21
apr
Seneste opdatering: 5/7-14 kl. 0301
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!Vlaams Belang, demokratiet og ytringsfrihedens vilkår i EUs hjerte,  Lørdag den 18. april, Vartov, Farvergade, København K.,Lars Hedegaard: Belgien på vej mod opløsning,Vlaams Belang in Copenhagen.Vanhecke omtaler nogle  gange begrebet Cordon sanitaire, læs om det her.

Belgien…………….

Der er et andet Belgien end Bryssel, Antwerpen, Gent og BrĂĽgge, nemlig de vidunderlige Ardenner, sĂĄ jeg vil fejre dagen hvor et IT geni pĂĄ Amager har reddet min ældste og mest slidte laptop og 2000 uerstattelige fotos. Disse fra Bastogne 2007 er nogenlunde ubrugte, og som det ses har de ikke  glemt 101 Airborne der. Regimentet var med fra D-dag og frem til kapitulationen, var det der led  flest tab af alle amerikanske enheder og de holdt undertallige det belejrede Bastogne under the Battle of the Bulge, indtil undsætningen omsider nĂĄede frem. Det var ved den lejlighed gen.Mc Auliffe besvarede det tyske overgivelsestilbud med de berømte ord: “NUTS!” Spielbergs  Band of Brothers er en hyldets til 101 airborne. – Jeg kan anbefale hotel Collin pĂĄ torvet tv. for Sherman tanken, jeg har boet der tre gange.

bryssel-oktober-2007-3-075bryssel-oktober-2007-3-015bryssel-oktober-2007-3-038bryssel-oktober-2007-3-061bryssel-oktober-2007-3-068bryssel-oktober-2007-3-049bryssel-oktober-2007-3-065bryssel-oktober-2007-3-057

og så det robuste belgiske provinskøkken:

bryssel-oktober-2007-3-123

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] McAuliffe. Der stĂĄr en velbevaret Sherman tank, du kan ikke tage fejl af det. Jeg var der sidst i 2009, ser […]

trackback

[…] Over 250 svenskere har allerede mistet deres liv til multikulturen, heri fraregnet indvandrere indbyrdes mord pĂĄ hinanden – næsten et om dagen – og trafikdrab. Mange hundredetusinde flere er sĂĄrede. ‘En voldtægt hvert 16. minut, kan lissom ikke rigtig fĂĄ en svensk feminist op af stolen. 79.871 ofre for grov mishandel, som har overlevet. Detaljerne i den statitik, er en statshemmelighed sĂĄ længe det varer. Der er ting, ordentlige mennesker ikke vil tænke pĂĄ, især hvis de er pĂĄ valg. Hvor mange mord, der i virkiheden forekommer i Sverige, ved kun regeringen: Det er svært at dø i Sverige.… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Ynkeligt EU ikke siger “NUTS!” overfor den snigende islamisering i (Vest)Europa.
Hellere end gerne vil EU-Toppolitikerne og EU-eliten have Tyrkiet med som fuldgyldigt EU-medlemsland.
Bah, vi oprindelige europæiske nationers befolkninger er bare nationalpatrioter og racister med et forkvaklet menneskesyn.
Det jeg savner, og har som ønsketænkning, er at den tids soldater genopstår og
sammen kæmper indædt mod jihad-krigerne vi har i Europa.
Ligeledes savner jeg en statsmand af samme format som Winston Churchill.
Herligt museumsbesøg, og velbekomme til det solide belgiske måltid :-