3
jun
Seneste opdatering: 4/6-09 kl. 0913
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC: “Er du racist ?” Bem√¶rk Wilders’ skudsikre vest, min. 00. 22. Han m√• ellers have taget 20 kilo p√•, siden vi s√• ham sidst.

Immigration key in Europe vote. (Orangefilter for de, der ikke har fotograferet sort/hvidt i den analoge tidsalder)¬†Det er vel v√¶rd at sammenligne BBC med Euronews video og Hollandske NL.5 (kan forst√•s af tysktalende, s√łnderjyder, frisere m.fl.) og som indeholder en hyldest til¬†Pim Fortuyn:

Demografien tipper i Oslo

I Oslo har 51 av 125 grunnskoler et flertall minoritetsspråklige elever. Om hvor mange av de som flytter til og fra skolene har minoritetsbakgrunn er uvisst. Minoritetselever i flertall i 51 av 125 skoler i Oslo

Og hvem har så hovedskylden ?

It’s pointless to pretend that the BNP does not have genuine appeal on ordinary housing estates across the land. ¬†Times Online:¬†Denial is opening the door to the extremists

“Nu er den p√¶dofile onkel s√• blevet chef for Nato”

Jes Stein Pedersen, DR2: РDet er…

Carsten Jensen, forfatter: – Anders Fogh Rasmussen.

Jes Stein Pedersen, DR2: Det er meget stærke ord Р(om) den tidligere statsminister for Danmark. En pædofil onkel.

Carsten Jensen: Det er en metafor.

DR 2 Deadline, 2 sektion via Uriasposten. En metafor er et sprogbillede. Vi der ikke lige forst√•r Jensens metafor, lytter ¬†forg√¶ves efter en uddybning. Hvis ikke en metafor er et billede p√• noget, er den et d√•rligt p√•skud for primitive animositeter. Tak og lov vi har intellektuelle frontl√łbere som Jensen, til at v√¶rne om sagligheden, debatniveauet og den gode tone. Jensen taler om Sverige, men afsl√łrer ingen detail-viden whatsoever, hvad der ikke afholder ham fra at have kategoriske ¬†meninger. Har hanfunderet over denne ? :”¬†Halva Sveriges befolkning √§r invandrare √•r 2050.”¬† ¬† “Der er et meget mere velfungerende demokrati i Sverige.” Den l√łd sandelig specielt interessant i disse √łrer. Skyldes hans gl√¶de for de svenske tilstande, at han er en af de f√• danske, som har f√•et lov at skrive p√• DN Debatt, som akt√łr i deres fortl√łbende Danmarks-shamings-f√łljeton? “De danske N√ľrnberg-love”, som det hed i avisen i 2002, nu typisk nok umulig at finde ¬†i DN¬īs arkiv.

Skulle man et √łjeblik henfalde til Jensens egen vulg√¶r-freudianistiske tankegang, som han selv har¬†excelleret i, siden han fik medieadgang i begyndelsen af firserne, s√• er det m√•ske slet ikke Danmark han hader, men sig selv. Det ved han kun selv og hans n√¶rmeste, og her ville vi v√¶re ligeglade, hvis ikke DR oph√łjede ham til “f√łrende intellektuel”. Men s√• lavt er niveauet gudskelov ikke i Danmark. Vi har – og det t√łr jeg godt v√¶dde p√• – den mest kvalificerede folkelige debat i Norden, og selv de der ikke deltager, er bedre informeret her ogs√•. Det skal retf√¶rdigvis tilf√łjes, at jeg deler hans skepsis mht. Afghanistan. Hvis han nu bare n√łjedes med at tale om det, han har forstand p√• og afstod fra at lade resten best√• af en tomgang af sk√¶ldsord. Det er det man kan, n√•r man har “a gift for words”, men det er ingen undskyldning for verbal-svineri, at den er velformuleret. Roald Als, Jensens kunstneriske og politiske pendant, er en virtuos tegner, men er det virkelig tilstr√¶kkeligt til at give hans propagandategninger nogen v√¶gt? Herluf Bidstup havde ogs√• en god streg. M√•ske er det f√łlgerigtigt, at Carsten Jensen har kastet sig over murstensromaner, og har sl√•et sig ned i den fjerne lilleby-idyl, Marstal. M√•ske er han en uerkendt Venstre eller DF v√¶lger, der bare ikke har m√łdt en ordentlig gestastaltterapeut endnu. En mand p√• flugt fra virkeligheden, pt. i det Sydfynske √łhav. DR fandt ham alligevel. Sig ikke, I ikke for noget for licensen.

