16
apr
Seneste opdatering: 17/4-09 kl. 0019
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det kører rigtigt for tyrkerne i øjeblikket. Iflg. Tagesspiegel skal den Allahfornærmende forfatter for en domstol. “Jeg har skrevet en roman, og hele mit liv har ændret sig”, siger Nedim Gürsel, der også underviser ved Sorbonne. Tyrkiet rykker endnu nogle kilometer ind i Lilleasien:

A Religious Affairs Directorate high committee has severely criticized the book “Daughters of Allah” written by Nedim Gürsel and published by the Doğan publishing house.

“It has been found that the book was insulting and sarcastic, humiliating Allah, its prophets, divine religions, worshipping, holy books and religious principles. This cannot be explained in the scope of freedom of thought or criticism,” the report read. ’Daughters of Allah’ nets bad review from officials.

Ungdomsarbejdsløshed: 36-50 %

screenshot003

I kommunerne mærket med rødt. På landsplan 25 %. I Danmark er den 8.5 %. Sverige ligger på niveau med Ungarn, Slovakiet og Rumænien:

Det är Sveriges Kommuner och Landsting som har tittat närmare på svenska ungdomars etablering på arbetsmarknaden två år efter studenten. I kommunerna Arvidsjaur, Ljusnarsberg, Krokom, Vilhelmina, Älvdalen Dorotea, Ljusdal och Ragunda står över 50 procent av ungdomarna utanför både jobb och utbildning. SR og Ungdomsarbetslösheten, det vill säga arbetslösa mellan 15-24 år, uppgick i februari till nästan 25 procent.

Det grænseløse samfund, nu med blodskam

Ingen minoritet er for lille til at fortjene en politisk udmelding, og slet ikke hvis det er rettighedspartierne vi taler om. Mere vidende personer end undertegnede må indkredse hvor og hvornår, og ikke mindst hvorfor, det er gået galt, kun kan man konstatere, at der er tale om en proces der er startet for måske mindre end 100 år siden med grupper der vitterligt ikke nød fulde rettigheder, som det var tilfældet med USAs sorte. Tænker man lidt frem fra 1950’ernes og 1960’ernes borgerrettighedsorganisationer, kan man se hvordan den ene gruppe efter den anden er kommet til, og hvordan det nu er endt i rent selvsving med denne seneste gruppe, som det endda indrømmes har “umådeligt få” medlemmer – dog altså nok til endnu et stykke skabelonjournalistik hvor de allestedsnærværende juraprofessorer og SF’ere forklarer hvorfor dette er noget der skal bruges tid på.

Der er tre ting  på spil her, så vidt jeg kan se. Dels altså denne dragen efter nye grupperinger der må indenfor i varmen for at samfundet ikke kan betegnes som ondt, dels en afvisning af det ondes eller det forkertes eksistens udenfor samfundet. Det var formentlig samme impuls der for nylig foranledigede flere helt og aldeles unødvendige forsøg på at forsvare Josef Fritzls handlinger. Og endelig er behovet for at udstille egen godhed jo umætteligt (LFPC).

Det er en menneskeret at have sex med de mennesker, man har lyst til. Derfor overvejer SF nu, om søskendesex skal gøres lovligt. Et søskendepar blev i dag idømt seks måneders betinget fængsel for at have haft sex med hinanden. Men SF vil se på, om det skal være lovligt at have sex med sine søskende.[…]

– Der er umådeligt få af den slags sager, og vi taler om en paragraf, der ikke har været anvendt tidligere. Og vi forventer ikke, at en eventuel afskaffelse vil føre til, at et uforholdsmæssigt stort antal personer vil have sex med deres brødre eller søstre, siger SF’s retsordfører Karina Lorentzen til Nyhedsbureauet Newspaq. […]

– Vi vil gerne være med til at se på det hensigtsmæssige i at opretholde paragraffen, da vi som udgangspunkt mener, at alle mennesker skal have lov til at indgå i kærlighedsforhold, som de selv vælger, siger Karina Lorentzen.

Vagn Greve, der er juraprofessor på CBS, mener, at paragraffen er et levn fra oldtiden, som skal fjernes. – Det bunder i nogle gamle, moralske forestillinger, hvor vi har kriminaliseret noget i det, vi tror er vores frigjorte Norden, men som er straffrit i Holland, Frankrig, Spanien og så videre, siger han.[…] SF vil overveje at gøre søskendesex lovligt

UK: Kristelig velgørenhed hvor der lurer et øje i det høje

Og det er et lidet guddommeligt øje, men blot en verdslig ledelse af kommissærer der helt i tråd med samfundet udenfor vogter nidkært over tankens renhed og ytringernes overensstemmelse med lighedsidealerne. Ikke ting som ‘samvittighed’ eller ‘teologisk diskussion’, for som man ser her, kan ens formodede diskussionspartner vise sig at være en rotte der rapporterer videre hvad hun hører. Storbritannien ophører aldrig med at chokere. Denne nyhed er vel ikke overraskende i lyset af de regelmæssige historier om ‘political correctness gone mad’, og eftersom landet er plastret til med overvågningskameraer er det vel også logisk nok at man heller ikke skal føle sig for sikker i kristeligt regi. Sagen her viser i øvrigt også, at tankepolitiet ikke kun handler om frygt for korporligheder fra tilvandrede muslimer. Landet er sygt (LFPC).

