30
apr
Seneste opdatering: 30/4-09 kl. 2203
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

N√•r man nu her i forg√•rs l√¶ser svenske aviser usle bortforklaringer af Sveriges voldt√¶gts-europarekord, s√• harmes man p√• ofrenes vegne. Deres fejghed, l√łgne og bagatelliseringer har en pris, de er p√• nogens bekostning, nemlig kvinderne og b√łrnene bag de √•rlige 5.400 anmeldte voldt√¶gter. Over 500 gruppevoldt√¶gter og over 1200 overgreb p√• under 15 √•rige. For ti dage siden sendte svensk TV 4 et interview med Jenny, √©n af de to piger der i 2005 blev racistisk gruppevoldtaget og sv√¶rt mishandlet af fire somaliere i G√∂teborg. Ogs√• dengang fortav medierne den del af sandheden, de syntes var for ubehagelig for dem selv at videregive, og som folk ikke havde godt af at kende. F√• pjalte har mere fortjent den foragt de nyder, end disse journalister. De skulle da lige v√¶re universitetsfeministerne, der heller ikke synes at hele billedet er karriereopportunt at tale om. S√łstersolidariteten har sine ret sn√¶vre gr√¶nser, hellere ta’ sit parti og blive genus-professor eller fast meningsmaskine i Aftonbladet til en god million. Det her rammer alligevel kun almuen, det billige skidt. Somalierne er ude af f√¶ngsel forl√¶ngst. I USA ville de have f√•et mellem 20 og 30 √•r, hvis ikke livstid. Hvem er de rigtige feminister? (2005:¬†Etnisk transformation i Aftonbladet.)

screenshot007screenshot0043alla4

En festkv√§ll med v√§nner blev pl√∂tsligt en skr√§ckkv√§ll. Jenny v√•ldtogs och misshandlades sv√•rt. Lyssna p√• hennes skakande ber√§ttelse.I en intervju ber√§ttar Jenny om kv√§llen som f√∂r√§ndrade hennes liv, hur det k√§ndes att m√∂ta v√•ldt√§ktsm√§nnen i domstolen ‚ÄĒ och hur hon slutligen lagt den brutala upplevelsen bakom sig. Video med ¬†Jenny, 10 minutter.

Gärningsman och offer:

Urvalsgruppen består av 100 rapporterade våldtäkter efter den 1 april 2004. Andra kriterier är att samtliga offer har varit över 16 år samt att det har funnits en ensam gärningsman.Majoriteten av offren, 93 procent, var kvinnor. Åldersprofilen var lägre än i flera andra länder. Ungefär två av tre var 16-30 år, varav 42 % var yngre än 21 år. En majoritet av offren var vita och svenska medborgare. En av fem hade icke-svensk bakgrund.De misstänkta gärningsmännen var alla män där ytterst få var under 21 år. De misstänkta gärningsmännen hade en mer varierande etnisk bakgrund. En tredjedel av alla misstänkta förövare var utländska medborgare. [ Herom hersker der væsentlig uenighed samt under- og misinformation]

Fakta: De höga anmälningstalen beror inte enbart på hög anmälningsbenägenhet. Tvärtom tycks det vara så att våldtäkter är ett mer frekvent brott i Sverige.

Sverige är sämst i Europa på uppklarning i form av åtal.

Andelen anmälda våldtäkter inom relationen är inte högre än i andra länder.  Flest våldtäkter i Sverige

Turkey ‘the perfect example,’ says Albright

M√•ske Tyrkiet er et perfekt eksempel, men s√• absolut ikke p√• det som USA er s√• ivrige efter at stoppe ned i halsen p√• europ√¶erne. Idioti trives ogs√• hos de der har haft deres gang p√• de bonede gulve, og man m√• sp√łrge sig selv om den tidligere udenrigsminister virkelig er s√• monumentalt uvidende at hun ikke er klar over at det demokratiske isl√¶t i Tyrkiet er eksplicit p√• trods af, ikke p√• grund af, islam, en religion skabt af en “amoralsk beduin”, i Kemal Atat√ľrks ord, hvorfor Atat√ľrk s√łgte at l√¶gge b√•nd p√• den med drakoniske midler. Heraf landets demokratiske stund. Ved F√łrste Verdenskrigs udbrud udgjorde kristne omkring 20% af landomr√•dets indbyggere. I dag udg√łr de omkring 100.000 ud af 70 millioner indbyggere. Er dette demokratiske sundhedstegn? Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] At a meeting with ambassadors from the member states of the Organization of the Islamic Conference, or OIC, Albright said that “There is no doubt in my mind that Muslim countries can be democracies,” Albright said. “Turkey is a perfect example of that. It is very evident, and, actually, in my study of religions, in many ways Islam is maybe the most democratic religion, because there is nobody between you and God. So I do not think that is something that can be used as a reason to not have Muslim democracies.” Turkey ‘the perfect example,’ says Albright

