18
apr
Seneste opdatering: 19/4-09 kl. 1043
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

  

Spencer  kommer til Danmark den 12 maj i  år.

Opholdtilladelser 1980 Р2008  

Ialt har 24 % – eller godt 2 mio – deres r√łdder i udlandet. N√¶sten ingen asyls√łgere der har f√•et ophold, kan bestyrke deres identitet:

Från år 1980 till 2008 har minst 1.158. 020 uppehållstillstånd beviljats. I den siffran ingår inte tidsbegränade tillstånd för asylsökande eller arbetskraftsinvandrare. Asylsökande saknar ID:

Migrationsverkets presstjänst har gett Fria Nyheter statistik över andelen asylsökande som inte legitimerar sig i Sverige. Andelen asylsökande som saknade passhandlingar vid ansökningstillfället var 95,6 procent år 2008:

2005 91,4%
2006 90,3%
2007 93,9%
2008 95,6%

uppehallstillstand80081

mer på Fria Nyheter.

I Norge¬†√łgede asylstr√łmmen med 63 % i f√łrste kvartal 2009 i forhold til samme tid sidste √•r. 20.000 familiesammenf√łres i Norge om √•ret. I Danmark blev 3.793 tilladelser givet i 2008. I Sverige var tallet 33.687, men det vil stige dramatisk i 2009.

Tolerance for b√łdlen

Om forskrifterne for homoseksuelle i tre af sunni-islams fire store lovskoler skriver Robert Spencer:

[…] Among the Sunni schools of Islamic jurisprudence (madhahib), the Hanafi school mandates a severe beating for the first offense, and the death penalty for a repeat offender. The Shafi’i school [Abdul Wahid Pedersens lovskole, LFPC] calls for 100 lashes for an unmarried homosexual, death by stoning for a married one. The Hanbali school requires stoning across the board. Muhammad, the prophet of Islam, directed his followers to “kill the one who sodomizes and the one who lets it be done to him” (‚ÄėUmdat al-Salik, p17.3).

In many areas these injunctions are still followed. The Islamic Penal Law Against Homosexuals in Iran calls for the death penalty for sodomy and one hundred lashes for lesbianism for the first three offenses, with death for the fourth offense. Homosexuality is a capital offense not only in Iran, but also in Saudi Arabia, Sudan, Yemen and Mauritania. […] Amsterdam officials commissioning study to determine why Moroccans target city’s gays

M√•ske er det en overdrivelse at sige at tvivlen kommer Tariq Ramadan og islams homofobi til gode i den aktuelle sag, for i lyset af hvor √•benlyst hadefuld denne religion er over for homoseksuelle, og hvor let det er at finde dokumentationen herfor, er det oplagt at udfaldet var givet p√• forh√•nd. Man har vurderet udtalelser fremsagt af Tariq Ramadan, stillet sig tilfredse med hvad man har l√¶st, og s√• er den potte alts√• ude. Frav√¶rende er det mindste sp√łrgsm√•l til hvad islams dogmatik siger om homoseksualitet, og hvad praksis er i muslimske lande.

Hvordan i alverden skulle en så central person som Ramadan kunne være i modstrid med denne dogmatik og praksis? Ville dette ikke fordre en helt markant afstandstagen? Hvor er den? I stedet anses en her-og-nu angiveligt moderat holdning for tilstrækkelig garanti for Hollands fremtid, og ved rutinemæssig anvendelse af ækvivalens med homofobi i vestligt regi lukkes der af for yderligere kritik. Skeptikere udskammes, og det tages uden videre for givet at islam kan sameksistere med vores værdier. Vi står overfor et århundrede med store omvæltninger. Via Gates of Vienna (LFPC):

The Swiss-Egyptian Muslim philosopher Tariq Ramadan, who works as a cultural ‘bridge builder’ in the city of Rotterdam, came under fire in recent weeks for alleged discriminatory statements about women and homosexuals. But now it turns out he never made these statements.

[…] An interesting comment on the whole affair comes from Markha Valenta of the University of Amsterdam, who is in a same sex marriage. In an opinion piece in NRC Handelsblad, she argues that the whole discussion focuses on the question whether Mr Ramadan said that homosexuality is abnormal and not permitted in Islam. But this is beside the point. Even if he said these things, it should not have been an issue. It is not just Muslims, who think homosexuality is unnatural and does not deserve full recognition, large numbers of Westerners do too. So why should we suddenly demand that Muslims say homosexuality is good and natural, even if they don’t think so? argues Ms Valenta.

“What matters is that Muslims recognise the civil rights of homosexuals and lesbians and live their lives accordingly. Something Tariq Ramadan has always done. What a Muslim holds as his personal opinion is none of our business. The pressure on Muslims to publicly deny their personal convictions and beliefs is hypocritical and violates the values of enlightenment and democracy.”

