11
maj
Seneste opdatering: 27/3-12 kl. 1924
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Le 4. mai Robert Redeker parle en français dans la Societé de Presse Libre à Copenhague, presenté par le président Lars Hedegaard. C ést lanniversaire de la libération de loccupation allemande en 1945, et après le discours on entonne une chanson de liberté.

Videoen er-bortset fra indledningen- på fransk. Der forventes en version med engelske undertekster hen ad vejen. Se også Robert Redeker in Copenhagen, I.

“At v√¶re i S√łren Kierkegaards f√¶dreland her i aften, er meget bev√¶gende for mig:”

På tredie år under jorden

Af Helle Merete Brix for HRS

Da den franske filosofil√¶rer og forfatter Robert Redeker for nylig bes√łgte K√łbenhavn og talte i Vartov om religion og kritik af religion, var det en venlig og beskeden mand, der stod p√• podiet. Samme indtryk fik man under den private middag aftenen f√łr, hvor vi var en lille gruppe, der m√łdte Redeker. Det foregik p√• en restaurant i K√łbenhavn, og de to franske politifolk og en enkelt dansk, der udgjorde sikkerhedsforanstaltningerne under hans bes√łg, spiste diskret ved et bord i n√¶rheden. N√•r Redeker ikke talte med os, kiggede han med glade √łjne ud af vinduet, p√• de regnglinsende brosten og de forbipasserende p√• pladsen. Bagefter gik tre af os sammen med Redeker og politivagterne igennem regnen til fods til hans hotel. For en aften i frihed er en luksus for Redeker. ¬†HRS

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Universalgeni
11 years ago

Jeg fatter ikke, hvorfor L√łkke er s√• tavs. Det er uhyggeligt.

EH
EH
11 years ago

De seneste opinionstal afspejler regeringens svaghed og ikke oppositionens styrke. Jeg m√• indr√łmme at jeg er rimeligt forbl√łffet hvilken gople Lars L√łkke har vist sig at v√¶re. Med hans CV havde man forventet lidt mere. De seneste udtalelser om Wilders stripper ham totalt. Den v√¶rdipolitik som VK(O) har vundet 3 valg p√• dumpes helt til fordel for en usikker politisk og √łkonomisk dagsorden. (vigtigt naturligvis, men alligevel). En strategi som indtil videre kun har bragt ham l√¶ngere v√¶k fra statsministertaburetten. Mangler han ganske enkelt lysten og ikke mindst energien til denne post? Evnerne burde jo v√¶re der, eller hva? Tvivlen… Read more »

trackback

[…] “Min levevilk√•r er stadig de samme, […] jeg er stadig lever under t√¶t beskyttelse, og jeg kom her i studiet ledsaget af to politifolk.”¬†¬†Hvad er egobody? “Det er en, der forveksler sit ego med sin sj√¶l og sin krop,” siger filosoffen, “det nye mennske vi kan finde gennem en verden af sport, underholdning og tele- virkelighed “. Robert Redeker publie “Egobody : la fabrique de l‚Äôhomme nouveau”, (Robert Redeker in Copenhagen, I, Robert Redeker in Copenhagen, II.) […]

trackback

[…] Robert Redeker er en fremtredende fransk forfatter og filosof, som mot sin vilje har blitt internasjonalt kjent etter at han m√•tte g√• under jorden grunnet drapstrusler fra islamistisk hold. Redeker har heldigvis ikke lagt bort pennen i frykt. I denne artikkelen, som med Redekers tillatelse er oversatt fra fransk av Bruce Bawer for publisering hos HRS, tar Redeker utgangspunkt i det groteske drapet av Ilan Halimi og den utbredte antisemittismen ‚Äď eller ‚ÄĚden nye j√łdefobien‚ÄĚ ‚Äď som er √• finne p√• grasrota i muslimske forsteder i Frankrike. p√• norsk og p√• engelsk. (se Redeker in Copenhagen I og Redeker… Read more »

trackback

[…] Robert Redeker in Copenhagen I, ¬†Robert Redeker in Copenhagen II. […]