Politikens pop-chauvinisme

Sverige er ikke alene et land i sportslig krise forud for landskampen mod Danmark. Broderfolket er ogs√• godt p√• vej til at blive et land af fattigr√łve.¬†Arbejdsl√łsheden er mere end 50 procent s√• h√łj som i Danmark, og den svenske krone er en tredjedel mindre v√¶rd end den danske. ¬†Sverige er i det hele taget langt h√•rdere ramt af nedgangen i verdens√łkonomien end Danmark. √ėkonomien er kulsort og krisen ventes if√łlge en prognose fra EU’s statistiske kontor, Eurostat, at f√łre til et fald i Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) med hele 4,0 procent i √•r. ¬†Krisen kradser blandt svenske fattigr√łve

För att hetsa upp stämningen inför den skandinaviska grannfejden och få bort det lillebrorskomplex som danskarna tydligen lider av, har tidningen Politiken gått ut och startat krig.  Sydsvenskan

Politiken har dog det til f√¶lles med sine svenske kolleger, at den skjuler at Sverige er t√¶t p√• Europarekord i arbejdsl√łshed fordi ¬†– den er importeret under navn af “flygtninge-gener√łsitet”, selvom under 5 % er personligt forfulgte. I store som i ganske sm√• byer ser billedet s√•ledes ud:

Stockholm betalade ut 1167,1 miljoner kronor i ekonomiskt bistånd 2005. Av dessa gick 770,2 miljoner kr till utrikesfödda och flyktingar, vilket motsvarar 65,9 % av det totala biståndet. Andelen utrikesfödda var 20 % den 31 december 2005.  Kommunfakta

Sverige har i vid udstr√¶kning indvandret sig til arbejdsl√łshed og pladsen som Nordens fattige f√¶tter, men den vinkel ville n√¶ppe falde i god jord hos Politikens l√¶sere. Til geng√¶ld er Sydsvenskans yndlingsillusion, det danske “lillebrorskompleks”, hentet fra snart temmelig langt tilbage i fortiden. Hvad k√łrer i dag bedre i Sverige end i resten af Norden? Hvem er fattigere, mere s√•bare overfor en recession og mere plaget af kriminalitet? Hvilken velf√¶rd er mere i kn√¶ ? Hvorfor afd√¶kker Politiken ikke √•rsagerne, fremfor at skrive primitiv, poppet anti-swedisme ? Vi kan pr√łve at svare for Politiken: De interesserer sig for overfladesymptomerne, fordi √•rsagerne er “kontroversielle og ubekvemme” og ikke lige flugter med den politiske dagsordenen p√• R√•dhuspladsen 37. :¬†MISSLYCKAD INTEGRATION ‚Äď GIGANTISKA BELOPP ,Vad kostar invandringen?

Obamismer

Man bliver forstemt. For de af vores l√¶sere der ikke regelm√¶ssigt f√łlger obamofoberne p√• de konservative amerikanske blogs, kan det m√•ske v√¶re let at overse hvad der ligner en alarmerende overv√¶gt af h√•rrejsende udsagn fra den amerikanske pr√¶sident. Manden er ikke for alvor blevet testet i virkelighedens verden – nogle udtalelser kan v√¶re diplomatisk sm√łrelse jfr. Teddy Roosevelts ord “speak softly and carry a big stick” – jo, jo, det er bare ikke overbevisende nok. Hvor er de ord der h√¶vder hans lands overlegenhed og hans eget folks interesser, punktum? Uden feelgood-relativering med hele menneskeheden, og uden opstilling af moralsk √¶kvivalens mellem det land han er valgt til at repr√¶sentere, og slyngelstater som Iran? (LFPC)

“My personal view is that the Islamic State of Iran has the potential to be a extraordinary powerful and prosperous country. They are more likely to achieve that in the absence of nuclear weapons…If what is preventing them from seeing that reality is 30 years of loggerheads between Iran and the United States, this may be an opportunity for us to open the door and see if they walk through.”