S: Ghettoproblemer kalder på resolut indsats Рsend flere penge

En socialdemokrat trykker p√• panikknappen, og det bedste r√•d hun kan komme op med er offentlige penge til bestikkelse af uromagere. At der findes situationer hvor kun stadf√¶stelse af statens overh√łjhed giver mening, og “fritidsaktiviteter” betalt af skatteyderne er et svaghedstegn der vil give bagslag, er en ut√¶nkelig tanke for S. M√•ske den √łkonomiske krise kan fremtvinge nogle mere realistiske overvejelser (LFPC).

[…] I Herredsvang er der 1200 lejligheder, men der er kun en klub til b√łrn og unge, hvor der blot er plads til 40 medlemmer. Det er p√• ingen ¬≠m√•de ¬≠tilstr√¶kkeligt. Social¬≠forvaltningen, som Gert Bjerregaard er chef for, m√• og skal tr√¶de til. Vi skal have flere klubber med uddannet personale, der har de rette kompetencer til arbejdet med de utilpassede unge. Betalingen for et medlemskab af klubberne, skal v√¶re af en st√łrrelse, hvor alle har en mulighed for at betale. Ikke som det er i dag. […]

Jeg har selv som tillidsrepr√¶sentant p√• Hasle bibliotek, set hvor galt det kan g√• med uro og ¬≠h√¶rv√¶rk. Det var ikke en rar at opleve, jeg var heldigvis s√• heldig at have en ledelse, som tog problemerne alvorligt og handlede hurtigt. De fik skabt nogle l√łsninger, s√• der ¬≠stadig er personale p√• ¬≠biblioteket. Vi har i dag bl.a. en vagt i vores √•bningstid. Hvis han ikke var der, var jeg der heller ikke. […] Hanne Vinther, Byr√•dskandidat (S): Herredsvang skriger efter fritidsaktiviteter [√Örhus Stiftstidende 15.4.2009, ikke online]

Update: Det socialdemokratiske √łnske ser faktisk ud til at blive im√łdekommet, omend man kigger forg√¶ves efter en medarbejder der skal hj√¶lpe med personlig styling. Overvejelser i retning af erfaringer med den slags tiltag, og hvor holdbar en l√łsning der indbefatter “branding” og “booking og it-service” vil v√¶re den dag krybben er tom, leder man forg√¶ves efter.

[…] 10,8 mio. kr. er det bel√łb, der de n√¶ste fem √•r skal f√• bydelen Herredsvang ind i en bedre g√¶nge – og skubbe endnu mere p√• de aktiviteter, der allerede findes. […]

¬ĽDet lyder af mange penge, og vi kan da ogs√• g√łre meget mere nu. De fleste midler g√•r til ans√¶ttelsen af fire medarbejdere,¬ę siger hun, der hidtil har v√¶ret alene om at koordinere og s√¶tte aktiviteter i gang. […]

De nye medarbejdere ans√¶ttes inden for et par m√•neder – og de bliver: NEn medarbejder, der bliver tovholder p√• de boligsociale indsatser som besk√¶ftigelse (for voksne), integration, gamle og nye aktiviteter, borgerinddragelse med videre. En b√łrn-og unge-medarbejder, der involverer sig i aldersgruppens fritidsliv, […] En journalist p√• deltid, som skal brande Herredsvang og indg√• i aktiviteter, der forbedrer bydelens image. En grafisk medarbejder, som st√łtter kommunikationsindsatsen med plakater, foldere mv., og som ogs√• st√•r for booking og it-service til borgerne. […] Millioner til Herredsvang [JP √Örhus, 30.3.2009]