A charity worker has been suspended after telling a colleague about his Christian beliefs against homosexuality, even though he says he is not homophobic and was merely responding to questions from a colleague about his beliefs. David Booker, 44, who works at a Christian hostel in Southampton, a charity, was asked about his faith by a colleague, Fiona Vardy during a late shift last month.

He told her he was opposed to same-sex marriages and to homosexual clergy but denied being homophobic and said that he had homosexual friends. The next evening, Mr Booker was suspended from his £19,000-a-year post as a hostel support worker with Society of St James, where he has been employed for the last four years. The hostel told him the action was taken for “events that happened last night”.

A few days later he was told he had “seriously breached” the charity’s code of conduct “by promoting your religious views which contained discriminatory comments regarding a person’s sexual orientation”. The action had been taken “to safeguard both residents and staff”, he was advised. Mr Booker, an evangelical from Southampton, who is being advised by the Christian Legal Centre, now faces an enquiry and a disciplinary hearing. […] Charity worker suspended for Christian beliefs on homosexuality

Absalon

Hjemme efter ni måneder. Det rundede Kronborg kl 15 hvor kronprinsen steg ombord og lagde til ved Amalienborg kl. 16 hilst af familie, messingsuppe og bolværksmatroser med  og uden søfartsbog. Enhver der er stået ind i Øresund efter at have været jorden rundt til søs, ved at det er stort, man kan knap nok rumme det. Absalons magt eller afmagt, det kan man diskutere når champagnen er drukket. (fotos Snaphanen, klik f helskærm)

absalon-036

Støtteskibet ABSALON med Søværnets Taktiske Stab om bord afsejlede fra Danmark den 17. august 2008, for den 15. september 2008 at overtage ledelsen af Task Force 150 omkring Afrikas Horn. Task Force 150 er en del af Operation Enduring Freedom. Det geografiske operationsområde for Task Force 150 er stort, idet det omfatter mere end 6000 sømils kyststrækning fra Det Røde Hav til Hormuz-strædet (i Den Arabiske Golf), samt fra Hormuz-strædet og ned til grænsen mellem Somalia og Kenya.ABSALONs deltagelse i Combined Task Force 150 (CTF-150)

absalon-005-1absalon-018

absalon-049absalon-0311

pict0022

Hvad Troels Kløvedal gør der i habit ? Min ven sømanden sagde, at han skriver flådens historie i 500 år.  (nederste foto: Kirsten Damgaard)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] mellem Øland og Gotland. Pebernødder for  en speedbåd. Et fremtidigt operationsområde for Absalon […]

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Vi skal dog have erstattet de F-16 med Raptors:)

Hvis endelig vi skulle vælge en billigere løsning, så hellere en SU-37, som er noget af det mest manøvredygtige, der findes.
Indiske piloter i det fly har faktisk banket det amerikanske luftvåbens gamle fly under øvelse, så vidt jeg husker.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Selvom det er Luftvåbenet og dets F-16 fly og piloter mit hjerte banker for, så har Flåden også en hjerteplads hos mig . Hver gang jeg ser en sådan skude bliver jeg rørt . Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men sådan har jeg altid haft det. Jeg bliver henrykt når jeg ser danske F-16 i luften – og helt særligt når jeg har vidst at eet af dem flyves af Ældste Søn eller muligheden for det var ham var tilstede. Om 1½ år vender han + fam. næserne hjem og han vil igen være at finde i det danske luftrum… Read more »

Nils
Nils
12 years ago

Tyrkiet ind i EU og EU ud af Europa.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Meget gode fotos af Absalon, TAK for det. Også ros til Kirsten Damgaard’s foto 🙂 Hvilket prægtigt skib søværnet har. Og det gode skib blev bygget på Lindø værftet -min faders arbejdsplads. Gid Vor Herre holder hånden over Lindøværftet. Og gid flere flådefartøjer kan komme i ordre på Lindøværftet. Med relation til Absalons mission haves her et link til en artikel i dagens B.T.: http://www.bt.dk/article/20090416/politik/704160019/ Søren Pind (V) er ikke så tosset som han ser ud 🙂 Hvis Venstre vil ekskludere ham, er han velkommen til at blive DF-mand. Søren Pind vil kalde en spade for en spade: “Vesten er… Read more »

hans olo
hans olo
12 years ago

Troels Kløvedal som militarist.

Nu opruster vi sgu omsider.