JensH
JensH
12 years ago

Breaking News

If√łlge Berlingske Tidende √łnsker Statsminister Lars L√łkke Rasmussen en euro-afstemning i denne valgperiode:

“Det er mit m√•l, for jeg √łnsker, at Danmark skal v√¶re et fuldgyldigt medlem af EU, siger L√łkke efter en arbejdsfrokost i Bruxelles med EU-Kommissionens formand, Jose Manuel Barroso.”

http://www.berlingske.dk/article/20090513/danmark/90513112/

Ikke nok med LLR er lalle-liberal mht. v√¶rdipolitiken og specielt i kampen mod islamiseringen af Europa, men han er ogs√• en af disse naive EU-begejsterede venstrefolk, som jeg troede h√łrte 1990’erne og Uffe Elleman til.

JensH
JensH
12 years ago

@Peter Br. & PeterK Kort sagt, vi skal i fremtiden forvente nye skille-linjer i Dansk politik n√•r det kommer til v√¶rdipolitiken, og at Durban II alliancen mellem centrum-venstre ‘oppositionen’ og VK regeringen ikke var nogen enlig svale. I s√• fald betyder det jo, at DF er i forholdet til VK-regeringen er b√•de i opposition og samtidig agerer st√łtteparti. En lidt akavet parlamentarisk situation, hvor DF kan f√• lidt lunser ved finanslovsforhandlingerne, men ellers m√• affinde sig med, at der sker en ‘Europ√¶isering’ af v√¶rdipolitken, hvilket vil sige i retning af det centrum-venstre med Lykketoft og Morten √ėsterg√•rd i spidsen st√•r… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

L√łkke skulle ogs√• blot til sit f√łrste topm√łde, f√łr han synes at det var meget mere naturligt at f√• striben af muslimske lande rundt om Middelhavet ind i EU, end kerneeurop√¶iske lande som Ukraine, og HvideRusland, selvom sidstn√¶vnte lige skal have vippet Europas sidste diktator ud. L√łkke mener jo ogs√• at det er helt naturligt at vi roder rundt i Georgien i den kaukasiske krudtt√łnde, landet der berigede verden med b√•de Beria og Stalin.

Peter Br.
Peter Br.
12 years ago

Ja Lars L√łkke Rasmussen kunne godt virke som en slatten embedsmand der blot skal ha butikken til at k√łre nogenlunde lydefrit, der bliver nok ikke meget v√¶rdikamp og omstrukturering af samfundet i den regerings levetid.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg er arbejdss√łgende og fik blot 10 ved studentereksamen i fransk i 1984.
Rediget udgave:
C’est l’anniversaire de la lib√©ration de l’occupation allemande en 1945, apr√®s le discours on entonne la chanson de libert√© danoise.

JensH
JensH
12 years ago

OT

Politken må juble. Endelig har de efter 8 år fået en islam-leflende kulturradikal statsminister:

“Statsminister Lars L√łkke Rasmussen sl√•r nu utvetydigt fast, at Geert Wilders er uvelkommen p√• konference. Wilders er hadefuld, mener L√łkke”

http://www.berlingske.dk/article/20090512/politik/90512100/

Hvad er efterh√•nden forskellen p√• VK-regeringen og centrum-venstre rent v√¶rdipolitisk. Senest s√• vi ig√•r, at en s√•kaldt Konservativ justitsminister ikke mente de autonomes stormtroppers uhindrede voldsorgie i K√łbenhavn skulle have konsekvenser for nogen.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

“C¬īest anniversaire de la lib√©ration de l’occupation”… s√• vidt jeg fandt frem til.
Slet eventuelt disse to kommentarer når der er rettet.

Jeg m√• hellere s√łge et arbejde.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

“…on entonne la chanson de libert√© danoise.”, tror jeg det b√łr v√¶re i enden af ordene under hr. Hedegaards √•syn:
http://www.nomos-dk.dk/skraep/svend_moeller_kristensen.htm