24
apr
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 0441
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

receiving the 2009 Sappho Prize by Trykkefrihedsselskabet for her book “Londonistan“. From journalist and broadcaster¬†Peter Whittle¬īs¬†introduction:

“I think it’s fair to say that she’s a singular and particular courageous¬†voice in Britain. She is perhaps the best known journalist to the majority of people.¬†Her voice is singular and unique….

She was ¬†“Young journalist of the Year 1976, and she was the winner of the Orwell Prize for Journalism in 1996, the most prestigeous prize for journalism in Britain. Perhaps it’s her formidable work that means¬†her critics, when they are attacking her, are often reduced to personal abuse, as opposed to actually ¬†answering the questions she ¬†poses in her work.¬†In the case of one particular interview that Melanie did in 2003 in the Guardian, that she used¬†to work for, the interviewer said with a certain amount of wishful thinking on his part, that she was “tiring¬†of the battle”, as he put it. Well,¬†he hadn’t seen anything yet,¬†because in 2006 Melanie produced ¬†Londonistan, her most important work yet”.

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0051

 ( © Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet.)

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0591 melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1191

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1162

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-127

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-083

The Sappho prize has been awarded Flemming Rose (2007) and Kurt Westergaard (2008) Bronze by Uwe Max Jensen

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen, I og II¬†og Morten Uhrskov: B√łlgen kan ikke l√¶ngere vendes. Vesterl√¶ndingene vil have deres […]

trackback

[…] til Londonistan, Melanie Phillips, var i K√łbenhavn i 2009: Melanie Phillips in Copenhagen, I. Anjem Choudhary var i K√łbenhavn forrige sommer: Anjem Choudhary kom forbi Charlottenborg. Han var […]

trackback

[…] Angel: My Story, My Britain, og beskriver mindre end venligt de uddannede klasser.¬†– ¬†Melanie Phillips var i K√łbenhavn i 2009, et led i Trykkefrihedsselskabets pionergerning, der forts√¶tter i den 26 september ¬†med Henryk […]

trackback

[…] i K√łbenhavn. Daniel Pipes i K√łbenhavn, Robert Spencer i K√łbenhavn. Mark Steyn i K√łbenhavn, Melanie Phillips i K√łbenhavn og s√• videre.Hvad man sidder og synes i √©nrum, er noget andet og det rager ofte andre en papand. […]

trackback

[…] on the manipulations of human rights law. A program from The Lawfare Project. Via Hodja. Se ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen, I og Melanie Phillips in Copenhagen, […]

trackback

[…] ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen og Video: Melanie Phillips in Copenhagen, med indledning af Peter Whittle. Den er uploadet af […]

trackback

[…] Phillips launches ‚ÄėBrand Melanie‚Äô as she tries to become the darling of the American right, Britain’s Most High-Profile Columnist, Broadcaster and Author Launches Melanie Phillips Electric Media: EM. Melanie Phillips: My new venture. – Se ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen, I, […]

trackback

[…] Man kan se store dele af Question Time 7 marts her. Se ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen. […]

trackback

[…] ogs√•: Melanie Phillips in Copenhagen, I, Melanie Phillips in Copenhagen, […]

trackback

[…] Melanie Phillips: […]

trackback

[…] min. 55:00, introduction Peter Whittle, min. 10:50. (Se ogs√• Melanie Phillps in Copenhagen, I) […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jep, Emeritus, og hvem betaler for gildet….. den g√łr den almindelige dansker, der pligtopfyldende passer sit job og sin familie.

Jeg er d√łdtr√¶t af der ikke bliver skredet ind overfor den vedvarende, islamiske provokation!

Hele tiden gr√¶nseafpr√łver muslimer det danske samfundssystem og danskerne som individer .

Penge vrides ud af systemet, danskerne beklikkes og muslimerne griner.

At vi så sagtmodige finder os i det !

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Det er s√• langsomt ved at g√• op for politikere og ansvarlige myndigheder, at med de parallelle liv, som er opst√•et herhjemme, har lumre imamer travlt med at skjule og udf√łre √¶ldgamle ritualer uden for offentlighedens s√łgelys.
De ordner problemerne i milj√łet.

Den kolde kendsgerning er, at de opretholder en dobbelt mellem√łstlig standard sidel√łbende med vor egen. Vi har nu tre standarder. Grundloven med tilh√łrende jura, konventionerne, der tilsides√¶tter landets love, og sharia, der skider p√• begge dele.

Med venlig hilsen

Janne
Janne
11 years ago

Det ser ud som om der er et reelt behov for at sætte mere spot på hvad nogle imamer går rundt og laver. Umyndige unge skal ikke vies af nogen. Heller ikke af imamer. Desuden er der pigers og kvinders frihedsrettigheder at tænke på.