Cultural bridge builder can stay in Rotterdam

Ibrahim: What Piracy? This Is the Same Old Jihad

[I]t need be acknowledged that, doctrinally speaking, the jihad has various manifestations; it is not limited to bearded, “Allah Akbar”-screaming mujahidin fighting in Afghanistan and lurking in caves. Along with jihad al-lissan and jihad al-qalam (jihad of the tongue and pen, respectively, i.e., propaganda jihad), one of the most important forms of jihad is known as jihad al-mal – or “money jihad.”

The money jihad is fulfilled whenever a Muslim financially supports the more familiar violent jihad. The Koran itself declares: “Go forth, light-armed and heavy-armed, and strive with your wealth and your lives in the way of Allah! That is best for you if you but knew” (9:41). […] Raymond Ibrahim: What Piracy? This Is the Same Old Jihad

Undercover officers police anti-social bus routes

En succeshistorie? Tja, de involverede vagters fagforening skal være tilgivet hvis de opfatter det på denne måde. Men dette er blot ét lille dræn på Europas ressourcer. Via Gates of Vienna (LFPC):

Amsterdam police say undercover teams of officers and council workers have taken part in patrols on buses to stop secondary school students causing trouble. […]

The officers in civilian dress detained 19 youngsters guilty of vandalism and who threatened passengers who tried to stop them misbehaving. […]

The trial patrols reveal that the students are well behaved when uniformed officers are riding on the buses. However, when they get off, the youngsters revert to their anti-social behaviour. Since the trial patrols, problems on the bus route have been reduced. The Public Transport Safety Team patrols will now be extended to cover other problem bus routes. Undercover officers police anti-social bus routes

Kholghis ansigter

kff-049

Fotos © Snaphanen

kff-062kff-103kff-100kff-079kff-068kff-067kff-062

kff-165kff-167

kff-035

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Janne. Ja, Farshad hedder han – en sl√•fejl. Du har ham ret – h√łjere oppe p√• tr√•den. Og ja, du har ret i, at det er sv√¶rt at finde tilbage. Du m√• have spekuleret p√•, hvilken tr√•d det nu var, vi udvekslede tanker om j√¶vnbyrdighed i? – og hvor langt nede p√• tr√•den. Jeg burde have henvist pr√¶cist til posten, mens Steen eller LFPC burde ogs√• hj√¶lpe os lidt og nummerere kommentarerne p√• tr√•dene. V√¶rkt√łjet findes. Med lidt henvisningsdisciplin kan vi meget friere bev√¶ge os rundt p√• Snaphanens udm√¶rkede blog og i det righoldige arkivmateriale – ‘n√•r det g√łres… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Hov han hedder da Farshad Рden gæve gut.

Janne
Janne
12 years ago

Emeritus

Jo, Fashad er et rigtigt mandfolk og det er Helle Merete Brix såmænd også.

Som dig anerkender jeg og sætter stor pris på forskellighed Рbåde mellem kvinder og mænd og mellem kvinder og kvinder og mænd og mænd.

Ang. respons p√• sp√łrgsm√•l, s√• er det bare s√• hulans besv√¶rligt at skulle finde tilbage til indl√¶g og det tager alt for lang tid, s√• du kan nok ikke altid regne med respons p√• dine sp√łrgsm√•l.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Religi√łs dialog i Vollsmose?
Rabbinere uddrives med stenkast
http://www.bt.dk/article/20010725/nyheder/107250464/

Elefanten
Elefanten
12 years ago

@olo

Det er rigtigt, at pr√¶st og socialdemokratisk byr√•dsmedlem Torben Hangaard har inviteret en pensioneret imam, der b√•de er j√łdehader og holocaustben√¶gter, til dialogm√łde i Vollsmose. Omtalt i Snaphanen d. 7. april. Hangaard genopstiller ikke ved det kommende kommunalvalg. Til geng√¶ld forts√¶tter han som pr√¶st i den danske Folkekirke, da Folkekirken er rummelig, tilgivende og tolerant, og da kirkeskatteyderne har masser af penge.
Supplerende kan nævnes, at socialdemokraterne valgte Hangaard og fravalgte Asmaa Abdol-Hamid som byrådskandidater i 2005. Dette var årsagen til imamdatterens partiskifte. Måske valgte socialdemokraterne den forkerte? Imamdatteren ville ikke lave de samme ulykker som Hangaard.

LFPC
12 years ago

Jeg er sikker på at det har været en dansker. Ellers havde der været tale om en hel flok. JPs version lyder også mere som en tumpet dansker:

“En ung mand p√• 22 √•r fra H√łjbjerg var fredag aften ud at k√łre i bus i √Örhus. Han begyndte at sk√¶ndes med buschauff√łren, og det endte med, at chauff√łren fik en spytklat i ansigtet.

