20
apr
Seneste opdatering: 16/8-10 kl. 1316
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wiesel er overlevende fra Auschwitz og Nobelprisvinder. Man prøver at forestille sig hvordan det er netop for ham, at blive  vrælet  “nazi” af, af den iranske delegation af verbalterrorister, der kaster skam over ethvert land der (stadig) deltager i FNs pinefulde elendighed.

Elie Wiesel Verbally Abused as “Zio-Nazi” by Ahmadinejad Entourage at Durban II

Ekstra Bladet taler ud: Derfor forsøgte vi karaktermord på Karen J.

Jeg så forleden en spiseseddel for Ekstra Bladet der skilte sig ud. Emnet har jeg glemt, men det var den første jeg havde set i lang tid der ikke handlede om tv-underholdning, sport, forbrugertips (‘her finder du de billigste fladskærme’) eller personlige skandaler og tragedier. De kulegravende kampagner hører åbenbart en anden tid til, og den slatne sprøjte er i enhver henseende det “kuponblad” de yndede at kalde BT. Artiklen her er det ikke værd at gå nærmere i dybden med. Det drejer sig om shaming af Karen Jespersen, klinisk renset for enhver forholden sig til, endsige falsifikation af, de konkrete fænomener i det danske samfund som hun fører sit “korstog” imod. Og det er jo også det nemmeste for EB-nulliteten: Det ville han heller ikke kunne, falsificere altså. Det er en af de artikler hvor små bidder til illustration af ‘tonen’ er fuldt tilstrækkelige (LFPC):

Klar til ny ballade: Forvandlingskuglen og anti-islam -korsfareren Karen Jespersen som ny integrationsordfører […]

… hendes holdninger til de islamiske minoriteter i i Danmark anses for så rabiate, at de kan trække ‘brødet’ ud af munden på Pia Kjærsgaard, og få Pia K. lidt at lyde som et blidt lam..

Brænder for konfrontation […]

Det skal nok blive underholdende, men måske ikke særligt rart for muslimer i Danmark, hvis udnævnelsen er udtryk for en ny skærpet kritisk holdning fra Løkke Rasmussens nye regering. Har Venstre med udnævnelsen af Karen Jespersen som ny integrationsordfører lagt op til konfrontation i stedet for dialog med det islamiske Danmark

Skulle Lars Løkke have taget skridtet ud og udnævnt Karen Jespersen til integrationsminister, og dermed fået en minister, der med sin adfærd og holdninger allerede har overhalet Pia Kjærsgaard højre om. Karen J. i nyt korstog mod muslimer [Ekstra Bladet 21.4.2009, ikke online]

Ritzau: Tyrkiets vej mod EU næsten en naturlov

I hvert fald er det en proces helt uden indblanding af de europæiske vælgerbefolkninger. Dette er nok det eneste der er værd at bemærke sig ved dette lille stykke candy floss – den helt ureflekterede beskrivelse af Tyrkiets vej mod indlemmelse i EU med et ordvalg der giver mindelser om geologiens kontinentaldrift, noget der bare sker. Eliten og mainstreammedierne er besat af tanken om at få dette kæmpestore, ludfattige land, som Pia Kjærsgaard engang kaldte Tyrkiet, med i EU. Som med islamiseringen af Europa i almindelighed ‘håber’ jeg på skibskatastrofer og pludselig død som det eneste der kan stoppe den ellers uafvendelige proces mod afgrunden. Mere præcist, at Tyrkiet, inden optagelsen bliver et fait accompli, når at synke ned i det morads hvor det hører hjemme, og uden omsvøb vælger “this absurd theology of an immoral Bedouin, […] a rotten corpse which poisons our lives”, som Kemal Atatürk udtrykte det. Konsekvenspædagogik mens tid er, med andre ord (LFPC).

Optagelsesforhandlingerne mellem EU og Tyrkiet går den rigtige vej.[…]

– Samtalerne viser, at at Tyrkiet rykker tættere og tættere på EU, vurderer Karel Schwarzenberg, udenrigsminister i Tjekkiet, som bestrider EU’s roterende formandskab indtil sommer.

