5
maj
Seneste opdatering: 5/5-09 kl. 2308
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er bred skepsis til islams press p√• frihetsverdiene v√•re. 47 prosent mener islam i Norge truer verdier som ytringsfrihet og likestilling mellom menn og kvinner, mens 30 prosent mener at islam ikke utgj√łr noen slik trussel. B√•de flertallet av velgerne til Ap, FrP, H√łyre, Sp og KrF, vil at innvandringen fra den muslimske verden og ikke-vestlige land generelt skal begrenses. Majoriteten velgere fra disse partiene, mener islam truer nevnte frihetsverdier.

M√•lingen ble foretatt f√łr SSB offentliggjorde ny befolkningsstatistikk, som viser at tilveksten i innvandrerbefolkningen i 2008 var h√łyere enn noensinne. Per 1. januar 2009 var det 422 600 f√łrstegenerasjonsinnvandrere og 85 600 andregenerasjons innvandrer eller etterkommere, til sammen 508 200 personer, som utgj√łr 10,6 prosent av Norges samlede befolkning.¬†I l√łpet av de fire √•rene den r√łdgr√łnne regjeringen har sittet med makten, har innvandrerbefolkningen i Norge √łkt med hele 41 prosent (143 300 personer).

I perioden 1998 til 2008 viser tall fra SSB at den ikke-vestlige innvandringen til Norge har √łkt 41 ganger mer enn resten av befolkningen.¬†Fortsetter dagens niv√• p√• innvandringen, vil nordmenn bli i minoritet i Oslo innen 2026. Av Oslos befolkning p√• 575 500 personer var 26 prosent (152 100) innvandrere eller norskf√łdte med innvandrerforeldre per 1.januar 2009, i Drammen 20 prosent. ¬†Fortsetter dagens niv√• p√• innvandringen, vil nordmenn bli i minoritet i Oslo innen 2026. Av Oslos befolkning p√• 575 500 personer var 26 prosent (152 100) innvandrere eller norskf√łdte med innvandrerforeldre per 1.januar 2009, i Drammen 20 prosent.¬†Document: Flertallet skeptisk til innvandring og islam, HRS: Flertallet er skeptisk til innvandringen og islam. Daglbadet:¬†Over annenhver nordmann vil begrense innvandring fra ikke-vestlige land

Derimod har en svenske Riksdag  en vindermodel: bedre helt at frabede sig befolkningens mening med mediernes velvillige hjælp. Befolkninger er reaktionære og inhumane og de svenske partier risikerer tilsyneladende ingenting ved at regere imod sin befolknings  vitale interesser. Deres historiske erfaring er, at rigtige eliter kan gå på vandet: Dansk och svensk invandringspolitik , se grafikkerne.

Wilders: Dutch Ambassador to Indonesia should resign

En pressemeddelelse fra Geert Wilders, via Gates of Vienna:

Dutch Ambassador to Indonesia should resign

The Dutch ambassador to Indonesia, Nikolaos Van Dam, gave a speech (pdf, in English) defending Islam at a Koran school in Jakarta last week

Freedom Party chairman Geert Wilders: “While speaking to an audience at the Institute for Quranic Studies in Jakarta, Mr Van Dam acted as an advocate of Islam, rather than a representative of the Netherlands.

“In doing this, he has lost all credibility. Instead of trying to defend Islam Mr Van Dam should be defending the universal human rights and be committed to improve the situation of the Christian minority in Indonesia.”

Freedom Party MPs Geert Wilders and Barry Madlener demanded the resignation of Mr Van Dam in written questions to the Dutch Secretary of State. Dutch Ambassador Defends Islam at an Indonesian Madrassa

Urtetédrikkernes armé blæser til kamp

Etablerer man et foretagende ved navn ‘Center for Positiv Integration’ har man i al evighed frasagt sig et krav p√• at blive taget alvorligt. Man kunne for den sags skyld kalde sig selv noget tilsvarende pomp√łst og indholdsl√łst som ‘Co-Existence of Civilizations’. Mere rammende kunne de kalde sig ‘Cojones? Nada’. Man g√łr sig fortjent til spot og h√•n, man er Bl√łde Kaj anno 1983: “Vi har gentagne gange p√•peget den store fare …” ; “kommer til at fratage individerne i disse grupper deres menneskelighed” ; “de sk√•nselsl√łse rockere …” ; “en ond cirkel, hvor frygt og fobi avler mere af det samme” . Mon ikke Simon Emil er √¶resmedlem her? Jeg har faktisk t√¶nkt den tanke at det kunne v√¶re en sp√łg udkl√¶kket af onde islamofober som os, det er n√¶sten for parodisk til at v√¶re virkeligt.

