24
maj
Seneste opdatering: 24/5-09 kl. 1717
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En lovlig pomp√łs indledning til norske Siv Jensens tale p√• Fremskrittpartiets landsm√łde ( se den her), men det er et parti i hopla. Norske medier roser den i h√łje toner. Har noget sv√¶rt ved at finde en svensk d√¶kning, men herhjemme ¬†st√•r der:

1. Et totalt stop for asyls√łgere til Norge. Alle, der endnu ikke har f√•et f√¶rdigbehandlet deres sag, skal sendes til oprindelseslandet.

2. Der indf√łres en fem√•rig pr√łveperiode for alle, der har f√•et opholdstilladelse i Norge. Hvis de under denne fem√•rige periode undlader at f√łlge norske love, regler og normer, skal de sendes retur til oprindelseslandet.

3. Alle som har f√•et opholdstilladelse i Norge skal evalueres efter fem √•r. Hvis de har tilpasset sig p√• tilstr√¶kkelig vis i forhold til Fremskridtspartiets krav, skal der g√• yderligere ti √•r, f√łr de p√•g√¶ldende kan opn√• norsk statsborgerskab.

4. I l√łbet af disse ti √•r skal de norske myndigheder sende alle, der beg√•r kriminalitet, der takseres til en straf p√• tre m√•neder ubetinget f√¶ngsel eller mere, tilbage til oprindelseslandet.

5. Det skal tilsammen tage 15 år at opnå norsk statsborgerskab. Derpå skal man ikke kunne sendes tilbage til oprindelseslandet uanset en eventuel forbrydelses karakter og grovhed. Smid hijab-klædte pigers forældre ud

Uanset hvad koalitionsmulighederne bliver, bliver valget til efter√•ret interessant.¬†Frp: 15 √•rs botid for √• bli statsborger, ¬†Vil kaste ut foreldre til jenter med hijab, ¬†FrP tar et oppgj√łr med hijab:

Udsættelse af det euro-mediterrane mareridt?

Hvis konflikten i Mellem√łsten kan blokere for dette vanvidsprojekt som Europas v√¶lgere aldrig er blevet spurgt til r√•ds om, og som medierne s√• godt som aldrig har omtalt, er der i det mindste √©n god sidegevinst ved den. Via Gates of Vienna (LFPC):

According to French Foreign Minister Bernard Kouchner, the Mediterranean Union, the ambitious project set up by the rotating presidency of the EU in Paris a year ago, has been “blocked” due to the Israel-Palestine conflict. Kouchner was speaking to the National Assembly. “I am sorry to announce the blocking of the Mediterranean Union,” said Kouchner, “but until the situation in the Middle East is clarified, it will be difficult to continue”, he pointed out, alluding to the paralysis in the peace process caused by the conflict in Gaza. Amongst other things, Kouchner mentioned the Mediterranean Union conference on the environment, scheduled to take place in Monaco but which has been put back to an as yet unconfirmed date. “It is not encouraging,” said the minister. “Until there is decisive progress in the peace process in Gaza as in the whole of the Middle East, there will be no ministerial meetings,” concluded Kouchner. (ANSAmed). MED UNION: KOUCHNER, UNION BLOCKED BY CONFLICT IN MID EAST

Venstreradikal infiltration på svenske asylcentre?

Due to a large number of escapes from a secure refugee detention centre outside of Gothenburg, the Swedish Security Service (S√§po) and border police in western Sweden believe the facility at K√•llered has been infiltrated by leftwing activists.[…]¬† Suspected infiltration at detention centre

Kammerat Svend og kammerat Olle promenerer

Ikke helt Knagsted og Overclausen, snarere Clausen & Clausen, men underholdende alligevel: “knarkn√§stet Christiania ‚Äď det dumanarkistiska alibit f√∂r den danska sm√•borgerligheten.” Kan Olle overhovedet lide andet dansk end Svend Auken?