JensH
JensH
11 years ago

@Thomas Bolding Hansen “Vi har haft en lov mod tvangs√¶gteskaber i √•revis, men kan nogen t√¶nke p√• blot et tilf√¶lde, hvor en er blevet d√łmt?” Nej, jeg kan ikke. Men derfor kan der naturligvis godt have v√¶ret et par tilf√¶lde. Der har v√¶ret et tilf√¶lde hvor et for√¶ldre-par blev d√łmt for at have sendt deres d√łtre til Sudan for at blive omsk√•ret (l√¶s= leml√¶stet). Men uanset hvad, s√• er denne lov mod tvangs√¶gteskaber naturligvis en ren symbollov, der skal signalere overfor Danskerne, at politkerne skam bek√¶mper disse middelalderlige normer. Det er jo v√¶rd at bem√¶rke sig, at Det Radikale Venstre… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Udvis imamer der vier b√łrn. Disse m√łrkem√¶nd h√łrer ikke hjemme i Danmark.

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Vi har haft en lov mod tvangs√¶gteskaber i √•revis, men kan nogen t√¶nke p√• blot et tilf√¶lde, hvor en er blevet d√łmt?

JensH
JensH
11 years ago

OT S√• har imamerne igen vist de bl√¶ser h√łjt og flot p√• Dansk lovgivning og vier muslimske teenage-piger: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/24/234211.htm Til dette udtaler Konfliktm√¶gler Farwha Nielsen: “stadig flere unge muslimske teenagepiger indg√•r √¶gteskaber, hvor de ingen rettigheder har i forhold til dansk √¶gteskabslovgivning. Hvis √¶gteskabet brydes, er det sharia-loven, der g√¶lder, og der st√•r pigerne svagt. Denne type af √¶gteskaber er rimeligt udbredt, og de er is√¶r steget efter indf√łrelsen af den danske 24-√•rs-regel.” Okay, med andre ord er det ikke imamerne bebrejdes for denne for det Danske samfund ut√•lige ‘praksis’. Nej, det er 24 √•rs reglen der er skyld i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Londonistan har jeg til gode at læse, men kan se, man kan få den til 1,75 pund plus porto, så har bestilt.

på amazon uk

Men ellers kan jeg kun 1000 procent “Theodore Dalrymples: “Our culture, what¬īs left of it – the mandarins and the masses”

Har lige refereret endnu et essay fra samlingen, om den surrealistiske, fanatiske multikulturelle politik i England.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/04/en-beretning-fra-et-fanatisk.html

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Eller när Turkiet blivit fullvärdig EU-medlem så kommer deras polis hit och hämtar dom av oss som har förolämpat deras ohelige pedofet Mohammed (JagPissarIHansMun).

ole burde
ole burde
11 years ago

“Londonistan” er en velskrevet bog; det er svaert at naere uenig i ret meget af hvad der staar i den. Hvis man insisterer paa at paapege en fejl eller mangel , er det maaske den lidt pessimistiske stemning , foelelsen af ,at der-ikke-rigtig-er-noget-at-goere-ved-det. Der er meget ,som kan goeres ved det. Soergeligt nok er det saadan , at jo laengere man venter, jo mer brutal og voldelig blir enhver effektiv stategi. Selvom fx svenskerne sku’ gaa hen og blive et mindretal i Sverige, betyder dette langt fra, at der ikke kommer nogen borgerkrigs-lignende tilstand , naar det langt om laenge… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@steen Ang√•ende de stadig tiltagende uroligheder i Roseng√•rden, s√• kunne jeg ikke lade v√¶re med at t√¶nke lidt ‘konspiratorisk’ da jeg her til formiddag l√¶ste, at Justitieminister Beatrice Ask nu vil “√∂ppna f√∂r insatser av utl√§ndsk polis i Sverige”: http://svt.se/svttext/web/pages/120.html Ganske vist n√¶vnes der “m√§nniskosmuggling eller annan gr√§ns√∂verskridande brottslighet”, men kunne det ikke ogs√• t√¶nkes, at det Sk√•nske politi p√• et tidspunkt ser sig n√łdsaget til at bede om Dansk assistance i forbindelse med ‘opt√łjer’ i Malm√ł??? I√łvrigt er det ikke kun i Roseng√•rden det br√¶nder. Ogs√• i √Ėstra Hamnen i Malm√ł har der v√¶ret to brande i nogle lagerhaller,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Har man ikke andet at g√łre inden videoen fra Trykkefrihedsselskabet kommer p√• Snaphanen anbefales video om Lodonistan via Heritage.org – st√łrre billede kan muligvis findes/s√¶ttes op men lyden er essentiel for budskabet :
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-051006.wvx