“You know, there are misapprehensions about the West, on the part of the Muslim world. And, obviously, there are some big misapprehensions about the Muslim world when it comes to those of us in the West.”How Much Uranium Would You Like?

Now, the flip side is I think that the United States and the West generally, we have to educate ourselves more effectively on Islam. And one of the points I want to make is, is that if you actually took the number of Muslims [sic] Americans, we’d be one of the largest Muslim countries in the world. And so there’s got to be a better dialogue and a better understanding between the two peoples. Official White House transcript

“Words matter in this situation because one of the ways we’re going to win this struggle is through the battle of hearts and minds”. “I think it is very important for us to recognize that we have a battle or a war against some terrorist organizations,” Obama said Tuesday. “But that those organizations aren’t representative of a broader Arab community, Muslim community”. Obama: US choosing words carefully in terror war

“Moving forward toward Turkish membership in the EU would be an important signal of your (EU) commitment to this agenda and ensure that we continue to anchor Turkey firmly in Europe” Paris, Berlin bristle as Obama¬† backs Turkey for EU

“Over many centuries your art, your music, literature and innovation have made the world a better and more beautiful place”¬† In a Video Appeal to Iran, Obama Offers a ‚ÄėNew Day'”

[Michelle Obama:] “People in this country are ready for change and hungry for a different kind of politics and … for the first time in my adult life I am proud of my country because it feels like hope is finally making a comeback.” Michelle Obama Takes Heat for Saying She’s ‘Proud of My Country’ for the First Time

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

PPV Wilders parti står til 4 valgte.

Shock‚Ä®
Despite the multicultural projects, and the efforts of community leaders and youth services to promote integration, 55 percent of Moroccan youth between the ages of 18 and 24 are picked up by police as crime suspects.
 
The same goes for 40 percent of Antillean and Surinamese youth and 36 percent of Turkish youth. These statistics are based on the city of Rotterdam, but Professor Bovenkerk does not see any reason why the statistics would be differ for any other major Dutch city.

Læs mere på:
http://www.rnw.nl/english/article/fact-or-stigma-police-registration-ethnic-backgrounds-rotterdam-highly-disputed

Janne
Janne
12 years ago

Den hollandske kvinde med det mangedobbelte ‚ÄôStockholm syndrom‚Äô kunne godt pr√łve at t√¶nke bare en smule principielt. Selvom hun m√•ske ikke synes at det g√łr noget hun selv blev masse voldtaget af taleban m√łrkem√¶nd, kan det v√¶re at taleban folkene lader tilsvarende vold og overgreb g√• ud over andre kvinder og m√¶nd. Har den hollandske journalist kvinde slet ingen medf√łlelse med eller forst√•else for andre kvinders og m√¶nds sikkerhed og ve og vel? Hun lader ikke til at have mange brikker at flytte rundt med. Min respekt f√•r hun i hvert fald ikke. Men jeg er s√• heller ikke taleban… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Apropos Geert Wilders, s√• har Holland som det f√łrste land indledt Europaparlamentsvalget. Dette giver anledning til f√łlgende overskrift i Berlingske Tidende:

“Holland frygter triumf for Geert Wilders”

Ud fra overskriften skulle man tro, at hele den Hollandske nation n√¶rmest b√¶ver af skr√¶k ved tanken om Wilders i EP-parlamentet, men nej, det er s√•m√¶nd nogle lokale politiske kommentatorer, der mener at siden valg-debatten har v√¶ret domineret af indvandrings-temaet, s√• vil Wilders (“det yderste h√łjre”) profitere deraf.

http://www.berlingske.dk/article/20090604/epvalg/90604057/

JensH
JensH
12 years ago

@Dana

Ups, jeg glemte linket ig√•r aftes. Men her er s√• linket til historien om den kvindelige Hollandske journalist samt Wilders tale om hendes ‘Stockholm-syndrom’:

http://www.brusselsjournal.com/node/3946

dana
dana
12 years ago

@ JensH

Fantastisk historie fra Holland. Findes der et link?