Bem√¶rk ogs√• at det p√¶ne menneske her intet konkret siger om konsekvenser eller sanktioner hvis “kritik af religion” ikke (og iflg. hvem?) “er sagligt forankret”. Det er ren udstilling af rene h√¶nder, intet med juridiske perspektiver (LFPC).

[…] ¬ĽDer er ingen grund til at generalisere¬ę, fastsl√•r lektor Nielsen. Denne l√¶res√¶tning er i fin samklang med CePI’s kernev√¶rdier. Vi har gentagne gange p√•peget den store fare, der ligger i debattens tendens til at stoppe alle i samme trange sardind√•se med samme m√¶rkat.

[…] … de politikere og debatt√łrer, som f√łler trang til at komme med p√•stande om hele befolkningsgrupper i Danmark, for skade kommer til at fratage individerne i disse grupper deres menneskelighed. […]

Vi har vel ikke mere sympati med de sk√•nselsl√łse rockere, blot fordi de er lyse i huden og har lyse hestehaler.[…]

Kritik af religion er naturligvis p√• sin plads, hvis den er sagligt forankret. […]

I selskab med l√łse p√•stande om muslimske karaktertr√¶k er fordomme blot katalysator for en ond cirkel, hvor frygt og fobi avler mere af det samme.[…]Jeppe Fogtmann formand for Center for Positiv Integration: Barriere for integration

Ny-norske tider

Det norske ¬†postv√¶sen har f√•et nyt logo, og skal ikke ¬†f√łle sig ramt ¬†af rubrikken ovenfor. Det er det gamle til h√łjre.

logo21logo

 

I postetaten var man i 2005 stolt over at have vundet “mangfoldighedsprisen“, en pris man havde gjort sig fortjent til ved opf√łrelse af bederum og s√•kaldte “huk-toaletter”. S√• det er alts√• officielt nu: “Mangfoldighed” inkluderer ogs√• muligheden for at skide i et hul i gulvet, ligesom i de fine globale kulturer (LFPC).

Rotterdam – Hollands ¬†Malm√ł

Rotterdam is approaching the point at which white Dutch will form a minority in the city. Based on the trend, it could have an ‘ethnic majority’ in 2012.Currently, 52 percent of the population are ‘indigenous’ and 48 percent, immigrant. According to the official definition, immigrants are persons with at least one parent born abroad.
On 1 April, Rotterdam had 588.398 residents, 1,237 more than on 31 December 2008. Completely against the growth trend of the past decade, indigenous numbers declined in Rotterdam. The city had 44,000 fewer people with Dutch roots on 1 April than in 1990.The ‘colouring’ of Rotterdam is occurring to a large extent ‘from bottom up.’ Among those in their 20s and 30s, immigrants are already in the majority. And in the 0-14 category, as much as 62 percent are immigrant.
Immigrants Nearly in Majority in Rotterdam

Politieskorte i “Zonen”

Det eskalerande våldet på Rosengård får nu skyddsombuden på olika väktarbolag att agera. Nu kräver de att hädanefter eskorteras av polis och att allt ensamarbete omedelbart upphör. På tisdagseftermiddagen lade skyddsombuden gemensamt skyddsstoppet som rör hela Rosengård. Hädanefter ska bland annat alla värdetransporter ha poliseskort och inga bevakningsrundor får ske på egen hand, kräver de fackliga representanterna.Rånet mot en värdetransport vid Swedbank på von Troils väg på valborgsmässoafton blev den utlösande händelsen. Väktare kräver poliseskorter på Rosengård

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hanzi
Hanzi
10 years ago

Lavede han ikke ogs√• en √ėkologisk Ideologi II?