¬ĽEn af vor tids store kirkeledere¬ę


rowan_williams_islam_is_awesomeDet er lidt af en sensation, n√•r √¶rkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams, til december kommer til K√łbenhavn.¬†Den anglikanske kirkes √•ndelige overhoved, der efter paven er en af de mest indflydelsesrige religi√łse personer i verden, har aldrig tidligere bes√łgt Danmark. Nu kommer han s√• for f√łrst at holde frokostm√łde med de danske folkekirkebiskopper. Dagen efter pr√¶diker han ved en √łkumenisk klima-gudstjeneste i K√łbenhavns Domkirke i anledning af klimatopm√łdet. – Jan Nilsson er teologisk medarbejder i Det mellemkirkelige R√•d og Det mellemkirkelige R√•ds kontaktperson til Porvoo-f√¶llesskabet. Han har selv m√łdt √¶rkebiskoppen flere gange og mener, det har meget stor betydning, at Rowan Williams kommer til Danmark.

“Han er en af vor tids store kirkeledere, der er respekteret i mange kirkesamfund. Man inviterer ham til det √łkumeniske m√łde, fordi stort set alle kirkesamfund ‚Äď ogs√• selvom de ikke er anglikanere ‚Äď respekterer ham som forbillede, siger Jan Nilsson, der uddyber, at Willams s√¶rlig p√• klimaomr√•det er foregangsmand.”

Kirkelig topleder kommer til Danmark,¬†Sharia law in UK is ‘unavoidable’.Williams klima-engagement er s√• dybf√łlt, at han ikke ¬†har siddet i en flyvemaskine i hele 2008. Man m√• formode han sejler eller cykler hertil hvis han ikke ta’r et flyvende bedet√¶ppe.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen 30 april 2009 – Ofrene og de medskyldige – Svenske massevoldt√¶gter […]

trackback

[…] sorte, 13 er fra andre indvandringslande og 13 er hvide engl√¶ndere. – Sverige har over 500 anmeldte gruppevoldt√¶gter om √•ret. Det er bare at g√• igang, SVT Agenda eller Dokument√§r.¬†Programmet blev sendt den 27 […]

JensH
JensH
11 years ago

De Svenske jounrmalisters totale mangel p√• empati med disse ulykkelige kvinder som har f√•et smadret dres liv er n√¶rnest chockerende, og fort√¶lleer alt om, at hvis der skal komme et opr√łr mod udviklingen hinsidan skal den komme p√• TRODS af medie-eliren.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag misst√§nker att dom politiskt korrekta f√∂rs√∂ker stj√§la uttrycket etnisk svensk. Folk har n√§mligen sett igenom mediernas l√∂gner. Enligt nomenklaturan s√• √§r alla med svenskt medborgarskap svenskar. Numera kan de flesta l√§sa mellan raderna och f√∂rst√•r s√•ledes att den kriminelle svensken i tidningen, i verkligheten √§r en utl√§nning. D√§rf√∂r tror jag att dom politiskkt korrekta b√∂rjar bli riktigt desperata. Vad dom √§n hittar p√• s√• misslyckas det. Halal-tv blev ingen hit. Drevet mot rasistiska poliser i Malm√∂ floppade. Spioneriet mot Sd misslyckades. Dialog med stenkastande muslimer funkar inte heller s√• bra. S√• nu f√∂rs√∂ker man g√∂ra alla som befinner sig… Read more »

morlille
morlille
11 years ago

Vedr. journalister i Sverige, s√• er de danske journalister ikke et hak bedre. N√•r de nu VED, at deres svenske kolleger fortier, forstiller og lyver, s√• burde danske journalister afd√¶kke l√łgnen, fortielsen og forstillelsen. Det g√łr de ikke, for de er medlemmer af den samme loge!

ole burde
ole burde
11 years ago

Det varmer dejligt om hjertet at se ,at ogsaa snaphanen har opdaget Ahmed og Salim, som efter min smag er en genial tegneserie, bl.a. fordi den er i stand til at snakke de helt unges sprog.

Ang. Rosengaard : Det bedste der kan ske, er hvis der opstaar autonome muslimske enklaver.
Jo vaerre jo bedre. I sidste ende kan man bygge et hegn omkring og vente taalmodigt paa at fjenden (toer man godt bruge dette ord i 2009 ? eller blir det foerst acceptabelt omkring 2020 ? )
finder en ny,original maade at skyde sig selv i benet paa..

