17
maj
Seneste opdatering: 22/10-09 kl. 1619
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French police were the targets of an apparent ambush in La Courneve, a suburb north of Paris with a reputation for crime. A witness claims the weapon used was a Kalachnikov rifle.¬†Police ‚Äėambushed‚Äô in Parisian suburb

Kirkeshopping

Mon ikke godt man kan antage at det drejer sig om mere end pladsmangel? Man m√• ogs√• stille sig selv det sp√łrgsm√•l om Brorsons Kirke har noget alternativ til at tilbyde husly, og hvad konsekvenserne ville v√¶re hvis de afslog (LFPC).

P√• grund af pladsmangel flytter de irakiske flygtninge, der siden fredag har opholdt sig i K√łbenhavns Domkirke, Vor Frue Kirke, til Brorsons Kirke p√• N√łrrebro. Det oplyser en af de irakiske flygtninge, Taleb Ansari, til Ritzau. […] Irakiske flygtninge skifter kirke

¬ĽMy little imam¬ę

Hadet starter i b√łrnehaven. Se ogs√•¬†‘I was groomed for jihad in Britain’ – A Muslim teenager in London gives the first inside account of how extremists are luring recruits (LFPC).

Fængsler som udklækningsanstalter for jihadister

Et velkendt f√¶nomen som der nu er udkommet en rapport om fra amerikanske Rand Corporation. Konstellationen er jo oplagt: Voldsparate personer og en ideologi der tilbyder legitimation af volden og et globalt f√¶llesskab af ligesindede ‘br√łdre’. Via Europe News:

Jihadists are radicalizing Muslims in prisons outside the U.S., in Europe and elsewhere, through aggressive indoctrination and recruitment. A new RAND Corporation report, “Radicalization or Rehabilitation: Understanding the Challenge of Extremist and Radicalized Prisoners,” cites prisons as a key venue for Islamist recruitment.
Abu Muhammad al-Maqdisi, a former inmate and mentor of the late al-Qaeda in Mesopotamia commander Abu Musab al-Zarqawi, describes jihadist tactics in prisons in the radical periodical Nida ul-Islam to include:

* Refusal to cooperate in the prison’s administrative regime, intimidating prison staff, and attacking guards.

* Using prison visits to communicate with followers in the outside world.

* Holding alternative Friday prayers to draw other prisoners away from the official prison services.

* Producing and distributing ideological literature within, and for dissemination beyond, the prison population. […]

Mainstreammediernes d√¶kning af f√¶nomenet er overfladisk, og afspejler en generel ber√łringsangst i forhold til problemets rod: At mainstream-islam selv er en herrefolksideologi, og at s√•kaldte afradikaliseringsprogrammer i sig selv er suspekte, hvis de ikke forholder sig til dette problem, og tilbyder en demokratisk kompatibel udgave af islam – ups, som jo ikke findes (LFPC).

Fighting prison jihadism requires an alliance between secular governments and moderate Muslim leaders who demand not only an end to violence but the supremacist ideology behind it. Such moderates call for separation of religious and government authority and the equality of all religions under secular law. […]

Imaad Malik is the prison outreach director for the Center for Islamic Pluralism in Washington, D.C. Jihadism in European Prisons

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Taber Politikerne og myndighederne denne nervekrig med kirkebesætterne
ved at give opholdstilladelser til de afviste (irakiske) asylans√łgere af humanit√¶re
grunde, jvf. Palæstinenserloven, så er vi dumme danskere til grin, og så er afslag
på asyl uden betydning.
M√•ske vil det igen koste et 5-cifret bel√łb at g√łre rent efter dem i kirken.

PerH
11 years ago

@JensH
Jeg har vist tidligere forudsagt, at sammenbruddet i det humanistiske paradigme f√łrst kommer, n√•r folk for alvor bliver bange. Hidtil har samfundet kunne uds√¶tte sandhedens time ved at flytte stolene p√• Titanic, men mon ikke vi snart vil opleve visse byomr√•der implodere?

JensH
JensH
11 years ago

OT

Det ser ud til, at situationen daglig forv√¶rres i de ‘indvandrer-tunge’ forst√¶der til Paris. Denne gang √•bnede bander ild mod politiet i fors√łget p√• at befri folk fra en fangetransport:

“Forst√¶derne i Paris har v√¶ret skueplads for en r√¶kke sammenst√łd med politiet, men der har sj√¶ldent v√¶ret benyttet milit√¶rv√•ben.

I k√łlvandet p√• angrebet i La Courneuve opfordrede politifagforeningen Unsa de franske myndigheder til at tage skridt til at d√¶mpe sp√¶ndingerne i de indvandrertunge, parisiske forst√¶der. I dag “undgik vi en katastrofe”, siger Unsa, “men hvad med n√¶ste gang?”

http://www.berlingske.dk/article/20090517/verden/905170348/

JensH
JensH
11 years ago

Selvf√łlgelig er p√•standen om “pladsmangel” fuldst√¶ndig ude i hampen. Vor Frue Kirke er alts√• K√łbenhavns Domkirke, og er mig bekendt st√łrre end Brorson kirken p√• N√łrrebro.

Mon ikke snarre der her er tale om, at Brorson kirken p√• N√łrrebro har en “bedre strategisk beliggenhed”, samt at de islam-apologetiske holdninger denne N√łrrebro kirke st√•r for falder bedre i tr√•d med ‘sagen’. Eksempelvis blev Brorson kirken sidste torsdag brugt til et arrangement kaldet “Fyraftensm√łde om Pal√¶stina”:

http://www.brorsons.dk/cms/

Alene billedet kirken bruger i omtalen af m√łdet siger alt om det arrangement.