15
apr
Seneste opdatering: 4/10-09 kl. 0603
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sut-001

Legitimationen af konflikter er  det, der udmærker den demokratiske kultur frem for den totalitære

Derfor kunne man også kun glæde sig over regeringsskiftet i 2001. Her fik vi endelig et opgør med den foregående regerings teknokratiske konsensus og afpolitisering af den demokratiske offentlighed. Befolkningen fik atter mulighed for at kæmpe på holdninger og værdier. Med den borgerlige regering fik vi således ikke, som det hyppigt blev postuleret, en forrået politik . Nej, vi fik en langt mere lidenskabelig, interessant og alvorlig politisk dagsorden.

Vi oplevede en genopblomstring af de politiske kampe og flere konfrontationer mellem forskellige politiske positioner. Pluralisme kaldes det. Det kom bl. a. til syne i opgøret med smagsdommerne, med Irak-krigen og i rets-og udlændingepolitikken.Legitimationen af konflikter er netop det, der udmærker den demokratiske kultur frem for den totalitære.

I sidste instans går politik ikke ud på at skabe kompromis gennem samtale, men på at træffe beslutninger i situationer, hvor man ikke kan nå til enighed. For man kan ikke gennem samtale nå til fornuftige og upartiske løsninger på alle konflikter. Regeringen og støttepartiet Dansk Folkeparti ønskede netop at give magten til at beslutte tilbage fra eliten til folket. Hvis konflikter forsvinder, mister politik sin betydning. Den teknokratiske tilgang baner i sidste ende vej for et afpolitiseret demokrati, hvor der hverken er forskel på partierne eller reelle alternativer at vælge imellem. Risikoen er, at vælgerne gribes af politikerlede og magtesløshed. Kasper Støvring – kronik: Behov for ny borgerlig politik.

Piraternes  bedstemødre

Vi fra gruppen Bedstemødre for Piraters ret til at Arbejde og Organisationen Frihed på Åbent Hav går nu ind for at afvæbne alle skibe, der sejler under internationale flag. Det er os også magtpåliggende, at at påpege USAs rolle som krigsoppisker ved det dér lands seneste aggression mod fredelige handelsmænd fra det fattige land Somalia. (Limewoody, kommentar på Uriasposten, Die Presse: Piraterne er hellige krigere, der fører krig mod de kristne nationer, der vil misbruge Somalias kyst.)

Klimaets rødgardister

Jeg undgår helst debatten om global opvarmning, fordi man som lægmand alt for let kan komme til at tage stilling ud fra en politisk polarisering af spørgsmålet, når det nu handler om at løse komplicerede differentialligninger. Og jeg er altså ikke specielt kyndig i sidstnævnte. Jeg har til ulidelighed oplevet folk uden det fjerneste kendskab til fysik falde pladask for pseudovidenskabelige postulater om f. eks. månelandingerne eller 9/11, og sporene skræmmer. Skulle der være noget om snakken, hvad jeg altså slet ikke udelukker, er jeg også ret sikker på at de personlige ofre den enkelte skulle yde ville være fuldkomment uacceptable for at kunne gøre en forskel. Så – après nous, le déluge, and I’m not the only one.

I alle spørgsmål om selvopofrelse for en større sag sværmer selvgodhedens kommissærer som fluer om kokasser på et økologisk landbrug. Vi kender alt for godt typer som Anita Bay Bundegaard der prøver at vinde moralske points ved at have endnu bedre intentioner end de fleste (‘åbne grænser’), og her på nettet er vi jo også belemret med personer på overdrevet der åbenbart mener sig særligt gode og anstændige jo mere de tilsviner indbildte fjender. Det er ikke overraskende at spørgsmålet om klimaet også virker dragende på denne slags personligheder, for her gælder, bogstaveligt talt, at the sky is the limit. Spørgsmålet vil ikke blive afklaret i nogen nulevendes tid, og der er uendelige muligheder for at kræve opofrelse af andre. Via Gates of Vienna (LFPC):

A leading politician has sparked outrage by comparing people who fly to Spain on holiday with knife-wielding criminals. Caroline Lucas has been a fierce opponent of the proposed third runway at Heathrow…

Caroline Lucas, the leader of the Green Party, suggested that travellers who regularly jet off to the Costas are threatening the lives of others – and do as much damage as thugs who stab people in the street.