– Vi har en fælles strategi med Tyrkiet, tilføjer finske Olli Rehn, EU’s udvidelseskommisær. […] Tyrkiet nærmer sig EU

Gerne, men nødigt…..

lago

Ett symboliskt tacksamhetsbevis för den hjälp Sverige och inte minst Södertälje gett hjälpbehövande irakier. Nu vill svensk-irakiska föreningen resa ett monument. Gärna i Södertälje.Sverige blev under åren av Saddam Hussein-förtryck och den efterföljande krigiska utvecklingen en fristad för cirka 100 000 irakier. Det är en fin tanke, men det blir märkligt om Södertälje kommun som inte beslutar om landets asyl- och flyktingpolitik ska stå som värd för ett sådant monument. Särskilt när vi sedan 2002 arbetar aktivt för att för att begränsa och stoppa inflödet av asylsökande och flyktingar till Södertälje, säger Anders Lago. Vi i svensk-irakiska föreningen tycker att det finns goda skäl till skapa en symbol för den stora tacksamhet vi känner mot Sverige och inte minst Södertälje. Idén kommer ursprungligen från den irakiske konstnären och mosaik-konstnären Hussein Al-Moussawi. Den svensk-irakiska föreningen, med bland annat en fd svensk ambassadör i Irak som medlem, ger inte upp idén så lätt. Lago säger nej till irakiskt tackmonument

100.000 irakere i Sverige (!)  Hvordan forestiller man sig i længden at opretholde støtte til konventioner, der ikke bare sanktionerer folkevandringer, men påbyder underskriverne lydigt at underlægge sig dem ? Vi var inde på Japan forleden: Japan to Immigrants: Thanks, But You Can Go Home Now. Spanien har samme problem. For få år gav de amnesti til hundredetusinder, fordi de behøvede hænder. EU var betænkelig, de lokale humanister begejstrede. Nu få år efter, hvor er arbejdsløsheden 15.5 procent (for under 25-årige 31.8 procent), vil de betale dem for at rejse  hjem, men få synes det er en god byttehandel. De fleste irakere i Sverige kunne rejse hjem uden problemer, men det vil aldrig ske.

»Uniformofobi« ®

Väljer man ett uniformsyrke så måste man räkna med att saker kan hända. Och man får inte backa förrän man blir attackerad. Det duger inte att generalisera om var det kan vara farligt. Uniformsyrken medför större risker i jobbet.

En mand døde af et hjerteinfarkt fordi han boede i en uniformofob bydel, ambulancen ikke turde køre ind i ubeskyttet. Rosengård har igen i nat været ramt af slem uniformofobi. Vi har selv lige fundet på ordet, det lyder lidt mere Genéve-agtigt end et “præ-Bellum omnium contra omnes- samfund”, som det desværre nok er en præcisere beskrivelse af situationen. Svenskerne selv siger “risk-zoner”. Zoner, det var noget sovjetterne kaldte Gulag, men den samme tanke ligger  bag: en ulykke skal lyde tilforladelig for de brede masser, der jo ikke er for kloge. Enhver med et medansvar har en interesse i at tale sandheden ned. Den egeninteresse kalder de ansvarlighed. Verbal sminke igen og ad infinitum. Spørsmålet er hvor megen sminke, der overhovedet er nødvendig……Jeg ser at Piratpartiet nu er Sveriges  fjerde største, giv folket en gratis fil og de glemmer det virkelige livs plager. Jeg er helt enig når Matthias Karlsson skriver: Piratpartiet som exempel på samhällets infantilisering, men journalistikken elsker infantiliteten, så skal de ikke skrive om noget kontroversielt så længe. En ond parodi.

Støjbergs sharia

En normal minister med et minimum af sagkundskab ville nemlig bare konstatere, at bigami er kriminelt og kan koste op til 6 års fængsel. Men nu har vi minister Støjbergs ord for, at visse kriminelle kan undgå strafforfølgning, hvis de bare finder et andet land at bo i.Som de ældste iblandt os måske endnu husker, lagde SF-formand Villy Søvndal grunden til sit partis voldsomme fremgang, da han fornyede den politiske debat med en kraftig opfordring til en bizar organisation af fanatiske, herboende muslimer formuleret således: Rejs ad helvede til! Få troede, at Villy Søvndal med dette primitive populistiske greb ville danne skole, men de tog fejl. Med sin udtalelse i anledning af formodningerne om, at et eller andet antal muslimer dyrker flerkoneri her i landet, røber ligestillingsminister Inger Støjberg, at hun har lært af Søvndal. Dog har hun, som naturligt er, tilført Søvndal-grebet et tør vi sige mere feminint præg, idet hun ikke siger gå ad helvede til, men skratter: »Find et andet land at bo i«. Udtalelsen undrer Groft sagt. En normal minister med et minimum af sagkundskab ville nemlig bare konstatere, at bigami er kriminelt og kan koste op til 6 års fængsel. Men nu har vi minister Støjbergs ord for, at visse kriminelle kan undgå strafforfølgning, hvis de bare finder et andet land at bo i. En lidt kringlet måde at slå til lyd for indførelse af sharia i Danmark på. Eller måske synes Støjberg, at en Stein Bagger også bør kunne undgå strafforfølgning, hvis blot han følger hendes opfordring om at trække teltpælene op? Claes Kastholm