√ėstjyllands Politi blev tilkaldt og anholdte den 22-√•rige mand. Han var p√•virket af b√•de stoffer og alkohol og blev derfor taget med p√• stationen for at sove rusen ud”.

hans olo
hans olo
12 years ago

√Örhus Stiftstidende:

“Buschauff√łr spyttet i ansigtet

Det er ikke altid lige rart at v√¶re buschauff√łr hos sporvejene i √Örhus. En sporvejschauff√łr blev p√• Ravnsbjergbakke spyttet i ansigtet fredag aften af en ung mand.

Den 24-√•rige mand fra H√łjbjerg kom op at diskutere med chauff√łren, der fik en regul√¶r spytklat i ansigtet.”

http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090418/AAS/729566125/1003/rss-section

Emeritus
Emeritus
12 years ago

F√łj for en statistik I har kunnet fremvise p√• det seneste her p√• Snaphanen.

Mene, mene tekel ufarsin (el. farsin).

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
12 years ago

K√¶re Janne (en anelse off topic) P√• en tidligere tr√•d krydsede vi (ikke klinger), men vore tanker om, hvorvidt der stadig var rigtige m√¶nd til. Ham, Kholgi er der da stadig lidt mand over, skulle jeg mene. Du mente p√• tr√•den, at vi skulle v√¶re ligev√¶rdige. Det fik jeg aldrig svaret p√•, men vi var selvf√łlgelig overhovedet ikke uenige i det synspunkt, selv om jeg udfordrede dig lidt. Det g√łr du selv, s√• man kan f√• det indtryk, at du engang har v√¶ret en rigtig k√łnskriger. De, der ikke kan se den store forskel p√• k√łnnene har jeg imidlertid ikke… Read more »

hans olo
hans olo
12 years ago

@ Elefanten

Pr√¶sten i Vollsmose, der for f√• dage siden m√łdtes med en pal√¶stinensisk j√łdehader i Odense, er ogs√• medlem (og byr√•dskandidat?) af Socialdemokraterne.

Sikke et Socialdemokrati odenseanerne har f√•et sat sammen. Spr√¶ngfyldt af j√łdehadere.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Johansen skal have tak for oplysningerne. Til geng√¶ld opstiller ‚ÄĚboykot Israel‚ÄĚ skoleinspekt√łr Olav Nielsen fra Vollsmose til kommunalvalget for det gamle arbejderparti.
G√¶t selv om der er j√łdiske elever p√• Olavs skole? Og om k√łdet kommer fra slagtedyr, der er ombragt efter muslimske ritualer?

Janne
Janne
12 years ago

Ja, tak til Farshad for at tale m√łrkem√¶nd og -kvinder midt imod. Knus til Farshad herfra. :o)

Johansen
Johansen
12 years ago

Elefanten

El-Mousti blev for nylig ikke valgt p√• socialdemokraternes liste til det kommende valg til borgerrepr√¶sentationen. Den muslimske socialkammerat i K√łbenhavns Borgerrepr√¶sentation, som deltog ved Hiz-ut-Tahrir m√łde, blev lykkeligvis heller ikke valgt. S√• er to m√łrkem√¶nd forel√łbig ude af BR ved valget i indev√¶rende √•r.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

For 4 √•r siden fors√łgte det socialdemokratiske medlem af K√łbenhavns Borgerrepr√¶sentation, Hamid El Mousti, at fjerne Farshad Kholghi som optr√¶nede p√• Frederiksbergs Integrationsdag. Formentlig en form for socialdemokratisk berufsverbot.
Vi f√•r se, om Frank Jensen bliver valgt til borgmester med Hamid El Moustis st√łtte.

hans olo
hans olo
12 years ago

Farshad Kholghi er en af de ypperste kritikere af islamismen.

Johansen
Johansen
12 years ago

Flot fotoserie af en mand med civil courage. Stor tak til Farshad Kholghi for at tale de islamiske m√łrkem√¶nd midt imod og r√•be vagt i gev√¶r over for den islamiske fundamentalisme.

Ayatollah Khomenis islamiske revolution i Iran for 30 √•r siden har f√łrt Iran ind i form√łrkelse og middelalder. Og det tr√¶kker beklageligvis i dag spor ind i hjertet af Europa, af Vesten.

synopsis-olsen
12 years ago

Har man engang h√łrt Kholgi tale engageret med nerve og patos om sin opv√¶kst og liv i dagens Danmark er man solgt! Flot, billedserie. At han s√• ydermere har modet til at sige sin mening trods de problemer som han har f√•et p√•f√łrt g√łr hans indsats mere prisv√¶rdig.

Anna Lyttiger
12 years ago

Fantastisk dramatik! Min s√łster var skuespiller, s√• jeg har noget at sammenligne med.