Irakiernas liv och framtid har blivit till en del av den danska EU-valr√∂relsen. Dansk folkeparti, den borgerliga regeringens skyddande bihang, kr√§ver omedelbar avhysning fr√•n kyrkan. Statsministerpartiet l√•ter via en talesman meddela att polisen b√∂r kunna utrymma kyrkan och s√§tta handklovar p√• irakierna. Den utlovade attacken mot irakierna i Brorsons kyrka kan r√§dda den danska h√∂gerns EU-kampanj: s√•dant √§r klimatet i v√•rt lilla grannland. Ja, f√∂r r√§ttvisans skull ‚Äď s√• ser det ut i st√∂rre delen av det sv√•rt krisande EU.
Den danska högerregeringens inställsamma islamofobi ekar också i de stora borgerligt styrda länderna. Nästan med samma styrka som Dansk folkepartis hets mot Turkiet och mot de nya medlemsländerna från öst. Flyktingarna i Brorsons kyrka kan avgöra EU-val

Anna Dahlberg: Högerextremismen Рett skäl att rösta

Ett hot som faktiskt existerar i dagens Europa Рfrämlingsfientligheten.  Extremhögern är visserligen inte på någon entydig frammarsch. Men den påverkar debattklimatet i de länder där den får fäste och inspirerar till våldshandlingar mot utsatta minoriteter. Det är illa nog.

I Västeuropa är de främlingsfientliga partierna redan en del av den politiska vardagen. I Italien har de tagit sig ända in i regeringen och i Danmark fungerar Dansk folkeparti som stödparti. Steg för steg får de mer inflytande och uppfattas som mer salongsfähiga. Expressen

Det er nok den rabiate Morten Uhrskov, Dahlberg tænker  på:

Jeg tager mig selv i at h√•be, at stemmeprocenten n√•r ned under de 47 procent, som har v√¶ret det hidtidige lavpunkt, eller h√łjdepunkt, set fra en position som min, der er inderligt rasende p√• den monstr√łsitet, der hedder EU.¬†Jeg har imidlertid besluttet mig for at stemme p√• en, som jeg har tillid til √łnsker at nedbryde den al-europ√¶iske uhyrlighed, som EU for l√¶ngst er blevet. Derfor falder min stemme p√• Morten Messerschmidt, sk√łnt jeg bitterlig vil begr√¶de, at han s√• ikke kan bruge sine retoriske evner i det danske folketing. M√• han komme tilbage senere.

Tyrkisk diplomat “p√• ferie”

Turkey has withdrawn a consul from Germany after controversy over remarks in private in which he disparaged Germans, legislators in Berlin were told Thursday.

Over drinks and food, Hakan Kivanc, Turkey’s consul-general in Dusseldorf, allegedly told a dinner party of fellow Turks that Germans had Nazi blood and were treating Turks as the Nazis had treated Jews. German conservatives were furious at the remarks. “If you cut open a German, Kivanc was alleged to have said, the spilled blood would be brown, the colour associated with Nazis.”

Turkey withdraws consul from Germany after controversy.Ret komisk, n√•r man ¬†ser den herrefolksfacon tyrkerne ¬†f√łrer sig frem med i Tyskland, lige fra DITIB til ERdogan p√• bes√łg. Jeg talte med en ung tysker forleden, der ¬†sagde: “Tyrkerne regerer gaden og er hyper voldelige. Russerne er endnu mere voldelige, men dem kan man stole 110 % p√•.” Det var i korthed ¬†hans erfaring. Samtidigt ¬†kr√¶ver tyrkerne visum pligten til EU oph√¶vet..

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Vivi
-Det er også derfor de toneangivende politikere, gutmenschen , og medierne
vil have, at Morten Messerschmidt ikke får en plads i Europa Parlamentet
-Denne st√łrste S-R-regering, som overg√•r Nyrup/Jelved-regeringen fra 1993-2001.
De danske europaparlamentarikere fra de andre partier er bed√łvende ligeglade
med deres landsmænd. Og de er vel vidende om Mediterranean-aftalen
-Dette komplot mod europas oprindelige nationers befolkninger… Grrrr.
Uden Morten Messerschmidt som MEP, ingen oplysninger om hvad der foregår
af svineri, og aftaler med den islamiske verden.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

HelgeD-H

Ja, fremtiden er ikke rar at tænke på i forbindelse med effektueringen af EuroMed-aftalerne.