Eskild Madsen
10 years ago

I 1987 udkom en banebrydende bog, √ėkologisk Ideologi af Eduardo Farah, hvis forudsigelser om den globale ballance og de selvdestruktive mennesklige adf√¶rdtr√¶k, har ikke blot holdt stik men, ses nu af mange som et profetisk v√¶rk!! I bogen beskrives det som fx faldende f√łdselstal, massiv indvandring, ect. som ogs√• kaldes “d√łdens alliance” – er midler som naturen benytter sig af, i den hensigt at f√• nedbragt den mennesklige trussel.

Dette monumentale mesterv√¶rk, √ėkologisk Ideologi af Eduardo Farah, kan nu downloades GRATIS her: http://espejored.com/index.php/publicaciones-anteriores/category/10.html?download=34

Eskild – se svar her: ¬ĽH√•ller Europa p√• att beg√• sj√§lvmord?¬ę (1987)

Nils
Nils
11 years ago

Vægterne kræver politibeskyttelse i Rosengård. I forvejen har politiet ansat vægtere til at passe på nærpolitistationen, så hvem skal snart passe på hvem?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Da jeg for nogle år siden tabte mit ur- et schwatch-ur i en postsæk og trods efterlysning aldrig fik det igen, var det surt.
Det var et flot og godt ur.
Det var kort tid efter sært at se urets design og farver blive brugt som en væsentlig del af logoet af min daværende arbejdsgiver, det var så tæt på kopiering, at jeg virkelig håber Schwatch fik penge for brug af designet fra Post Danmark:
http://www.postdanmark.dk/contentfull.dk?content=/cms/da-dk/ompostdanmark/design/post_danmarks_logo.htm&menufile=/cms/da-dk/menufiles/ompostdanmark.xml&lang=dk

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Er de indvandrere i Norge med gæstearbejdere som rejser hjem igen, eller er det lig med permanente borgere?

Det lave relativt lave forhold mellem indvandrere og efterkommere kunne tyde mere på gæstearbejdere.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Jag hatar ocks√• n√§r dom f√∂rst√∂r gamla symboler. √Ąven jag ser bara halvm√•nen och tolkar det som “muslim appeasement”. Det enda som saknas √§r den gr√∂na f√§rgen men den kommer v√§l s√• sm√•ningom… ūüôĀ

Leh
Leh
11 years ago

@ Gunnar Biering Jeg er ikke nordmand men som alm. public er jeg af den opfattelse at dette nye logo (som s√• mange fornyelser inden for logoer) er noget irriterende meningsl√łs uv√¶sen (annoying vapid nuisance). Det gamle logo er et lille stykke kulturhistorie, enkelt men dekorativt. Det nye logo er lige s√• tomt som den bagvedliggende symbolik som man mist√¶nker for at v√¶re policy of appeasement, et led i den igangv√¶rende – ikke s√• subtile – tilv√¶nning til flere og flere muslimske symboler i det offentlige gadebillede. I just hate it, when they piece by piece destroy the historic signs… Read more »

Poul H√łjlund
Poul H√łjlund
11 years ago

Logoer sender signaler, det er s√• at sige deres egentlige opgave. Kronen i de gamle statsinstitutioners logo er skrap kost for nutidens pc’ere, og korset i domstolsstyrelsens logo er jo den rene gift for det multietniske samfund. S√• derfor, – jo mere noller et logo kan udformes, jo bedre. Ingen signaler, ingen v√¶rdier, intet at forholde sig til. Men nordm√¶ndende er godt nok fantastiske – hvad i hede hule Helmand signalerer dette logo – udover en dobbelt halvm√•ne??

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Det minder meget om de d√łdssyge logoer, de danske statsinstitutioner har anskaffet sig i de seneste √•r.
Hvem har bedt om det bras? Hvad siger publikum?

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago

Sikke et fantastisk postlogo. Det signalerer bare super st√¶rkt… Ja, hvad egentlig? Jeg kan se halvm√•nen, men hvad har det med postudbringning at g√łre?

JensH
JensH
11 years ago

Det ser desv√¶rre ud til, at Lars L√łkke Rasmussen er en forts√¶ttelse af den dhimmi-stil vi oplevede Fogh stod for efter Muhammed-‘krisen’:

http://www.berlingske.dk/article/20090505/politik/90505037/

F√łrst Durban II og nu tager LLR s√• afstand fra Geet Wilders deltagelse i ytringsfriheds-konferencen. Det lover virkelig ikke godt.