Ms Lucas, who is also a Member of the European Parliament, made the controversial comment during a televised ITV debate about plans for a proposed third runway at Heathrow. She also hit out ‘binge flying’ and people who have second homes abroad.

When asked if flying to Spain was as bad as knifing a person in the street, Ms Lucas said: ‘Yes – because they are dying from climate change.’ […] Air travel ‘as bad as stabbing person in the street’, says MEP

Kræftsyg forfatter advarer Norge

Oslo får snart et flertall med ikke-vestlig bakgrunn, med stø kurs vil det samme kunne skje med hele landet i løpet av dette århundret. De fleste ikke-vestlige vil ha muslimsk bakgrunn. Konsekvensene vil bli dramatiske». Sannheten er at hvis jeg ikke hadde vært alvorlig kreftsyk og vært i jobb, kunne jeg ikke skrevet dette, sier Lem. Han mener temaet innvandring er tabu i den norske offentligheten. Dagbladet & HRS

Saudi Arabien: Bryllup i sort

Hvis vores kommentarskriver Ummtwin stadig er med os, kunne det være velgørende med lidt dialog om denne brandaktuelle sag. Her er et eksempel på at én enkelt mands handlinger for over 1300 år siden har konsekvenser den dag i dag, fordi manden – Muhammed – selv indgik ‘ægteskab’ med et barn, Aisha, og havde sex med hende da hun var ni år gammel, og fordi manden i den angiveligt guddommelige Koranen kaldes  “et smukt eksempel”:

Sura 33 (Forbundsfællerne) vers 21
I har et smukt eksempel i Guds udsending, for enhver, som sætter sit håb til Gud og den yderste dag og ofte ihukommer Gud.

Narrated Hisham’s father:
Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236)

Begik kristne og danske forfædre lignende uhyrligheder? Ja, utvivlsomt, men pointen her er at denne praksis ikke opretholdes den dag i dag med henvisning til guddommelig legitimering engang i fortiden. Kristne har ikke nogen forpligtelse til at forsvare ugerninger begået af trosfæller; danskere har ikke noget problem med at tage afstand fra eventuelle ugerninger begået af Grauballemanden eller Gorm Den Gamle. Endnu mindre er sådanne ugerninger videreført i vor tid. Og ja, der noteres her kritik internt i Saudi Arabien af børneægteskaber, men dennes muligheder for succes skal altså ses i lyset af den religiøse dogmatik den er oppe imod. Bemærk i øvrigt, at artiklen her fra Fox News ikke nævner det religiøse forlæg med ét ord (LFPC).

Outraged human rights groups are calling the decision by a Saudi court to — not once, but twice — refuse to void the marriage of an 8-year-old girl to a man several years her senior a form of human trafficking. On Saturday, for the second time since December, a court in the Saudi town of Unaiza upheld the marriage of the Saudi girl to the much older man, on the condition that he does not have sex with her until she reaches puberty, Reuters reported. […]

“This particular girl was sold, literally,” Dr. Ali Alyami, founder and director of the Center for Democracy and Human Rights in Saudi Arabia, told FOXNews.com. […] Financial problems prompt some Saudi families to marry off their underage daughters to much older men — a practice the kingdom’s chief cleric Grand Mufti Sheikh Abdelaziz Al al-Sheikh endorses. Media reports claim that the 8 year-old girl’s father arranged the marriage in exchange to clear his debts with the man.[…]

Alyami said the ruling further contributes to a “very nasty” environment for women in Saudi Arabia due to “oppression and condemnation” solely based on their gender. “It’s a sad moment for women’s rights and particularly of young girls in Saudi Arabia. It’s a gross and huge violation of human rights,” added Ibrahim AlMugaiteeb, president and founder of the Human Rights First Society. […] Saudi Court Refuses to Block Marriage of Girl, 8, to Older Man

Multiculturalism endangers the West

President Obama’s being a multiculturalist endangers the West. In a speech in Turkey he announced, “The United States is not and will never be at war with Islam.” He also called for Turkey to become a part of the EU. Both of these statements reflect a very poor understanding of history and cultural diversity. It is dangerous for our president to be multiculturalist instead of culturist.