JensH
JensH
12 years ago

Jeg ved ikke om denne historie har v√¶ret taget p√• Snaphanen, men Wilders har endnu engang vakt opstandelse i den politiske elite i Holland. Det skete, da han i parlamentet brugte en hsitorie om en kvindelig Hollandsk journalist, som blev holdt fanget af Taliban i Afghanistan, til at illustrere hvordan eliten er forbl√¶ndet af deres ‘Tryekrtro’ p√• den multikulturelle idelogi. Den kvindelige journalist blev masse-voldtaget under sit fangeskab, men udtrykte alligevel forst√•else for sine Talibanske fangevogtere, (tal lige om ti-dobbelt Stockholm-syndrom). Wilders sagde bl.a. i sin tale i parlamentet: ‚ÄúShe was raped, but she was not angry. The journalist who… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Du refererer til “Paris, Berlin bristle as Obama backs Turkey for EU”. S√• g√łr Obama da en fornuftig ting: Han siger hvad han mener – hvilket er mere end man kan sige om fru Merkel. Et dpa-telegram fra i forg√•rs siger det klart: “EU-T√ľrkei-Debatte wird im Wahlkampf sch√§rfer Berlin (dpa) – Die Debatte √ľber eine EU-Vollmitgliedschaft der T√ľrkei wird kurz vor der Europawahl sch√§rfer. Der SPD-Spitzenkandidat f√ľr die Wahl am 7. Juni, Martin Schulz, forderte Kanzlerin und CDU-Chefin Angela Merkel auf, die Haltung der Union zum EU-Beitritt der T√ľrkei zu kl√§ren. Die Regierungschefin habe bislang jeder Er√∂ffnung eines neuen Verhandlungskapitels… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Ang√•ende Obamismer: Noget kunne tyde p√•, at Obamas tid som en anden Messias er ved at rinde ud. Ihvertfald har han i USA f√•et sin f√łrste upopul√¶re sag, som ovenik√łbet knytter sig til et af hans h√łjt-profilerede valgl√łfter. Jeg l√¶ste ig√•r, at 2/3 af Amerikanerne nu er imod en lukning af Guantanamo-lejren og overf√łre fangerne til f√¶ngsler i USA. S√•fremt f√¶ngslet ligger i hjemstaten er modstanden hos Amerikanerne endnu mere markant: http://politiken.dk/udland/article723470.ece Samtidig havde de (ig√•r tror jeg) p√• DR2 Udland et kort indslag om, at de konservative TV-studiev√¶rter p√• bl.a. Fox News oplever stigende seer-tal, og rent faktisk var… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“It‚Äôs pointless to pretend that the BNP does not have genuine appeal on ordinary housing estates across the land”

Det er også utroligt meget at forvente, at man ikke skulle stemme på BNP, når de andre partier ikke vil tage indvandringsproblemerne alvorligt.

Samt at en mand over fyrre, ikke har en st√¶rk tilb√łjelighed til at tage p√• ūüôā

Jeg er 39 nu, jeg synes godt nok det bliver sværere, selv om jeg dog var oppe og runde, i dobbelt forstand runde, 109 kilo for en 3-4 år siden allerede.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Lidt taget p√• har han da, der er da noget der strutter frem og den skudsikre vest sidder ikke mindre p√• √łvre torso, end p√• nedre.

Men jeg synes for s√• vidt det er dillemma. Skal man leve sundt og f√• mere med af vores undergang? Eller skal man ikke bare nyde de s√łrgelige rester mere intenst og i kortere tid? ūüôā

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

“Er du racist?”. Man ser tydeligt hvor BBC’s journalistiske udgangspunkt stammer fra. Det er Enoch Powell om igen.