Men Tyrkiet er altså med i rækken af de arabisk-islamiske lande som aftaleforholdene omhandler.

Fra januar 2010 får Tyrkiet, ligesom de arabisk-islamiske Middelhavslande, status som privilegerede Partnerland til EU !

Sådan er den virkelighed som politikerne, og Bendt Bendtsen ikke at forglemme, ikke vil snakker med os om .

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Hjemmetyrkere i Danmark bliver som dengang der var hjemmetyskere i S√łnderjylland i mellemkrigstiden. Et Tyrkiet som kr√¶ver visumpligten til EU oph√¶vet, s√•ledes at tyrkere og andre muslimer af den vej frit kan komme til Europa, og endda hjertens gerne vil til det land som har forn√¶rmet deres profet d. 30. sep. 2005 i JP. Det vil blive fatalt. Vi er i et nulsumsspil : Europ√¶erne presses til at give efter, og muslimerne f√•r blod p√• tanden og kr√¶ver mere og mere. ūüôĀ Hvis det kunne holde muslimerne ude af Europa, havde jeg hellere set v√¶rnemagtsoldater marchere og stoltsere p√• gaderne… Read more »

LFPC
12 years ago

Det kan jeg ikke udelukke at jeg g√łr. Du er i hvert fald bedre inde i det end jeg. Der har vist ogs√• v√¶ret et navneskift undervejs, hvilket ikke g√łr det mere overskueligt.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

LFPC

Forveksler du ikke EUROMED med Middelhavsunionen ?

Middelhavsunionen omhandler kun de implicerede Middelhavslande syd for Middelhavet, alts√• de arabisk-islamiske lande + Israel, s√• vidt jeg forst√•r –

og Euromed er et projekt for sig, men samarbejdende med Middelhavsunionen ?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Expressen är tillsammans med Aftonbladet två av landets vidrigaste tabloider. Därför blir jag inte ett dugg förvånad över raketforskaren Dahlbergs uttalanden. Ja, hon har sannolikt inte alla indianerna i kanoten men det har å andra sidan inte heller hennes kolleger Marteus och Rydhagen. Det enda dom klarar av är att skriva en massa osammanhängande goja. Likt deras kolleger på AB Klein och Linderborg har dom alla en massa skruvar lösa.

Casper | Borgerlig bums

Vi er i gang med at diskutere hvorvidt man m√• kr√¶ve at indvandrere skal f√łlge ikke blot love og regler, men ogs√• “normer” her:

http://bohemianrhapsody.dk/2009/05/24/det-norske-fremskridtsparti-er-fascistisk/

Advarsel… det bliver lidt h√łjtflyvende.

Ulla > Det er aldrig faldet mig ind at irakerne i kirken havde noget som helst at g√łre med EU-valget… ūüôā Hvis man var EU-kandidat ville man vel snarere v√¶re lidt desperat over at de stj√¶ler mediebilledet fra valgkampen.

Johansen
Johansen
12 years ago

Dansk Folkeparti er ikke fremmedfjendtligt, som Anna Dahlberg antyder. Dansk Folkeparti siger bare h√łjt, hvad mange danskere t√¶nker og √łnsker – nemlig at tilbagerulle islamiseringen af vort moderne, liberale demokrati.
Dansk Folkeparti taler den politiske korrekthed midt imod og kæmper for dansk kultur og suverænitet.

Jeg vil ligesom Morten Uhrskov ogs√• stemme p√• Morten Messerschmidt, som jeg havde den forn√łjelse at hj√¶lpe i forbindelse med EP-kampagnen ude i landet.

ole burde
ole burde
12 years ago

Hvaffenoget hva’ ???
er middelhavsunionen udsat fordi situationen i mellemoesten er “uafklaret”?
Det er stort set de bedste nyheder jeg har hoert siden den dag , det lykkedes for det israelske luftvaaben at udslette Iraks atomvaabenprogram
Som dansk-israeler kan jeg kun sige , at mit dopeltpatriotiske hjerte jubler af stolthed , hvis vores krigsforbrydelser paa den maade kan vaere med til at frelse Danmark !