1) Tilvandret bigami har eksisteret i mange, mange år. Min kontakt på et af de steder, der prøver at samle kvinder op, efter at de har fået “the full Muslim treatment” af deres såkaldte mænd, har prøvet at råbe adskillige ministre op om problemet. Men Støjberg faldt altså ned fra månen igår. Og 2) ingen aner omfanget af flerkoneriet. Tror man ligefrem imamerne fører “kirkebog” over deres kriminalitet ? Altså – bigamy is here to stay, og det med tak til generationer af kvindesagskvinder i Folketinget. Deres slå-på-tæven-retorik kan få en bar Støjberg at trutte i af den virkelige verden.

Uenige nationer

Vi var optaget i det civile liv og fik nyheden pr. SMS og troede først at Danmark definitivt forlod Geneve, men så skulle det desværre ikke være. Det bliver ikke den sidste omgang Israel bashing vores embedsmænd lægger ører til i  denne omgang. Endnu et skridt nærmere  demokratiernes FN? At hykleriet  på et sekund kan blive et tveægget sværd, ser man i sidste klip ovenfor, hvor den paliarabiske læge der blev uretmæssigt fængslet og tortureret i Ghadaffis Libyen sammen med fem bulgarske sygeplejersker skaber panik hos ordstyreren.  PR-katastrofe for FN,Ahmadinejad speaks at Durban II; EU walks out.

Mon Danmark holder ugen ud? : Tjekkiet vil ikke længere deltage i FNs racismekonference, men i Danmark har vi da heldigvis samfundsvidenskaberne på Syd-Thy´s Undervisitetscenter: FN-møde kan forbedre Danmarks flossede ry, siger forsker. Det er  i det hele taget dagen for udstedelse af tomme veksler – det danske Folketing vil også være med: Et fælles Folketing sende et politisk budskab om, at antisemitiske overgreb i Danmark bør stoppes. Det vil formentlig gælde allerede fra den næste krig, Israel bliver  påtvunget af sine naboer. Fremragende! Så bliver heilende, gennemfotograferede, let identificerbare arabere på Rådhuspladsen måske ligefrem straffet fremover? Et spagfærdigt gæt er dog, at den næste bølge af jødehad i Danmark, vil være så omfattende at Folketinget kan “sende de buskaber” de vil, de vil ikke  betyde noget somhelst for jøden på gaden. Da det nu meget passende er Hitlers fødselsdag, lidt apropos fra Tyskland:

“The idea that an old wheelchair-bound man could have been a brutal SS man is likely to overstretch most people’s imagination.” Henryk Broder, a German author and journalist, said putting a “human wreck” like Mr Demjanjuk in the dock would harm the image of the justice system. ‘Last big Nazi’ trial leaves Germany cold

Norge 11 procent muslimsk i 2060 ?

IDagbladet i dag hevder Steinar Lem at «Oslo snart får et flertall med ikke-vestlig bakgrunn, med stø kurs vil det samme kunne skje med hele landet i løpet av dette århundret». Han mener de fleste ikke-vestlige vil ha muslimsk bakgrunn, og at konsekvensene vil bli dramatiske. Men vi kan likevel resonnere rundt spørsmålet om hvor mange muslimer det er blant innvandrere, fortsetter Brunborg. Han forklarer at i 2008 var det registrert 84.000 medlemmer av muslimske trossamfunn i Brønnøysundregistrene. Dette kan tolkes som en nedre grense for antall muslimer i Norge. Samtidig var det registrert 163.000 innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre med bakgrunn fra muslimske land. Disse tallene utgjorde henholdsvis 18 og 36 prosent av antall innvandrere og deres barn født i Norge. Dersom disse andelene holder seg, vil muslimer i 2060 utgjøre mellom 4 og 11 prosent av folkemengden. Det er langt fra halvparten av folkemengden. Mellom 4 og 11 prosent muslimer i 2060

