, på vanlig demokratisk vis.

Casper | Borgerlig bums

Når ministeren siger at 100.000 irakere eller 1 milliard analfabetiske muslimer giver “unikke muligheder for Sverige”, så er det rent faktisk fordi hun tror på det! Af samme grund kræver Centerpartiet mere indvandring.

Man begår en stor fejl, hvis man tror alle svenske politikere er hyklere. En stor del er virkelig bare ideologisk debile, naive og uansvarlige.

Det er kun her på Snaphanen at svenske politikeres fantasier sættes sammen med de svenske realiteter – i kort og klar resuméform. Og så kan man se hvor sygt det er.