His call to have Turkey join the EU shows that he does not respect the sovereignty of the Western world. His ability to do so stems from multiculturalists’ failure to recognize diversity. He announced his desire to join Islam in “rolling back the violent ideologies that people of all faiths reject.” This statement indicates that all cultures are the same and hold the same basic values. None are different. Diversity does not exist. This multiculturalism needs to be challenged by culturism if the West is to survive.

Culturists know that diversity exists. Anyone with any familiarity with history knows that not all peoples are polite humanists. Obama carefully said we will never be at war with Islam and left out declaring that we have never been at war with Islam. Islam has been at war with Christendom in the name of cultural supremacy for most of the last 1300 years. Secular multicultural Europe has trouble understanding that Muslims really believe in Islam and its supremacy. Turkish entry into the EU would invite massive immigration of a non-western, different and hostile culture. Because diversity exists, we must be culturist.

Names are important. In Obama’s speech he spoke of the “Muslim community” and the “Muslim world.” Neither of these phrases implies borders. But, there is a non-Muslim world as well. We often speak of this space as Europe and call it multicultural. This indicates that it is just a geographic location with no particular tradition. We need a phrase that implies cultural content in the way that Christendom did for centuries. In a post-Enlightenment world, that phrase is “the West.” Using it implies Jerusalem and Athens, combats multiculturalism, and lets the world know that a non-Muslim world and community also exists.

Obama said, “We will convey our deep appreciation for the Islamic faith which has done so much over the centuries to shape the world.” But, again, as a multiculturalist he must flatten and lie about history. He cannot acknowledge that Islam has stood for a theocratic mode of governance as it still does. He thereby fails to acknowledge the struggle against theocracy and freedom of thought as a major theme of the West since Greece took on Persia. Since the Islamic world is not multiculturalist, this philosophy does not impact them. But it undermines our sense of self as it blinds us to diversity. Our sense of culturism must be dedicated to preserving “the West.”

If Obama is strategically flattening history in order to create global stability and cooperation, I am afraid his plan is doomed to failure. It is doomed because the Islamic world has not forgotten history and denied diversity in the name of multiculturalism. They are culturist. The current existence of theocracies should key us into the fact that secular humanism has not swept the planet and ended history. Diversity still exists. Obama says he wants to “strengthen opportunity for all people.” He is not President of all people. He is the President of a Western nation with a specific history, culture and agenda for which to fight. His not being clear on the fact that diversity exists is dangerous. We need our president to be a western culturist, not a multiculturalist.

John Press is an adjunct professor at New York University Multiculturalism endangers the West

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] dem bägge med att utveckla större klarhet i respektive tanke. Välformulerat inlägg också från Snaphanen i går om pluralism och […]

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Hade jag haft en tidsmaskin så hade det varit mig ett sant nöje att resa tillbaka och lägga en kudde över baby-mohammeds ansikte och bara trycka till. Ja, mord av första graden förvisso men tänk på alla miljoner liv som hade sparats med denna enkla gärning.

Vivian
Vivian
12 years ago

Det gik som jeg troede. Barack Hussain Obama baner vejen for islamisk kolonialisering af den frie Verden.

hans olo
hans olo
12 years ago

Måske er hun buksemyndig?!!

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Hvis vores kommentarskriver Ummtwin stadig er med os, kunne det være velgørende med lidt dialog om denne brandaktuelle sag. Her er et eksempel på at én enkelt mands handlinger for over 1300 år siden har konsekvenser den dag i dag, fordi manden – Muhammed – selv indgik ‘ægteskab’ med et barn, Aisha, og havde sex med hende da hun var ni år gammel, og fordi manden i den angiveligt guddommelige Koranen kaldes “et smukt eksempel” Lad os gætte på at Tøger-segmentet vil argumentere noget i retning af at den ene mands frihed er den anden mands fængsel ( for at… Read more »