Der er to aberdabei´s her: “Dersom disse andelene holder seg”,  men det gør de jo ikke  med den nuværende tilstrømning. Og to: Norske statistik tæller  kun 1 og 2 generation. I Sverige regner man idag med 4-500.000 muslimer, det er  allerede over 6 % og andelen stiger  med mange tusinde  hvert år. Bortset fra det, så viser den kristne, irakiske masseindvandring til Sverige, især Södertälje, med al ønskelig tydelighed, at ødelæggelsen af vore lande ikke alene handler om islam. Klankultur i sig selv er i det hele taget svært kompatibel med  navnlig nordeuropæiske samfund.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Ja, Bjovulf

Der er ikke mulighed for at kommentere hverken på Ræson eller Berlingske, de ved vidst, de står til offentlig tilbagevisning af det meste vrøvl efterhånden.
Men alt andet lige er også dette KU-udspil for mig at se mest til gavn for DF.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Tak for kaffe – de konservative har vist helt mistet orienteringen 🙂 http://www.berlingske.dk/article/20090908/politik/909080372/ KU: DF er “fremmedfjendske landsbytosser” KU-formand: “Dansk Folkeparti er fremmedfjendske landsbytosser” Tirsdag den 8. september 2009, 12:50 I et uhørt hårdt angreb på moderpartiets faste samarbejdspartner gennem snart otte år, Dansk Folkeparti, melder formanden for Konservativ Ungdom (KU) ud i magasinet RÆSON, at han ønsker VK-regeringens støtteparti udskiftet med De Radikale, så snart de kan levere mandaterne: – Dansk Folkeparti har under hele den borgerlige regering været en stopklods for forandringer i velfærdssystemet, på arbejdsmarkedet og i skattesystemet. Dansk Folkeparti har ofte overtrådt moral, og endnu oftere… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Der synes i mine øjne fra hr. Ernst 12:19 at blive henvist til: “Piratpartiet som exempel på samhällets infantilisering, men journalistikken elsker infantiliteten, så skal de ikke skrive om noget kontroversielt så længe. En ond parodi.”.

Overdrivelse kan fremme forståelsen, og der ses herfra i citatet brugt en sætten sagen på spidsen for enhver kan forelagt materialet se, at journalister også skriver om andet end pirater, at der forekommer eftertænksomme indlæg og en masse andet.

At det at bestemme selv, skulle være lig med gratis, at bruge noget andre betaler for, det kræver dog en nærmere forklaring. Vil jeg mene.

Erik Ernst
12 years ago

Interresant, at du finder unge menneskers kamp for at bevare den frihed deres forfædre døde for at opretholde, infantil. Er man pludselig idiot, fordi man husker sin historie, fordi man ikke spilder sin tid i KU med at fantasere om fattigdom, eller med de røde brigade, samles omkring det vigtige politiske arbejde det er, at smide med brosten efter folk der passer deres job? Narh, jeg opfatter det mere, som ejeren af denne blog er ved at blive gammel, og det er der jo ikke noget galt i. Heldigvis, har vi pirater for længst indset, at vi ingen hjælp vil… Read more »

LFPC
12 years ago
Reply to  Erik Ernst

Du er godt klar over at “babyboomerne”, “I”, og “jeres” er gruppebetegnelser du uden den mindste dokumentation bruger til at associere “ejeren af denne blog” med helt irrelevante forhold i samfundet der byder dig imod?

Hvis dit ‘parti’ skal gøre sig noget håb om indflydelse, bør du nok satse lidt mere på præcision i sprogbrug og argumentation. Og bare for en ordens skyld: Du skal være fyldt 18 år før du kan vælges til Folketinget.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Sprogligt ikke ganske korrekt ovenover- bestemmelsen Nacht und Nebel erlass – blev brugt når modarbejden af riget kunne anføres, hvilket naturligvis kunne ske under de gældende forhold.