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

USA bestemmer ikke vores politik, det g√łr folketinget – hvis det ikke lige var for EU.

I EU er der til geng√¶ld en p√¶n gruppering erkl√¶rede multikulturalister med indvandring fra Nord Afrika, som appeasement, og som erkl√¶ret m√•l og √łnske.

Og endnu flere i skabet af den slags, som snakker om Europas gamle befolkning og opretter EU jobcentre i Mali af alle steder.

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Vi skal gå efter slangens hoved!

U.S.A. er helt klart primus motor i angrebet på Europas folkeslag og islamiseringen af Europa: http://www.dendanskeforening.dk/side363-cid-1-aid-2712-mid-1-params-2.html

trackback

[…] norske Fremskridtsparti har fremf√łrt en 5-punkts-plan til at fremme integrationen. Planen er gengivet hos Snaphanen. Planen indleder med en skarp p√•mindelse til verdens forfulgte Islam-kritikere om at Norge ikke […]

Carsten D.
Carsten D.
12 years ago

Olle Svenning f√•r mig altid til at t√¶nke p√• Sovjetstatens agitprop anstrengelser. I √łvrigt: Svenskerne har det seneste √•r har brugt deres aftale til at sende et par tusinde irakere hjem, men f√łrst for et par uger siden ‚Äď og efter Per Stig M√łllers diplomatiske pres ‚Äď kom der en irakisk √•bning over for Danmark. http://politiken.dk/politik/article710559.ece The asylum seekers are to be returned to areas of Iraq considered safe by Finnish officials. These include the capital Baghdad. The Finnish immigration officials say that most of Iraq is so stable that those who originate from there do not need international protection.… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Er de da komplet gale i Sverige: “Den utlovade attacken mot irakierna i Brorsons kyrka kan r√§dda den danska h√∂gerns EU-kampanj: s√•dant √§r klimatet i v√•rt lilla grannland. Ja, f√∂r r√§ttvisans skull ‚Äď s√• ser det ut i st√∂rre delen av det sv√•rt krisande EU.” ??? En unders√łgelse viste, at to ud af tre danskere mener, at irakerne i kirken, som har f√•et deres sag behandlet efter alle kunstens regler, naturligvis skal rejse til Irak. S√• h√łjrefl√łjen har intet behov for at nasse p√• d√©n sag. Socialdemokratiet, med deres vattede udmeldinger, kan derimod underminere deres egen anseelse. Og s√• den… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Det er etisk uforsvarlig ikke √• stramme inn denne innvandringen for √• forebygge konflikter i det norske samfunn¬Ľ,…”

Lige præcis. Det samme gælder for Danmark. Det er rettidig omhu og ansvarlighed at stramme asyl- og indvandringspolitikken op.

Janne
Janne
12 years ago

Det gl√¶der mig at der er s√• mange i Norge der vil g√łre op med religi√łs intolerance og med det menneskeforagtende t√łrkl√¶de. Lad de norske vinde bl√¶se ind over Danmark og gennem pigers og kvinders h√•r.

Yngvar
Yngvar
12 years ago

“1. Et totalt stop for asyls√łgere til Norge.” Nei, det er en feiltolkning fra avisen VG. Ingen med hjerte og vett, og heller ikke Fremskrittspartiet, vil hindre asyls√łkere – reelle asyls√łkere – fra √• f√• lov til √• komme til Norge, og fremlegge sin sak. Men n√¶r 90% av asyls√łkerne kommer hit uten ID-papirer, og det er utrolig usannsynlig at de har kommet seg inn i og gjennom Europa uten legitimasjon. Det FrP sier er: ¬ęDet er grunn til √• frykte at en fortsatt innvandring av asyls√łkere ‚Äď av bare tiln√¶rmet det omfang som man har hatt i de senere… Read more »