Janne
Janne
11 years ago

Ærkebiskoppens nye bispehue klæder ham. :o)

Janne
Janne
11 years ago

“Jeg har selv som tillidsrepr√¶sentant p√• Hasle bibliotek, set hvor galt det kan g√• med uro og ¬≠h√¶rv√¶rk. Det var ikke en rar at opleve, jeg var heldigvis s√• heldig at have en ledelse, som tog problemerne alvorligt og handlede hurtigt. De fik skabt nogle l√łsninger, s√• der ¬≠stadig er personale p√• ¬≠biblioteket. Vi har i dag bl.a. en vagt i vores √•bningstid. Hvis han ikke var der, var jeg der heller ikke.” Politikeren (S) roser et offentligt bibliotek for at bruge vagt. En vagt p√• et bibliotek. En vagt ved kirken i Gellerup. Ekstra vagter under retssager. Vagter p√•… Read more »

Janne
Janne
11 years ago

“S√łstersolidariteten har sine ret sn√¶vre gr√¶nser, hellere ta‚Äô sit parti og blive genus-professor. Det her rammer alligevel kun almuen. Somalierne er ude af f√¶ngsel forl√¶ngst.”

Ja, det er en rystende omgang arrogance og mangel p√• empati mange ofre m√łdes med af flere politikere og flere medier i og med at der l√¶gges l√•g p√• viden om voldt√¶gterne og hvem der har beg√•et dem.

Som kvinde og som borger sætter jeg stor pris på at Snaphanerne bliver ved med at kritisere de forfærdelige forhold for kvinder i bl.a. Sverige.

Carsten D
Carsten D
11 years ago

De sidste dages posteringer om forholdene i Danmark og i s√¶rdeleshed i Sverige, f√•r mig til at t√¶nke p√• folketingsdebatten fra den 21. april 1983 i forbindelse med udl√¶ndingelovens vedtagelse. Nogle dage forinden havde justitsminister Ninn Hansen til JP udtalt bl.a.. ‚Ķ at det var n√łdvendigt, at opretholde et effektivt stop for indvandringen, ‚ÄĚellers er der risiko for alvorlige raceuroligheder og Danmarks eksistens som nation‚ÄĚ. Udtalelsen blev ved den f√łrstn√¶vnte folketingsdebat heftigt angrebet af det s√¶dvanlige r√•bekor, f.eks. Torben Lund, Anne Grete Holmsgaard, Preben Wilhjelm og Bernhard Baunsgaard. Sidstn√¶vnte tog udgangspunkt i ministerens frygt for m√•ske 100.000 ville indvandre til… Read more »

LFPC
11 years ago

‘Etnisk dansk’ eller svensk bruges vist helt inkonsekvent i medierne. Det kan v√¶re ret forvirrende.

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
11 years ago

“Den vanligaste f√∂r√∂varen √§r etnisk svensk, oftare nykter √§n i andra l√§nder, och v√•ldtar en yngre tjej han k√§nner. Samme f√∂r√∂vare √§r den som troligast slipper undan straff.”

Betyder “etnisk svensk” det, som det plejer, eller er det nysprog for “statsborger”?

Hvis det vitterlig betyder etnisk svensk, er EU-studiet enten regul√¶r l√łgn, eller ogs√• har unge bl√•√łjede svenske m√¶nd udviklet sig bizart de sidste 15 √•r. Det m√• da v√¶re et studie v√¶rd!

Hvis det betyder statsborger, er de svenske aviser og forskere endnu mere ynkelige end jeg forestillede mig. Og det er vel også et studie værd?

synopsis-olsen
11 years ago

“Store Kirkeledere” Rowan Williams opf√łrsel kommer ikke som nogen overraskelse. Han har allerede undskyldt overfor muslimerne for Korstogene, en forbavsende t√•belig udtalelse, som fuldst√¶ndig ignorerer historien. Muligheden for en lignende undskyldning, for de langt v√¶rre overgreb fra Islam, af en muslimsk leder, er latterv√¶kkende. Han har ogs√• taget imod Yasser Arafat med √•bne arme, en brutal terrorist og fortaler for folkedrab, en morder og gennemf√łrt kriminel. P√• denne m√•de er han den fuldkomne postmoderne gejstlige, hans moralske d√łmmekraft er liges√• fleksibel som hans trofasthed overfor sin tro. George Orwell sagde det p√• bedste m√•de, ‚ÄúMan skal tilh√łre intelligentisiaen for at… Read more »