Janne
Janne
12 years ago

“kampen mod racisme, fremmedhad og relateret intolerance” – skal også gælde den der forekommer i hellige skrifter.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Fint tynget Emeritus

Mit foreløbige indtryk af slutdokumentet minder mig noget om Nacht und Nebel erlass, der oprindelig var en Hitler-ordre ændret og udvidet til at ramme fjender der ikke kunne få plads under andre bestemmelser, i bestemmelsen var også i visse perioder anført at modarbejden- uden nærmere definition- af det tyske rige var en begrundelse til benyttelsen af bestemmelsen, mørket og tågen er valgt som begreber for at henvise til at spor og kontakt til de der blev ramt af bestemmelsen søgtes minimeret og ofrene “forsvandt”.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Kære Peter Buch. Jeg synes, at vi ikke denne gang skal lade det blive ved et link, folk muligvis klikker på. Jeg har tænkt mig at tynge tråden med en vigtig smagsprøve i den alvorlige anledning og citere sidste del af Mchangamas blogindlæg om emnet. Det kommer her: ‘…Man må derfor vælge, hvilke af de to værdier, man vægter højest. Durban II sluterklæringen vælger at prioritere forbuddet mod hadske ytringer højere end ytringsfriheden. Det understreges også af paragraf 69 i sluterklæringen, der forpligter staterne til ”fuldt ud og på effektiv vis” at implementere forbuddet mod hadsk tale m.v. i artikel… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Vivi Andersen og andre

Se eventuelt på Monokultur hvor der nævnes Jacob Mchangamas blog på Berlingske hvori der er en bedømmelse af hvilke konsekvenser sultdokumentet eventuelt kan få i praksis:

http://monokultur.dk/2009/04/22/slutdokumentet-indtil-videre/

morlille
morlille
12 years ago

Nu kommer regningen for Foghs Nato-post!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

HelgeD-H

Tjae, jeg mener det Vesten gør på Durban II kun giver Islam yderligere blod på tanden.

De har forlængst fundet ud af hvordan de skal tackle de vestlige politikere for at få dem derhen hvor de vil have dem.

På et tidspunkt når politikerne vel grænserne for hvad de kan acceptere – og befolkningerne for hvad de vil tolerere .

Ind imellem fatter jeg virkelig ikke os selv – hvorfor lader vi islamiseringen foregå ?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Og hvilke praktiske konsekvenser får det for os,befolkningen, at Danmark har vedtaget slutdokumentet ? Jeg kan begribe der vil kunne overgå os ubehageligheder hvis EU sætter magt bag agt angående de bestemmelser, der er vedtaget om at bestemte ord og ordsammensætninger er forbudte og kan straffes med fængsel på op til 3 år. Men fordi der sidder en UN-forsamling der er under pres fra OIC vedtager dit, dut og dat kan vi vel være ligeglade med i det daglige ? For øvrigt, er der nogen af Jer der har kendskab til hvad det helt præcist er for ord og ordsammensætninger… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Fuldstændig enig med JensH. Det Vesten førhen stod for, og hævdede ser nu ud til at smuldre som tørt brød. Vestens top-politikere har vedtaget slutdokumentet til Durban II. Danmarks udenrigsminister kalder slutdokumentets vedtagelse som “en stor sejr” -Jeg vil snarere kalde det en Pyrrhus-sejr. Det siges der blev taget uantagelige ting ud af slutdokumentet, men de ting kan være blevet overført til en hemmelig tillægsprotokol -Man kan aldrig vide. På samme måde er det også med nyvalgte NATO-Generalsekretærs Pyrrhus-sejr for en tp-post af prestigemæssige grunde. Hvilke hemmelige indrømmelser har man givet Tyrkiet og dermed den muslimske verden ? Indrømmelser der… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Per Scanvenius Møller beskriver gudhjlælpemig slutdokumentets vedtagelse som “en stor sejr”. Jeg ville nu mene, at alene det faktum at han sidder og forhandler om en så basal ting som ytringsfriheden med lande som Iran og Nord-Korea i sig selv er et kollosalt nederlag for alle demokratisk tænkende mennesker.

http://jp.dk/udland/article1669440.ece

Den sidste rest af den kredit VK-regeringen optjente under Muhammed-‘krisen’ mht. forsvar af ytringsfriheden er for længst opbrugt. Jeg ville mene, at VK-regeringen i dette spørgsmål nu ligger nogenlunde på linje med den Norske centrum-venstre regering.

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  JensH

Peace in our time? – Og så til helvede med hvad der sker bagefter. Som de borgerlige politikere agerer, er det tit meget svært at argumentere hvorfor man er borgerlig.

JensH
JensH
12 years ago

@Magnus, Malmö

Såfremt politiet ikke længere kan beskytte lovlydige borgeres familie og ejendom, så ophører retsstats-kontrakten mellem borgere og stat om, at det er staten der har ‘volds-monopolet’. Dermed må borgerne jo selv oprette borgerværn til egen beskyttelse, og så må vi jo se om Mona Muslim og Ilmar ‘Weimar’ Reepalu foretrækker den udvikling.

li
li
12 years ago

Kan man kalde seancen aberDurban II ? salen minder også lidt om en abegrotte og adfærden og ordlydene er meget primitive.
AberDabai II, det er nok at undervurdere aberne!

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til tråden. Når den ene side af salen og selveste Mogens Lykketoft på Christiansborg roser en minister fra regeringen og den anden side af salen er den helt gal. Enten er signalet til ministeren, at han befinder sig på det forkerte hold, eller – at han er dum. Enhver kan se, at Per Stig Møller klamrer sig til en dialog og et diplomati uden figenblad. Argumentet, der henviser til klimakonferencen er patetisk. Ytringsfrihed og klima har intet med hinanden at gøre. De to emner skal forsvares hver for sig. Tre pæne mænd, Anders, Lars og Per er enige om at… Read more »

Magnus, Malmö
Magnus, Malmö
12 years ago

Problemet är att poliserna i Malmö inte vågar göra något. Om polisen tar till våld så säger Ilmar Reepalu (stadens “borgmästare” från Socialmoderaterna) och Mona Salin (också från Socialmoderaterna) ifrån och då blir poliserna åtalade för tjänstefel och står utan jobb och sen har vi inga poliser alls i Malmö. Intressant läge….

JensH
JensH
12 years ago

Det er skam ikke kun Lykketoft og Holger K som støtter Durban II deltagelsen. Her er endnu et sted hvor udenrigsminister Per Scavenius Møller får ros for beslutningen om at deltage i Durban II:

http://politiken.dk/debat/ledere/article694168.ece

Hvis den nuværende VK-regering virkelig havde været BORGERLIG, så ville den betragte det som dens værste mareridt at få ros lige netop fra den kant.

Janne
Janne
12 years ago

“Altså – bigami is here to stay, og det med tak til generationer af kvindesagskvinder i Folketinget.” Ja, det er ironisk at de rød-grønne feminister (og centrum venstre i det hele taget) har formået at importere (religiøs) flerkoneri – hvor det kun er manden der må have flere koner og ikke kvinder der må have flere mænd. Rød-grønne feminister har hjulpet øget ulighed og forskelsbehandling af særligt kvinder godt på vej. Og tørklædet, burka og niqab og religiøse dogmer har været de rød-grønne feminister til stor hjælp i ulighedskampen. Bl.a. Kvinfo svigter både kvinder, modernitet og sekularisme. Vedr. Durban II,… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Hold kæft en led kælling, hende med hammeren. Hun skulle have den lige midt i panden!

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Den eneste konspirationsteori, som holder vand. Glem alle de der ligegyldige konspirationsteorier om JFK , 11.9 og andre, og begynd at se på, hvad det egentlig var, der skete, da Danmark på linie med resten af Europa begyndte at blive koloniseret efter 2. verdenskrig. En af faserne skete omkring 1983. Hvis det bare var en tilfældighed, at ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansens minoritets-betænkning til en ny udlændinge- og flygtningelov blev fremsat og vedtaget, hvordan forklarer man så det faktum, at en lignende lovgivning nogenlunde samtidigt blev indført overalt i Vesteuropa? Den viden og de informationer, som jeg sidder inde med, peger helt… Read more »

LFPC
12 years ago

Tak for tippet, den er indføjet i posten!

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Breaking Video: http://www.unwatch.org/site/c.bdKKISNqEmG/b.5109305/k.891C/Confrontation_at_Durban_II.htm?auid=4765507

Se den palæstinensiske læge, som Libyen sammen med 5 bulgarske sygeplejersker holdt fanget, torturerede og dømte til døden, (reddet af en deal med Frankrig), se den læge tale på konferencen og blive afbrudt gentagne gange af den kvindelige libyske formand. Se det!

JensH
JensH
12 years ago

Nu har Tjekkiet ihvertfald fået nok af det Cirkus der foregår ved Durban II konferencen, og har besluttet at forlade Geneve:

http://www.berlingske.dk/article/20090420/verden/90420178/

Hvor længe har Danmark i sinde at deltage i denne farce??

Slasker
Slasker
12 years ago

Var det ikke en muslimsk kulturberigelse de ville have ?

Hvorfor så udvandre ?

“vi vel ikke være med i en Cirkus” sig Per S , forsent !